Orijinalini görmek için tıklayınız : YAZIKLAR OLSUN BİZE

Agcalli
28.01.2008, 16:39
Dün akşam Bülent Uygun hocamız Telelig proğramına konuk olmuştu. Fener yenilgisinden sonra üzgün ve bir o kadar da düşünceli idi. Sunucu mesaj kampanyasının son durumunu sorunca bozuk olan morali daha da bozuldu. Bülent hoca şöyle konuştu; Sivasta 1 milyon Sivaslı var, Türkiye de 6 milyon Sivaslı var ama şimdiye kadar gönderilen mesaj adedi 16.000 bunu anlamkta zorlanıyorum dedi.

Evet gönderilen mesaj adedi sadece 16.000. Sonra burda bizler Fenere neden yenildik, Sivas neden Fenere muhtaç felan gibi sözler ediyoruz. Dün burda bir Fenerlinin yorumu beni oldukça derinden yaraladı. Adam aynen şöyle diyor; açlar sizi biz giydiriyor, biz doyuruyoruz tabi Fenere yenilecek ve haddinizi bileceksiniz. Evet bence Fenerli haklı, çünki Sivassporu üç kuruşa muhtaç eden bizleriz, Sivaslılar. Bu yüzden bu yönetime, Bülent hocamıza, futbolculara hiçbirşey söylemeye hesap sormaya hakkımız yok. Biz bu takıma ne verdik ki bu takımdan ne bekliyeceğiz. Kuru sevgiyle olmuyor arkadaşlar, bırakın maddi yardımı daha statta bile takımımızı desteklemeyi beceremiyoruz. Son söz " Emeksiz yemek olmaz"

merkez-apo
28.01.2008, 16:44
kardeş valla diyecek bir söz bulamıyorum...çok hassas bir konuya değinmişsin

cezaci58
28.01.2008, 16:48
kardeş sivasa yardım konusunda haklısın yalnız o lafları söyleyen fenerliye cevabım şudurki SİVASLI BİRTEK ALLAHINA MUHTAÇTIR ONA ŞÜKREDER VE ONUN EMİRLERİ İLE YAŞAR O FENERLİ KİM OLUYORDA YOK MAHKUMMUŞUZ YOK MECBURMUŞUYZ ONLAR İYİLİKLERİNİ ALSIN .......... CEBİNE KOYSUN

Thai
28.01.2008, 16:49
BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER topiğini okumadan, neler yapmamız gerektiğini kavramadan işin içinden sıyrılırız sadece. 3 yılda şampiyon olmak için mücadele etmek kolay değil, her şey sindire sindire olur....

Üstadın dediği gibi

YENİLGİ YENİLGİ BÜYÜYEN ZAFER VARDIR........

puar
28.01.2008, 17:05
Bir yenilgi ile düştüğümüz hallere bak...Bufener gsyi bjkyi yenmedimi?
Artık bu muhabbete son verelim takıma güvenmeyen bu yenilginin altın bişeyler arayan..sivasspor sevdasının olduğuna inanmıyorum eleştirininde bir ınırı var ya.

Sivas-Power
28.01.2008, 17:40
Yigidom Sen hic bakma baskalarina devam et yoluna biz herzaman arkandayiz ver daima arkanda olacagiz ister yenil ister yen sen bizim herseyimizsin . ^^

UMUT0058
28.01.2008, 17:50
ÖNCELİKLE SMS İLE KATKI KONUSUNDA KAMPANYADA BİR EKSİKLİK VARDI.
SADECE HATLI GSM LERLE MESAJ ATILMASI EKSİK BİRT KAMPANYAYDI.
HAZIR KARTLILAR İÇİNDE OLSA DURUM FARKLI OLABİLİRDİ.MAÇA GELİNCE
EKONOMİ VS HİKAYE .ARKADAŞIM BİR ÇOK KULÜBE NASİP OLMAYAN TESİSLER BİZDE MAÇLARA RAĞBET BİZDE.BAŞARISIZLIKTA MAZERET ARANMAZ ÇÖZÜM ARANIR.FENER-SİVAS MAÇININ TAMAMINI LG TV DEN İZLEDİM ÖZELLİKLE İLK YARIDA SİVAS SAHADA BİLE YOKTU FENERE RESMEN GEL GOL AT DENİLDİ SANKİ. SİVASLI OLARAK ELBETTE ÜZÜLECEĞİZ SEVİNECEK DEĞİLİZ.LAF EBELİĞİ DEĞİL İCRAAT İSTEMEK HAKKIMIZ. SİVASLI BOZKURT

Agcalli
28.01.2008, 17:56
LAF EBELİĞİ DEĞİL İCRAAT İSTEMEK HAKKIMIZ. SİVASLI BOZKURT
Klüpte laf değil icraat bekliyor, Sivaslıların maddi ve manevi olarak takıma sahip çıkmasını istiyor bunuda unutmayalım

sivas_kangallı
28.01.2008, 17:58
sivassporumuza gereken maddi desteği elimizden geldiği kadar verelim lütfen lütfen lütfen???

şafak58_35
28.01.2008, 18:01
ya o fenerli çok ağır konuşmuş nerden biliyor bizi beslediği giydirdiği ne yalan bu böle yani başkanla hocayla dostluğu var die adamların beslemesimimi oluyoz fb li kardeş ayıp etmişin bu tarz konuşma olur mu hiç.yenilsekte sizi tebrik ederiz ama bizi bu tür itamlarla eleştirmen doğru deil lütfen seviyeli ol bu dostluğa çomak sokma...

yiğide58
28.01.2008, 18:02
Dün oynan maçtan sonra sanki herkes sivas'ın başarısızlığını beklercesine pusuya yatmış gibilerdi.ve istedikleri oldu daha önceki yorumumda da belirttiğim gibi kolpa medya yine iş başındaydı her nekadar sivas ın başarılarını görsel medya ya taşısalarda dün akşamda bu başarının üzerine çizik atmayı bildiler öyle ki; birçok insan Sivas ın maç sattığını bile söyledi bizler nekadar çabuk herşeyi tüketiyoruz değilmi?? ama busefer bizler gerçek sivasspor'u sevenler takımımızı yem etmicez taraftar olarak gerçek desteğimizi vermek zorundayız buda konuyu açan arkadaşımın da dediği gibi kuru kuru severek olmuyor ben istanbul'da yaşıyorum elimden geldiği kadar maçlara gidiyorum lisanslı ürünlerini alıyorum msjlarımıda atıyorum ki birçok msj attım sivas için ama bir bütün olmak zorundayız Sivasspor u daha iyi yerlerde görmek istiyorsak mahlubiyetlerinde de kendimize
pay çıkartmak zorundayız.düşünsenize dün oynan maçta fenerliler norveçten özel ayakkabı sipariş ettiler ve o ayakkabılarla sahaya çıktılar ve en öenmlisi yedek kulübesine bakın fenerin Bülent hoca oyuncu değişikliği yapmakta zorlanırken fener in kulübesinde kezman denilen bir futbolcu vardı oysa hiçkimse bunları görmüyor ve söylenen maçtan sonra tek bişey vardı abartılan sivasspor bumu ???? biz sivasspor un buralara nasıl geldiğini biliyoruz ve bu yarıştan kopmaması bu sözleri söyleyenleri haklı çıkartmamak için sivasspor a taraftar olarak desteğimiz vermek zorundayız.biZ destek olalımki futbolcularımızda ellerinden gelenin en iyisini yapsınlar.

tanju_58
28.01.2008, 18:07
fener ne yapmışta bizi beslemiş onu anlamadım....

zaralım 58
28.01.2008, 18:11
valla ayıp mı ayıp bu kadarda olmaz

Rallim58
28.01.2008, 18:14
Arkadaşlar, yenildiğimiz takım FENERBAHÇE. Ve şükürler olsunki -BİZ FENERE NEDEN YENİLDİK tartışmasını yapıyoruz. Bu ne büyük gelişmedir. Bunları gösteren rabbime şükürler olsun. Daha düne kadar 1000-1500 yiğidonun bulunduğu seyirci önünde Akçaabat, Ünye, Giresun, Siirt takımlara yenilmedik mi ? Ne oldu sanki dünya'nın sonumu geldi? Yarın da Fenerbahçe, Gençler Oftaşa takılırsa Fener taraftarı birbirine mi girmeli. Şansımız da devam ediyor, Ligde devam ediyor, yeterki bizim YİĞİDO İSTİKRARLIĞIMIZ VE YARDIM KAMPANYASI İSTİKRARLIĞIMIZ devam etsin. ÖLÜMÜNE SİVASSPORLUYUZ ÇÜNKÜ BİZ SİVAS ÇOCUĞUYUZ

PARTNER58AHMET
28.01.2008, 18:16
BİR FENER 10 SİVAS KURUYOR NEDEN BU KADAR ACIMASIZ DAVRANIYOR BU MİLLET ANLAMIYORUM TABİKİ BU MAÇ YENMEKTE VAR YENİLMEKTE AMA ŞU BİR GERÇEKKİ HER ZAMAN BÜYÜK BALIK KÜÇÜK BALIĞI YUTAR AMA OLSUN BİZİM SİVASIMIZ HER ZAMAN BAŞ TACIMIZ YENSEDE YENİLSEDE O BİZİM BÖLÜNMEZ BÜTÜNÜMÜZ SİVASIMIZA CANIMIZ KANIMIZ FEDA OLSUN

GuNaY
28.01.2008, 18:17
Maalesef ki bu kampanya faturalı hatlarda devam ettiği sürece bende katkı yapamayacağım :(

sivaslı yıldız
28.01.2008, 18:21
Maalesef ki bu kampanya faturalı hatlarda devam ettiği sürece bende katkı yapamayacağım :(

Sen bana yolla parasını, ben atayım kaç mesaj dersen..:)

Diyarbekir21
28.01.2008, 18:21
sadece birlik beraberlik işidir bu genel çok sıkı sarılmanız lazım birbirinize tutkun olmak lazım düşünün türkiye cumhuriyetinin en çok ili sizsiniz sanırım biraz daha hızlı hareket edip türkiyede söz ettiren bir il olmalısınız tutkunlukta bazı iller bellidir herkes der şu adamlar acaip tutkun işde ............lılar çok tutkun ama sanırım daha ağır basmanız lazım diyarbakırda asla bu tür olay yaşanmazdı inanın sizden daha az sayımız ama hekes 3-5-10 gönderirdi inşalla artar bu mailler ve sivasspor sizden soumamlı iyi izlenim vermeli yanında oldunu bilmeli yanlış yaz olduysa k.bakmayın

GuNaY
28.01.2008, 18:25
Sen bana yolla parasını, ben atayım kaç mesaj dersen..:)

Ev arkadaşımın telefonundan o şekilde yaptım, ama kendi telefonumdan göndermedikçe içime sinmiyor...

cepnili mustafa
28.01.2008, 18:28
bizler avrupadan ne sekilde sivasspora destek olabiliriz saygilarimla

Agcalli
28.01.2008, 18:33
bizler avrupadan ne sekilde sivasspora destek olabiliriz saygilarimla

Maalesef mesaj kampanyası sadece yurtiçindeki faturalı hatlar için geçerli bu yüzden yurtdışından bu kampanyaya katılmak mümkün değil ama Sivassporun banka hesap numaraları var. Gönlünüzden ne koparsa o hesap numaralarına yatırabilirsiniz.

hocaxxx
28.01.2008, 18:37
Bir yenilgi ile düştüğümüz hallere bak...Bufener gsyi bjkyi yenmedimi?
Artık bu muhabbete son verelim takıma güvenmeyen bu yenilginin altın bişeyler arayan..sivasspor sevdasının olduğuna inanmıyorum eleştirininde bir ınırı var ya.

Çok hakLısın aynen katılıyorum. Ya ne oLdu dünyanın sonumu geLdi allah allah altı üstü bir tek yenilgi yaww bu kadar erken mi pes edeceksiniz. Sanki herkes sivasspora olumsuz şeyler yazmak için yenilmesini bekliyorlarmış gibi geldi bana. Ya arkadaşlar fenerbahçe bu tabi yenilmesek iyi olurdu ama oldu işte. Artık moral bozmanın anlamı yok daha çok maç var...

şarkışlalı_yigi
28.01.2008, 18:51
arkadaşlar kampanyayı sadece hatlı telefonlar için yapıpta sonra sitem etmeye kimsenin hakkı yok neden kontörlü hatlar dahil edilmedi şöyle etrafıma bakıyorum bütün sivaslılarda kontörlü hat var nasıl göndereceklerki
ama bizde şöyle yaptık benim hatlı telefonumdan gönderip parasını fatura gelince alıyorum göndermek isteyenlerede bunu tavsiye aderim

nıght_lord
28.01.2008, 18:55
sonuna kadar haklısın kardeş sivaslıyım diye övünme sivasa yardım et yardım!!!!!!!!!!!!!!

Agcalli
28.01.2008, 18:55
Benim anlamadığım bişey var eğer ben burda yanlış okumadıysam sadece Sivas Sanayi Odası mesaj kampanyasına 50.000 mesajla destek vereceklerini söylemişlerdi. Herkes bol keseden atmışmıydı o gün yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

Diyarbekir21
28.01.2008, 18:59
sivas sanayi odasını niye katsınlarki ne alaka sen halka bak o zaten birimi belli sade sms önemli değilki bu sivasın halkının tutulucuğunu belirttir allaha büyük konuşmayayım inanın diyarbakırda hammalı bile verirdi 3-5 diyarbakır adı kötü çıkmasın diye tutkunluk yok diye demezlermi sivaslılara bak kusruma bakmayında derler ama yapacak bir şey yok inşallah istedini
z gibi ilerler kampanya ne diyem

şarkışlalı_yigi
28.01.2008, 19:00
Benim anlamadığım bişey var eğer ben burda yanlış okumadıysam sadece Sivas Sanayi Odası mesaj kampanyasına 50.000 mesajla destek vereceklerini söylemişlerdi. Herkes bol keseden atmışmıydı o gün yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

hayır hemşerim benim bidiğim 10.000 mesajdı ama sanırım onlarda göndermedi

nazimgulturk
28.01.2008, 19:07
YANİ FENERBAHÇE MAÇLARI HEP BÖYLE ..AMA YENİLİNCEDE ÜZÜLMÜYORUM ÇÜNKÜ BURALARA GELMEMİZDE EMEKLERİ VAR AÇIKCASI..NE DİYELİM BİZ ARTIK BU SORUNLARI AŞMAZSAK OLACAĞI BUDUR BÖYLE DEVAM EDER..3 KURUŞ VERMEYİ BİLMEYENLERİN ESERİDİR BU TABLO..İNŞALLAH DAHA İYİ GÜNLERDE GELECEK...

oz.can
28.01.2008, 19:21
faturalı faturasız. Laf mı? yani isteyen bi yolunu bulup mutlaka gönderir, biri herhangi birisi sokakta bile olsa, dese ki
-Kardaş! al şu 5 lirayı Sivasspora bi mesaj daha gönder.
Ne dersiniz. Başka söze gerek yok. Benim dilim varmıyor siz "konunun başlığı"nı okuyun.

albina58
28.01.2008, 19:25
Benim içim rahat,daha önceleri mütemadiyen topic açtım,hesab nolarını yayınladım,sadece SMS beklemeklen olunmaz,bir banka şubesine gidip karınca kararınca bir bağış yapılabilir.
Eğer bir insan yardım yapmak isterse,ister kutuplarda olsun,ister dağ başında,istedikten sonra yapar.
Benim içim rahat,çünki;avatarımdaki makbuz yardım makbuzudur,içimden geldi yatırdım,fitre dedim yatırdım,SİVAS'lıyım dedim yatırdım,benim birey olarak sorumluluğum dedim yatırdım.Bundan sonrada,bankaya verdiğim talimat ile otomatik ödeme olarak aylık yatacak.
Sitemiz dahil,konuşduğum her hemşerimde lafda tokluk,icraata geldimmi açlık gördüm.Biz SİVAS'lılar olarak kendimize yazık ediyoruz.Bakıyorum,ucuz,sansas yonel,magazinsel konularda,enaz 100 yorum,1 000 okuma oluyor.Ama eli taşın altına koyacak,konu olduğu zaman bir kilometre öteden geçiliyor.
Bugünde çıkıp medyaya,fener'e taş koyuyoruz.Yanlış,medya kendisini en çok okuyanı,şikayet bildireni,arz-talep dengesinde yazar.Ne kadar emperyalist basın olsada,madem bu sofradayız,gerekliliğini yerine getirmemiz gerek.Mail atmalı,kendimizce protesto etmeli ama ne zaman,
Fener'e taş atıyoruz, 100 bin taraftar kartı sattı,35 000 kombine sattı,60 vilayette taraftar dernekleri kurdu,her üyesi,dergisinden lisanslı ürünlerine çatır çatır alıyor.
Peki SİVASSPOR'umuz,yılda 1 000 adet kombine,yılda 500 adet taraftar kartı satarak veya biz SİVAS'lılar bu kadar takımımıza desdek vererek,nerden ne bekleyebiliriz.
En çok nüfusa sahip kent olduğumuzu habire söyleyerek geziyoruz,hava atıyoruz,bir zahmet bu aktivitelere katılmıyoruz.Buyurun katılalım,100 bin taraftar kartı satalım(7 milyonluk bir kent için minicik bir rakam),10 000 kombine satalım,dünyanın dört bir yanındaki hemşerilerimiz öncülüğünde lisanslı ürünlerimizi satmak üzere STORE ler açalım,ve benzeri eylemleri gerçekleştirelim,o zaman birşeyler bekleyelim.Vermeden alınmaz,almak ALLAH'a mahsusdur.Lafla peynir gemisi yürümez,tabiki her platformda Bülent UYGUN,bazılarımızın dediği gibi,dilenci gibi parada para diyecek,külfeti bilmemiz gerek,bir deplasmana ne kadar para gider,otel konaklama,personel,futbolcu giderleri,stat giderleri,bunları hiç hesaba katan yok.Bir avrupa macerası için kaç milyon dolar gerek,bilen varmı yok,ama her ağız açışta avrupada avrupa,öncelikle bu masrafların veya takımın muhtemel giderini hesab edelim ondan sonra yorum yapalım.
En iyisi fazla yorum yapmayalım,kontürlü hat felan bahanelere sığınmayalım,en kısa banka şubesine gidelim makbuz karşılığı yardımımızı yapalım,ondan sonra yazalım.

puar
28.01.2008, 19:32
sivas sanayi odası 50000 mesajla destek verene kadar
250bin ytl verir bunlarda sadece laf uydurmaca şeyler.

salihak
28.01.2008, 19:34
bu mesaj kampanyasını kontürlü hatlarada yapsalar o zaman artış olur 6 milyon sivasslının hepsinin faturalı hattı yok ki mesela ben o kadar mesaj göndermek istiyorum ama hattım kontürlü gönderemiyorum buna bir yol bulsalar iyi olacak

puar
faturalı faturasız. Laf mı? yani isteyen bi yolunu bulup mutlaka gönderir, biri herhangi birisi sokakta bile olsa, dese ki
-Kardaş! al şu 5 lirayı Sivasspora bi mesaj daha gönder.
Ne dersiniz. Başka söze gerek yok. Benim dilim varmıyor siz "konunun başlığı"nı okuyun.

doğru diyorsun bir forma satın al klübüne 10 ytl kazandır hemde takımının formasını gurula taşı.
yine bu konudada sınıfta kaldık.

Arif Coşkun

Bunu yaparken yetkililer bu durumu neden dikkate almadılar.Çoğunluk hazırkart kullanıyor.Demekki hazırkart ta olsa yaklaşık 100 bini bulacak.Bunun biran evvel düzeltilmesi gerekli.Birde çoğu bu kampanyadan habersiz.Daha etkili bir tanıtım gerekli sanırım.

biyolog4
28.01.2008, 19:36
bu konuda sivasspor kulübü nezdinde girişimlerde bulunularak kontörlü hatlarında kampanyaya dahil edilmesini sağlamak gerekir diye düşünüyorum.bu konuda sivasda ikamet eden arkadaşları göreve çağırıyorum.

Agcalli
28.01.2008, 19:37
Bunu yaparken yetkililer bu durumu neden dikkate almadılar.Çoğunluk hazırkart kullanıyor.Demekki hazırkart ta olsa yaklaşık 100 bini bulacak.Bunun biran evvel düzeltilmesi gerekli.Birde çoğu bu kampanyadan habersiz.Daha etkili bir tanıtım gerekli sanırım.

6 milyon Sivaslı var dimi hemşerim, bunların 4 milyonu kontörlü hat kullansın geri kalır 2 milyon Sivaslı. Bu Sivaslıların % 10 mesaj gönderseydi 200.000 mesaj ederdi. Ama binde biri yani 20.000 kişi bile göndermemiş. Durum bu kadar içler acısı

puar
28.01.2008, 19:43
Yarın bu konuda klüb arayarak bizzat budurumu soracam.

ceza_tolga_rep
28.01.2008, 20:01
öğretmenlerden ve kurumlardan 10 mlyon ksilmiştir.
bizi bu duruma düşüren sivaslı iş adamları utansın..

Bahattin
28.01.2008, 20:15
adam hakli bas bas bagiriyor para yok diye transver gerekli diye ama kimsenin umrunda degil tum sivaslilardan biraz dusunceli ve takima destek vermeli eger bizde bunu yapamiyorsak *********z dememeliyiz

Bahattin
28.01.2008, 20:16
zaten is adamlarinda akil olsa yardim yapar ve hem kendi hemde takim yukselir ama onlarda nerde bu dusunce

cem
28.01.2008, 20:22
konturlu hatta gecmezlerse bu oran yukselmez.kımsede faturalı hat yok.. faturalı hattı olanlar cok az...ben bıle yolluyamadım ama konturluye gecılırse,annemın babamın kendı hattımdan yollayabılırım ve benım gıbı bınlercesı var.konturlu hatta gecılsın oran katlanacaktır...

metins
28.01.2008, 20:24
yaw arkadaşlar bu nasıl sivaslılık yendim mi biz yendik yenildikmi benmi oynadım sahada çıkıp adam gibi oynasalardı vallaha güzel

metins
28.01.2008, 20:26
kampanya başlatalım köntörlüye geçiş için öalışmalar başlatalım beyler kimsede faturalı hat yok çünkü kampanya başlatalım sesimizi duyuralım köntörlü olsun 100 köntör feda olsun böyle düşünenler varsa

cem
28.01.2008, 20:30
doğru diyorsun bir forma satın al klübüne 10 ytl kazandır hemde takımının formasını gurula taşı.
yine bu konudada sınıfta kaldık.

ankarada sıvasspor forması satan yer varsa söylede alayım... (orjinal) yok yok yok....

cem
28.01.2008, 20:30
kampanya başlatalım köntörlüye geçiş için öalışmalar başlatalım beyler kimsede faturalı hat yok çünkü kampanya başlatalım sesimizi duyuralım köntörlü olsun 100 köntör feda olsun böyle düşünenler varsa

haklısın kardesım sana katılıyorum..

okan27ank
28.01.2008, 20:31
daha biten bişey yok arkadaşlar... hep destek tam destek... slogan bu başka söze gerek yok tartışmak güzel... ama ne tartışırsan , neyi tartışırsan tartış.. sivas a destek olmayacaksan sadece sus..... öyle yada böyle sivas bu sene her takımdan daha iyi.. şans olsa biraz feneride yenecektik... şampiyon sivas......

okan27ank
28.01.2008, 20:34
ya iyide milyonlarca sivaslıdan hepsimi köntürlü kullanıyor... bizim yapmamız gereken başka bişey olmalı... burda bunları tartışalım arkadaşlar... bir fikri olan varmı_?

avsarli58
28.01.2008, 20:47
Gereken desteK verılıor dıe ınanıorum en azından ben gorevımı yapıorum hersey sms mı ne kdr para toplandı nerede ben bı tane karım saıdı alındı dıe bılıorum bıde olıvıera mı ne gelckmıs takıma katkısı olacak alınan kısıler bunlar baska kım var?
Allaha sukur statımız guzel her mac guzel bılet satılıor sponsor gelırı fln yokmu o kdr da kotu durumda deılız abartmayalım!!!

alperen5841
28.01.2008, 21:07
BİZ SİVASLILAR OLARAK BUNLARIN HİÇ BİRİNİ HAK ETMİYORUZ. YENİLİNCE TAKIM YENİLDİ YENİNCE BİZ YENDİK. TARAFTAR TARAFTARLIĞI BİLMİYOR. MAÇ İZLEMEYE GELİYOR TİYATROYA GELİR GİBİ 5 DAKİKA TEZAHURAT SONRA SUS. BÜYÜK TAKIM TARAFTARLARI GOL LERİ GÖRMÜYOR SADECE EYLENMEYE GELİYOR TAKIMINI DESTEKLİYOR SONUÇ NE OLURSA OLSUN BUDA SİZE Bİ TİYO OLSUN. BU TAKIMIN OYUNCUSU DEĞİŞİR, HOCASI DEĞİŞİR, BAŞKANI DEĞİŞİR. TARAFTARI DEĞİŞMEZ.MAÇI HEP BERABER KAYBETTİK HERKES KABUL ETSİN. Bİ MAÇ KAYBETTİK DİYE HOCA VE BAŞKAN MAÇI SATTI MECZUPLUKLARI YAPILIYOR.RAKİP TARAFTAR VE OYUNCULARA KÜFÜR ETMEYİ KAVGA ETMEYİ TARAFTARLIK SANIYOR.(BU İNSANLAR BÜYÜK İHTİMALLE PSİKOLOJİK RAHATSIZLAR)
YERİ GELİNCE YİĞİDOYUZ, SİVASLIYIH GARDAŞ YOK 7 MİLYONUZ MANGALDA KİMSEYE KÜL BIRAKILMIYOR İCRATA GELİNCE 15-20 BİN ZOR TOPLANIYOR. YOK İSTANBULDA BİLMEM KAÇ TANE SİVASLI VAR. YOK KARDEŞİM YOK 15 BİN SİVASLI VAR İSTANBULDA
TAMAM BAZI HATALAR YAPILMIŞ OLABİLİR BU KADAR İLGİLİ VE İLGİSİZ İNSANIN İŞİ YOK OYUNCULARIMIZLA BİRİLERİNİ GELİP MORAL VERMESİNE ARKANIZDAYIZ DEMESİNE GEREK YOK BUNLARIN HEPSİ İCRATLA OLUR.GERÇEK DESTEKLE OLUR. LAFLARI HERKES KONUŞUR.
BİZ ŞAMPİYONLUK İSTEMİYORUZ HOCAM VE BAŞKANIM UEFA DA İSTEMİYORUZ. ÇÜNKÜ HAK ETMİYORUZ.

abdullah58
28.01.2008, 21:11
SENDE HAKLISIN FENERLI KARDES
BIZIM BASKANLARIMIZ SIZIN BASKANLAR GIBI IHALE VE DEVLETLE BESLENEN OLSAYDI
PARASI COK OLURDU KLÜPE BAGIS YAPARDI

samet yıldız
28.01.2008, 21:12
16.000
bunca sivaslı dururken çok az bi sayı
gerçekten yazıklar olsun bize

avsarli58
28.01.2008, 21:14
3 buyukler denılen takımlardan bırının forumuna gırdım
adamlar dakıka 90 da datdiri daattt fln dıe bagırdılar
adamların yorumuda maymun olduk ama eglendık be deger fln futboldan eglenmeyı bılıorlar yenselerde yenılselerde desteklıorlar verdıklerı bılet parasını sonuna kdr eglenerek cıkartıorlar!!

nL58
28.01.2008, 21:31
bende izledim dunku programi bulent uygun cok uzgun gorunuyordu gibi geldi bana hele adam sms kampanyasini soyledikten sonra temelli bozuldu.. 16.000 sms i 10 bin kisi atmistir bazi arkadaslarimi saolsun 2 tane 3 tane atiyorlar yazik ne diyeyim halimize..

yigidoo
28.01.2008, 21:38
hepsi bos laftan baska bir sey degil.gardas cok guzel ifade etmisin ellerin dert görmesin. para para para gerisi yalan.

Hanefi63
28.01.2008, 21:44
Arkadaslar moralleri bozmayalim bir mac kaybettik diye lutfen toplanin onumuzde daha maclar var futbol boyle kazanmakta var kaybetmekte antrenor boyle konusmamasi gerek pes etmis gibi dinamik olmasi gerek boyle giderse ligin sonlarina duseriz hadi sivasspor hadi aslanlar hadi yidolar

belalı_yiğido58
28.01.2008, 21:49
BU TAKIMDA SİVASSPOR FORMASI ALTINDA TAŞIDIKLARI FENERBAHÇE FORMASINI ÇIKARSINLAR...İŞTE O ZAMAN ŞAMPİYON OLURUZ...

bremer58
28.01.2008, 21:55
ben almanyada yasiyorum ben mesaj attim 5058 e ama ulastimi bilmiyorum.lütven sivasimiza destek olalim.bu takim bu kadar imkansizliklara ragmen bu kadar basariliysa bu takima destek olmaliyiz köstek degil.fenerbahce yenildik diye üzülmeyelim,fene r gazsarayi,siyahkargayi,hamsita vayi,psv yi,cska yi,inter gibi devleri yeniyor,yenildigimiz takim bu beyler üzülmeyelim.sivasim izla gurur duyalim,büyütelim takimimizi sonra yolariz kanaryanin tüylerini.vaaaaami baska izah tarzi bunun.her sey sivas icin.almanyadan selamlar sevgiler.werder bremenli murat.

00058 EAGELS
28.01.2008, 21:57
OF KAFAM OF VALLAHI BU YAZILARI OKUDUKCA SIVAS´IN HIC SAHIBI YOK GIBI GELIYOR BANA.

YA YENILDIK TAMAM DÜNYANIN SONUMU BU.
YIGIT HER ZAMAN YIGITDIR BIR YIKILMA ILE YIGIT KAYIP ETMEZ YIGIT YIKILDIGI YERDEN KALKAR.
BIZIM IDDAMIZ SÜRÜYOR.

ASLINI UNUTAN BIZDEN DEGILDIR.

BIZ BU FORUMDA KURU LAFLARA DOYDUK YOK SMS YOK MMS.

!!!!!BÜYÜK BASKAN VE YÖNETIM ACIN GÖZÜNÜZÜ OKUYUN!!!!!

Lütfen bu Kampanyalari daha genis capli yürütün 2008 Sezonu Gurbetcileri KAPIKULE, IPSALA Kara Hudut Kapisinda ve CESME Deniz Hudut Kapisinda "Gurbetci YIGIDOLARI Karsilama Kampanyasi"
Uygulanmasini Rica ediyorum, bu Kampanyaya Hava Alanlari Eklene bilir.

Buralara Acilan Portatif bir Sivasspor Standi ile Maddi Yardim Talep edile bilir ve kesinlikle Makbuz verilmeli (Avrupa Usulü) .

Niye Diye düsünüle bilir.

Sevgili Hemsolar, Sivaslilar Gurbette ama bunlar Gurbettin Gurbetinde Yasiyorlar, yani hemsom Avrupadan dogru ya Istanbula ya Ankaraya ya Izmire ya bilmem nereye yerlesmis ise oraya gidiyor yok kampanya yok SMS Adamin Aklindami "Ac kollarini AKDENIZ Sivaslin Geldi?

Hemsolar bunlar lafa gelince SIVASLIligi kimseye birakmazlar ha Plakalara bakin yüzde 80ni (..SVS 58).

Ya bunlar bu Standlarin yanindan viz gecerse gitsin ona elveda.

"ASLINI UNUTAN BIZDEN DEGILDIR".

Bize viz gelir amma "yahu bu Ne, Aboo, Bizim Sivasspor beni Karsilimaya gelmis, vay Gözünün yagini yerim Gardasim, diye kosarsa aha oldu iste"

Yahu bu benim hemsolar !!! HIRVATA, !!! SIRPA corba parasi vererek geliyor oralara Harac vererek geliyor bu VATANA.

Yani bir Sivasspora mi veremiyecek en az 5 Avro? "Avro Amaninda Avro, Yandim Allah Avro"

Buralarda Otomobille Gelen Gurbetcilrimizin Otomobillerine Hediye olarak Kücük Sivasspor Armalari verilsin yanisira Aksesuarlar Satilabilir.

Vs.vs. GARDASLAR NE OLUR SÖYLEN benmi yaniliyorum yoksa, Millet Adini Kampanya Koymus, Baska bir seyin mi pesinde?

Bizi bu kadar Rencide edemezler yok 16 000 bin SMS cekilmis yok bizim Sivasli Is Adamlari bin Liralik veya On bin Liralik Uzun vaadeli cek vermisler bunlar biraz bana GARIP geliyor.

Eger 7 Milyon Sivasli Nufus varsa bunlarin hepisimi 5 Liraya Muhtac? ha öy degilse her Sivasli Aile Kendi Aile fertleri icin Nufus Basina 5Lira verse bu 35 000 000 Mio. YTL yapar.

Bu 35 Mio yetmezse birinci Sene, ikinci Sene yine veririz yani bizim Sivasimizdan baska ileri ne var bilmiyomki.

Bundan Sonra Makbuzu Olan Konusur Olmayan Kisa Kessin O kadar.

Thai
28.01.2008, 22:08
3 buyukler denılen takımlardan bırının forumuna gırdım
adamlar dakıka 90 da datdiri daattt fln dıe bagırdılar
adamların yorumuda maymun olduk ama eglendık be deger fln futboldan eglenmeyı bılıorlar yenselerde yenılselerde desteklıorlar verdıklerı bılet parasını sonuna kdr eglenerek cıkartıorlar!!

o şekilde tezahürat yapan bjk seyircisi küfürlerle kaç tane futbolcusunu gönderdi, daha da önemlisi 2 tane başkanını gönderdi ( Seba, Bilgili ). Verdiğin örnek bir seyirci değil, aman uzak dursunlar bizden....Eğlenen seyirci onlarsa gerisini siz düşünün...

antitoksidan
29.01.2008, 00:08
Arkadaşlar artık SİVASSPOR-FENERBAHÇE maçı bitti diğer haftalara bakalım biz

mermerbey
29.01.2008, 00:31
Dün akşam Bülent Uygun hocamız Telelig proğramına konuk olmuştu. Fener yenilgisinden sonra üzgün ve bir o kadar da düşünceli idi. Sunucu mesaj kampanyasının son durumunu sorunca bozuk olan morali daha da bozuldu. Bülent hoca şöyle konuştu; Sivasta 1 milyon Sivaslı var, Türkiye de 6 milyon Sivaslı var ama şimdiye kadar gönderilen mesaj adedi 16.000 bunu anlamkta zorlanıyorum dedi.

Evet gönderilen mesaj adedi sadece 16.000. Sonra burda bizler Fenere neden yenildik, Sivas neden Fenere muhtaç felan gibi sözler ediyoruz. Dün burda bir Fenerlinin yorumu beni oldukça derinden yaraladı. Adam aynen şöyle diyor; açlar sizi biz giydiriyor, biz doyuruyoruz tabi Fenere yenilecek ve haddinizi bileceksiniz. Evet bence Fenerli haklı, çünki Sivassporu üç kuruşa muhtaç eden bizleriz, Sivaslılar. Bu yüzden bu yönetime, Bülent hocamıza, futbolculara hiçbirşey söylemeye hesap sormaya hakkımız yok. Biz bu takıma ne verdik ki bu takımdan ne bekliyeceğiz. Kuru sevgiyle olmuyor arkadaşlar, bırakın maddi yardımı daha statta bile takımımızı desteklemeyi beceremiyoruz. Son söz " Emeksiz yemek olmaz"

hay sizin fenerinizin azına hemi.
nedir bu fenerden çektiğimiz yav.
yog öle bişey.biz kimseye muhtaç deiliz.madem fener besliyor o zaman yapılmasaydı kampanya.cins cins konuşuyosun yav.

Yiğiter
29.01.2008, 00:37
evet yazıklar olsun!!! sivasın onurunun parayla satıldığını düşünenlere...yazıklar olsun!!!

mermerbey
29.01.2008, 00:42
evet yazıklar olsun!!! sivasın onurunun parayla satıldığını düşünenlere...yazıklar olsun!!!

of of of

ne biçim taraftarlar var dediğin gibi

yiğidobaytar58
29.01.2008, 00:52
SİVASLI DİYE BİŞEY YOKMUS BUNU ANLIYORUZ.HEP BOŞMUŞUZ HEPİMİZ BOŞMUŞUZ İSTİSNALAR VARDIR MUTLAKA AMA GERÇEKTEN YAZIK YANİ BU TAKIMA BU HOCAYA.SİVASLI OLMAKTAN GRUR DUYUYORUM DEMEKLE OLMUYOR KURU SEVDA YETMİYORRRRRR.....

sivaslı-elif
29.01.2008, 01:29
laf la sivasım sivassporum arkandayız demekle olmuyo artık bişileri aşalım bu takım bugünlere zar zor geldi bari bugün arkasında duralım.buarada arkadaşım çok gzl bi konuya değinmişsin.

"YENSEDE YENİLSEDE TEK ŞAMPİYON TEK LİDER SİVASSPOR ÇÜNKÜ O BİZİM GÖNLÜMÜZÜN LİDERİ GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONU...!!!!"

kaleli sükrü
29.01.2008, 01:37
Bülent hoca hakli sivasin yüzde doksani bu SIVASSPOR a layik degil yaziklar olsun *********m diye ögünüp gezenlere

latexserkan
29.01.2008, 01:39
gardaşlar
şu kampanyayı bir düzene sokmalılar.
1. kontörlü hatlarda destek olabilmeli.
2. gurbetçilerimizde düşünülerek hesap no verilmeli veya bir alternatif geliştirmeli.
saygılar.

latexserkan
29.01.2008, 01:43
ayrıca bizde yenilebiliriz.
benim çok ağrıma gitti ama yenildik.
dünyanın sonumu herşey bittimi.
yok bitmedi.
bundan sonrasına bakalım.
takımın sorunlarına destek olalım.

mesut_tncsvs
29.01.2008, 02:34
valla kardeş doğru söylüyorsun ama helal olsun sivaslilar birşey vermese bile takım güzel gidiyor bir maçla böyle moralleri bozmak doğru değil

PATRON
29.01.2008, 08:06
Sms kampanyasında kontörlü hatlar resmi olarak prosüdüre uymuyor.Kontorlu hatlardan yardım yapılamaz.O yüzden sadece faturalı hatlardan yardım alınabiliyor.Duyurulur..

DOCKA
29.01.2008, 09:37
kontorlü hatlar prosedüre uymayabilir ama şuda bir gerçekki 6 milyon sivaslıdan kaç tanesi cep telefonu ve kaç tanesi faturalı hat kullanıyor elbette 16000 çok düşük bir rakam ama kontörlü hatlar içinde bir düzenlemeye gidilebilir çünki insanların birçoğu kontörlü hat kullanıyor

tunga
29.01.2008, 09:44
İŞTE bir yenilgi ile geldiğimiz nokta.ya arkadaşlar yenildik diye dünyanın sonu gelmedi,biz olaya amatör onlar profesyonel baktılar hepsi bu yenildik tbrk ettik gönderdik.ama içimizdeki fb lileri hangi cebimize koyalım ben protesto ediyorum hemen alttaki ayıp oluyoo kardeş diyoo olaya bakya neden diyorum trabzona karşı yaaprken ayıp olmuyoo demedin diyorum susuyor ve acı acı gülüyorum ben .işte geldiğimiz nokta bu anlamışınızdır.ELBETEKİ bu takım yenilcek hakkı var yenilmeğe ama böle olmamalı idi sıradan ezik mücadelesiz bir takım vardı ve yenilgi kaçınılmazdı canları sağolsun belkide aşırı motive ve dış etkenlerden diyorum abartmıyorum yenilgiyi,
Ey şereften yoksun bişeref fb li madem o kadar çok paran var alsana takımına 1 adet türkiye kupası belkide sen daha bebe idin son aldığınızda, madem çok paran var alsana avrupadan herhangi bir teneke kupa, bişeref insan sen kimsinde SİVAS lıyı doyuruyosun haddini bil...dünyanın sonu gelmedi kaldığımız yerden devammm

OLCAY_58_AKKUS
29.01.2008, 09:45
Ya arkadaşlar tamam iyi hoş güzel de, taşıma suyu ile de değirmen malesef dönmüyor.Sivassporun kendine sağlam bir sponsor bulması lazım yoksa böyle yardım kampanyası falan bence boş işler.haaa toplansa kötümü olur elbette hayır ama malesef 6milyon sivaslının kaçı karnını rahat doyurabiliyor.Bir de olaya bu taraftan bakalım bence.

KIZILCAN
29.01.2008, 10:13
Herkes görecek ki Sivas önündeki maçları tek tek alacak.İstanbul takımları da hiç umulmadık maçlarda puan kaybedecek.Sms kampanyası sadece faturalı telefonları ilgilendiriyor.Türkiyede çoğu vatandaş kontörlü hat kullanıyor.Herkes bas bas bağırıyor,biz sms atamıyoruz diye.Destek konusunda ise katılıyorum.fener maçında seyirci ordaydı ama sanki herkesin üstüne ölü toprağı serpilmişti.Fenerbahçelilere ise sadece acıyorum.Avrupada şimdiye kadar birsürü maç yaptılar.Ne zaman Türkiyeyi adam gibi temsil ettiler.Her sene şampiyonlar liginde final oynayacaklar ama...Önlerindeki şampiyonlar ligi maçlarında da elleri boş dönecekler.Onların borusu sadece Türkiye'de ötüyor.Niye öttüğü de ortada...

SONMEZ
29.01.2008, 10:29
- Trübünde,
- caddede,
- sanalda,
- sokakta,
- ekranda,
- radyoda,
- gurbette,
- telefonda
- sms' de...

Takımımızı destekleyen herkese
HELAL OLSUN...!

Yazıklar Olsun denilecek o kadar çok unsur var ki;
listeye sığmayacağından, buraya yazmaya gerek görmüyorum.

Ancak bir kesim var ki, dokundurmadan geçemem :
Nüfus kağıdında SİVAS yazdığı halde;
FB' nin attığı her golde ayağa fırlayan,
veya fırlamamak için kendini zor tutup, için için sevinen
ve bıyık altından sırıtan sırtlanlara ve fırlamalara,
YAZIKLAR OLSUN...!

altuntas58
29.01.2008, 10:46
İŞTE bir yenilgi ile geldiğimiz nokta.ya arkadaşlar yenildik diye dünyanın sonu gelmedi,biz olaya amatör onlar profesyonel baktılar hepsi bu yenildik tbrk ettik gönderdik.ama içimizdeki fb lileri hangi cebimize koyalım ben protesto ediyorum hemen alttaki ayıp oluyoo kardeş diyoo olaya bakya neden diyorum trabzona karşı yaaprken ayıp olmuyoo demedin diyorum susuyor ve acı acı gülüyorum ben .işte geldiğimiz nokta bu anlamışınızdır.ELBETEKİ bu takım yenilcek hakkı var yenilmeğe ama böle olmamalı idi sıradan ezik mücadelesiz bir takım vardı ve yenilgi kaçınılmazdı canları sağolsun belkide aşırı motive ve dış etkenlerden diyorum abartmıyorum yenilgiyi,
Ey şereften yoksun bişeref fb li madem o kadar çok paran var alsana takımına 1 adet türkiye kupası belkide sen daha bebe idin son aldığınızda, madem çok paran var alsana avrupadan herhangi bir teneke kupa, bişeref insan sen kimsinde SİVAS lıyı doyuruyosun haddini bil...dünyanın sonu gelmedi kaldığımız yerden devammm

Başka söze gerek yok arkadaşım özetlemiş sağol kardeşim duyarlı davranışınız için sizi tebrik edeim

Çakır-58
29.01.2008, 10:51
Dün oynan maçtan sonra sanki herkes sivas'ın başarısızlığını beklercesine pusuya yatmış gibilerdi.ve istedikleri oldu daha önceki yorumumda da belirttiğim gibi kolpa medya yine iş başındaydı her nekadar sivas ın başarılarını görsel medya ya taşısalarda dün akşamda bu başarının üzerine çizik atmayı bildiler öyle ki; birçok insan Sivas ın maç sattığını bile söyledi bizler nekadar çabuk herşeyi tüketiyoruz değilmi?? ama busefer bizler gerçek sivasspor'u sevenler takımımızı yem etmicez taraftar olarak gerçek desteğimizi vermek zorundayız buda konuyu açan arkadaşımın da dediği gibi kuru kuru severek olmuyor ben istanbul'da yaşıyorum elimden geldiği kadar maçlara gidiyorum lisanslı ürünlerini alıyorum msjlarımıda atıyorum ki birçok msj attım sivas için ama bir bütün olmak zorundayız Sivasspor u daha iyi yerlerde görmek istiyorsak mahlubiyetlerinde de kendimize
pay çıkartmak zorundayız.düşünsenize dün oynan maçta fenerliler norveçten özel ayakkabı sipariş ettiler ve o ayakkabılarla sahaya çıktılar ve en öenmlisi yedek kulübesine bakın fenerin Bülent hoca oyuncu değişikliği yapmakta zorlanırken fener in kulübesinde kezman denilen bir futbolcu vardı oysa hiçkimse bunları görmüyor ve söylenen maçtan sonra tek bişey vardı abartılan sivasspor bumu ???? biz sivasspor un buralara nasıl geldiğini biliyoruz ve bu yarıştan kopmaması bu sözleri söyleyenleri haklı çıkartmamak için sivasspor a taraftar olarak desteğimiz vermek zorundayız.biZ destek olalımki futbolcularımızda ellerinden gelenin en iyisini yapsınlar.

ayrıca sivas sporumuzunda her takım gibi yenilme hakkı oldugunu düşünüyorum bunu niye bu kadar abartıyoruz bu yenilgiden gerekli dersimizi çıkarıp aynı heyecanla devam etmemiz lazım diğer üç takım kadar bizimde şansımız var hemde daha fazlasıyla

puar
29.01.2008, 10:56
untumyalımki onlar daha bir birlieri ile kupada avrupada mac yapacak bunlar bizim için avantaj...bu derenin altında daha çok sular gecer fazla bişey kaybetmedik önümüze bakıp takımımızın yanında olmalıyız.

Agcalli
29.01.2008, 13:40
Arkadaşlar herkes maç kaybetmekten yada hedeften uzaklaşıldığı yada uzaklaşılmadığı konusuna değinmiş ama burda asıl önemli olan bence sivaslıların bu takıma sahip çıkmaması. Hadi sms gelmedi hadi maddi destek sağlanmadı bari statta adam gibi tezahürat yapalım ya. Onu bile beceremiyoruz ve şampiyonluk hayalleri koruyoruz.

nL58
29.01.2008, 13:49
cok dogru soyluyorsun agcalli tskler

puar
30.01.2008, 14:19
gazi antep macından sonra inşallah smslere devam edeceğiz.

hackedby58
30.01.2008, 15:06
bu SMS kampanyasını iyi akıL ettilerde 6 milyon sivaslının 1 milyonunun durumu olmasa en az 4 milyonunda kontrlü hat kullandığını var sayarsak geri kalan 984,000 kişinin eLi armut mu topluyo yahu.bu 984 binin 500 bini gönderse 2500000 YTL yapar yahu şimdilik sadece 80000 YTL toplamışız.:mad:

2618

2619