Orijinalini görmek için tıklayınız : EYY AHALİ DİKKAT BURAYA TEK SMS YETMEZZZ

ali5800
29.01.2008, 02:50
MİLLET BU İŞ BENCE TEK SMS LE OLMAAZZ BEN OLİMPİYATTAKİ MAÇA GİTTİM VE ORADA 10 YTL YE UYDURUKTAN FORMALAR ŞAPKALAR BERELER KAŞGOLLER FALAN SATILIYORDU VE ATKILAR 5-10 ARASI FORMALAR 10 YTL AMA BEN BU SEKTÖRDE ÇALIŞTIM FAZLA ÇALIŞMADIM AMA AMCAMIN YANINDA OLDUĞUMDAN HESAPLARDAN ANLIYOM FASONDU BAŞKA ŞEYDİ BİLİYOM AZICIK ŞEYLER UÇUYO TOPLAYA TOPLAYA BENCE SİVASSPOR YÖNETİMİ İSTANBULDA SİVAS STORE DİYE BİR YER AÇMALI BEN İSTERİM Kİ TÜM ÜSTÜMÜ BAŞIMI SİVAS STOREDAN ALMAK İSTERİM MESELA ŞU ÖNCELERİ KAN BAĞIŞIYLA İLGİLİ BİLEKLİKLER VARDI ONALR SU GİBİ GİTTİ ŞİMDİ BEN ABİMDE GÖRDÜM BİLEKLİK VARDI BİR TAIMA AİT BENCE İSTANBUL VE SİVATA BU ADLA YERLER AÇILMALI MİLLET AKIN EDER BENCE VE ÇAKMALAR TUTULMAZ SİVASSPORA DESTEK AMAÇLI OLACAĞINDAN BEN BİR DAHA Kİ MAÇTA Kİ DÜŞÜNCEM SU ALIP ORDA SATMAK VE BUNLARDAN ELDE ETTİĞİMİ SİVASSPOR AGÖNDERMEK BÖYLE HERKESİN KAFASNDA PROJELER VARDIR EMNİM BANA SESTEK OLUN SESİMİZİ DUYURALIM HAYDİ YİĞİDOLAR HER SİVASLI 1 YTL BAĞIŞ YAPSA 4 İLE 5 MİLYON YTL( YANİ 4-5 TRİLYON) GELİR GETİRİ HAYDİ YİĞİDO ABİLERİM KARDEŞLERİM BACLARIM ABLALARIM
ben böyle şy olsun okulda bilelik satarım okulda 2 senedir 9 um ve bütün herkez adımı pek bilmez tek bildikleri şudur;
1-sivaslı derler sivaslı olduğum aşırıdercede belli ederim
2-pusatlı derler(sivas/hafik/pusat lı olduğum için)
bence bir çok reklam almamız gerkmekte siteler bunlar için özel yerler açılmalı destek olmak isteyenler reklamlara tıklıyacak tıklama başına 100-200 biinlira yani 10-20 kuruş site para kazanacak ve bunlarıda sivasspor a iletmek gerekmektedir

ali5800
29.01.2008, 18:24
ewt mesaj yazın sesimizi duyuralım

sivas_kangallı
29.01.2008, 18:27
çok güsel düşünmüşsün seni sonuna kadar desteklerim gardaş.

Divriği58-
29.01.2008, 18:28
kesınlikle store açılmamamlıdır sivasa sms bile atmayan sadece nüfüs cuzdanında sivas yazan onun dısında sivasla alakası olmayan ınsanlar ınan formada almaz

sinan-58
29.01.2008, 18:32
MİLLET BU İŞ BENCE TEK SMS LE OLMAAZZ BEN OLİMPİYATTAKİ MAÇA GİTTİM VE ORADA 10 YTL YE UYDURUKTAN FORMALAR ŞAPKALAR BERELER KAŞGOLLER FALAN SATILIYORDU VE ATKILAR 5-10 ARASI FORMALAR 10 YTL AMA BEN BU SEKTÖRDE ÇALIŞTIM FAZLA ÇALIŞMADIM AMA AMCAMIN YANINDA OLDUĞUMDAN HESAPLARDAN ANLIYOM FASONDU BAŞKA ŞEYDİ BİLİYOM AZICIK ŞEYLER UÇUYO TOPLAYA TOPLAYA BENCE SİVASSPOR YÖNETİMİ İSTANBULDA SİVAS STORE DİYE BİR YER AÇMALI BEN İSTERİM Kİ TÜM ÜSTÜMÜ BAŞIMI SİVAS STOREDAN ALMAK İSTERİM MESELA ŞU ÖNCELERİ KAN BAĞIŞIYLA İLGİLİ BİLEKLİKLER VARDI ONALR SU GİBİ GİTTİ ŞİMDİ BEN ABİMDE GÖRDÜM BİLEKLİK VARDI BİR TAIMA AİT BENCE İSTANBUL VE SİVATA BU ADLA YERLER AÇILMALI MİLLET AKIN EDER BENCE VE ÇAKMALAR TUTULMAZ SİVASSPORA DESTEK AMAÇLI OLACAĞINDAN BEN BİR DAHA Kİ MAÇTA Kİ DÜŞÜNCEM SU ALIP ORDA SATMAK VE BUNLARDAN ELDE ETTİĞİMİ SİVASSPOR AGÖNDERMEK BÖYLE HERKESİN KAFASNDA PROJELER VARDIR EMNİM BANA SESTEK OLUN SESİMİZİ DUYURALIM HAYDİ YİĞİDOLAR HER SİVASLI 1 YTL BAĞIŞ YAPSA 4 İLE 5 MİLYON YTL( YANİ 4-5 TRİLYON) GELİR GETİRİ HAYDİ YİĞİDO ABİLERİM KARDEŞLERİM BACLARIM ABLALARIM
ben böyle şy olsun okulda bilelik satarım okulda 2 senedir 9 um ve bütün herkez adımı pek bilmez tek bildikleri şudur;
bence bir çok reklam almamız gerkmekte siteler bunlar için özel yerler açılmalı destek olmak isteyenler reklamlara tıklıyacak tıklama başına 100-200 biinlira yani 10-20 kuruş site para kazanacak ve bunlarıda sivasspor a iletmek gerekmektedir

arkadaşlar stadın etrafında satılan formalar 10 ytl ise kesin lisanslı değildir çunku sivasta lisanslı forma 35 ytl onlardan alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim

mesut_tncsvs
29.01.2008, 19:27
kardeş haklısın ama gel sivastaki storeyi gör ondan sonra ist açılsın öncelikle sivasa ikitane mağaza şeklinde store açılmalı daha sonra ankara izmir istanbul gibi yerlere açılmalıdır.

ceza_tolga_rep
29.01.2008, 19:33
ist.daki sivasstore kirası karı nasıl karşılanır?daha ist.daki sivaslı geçinenler 15.bin gibi komik bi rakamla stada gitiler.biz burda fb maçında 19bin dik.

allahım ne günlere kaldık 5-10 milyonlara dua eder olduk yarabbim..

şarkışlalı_yigi
29.01.2008, 19:34
yaw siz storeyi açın taraftarada iyice duyurun almazlarsa ondan sonra yerden yere vurun bence iyi reklam yapılırsa çok satılır birde şu iki takımlı arkadaşlar ne olur artık şu ikinci takımınızı bırakın biliyorum zor ama bak ben bıraktım

HaSiVasLıM58
29.01.2008, 19:37
kardeş haklısın ama gel sivastaki storeyi gör ondan sonra ist açılsın öncelikle sivasa ikitane mağaza şeklinde store açılmalı daha sonra ankara izmir istanbul gibi yerlere açılmalıdır.

Yönetimin zaafı arkadaşlar yönetim derken şunu unutmayın asla sade bu formumda değil genel yazılanlar arasında şu anlama gelmektedir(Yönetimde bu konuya mensup her kimse o şahıs anlamında)ve Sn.Başkan hangi birine bakacak işi gücü başından aşkın ve dediğim gb yönetimdeki insanların zaafı başka hiç bir şey değil görev dağılımın azizliğ başka hiç bir şey değil ;Hiç bir şey yapamıyorsan isim hakkı ver SİVASSPOR STORE OLarak ist izmir e Bursa ya ist ye Sivas lıların sayı olarak fazla hitap etttiği bölgelere sonra aylık yıllık belli oranda isim parası alll onudamı yapıyorsun çokmu zor oysa çok basit veya ürün başı sat sattığı her ürünün belli bir yüzdesi sivasspor un kasasına girsin ama yapacak adam nerde daha düzgün övündüğümüz 7 milyonun bir derneği bile yok yazık bizlere valla yazıkların oda en büyüğü

karadoruk_58
29.01.2008, 19:48
ya bencede haklısn kardeş bende üstüme düşeni yaprım bana bi görev verirsen seve seve yaaprım

ali5800
29.01.2008, 20:48
kardeş haklısın ama istanbulda potansiyel çok sivaslı olarak sivastan daha yüksek nedeni göç bak sivasın milletvekili sayısı 5 e düştü neden herkes ist göç etti ondan dolayı

ali5800
29.01.2008, 20:50
Yönetimin zaafı arkadaşlar yönetim derken şunu unutmayın asla sade bu formumda değil genel yazılanlar arasında şu anlama gelmektedir(Yönetimde bu konuya mensup her kimse o şahıs anlamında)ve Sn.Başkan hangi birine bakacak işi gücü başından aşkın ve dediğim gb yönetimdeki insanların zaafı başka hiç bir şey değil görev dağılımın azizliğ başka hiç bir şey değil ;Hiç bir şey yapamıyorsan isim hakkı ver SİVASSPOR STORE OLarak ist izmir e Bursa ya ist ye Sivas lıların sayı olarak fazla hitap etttiği bölgelere sonra aylık yıllık belli oranda isim parası alll onudamı yapıyorsun çokmu zor oysa çok basit veya ürün başı sat sattığı her ürünün belli bir yüzdesi sivasspor un kasasına girsin ama yapacak adam nerde daha düzgün övündüğümüz 7 milyonun bir derneği bile yok yazık bizlere valla yazıkların oda en büyüğü

bukonuylşa ilgilenecek olandemek istedim yönetim bir devlet gibidir kurumlardan oluşmuştur zaten kurumlar devleti oluştutut

nazimgulturk
29.01.2008, 20:52
istanbulda öyle bi mağaza açmayı düşünmüyor değilim ama şartların olgunlaşması lazım yoksa bayadır bende bu fikir var..istanbulda olması lazım ama bi yandan da iş yapar mı yapmaz mı korkusu da yok değil açıkcası..bizim milletin ne yapacağı belli olmuyor..

ali5800
29.01.2008, 20:53
kesınlikle store açılmamamlıdır sivasa sms bile atmayan sadece nüfüs cuzdanında sivas yazan onun dısında sivasla alakası olmayan ınsanlar ınan formada almaz

haklsıın gardaşım ben okulda cocuk dövecektim sivasla alakası yok cocupun ama bana dediki bak dedi sivas a oy attım ulan helal olsun karışmıyom bundan sonra sana dedim böyle insanlar sadece nufüsündan yazanalrın yerini tuttar emin im

ali_zara
29.01.2008, 20:54
yaa abi ben msj gönderiyomda alınmıyoki

cem
29.01.2008, 20:55
YAHU ANKARADAYIM NE FORMA ALABILIYORUM NE MSJ ATABİLİYORUM (TELEFONUM KONTURLU OLDUGU İÇİN) TEK YAPABILDIGIM SEY FINANSBANKA SIVASSPOR KREDI KARTI İÇİN BASVURDUM AMA BANKADAKILERIN BILE HABERİ YOK SİVASSPORLA ILGILI KREDI KARTINDAN.. INTERNETTEN BASVURU YAPABILDIM,BASVURUM ONAYLANDI.. İNSALLAH YAKINDA KAVUSACAM SIVASSPOR KREDI KARTIMA...

ali5800
30.01.2008, 00:11
YAHU ANKARADAYIM NE FORMA ALABILIYORUM NE MSJ ATABİLİYORUM (TELEFONUM KONTURLU OLDUGU İÇİN) TEK YAPABILDIGIM SEY FINANSBANKA SIVASSPOR KREDI KARTI İÇİN BASVURDUM AMA BANKADAKILERIN BILE HABERİ YOK SİVASSPORLA ILGILI KREDI KARTINDAN.. INTERNETTEN BASVURU YAPABILDIM,BASVURUM ONAYLANDI.. İNSALLAH YAKINDA KAVUSACAM SIVASSPOR KREDI KARTIMA...

gardaş benim bildiğm netten oluyo ama dayım yapmış o normal yapmışmı artık öyle göndermişler mi ne öyle bişey
mesj konusunda bir yakın ve yahut bir sokaktan geçene selam ver faturalımı diye sor

ali5800
30.01.2008, 00:13
yaa abi ben msj gönderiyomda alınmıyoki

sen nereye mesaj attın junıor kardeşim

ali5800
30.01.2008, 00:42
istanbulda öyle bi mağaza açmayı düşünmüyor değilim ama şartların olgunlaşması lazım yoksa bayadır bende bu fikir var..istanbulda olması lazım ama bi yandan da iş yapar mı yapmaz mı korkusu da yok değil açıkcası..bizim milletin ne yapacağı belli olmuyor..

ya illa mağaza olmasına gerk yoq ya bence çünkü ts store gördüm sarıyerden geçyiorduk iskeleden tır gibi bişey di bisde açık alan gibi yerde de yaparız ya ben çalışırım orda gönüllü olarak ya başwuru yapsak derneklerden bir kaçına onlarda veriri bence
mesela geçen sene fuar olmuştu ist da bize lasım olan şeyleri sıralıyalım
1-gerekli malzeme(top, şapka forma bilelik)gibi
2-yada net üzerinden yapılsın bunlar sipariş yönetimiyle bir bölüm açılsın hatta futbolcular imzalasın göndersin

ali5800
30.01.2008, 15:59
http://www.stadium.com.tr/default.asp?git=7&kategori=14349
BU LİNKE TIKLAYIP SİVASSPOR U ORJİNAL ÜRÜNLERİNDEN SAHİP OLABİLİRSİNİZ

ekingölü
30.01.2008, 16:21

çok güzel düşünmüşsün kardeş,kesinlikle yönetim İstanbulda Sivas storeyi açmalı.Yardımın şekli olmaz.Sivasspora güzel bir destek olur.

merkez_hakan
30.01.2008, 18:31
kardeş cok ıyı bır düşünce ama bazı arkadaşların da dedıgı gıbı ılk önce sıvasıma acılmalı sıvasa acıldıktan sonra saten arkası gelir ıst,izmır ankra vs. yınede ınş bırılerı senın düşüncelerını goz onune alır we degerlendirır hayırlısı olsun

ali5800
31.01.2008, 00:12
KARDEŞİMLERİM HAKLISINIZ AMA İSTANBUL DA DAHA ÇOK POTANSİYEL VAR AMA ALIRLAR MI BİLMYİOM AÇIKCASI BİR ÇOK KÖY DERNEKLERİ VAR İST DA ONLAR BİLE SATIŞI YÜRÜTÜR YA PANAYIRLAR OLUYO SİVASTA VALLA UYDURUKTAN ŞEYLER VERİLİYO BAZEN KÖY DERNEKLERİN DE ONUN YERİNE FULL SİVASSPOR LA İLGİ ŞEYLER OLSA DAHA İİ

ali5800
18.02.2008, 23:12
İSTERSENİZ ZEYTİNBURNU OLİVİUMDA VARMIŞ KENDİMİZE YER AÇMAMIZA GEREK KALMADI ŞİMDİLİK ORDA ORJİNAL ÜRÜNLER ALINA BİLİR

sivasonic
03.05.2008, 16:08
http://www.stadium.com.tr/default.asp?git=7&kategori=14349
BU LİNKE TIKLAYIP SİVASSPOR U ORJİNAL ÜRÜNLERİNDEN SAHİP OLABİLİRSİNİZ

abı lınk bozuk veya sıte bozuk gırmıyor

kaya0758
03.05.2008, 16:22

kardeşim haklısn aynen katılıyorum.sadece istanbul değil.kayseri izmir antalya ankara gibi şehirlerdede açılmalı.
hatta berlin amsterdam paris londra dada açılmalı

yusuf_yusuf
03.05.2008, 16:41
ustume dusenı yaparım bende sivaspor a feda olsn

kingsivas58
03.05.2008, 17:24
lisanslı ürünler alalım arklar maddi manevi hep destak tam destek sivas a