Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008 Afrika Uluslar Kupası
2008 Afrika Uluslar Kupası' da A grubunda mücadele eden gine milli takımı A gurubundan Gana ile birlikde cıkmıştır.Buda demek oluyorkı Diallo ve Sylla gelmesine daha var.
Group A
Takim Toplam Galibiyet Beraberlik Yenilgi PUAN
1. Ghana 3 3 0 0 9
2. Guinea 3 1 1 1 4
3. Morocco 3 1 0 2 3
4. Namibia 3 0 1 2 1
sivas_kangallı 29.01.2008, 08:54 tüh köyü oldu yha çeşke gruptan çıkmasalardı yha
keske cikmasalardi iyi ya :D neyse artik onlarsiz devam edicez
Rallim58 29.01.2008, 13:09 Diallo ve Sylla'yı özlemiştik. Hayırlısı...
sivaslı_boy 29.01.2008, 13:45 ewet ya özledik arkadaşları varya...........
KANFORY SİLLA GELMESEDE OLUR ACIKCASI BEGENMIYORUM FUTBOLUNU, ANCAK DİALLO GELSİN.. DİALLOYA İHTİYACIMIZ VAR...
diğer oyuncular sylla ve diallo'yu aratmıyorlar...:D...
zaralım 58 29.01.2008, 14:34 inş En kısa zamanda takımdaki yerlerini alırlar
biyolog4 29.01.2008, 14:35 şu an için Diallo ve Syllanın eksiklikleri pek hissedilmiyor.onların yerine oynayan oyuncular yerlerini dolduruyorlar.ancak balili bir an önce iyileşse iyi olur eksikliği hissediliyor.
dün akşam gana-fas maçını izledim.
gözlerime inanamadım.durum 1-0 gana lehine,fas ceza alanına orta yaptı ve ganalı oyuncu ters bir vuruşla kendi kalesine gol attı.adam ahlar vahlar içinde ama hakem golu vermedi.fası elemek için ellerinden geleni yaptı ve başardı.bunun sonucunda da gine tur atladı....
Besyo_cu 29.01.2008, 14:48 Fortis Türkiye Kupası için lige verilen ara bizim için ilac oldu hem kendimizi toparlarız hemde haftaya kadar sylla ve diallo takıma katılır gine nın bu durumda üst gruba cıkması sevindirici oyuncularımız isim ve reklam yapar.
bence sylla nın yerini sezer dolduramıyo onun gelmesı lazım :D
sivasın1uşağıbg 29.01.2008, 23:30 kötü olmuş onlara ihtiyacımız kadromuzun genişlemesi için
yigidomustafa58 30.01.2008, 09:29 Favoriler çeyrek finalde!
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_50_Nijerya_F ildisi001.jpg
Afrika Uluslar Kupası B Grubu'ndan Fildişi ve Nijerya çıktı. Kupaya kötü başlayan Nijerya Fildişi'nin Mali'yi yenmesi üzerine çeyrek finale adını yazdırdı.
Grubun vasat ekiplerinden Benin ile karşılaşan Nijerya sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Nijerya'nın bir kulağı da Fildişi-Mali maçındaydı. Mali maçtan 1 puan alması dahilinde çeyrek finale çıkıyordu. Fakat Fildişi buna izin vermedi ve 10. dakikada Drogba, 54. dakikada Zoro ve 85. dakikada Sanogo'nun golleriyle rakibini 3-0 yenmeyi başardı.
Bu skorlarla B grubundan Fildişi Sahili lider, Nijerya ise ikinci olarak çıktı. Çeyrek finalde Fildişi Gine ile karşılaşacak. Nijerya'nın rakibi ise ev sahibi Gana...
şafak58_35 30.01.2008, 09:46 valla tabiki bizim için kötü ama futbolcularımızın kariyeri için hayırlı olur inş bunu neden söledim orda başarılı olur kendilerini gösterirlerse talipleri artar bizde güzel paralara satarız :) nese ya geç olsun güç olmasın sakatlanmadan dönsünler bize çok lazımlar
EyüphanAydın 30.01.2008, 10:17 Oyuncularımızdan Yine Uzak Kalıcaz,İnşallah En Yakız Zamanda Elenmek Dileğiyle:D:)
Oyuncularımız Gelsin Gücümüze Güç Katıcağiz.
1-2 haftaya gelirler inş...:D...:D...
SenSetik 30.01.2008, 14:45 bence çok büyük bir eksiklik değil. zaten syllA ilk onbire girmekte bile zorlanıyor. saidi ise dialloyu aratmadı..
fenr maçını zaten diallo kurtaramazdı...en azından reklamlarını yapıp iyi paralara satılma fırsatı doğmuş olur...
varsin kalsinlar insallah daha ileri gidip final oynarlar
yokluklari fazla aran miyor hic degilse sivassporumuzun adini duyururlar orda
ARKADAŞLAR BİZİM OYUNCULARIMIZ GANA MİLLİ TAKIMINDA OYNAMIYORKİ. GİNE MİLLİ TAKIMINDA OYNUYORLAR. YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN. DÜZELTMEK İSTEDİM.
merkez_hakan 30.01.2008, 17:25 hayırlısı olsun inş sakatlık falan gecırmeden gelırler we takımdakı yerlerını alırlar
|