Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantepspor Taraftarlar Derneği - Gençlik27

mirkelam2727
29.01.2008, 21:25
Biz Gaziantepspor taraftarları olarak Sivasspor'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz...

Anadoluda Kral Bitmez...

samet yıldız
29.01.2008, 21:28
teşekkürler
hoşgeldin sitemize
gazianteple yapacağımız maç inş. güzel bir ortamda başlar ve bitiririz
başarılar

nazimgulturk
29.01.2008, 21:29
sağolasın kardeş inşallah bu yolda bir öncü oluruz bütün kulüplerimiz maddi manevi kalkınma yolunda ilerler...gaziantepe o güzel kentin takımına başarılar...

58 memo
29.01.2008, 21:31
Gaziantepli arkadaşım sitemize hoşgeldin.

şafak58_35
29.01.2008, 21:35
SAOL KARDEŞİM DİLEKLERİN İÇİN ARAMIZDA SENİN GİBİ DÜŞÜNEN İNSANLAR OLMASI ÇOK GÜZEL...BUNU NEDEN SÖLEDİM ÇÜNKÜ ANADOLULU OLUP İSTANBUL TAKIMLARINI DESTEKLEYİM YETMİYORMUŞ GİBİ ANADOLU TAKIMLARINA LAF EDİP BAŞARISINI İSTEMEYENLER VAR BUDA BENİ ÇOK ÜZÜYOR YA KARDEŞİM BÖLE NEDEN BASİT OLUYORSUNUZ BU LİGLERDE HERSENE FB GS BJK TS ŞAMPİYON OLMAMIŞMI OLMUYOLARMI NOLUR Bİ ANADOLU TAKIMI ÇIKSIN BU GENELEĞİ BOZSUN VE DİER ANADOLU TAKIMLARIDA GAZA GELSİN...SANKİ ANADOLU TAKIMI OLMAYINCA BU LİGLER OLACAK...NESE YA SİNİRLENİYOM AĞZIMDAN KÖTÜ LAF ÇIKACAK.BU HAFTA BİZDE SİZE BAŞARILAR DİLERİZ TABİ GÖNLÜMÜZ SİVASTAN YANA AMA:) BUNADA KIZMAYIN ÇÜNKÜ Bİ İDDAMIZ VAR BU KONUDA İLERLEMEK VE BAŞARILIK OLMAYI ÇOK İSTİYORUZ...ANTEPE SEVGİLER

alem_halil
29.01.2008, 21:40
hoşgeldin gardaş sitemize...herkese kapımız açık bizim gazianteple maç yapacağız iyi oynayan,hak eden kazansın...

HaSiVasLıM58
29.01.2008, 21:44
SAOL KARDEŞİM DİLEKLERİN İÇİN ARAMIZDA SENİN GİBİ DÜŞÜNEN İNSANLAR OLMASI ÇOK GÜZEL...BUNU NEDEN SÖLEDİM ÇÜNKÜ ANADOLULU OLUP İSTANBUL TAKIMLARINI DESTEKLEYİM YETMİYORMUŞ GİBİ ANADOLU TAKIMLARINA LAF EDİP BAŞARISINI İSTEMEYENLER VAR BUDA BENİ ÇOK ÜZÜYOR YA KARDEŞİM BÖLE NEDEN BASİT OLUYORSUNUZ BU LİGLERDE HERSENE FB GS BJK TS ŞAMPİYON OLMAMIŞMI OLMUYOLARMI NOLUR Bİ ANADOLU TAKIMI ÇIKSIN BU GENELEĞİ BOZSUN VE DİER ANADOLU TAKIMLARIDA GAZA GELSİN...SANKİ ANADOLU TAKIMI OLMAYINCA BU LİGLER OLACAK...NESE YA SİNİRLENİYOM AĞZIMDAN KÖTÜ LAF ÇIKACAK.BU HAFTA BİZDE SİZE BAŞARILAR DİLERİZ TABİ GÖNLÜMÜZ SİVASTAN YANA AMA:) BUNADA KIZMAYIN ÇÜNKÜ Bİ İDDAMIZ VAR BU KONUDA İLERLEMEK VE BAŞARILIK OLMAYI ÇOK İSTİYORUZ...ANTEPE SEVGİLER

Dediğin gibi geçen haftadaki MağLubiyeti Antep karşısında oLsaydı inan bu kadar üzüLmezdim zoruma gitmezdi;Antepspor'a BaşaRıLar bu haftadan sonra:D

Anti FB

şafak58_35
29.01.2008, 22:25
Dediğin gibi geçen haftadaki MağLubiyeti Antep karşısında oLsaydı inan bu kadar üzüLmezdim zoruma gitmezdi;Antepspor'a BaşaRıLar bu haftadan sonra:D

Anti FB

aynen öle toprağım keşke antepe yenilseydikte fb olmasaydı ama bizimde şansımız tutmadı şu fenere yenemedik bir türlü neyse artık hayırlısı:)

sivasın1uşağıbg
29.01.2008, 22:29
kardes hos geldin sitemize hafta sonki macta inş. ii olur

oz.can
29.01.2008, 23:57
Hoşgeldin kardeş, başarılar dileyemiyorum ben doğruya doğru.
Amadiğer maçlarınızda başarılı olmanızı isterim tabii. Yaşasın "anti-istanbul kardeşliği"

41KOCAELİSPOR
30.01.2008, 00:16
Gaziantepspora Süper Lide başarılar.İnşallah Süper Lige çıkınca iyi bir ortamda sizlerle görüşmek dileğiyle.Bu arada sizlerle transfer anlamında da bi yakınlığımız var.ENGİN ÖZTONGA ZDRAVKOV LAZAROV... Başarılar ANTEP

mirkelam2727
30.01.2008, 18:26
Süper Lig bana göre tarih boyunca 3 tane Anadolu takımı tanıdı bunlardan ilki Trabzonspor diğeri Eskişehirspor ve son olarak Gaziantepspor şuan bu 3 kulüpte sıkıntı içerisinde

inşallah Sivassporda bu ligin 4. anadolu kulübü olur...

unutmayın arkadaşlar bize bizden başka kimse acımaz gördünüz işte fenerbahçeyi bize 5 size 4 attı galatasaray yada beşiktaş. Bizlerden biri küme düşecek olsak onlar Şampiyonluğu garantilemiş olsalar bile yinede bize acımazlar küme düşmemize göz yumarlar çünkü onlar sadece kendilerini düşünürler örnek 3 sezon önce beşiktaş bursayı kümeye yolladı...

Anadolu kulüpleri birleşelim ne olursa olsun..

Biz ilk olarak kardeş takımımız elazığsporla bütünleştik ve elazıgaziantep oluşumunu kurduk umarım devamı gelir...

isyankar58_45
30.01.2008, 18:50
hoşgeldin gardaş siteye sizede başarılar diliyoruz. aslında bu istanbul diktatörlüğünü değiştirmenin bir yolu da anadoluda bir birliktir tüm anadoluya teşekkürler ALLAH ın izniyle ve sizin desteklerinizle şampiyon olacaz.

Del Piero
31.01.2008, 16:46
Hoş geldiniz aramıza inş.. g.antepsporda en yakın zamanda eski günlerine döner...

tabi bizim maçtan sonra :)

merkez_hakan
31.01.2008, 16:58
hoş geldın kardeş anadolu kardeşlıgı için soyledıgın guzel şeyler için tşk bı borç bılırım bu kardeşlık gıtdıkce buyuyor inş şu ıst hep beraber yenıp anadoludan bı şampıyon cıkarcaz

26es26es26
31.01.2008, 16:58
gaziantepe süper ligde başarılar inş seneye hep beraber antibizansa yüklenirizz

cebrail_58
31.01.2008, 17:02
GARDAS SİTEMİZE HOŞ GELDİM TEŞŞEKÜRLERİMİZİ SUNDUK İNŞ ANTEPDE İSTTEDİGİ BAŞARIYI ALIR

SONMEZ
31.01.2008, 17:20
Sitemizde en beğenerek ve ilgiyle okuduğum,
işte bu tür mesajlar...!

Teşekkürler Gaziantep' li kardeşler.
Antep' e selamlar.

halterci
31.01.2008, 17:36
hoş gelmişsiniz gardaş işallah gaziantep güzel biyerde bitirir

ibrahimovic7
31.01.2008, 17:42
siteye h.geldin antepli gardaşım tüm anteplilere selamlar sevgiler.

nuri_58
31.01.2008, 18:01
güzel temennilerin için tşk...
sitemize hoşgeldin...
Gaziantepspor'a başarılar...
Gaziantep'e selamlar...:D

mirkelam2727
31.01.2008, 18:04
Arkadaşlar önemli olan Sivas yada Gaziantep değil Anadolu birliği içerisinden bir şampiyon çıkarabilmek.
Biz bu sene bu şansı kaçırdık inşallah Sivasspor şampiyon olur imkanımız olsada size maçı verebilsek ama kümeye oynuyoruz bu sene biliyorsunuz o yüzden hakeden kazansın diyorum...

Ayrıca inşallah seneyede gaziantepspor ile sivasspor ligde çekişir ikisinden biri şampiyon olur...

mirkelam2727
01.02.2008, 11:05
Gaziantepspor hakettiği yerlerde değil ancak sivaslı kardeşlerimizin bize vermiş olduğu destek bizleri son derece mutlu ediyor bizde onların şampiyonluk yolundaki duruşlarını canı gönülden destekliyoruz...

nuri_58
01.02.2008, 11:19
sitemize hoşgeldiniz...:D
güzel temennileriniz için tşk...:D
Gaziantepspor'a başarılar...:D

EyüphanAydın
01.02.2008, 11:38
Sitemize Işık Şaçıyorsunuz,
Bizi Bu Yolda Desteklediğiniz İçin Teşekkürler.
Sizleride,Bir Patlama Yapıp Bu Koltukta Görmek İstiyoruz:

41KOCAELİSPOR
01.02.2008, 11:47
Süper Lig bana göre tarih boyunca 3 tane Anadolu takımı tanıdı bunlardan ilki Trabzonspor diğeri Eskişehirspor ve son olarak Gaziantepspor şuan bu 3 kulüpte sıkıntı içerisinde

inşallah Sivassporda bu ligin 4. anadolu kulübü olur...

unutmayın arkadaşlar bize bizden başka kimse acımaz gördünüz işte fenerbahçeyi bize 5 size 4 attı galatasaray yada beşiktaş. Bizlerden biri küme düşecek olsak onlar Şampiyonluğu garantilemiş olsalar bile yinede bize acımazlar küme düşmemize göz yumarlar çünkü onlar sadece kendilerini düşünürler örnek 3 sezon önce beşiktaş bursayı kümeye yolladı...

Anadolu kulüpleri birleşelim ne olursa olsun..

Biz ilk olarak kardeş takımımız elazığsporla bütünleştik ve elazıgaziantep oluşumunu kurduk umarım devamı gelir...

Karıştırıyorsun Mirkelam veya unutmuşsu.Süper Ligde şampiyonluğa oynayan Trabzondan sonra ilk anaolu takımlarından briside KOCAELİSPOR.Yaklaşık 14 15 sene evvel Süper Ligin ilk devresi lider bitirip sonra kirli oyunlarla şampiyonluk elimizden alındığı seneyi hatırla.Bu potansiyele en çok Gaziantep Ve Kocaelispor yaklaşmıştır.İnşallah Sivas u 2 güzide kulübün yapamadığını yaparda ŞAMPİYON olur hepimiz alkışlarız...

41KOCAELİSPOR
01.02.2008, 11:48
http://img341.imageshack.us/img341/2444/sampiyonlukkactien2.th.jpg (http://img341.imageshack.us/my.php?image=sampiyonlukkactie n2.jpg)
RESİMLERE TIKLAMANIZ YETERLİ ...
http://img341.imageshack.us/img341/5376/zirvepazariaj8.th.jpg (http://img341.imageshack.us/my.php?image=zirvepazariaj8.jp g)

SenSetik
01.02.2008, 12:12
o sene şampiyon olmanızı gerçekten çok istemiştim...

AdemYikilmaz
01.02.2008, 12:38
hoş geldin liğde başarılar..................... ...........

omer58
01.02.2008, 12:56
o gün gaziantep in forum sitesine girdim çok duygusal yorumlar yapılıyo mesala;antep in kadrosu sivastan 10 kat daha iiymiş =)
emekliliği gelmiş ergün alem düşkünü volkan vs vs birde takıma kurtarıcı diye galatasaray paf dan özgürcanı almışlar.. bizim ise tarif e gerek yok ..ee öle duygusal yorumlar bizim sitedede var. neyse her iki takıma başarılar .. ama sivasspor kazanır gibime geliyor

mirkelam2727
10.02.2008, 18:12
o gün gaziantep in forum sitesine girdim çok duygusal yorumlar yapılıyo mesala;antep in kadrosu sivastan 10 kat daha iiymiş =)
emekliliği gelmiş ergün alem düşkünü volkan vs vs birde takıma kurtarıcı diye galatasaray paf dan özgürcanı almışlar.. bizim ise tarif e gerek yok ..ee öle duygusal yorumlar bizim sitedede var. neyse her iki takıma başarılar .. ama sivasspor kazanır gibime geliyor

evet biz çok duygusal mesajlar yazdık yorumlar yaptık çünkü biz duygusal insanlarız öyle ki gaziantep tribünlerinde çok defalar gözyaşı döktüm geçen sezon ama hep bi umudum vardı ve küme düşmedik bu sene ise yine zor günler geçiriyoruz ama biz gaziantepsporuz öyle küçüük esintiler sallamaz bizi...

bugünde gördün işte crzzzzyyy arkadaşım sivasspora tek kale oynadık ama sen böle mesajlar yazarak bizi küçük gördün...

ama şunu unutma biz yinede sivasın şampiyon olmasını istiyoruz...

alem_halil
10.02.2008, 18:19
gazinatepli gardaş bizim musa bikez salaklık yaptı sizin forverterin sayısını unuttum ben..açıkcası yenilmediğimize sevindim senemeyişinizde sizin beceriksizliğiniz oldu..ama gazi antep gereçkten iyi oynadı ilerki haftalarda başarılı olur başarılar..

mirkelam2727
06.03.2008, 21:21
http://img411.imageshack.us/img411/9616/tribnleryanarkenmb0.png

rsimsek
07.03.2008, 01:24
evet arkdaşım anadoluda kral bitmez ama tek kral SİVASSPOR

mirkelam2727
07.03.2008, 08:48
Tek Kral Sivas demeyelim istersen zira Gaziantepspor bu ligde bizans takımlarına kök söktürmekte tabiri caizse hersene şampiyonu biz belirlemekteyiz...

riqfeanor
28.12.2008, 23:18
evet biz çok duygusal mesajlar yazdık yorumlar yaptık çünkü biz duygusal insanlarız öyle ki gaziantep tribünlerinde çok defalar gözyaşı döktüm geçen sezon ama hep bi umudum vardı ve küme düşmedik bu sene ise yine zor günler geçiriyoruz ama biz gaziantepsporuz öyle küçüük esintiler sallamaz bizi...

bugünde gördün işte crzzzzyyy arkadaşım sivasspora tek kale oynadık ama sen böle mesajlar yazarak bizi küçük gördün...

ama şunu unutma biz yinede sivasın şampiyon olmasını istiyoruz...

Kimse kimseyi küçük göremez Antebin tarihi zaten yeter=)
Sivas ve Antebe başarılar Antebin kadro derinliği yok ama çok iyi futbolcuları var ah o 5-6 sene önceki ruhu yakalasalarda Kamil Ocak'a seve seve gitsekk..
Sivas içinde diyeceğim inşallah bu başarılarını bi 10-15 seneye yayarlarda bi Gaziantepspor olurlar 2 takıma da başarılar..

bortecine
27.04.2009, 18:14
Yolumuzdan çekilin antep zira...biz geliyoruz.;)

bgürsoy
27.04.2009, 18:49
gaziantepte yaşayan bir öğrenci olarak konuşuyorum..gaziantepsporumuz un nerdeyse bütün maçlarına gittim ve yerim 27gençliğin yanıydı,hep onların bi adım gerisinde onların bulunduğu tribündeydim... maç esnasında açılan sivasspor atkıları beni hep çok duygulandırmıştır.ben bir sivaslı olarak yaşadığım bu şehrin insanları ile gurur duyuyorum..Sivasspora destek olan Gaziantepsporumuza başarılar diliyorum..teşekkürler gençlik 27

58gürünlü35
27.04.2009, 18:56
Teşekkürler Gençlik 27 Önümüzdeki sene Basarılar

27genclik
06.05.2009, 16:00
ewet geçen sene bunlar konusulrken aradan tam bı sene sonra gazıantepsporumz sıvası elı bos yollamstır xD

PoTt!
06.05.2009, 16:04
yolladı da ne oldu şampıyon mu oldunuz ne oldunuzz

etzel1967
06.05.2009, 21:20
ilk yarı 3 tane yediğini unuttun mu:)

ready
07.05.2009, 19:20
eger sivası yenecek gücünüz vardı başka takımlara da aynı futbolu oynasaydınız

sivaslı volki
07.05.2009, 19:31
bize oynad11n1z futbolu gs ye kar_1da oynasayd1n1z bekirin yan1ndan adam geçio bekir ko_ma zahmetinde bile bulunmuo mehmet yozgatl1 10 tane gol kaç1r1o evt siz maç yatmakla anadolunun kral1s1n1z

sivaslı volki
07.05.2009, 19:33
ilk maçta 3 tane yediinizi unuttunuz herhalde berabere kald1n1z die bi_i mi oldunuz yani sizi beraberlik anadolunun kral1m1 yapt1 ah ah yaz1k sizleree

atabey07
07.05.2009, 23:06
sizler satılmış takımın satılmış yalakaları sizi antep 3 0 dan fenerbahce maç vermedi mi . 8 taşdan nekadar para aldınız satılmışlar

yigidozan
08.05.2009, 00:41
hiç yakışmadı antep'e hiç. biz maçı bize verin demedik ama sizde maşallah kümede kalma savaşı veriyrmuş gibi bi saldırganlıkla oynadınız.hele o beto golden sonra formayı çıkradıgında anladım "parayı kurtardık" diye sevindiğini

nazimgulturk
08.05.2009, 14:31
kendi kalemize atmasak berbaerydi onu kastetti herhalde..neyse ben bişey sorucam antepli..maçtaki o garip tezahüratın manası neydi..şampiyon olacakmış sivas ..al sana şampiyonluk falan gibi ..hiç yakışı olmayan bir tezahürattı..antep yenilmekle mi şampiyonluğu kaçırıcaz..bazen şans olmuyor ..antep maçında da şansımız yoktu..ama unutmaki anadolya öncülük liderlik görevi şu an bizde..sizler bizim sayemizde yukarılara oynayacaksınız..birbirimize destek yerine köstek olursak ..nasıl olacak bu iş ..demekki niyetniz yok bu işlere..önünüze gelene yatarsınız..sivası da şansa yenince mutluluktan uçtunuz ..demekki biz baya büyük olmuşuz bu kadar sevindiğinize göre..

LosTie58
08.05.2009, 14:36
27 gençlik 2. trabzon vakası mısın?

-Biz büyüğüz
-Yok valla biz büyüğüz
-Hadi lan biz daha büyüğüz bizim kupamız var oğlum
-Git lan biz lensi yendik biz büyüğüz
-Yok yok biz daha büyüğüz :D

Bu nedir yahu herkes tutturmuş kendisinin büyük olduğunu ispatlamaya çalışıyor,ben Sivas'ınkini ispatlamaya çalışmayacağım anlayan anlar kimin büyük olduğunu :D

SenSetik
08.05.2009, 14:43
daha maçın skorundan haberin yok sizin taraftarlıgınız bu kadar olur mac berabere bıtmıs ehuehuehue:D:D:D:D

sen kendini akıllı mı zannediyorsun?
İlk maçı 3-0 aldık..:confused:

Salim58
08.05.2009, 14:44
aynı lazlar gibi bunlar ne anlatırsan anlat kuru kafaları almaz bunlaradamı para veren oldu acaba izleyin görün biz takımımızla gurur duyalım sizde mö mö bakın
27 gençlik

azgeç
08.05.2009, 15:11
antep gercekten anadolu diordu bundan eminim

ama 2000 kişi görünce ve çok ateşli baglı herkeste forma var böyle bi taraftar görünce zorlarına gitti biraz

ve bazı pis olaylara imza attılar kapalıda el kol yapanlar vardı

cocuk tribünü diye tribün yapmıslar küfür ediolar kafalarına koltuk atsan şişe atsan cocuk dövdü diyecekler

ülkemizde çok şeyin değişmesi lazım hala ....

sahinok
08.05.2009, 15:25
Antep gerçekten büyük çirkeflikler yaptı maçta. Başkanlarının yaptığı Sivasın başarısı bizim başarımız sözü de bence aldatmacaydı. Bizim futbolcular rehavete kapıldılar ve yenildiler. İnş. seneye veya sonraki senelerde Antepin ligden düşme kalma mücadelesi için çıkacağı maç Sivas maçı olur ve Sivasta olur. Antepe tekmeyi Sivassporumuzun vurmasına bu saatten sonra hiç üzülmem. Hepiniz İstanbul yalakasısınız Bursa ve Sivas hariç...

candayanmaz58
08.05.2009, 15:47
antep bize oynadığı ölüm kalım futboluyla şampiyon olmalıydı aslında
yalandığınız istanbul takımlarına işiniz düşmesin işinizi bitirirler

mirkelam2727
09.05.2009, 17:36
bu cümleleri yazanlara yazıklar olsun diyorum da başka birşey demiyorum. bu ne düşmanlıktır ne kindir böyle?

hani biz anadoluyduk? hani biz dosttuk?

bi tane ******** 27 gençlik die mesajlar attı die böyle mi olmalıydı?

bizim grubumuzun adı 27 gençlik değil gençlik 27 dir buradan bile o kolpanın arabozucu istanbullu olduğunu anlamalıydınız.

gaziantepspor sivas'ı yenmiş olabilir ama şampiyon sivas'tır ve bu dostluk ebediyete kadar sürecektir!!

yigidolar06
09.05.2009, 17:56
bu cümleleri yazanlara yazıklar olsun diyorum da başka birşey demiyorum. bu ne düşmanlıktır ne kindir böyle?

bizim grubumuzun adı 27 gençlik değil gençlik 27 dir buradan bile o kolpanın arabozucu istanbullu olduğunu anlamalıydınız.

gaziantepspor sivas'ı yenmiş olabilir ama şampiyon sivas'tır ve bu dostluk ebediyete kadar sürecektir!!Bakkoçum dünkü fotumaçta tabata beşiktaşta diye manşet vardı okursan anlarsın özet şuydu"kızıl, iyi ilişkiler içinde olduğu demirörene tamam dedi taraflar el sıkıştı" işte bu anlarsan şikenin nasıl olduğunu antepin süper ligte yeri yok şereflice mücadele eden takımların yeri vardır

bgürsoy
09.05.2009, 18:25
bu saatten sonra sizden bize ne dost olur ne de kardeş..çocuk tribününde yapılan terbiyesizliklere sesini çıkarmayan gençlik27den bize hiçbirşey olmaz..şampiyon mu oldun lan kızıl?

sivaslı volki
09.05.2009, 18:29
yok üç büyüklerin adamları demişde biz yanlış anlamışız ayıp be bari yalan sölemeyin siz gidinde üç büyüklerin yandaşı olun ondan sonrada anadolu kardeşliği bırakın bu palavraları adam gibi adam olun anlayana

sivaslı volki
09.05.2009, 18:31

gaziantepspor sivas'ı yenmiş olabilir ama şampiyon sivas'tır ve bu dostluk ebediyete kadar sürecektir!!

bide bırakın bu dostluğu bize sizin gibi dost olmaz sizleranca üç büyüklerin dostu olursunuz

KoCaKuRT_
25.02.2012, 01:46
antep inşaAllah küme düşersin. :)

DOGU_BEY
25.02.2012, 01:52
dostluk palavraları atanlar nedense işine gelince dost paralar geldi mi ne dostu babamı tanımam anlayışı değil mii??????????

58MUAMMER58
25.02.2012, 02:08
:mad:ŞİMDİ iyi niyetli anteplilere lafım yokda bu satten sonra antep-sivas dostluğu çok zor biz el uzattık küfür yedik yolumuza taş koydular şike yaptılar sivassporla medyada alay ettiler hakir gördüler örnek alacakları yerde kıskançlık krizi geçirdiler sonunda15 milyon € paraya şampiyonluğu bjk ye hediye ettiler neyin kardeşliğinden bahsediyorsunuz şuan ligden düşmesini ençok istediğim takım anteptir manisadır biri 2.ligdeyken rizeye maç sattı şampiyon etti diğeri şampiyonluğu bjk ye verdirdi şunu unutmayınki haram mal çıkar bişekilde bakın diyarbakır malatya akçaabat istanbul altay nerdeler rize nerde şikeciler hepsi belasını buluyor antepte bulacaktır :mad:en büyük hayalim son maçın anteple olması ve bizim galibiyetimizle antepi bank asyaya yollamak busen inş düşecekler durum onu gösteriyor manisada diğer aday sadece ank gücüne üzlüyorum

sivasfutbol
25.02.2012, 09:57
kötülük yapan layıgını elbette bulacaktır bu ALLAH ın kanunu böyle.

SlipknoTR58
25.02.2012, 10:13
Gaziantepspor'u sevmem burda arkadaşa iyi gözükücem diye kendimide kasmam.

OzkanBaskan
25.02.2012, 10:18
Bu seneki gaziantep deplasmanına gittim ve bizim bu takımla kesinlikle dostluk diye bir durumumuz söz konusu olamaz hoşgörüden yana hiç bir şeyden nasiplerini almamış insanlar bunlar..Ayrıca her deplasmana gidildiğinde ya da sivasa gelen her takımın yöneticilerine hoşgeldin yemeği ya da kahvaltısı verilir bunları geçtik adamlar yöneticilerimizin yanına dahi uğramadılar her şeyden başka ayıp!!!
Zaten başkanları değişik bir cins gerek yok arkadaşlar.

infial§
25.02.2012, 10:19
ulan boyle dostlugun ıçine edıyım,kaypaksınız anteplı ler

Örükcülü
25.02.2012, 10:27
Dostluk mu? Pehhhhhh !..... "Gaziantepspor ile Dostluk" sadece tozlu kitabın küflü sayfalarında kalan silik bir kelime.. Biz o kelimeyle Gaziantepspor'un adını yanyana anmayı bundan tam 1028 gün önce, yani 34 ay önce bıraktık. Ne zaman ki siz 5 para etmeyen İSMAİL KÖYBAŞI ile TABATA'yı 15.000.000 Avro'ya Beşiktaş'a SÖZÜM ONA SATTINIZ YA!... Hah işte ondan beri siz bizim için bittiniz...

Beter olun, küme düşün, Bank Asya'dan da düşün, 2. Ligin DERİNLİKLERİNDE KAYBOLUN, gidin..

Bundan sonra kalan maçlarınız da rakip takımları tutuyoruz..

MANİSASPOR (D) (Manisa yensin inşallah)
İSTANBUL BŞB (İBB ile berabere kalırsınız inşallah)
SAMSUNSPOR (D) (Samsun'dan sağ çıkamazsınız)
KDÇ KARABÜKSPOR (Karabük süpriz yapar)
ESKİŞEHİRSPOR (D) (Eskişehir'in iddiası var onlarda yener sizi)
ANK.GÜCÜ (1 maç galibiyet yeter size)
BURSASPOR (D) (Bursa affetmez)

Şurada BANK ASYA'ya giderken alacağınız 5 yada 8 puan var ki, o da sizi DÜŞÜRÜR !.. İNŞ-AL-LAHHH !...

kara
25.02.2012, 11:00
GEÇİN BU İYİ NİYETLİ AYAKLARINI YA SİVASSPORUN SİVASSPORDAN BAŞKA DOSTU YOKTUR

KaanK
25.02.2012, 12:16
Ah ah yanarım da şu ezik antepin sırtına bu sezon bir tekmeyi de biz vuramadık ya ..Neyse inşallah seneye bank asya da yırtınırsınız tekrar çıkmak için..

B.DUMANLI
25.02.2012, 12:49
Samsun ve Karabük küme düsecegine Gaziantep´in küme düsmesini cani gönülden istiyorum.Anadolu takimi diye gecinen G.Antep ,entrikalar icine girdi.Istanbul takimlarina sirin görünmeye calisti.Canin cehenneme G.Antepspor.Insallah Mansa´da yenilirsin.

akifesk
25.02.2012, 15:31
antep manisa yenılerek düşmeyı garantıler :) karabuk düşmez bu saatten sonra.
ankaragücü zaten düştü
antep
manisa .. bunlar da düşer.

burak58as553
25.02.2012, 16:36
Manisa ve Antep düşsün.Karabük ile Samsun ile aramız çok iyi.Birde karabük ile samsun bana göre ligde kalmayı hakeden derecede top oynuyorlar.Hücum üzerine kurulu takım ikiside göze hoş gelen futbol oynuyorlar.Manisa ve Antep sıkıcı,hep defans,oyunu çirkinleştıren düzeyde oynuyorlar..Başarılar Samsun&Karabük...INS düşersiniz antep&malisa..

B.DUMANLI
25.02.2012, 19:23
Gaziantep Manisa´yi yendi ,bundaki faktör Hikmet Karaman faktörüydü ve galip geldi.Bakalim diger haftalar G.Antep´e neler getirecek.Düsmesi bizi sevindirir.Bunu sabirsizlikla bekliyoruz.

kara
25.02.2012, 22:37
MANİSAYI YENDİ ADİLER Bİ DÜŞMEDİLER İSTANBUL YALAKALARI

kara
25.02.2012, 22:44
ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE ANTEP KÜMEYE :)