Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Sevgi, Barış ve Kardeşliktir
Diyarbekir21 30.01.2008, 15:54 Spor; sevgi, barış ve kardeşliktir. Bu söz gerçekten de herşeyi açıklıyor,hayatta herşey spor değil tabi ki ama spor da insanlara bazen birşeylerden uzaklaşmak,rahatlamak ve insanlarla sosyal olarak ilişki içerisinde bulunmak için güzel bir olay,öyle bir olay ki nice ülke insanları bir araya gelip kaynaşıp birbirlerini tanıma,kültürlerini tanıma ve tanıtma fırsatı bulup dünyanın farklı ülkelerinin insanları arasında olumlu ilişkiler yaratmaktadır. Bazen değişik şeyler olması da muhtemel tabi,örneğin geçenlerde Arsenal'e kendi sahasında 7-0 mağlup olan Prag takımının kendi seyircisinin önüne dizleri üzerine çöküp özür dilemesidir,ya da Fiorentina'lı bir futbolcunun kendi takımı lehine haksız yere verilen penaltıya itiraz edip penaltı kullanılmamasını sağlamasıdır ya da 1-0 galip durumdayken kendi oyuncularından birisinin sahada kalp krizi geçirmesiyle ertelenen maçın yeniden oynanmasında karşı takıma gel kaleme gol at başla diyen takımdır...
NE ZAMAN ADAM OLURUZ?
Doğru kişilikli akıllı ufku geniş insanlar tarafından yönetildiğimiz zaman ADAM oluruz
Diyarbekir21 30.01.2008, 16:03 Cehaleti bırakıp futbolla bütünleşip futbolun bir savaş aksiyon samuraycılık öğreterek güzellikler içinde anlatarak eğitimle oluruz süper lig'e çıktığımızda sizi kırmızı beyaz güllerle karşılacağız emin olabilirsiniz bazı diğer formlarda arkadaşlar yazmışlar trabzon pankart olayı formalite diye ama bu tamamıyla başyapıt ve sansürsüz formalite değil arkadaşlar.
Cehaleti bırakıp futbolla bütünleşip futbolun bir savaş aksiyon samuraycılık öğreterek güzellikler içinde anlatarak eğitimle oluruz süper lig'e çıktığımızda sizi kırmızı beyaz güllerle karşılacağız emin olabilirsiniz bazı diğer formlarda arkadaşlar yazmışlar trabzon pankart olayı formalite diye ama bu tamamıyla başyapıt ve sansürsüz formalite değil arkadaşlar.
futbol eğlencedir fubol de şarj olmadır...tehdiin kavganın yeri yoktur.
ABI YAZDIKLARINA KATILIYORUM AMA BIZ DAHA O RUHU YAKALIYAMADIK
BIZ DE GOLE GIDEN FUTBOLCUYU CENTILMENLIK GEREGI DÜSÜRMESSEN TAKIM SENI ASAR
AVRUPADA SEYIRCI MAGLUP OLAN TAKIMINI GALIP MIS GIBI ALKISLIYOR BIZDE HEMEN ISTIFAYA DAVET EDIYORLAR
Diyarbekir21 30.01.2008, 16:14 futbol eğlencedir fubol de şarj olmadır...tehdiin kavganın yeri yoktur.
evet bende yukarıda demek istediğim sadece eğitimle olur aksiyon kavga savaş oyunu değildir.
çoğu bizim formlarda anti konya yazarlar ama ben şunu diyeceğim
HİÇ BİR FUTBOL SPOR KARDEŞLİĞİ BOZAMAZ İLLER ARASI SOĞUK RÜZGARLAR ESTİREMEZ
yiğide58 30.01.2008, 16:17 futbol eğlencedir fubol de şarj olmadır...tehdiin kavganın yeri yoktur.
10 numara bir yorum söylenecek bişey bırakmamışsın...tbrkler
FUTBOL KARDEŞLİKTİR HOLİGANLIK DEĞİL.....
tanju_58 30.01.2008, 16:17 DÜNYADA ARTIK TARAFTARLAR KAVGAYI BIRAKTI.HER TAKIMIN TARAFTARLARI TAKIMINA VERDİKLERİ DESTEKLE,MAÇ SIRASINDAKİ TEZAVHURATLARIYLA,STADI DOLDURMALARIYLA,YAPTIKLARI ŞOVLARLA BİRBİRLERİNE ÜSTÜNLÜK SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORLAR.
BUNUN EN KISA SÜREDE TÜRKİYEYE GELMESİNİ DİLİYORUM...
evet bende yukarıda demek istediğim sadece eğitimle olur aksiyon kavga savaş oyunu değildir.
çoğu bizim formlarda anti konya yazarlar ama ben şunu diyeceğim
HİÇ BİR FUTBOL SPOR KARDEŞLİĞİ BOZAMAZ İLLER ARASI SOĞUK RÜZGARLAR ESTİREMEZ
ozaman şunu bilmeliyizki sadece eğlence olduğunu...dedimya geen sanada askerken d.bakır sivas macında bizi taşladılar ama ben norlam karşılıyrum eğitim şart... şimdi onlar yaptı diye bizde yapacak halimiz yok...gerçi bu sivaslının farkı biraz ama ;)
Diyarbekir21 30.01.2008, 16:20 BAK ŞİMDİDE SEN AYRIMCILIK YAPIYORSUN SİVAS DİYE NE FARKI İNSANIN İÇİNDEN GELECEK YOK SİVASLI YOK MARDİNLİ YOK EDİRNELİ DEĞİLMİ SADECE İÇİNDEN GELECEK BU AZİM UNUTMA
yok yani sivaslının centilmen olduğunu söylüyorum...haksızmıyım sen gördünmü yada duydum şu traftarı taşladılaar diye...
ama şunuda biliyorumki sizin gibi zihiyetler çoğaldıkca bu tip olayların önüne geçilecektir.
Diyarbekir21 30.01.2008, 16:30 Neyse bazı tatsızlıklarınızıda biliyorum ispatlarım ama gerekte yok saygılar.
Bir iki mufredit olaylar olabilir ama malasef sizin şehrinizde çok...bunların önüde gecmenizi diliyorum.
Diyarbekir21 30.01.2008, 16:43 ARKADAŞIM SİZİN BİZİM ŞEHİR DİYE BİR ŞEY YOK ÖYLE BİR ŞEYDE OLMAZ BURDA NEGATİF ANLAMDA YAZMANDA GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ BİZİM ŞEHİRDE 93 DE OLDUĞU GİBİ OLMAZ DEMELİMİYİM ELBETTE HAYIR SENDE İSTEMEZDİN O SENEYİ SENİN GİBİSİ MİLYONLARCA KİŞİ AMA ELBETTE OLUYOR OLMASA DAHA HOŞ SAYGILAR.
Diyarbekir21 30.01.2008, 16:44 NEYSE KONU BU DEĞİL SAPMASIN KARDEŞ DİLERSEN:)
omercoskun 30.01.2008, 16:45 eğitim şart .......................
Bak arkadasım öz eleştiri yapsonuca varırız belki...
Diyarbekir21 30.01.2008, 16:48 eğitim şart .......................
HER İLDE OLDUĞU GİBİ ŞART KATILIYORUM (HER İLDE OLDUĞU GİBİ GEREKMESİ GİBİ)
ExeLaNNs 12.05.2009, 17:43 Diyarbakırspor artık süper lig'de ve Biz Sporun barış ve kardeşlik aracı olduğuna inanıyoruz, Diyarbakır'lı olmaktan gurur duyuyoruz ve Misafirperverliğimiz ile Centilmenliğimizi tüm Dünyaya bu sezonda göstereceğiz. Diyarbakırspor çok farklı ve heyecanlı, sizlerinde heyecanımızı paylaşmanızı, ayrıca Misafirperverliğimizi göstermek içinde Maç harici Diyarbakır'a gelmek isteyen bütün Taraftar Gruplarına Kapımız sonuna kadar açıktır..
Saygılarımızla Diyarbakirspor.Net Yönetimi
|