Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR BİR HARİKA
SivasSpor.Com 29.01.2008, 19:27 http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/abdullahgul.jpg
Gazeteci-Yazar Yavuz Donat ile Sivassporumuz hakkında sohbet eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sivassporumuzun elde ettiği başarının tesadüf olmadığını, kısa sürede takımın yeniden eski başarısını elde edeceğini söyledi.
Turkcell Süper Liginde başarılı sonuçlar alan ve Fenerbahçe yenilgisinin ardından üçüncü sırada yer alan Sivassporumuz ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül “Sivasspor bir harika. Başarısının altında amatör ruh var...
Hepsi profesyonel fakat sahaya amatör bir ruhla çıkıyorlar.
Heyecanlılar. Başarıları tesadüfi değil. Sivasspor, Sivas'ın ekonomik ve sosyal gelişimine önemli katkı yapıyor.
Aslında Sivas çok güzel bir yer. Açık hava müzesi gibi. Sivas uzun yıllar ihmal edildi. Şimdi Ankara Sivas hızlı tren projesi gündemde. Bunun bir kolu da Kayseri'de. Göreceksiniz Sivas kısa sürede toparlanacak.
Sivasspor’a tüm Sivaslıların destek olacağına inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.
ibrahim58-nl 29.01.2008, 19:31 Insallah Sivas ve Sivasspor zamanla buyuyecek...
sinan-58 29.01.2008, 19:33 bizim insanlarımız birbirine bağlı olsaydı biz kayseriden daha gelişmiş bir şehir olurduk ve bu sene sivassporum farkı açmış şampiyonluğun en buyuk adayı olurdu ama bizim insanımız birbirini küçültmeye kotulemeye çalışıyor malesef
BUNDAN SONRA "DURMAK YOK;YOLA DEVAM" :)
Evet Sayın Cumhurbaşkanımız Cumhurbaşkanı olmadan önce Sivas'ta büyük bir sevgiyle karşılanmıştı. Orda da güzel düşünceler ifade etmişti. İnşallah şehrimize de ziyarette bulunurlar.
Rallim58 29.01.2008, 19:40 Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı bile "Sivasspora Sivas'lıların destek olacağına inanıyorum" diyor. Bu desteği esirgeme memleketinden, doğduğun büyüdüğün ilinden ya da doyduğun, karnını doyurduğun ilinden.
- DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRELİM
- HEP DESTEK TAM DESTEK
nazimgulturk 29.01.2008, 19:55 BUNDAN SONRA "DURMAK YOK;YOLA DEVAM" :)
biz her zaman yolumuza devam ediyoruz zaten bundan öncesi sonrası yok..bu sözü söyleyipte ne tarafa devam ettiklerini bilmeyenler düşünsün onu...
belalı_yiğido58 29.01.2008, 20:04 CUMHURBAŞKANIMIZ BEŞİKTAŞI BIRAKIP SİVASSPORLU OLSA NE GÜZEL OLUR....
şafak58_35 29.01.2008, 20:14 SN. CUHURBAŞKANIMIZ DA BİZDEN SÖZ ETTİ ARTIK TAM OLDU BAŞKA KİMSE KALMADI...DİLLERDEYİZ:)
biz her zaman yolumuza devam ediyoruz zaten bundan öncesi sonrası yok..bu sözü söyleyipte ne tarafa devam ettiklerini bilmeyenler düşünsün onu...
bundan sonra "HEP DESTEK;TAM DESTEK"
:)
samet yıldız 29.01.2008, 20:25 gül e teşekkürler
inş en kısa sürede liderliği geri alırız
cumhurbskanimiz da bizden soz ediyor..Tum Turkiye artik sivasi destekliyor sira simdi bizde..
durmak yok yola devam lafım.hiçbir siyasi partiyle ilgisi olmadan sivassporumuza desteğin devam etmesi amacında söylenmiştir.lafın çarpıtılmaması temennisiyle....;)
kanuni_58 29.01.2008, 21:13 sağolsun sayın cumhurbaşkanımız manevi desteğini belirtmiş keşke birazda mali destek sağlasalar veren el alan elden üstündür.
BU SEVDA BİTMEZ BAŞ KOYDUK BU YOLA ARTIK DÖNÜLMEZ
sivasın1uşağıbg 29.01.2008, 21:21 bir yenilgiyle bu iş bitmedi arkadaslar yenilgi olurdu zaten adamların 1 oyuncusu bizim kulup kadar ediyo onun için büyük ayrım var bu ligde ama biz bu işi sonuna kadar götürecez inş.
zaralım 58 29.01.2008, 21:29 SİVASLI ve SİVASSPOR ELELE DAHA GÜZEL GÜNLERE
dülger58 29.01.2008, 22:19 CUMUHURBAŞKANIMIZ COK GÜZEL DEMİŞ.İNSAN NE EKERSE ONU BİÇER.BAKIN KOMŞUMUZ KAYSERİYE GELİŞMİŞ ,BÜYÜMÜŞ EKONOMİSİ İYİ BİR ŞEHİR OLMUŞ.GÖÇ OLAYI EN AZ OLAN İLLERDEN BİRİ.NEDEN.DAYANIŞMA VE BÜTÜNLEŞMEDEN MEYDANA GELİYOR.KENDİ MEMLEKETİNDEN ÇIKAN İŞADAMLARI,BÜROKRATLAR HEP YATIRIM YAPMIŞLAR.
SİVASA BAKTIGIMIZDA GÖÇ OLAYI FAZLA OLAN İLLERDEN BİRİ.DAHA YAKIN ZAMANLARA KADAR YATIRIMDAN YOKSUN BİR İLDİ.SAOLSUN ABDULLATİF ŞENERİN KATKILARI OLMUŞTUR.BİZİM İŞADAMLARINI YATIRIM YAPMAYI BIRAKIN,SİVASSPORA YARDIM DESTEGİ YAPARKEN BİLE ELLERİ TİTRİYORLAR.BİR SİVASLI OLARAK ARTIK UYANMALIYIZ.GÜZEL MEMLEKETİMİZ SİVASI VE SİVASSPORU CANI GÖNÜLDEN DESTEKLEMELİYİZ....
Bu yolda bu tur kazalarin olmasi gayet dogaldir.
"Az Zamanda COk Is Yapan Sivasspor" Guvenim daha'da artmistir.
Ertugrul 30.01.2008, 02:59 Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül beyfendiye Sivassporumuzu
öven sözlerinden dolayı teşekkür ederiz. Cumhurbaşkanımızın
Sivas'a ve Sivasspor'a katkı sağlamak konusundan önayak
olmalarını da temenni ederiz.
muhsin koçak 30.01.2008, 05:06 hızlı tren projesi sivas için büyük bir ümitti ama sen sen varya sennnn!!!!!!! bunuda elimizden aldın,evet yapılacak yapılmaınada kayseriyide gidecek aynı tren,hemde direk ankara*kayseri sivas ikinci planda olacak yani yine.
ama helal olsun, biz taşlıdereyi (15 km) duble yol oldu diye davul zurna çalıp halay çekerken sen kayserinin tüm yollarını otoban yaptırdın,vallaha helal olsun.ondan sonra çıkıp hızlı tren sivasa büyük fayda sağlayacak diyerek bizimle alay ediyorsun.Beni asıl üzen şet bunlar değil,beni üzen sivaslının uyuması.
EyüphanAydın 30.01.2008, 05:12 iLK Önce Başkakanımız Kutladı,Ondan Sonra Cumhurbaşkanımız,Şimdide Heralde Bush Kutlar:D
Gerçekten Cumhurbaşkanımızın Sivassporun Başarısını Değerlendirmesine Sevindim:)
bizim insanlarımız birbirine bağlı olsaydı biz kayseriden daha gelişmiş bir şehir olurduk ve bu sene sivassporum farkı açmış şampiyonluğun en buyuk adayı olurdu ama bizim insanımız birbirini küçültmeye kotulemeye çalışıyor malesef
kardeş sana kesinlikle katılıyorum görevim gereği 2.5 yıl kadar kayseride kaldım geçtiğimiz ekimde tekrardan memleketime döndüm. sivası çok ama çok seviyorum tabiiki hemşehrilerimide ancak dediğin konu çok doğru malesef bizim halkımızda birbirini çekememezlik çok fazla dolayısıyla bu hem takıma hemde şehre yansıyor insanlar arasında birliktelik yok kayserinin reklamını yapmıyorum ama insanlar gerçekten ticari zeka olarak üst düzeydeler dolayısıyla zengin bir şehir ve zengin bir kulüp şu anda inşaatı devam eden stadları bir harika ama benim sivaslım ne yapıyor parayı bulunca yatırımı gidip istanbula yapıyor sivastan fazla sivaslı istanbulda yaşıyor takıma yardım eli uzansın diyoruz istanbuldan çıt çıkmıyor sonuçta sivas açık konuşmak gerekirse memur şehri ve ekonomik durumu belli sivas dışındaki sivaslı işadamlarının sivasa ve sivasspora daha çok destek olması gerektiği kanaatindeyim.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Sivasspor hakkında övgüler yağdırdı.
Gazeteci-Yazar Yavuz Donat ile Sivasspor hakkında sohbet eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,Sivasspor’un elde ettiği başarının tesadüfü olmadığını, kısa sürede takımın yeniden eski başarısını elde edeceğini söyledi.
Turkcell Süper Liginde başarılı soniuçlar alan ve Fenerbahçe yenilgisinin ardından üçüncü sırada yer alan Sivasspor ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül “Sivasspor bir harika. Başarısının altında amatör ruh var... Hepsi profesyonel fakat sahaya amatör bir ruhla çıkıyorlar. Heyecanlılar. Başarıları tesadüfi değil. Sivasspor, Sivas΄ın ekonomik ve sosyal gelişimine önemli katkı yapıyor. Aslında Sivas çok güzel bir yer. Açık hava müzesi gibi. Sivas uzun yıllar ihmal edildi. Şimdi Ankara Sivas hızlı tren projesi gündemde. Bunun bir kolu da Kayseri΄de. Göreceksiniz Sivas kısa sürede toparlanacak. Sivasspor’a tüm Sivaslıların destek olacağına inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.
jakobieen 30.01.2008, 10:38 inaşallah kayeri ile beraber şampiyonlar ligine gideceğimiz günlerde gelecek :) teşekkürler c.başkanım ...
sivas_kangallı 30.01.2008, 11:21 sn .cumhurbaşkanımıza bu iyi sözlerinden dolayı tşk ederiz..sivas-kayseri el ele şampiyonlar ligine.
serhatcan 30.01.2008, 11:24 bizim insanlarımız birbirine bağlı olsaydı biz kayseriden daha gelişmiş bir şehir olurduk ve bu sene sivassporum farkı açmış şampiyonluğun en buyuk adayı olurdu ama bizim insanımız birbirini küçültmeye kotulemeye çalışıyor malesef
KARSDEŞŞ. SANA KATILIYORUMÇ SİVASLILAR BİRLİK OLSAYDI TÜRKİYEDE GÜNDEMİ BELİRLEYEN ŞEHİR OLURDU. YAWW NASIL BİRLİK OLSUN. TUTTURMUŞUZ VATAN MİLLET SAKARYA. GEL GÖRKİ SEÇTİĞİMİZ MİLLETVEKİLLERİNE BAK. İSMİNİ BİLMİYORUM BİR GÜREŞCİ MİLLETVEKİLİ SEÇMİŞSİNİZ ( CİDDEN DE İSMİNİ BİLMİYORUM AMA SOYADI YERLİKAYA SANIRIM )BEYEFENDİ SİVASLI,SİVAS KİMLİKLİ,SİVASLILARIN SEÇTİĞİ SİVASLI MİLLETVEKİLİ. GAZETEYE AYNEN ŞU DEMECİ VERMİŞ : BEN ASLEN FENERBAHÇELİYİM AMA SİVASSPORUN KAZANMASINI İSTİYORUM. E HADİ GEL SEN ŞEHRİNİN MİLLETVEKİLİ RAKİBİNİN TAKIMINI TUTUYOR. GÜLERMİSİN ,ACIRMISIN,AĞLARMISIN.
türkiyeye istanbul gözlüğüyle bakmayan herkes aynı şeyi söyler....
serhatcan 30.01.2008, 11:51 SAYIN CUMHUR BABA. SİVASLILARA GAZ VERİRSEN SİVASLILAR İÇİN SENDEN BÜYÜĞÜ OLMAZ. VER GAZI VER GAZI. S,İVASSPOR EVET BAŞARILI DAA BU BAŞARININ ÖDÜLÜ NE. DİKİMEVİ NİN KALKMASI MI,D.M O NUN SİVASTAN ALINMASIMI,KARAYOLLARININ KALKMASIMI. PARDONNN UNUTTUM BUNUN ÖDÜLÜ GÜZEL GÜZEL UYUMALARI İÇİN GAZ VERMEK. SİZ VE BAŞBAKANIMIZDA BİZE GÜEL ÖDÜLLER VERİYORSUNUZ. VERİN GAZI VERİN GAZI. BİZ SATEN YILLARCA SİZİN VERDİĞİNİZ GAZLARDAN DOLAYI KÜLTYÜREL,SOSYAL EKONOMİK ALANDA GERİ KALIP ALEVİ SUNİİ DİYE BİRBİRİMZİİ YEDİK VERDİĞİNİZ BU ÖDÜLLER İÇİN SAĞOLUN. BİZ SİVAS HALKI OLARAK HALLA SİZİN GAZ VERMENİZİN DEVAMINI VE BU GAZLARLA İYİ UYUYUP TATLI RUYALAR GÖRMEYİ İSTİYORUZ. LÜTFENNN BİRAZDA ARKAMIZI SIVAZLARMISINIZ SAYIN DEVLET BÜYÜKLERİ.
yiğide58 30.01.2008, 13:48 buda demek oluyorkiii başka takımı tutanlara önyargıyla bakmamak lazımmış. insanların içindeki sevgiye saygı duymak lazım... önyargısızz ve saygı çerçevesinde ;)cumhurbaşkanımıza tşkler:)
Del Piero 30.01.2008, 13:53 Hepsi boş laf kuru laf üretip bizi her zaman ki gibi uyututorlar neden kayseride Türkiyenin modern stadyumu yapılırken sivasta hiç birşey yok ! ve tam tersine dikim evi gidiyor devlet malzeme ofisi gidyor gidiyorda gidiyor sivastaki işsizlik diz boyu geçim ıskıntısı gırtlakta
ama bizi uyutmaya devam ediyolar...
velibircan 30.01.2008, 13:56 Hepsi boş laf kuru laf üretip bizi her zaman ki gibi uyututorlar neden kayseride Türkiyenin modern stadyumu yapılırken sivasta hiç birşey yok !
bunun sorumlusu Abdullah Gül mü ?
ALLAH razı olsun ABDULLAH GÜL den çok ii bir cumhurbaşkanı bence kayserili olduğu için daha çok destekler bizi
CUMHUR BASKANIMIZ SAYIN ABDULLAH GÜLÜN HAKKIMIZDA SÖYLEDIGI SÖZLER GÖGSÜMÜZÜ KABARTTI KENDISINE TESEKKÜR EDERIZ DARISI KAYSERISPORUN BASINA
Del Piero 30.01.2008, 14:09 bunun sorumlusu Abdullah Gül mü ?
evet haklısın bunun sorumlusu benim çünkü oy verdim şehirime gerçekten sahip çıkacak bana sahip çıkacak adamlara oy vermedim evet haklısın bunun suçlusu benim
merkez_hakan 30.01.2008, 16:58 sayın ABDULLAH GUL'de bu yakışırdı sagolsun
hackedby58 30.01.2008, 17:28 Sayın Cumhurbaşkanımıza TEŞEKKÜR EDER Bizden desteğini esirgememesini diLeriz:rolleyes:
2624
isyankar58_45 30.01.2008, 17:35 SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA BU GÖRÜŞLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ İNŞALLAH SİVAS DA HAK ETTİĞİ YERE GELECEK SİVASSPOR DA ŞAMPİYON OLACAK...
Şaşırmamak gerek... Bu sözlerin aksini söyleseydi şaşırırdım... Herkes -belli kesimler hariç- takdir ederken seyrci kalması yakışık almazdı...
00058 EAGELS 30.01.2008, 19:19 DEMOKRATIK TÜRKIYENIN
ANTI DEMOKRATIK SITESI SIZECE NERESI?
FIKIR ÖZGÜRLÜGÜ NERDE?
BIRILERININ HOSUNA GITMEYEN HAKARET ICERMEYEN SADECE FIKIR BEYAN EDILMIS YORUMLARI MODARATÖR NEYE DAYANARAK BURDAN CIKARIYOR.
GÜN GELIR ILBEYLI BUNU BIRILERINDEN SORAR?
selcuk349 30.01.2008, 19:31 sayın abdullah güle bizi de unutmadığı için teşekkür ederiz...
Bahattin 30.01.2008, 20:01 haydi yigitler durmak yok yola devam
mesut_tncsvs 30.01.2008, 20:23 hepdestek tamdestek
sagolasın abdullah gül
by_hunter 30.01.2008, 21:16 bizim insanlarımız birbirine bağlı olsaydı biz kayseriden daha gelişmiş bir şehir olurduk ve bu sene sivassporum farkı açmış şampiyonluğun en buyuk adayı olurdu ama bizim insanımız birbirini küçültmeye kotulemeye çalışıyor malesef
vaktı zamanında kayserı tokat yozgat SIVAS a baglı yerlermiş ama şimdi duruma bak sinan kardeş dedıklerıne aynen katılıyorum yolda gorupte vay hemşo demekle olmuyo bu işler
CUMHURBAŞKANIMIZ BEŞİKTAŞI BIRAKIP SİVASSPORLU OLSA NE GÜZEL OLUR....
kayserispor dururken sivassporu nasıl tutacak.. adam tutsa kayserisporu tutar..:))
ofozturk 31.01.2008, 07:28 vay cumhurbaskanımız bizden bahsetmiş. ne kadar güzel bir gurur. agzınıza saglık cumhurbaskanımız.:)
Cumhurbaşkanımıza teşekkürler...
Her zaman bir umut vardır. Sadece kendimize güvenmeliyiz ve inanmalıyız.
Sayın Cumhurbaşkanımıza takımımız ve Sivasımız hakkındaki pozitif düşüncelerinden dolayı teşekkür ederiz.
Ancaaaaaak... Sayın Cumhurbaşkanımızın kapatılan Dikimevi, Devlet malzeme Ofisi gibi önemli devlet kurumlarının Sivas'tan taşınmaması hususunda Sivasımız lehine devreye girmesini beklemekteyiz.
Bu maddeler herkes için samimiyet testi olacak. Bakalım kim sahici, kim değil?
ceza_tolga_rep 31.01.2008, 10:06 bu adam o koltuğa hiç yakışmıyor?
kayseriye yardımların stat projesinin küçük bölümünü bizede yapsa konuşmayla olmaz apo abi??
Abdullah DuMaN 31.01.2008, 10:23 teşekkürler abdullah gül...........
özsivasli1903 31.01.2008, 11:00 süper demis sayin cumhurbaskanimiz gül...
hedef sivas büyüksehir belediyesi...
KARSDEŞŞ. SANA KATILIYORUMÇ SİVASLILAR BİRLİK OLSAYDI TÜRKİYEDE GÜNDEMİ BELİRLEYEN ŞEHİR OLURDU. YAWW NASIL BİRLİK OLSUN. TUTTURMUŞUZ VATAN MİLLET SAKARYA. GEL GÖRKİ SEÇTİĞİMİZ MİLLETVEKİLLERİNE BAK. İSMİNİ BİLMİYORUM BİR GÜREŞCİ MİLLETVEKİLİ SEÇMİŞSİNİZ ( CİDDEN DE İSMİNİ BİLMİYORUM AMA SOYADI YERLİKAYA SANIRIM )BEYEFENDİ SİVASLI,SİVAS KİMLİKLİ,SİVASLILARIN SEÇTİĞİ SİVASLI MİLLETVEKİLİ. GAZETEYE AYNEN ŞU DEMECİ VERMİŞ : BEN ASLEN FENERBAHÇELİYİM AMA SİVASSPORUN KAZANMASINI İSTİYORUM. E HADİ GEL SEN ŞEHRİNİN MİLLETVEKİLİ RAKİBİNİN TAKIMINI TUTUYOR. GÜLERMİSİN ,ACIRMISIN,AĞLARMISIN.
azına salık abi bizim halkın işi ona buna yaranmaya çalışmak hiç kendi meleketine sahip çıkmak yok
fatihada58 31.01.2008, 19:21 KARSDEŞŞ. SANA KATILIYORUMÇ SİVASLILAR BİRLİK OLSAYDI TÜRKİYEDE GÜNDEMİ BELİRLEYEN ŞEHİR OLURDU. YAWW NASIL BİRLİK OLSUN. TUTTURMUŞUZ VATAN MİLLET SAKARYA. GEL GÖRKİ SEÇTİĞİMİZ MİLLETVEKİLLERİNE BAK. İSMİNİ BİLMİYORUM BİR GÜREŞCİ MİLLETVEKİLİ SEÇMİŞSİNİZ ( CİDDEN DE İSMİNİ BİLMİYORUM AMA SOYADI YERLİKAYA SANIRIM )BEYEFENDİ SİVASLI,SİVAS KİMLİKLİ,SİVASLILARIN SEÇTİĞİ SİVASLI MİLLETVEKİLİ. GAZETEYE AYNEN ŞU DEMECİ VERMİŞ : BEN ASLEN FENERBAHÇELİYİM AMA SİVASSPORUN KAZANMASINI İSTİYORUM. E HADİ GEL SEN ŞEHRİNİN MİLLETVEKİLİ RAKİBİNİN TAKIMINI TUTUYOR. GÜLERMİSİN ,ACIRMISIN,AĞLARMISIN.
bunu sadece o söylemediki walla herkes söylüyor sivasta.10 kere yazdım belki 100 kere yazacağım başkan,hoca,futbolcular,taraft arın büyük bir kısmı fenerbahçeli. sivasspor fenerbahçenin atyapısı gibi çalışıyor,orda pişmemiş oynucuları bize gönderiyor pişiriyor sonra alıyor.biz sivaslıarda aman fenerbahçe bak sivasa sahip çıkıyor diye seviniyoruz.yazık vallahi çok yazık.
Rallim58 31.01.2008, 20:00 bu adam o koltuğa hiç yakışmıyor?
kayseriye yardımların stat projesinin küçük bölümünü bizede yapsa konuşmayla olmaz apo abi??
Sayın Cumhurbaşkanı Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanıdır. Sevmeyebilirsin ama Saygı duyarsan iyi olur. Yiğidolar için onur verici bir düşünce paylaşımı var. Bunu siyasete çekmeye kalkışılması uygun değil.
yigidomustafa58 31.01.2008, 22:00 vay be Cumhurbaşkanlığına kadar gitmiş SİVASSPORumuzun ünvanı...
Sazındaki Türkü Gibidir SİVAS Denilen Bu Şehir..
Arkadaşlar Cumhurbaşkanı,hepimizin Cumhurbaşkanı(herkesde sevmek yada sevmemek zorunda degil).Ayrıca bazı arkadaşları bilgilendireyim,kayseri kadir has stadyumuna devletin 1 lira katkısı olmamıştır.Peki Nasıl yapılıyor diyorsanız,şuanki stadyum arazisi kayserinin en degerli bölgesinde,arazi 100 trilyona satıldı,10 trilyonda rahmetli kadir has bagış yaptı.stadyum ve spor kompleksi böyle yapılmaktadır.
Arkadaşlar Cumhurbaşkanı,hepimizin Cumhurbaşkanı(herkesde sevmek yada sevmemek zorunda degil).Ayrıca bazı arkadaşları bilgilendireyim,kayseri kadir has stadyumuna devletin 1 lira katkısı olmamıştır.Peki Nasıl yapılıyor diyorsanız,şuanki stadyum arazisi kayserinin en degerli bölgesinde,arazi 100 trilyona satıldı,10 trilyonda rahmetli kadir has bagış yaptı.stadyum ve spor kompleksi böyle yapılmaktadır.
kayseri stad konusunda harika bir iş yapıyor..ama stadı doldurabilrler mi..açıkcası benim endişeerim var..ama inş yersizdir bu endşelerim.
Tebrik etmek gerek kendi paralarıyla yapıyorlar bu dayanışma, birliktelik tüm Anadolu şehirlerine örnek olmalı...
Adam gibi adam cumhurbaskanimiz ..Bizi onurlandirdiniz tesekkürler,artik ihmal edilen sivasimiza hak ettigi destegi vermenin zamani gelmistir
altuntas58 01.02.2008, 14:43 Sayın cumhurbaşkanımızın Sivassporumuz hakkındaki iyi dilek ve düşüncelerinden dolayı tebrik ederim ayrıca sivassporumuza başarılar dilerim
|