Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO MORAL PEŞİNDE

SivasSpor.Com
03.02.2008, 13:48
HTTP://WWW.Sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun_2.jpg

FENERBAHÇE yenilgisi ile liderlik koltuğundan inen Sivasspor, Gaziantep deplasmanından 3 puanla dönüp zirve yarışında moral bulmayı hedefliyor.

Sivas’taki son çalışmasını bugün yapan kırmızı beyazlı takım, olumsuz hava koşulları yüzünden yarın İstanbul’a giderek çalışmalarını burada sürdürecek.

“Gaziantepspor’u yenerek yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz'' diyen kırmızı beyazlı takımın teknik direktörü Bülent Uygun, “Zor bir deplasmana gidiyoruz. Çok başarılı bir teknik adamları var. Buradan puan ya da puanlar alıp yolumuza kaldığımız yerden devam etmeyi istiyoruz. Önümüzdeki haftalara morali girmek için bunu başaramak zorundayız. Fenerbahçe yenilgisini unuttuk. Geriye bakacak zamanımız yok. Sivasspor olarak devamlı önümüze bakmaya karar verdik. İki hafta üst üste oynayacağımız deplasmanlardan 3 puan ile ayrılmak istiyoruz'' dedi.

MEHMET YILDIZ SEVİNCİ
Bu arada Mehmet Yıldız’ın İsveç maçı için kadroya çağrılması kırmızı beyazlı takımda takımda sevinç yarattı.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, “Mehmet Yıldız’ın A Milli Takımı’na çağırılması bizi kulüp olarak gururlandırdı. İnşallah Fatih Terim Mehmet Yıldız’a forma şansı verir. Çünkü ondan verim alacağına inanıyoruz. Mehmet çok iyi bir oyuncu olmasının yanı sıra, kişilik olarak da iyi bir insan. Bu sezon onu takım kaptanı yapmamızın nedeni de bu. Şüphesiz Türkiye’nin en iyi teknik adamlarından biri olan Bülent Uygun, Türk Milli Takımı’na daha çok yıldızlar kazandıracaktır'' dedi. Fatih Terim tarafından A Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Sivasspor’un başarılı futbolcusu Mehmet Yıldız da, “Milli Takım’a çağırılmam benim için gurur verici. Artık ben de milli formayı giymek istiyorum. Forma şansı verildiği taktirde bunu en iyi şekilde değerlendireceğim. Fatih Terim hocamıza güveniyorum. Bu başarılı futbolumu milli forma altında sürdürmek en büyük hayalim'' dedi.

ceza_tolga_rep
03.02.2008, 14:07
antep ve oftaş maçından 4 puan ile ayrılırsak çok güsel olcak bizim için.......

mehmet yıldız şampiyonada kendini gösterirse avrupadada transfer de göz önünde olabilir...

yigidomustafa58
03.02.2008, 14:12
ya bizim moralımız siz iyi olunca iyi olur her zaman...

Del Piero
03.02.2008, 14:13
Evet bu 2 deplasman en az 4 puan ile ayrılırsak kesin ilk 2'de yer alırız bence. ve bence takıma şimdi sahip çıkmak lazım moral vermek lazım..

sivas_kangallı
03.02.2008, 14:17
inş deplasmanlardan iyi sonuçla döneriz.

solak
03.02.2008, 14:30
SİVASSPOR HER 2 MAÇTAN DA İNSALLAH GALİP GELİP HEREKSE GUCUNU GOSTERECEK BURADAN FEDERASYONA DA Bİ MESAJ VERMEK İSTİYORUM LÜTFEN ANADOLU TAKIMINI KUCUMSEMEYİNİZ

belalı_yiğido58
03.02.2008, 14:41
ŞAMPİYONLUK YOLUNDA MORALLİ OLMALIYIZ.......

solak
03.02.2008, 14:43
İNSALLAH BOLE DEVAM EDERİZ BİR MAÇ KAYBETMEK İLE MORAL BOZUKLUĞU DİE BİSİ OLAMYACAĞINI TÜM TÜRKİYEY GOSTEREĞİZ

kurtay58
03.02.2008, 14:51
Tekrar bir seri yakalayacağımıza inanıyorum. Antep zor durumda ama bize galibiyet lazım.

by_hunter
03.02.2008, 15:06
iki maçtanda 3 puan cıkarmalıyız bence hem deplasman fobımızı yeneriz hemde dıger maçlara moral olur...

GLoBe-Y-Gençlik
03.02.2008, 16:23
Sivas'ın tek düşüncesi kazanmak

Sivasspor ligin 21'inci haftasında Gaziantepspor'la yapılacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, "Kazanmaktan başka düşüncemiz yok" dedi.

Sivasspor ligin 21'inci haftasında Gaziantepspor'la yapılacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, "Kazanmaktan başka düşüncemiz yok" dedi.

Sabah salonda ağrırlık, daha sonra kapalı sahada top tekniğini geliştirici ve koordinasyona yönelik çabukluk çalışması yapan Sivasspor Gaziantepspor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor. Pazartesi günü İstanbul'a gidecek ve Gaziantepspor karşılaşması hazırlıklarını burada sürdürecek olan kırmızı beyazlı ekipte tek düşünce galibiyet. Gaziantepspor'u yenerek yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz diyen Teknik Direktör Bülent Uygun, "Zor bir deplasmana gidiyoruz. Çok başarılı bir teknik adamları var. Buradan puan yada puanlar alıp yolumuza kaldığımız yerden devam etmeyi istiyoruz. Önümüzdeki haftalara morali girmek için bunu başaramak zorundayız. Biz Fenerbahçe yenilgisini unuttuk. Geriye bakacak zamanımız yok. Biz Sivasspor olarak devamlı önümüze bakmaya karar verdik. İki hafta üst üstte oynayacağımız deplasmanlardan puanlar ile ayrılmak istiyoruz" dedi.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Mehmet Yıldız'ın A Milli Futbol Takımına çağırılması bizi kulüp olarak gururlandırdı. İnşallah Fatih Terim Mehmet Yıldız'a forma şansı verir. Çünkü ondan verim alacağına inanıyoruz. Mehmet çok iyi bir oyuncu olmasının yanı sıra kişilik olarakta iyi bir insan bu sezon onu takım kaptanı yapmamızın nedenide bu biz inanıyoruzki şüpesiz Türkiye'nin en iyi hocalarından biri olan Teknik Direktörümüz Bülent Uygun Türk Milli takımına dah çok yıldızlar kazandıracaktır" dedi.

A Milli Futbol Takımı, İsveç ile 6 Şubat Çarşamba günü yapacağı özel maç için yarın İstanbul'da toplanacak. Fatih Terim tarafından A Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Sivasspor'un başarılı futbolcusu Mehmet Yıldız, "Milli takıma çağırılmam benim için gurur verici bende artık milli formayı giymek istiyorum. Forma şansı verildiği taktirde bunu en iyi şekilde değerlendirecem. Ben Fatih Terim hocamıza güveniyorum. Bu başarılı futbolumu milli forma altında sürdürmek en büyük hayalim" dedi.

alperen5841
03.02.2008, 21:42
özellikle muhammed ali nin o güzel gollerinden örnekler görmek istiyoruz. iki maçtan 6 puan alacaz.

mehmetyildiz58
04.02.2008, 09:58
MEHMET YILDIZI ALMAYACAKDA hakan şükürümü alacak:)
Milli takımda çok eksiğimiz var
1-akın vardar
2-hayrettin yerlikaya
3-abdurrahman dereli**
4-musa aydın********
5-mohammed ali kurtuluş****
6-murat sözgelmez(türkcell süper ligde en iyi defans göbeği)
7-atakan balili:)

tekniker58
04.02.2008, 10:54
yiğidolar daha istekli olacaktır. ve kazanmaya devamedecektir.

ethembey
04.02.2008, 12:56
inş deplasmanlardan iyi sonuçla döneriz.

altuntas58
04.02.2008, 16:25
Haydi koçlarım göreyim sizi bu iki macta en az 4 puanla dönün size güveniyorum

sivasli_yldrm
04.02.2008, 17:34
ben antepi ve oftaşı yeneceğimize inanıyorum inş yeneriz ondan sonrası gelir inş mehmet abinin takıma çağrılması çok sevindim ama inş fatih hocamız bu kez şans verir inş

svs_çapkın_58
04.02.2008, 18:41
sivassporumuz morali depolalarsa çok ii olur ve 2 maçıda kazanıp puanları da alır yolumuza devam ederiz çok güzel olur sivasspor için tam destek hep destek

58Taraftar
04.02.2008, 19:06
taraftar her zaman arkanizda hem iyi hem kötü günde....sizler bizleri mutlu ettiniz zirvede yer aldiniz....bizlerde her zaman destekliyecez