Orijinalini görmek için tıklayınız : SMS KAMPANYASINDA DEĞİŞİKLİK İÇİN DESTEK
yigido0058 03.02.2008, 23:50 SEVGİLİ YİĞİDOLAR,YİĞİDELER,SİVASSPORA GÖNÜL VERMİŞ ÇOK DEĞERLİ HEMŞERİLERİM SİVASSPOR İÇİN BAŞLATILAN SMS KAMPANYASINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ İZLENİMLERİMİZE GÖRE DE İSTEDİĞİ SONUCU VERMEMİŞ GÖZÜKÜYOR BUNUN TEK SEBEBİ KAMPANYANIN SADECE FATURALI HATLAR İÇİN GEÇERLİ OLMASIDIR ÇEVREMİZDE ÇOĞUNLUK KONTORLU HATLARI TERCİH EDİYOR SEVGİLİ SİVASSPOR FORUM ÜYELERİ FORUMDAN VE ÇEVREMDEN ALDIĞIM DUYUMLARA BAKTIĞIMDA ÇOĞUNLUK KAMPANYANIN KONTORLU HATLARI DA İÇERMESİNDEN YANA ÇOĞUNLUK BU GERÇEKLEŞİRSE KAMPANYADAN SİVASSPOR İÇİN GEREKLİ OLAN MADDİ DESTEK SAĞLANMIŞ OLACAKTIR DEMEKTE SİVASSPOR FORUM OLARAK BU İSTEĞİMİZİ YETKİLİLERE İLETİRSEK KAMPANYAYA KONTORLU HATLARI DA DAHİL ETTİREBİLİRİZ HA ŞİMDİ BAZI ÜYELER BİZ ÇOK KONUŞTUK OLMADI DİYECEKLER ONLARA DA CEVABIM EĞER TOPLU OLARAK Bİ TALEPTE BULUNULURSAK TALEBE OLUMLU CEVAP VERİLECEĞİNİ ÜMİT EDİYORUM BU KONU HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN SİVASSPOR İÇİN BU KAMPANYAYA KONTORLU HATLARIN DA DAHİL EDİLMESİNİN NE KADAR FAYDALI OLACAĞINI GÖZARDI ETMEYELİM BEN DEĞİŞİKLİK TALEBİ İÇİN Bİ METİN HAZIRLAYABİLİRİM BU METİNİ SİTENİN TÜM ÜYELERİ YÖNETİCİLERE GÖDERİP TALEBİMİZİ BELİRMİŞ OLURUZ SAYGILARIMLA...
TracyMcGrady58 04.02.2008, 00:19 Bencede bu sms kampanyasinda bir degisiklik olmasi lazim. Her hata acik olmali bence. Kontörlü kontörsüz acik olmali. Böylece yurt disindakilerde destek olurlar
EyüphanAydın 04.02.2008, 00:23 Bencede Her Yöne Her Hatlı Olsun Hatsız Olsun Açık Olmalıdır.Böyle Daha Çok Kazanabiliriz.
LosTie58 04.02.2008, 00:24 Kesinlikle katılıyorum mesela ben babamınkinden atıyorum faturalı onunki ama benimki kontörlü kesinlikle kontörlüler içinde bişey olmalı çünkü kime sorsam kontörlü kullanıyor.
yigido0058 04.02.2008, 00:26 teşekkürler tracy gardaşım ilgi gösterdiğin için umarım diğer arkadaşlar da bu konuya ilgi gösterirler artık sivaslı makus tarihini geride bırakmalı ve en ufak bir şeyde birleşmeli dayanışma içinde olmalı ümit ediyorum ki açtığım bu konuya sivasspor.com'un değerli üyeleri sahip çıkacaklar ve desteklerini esirgemeyecekler kampanyayı kontorlu hatları da kapsayacak şekilde hep beraber değiştirebilirsek sivassporumuz için en büyük fedekarlığı yapmış olacağız umarım destek veren çok arkadaş olur saygılarımla...
yigido0058 04.02.2008, 00:31 sevgili yiğidolar çağrıma kulak verip bir an önce sms kampanyasının kontorlu hatları da kapsaması için el ele vermeli bu talebimizi ilgililere bir an önce duyurmalıyız eğer takımımızın şampiyon olmasını yürekten istiyorsak eğer ligde istanbul egemenliğini kırmak istiyorsak eğer oyuncularımızın kafalarında sadece futbol olmasını arzuluyorsak eğer anadolu dayanışmasının gerçekleşeceğini ümit ediyorsak geç olmadan bu sms kampanyasının kontorlu hatlara da açılması yönündeki talebimizi ilgililere hep bir ağızdan duyurmalıyız
nazimgulturk 04.02.2008, 01:02 evet kampanyanın verimli olması için bu uygulama yapılmalı..şuan 20.000 civarında katılım var inanıyorumki bu değişiklik yapılırsa 2-3 gün içinde yüzbinleri buluruz...çünkü kampanya isteyen çoktu ama şuanki katılım çok az anlamış değilim en azından denesin bence tutacaktır...
yigido0058 04.02.2008, 01:16 nazim arkadaşım desteklerin için sağolasın tespitlerin çok yerinde şu an 20.000 katılım var faturalı hatlardan sadece ama kontorlu hatlar için de olursa bu rakam uçmuyorum rahat 2 milyona ulaşır valla ben kontorlu hatlara uygulanır uygulanmaz kendim ve çevrem olarak 200 sms gönderirim bir kişi bu kadar destek de bulunuyorsa artık o 6 milyonlu sivastan ne kadar destek gelir düşünün artık bu kampanyayı en yakın zamanda kontorlu hatlara da uygulatmalıyız ben bu uğurda hizmete ve her türlü desteğe hazırım yeter ki diğer arkadaşlar da benim gibi düşünsünler sivasspor yönetimini valiliğe belediyeye sivil örgütlere bu talebimizi metin halinde hazırlayıp sonra hazırladığım metini bu forumdaki herkese dağıtmak suretiyle herkesin de katkısıyla maillerimizi bu makamların ilgililerine göndeririz inanın talep olunca ilgililerde sessiz kalmazlar ve talebimize olumlu yaklaşırlar sivassporumuzun şampiyonluk yolunda istanbul takımlarıyla mücadele etmesi için bu çalışma çok faydalı olacaktır hep destek tam destek sloganını hayata geçirmeliyiz artık
yigido0058 04.02.2008, 02:07 SEVGİLİ YİĞİDOLAR,YİĞİDELER,SİVASSPORA GÖNÜL VERMİŞ ÇOK DEĞERLİ HEMŞERİLERİM SİVASSPOR İÇİN BAŞLATILAN SMS KAMPANYASINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ İZLENİMLERİMİZE GÖRE DE İSTEDİĞİ SONUCU VERMEMİŞ GÖZÜKÜYOR BUNUN TEK SEBEBİ KAMPANYANIN SADECE FATURALI HATLAR İÇİN GEÇERLİ OLMASIDIR ÇEVREMİZDE ÇOĞUNLUK KONTORLU HATLARI TERCİH EDİYOR SEVGİLİ SİVASSPOR FORUM ÜYELERİ FORUMDAN VE ÇEVREMDEN ALDIĞIM DUYUMLARA BAKTIĞIMDA ÇOĞUNLUK KAMPANYANIN KONTORLU HATLARI DA İÇERMESİNDEN YANA ÇOĞUNLUK BU GERÇEKLEŞİRSE KAMPANYADAN SİVASSPOR İÇİN GEREKLİ OLAN MADDİ DESTEK SAĞLANMIŞ OLACAKTIR DEMEKTE SİVASSPOR FORUM OLARAK BU İSTEĞİMİZİ YETKİLİLERE İLETİRSEK KAMPANYAYA KONTORLU HATLARI DA DAHİL ETTİREBİLİRİZ HA ŞİMDİ BAZI ÜYELER BİZ ÇOK KONUŞTUK OLMADI DİYECEKLER ONLARA DA CEVABIM EĞER TOPLU OLARAK Bİ TALEPTE BULUNULURSAK TALEBE OLUMLU CEVAP VERİLECEĞİNİ ÜMİT EDİYORUM BU KONU HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN SİVASSPOR İÇİN BU KAMPANYAYA KONTORLU HATLARIN DA DAHİL EDİLMESİNİN NE KADAR FAYDALI OLACAĞINI GÖZARDI ETMEYELİM BEN DEĞİŞİKLİK TALEBİ İÇİN Bİ METİN HAZIRLAYABİLİRİM BU METNİ SİTENİN TÜM ÜYELERİ YÖNETİCİLERE GÖNDEREREK TALEBİMİZİ BELİRTMİŞ OLURUZ SAYGILARIMLA...
F. Şahin 04.02.2008, 02:16 Noktasından virgülüne kadar haklısın. Katılıyorum dediklerine.
yigido0058 04.02.2008, 02:33 DESTEĞİN İÇİN SAĞOLASIN ŞAHİN GARDAŞ İNŞALLAH SİZLERİN DESTEĞİ İLE BU KAMPANYAYI HERKESİN İSTEĞİ OLAN KONTORLU HATLARA ÇEVİRECEĞİZ SADECE BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM DAYANIŞMAMIZ DEVAM ETSİN YETER
Arkadaşım yaklaşık on gün önce TV58 'de başkanımızı dinlemiştim. Orada Sayın başkanımız kontörlü hatlardan yapılabilecek yardımın takıma katkısının az olacağını ve taraftarın cebinden bayilerin zengin olacağını vs söyledi. Ayrıca 5 YTL yardım yapabilmek için yaklaşık 15 YTL'lik kontör göndermek gerekebilir dedi ve taraftarın parasının aracılarda çar çur olmasının kendilerini rahatsız edeceğini söyledi.
Yani uzun lafın kısası herkes ne yapıp edecek bir faturalı hat bulup en az 9-10 SMS gönderecek. Hadi bakalım pamuk parmaklar tuşlara!
handsome5867 04.02.2008, 09:09 nden böle bi uygulama yapıldı hala anlam veremiyom. tutmadı işte faturalı hat benim 2 hattım ikiside konturlu sadece abim in var faturalı hattı ordan göndeerdik biz. ben ve cevremdeki butun arkadaşlarımın hattı konturlu ozmn bian evvel kampanya da bi deişiklik yapılmalı sizlere yueketen katılıyom inş. bize kulak veren olur...
samet yıldız 04.02.2008, 09:52 ben babamın hattından attım ama kendi hattımdan atamıyorum
kontorlüden de 5 ytl lik değerinde kontor gitser ilgi daha da çok olur
divriği-ilhan 04.02.2008, 10:28 Kesinlikle kontörlü hatlar dahil edilmeli...
Bu sezon yakalamş olduğumuz başarıyı gelecek sezonda devam etmesi için maddi kaynaklarımız daha iyi olması gerekmektedir.
Bunun için başarı için maddi kaynak şart...
zaralım 58 04.02.2008, 10:31 her hatta açık olduğu takdirde daha çok destek olacak
Abdullah DuMaN 04.02.2008, 10:42 daha çok destek vermek gerekiyor
http://img116.imageshack.us/img116/48/foto058da5.jpg (http://imageshack.us)
yigido0058 04.02.2008, 11:09 Arkadaşım yaklaşık on gün önce TV58 'de başkanımızı dinlemiştim. Orada Sayın başkanımız kontörlü hatlardan yapılabilecek yardımın takıma katkısının az olacağını ve taraftarın cebinden bayilerin zengin olacağını vs söyledi. Ayrıca 5 YTL yardım yapabilmek için yaklaşık 15 YTL'lik kontör göndermek gerekebilir dedi ve taraftarın parasının aracılarda çar çur olmasının kendilerini rahatsız edeceğini söyledi.
Yani uzun lafın kısası herkes ne yapıp edecek bir faturalı hat bulup en az 9-10 SMS gönderecek. Hadi bakalım pamuk parmaklar tuşlara!
boun gardaşım bilgilendirmen için teşekkürler mecnun başkanımız bizi düşünerek böyle bir açıklamada bulunmuş ama artık taraftarı düşünme zamanı değil sivassporu düşünme zamanı başkan kontorlu hatlardan yapılacak yardımın bayileri zengin edeceğini söylemiş ama aynı şey faturalı hatlar için de geçerli biz sivasspor taraftarı olarak her türlü fedakarlığa hazırız yeter ki bu kampanya kontorlu hatları da kapsasın mecnun başkanı bizi düşündüğü için sonsuz teşekkürler bugüne kadar yapılan sms yardımlarında her sms'in karşılığı 50 kontor olmuştur arkadaşım herkes bir faturalı hat bulup 9-10 sms göndersin demişsin kontorlu olursa ben 200 sms bulurum sence senin dediğin mi benim dediğim mi daha faydalı olur bu konuyu düşünmeni tavsiye ederim saygılarımla..
ibrahimovic7 04.02.2008, 11:14 inşallah bu konuyu dikkate alırlar sayın vali dalmaz da duyarsa inşallah böyle bişi olur.
yigido0058 04.02.2008, 11:20 ibrahim gardaş biz de bunun için uğraşıyoruz ilgililere talebimizi duyurmak için yeterli desteği bulursak bu kampanyayı kontorlu hatlar için de uygulatmayı düşünüyoruz ben sitede yeterli desteği görürsem eğer değişiklik talebimiz hakkında bir metin hazırlayacam bu metni sitedeki tüm üyelere dağıtacam gerekli adresleri de belirtecem hep beraber o adreslere metini göndermek suretiyle talebimizi iletmiş olacağız talebimize ilgililerin olumlu yanıt vereceğini ümit ediyorum bu değişiklik sivassporumuzun menfaatine olacak el ele sivasspor liderliğe şampiyonluğa
yigido0058 04.02.2008, 16:45 SEVGİLİ YİĞİDOLAR,YİĞİDELER,SİVASSPORA GÖNÜL VERMİŞ ÇOK DEĞERLİ HEMŞERİLERİM SİVASSPOR İÇİN BAŞLATILAN SMS KAMPANYASINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ İZLENİMLERİMİZE GÖRE DE İSTEDİĞİ SONUCU VERMEMİŞ GÖZÜKÜYOR BUNUN TEK SEBEBİ KAMPANYANIN SADECE FATURALI HATLAR İÇİN GEÇERLİ OLMASIDIR ÇEVREMİZDE ÇOĞUNLUK KONTORLU HATLARI TERCİH EDİYOR SEVGİLİ SİVASSPOR FORUM ÜYELERİ FORUMDAN VE ÇEVREMDEN ALDIĞIM DUYUMLARA BAKTIĞIMDA ÇOĞUNLUK KAMPANYANIN KONTORLU HATLARI DA İÇERMESİNDEN YANA ÇOĞUNLUK BU GERÇEKLEŞİRSE KAMPANYADAN SİVASSPOR İÇİN GEREKLİ OLAN MADDİ DESTEK SAĞLANMIŞ OLACAKTIR DEMEKTE SİVASSPOR FORUM OLARAK BU İSTEĞİMİZİ YETKİLİLERE İLETİRSEK KAMPANYAYA KONTORLU HATLARI DA DAHİL ETTİREBİLİRİZ HA ŞİMDİ BAZI ÜYELER BİZ ÇOK KONUŞTUK OLMADI DİYECEKLER ONLARA DA CEVABIM EĞER TOPLU OLARAK Bİ TALEPTE BULUNULURSAK TALEBE OLUMLU CEVAP VERİLECEĞİNİ ÜMİT EDİYORUM BU KONU HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN SİVASSPOR İÇİN BU KAMPANYAYA KONTORLU HATLARIN DA DAHİL EDİLMESİNİN NE KADAR FAYDALI OLACAĞINI GÖZARDI ETMEYELİM BEN DEĞİŞİKLİK TALEBİ İÇİN Bİ METİN HAZIRLAYABİLİRİM BU METNİ SİTENİN TÜM ÜYELERİ YÖNETİCİLERE GÖNDEREREK TALEBİMİZİ BELİRTMİŞ OLURUZ SAYGILARIMLA...
altuntas58 04.02.2008, 17:19 Sivassporumuza destek kampanyasına malesef beklenen katkılar sağlanamadı acaba kontürlü hatların da bu kampanyaya katılmasında sakıncalı bir durummu oluyorda bunları dahil etmediler bunu yetkili bir ağızdan duymak lazım
sivaslıbaki 04.02.2008, 17:40 ben destekliyorum.Türkiyedeki telefon kullananların neredeyse %70'i kontörlü hat kullanıyor.neden sadece faturalı hat olsun ki.kontörlüde olsun.acaba şöyle bir sorun mu war.hatlı telefonlardan para almak kolay ama kontör daha mı zor.öyle bir sorun olabilir.
hacialicelik58 04.02.2008, 18:10 evet kampanyalarin kontorlu hatlardanda olmasi lazim cok katilim olacagina inaniniyorum
özgühertaş 04.02.2008, 18:23 KONTORLU OLURSA KATILIM TABİİKİ FAZLA OLUR.
sivasli_yldrm 04.02.2008, 18:31 bende kontörlü telefonlar içinde olmasını isterim ama galiba bunun olması biraz zor gibi başkanımız televizyonda açıklamıştı bunun yapılmasının biraz zor olduğunu söylemişti ama inş yapılır
yigido0058 05.02.2008, 01:10 YILDIRIM GARDAŞ ZOR BİZİM LUGATIMIZDA YAZMAZ İMKANSIZ İSE BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR EVET BAŞKANIMIZ KONTORLU HATLARA NEDEN UYGULANMADIĞINI AÇIKLAMIŞ PROGRAMDA AMA BAŞKANIMIZ YİNE BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTEREREK BİZLERİ DÜŞÜNMÜŞ BİZİM SIKINTIYA GİRMEMEMİZ İÇİN BAYİLERİ FELAN ZENGİN ETMEMEMİZ İÇİN SADECE FATURALI HATLARA UYGULANMASINI UYGUN GÖRMÜŞLER AMA ARTIK TARAFTARI DÜŞÜNMEK BENCE YANLIŞ ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN Bİ TAKIM VAR ORTADA HER TÜRLÜ ZORLUĞA RAĞMEN SİVASIN BU ŞAMPİYONLUĞA ÇOK İHTİYACI VAR HALK OLARAK TARAFTAR OLARAK ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ DESTEĞİ TAKIMIMIZA SAĞLAMALIYIZ HAFTADA BİR MAÇA GİTMEKLE OLMAZ BU DESTEK SMS KAMPANYASI BU YÜZDEN BULUNMAZ BİR NİMET TABİ KONTORLU HATLAR İÇİN DE GEÇERLİ OLURSA BEN BAŞLIKTA DA BELİRTTİĞİM ÜZERE KAMPANYAYI KONTORLU HATLARA DA UYGULATILMASI YÖNÜNDEKİ TALEPLERİMİZİ İLGİLİLERE DUYURMADA ÖNCÜLÜK GÖREVİ ÜSTLENMEYE HAZIRIM YETERLİ DESTEĞİ GÖRÜRSEM TALEBİMİZLE İLGİLİ BİR METNİ SİZ SAYIN ÜYELERİMİZE ÖZEL MESAJ OLARAK GÖNDERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SONRA DA HERKES BU METNİ VERDİĞİM ADRESLERE GÖNDERMEK SURETİYLE TALEBİMİZİ İLGİLİLERE DUYURMA İMKANINA SAHİP OLACAĞIZ UMARIM YETERLİ DESTEĞİ BULURUZ SAYGILARIMLA
sivasın1uşağıbg 05.02.2008, 01:45 evet abicim bencede kontörlülerde olursa yarı yarıya artar diye düşünüorum bende
yigido0058 05.02.2008, 01:51 SEVGİLİ YİĞİDOLAR,YİĞİDELER,SİVASSPORA GÖNÜL VERMİŞ ÇOK DEĞERLİ HEMŞERİLERİM SİVASSPOR İÇİN BAŞLATILAN SMS KAMPANYASINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ İZLENİMLERİMİZE GÖRE DE İSTEDİĞİ SONUCU VERMEMİŞ GÖZÜKÜYOR BUNUN TEK SEBEBİ KAMPANYANIN SADECE FATURALI HATLAR İÇİN GEÇERLİ OLMASIDIR ÇEVREMİZDE ÇOĞUNLUK KONTORLU HATLARI TERCİH EDİYOR SEVGİLİ SİVASSPOR FORUM ÜYELERİ FORUMDAN VE ÇEVREMDEN ALDIĞIM DUYUMLARA BAKTIĞIMDA ÇOĞUNLUK KAMPANYANIN KONTORLU HATLARI DA İÇERMESİNDEN YANA ÇOĞUNLUK BU GERÇEKLEŞİRSE KAMPANYADAN SİVASSPOR İÇİN GEREKLİ OLAN MADDİ DESTEK SAĞLANMIŞ OLACAKTIR DEMEKTE SİVASSPOR FORUM OLARAK BU İSTEĞİMİZİ YETKİLİLERE İLETİRSEK KAMPANYAYA KONTORLU HATLARI DA DAHİL ETTİREBİLİRİZ HA ŞİMDİ BAZI ÜYELER BİZ ÇOK KONUŞTUK OLMADI DİYECEKLER ONLARA DA CEVABIM EĞER TOPLU OLARAK Bİ TALEPTE BULUNULURSAK TALEBE OLUMLU CEVAP VERİLECEĞİNİ ÜMİT EDİYORUM BU KONU HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN SİVASSPOR İÇİN BU KAMPANYAYA KONTORLU HATLARIN DA DAHİL EDİLMESİNİN NE KADAR FAYDALI OLACAĞINI GÖZARDI ETMEYELİM BEN DEĞİŞİKLİK TALEBİ İÇİN Bİ METİN HAZIRLAYABİLİRİM BU METNİ SİTENİN TÜM ÜYELERİ YÖNETİCİLERE GÖNDEREREK TALEBİMİZİ İLETMİŞ OLURUZ SAYGILARIMLA...
|