Orijinalini görmek için tıklayınız : KAYNAK BULALIM
Divriği58- 04.02.2008, 19:40 EVET SEVGİLİ 38.000 LİK SİVASSPOR.COM AİLESİ... KİMİSİ ALMANYADA KİMİSİ HOLLANDA DA KİMİSİ AFRİKADA KİMİSİ İSTANBULDA KUYTU BİR KÖŞEDE KİMİSİ İSTANBULLU İŞ ADAMI BU SAYDIGIM VASIFLARDA BİR ÇOK ÜYEMİZ VAR .... BİLİNDİK ÜZERE SİVASSPOR.COM AİLESİ OLARAK SİTEMİZİN 7.YILINI KUTLUYORUZ.. NİCE YILLARA DİLİYORUM ÖNCE
HER SABAH UYANDIGIMDA İLK ZİYARET ETTİĞİM BU SITEDE HEP AYNI ŞEYLERİ GÖRMEKTEN SIKILDIM ACIKCASI...BENCE ARTIK EL ELE VERIP SIVASSPOR A NASIL MADDİ KAYNAK YARATIRIZ BUNU KONUŞMAMIZ LAZIM ...
SMS KAMPANYASI VAR YETERINCE SESINI DUYRAMADIGI ICIN VE SADECE FATURALI HATLARI KAPSADIGI ICIN YETERLI ILGIYI GORMEDI PEKI TARAFTAR OLARAK BASKA NELER YAPABILIRIZ ???
BU KAMPANYANIN DISIN DA BIR SURU HESAP NO LARI VAR NEDEN YETERLI YARDIM YAPILMIYO BU SITEDEKI 37.000 KİŞİDE ZOR DURUMDAMI ???
BENCE EL ELE VERİP BU KONULARI KONUSMALIYIZ
NELER YAPMALIYIZ BU BAŞLIK ALTINDA BU SORUNUN CEVABINI BULMAYA DAVET EDIYORUM HEPINIZI AYRICA NEDEN BURDAYIZ?? NEDEN BU SITEDEYIZ EĞER SIVASSPORA DESTEK SAĞLAMAYACAKSAK ISTERSEK SITENIN 15 . YILI OLSUN 200 BIN UYESI OLSUN NAFILE
ILK ONERIYI BEN ACIYORUM LUTFEN GERCEKLESEEBILECEK SEYLERI KONUSALIM
SİTENIN REKLAM ALIP (SİVASLILAR.NET SIVASSPORTUNIN VE SIVASSPOR.COM ) BURDAN GELEN GELIRI SIVASSPORA BAGISLAMASINI TALEP EDIYORUM
http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/5058destek.jpg
yigido0058 05.02.2008, 00:24 gardaş sana sonuna kadar katılıyorum çok haklısın ama sivaslılar dayanışmada birlik ve beraberlikte yeterince iyi değil bu ne yazık ki acı bir gerçek 38.000 üye aadam başına 5 ytl yatırsa 190milyar yapıyor bu da sivasspor için en azından futbolcuların primlerin ödenmesine bi nebze katkıda bulunmaya yeter reklam önerini de gelince de çok akıllıca bi fikir bu siteler aracılığıyla reklamlardan elde edilen gelirlerin sivasspora aktarılması sivasspor için daimi bi kaynak olur elde hazırda sıcak para bulunur valla ne diyeyim biz üyeler akıllıca çözümler üretiyoruz ama sesimize kulak veren çıkmıyor ne yazık ki
SenSetik 05.02.2008, 00:27 ben şimdi belli bir üyelik aidatı olsa diyecem ama arakasından birsürü "amalar" gelecek. Şimdi benim yaptığım gibi.....
yigido0058 05.02.2008, 00:39 sensetik gardaş ben ama demiyorum üyelik aidatı iyi olur her ay mesela 10 milyon ben seve seve veririm kimsenin bütçesini de sarsmaz çok iyi düşünmüşsün
EyüphanAydın 05.02.2008, 02:46 Ben Mesela 10 Ytl Çok Para Olmayabilir,Ama Çğrenciler İçin Büyük Para Bunu İçin Ne Yapcam:Günde Okulda 2 Tane Tost Yiyorsam 1 Tost Yicem Geri Kalan Parayı Kenara Koycam Biriktiricem.
İnşallah Büyük Destekler Gelir.
Artık Uyanalım,Uyumayalım.Hep Aynı Yolu Yürümeyelim,Birazda Farklı Yolları Gezelim.
Divriği58- 05.02.2008, 14:24 Ben Mesela 10 Ytl Çok Para Olmayabilir,Ama Çğrenciler İçin Büyük Para Bunu İçin Ne Yapcam:Günde Okulda 2 Tane Tost Yiyorsam 1 Tost Yicem Geri Kalan Parayı Kenara Koycam Biriktiricem.
İnşallah Büyük Destekler Gelir.
Artık Uyanalım,Uyumayalım.Hep Aynı Yolu Yürümeyelim,Birazda Farklı Yolları Gezelim.
KESİNLİKLE KATILIYORUM... EĞER FARKLI OLACAĞIZ İSTANBULA KAFA TUTACAGIZ BİZ DE BÜYÜK OLACAGIZ DIYOSAK ELLERI CEBE ATMAK GEREKIYORRR FEDAKARLIK OLMADAN BAŞARI OLMAZ
yigido0058 05.02.2008, 15:13 evet aylık 10 ytl her üyeden çok güzel olur öğrenciler için de uygun bir ücret bence şampiyonluk istiyorsak 5. büyük olmak istiyorsak fedekarlıkta bulunmalıyız bunun için de elleri ceplere atmalayız sentetik arkadaşın teklifine sıcak bakıyorum umarım diğer arkadaşlar da olumlu bakarlar saygılarımla...
Divriği58- 17.02.2008, 09:11 EVET SİVASSPOR İÇİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORZ.........
BEN CE AİDAT LI UYELIK OLMASI PEK IYI FIKIR DEGIL ÇOĞU KİŞİ PARA VERMEKDEN KACACAKTIR ...
ŞUAN DA YAPILACAK EN BUYUK ÇALIŞMA SMS ÇALIŞMASINI DUYURMAKTIR VE LİG TV DE MACLARIN YAYINLANMASI ICIN BASKI YAPMAK ......
SMS KAMPANYASI BASLADIGINDAN BERI 100 BIN YTL PARA TOPLANDA EGER BIZ LIG TV YE BASKI YAPIP MACLARIMIZI YAYINLATABILIRSEK ORDAN COK IYI PARA GELIR (YAYIN GELIRI) AYRICA SİVASSPOR COM SİTESİNE REKLAM ALINMASI LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Divriği58- 17.02.2008, 09:33 SON OLARAK BU RESMI KAYDETEREK MSNDE VE CEVREDE YAYALIM
İŞTEREKLAM YARDIM RESMİ
http://images.cjb.net/ceca2.jpg (http://www.cjb.net/images.html?ceca2.jpg)
Güzel Fikire Benziyor Denememekle Ne Kaybederiz Ki?
Arkadaşlar neden SİVASSPOR maçlarında pankarta yazılmıyor ve STADA asılmıyor.Ayrıca destek SİVASSPOR'a olmalı.Gerçi tren kaçtı.ara transferde olsaydı daha iyi olacaktı.
2 pankart yazılamaz mı ya da yazıldı da ben mi göremedim.
SİVASSPOR.COM
5058 yaz Sivas'a 5 ytl destek ver. (Hatlı telefondan)
diye pankartlar yazılıp asılmalı.Lig TV yayınlanan maçlarda futbolla ilgili herkes görür.
selcuklu12 26.02.2008, 07:51 Tasima su ile degirmen donmez. Ister sev ister sevme bakin Turkiye de bir fenerbahce ornegi var daha onceleri parali kim varsa o baskan olurdu 1-2 futbolcu alirdi cebinden sonra diger grup onu sutlar baska bir parali basa getirilir oda 2 adam alir sonra 1 yil sonra onuda sutlarlardi. Bu isler bole 5 lira ile 10 lira olmaz. Yapilmasi gereken sey madem belediye Sivasspora yardim ediyor etmek istiyor Sivasspora bir yer vermeli Sivasspor da oraya bir isletme acmali benzinlik olabilir alis veris merkezi olabilir panayir olur anlatabiliyormuyum? bu sekilde halkimiz oraya yonlendirilmeli ayda yilda bir 5 ytl bagis degil de gunun 12 saati calisan bir yer ister Sivasspor isletsin ister kiraya versin bu sekilde kulup kazanir yoksa diger turlu herkes birisini bekler. Biz zaten memleket olarak pek calismayi sevmiyoruz kahveler ana baba gunu her dayim o sekilde para toplamak hikaye ama olsa bir seylerin tuketildigi bir yer her kes gider bir seyler alir kimsede gocunmaz. Ha para toplarsin yine ama halktan degil dunyanin zengini Sivas li Istanbul da Ankara da Izmir de o is adamlarindan tolarsin yilda 1 kez ancak bu sekilde butceni genisletirsin. Simdi Onumuzdeki sezon avrupa kupalarinda da oynayacaz bu kadro gibi bir kadro daha kurmak lazim ki ligde tutunabilelim yoksa avrupa sevdasina bir anda ligin dibinide boylaya biliriz. O zaman ne yapacaz hergun mu para toplayacaz...
Benim anlamadığım bişey var.Herşey iyi güzelde,burası bu şekilde hiç bir geliri olmadan hizmet vermekte.Gördüğüm kadarı ile buranın hiç bir şekilde bir geliri olmadığını görüyoruz.Araştırmalarım sonuncunda buranın tüm masraflarını sadece bir kişinin üstlendiğini öğrendim.Burasının daha güzel ve geniş hizmet vermesi için burayı bize sunan ve bu hizmeti veren kişilere neden bu kadar çok yükleniyoruzki.Bu hizmetin devam etmesi ve dahada genişletilmesi için,buraya reklam geliri alıp buranın hizmetinin devam etmesi için kullanılmasından yanayım.Yoksa bir kişi ne kadar dayanabilirki giderleri üstlenerek.
Bu site hariç tüm gerek taraftar siteleri gerek diğer sitelerde hep reklam var ve gelirlerin tümü sitenin sahibine gitmekte.Bırakalım bu güzel hizmeti veren kişi kendiside bişeyler kazansın ve masraflarını çıkarsın.
bahadır erdem 26.02.2008, 11:56 KISSADAN HİSSE
MOĞOL İMPARATORU GİRMİŞ ANADOLU'YA YAKIP YIKIYOR.NASRETTİN HOCA'NIN KÖYÜNE DE BİR FİL VERMİŞ.BAKILSIN, TIMAR EDİLSİN DİYE.TABİİ BİR FİLE BAKMAK KOLAY MI?KÖYLÜNÜN CANINA TAK ETMİŞ,VARMIŞLAR HOCANIN YANINA.
-"HOCAM,BU FİLİN YEMESİ İÇMESİ BİZİ ÇOK YIPRATIYOR.ANCA KENDİ KARNIMIZI DOYURUYORUZ.BİZİ KURTAR ŞU FİLDEN".DEMİŞLER.
-HOCA NASRETTİN "OLUR" DEMİŞ.
BİR HEYET OLUŞTURUP DÜŞMÜŞLER YOLA.SARAYA YAKLAŞTIKÇA KÖYLÜLER BİRER İKİŞER SIVIŞMIŞLAR.SARAYA GELİNDİĞİNDE HOCADAN BAŞKA KİMSE KALMAMIŞ.GERİ DÖNMEK OLMAZ DEYİP VARMIŞ TİMUR'UN HUZURUNA.
-"HAANIM" DEMİŞ HOCA."BİZİM KÖYE BİR FİL VERDİN.HALKIMIZIN ÇOK HOŞUNA GİTTİ.BEN KÖYÜMÜZ ADINA İKİNCİSİNİ DE İSTEMEYE GELDİM"DEMİŞ.
VE HOCA BİR FİL DAHA ALIP KÖYÜNE DÖNMÜŞ.
İŞTE BİZİM SİVAS'LILARDA BÖYLE.
LAFA GELİNCE HERKES BİR ALİM.ATARIZ,TUTARIZ.ASARIZ KESERİZ.AMA İCRAATA GELİNCE HEPİMİZ KAÇACAK DELİK ARARIZ.
DAHA YORUMA GEREK VAR MI?
EVET SEVGİLİ 38.000 LİK SİVASSPOR.COM AİLESİ... KİMİSİ ALMANYADA KİMİSİ HOLLANDA DA KİMİSİ AFRİKADA KİMİSİ İSTANBULDA KUYTU BİR KÖŞEDE KİMİSİ İSTANBULLU İŞ ADAMI BU SAYDIGIM VASIFLARDA BİR ÇOK ÜYEMİZ VAR .... BİLİNDİK ÜZERE SİVASSPOR.COM AİLESİ OLARAK SİTEMİZİN 7.YILINI KUTLUYORUZ.. NİCE YILLARA DİLİYORUM ÖNCE
HER SABAH UYANDIGIMDA İLK ZİYARET ETTİĞİM BU SITEDE HEP AYNI ŞEYLERİ GÖRMEKTEN SIKILDIM ACIKCASI...BENCE ARTIK EL ELE VERIP SIVASSPOR A NASIL MADDİ KAYNAK YARATIRIZ BUNU KONUŞMAMIZ LAZIM ...
SMS KAMPANYASI VAR YETERINCE SESINI DUYRAMADIGI ICIN VE SADECE FATURALI HATLARI KAPSADIGI ICIN YETERLI ILGIYI GORMEDI PEKI TARAFTAR OLARAK BASKA NELER YAPABILIRIZ ???
BU KAMPANYANIN DISIN DA BIR SURU HESAP NO LARI VAR NEDEN YETERLI YARDIM YAPILMIYO BU SITEDEKI 37.000 KİŞİDE ZOR DURUMDAMI ???
BENCE EL ELE VERİP BU KONULARI KONUSMALIYIZ
NELER YAPMALIYIZ BU BAŞLIK ALTINDA BU SORUNUN CEVABINI BULMAYA DAVET EDIYORUM HEPINIZI AYRICA NEDEN BURDAYIZ?? NEDEN BU SITEDEYIZ EĞER SIVASSPORA DESTEK SAĞLAMAYACAKSAK ISTERSEK SITENIN 15 . YILI OLSUN 200 BIN UYESI OLSUN NAFILE
ILK ONERIYI BEN ACIYORUM LUTFEN GERCEKLESEEBILECEK SEYLERI KONUSALIM
SİTENIN REKLAM ALIP (SİVASLILAR.NET SIVASSPORTUNIN VE SIVASSPOR.COM ) BURDAN GELEN GELIRI SIVASSPORA BAGISLAMASINI TALEP EDIYORUM
http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/5058destek.jpg
Sitenin reklam alıp burdan elde edeceği gelirleri Sivasspor'a aktarması fikrini destekliyorum. Artık burdaki potansiyelin nakite çevrilip kulübün kasasına girme vakti gelmiştir. Site yönetiminin Sivasspor'u bu gelirle buluşturma vakti geldi, geçiyor bile...
Daha evvel bu siteden bir arkadaş yazmıştı mesela www.sivasstore.com diye bir site kurulabilir. Bu site üzerinden Türkiye'nin ve dünyanın dört bir tarafına Sivasspor ürünleri gönderilebilir.
Sivas'ta Sivasspor tesislerinin içerisinde bir mekan bu satış sitesi için merkez olarak oluşturulabilir ve burda istihdam edilecek bir kaç kişi ile bu iş gayet güzel yürür. Neden olmasın?
Daha evvel Bursaspor'un sitesini ziyaret etmiştim ve orda Bursaspor ürünlerinin satıldığını görmüştüm. Yapan yapıyor, bizde yapabiliriz, yönetimimizin bu site işine bir el atması lazım...
Divriği58 arkadaşımızın imza kısmında bulunan CardFinans Sivasspor kredi kartı reklamı bu sitede daima gözükecek şekilde ve başvuru butonu olarak yer almalı diye düşünüyorum.
Rüştü abi bu konuya sana zahmet bir el atsan!:)
velibircan 26.02.2008, 13:34 bu işler böyle olmaz bence klavye başından yazarak bir yere varamayız...bir krul oluşturulması lazım haftada ayda bi toplantı yapılsın kararlar açıklansın o na göre bizde ne yapcaksan elimizden geleni yapalım..
yerliturkuaz 16.03.2008, 10:05 DEĞERLİ ARKADAŞIM AÇTIĞIN TOPİC ÇOK GÜZEL FAKAT EKSİK...
SEBEBİ İSE BİZ İLK ÖNCE BİRLİK VE DAYANIŞMAYI SAĞLAMALIYIZ. FARKINDAMISIN DOĞRU DÜRÜST BİRLİK VE BERABERLİĞİN SAĞLANABİLECEĞİ TOPLANTILAR ORGANİZASYONLAR EĞLENCELER OLMUYOR. EĞER BÖYLE ORGANİZASYONLAR OLMADIĞI SÜRECE BELİRLİ BİR YERE GELEBİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNMÜYORUM...
SONRA ZATEN KENDİLİĞİNDEN GELİR BAZI YARDIMLAR...
|