Orijinalini görmek için tıklayınız : HASAN YURT`UNA DÖNDÜ
SivasSpor.Com 04.02.2008, 23:03 http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/hasanyurt.jpg
Sivasspor’un eski futbolcularından Hasan Yurt 3 sezon aradan sonra yuvaya döndü ve Gaziantepspor’a 1,5 yıllığına imza attı.
Sivasspor’da 2005-2006 ve 2006-2007 futbol sezonlarında forma giyen Hasan Yurt eski takımı Gaziantepspor’a tekrar döndü.
Bu sezon başında Teknik Direktör Bülent Uygun’un takımda düşünmeyerek takım bulması istenen Hasan Yurt transferin son günlerinde tekrar Gaziantepspor’lu oldu.
Hürdoğan
sivas_kangallı 04.02.2008, 23:05 hasan yurt sivassporda iyi dönem gecirmişti
SenSetik 04.02.2008, 23:07 Vallahi ismini bile yeni duyuyorum...Ne zaman oynadı, hangi maçta forma giydi... Bu konuda sadece benmiyim cahil olan?
EyüphanAydın 04.02.2008, 23:13 Hoş Gelmiş Sefalar Getirmiş,
Takıma Faydalı Olucaktır,Olmasa Geri Gelmezdi.
İnşallah Takımımıza Güç Üstübe Güç Katar!!:)
sivas_kangallı 04.02.2008, 23:18 Hoş Gelmiş Sefalar Getirmiş,
kardeş haberi okumadın helalde:D
hasan yurt sivsa değil antepe gelmiş :D:
SenSetik 04.02.2008, 23:19 Hoş Gelmiş Sefalar Getirmiş,
gelmemeiş eyüphan verim alınmadığı için gönderilmiş :D
eyüpcüm benmi çayı fazla kaçırdım yoksa senmi yanlış okudun anlamadım... hehehe neyse dili sürşmüş ellağam... Hasan kardeşimize bize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Hasaan bu hafta rakibiz kendini fazla yorma eyimi...
Ertugrul 05.02.2008, 03:32 Hasan'a futbol hayatında başarılar dilerim.Gaziantepspor geçmişine
ve şehrine yakışmayan futbol oynuyor,bunda ki en büyük sebepte
başkanları,umarım göreve yeni başlayan Nurullah Sağlam ile çıkışa geçerler.
sivasspor'a verdigi cabalarindan ve katkilarindan dolayi tesekkur eder kendisine basarilar....
HASAN YURTA BASARILAR DILERIZ,SAYGILARIMLA...
zaralım 58 05.02.2008, 08:53 güle güle hasan emeğin için teşekkürler
Hasan'a futbol hayatında başarılar dilerim.Gaziantepspor geçmişine
ve şehrine yakışmayan futbol oynuyor,bunda ki en büyük sebepte
başkanları,umarım göreve yeni başlayan Nurullah Sağlam ile çıkışa geçerler.
umarım sivas maçında çıkışa geçmeye niyetleri yoktur :D:D:D
ceza_tolga_rep 05.02.2008, 09:56 ben bi kaç hazırlık maçında ve süper lig in bi maçındada son 10 dakka oyuna girdiğini hatırlıyorum.
aslında iyi topçu ama seviyesi oyun anlayışı tff 1.lig e göre..
iyi topçu idi ama bizde dikiş tutmadı
by_hunter 05.02.2008, 10:49 SİVASSPORA İYİ HİZMETLERDE BULUNDA BUNDAN SONRAKİ SPOR HAYATINDA BAŞARILAR
yerliturkuaz 05.02.2008, 10:57 HASAN YUT TAKIMDA BULUNDUĞU SÜRECE ELİNDEN GELENİ YAPMIŞ ZAMAN ZAMAN DA KADROYA GİYEREK SİVASSPOR FORMASINI ALNIN AKIYLA TAŞIMITIR. YENİ TAKIMINDA ONA BAŞARILAR.
GAZİANTEPSPORUNDA O ESKİ BAŞARILI GÜNLERİNE DÖNMESİNİ İSTİYORUZ...
yigidomustafa58 05.02.2008, 11:48 hayırlısı olsun hakkında inşallah...
altuntas58 05.02.2008, 11:52 Hasan yurta Sivassporumuza yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim yolun ve bahtın acık olsun
Hasan YURT'a SİVASSPOR'da yeniden başarılar diler.bu kadar defans var forma şansı zor görünüyor...:D...
umarım 90 dk forma şansı bulur ve takıma yararlı olur...hatta ilk maçtında 2 gol birden atar...:D:D:D:D:D
sivaslihakan 05.02.2008, 15:35 umarım 90 dk forma şansı bulur ve takıma yararlı olur...hatta ilk maçtında 2 gol birden atar...:D:D:D:D:D
KARDESIM NE DIYON SEN IYI OKUMADIN GALIBA BIZDEN ANTEPE GITTI BU OYUNCU YANI BIZEMI IKI GOL ATSIN
KARDESIM NE DIYON SEN IYI OKUMADIN GALIBA BIZDEN ANTEPE GITTI BU OYUNCU YANI BIZEMI IKI GOL ATSIN
pardon bn yanlış okumuşum bn SİVASSPOR'a geldi sandım çok özür dilerim...
SenSetik 05.02.2008, 21:53 pardon bn yanlış okumuşum bn SİVASSPOR'a geldi sandım çok özür dilerim...
.....................:D
.....................:D
belalı_yiğido58 05.02.2008, 22:07 HASAN YURT BU HAFTA KENDİNİ FAZLA YORMASIN .....
Abdullah DuMaN 06.02.2008, 12:13 Vallahi ismini bile yeni duyuyorum...Ne zaman oynadı, hangi maçta forma giydi... Bu konuda sadece benmiyim cahil olan?
ABİ 2 SEZONDUR BİZDEYDİ...............
ABİ 2 SEZONDUR BİZDEYDİ...............
2 sezondur yedek kulubedeydi heralde hiç oynadığını görmedim...:D...:confused:...
Abdullah DuMaN 06.02.2008, 12:17 Hoş Gelmiş Sefalar Getirmiş,
GELMEDİ GİDİYOR GİDİYOR.............
|