Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUM

SivasSpor.Com
05.02.2008, 21:54
http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/cerrah.jpg

CERRAH’DAN DUYGULU KONUŞMA
Yiğidoların Cerrah Babası İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, ödül töreninde yaptığı konuşmada Sivasspor’la gurur duyduğunu söyledi.

Cerrah “Sivasspor’u burada görmekten büyük onur ve gurur duyuyorum.1997 yılında Sivas Emniyet Müdürü olarak atandığımda Sivasspor 3.ligdeydi. Ve o günden itibaren Sivasspor’u 1.ligde görmek için çok uğraş verdik. İçlerinde o günlerden tanıdığım futbolcu arkadaşlarım var.Şu anda ben çok mutluyum, gururluyum, hepsinin tebrik ediyorum. O zamanlarda bana “şampiyon olacağız” diye söz vermişlerdi. Ben süper ligdede Sivasspor’un şampyiyon olmasını istiyorum. Bülent hocayı ve futbolcuları tek tek tebrik ediyor,onlarla gurur duyuyorum.” şeklinde konuştu.

Cerrah’ın konuşması salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Fenerbahçe’li eski futbolcu Anderson ise “Büyük futbolcu olmak çok önemli, ama asıl önemli olan takım oyunudur, tebrikler Sivasspor..” diyerek alkış aldı.

Hürdoğan

SenSetik
05.02.2008, 21:57
Celalettin Cerrah gibi birisi birdaha Sivas'a gelirmi acaba? bence hayır......
Değeri şuanda daha iyi anlaşılıyor...
Bu arada Sivas emniyet müdürünün ismini bilen varmı !!!

ofgurleyuk78
05.02.2008, 21:58
Biz iyi oldukça herkes bizi alkışlayacaktır. Eğer alkışlanmak istiyorsak, medyanın bizden daha çok bahsetmesini istiyorsak iyi olmak zorundayız. Veee iyi de olacağız. Tüm Sivaslılar olarak buna inanıyoruz. Ufak bir iş kazası bizi yolumuzdan döndüremez.

ero
05.02.2008, 22:01
ne teseadüf bnde bekliyorum:)

belalı_yiğido58
05.02.2008, 22:04
CELALETTİN CERRAH GERÇEKTEN GÜZEL SÖZLER SÖYLEMİŞ....BİZLERDE GURUR DUYUYORUZ SİVASSPORUMUZLA.....

sampiyon_yigit
05.02.2008, 22:10
Helal cerrah babaya :p destek icin sagolsun

duman58
05.02.2008, 22:13
sagolasin mudurum ALLAH senden razi olsun VALLAHA bizde dort gozle sampiyonlugu bekliyoruz ama olacaz bundanda suphemiz yok ha bu arada biz zaten gonullerin sampiyonu olduk bile

EyüphanAydın
05.02.2008, 22:25
Sayın Emniyet Müdürümüze Konuşmalarından Dolayı Teşekkür Etmeyi Borç Bilirim.
Hani Derler Ya..Bir Kahvenin 40 Yıl Hatrı Var Diye İşte Müdürümüzde Bunun Hatrını Bilip Sivasspora Böyle Bir Açıklamayı Gerek Duymuştur.Teşekkür Ederiz.:)

FurkaN
05.02.2008, 22:34
Ne tesadüf bütün Türkiye bekliyor... :) İnşaallah dilekleri ve dileklerimiz gerçekleşir...

altuntas58
05.02.2008, 22:39
Sayın emniyet müdürümüz sizin yardımlarınız asla unutulmaz sayenizde sivasspor belli yerlere cıktı sağolun var olun

Yiğiter
05.02.2008, 22:43

yahya bal diye biliyorum ben...:)

talha58
05.02.2008, 22:44

Şu andaki Emniyet Müdürümüz Yahya Bal beyefendi de gerçekten çok değerli birisi. Ama tabi bizim Cerrah Bab ile ayrı bir gönül bağımız var. O nedenle onun yeri başka bizim için. Bu açıklamaları için de gerçekten bir kez daha teşekkür etmek gerekir kendisine.

yigido_58_77
05.02.2008, 23:02
Şampiyonluğumuzu gerçekten tüm türkiye istior ama şu fb maçını atlatabilsedik keşke şimdi çöküşe geçmekten korkuyoum en azından avrupa kupalarına katılalım şampiyonluk olmıcaksa bile buna teknik direktörümüz bile sölüo şampiyonluun zor olduunu. o da ş.ligine ş.ligide olmzsa uefaya katılmk istio fb maçını atlasadık ii bi skorla o maçdan sonraki arzuyla şampiyon olcaımızı düşünürdüm ama şimdi durum tersi oldu malesef

XXCakir58
06.02.2008, 00:24
Sevgili Müdürüm insallah tabiki bizim istegimizde Sivassporun sampiyon olmasi ama Anadolu takimindan kimseyi sampiyon etmezler. Cünkü biliyorlarki Avrupada bize Ülke puani getiremez düsüncesiyle bizleri sampiyon etmezler.

yerliturkuaz
06.02.2008, 00:30
ANDERSONUN DEDİĞİ ÖNEMLİ OLAN TAKIM OYUNU BİZDE BUNU EN İYİ ŞEKİLDE YAPIYORUZ ZATEN BU SAYEDE BURALARDAYIZ. SAYIN EMNİYET MÜDÜRÜMÜZÜNDE TEMENNİSİNİN GERÇEKLEŞMESİNİ BİZDE ARZULUYORUZ...

özgühertaş
06.02.2008, 07:44
Şampiyonluğumuzu gerçekten tüm türkiye istior ama şu fb maçını atlatabilsedik keşke şimdi çöküşe geçmekten korkuyoum en azından avrupa kupalarına katılalım şampiyonluk olmıcaksa bile buna teknik direktörümüz bile sölüo şampiyonluun zor olduunu. o da ş.ligine ş.ligide olmzsa uefaya katılmk istio fb maçını atlasadık ii bi skorla o maçdan sonraki arzuyla şampiyon olcaımızı düşünürdüm ama şimdi durum tersi oldu malesef

bir maçı kaybetmekle hemen karamsarlıga düşmeyelim.bu takımın hangi şartlarda mücadele ettigini herkez biliyor.pusatın dedigi gibi zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.bu takım zaten bu sene için bizleri gereginden fazla mutlu etmiştir.iyi günde ve kötü günde hep destek olmalıyız.

handsome5867
06.02.2008, 08:01
Cerrah BABA gibi birisi birdaha Sivas'a gelirmi acaba? bence hayır......sivasspor için gercekten emekleri çok büyük
Bu arada Sivas emniyet müdürünün ismini bilen varmı !!!Yahya bal duydunuz mu

SivasLady
06.02.2008, 08:06
sivasa gelen ve sonra giden daha unutamaz
herkesle gönül bagimiz var
insallah sampiyon oluruz hepimizin istegide bu

samet yıldız
06.02.2008, 08:34
cerrah a teşekkür ederiz
inş. dediği gibi sivasspor şampiyon olur

TURKUM DOGRUYUM
06.02.2008, 08:45
Su anki emniyet müdürümüzün ismi sn.Yahya BAL

by_hunter
06.02.2008, 09:50
CERRAH BABAAA BÜYÜKSÜNN
ARAR OLDU GÖZLERİMİZ SENİ ŞEHRİMİZİN CADDELERİNDE

Abdullah DuMaN
06.02.2008, 10:18
CERRAH BABA GİBİ BİR MÜDÜR BİRDAHA SİVASADA DÜNYAYADA GELMEZ DİE DÜŞÜNÜYORUM

tekniker58
06.02.2008, 10:24
ağzına sağlık sayın müdürüm. herkes severdi seni sivas da unutulmazsın unutulmayacaksın.

BOUN
06.02.2008, 12:05
Sivas'tan ayrıldıktan sonra Sivas'a ve Sivaslıya hizmet etmeye devam eden Sayın Celalettin Cerah'a şükranlarımızı sunarız.

İnşallah kendisinin de belirttiği gibi sezon sonunda şampiyon olacağız ancak bütün Sivaslıların en az Sayın Cerrah kadar Sivasspor'a inanmaları ve destek olmaları kaydıyla!

58 memo
06.02.2008, 12:08
Sivassporumuzla bizde gurur duyuyoruz,şampiyonluk neden olmasın
yeter ki camiamız çok arzulu ve istekli olsun
beyaz-kırmızı
anadolu yıldızı SİVASSPOR..

Del Piero
06.02.2008, 13:06
Cerrah baba sivas seni unutmayacak asla

ReDYiGiDo
06.02.2008, 13:16
bende bekliyorum.. Bence bu sene sivasspor bu süprizi yapacak..

Divriği58-
06.02.2008, 13:19
SEN ÖNCE İSTANBUL EMNİYETINI HALLET CERRAH EFENDI

sivas_kangallı
06.02.2008, 15:33
sayın emniyet müdürümüze bu iyi dilekleri için teşekkür ederiz sizin sivasa yaptığınız yardımları çok iyi bliliyoruz bizim yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz.

kurtay58
06.02.2008, 23:42
Bizde sayın Cerrah ile gurur duyuyoruz. Onun başarılarına seviniyoruz.

yiğide58
07.02.2008, 06:31
Bukadar destek varken yiğidolar bize bu gururu yaşatsınlar...
HEP DESTEK TAM DESTEK ŞAMPİYON SİVASSPORRRRRR

FALÇATA 58
12.02.2008, 10:29
İANŞALLAH SEZON SONUNDA HAK ETTİĞİMİZ YERDE OLURUZ