Orijinalini görmek için tıklayınız : HEDEF 3 PUAN

SivasSpor.Com
07.02.2008, 22:02
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulentuygun1410.jpg

Bülent Uygun, "Gaziantepspor maçı için hemen hemen tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Hedefimiz deplasmandan galibiyetle dönmek." dedi.

Turkcell Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını dün Riva Tesisleri’nde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Kırmızı-beyazlıların sabah yapılan antrenmanına Gineli futbolcular ile sakatlığı bulunan futbolcular katılmadı. Milli takımdan dönen Mehmet Yıldız ise istirahatlı olduğu için antrenmana çıkmadı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma kırmızı-beyazlılar, son bölümde ise çift kale maçla idmanı tamamladı.

Sivasspor, bugün yapacağı çalışma ile Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sonlandıracak.

3 PUAN İÇİN GİDECEĞİZ
Teknik Direktör Bülent Uygun, Gaziantepspor maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Fenerbahçe maçını tamamen unuttuklarını söyleyen Uygun, “Pazar günü oynayacağımız Antep maçı için hemen hemen tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Hedefimiz deplasmandan galibiyetle dönmek.

Bunu başaracak güce de sahibiz. İnşallah en kısa zamanda liderliği tekrar devralacağız” ifadesini kullandı.

Hürdoğan

XXCakir58
07.02.2008, 22:06
insallah yenecegiz Antepi ve ondan sonra Oftasi. Büyük moralle de Sivasa döneriz.

yerliturkuaz
07.02.2008, 22:10
ÇOK ZOR BİR DEPLASMAN MUTLAK ÜÇ PUAN ALMAMIZ GEREKİYOR GÜNÜNDE OLMAYAN BİR GAZİANTEP GELİR KARŞIMIZA YOKSA İŞİMİZ GERÇEKTEN ÇOK ZOR...

svs_çapkın_58
07.02.2008, 22:10
gaziantep maçından puanla dönersek g.b. oftaş maçına moralli çıkarız ve puan alırız g.b.oftaş maçında inş. tirübündeyim

EyüphanAydın
07.02.2008, 22:30
Aslında Tüm Takımların Hedefi 3 Puandır.:)
Sivasspor,Bülent Hocamız,Yönetim Kurulu,Sivasspor Taraftarları Bu Hafta Oynanacak Maça Canı-Gönülden İnanıyor.Bu Haftaki Antep Maçini Alıp Yola Devam Ediceğiz.

nazimgulturk
08.02.2008, 01:33
ALLAH IN İZNİYLE 2 HAFTA SONRA TEKRAR LİDERİZ..BU İKİ MAÇI ALALIM RAKİPLERİMİZ KESİN PUAN KAYBEDECEK...BENİM TAHMİNİM BU VE BU MAÇIDA ALICAZ...AYRICA TAHMİNLERİM DE GAYET BAŞARILIYIM...

by_hunter
08.02.2008, 07:59
inş. aneti yenip oftas maçındanda galıbıyetle ayrılıp deplasmanlardan kayıpsız gelıecez

Abdullah DuMaN
08.02.2008, 08:07
En istikrarlı biziz

http://img517.imageshack.us/img517/9418/c24469qp5.jpg (http://imageshack.us)

SİVASSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, ara transferde takımı revize ettiklerini ve yeni futbolcuların da katkılarıyla hedeflerine yürüyeceklerini söyledi. Şampiyon olmalarının çok güç olduğunu yineleyen genç teknik adam “Ancak ligin en istikrarlı takımı biziz. Bu gidişimizi sezon sonuna kadar devam ettirip, Şampiyonlar Ligi’ne katılacağız” dedi.

Abdullah DuMaN
08.02.2008, 08:08
Parola 3 puan

SİVaSSPOR, hafta sonunda Süper Lig`in 21. haftasında pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Antrenmanlarını bir haftadır İstanbul’da sürdüren kırmızı-beyazlılar deplasmandan 3 puanla döneceklerine inanıyor. Sivasspor ile Gaziantepspor arasında bugüne kadar oynanan 5 karşılaşmada Sivasspor`un 2, ev sahibi ekibin ise 1 galibiyeti bulunuyor. 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

izmirliyigido
08.02.2008, 09:06
Bu maç çok önemli. Bir kırılma noktası ve dönüm maçı. Alırsak yolumuza devam edeceğiz, yenilirsek çok şey kaybetmeyeceğiz ama kurtlar sofrasının aç kurtları ve çekemeyenler davul zurna çalacaklar. İşte buna meydan vermemek için kazanmamız, en azından kaybetmememiz lazım.

.

samet yıldız
08.02.2008, 09:15
inş. 3 puanı net bir skorla alırız
fb yenilgisinide unuturuz

altuntas58
08.02.2008, 09:22
Gectiğimiz haftayı unutup önümüze bakacağız deplasmanda G.Antepsporu yeninip şampiyonluk yolunda azimle ilerleyeceğiz

58_babacan_58
08.02.2008, 09:25
inşallah yüreğimizi ortaya koyar 3 puanı alırız başarılar yiğidom,

mehmetyildiz58
08.02.2008, 09:38
Futbolcu ve yöneticiler, 'Hayata Bağış Kampanyası' kapsamında organlarını bağışladılar.
8.2.2008

Örnek davranış
Bu sezon Süper Lig’de gösterdiği performansla taraflı-tarafsız herkesin alkışladığı Sivasspor’dan örnek davranış... Soğuk hava nedeniyle çalışmalarını Riva’daki Milli Takımlar Tesisleri’nde sürdüren Yiğidolar, “Hayata Bağış Kampanyası”na katılarak tüm organlarını bağışladı. Geçtiğimiz günlerde bir intihar girişimini engellediğini hatırlatan Kırmızı-Beyazlılar’ın teknik direktörü Bülent Uygun, hayat kurtarmanın her şeyden önemli olduğunun altını çizerek, “Herkese insanlık dersi vermiş olduk” dedi.

sivas_kangallı
08.02.2008, 17:51
inş antepi yenerek yolamuzu devam ederiz.

veysel
08.02.2008, 18:39
SAMPIYON OLMAK ISTIYORSAK HER MACA 3 PUAN ICIN CIKMALIYIZ.

omercoskun
08.02.2008, 18:43
ALLAH IN İZNİYLE 2 HAFTA SONRA TEKRAR LİDERİZ..BU İKİ MAÇI ALALIM RAKİPLERİMİZ KESİN PUAN KAYBEDECEK...BENİM TAHMİNİM BU VE BU MAÇIDA ALICAZ...AYRICA TAHMİNLERİM DE GAYET BAŞARILIYIM...

AYNEN BENİM DÜŞÜNCELERİM BENDE 2 HAFTA SONUNDA TEKRAR LİDER OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM.

merkez_hakan
08.02.2008, 19:40
inş antepı yenıp fener macını unutucaz antep den gelecek bı 3 puan bızı oftaş macına daha ıyı bır moralle cıkardır allah'ın ıznıyle antepı yencez ben buna canı gonulden ınanıyorum

simge58
08.02.2008, 19:57
Hadi be bülent amca güveniyoruz sana seviyoruz senii Şampiyon Yap sivası:))

yigido_58_77
08.02.2008, 20:18
fener maçını yenildik şimdi Sivas düşüşe geçcek diyenlere kapak olucak inşallah alıcağımız galibiyetle hadi bakalım Saldır Sivas.

sivaslitaner58
08.02.2008, 22:19
sivasspor insallah yener maci sivas-antep 2-1

Abdullah DuMaN
09.02.2008, 09:46
İNŞALLAH BİZİMDİR 3 PUAN..............

by_hunter
09.02.2008, 15:00
HAZIRLIKLARINI UZUN SUREDIR İSTANBULDAKİ MİLLİ TAKIMA AİT RİVA TESİSLERİNDE SÜRDÜREN SİVASSPOR HAZIRLILARINI TAMAMLIYARAK MAÇ SAATİNİ BEKLEMEYE BAŞLADI

MİLLİ MAÇ NEDENİ İLE VERILEN ARAYI EN IYI SEKILDE DEGERLENDIREN SİVASSPOR G.ANTEP MAÇINA PUAN VEYA PUNLAR ALMAK İÇİN ÇIKACAK
FENERBAHÇE MAGLUBIYETINI UNUTAN VE ANTEP MAÇINA KONSANTIRE OLAN SİVASSPORDA OYUNCULAR GALIBIYETTEN EMİN

ANTEP MAÇINDAN SONRA SİVASSPOR TEKRAR İSTANBULA DONEREK RİVA TESİSLERİNDE GENÇLERBİRLİGİ OFTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLIYACAK

sivas_kangallı
09.02.2008, 15:08
inş antep deplasmanından 3 puanla döneriz.

duman58
09.02.2008, 15:09
ALLAH'in izniyle antep'ide yenecegiz cok sukur besiktasta yenilmisken arayi acmamiz lazim INSAALLAH oburleride yenilirde su gecici olarak devrettigimiz liderligimizi geri aliriz bu arada kayseride yetisiyor o nun icin kesin almamiz lazim

cem
09.02.2008, 15:17
ben idda edıyorum önumuzdekı 2 macı alalım lıderız... en buyuk sivas..

mnt3
09.02.2008, 15:22
bu 2 hafta çok önemli.ondan sonra önümüz açık.diğer rakiplerimiz birbirini yerken biz aradan sıyrrılırız.dost kayserisporu tebrik ederim bu arada

bremer58
09.02.2008, 16:55
spor programlarini izleyince fitik oluyorum,kimse bizim basarimizi istemiyor,sampiyon olamazlar,olmamalilar diyorlar,yok bizim stadi miz yokmus,maddi olanaklarimiz yokmus,liverpol,real madrid,inter buraya nasil gelirmis..atip tutuyorlar,ben avrupada yasiyorum,sayi lan bu büyük kulüler bazen kücük takimlarla oynuyorlar,mesela lever kusen,polonya takimlari,rus takimlari,yunan takimlari vs.onlarin sahasi bizimkinden güzel degil,ben bu sahalari defalarca gördüm,ayrica bizimki gibi seyircileride yok,avrupadaki türk takimlarina biz tam destegi hep verdik kim olursa olsun,yillar Antalyaspor-Werder bremen macini bremende 40.000 kisi izlemistik basin cok ayip ediyor,tarafsiz olmali ve türk futboluna yeni trabz on sporlar kazandirmalidir,yok istemiyorlarsa diger istanbul takim lari kendi aralarinda mac yapip dursunlar ne yani biz samar oglani mi olalim,valla yok öyle biz *********z havalarinin sert insanlarin in mert oldugu yerdeniz,buna müsade etmiyecegiz,biz bu ligde kalici olacagiz,bunun icin geldik bunu böyle bilsinler.hep destek tam destek sevgili yigidolar.hepinize almanyadan selamlar sevgiler.

Del Piero
09.02.2008, 17:05
inş.. 3 puan alır geliriz

++++++++++++++

58 EFENDİ 34
09.02.2008, 19:52
G.Antep maçına dikkat! Şu an iyi durumdalar. Dikkatli olmalıyız.

mor
09.02.2008, 20:22
her maç üç puan=sivasspor şampiyon

Engin58
13.02.2008, 07:39
GB.OFTASSPOR DEPLASMANINDAN INSALLAH ÜC PUAN ILE DÖNERIZ .SIVASSPORUMUZA BASARILAR DILERIZ.SAYGILARIMLA...