Orijinalini görmek için tıklayınız : HEDEF TUTTU, YOLA DEVAM
SivasSpor.Com 11.02.2008, 23:18 http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/antpsvs7.jpg
Zorlu Gaziantepspor deplasmanına en az bir puan parolasıyla giden Sivasspor, bu hedefini tutturdu. Yiğido’nun asıl hedefi ise iki deplasman maçından 4 puan çıkartarak yola devam etmek.
Sivasspor, Gaziantepspor karşısında aldığı beraberlikle 2 haftalık deplasman serisindeki ilk hedefini tutturdu.
Üst üste iki deplasman maçına çıkacak olan Sivasspor, bu iki maçta toplam 4 puan hedeflerken, ilk puanının zorlu Gaziantepspor karşısında aldı. Sivasspor Teknik heyeti Gaziantepspor maçından bir puan hedeflerken, bu hedefini tutturdu.
İki hafta üst üste deplasman maçına çıkacak olan Sivasspor'da Yönetim ve Teknik heyette bu zorlu dönemeçteki hedef 4 puan almaktı. Sivasspor bu önemli dönemeçte ilk hedefi olan Gaziantep'ten 1 puanla dönmeyi başardı. Teknik heyet ve Yönetim Antep maçından bir puan hedeflerken, bu hedefin tutması herkesi mutlu etti.
Kadro sıkıntısı nedeniyle bu zorlu maçtan bir puan hedeflediklerini belirten Sivasspor Yönetimi, Gençlerbirliği Oftaş maçındaki hedeflerinin ise galibiyet olduğunu söyledi. Yönetim, Oftaş maçındaki hedeflerinin de tutması halinde devre arasındaki hesaplarının beklenen düzeyde olacağını ve zirve hesaplarına her geçen gün daha da yaklaşacaklarını belirttiler.
Sivasın Sesi
F. Şahin 11.02.2008, 23:23 "Hedef 3 puan" diye bir başlık yok muydu maç öncesinde? Hangi ara 1 puan oldu hedef?
dülger58 11.02.2008, 23:28 GAZİANTEPE KARŞI OYNAN FUTBOLA GÖRE BAKILDIGINDA ALTIN BİR PUAN DİYEBİLİRİZ.AYNI FUTBOLU GENCLERBİRLİGİ OFTAŞA KARŞIDA OYNARSAK BİR PUANI BİLE ALAMAYIZ.İNŞALLAH TAKIM CABUK TOPARLANIR.TOPARLANMALI.YOKSA BUNDAN SONRAKİ MACLARIN HEPSİ COK ZOR OLACAK.ALTDAKİ 8 TAKIM KÜMEYE DÜŞMEMEM MÜCADELESİ VERİYOR.
mermerbey 11.02.2008, 23:37 "Hedef 3 puan" diye bir başlık yok muydu maç öncesinde? Hangi ara 1 puan oldu hedef?
kaşarlanmış kelimeleri ve cümleleri bu sitede bulursun.
yıllardır alıştık
allah site yönetimini başımızdan eksik etmesin:rolleyes:
inşallah oftaşı yeneriz
Arkadaşlar yavaş yavaş gerçekci olmamızın zamanı gelmiştir. Türkcell süper liginde kendi boyumuzu yavaş yavaş gösteriyoruz. Biz bu ligde daha yeniyiz mazimiz kısa. Hedeflerimizi hemen yukarılara çekersek bir zamanlar intertotaya katılıp başarı yakalayan takımlarımızın hemen form tutup sonra ligde çuvalladığı gibi mazallah bizde aynı akibetlere düşeriz. unutmayalımki artık lig çok daha kızgın bir hale geliyor. küme düşmeye aday takımlar 20 hafta 15-20 puan göremezken 10 haftada 20-25 puan alabilecek bir ligde yer alıyoruz. kim kimden puan alıyor kim kime diş biliyor bunları unutmayalım.Tamam şu anda sıralama ve puan açısından çok güzel bir yerdeyiz. Ama artık şu ayaklarımız yere sağlam bassın lütfen. Özellikle seyircimizden bunu istirham etme hakkını kendimde buluyorum. Nedenine gelince. çok çok iyi biliyoruzki bu ligde digitürk satışları düşmesin diye yukarıdan puan cetvelinin düzenlendiğini büyük takımların düşe kalka şampiyonluk potasında yer aldığını. Onların umurundamı bir sivasımızın bir kayserinin potaya girmesi. bu pastayı bize yedirmemek için ellerinden gelen herşeyi yapacaklardır. onun için biz artık önümüze hedef koyuyorsak haddimizi bilerek koymalıyız. bizim eksiğimiz çok ama yerine alternatifimiz az yada yok. bir balili gitti sedat gitti (sakatlıkdan dolayı tabiki) takımımızın gülen çehresi değişmeye başladı.ben gaziantep ve fb maçlarında tanıyamadım takımımı bir şeyler kötü gitmeye başladı. bunun dalları ve açıklamaları mutlaka mevcut. Bakın kayseri ile aramızdaki 15 e yakın puan farkı eridi gitti. düştü yediye. Biz antep deplasmanında akına dua ediyoruz. Futbolun şans meleklerine dua ediyoruz. Baştada dediğim gibi artık ligin yokuşu bitti inişi başladı. Çok dahada dikkatli olmalıyız. Ne enteresan şeyler olacak bu senede. Hadi oftaş maçını geçtik. ama Rize maçına şu gülen çehremizi yansıtalım. Hiç değilse uefanın ucundan tutalım. tabiiki dua edelimde 3 büyüklerden biri kupayı alsın. Sağlam basalım yere sağlammm.
En büyük Yiğido
Saygılarımla
yerliturkuaz 12.02.2008, 01:23 MADRMKİ İKİ MAÇTAN DÖRT PUAN HEDEF KITDUK GAZİANTEPSPOR MAÇINDAN ÜÇ PUAN ALMALIYDIK. ÇÜNKÜ GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞSPOR GAZİANTEPSPORA ORANLA DAHA GÜÇLÜ BİR EKİP BU MAÇTAN ÜÇ PUANLA AYRILABİLECEPİMİZİ UNMUYORUM...
Sivassporumuzun oftas deplasmanindan 3 puan alacagina biz yigidolar olarak güveniyoruz Sivassporumuza basarilar dileriz.Saygilarimla...
biyolog4 12.02.2008, 05:41 oynanan futbola göre bir puan alınması iyi oldu,ancak bu maçta hedef bir puan olmamalıydı.
samet yıldız 12.02.2008, 06:12 bidahaki maçlarda hedefimiz umarım en az 3 puan olur
da
bu sefer 3 puanı alırız
FoLLoWeR1990 12.02.2008, 08:10 UYGUN, OFTAŞ MAÇINA KONSANTRE OLACAĞIZ
Sivasspor’da düşüş sürüyor. Gaziantep deplasmanından 1 puan çıkarabilen Sivasspor taraftarını üzdü.
Pazar günü Gaziantepspor ile karşı karşıya gelen Sivasspor, 0-0 berabere biten maçta ortaya koyduğu kötü futbolla taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Karşılaşmada az sayıda gol pozisyonu üretebilen Kırmızı - beyazlı ekip, ''Fenerbahçe yenilgisi sonrası düşüşe geçti'' yorumları yapılmasına neden oldu. Gaziantep maçının tek teselli kaynağı ise alınan 1 puan oldu. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kötü futboldan dolayı üzüldüklerini ancak alınan 1 puan için sevinçli olduklarını söyledi. Fenerbahçe yenilgisi sonrası Gaziantepspor'a konuk olan Sivasspor, rakibi karşısında fazla bir varlık gösteremedi. Ev sahibi takımın atakları ise kaleci Akın ve defans oyuncuları tarafından güçlükle kesildi. Özellikle Akın'ın kritik kurtarışları takımı yenilmekten kurtardı. Karşılaşmada, Kırmızı - beyazlı ekibin ortaya koyduğu futbol taraftarı üzdü. Oynanan futbolun Sivasspor'a yakışmadığını savunan taraftar dernekleri, Gençlerbirliği Oftaş maçından galibiyet beklediklerini dile getirdiler. Deplasmanda alınan 1 puanın çok önemli olduğunu ifade eden Sivasspor Teknik Direktörü Bütlent Uygun Gaziantepspor'un sahada daha agresif ve hırslı oynadığını söyledi. Bu maçın geride kaldığını belirten Uygun, puan kayıplarını kalan maçlarda telafi edeceklerini kaydetti. Uygun, "Gaziantepspor karşısında kötü oynamamıza rağmen 1 puan aldık. Önümüzde Gençlerbirliği Oftaş maçı var. Bu maçı kazanmak için çalışacağız." dedi. Bu arada Sivasspor kafilesi, Gaziantepspor maçı sonrası havayoluyla İstanbul'a döndü. Sivasspor Cumartesi günü Ankara'da oynayacağı Gençlerbirliği Oftaşspor maçı hazırlıklarına Futbol Federasyonu'nun A Milli Takımlar Turkcell Riva Tesisleri'nde sürdürecek.
zaralım 58 12.02.2008, 08:21 inş OFTAŞ maçında güleriz HAYDİ YİĞİDO GÖSTER KENDİNİ
FALÇATA 58 12.02.2008, 08:34 BİZ ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKALIM YETER.
by_hunter 12.02.2008, 09:11 bu maçı kesınlıkle kazanmalıyız kayserıde alttan yaklaştı ıyıce
by_hunter 12.02.2008, 09:15 bızım hedefımız varmı acaba?bı şampıyonluk dıyoruz bır uefa bır galıbıyet dıyoruz bır beraberlık artık kesın bır rota cızmemız lazım ona gore hareket edelım
rotası bellı olmayan gemıye hiç bir rüzgar fayda etmez
Rallim58 12.02.2008, 09:31 Düşüş nerde arkadaş ne düşüşü YÜRÜYÜŞ sürüyor. Yani Fenerbahçeye yenilmek, küme düşme aşamasında can çekiştiren Antep deplasmanından altın değerinde alınan 1 puan mı düşüşe sürüklüyor.
Beyler gerek yorumlara gerek açıklamalara biraz dikkat lütfen. Her söylenilenin doğru olduğuna da inanmayın bu tür haberler PROVOKATİF olabilir.
Sivas'lı uyanık olmalıdır
Rallim58 12.02.2008, 09:46 GAZİANTEPE KARŞI OYNAN FUTBOLA GÖRE BAKILDIGINDA ALTIN BİR PUAN DİYEBİLİRİZ.AYNI FUTBOLU GENCLERBİRLİGİ OFTAŞA KARŞIDA OYNARSAK BİR PUANI BİLE ALAMAYIZ.İNŞALLAH TAKIM CABUK TOPARLANIR.TOPARLANMALI.YOKSA BUNDAN SONRAKİ MACLARIN HEPSİ COK ZOR OLACAK.ALTDAKİ 8 TAKIM KÜMEYE DÜŞMEMEM MÜCADELESİ VERİYOR.
Antep müsabakasının kaseti alınır tekrar izletilerek ders verilirse, özellikle yardımlaşma konusunda Mehmet Yıldız'ın, son vuruşlarda Musa Aydın'ın ve hava toplarında jöleli saçları bozulmasın diye topa kafa vurmaktan kaçan Mohammed Ali Kurtuluş'un dikkatleri çekilmezse ki....!
DİKKATLERİNİN ÇEKİLECEĞİNE İNANIYORUM
FALÇATA 58 12.02.2008, 10:11 İLK 3 E GİRELİM BENCE YETERLİ OLUR
ceza_tolga_rep 12.02.2008, 10:13 ben bu 2 maçtan(antep-oftaş) maçlarından 4 puan bekliyodum.
deplasmanda 1 puanda bana göre iyidir.oftaş maçındanda 1 puan çıkarırsak güsel olur.yani ses çıkarmam.ama yenilmemeliyiz?
Eğer hedef buyda hedef tuttu... Gerçi takımın oraya 3 puan için gittiğini düşünmüyorum çünkü 3 puanlık bir futbol yoktu... Bu kadar mahkum oynadığımız bir maç olmadı Oftaş'tan 3 puan alırsak o zaman iddamız devam eder...
altuntas58 12.02.2008, 11:40 SİVASSPORUN SON İKİ HAFTA ÜST ÜSTE DEPLASMAN MACLARININ OLMASI TAKIMI ZORLADIĞI DOĞRUDUR AMA YAPACAK BİR ŞEY YOKTUREĞER HEDEFİMİZ 4 PUAN İSE BU PUANI ALIP YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ BENCE 4 PUAN AZ DEĞİL DEPLASMANDA ALINAN HER PUAN İYİDİR
58_babacan_58 12.02.2008, 12:16 durmak yok yola devam yiğidolar.3 puanı bekliyoruz oftaş maçından yürekten başarılar.
Del Piero 12.02.2008, 12:19 Evet Gençlerbirliği Oftaş maçından 3 puan ile dönersek Antepten aldığımız 1 puan gerçekten altın değerinde olacak.
sivas_kangallı 12.02.2008, 13:01 antep deplasmanından 1 puanımızı aldık oftaş deplasmanındanda 3 puan alırsak çok güsel olur.ama oftaş maçını kesin almamız lazım.
TracyMcGrady58 12.02.2008, 13:26 Bu sezon genel olarak deplasman maclarinda zorlaniyoruz ama son iki deplasman macindan 4 puan topladik. Insallah oftas macini alip zirve mücadelesini sürdürmek istiyoruz.
XXCakir58 12.02.2008, 14:07 Sivasspor Oftas deplasmaninda mutlak 3 puan almasi lazim yoksa iyi olmayabilir. Yani hem önümüzdekiler bizle puanlarini fark atarlar. Hemde arkamizdan gelen Takimlar bize yaklasirar.
Onun icin Oftas Deplasmanindan 3 Puan la ayrilmamiz lazim diye düsünüyorum
Bazı Yiğidoların içine düştükleri karamsarlığı bir dereceye kadar anlayabiliyorum, malum oynadığımız futbol son üç maçtır gelecek vaadetmiyor; ancak aşırı karamsarlığı anlamlandıramıyorum çünkü bu hafta oynanan dokuz maçın sekizini ev sahibi ekipler kazanırken deplasmandan puan çıkartan tek takım Sivasspor oldu!
Lütfen olaya bir de bu açıdan bakın ve artık ev sahibi olmanın verdiği avantajın sonuna kadar verimli bir şekilde kullanılmaya başlandığı kritik dönemde deplasmandan aldığımız bir puanın tadını çıkartın!
Haftaya GS ve FB'nin zorlu deplasman maçları oynayacakları gerçeğini gözönüne alırsak iş bu halde deplasmanda Oftaş'tan alacağımız üç puan tekrar Türkiye'nin dikkatini Sivassporumuz üzerine yoğunlaştıracaktır!
İnşallah teknik ekibimiz ve futbolcularımız bu maçta bize özlediğimiz Sivasspor'u izlettirir...
Divriği58- 12.02.2008, 15:24 ONU BİLMEM DE EĞER OFTAŞA YENILIRSEK KIMSE ŞAMPIYONLUK VE ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN BAHSETMESİN
ofgurleyuk78 12.02.2008, 15:27 Ne oldu arkadaşlar: Hedefte şaşmalar var sanırım. Neyse canımız sağolsun. Gidebildiğimiz yere kadar gideriz bizde.
şafak58_35 12.02.2008, 15:40 HADİ BAKALIM HAYIRLISI AMA ÇOK ZOR MAÇ OLACAK O KESİN İNŞ ANTEPTE OYNADIĞIM GİBİ OYNAMAYIZ YOKSA...
sivaslitaner58 12.02.2008, 17:09 pes etmek yok sampiyon halen olabiliriz ama en onemlisi ilk 5e girmek
yigidomustafa58 12.02.2008, 18:44 oftaşspor maçında biraz işimiz zor gerçekten neden derseniz oftaş genç ve orta yetenekli futbolculardan oluşuyor...
samet yıldız 12.02.2008, 20:34 hedef bu 2 haftada 4 puandı biri tuttu
umarım oftaş maçıyla diğeride tutar
oftas bizi zorlayacaktir ama insallah bunun üstesinden geliriz
Neyse Oldu Bi Kere Zamanı Geriye Alamayız...ff:D
belalı_yiğido58 13.02.2008, 18:28 GEÇEN HAFTA SİVASSPORU TANIYAMAZ OLDUM....BU HAFTA İNŞALLAH 3 PUANLA DÖNERİZ...
|