Orijinalini görmek için tıklayınız : HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ
SivasSpor.Com 13.02.2008, 22:17 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/akin.jpg
Gaziantepspor maçında yaptığı kurtarışlarla dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başaran Sivasspor kalecisi Akın Vardar, hedeflerinin Avrupa kupalarında mücadele etmek olduğunu ve bu nedenle ligi ilk 5 sırada bitirmek istediklerini söyledi.
Petkoviç’in ligin ilk yarısında oynanan Konyaspor maçında sakatlanmasının ardından kaleyi devralan Akın Vardar, kalede güven vermeye devam ediyor.
Gaziantepspor karşısında sezonun en iyi maçlarından birini çıkaran Akın Vardar, zorlu lig maratonu sonunda mutlu sona ulaşacakların ifade etti.
Vardar, “Sezon öncesi hocamız ve futbolcu arkadaşlarımız kendimize bir hedef koyduk. Sivas’a Avrupa’dan bir takım getireceğimize söz verdik. Ligde geride kalan 21 haftada bunu başardık. Kalan 13 maçımızdan da alabileceğimiz en iyi sonuçları elde etmek ve ligi ilk 5 sırada bitirerek Avrupa kupalarında mücadele etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Gençlerbirliği Oftaş maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını belirten Vardar, “Takım oyunu oynuyoruz ve bunun meyvelerini alıyoruz. Şimdi önümüzde Oftaş maçı var. İnşallah deplasmandan alacağımız bir galibiyetle Sivas’a mutlu döneceğiz” dedi.
MEMLEKET Sivas
Insallah ilk besde bitirip uefa kupasina katilma hakki kazaniriz.Saygilarimla...
sivas_kangallı 13.02.2008, 22:39 inş ligi en iyi yerde bitiririz.
XXCakir58 13.02.2008, 22:46 Insallah hedefledigimiz Uefa ya katiliriz. Benim Tahminim ilk 5 sira kesin ama tam hngisi bilmiyom.
yerliturkuaz 13.02.2008, 22:50 BURAYA KADAR GELDİKTEN SONRA NEDEN ŞAMPİYONLUK DEĞİL. TÜM TAKIM AĞIZ BİRLİĞİ EMİSCESİNE UEFAYA GİTMEK DİYOSUNUZ. BİZ SİZDEN ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ...
hedef şampiyonluk..geri dönüşü yok...
Arkadaşlar tabiki şampiyonluk çok güzel hemde mükemmel ama işte burada aması var... Gerçekcilik var derin futbol var. en iyisi mütevazi olmak vede sonuna kadar kovalamak. Maksat takımın havasını bozmamak ve erken havaya sokmamak. Ben bu arada ilk beş e taktım. Akın kardeşimiz biraz rakamı fazla söylemiş. Son Uefa puanlarımıza göre Şampiyonlar ligi direk 1.. Ş.L. ön eleme 1.. Uefa ya Ligimizde 3. olana bir takım ile. Kupayı alan takımda 4. takım olarak uefaya gidecek. bu yıl intertoto yu cazip hale getirdiler. Özellikle Türk takımları (beşinci olan) ileriki turdan başlayacak ve 2 tur maç yapıp uefaya gidecek. Bunun birincisi zayıf takımlarla olacak. Onun için hedefin ilk beş değil ilk dört olması gerekiyor.
Turan 59 14.02.2008, 09:12 Akın seni çok seviyoruz.Bu ligin en iyi kalecisi sensin.
Rallim58 14.02.2008, 09:26 Hedef koymak kolay onu uygulayabilmek zor. Şartların haiz olması önemli faktör. Sen hedefini Şampiyonluk dersin ama şartların demiyorsa bu lafta kalır, gerçekçi olup gerçek hedefinde istikrarlı yürüyebiliyormusun ne mutlu sana..
HEDEF ŞAMPİYONLUK
ŞARTLAR
1- MALİ DURUM YANİ PARA (YOK)
2- TAKIMIN ARKASINDA İÇERİ DIŞARI MÜSABAKALARINI ÖLÜMÜNE DESTEK TARAFTAR VARMI? (YOK)
3- FEDERASYONDA MASADA ADAMIN VARMI (YOK)
4- MHK'DA ADAMIN VARMI (YOK)
O ZAMAN SANA ŞAMPİYONLUK DA YOK
Gerçekçi olup UEFA'ya katılma hakkını bu sene alalım büyük başarı
FALÇATA 58 14.02.2008, 10:25 inşallah ulaşırız...................
altuntas58 14.02.2008, 11:42 Hedeflerimiz ulaşmanın tek yolu çok calışmak istikrarlı bir takım olamak ve en önemlisi takım ruhu taşımakla hedeflerimiz ulaşırız ben Sivassporumun en az UEFA ya katılacağına bütün kalbimle inanıyorum ayrıca akın gibi bir genc yeteneğimiz olduktan sonra kimse bize kafa tutamaz akın sen harika bir kalecisin performansını böyle sürdür yakında milli takımdasın ordanda avrupaya kesin gidresin yolun acık kalen herkese kapalı olsun başarılar dilerim
ilk dört içinde olacağız zaten böyle güzelim takımları kimse şampiyon yaptırmaz hedefimiz uefa bunu herkez biliyor şampiyonluk bizim neyimize olmak istiyoruz birileri tarafından engelleniyoruz bay engelleyicilere sesleniyorum
yigidomustafa58 14.02.2008, 13:01 Allah'ın izniyle ve bu istikrarla ligi iyi bir yerde bitirip Uefa ya katılacağız..
SenSetik 14.02.2008, 13:10 Ben şampiyonluk hedefine inananlardan birisiyim...ilk yarının en iyi futbol oynayan takımı bizdik.Şimdi ne oldu da herşey değişti?
Değişen şu, futbolcular motivasyon ve hırs ile en üst noktada yeteneklerini ortaya koyarken, basın onları fazla gündeme getirince hayaller kurmaya başladılar...
Bülent Hoca ben bunları yaşadım o yüzden şampiyonluktan bahsetmek istemiyorum derken olacakları aslında sezmişti...
şimdi çıkıp birileri hocayı suçlayınca üzülüyorum...
belki basını bu kadar içeriye sokması tek hatası olabilir...
son 2 haftadaki futbolu ile inanın ancak 5. bitirebilir takımımız.. ama ben bu düşüşün bu hafta biteceğini ve ilrleyen haftalarda yukarıları zorlayacağımızı ve ligi ilk 3 içerisinde bitireceğimizi düşünüyorum
svs_çapkın_58 14.02.2008, 13:12 takımımızın üst sıralarda bitirip avrupaya gideceğine inanıyorum
Allahın İzniyle Akın Kardeş.dimi..:D
sivaslimete 14.02.2008, 14:57 akin abim benimbea insallah avrupaya adimizi altin harflerler yazdiririz
Hedef koymak kolay onu uygulayabilmek zor. Şartların haiz olması önemli faktör. Sen hedefini Şampiyonluk dersin ama şartların demiyorsa bu lafta kalır, gerçekçi olup gerçek hedefinde istikrarlı yürüyebiliyormusun ne mutlu sana..
HEDEF ŞAMPİYONLUK
ŞARTLAR
1- MALİ DURUM YANİ PARA (YOK)
2- TAKIMIN ARKASINDA İÇERİ DIŞARI MÜSABAKALARINI ÖLÜMÜNE DESTEK TARAFTAR VARMI? (YOK)
3- FEDERASYONDA MASADA ADAMIN VARMI (YOK)
4- MHK'DA ADAMIN VARMI (YOK)
O ZAMAN SANA ŞAMPİYONLUK DA YOK
Gerçekçi olup UEFA'ya katılma hakkını bu sene alalım büyük başarı
dostum güzel tesbit....
Bunun yanına küçük eklemelerde yapılabilir.... Mesela 7 milyonda 20 bin gibi çok kötü bir oranla bir SMS katılımı... Ulusal basından adımıza kuvvetli yazılar yazacak yazar yada yazarlar takımı.... vs gibi...
omercoskun 14.02.2008, 22:42 inşallah ligi en iyi yerde bitireceğiz sakat oyuncular bi dönsün o zaman görün siz sivasımı
helal olsun sana akın şu an ligin en iyi kalecisi sensin helal olsun
Ertugrul 15.02.2008, 04:14 Petkoviç'in sakatlanması ile kaleyi korumaya başlayan Akın'ın
performansının bu kadar iyi olabileceğini düşünmüyordum,Akın
özellikle Antep karşılaşmasında kalede devleşti inşaallah böyle
devam eder.Avrupa hedefi için takımın bundan sonraki maçları çok
önemli,şampiyonluk yarışından da kopmuş değiliz.Üst üste
yaşadığımız olumsuzluklara rağmen ligi ilk 3 içinde bireceğiz inş.
Hedef en kötü ilk 3 olmalı ilk 5'i hedeflersek aşağıya inişimiz daha kolay olur... İlk 3 için yukarıda tutunma azimimiz daha çok olur...
Hedefin yıldızlara ulaşmak olsun ulaşamasanda boyun uzar...
Abdullah DuMaN 15.02.2008, 10:48 Akın: Hedef Avrupa Kupası
YİĞİDOLARIN başarılı kalecisi Akın Vardar, hedeflerinin Avrupa Kupaları’nda mücadele etmek olduğunu ve bu nedenle ligi ilk 5 sırada bitirmek istediklerini söyledi. Vardar, “Sezon öncesi hocamız ve futbolcu arkadaşlarımız kendimize bir hedef koyduk. Geride kalan 21 haftada bunu başardık. Kalan 13 maçımızdan da en iyi sonuçları elde etmek ve ligi ilk 5 sırada bitirerek Avrupa kupalarında mücadele etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
by_hunter 15.02.2008, 16:14 akın abı gercekcı konusmuş ilk 5içinde bıtırmek ıstıyoruz dıyo sızın aklınız kesıyormu bızı şampıyon yapacaklarına en ıyısı uefa bızım için
|