Orijinalini görmek için tıklayınız : Oftaş-Sivas müsabakası Özkahya'nın

Rallim58
14.02.2008, 21:24
TSL 22. hafta müsabakalarında görev alacak hakemler belli oldu.
Buna göre,hafta sonu Cumartesi günü, Ankara 19 Mayıs stadyumunda yapılacak G.Oftaşspor-Sivasspor karşılaşmasını Batman bölgesi hakemlerin Halis Özkahya yapacak. Yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz ve Bahtiyar Birinci üstlenirken müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Tayfur Özkan yapacak. Bu sezon Sivas'ın ilk yarıda Sivas-Bursa maçımızı yönetmişti. Bursa maçında ilk yarıyı 2-0 mağlup kapatan Sivasspor ikinci yarıda karşılaşmayı 3-2 leyhine çevirerek 3 puanı hanesine yazdırmasını bilmişti. Sivassporumuza G.Oftaş karşısında başarılar diliyoruz.

Rallim58
14.02.2008, 21:37
Bu sezon 30 Eylül 2007'deki Bursa maçımızı yöneten Halis Özkahya o maçımızı fena da yönetmemişti.

Rallim58
14.02.2008, 23:32
Arkadaşlar TFF başkanı Hasan Doğan'a Sivas maçının yayın talebi iletilse belki haklılığımız karşısında hakkımızı teslim eder. Lig Tv'yi de TFF yide bu arada maille baskımıza devam edelim

cem
14.02.2008, 23:42
yaw macı alalımda nasıl alırsak alak

omercoskun
14.02.2008, 23:49
illegal oyunlara ihtiyacımız yok alnımızın teri ile alıcaz bu maçı inşallah.

Rallim58
15.02.2008, 00:20
illegal oyunlara ihtiyacımız yok alnımızın teri ile alıcaz bu maçı inşallah.

illegallikle alakasını anlamadım, Lig Tv'den Sivas maçının verilebilmesi için maillerimizi atmayı untmayalım diyoruz. Ayrıca çiçeği burnunda federasyon belki yayın izni de verebilir, tabi konu Hasan Doğan'a intikal ettirilirse diyoruz.
Yani; kulis, mail, mesaj baskısı, hakkı savunma mekanizmaları devreye girmeli diye düşünüyorum

Rallim58
15.02.2008, 08:07
Cumartesi günü oynanacak Oftaş-Sivasspor müsabakasında görev alan Batman bölgesine mensup Süper lig hakemlerimizden Halis ÖZKAHYA; 2007-2008 TSL'de görev aldığı 14 karşılaşmanın 5 müsabakası konuk takımların galibiyeti, 5 müsabakada beraberlikle sonuçlanırken 4 karşılaşmadan evsahibi takımların galip ayrıldığı görüldü.

kurtay58
15.02.2008, 10:52
Dürüst bir maç yönetsin. Doğruları çalsın bize yeter. Kendisine Başarılar diliyorum.

Rallim58
15.02.2008, 23:20
Dürüst bir maç yönetsin. Doğruları çalsın bize yeter. Kendisine Başarılar diliyorum.

Yönetim konusunda kayda değer ciddi hatalar yok ama itirazlara tahammülü olmayıp çok çabuk kart gösterdiği biliniyor. Burdada kart sınırında olan Murat Sözgelmez, Musa Aydın ve Mehmet Yıldız'ın dikkat etmeleri gerekiyor

EyüphanAydın
15.02.2008, 23:34
Hakemlerimiz Gerçekten Ne Kadar Kötüde Yönetseler Biz Yinede Hakemlerin Üzerine Oynamamalıyız,Biz Takım Oyunumuzu Ne Kadar İyi Oynarsak Ne Kadar Düzenli,Tertipli Maçlara Çıkarsak Hakemler Zaten Anlıyıcak Bükemediği Bileği Sahada Öpicek.

Rallim58
15.02.2008, 23:52
Hakemlerimiz Gerçekten Ne Kadar Kötüde Yönetseler Biz Yinede Hakemlerin Üzerine Oynamamalıyız,Biz Takım Oyunumuzu Ne Kadar İyi Oynarsak Ne Kadar Düzenli,Tertipli Maçlara Çıkarsak Hakemler Zaten Anlıyıcak Bükemediği Bileği Sahada Öpicek.

Biz takım oyunumuzu oynarsak kim ne oyun oynar ya da oyunlar çevirir bizi bağlamaz. Golleri zımba gibi attıkta olmazmı dediler. Yeterki inanalım, inancımızı katbetmeyelim

Rallim58
16.02.2008, 23:34
Adaletli yönetiminden dolayı Halis Özkahya'yı kutluyorum. Takdir hakkı kullanmadan haklıya hakkını verdi, tebrik ediyorum. Ama galiba Murat Sözgelmez ve Saidi kart cezalısı durumuna düştü. Canları sağolsun

biyolog4
17.02.2008, 07:03
Adaletli yönetiminden dolayı Halis Özkahya'yı kutluyorum. Takdir hakkı kullanmadan haklıya hakkını verdi, tebrik ediyorum. Ama galiba Murat Sözgelmez ve Saidi kart cezalısı durumuna düştü. Canları sağolsun

Murat Sözgelmez,Mehmet Yıldız,Gurbanov, Musa Aydın, ve Akın Vardar,sarı kart sınırında bulunan futbolculardı. gençlerbirliği oftaş maçında Saidi,İlhan,Abdurrahman,Murat sarı kart gördü.
buna göre Murat Sözgelmez cezalı duruma düştü saidi cezalı değil......

Buraq58
17.02.2008, 08:29
Herkes Görevini Yapsın Hakem:Hakmeliğini Futbolcu:Futbolculuğunu.!

myway
17.02.2008, 08:46
halis ozkahya yi burdan kiniyorum . bu kadar kotu yonetilebilirdi bir mac.. avantaj kurali oynatmayi bilmeyen hakemler hala gorev aliyolar bu ligde.. bozuk zemine takilip dusen tum oyuncularin lehine faul verdi.. macin kalitesini dusurdu kisacasi..

bu hakemlere kaldiysak gercekten yazik...

akifeker
17.02.2008, 09:38
HLL SANA SİVASIM YİNE GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTIN

akifeker
17.02.2008, 09:39
sivasspor maçını yöneten butun hakemler den ben biraz şupe ediyorum

akifeker
17.02.2008, 09:40
bütün buyuk kulupler sivasın yukselmesine karşı bu yuzden sivassporum maçlarına biraz kontak hakemler göndeiyo şerrefsizzlerrrr..
ÖLÜMÜNE İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASSPOR

biyolog4
17.02.2008, 09:43
hakemler sivassporlu oyunculara sarı kartı cömertçe gösterirken,aynı cömertliği rakip takım oyuncularına göstermiyorlar.............

cem
17.02.2008, 10:39
hakemler sivassporlu oyunculara sarı kartı cömertçe gösterirken,aynı cömertliği rakip takım oyuncularına göstermiyorlar.............

BU KONUDA SANA KATILIYORUM.. BİZİM TOPCULAR SARI KART DELISI OLDU.. EN UFAK FAULE SARI KART CIKARIYOLAR..HELE DEVRANIN GENCLERBIRLIGINI 2-0 YENDIGIMIZ MACTA GORDUGU KIRMIZI KARTI GORUNCE AGLADIM SINIRIMDEN.. BIRAK SARIYI POZISYONDA FAUL YOK...