Orijinalini görmek için tıklayınız : KARTONLU PROTESTO

Rallim58
15.02.2008, 19:44
Arkadaşlar haftaya stada gelecek tüm yiğidolara sesleniyorum:
Sivasspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasına gelecek tüm taraftarlar kırtasiyeciden birer beyaz karton alarak, üzerine

"4 EYLÜLDE LİG TV İSTEMİYORUZ" ya da

"HAKKIMIZDI CANLI YAYIN - LİG TV'DEN SİVAS'A OYUN" vs. vs.

örneklerini aklına gelen yorumlarıyla destek versin ama HAKARET içermeyen yazılı kartonlarla

AMA HERKES GETİRECEK, ÇÜNKÜ BİR ANDA HERKES AÇACAK STADI SADECE PANKART SARACAK
Böyle varvasyonlarla değişik bir tepki koyarak sesimizi duyurma imkanı buluruz. Karton olduğu için rulo yaparak taşınacağından problemde olmaz. Destek yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum

sivas_kangallı
15.02.2008, 19:48
bence iyi fikir inş yaparsınız...

yenicubuklu
15.02.2008, 19:51
[QUOTE=Rallim58;320701]Arkadaşlar haftaya stada gelecek tüm yiğidolara sesleniyorum:
Sivasspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasına gelecek tüm taraftarlar kırtasiyeciden birer beyaz karton alarak, üzerine

örneklerini aklına gelen yorumlarıyla destek versin ama HAKARET içermeyen yazılı kartonlarla

Böyle varvasyonlarla değişik bir tepki koyarak sesimizi duyurma imkanı buluruz. Karton olduğu için rulo yaparak taşınacağından problemde olmaz. Destek yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum

Bence de cok iyi fikir aslan yigido!!!
hemen bu isi ciddiye alip icraata koyun gonullerimiz sizinle diyebiliyoruz ancak hollandadan selamlar

yenicubuklu
15.02.2008, 19:53
destekliyorum cok iyi dusunmussun yigido

SONMEZ
15.02.2008, 19:58
Güzel bir fikir, tebrik ediyorum.
Bu arada, yazılar okunaklı olmalı...!
Veee... kartonları açtıktan sonra,
hazır rulo da yapmışken, icap edenlere
hediye olarak verirsiniz ve de icap eden şekilde
kullanırlar artık...!

yiğidocan58
15.02.2008, 20:05
desteklıyorum guzel fikir bence bi şekilde sesimizi duyurmalıyız.Umarım maça gelen her yiğido üstüne düşeni yapar.

İNADINA 58

basayev58
15.02.2008, 20:07
herkes kartonla uğraşmak yerine,tüm tribünler siyah karton açarsa,bu protesto medyayada yansır bence...yoksa tüm stada gelenler pankart hazırlıyıp gelmez,ama bu kartonlar dağıtılırsa,vede maç başlamadan açılırsa,mesaj yerine ulaşır.

alem_halil
15.02.2008, 20:08
evet çok güzel düşünmüzsün kardeş bu başlığı arada güncelle bütün yiğidolarımız okusun saygılarımla emeğin için tşk ederiz...şimdiden ben yazı düşünmeye başlayacam..
maçımızı izlemek istiyoru..

merkez_emre
15.02.2008, 20:12
kucuk ufak seyler olabılır ama buyuk bı pankart buyuk protesto yapılacagını giç sanmıyorum :D

alem_halil
15.02.2008, 20:16
herkes kartonla uğraşmak yerine,tüm tribünler siyah karton açarsa,bu protesto medyayada yansır bence...yoksa tüm stada gelenler pankart hazırlıyıp gelmez,ama bu kartonlar dağıtılırsa,vede maç başlamadan açılırsa,mesaj yerine ulaşır.

bunuda yönetim düşünmeli...arkadaş..

altuntas58
15.02.2008, 20:30
Çok güzel bir fikir size katılıyorum bu işi organize etmek için bir komite kurulmalı seyirciyi bilinclendirmeli aslında bu karonları herkesin kendisinin getimesi yerine bir sponsor bulunsa daha iyi olur stadyum kapısından girerken herkese bir tane pankart verilirse sesimizi ancak o zaman duyururuz yoksa herkes bir birine güvenir karton pankart getirenler az olur diye düşünüyorum

TracyMcGrady58
15.02.2008, 20:51
LigTv aleyhine tezahuratda yapilabilir ama kartonlarla protesto edilirse bilmem cekerler mi. Mac baslarken herkes siyah kartonlari cikarsin ve LigTv aleyhine tezahurat yapilsin

SONMEZ
15.02.2008, 20:58
Çok güzel bir fikir size katılıyorum bu işi organize etmek için bir komite kurulmalı seyirciyi bilinclendirmeli aslında bu karonları herkesin kendisinin getimesi yerine bir sponsor bulunsa daha iyi olur stadyum kapısından girerken herkese bir tane pankart verilirse sesimizi ancak o zaman duyururuz yoksa herkes bir birine güvenir karton pankart getirenler az olur diye düşünüyorum

Çok doğru ama...
Kim yapacak onu ?
Hani nerde ?

svs_çapkın_58
15.02.2008, 20:58
güzel bir organizasyon olur belki o zaman anlaşılır sivassporumuzun değeri

GuNaY
15.02.2008, 22:40
kucuk ufak seyler olabılır ama buyuk bı pankart buyuk protesto yapılacagını giç sanmıyorum :D

Sana hak vermemek elde değil Emre...
Bunun için çok iyi organize olmuş bir stad gerekir ki, görünen köy klavuz istemez...

sinan-58
15.02.2008, 22:53
LigTv aleyhine tezahuratda yapilabilir ama kartonlarla protesto edilirse bilmem cekerler mi. Mac baslarken herkes siyah kartonlari cikarsin ve LigTv aleyhine tezahurat yapilsin

bizim seyirci takımı desteklemek için bağırmıyorki lig tv yi protesto etmek için bağırsın tek bir şey yapılabilir yönetim kartonları kendi dağıtırsa olur yoksa bu seyirci hiç birşey yapmaz

sivasfutbol
15.02.2008, 23:05
lig tv maçı yayınlamayacak ama yinede protesto edelim tşk.

Rallim58
15.02.2008, 23:36
ıyı fıkır ama sızce kameralar bunu cekrmı bence onlara en buyuk ceza kablolarını kesmek aslında:D daha once su devamlı maçlarını verdıklerı takımların yaptııgı gıbı

arkadasın dedıgı bıraz zor olabıler onu kameralar cekmez ama buyk bır panlkart acarsak veya reklam panolarına koyarsak o zaman mecburen cekerler

Arkadaş herkes ama herkesten kastımız da bu. Görmemek için kör olmak lazım pozisyonunu biz oluşturmalıyız. Amigo KARTON diyecek biranda tribünler bembeyaz ve protesto yazıları, nasıl çekilmez.
Onlar çekmedi diyelim;
SİVAS'TA YEREL VE ULUSAL YAZILI BASINIMIZIN TEMSİLCİLERİNİN GÖZÜDE KÖR İSE BİZ HİÇBİRŞEYİN MÜCADELESİNİ VERMEYELİM

TracyMcGrady58
15.02.2008, 23:42
bizim seyirci takımı desteklemek için bağırmıyorki lig tv yi protesto etmek için bağırsın tek bir şey yapılabilir yönetim kartonları kendi dağıtırsa olur yoksa bu seyirci hiç birşey yapmaz

Evet dogru, LigTv aleyhine tezahurat yapacaklarina takimi desteklesinler daha iyi ama ben sanmiyom tribünlerde her hangi bir pankartin acilacagini

Rallim58
16.02.2008, 00:06

Eğer 1 lira dahi bedeli olmayan kartonu almaya yanaşmayan yiğido varsa ki sanmam, kusura bakmasın ama stada da zahmet edip gelmesin. Dediğiniz gibi sponsorla yazısız siyah karton dağıtımı da olabilir.

Yani o hafta bizim LİG TV'Yİ PROTESTODA FIRSAT HAFTAMIZ

Bunu çok iyi değerlendirmeliyiz, Herkes değişik fikirlerini ortaya koymalı ki en güzeli hangisi ise o uygulanmalı. Bu sayfalar Sivas yerel basın mensupları tarafından da takip ediliyor gerekirse oradan da haber yaptırarak taraftar haberdar edilebilir

SenSetik
16.02.2008, 00:10
bence güzel fikir......ben yapıyorum önümüzdeki hafta..

Yiğiter
16.02.2008, 00:13
bence güzel fikir......ben yapıyorum önümüzdeki hafta..

abi sen "hepimiz freuduz" yaz da biraz gözleri korksun:D

SenSetik
16.02.2008, 00:17

:D:D buna gülerim işte yiğiter :D:D

.............................. ...

EyüphanAydın
16.02.2008, 00:23
Gerçekten Çok Yerinde Çok Zamanlı Bir Protesto.
Böyle Vasif Olaylara Karşılıksız Kalmamalıyız.Bu Tür Olaylara Tepkimizi Çoğaltıp Hata Yaptıklarını Böyle Bir Yanlış Yaptıklarını Anlayana Kadar Yapmalıyız.
Gerçekten Çok Önemli Bir Konuya Değinmişşiniz,Yoldan Geçerken Görürsem Böyle Bir Fikri Düşünen Her Kim Olursa Küçüğüm Büyüğüm Olsun Başımdaki Fesi Çıkarırım:)

Yiğiter
16.02.2008, 00:24
:D:D buna gülerim işte yiğiter :D:D

.............................. ...

ben de espiriyi kendime yaparken çok güldüm..:)

ama böyle bir pankart açılsın haftanın fotoğrafı olarak pazartesi günü hıncal uluç 90 dakikada bizi konuşur eminim buna..

"dikkat et ligtv...7 milyon freuduz":D:D

adamlar valla sivasın antremanlarını bile canlı yayınlarlar..:D

Rallim58
16.02.2008, 00:31

ben de espiriyi kendime yaparken çok güldüm..:)

ama böyle bir pankart açılsın haftanın fotoğrafı olarak pazartesi günü hıncal uluç 90 dakikada bizi konuşur eminim buna..

"dikkat et ligtv...7 milyon freuduz":D:D

adamlar valla sivasın antremanlarını bile canlı yayınlarlar..:D

Arkadaşlar antrenmanı bile canlı yayınlatacak FREUDUZ esprisi müsaitse dinleyelim (Uygunsa)

Rallim58
16.02.2008, 01:05
destekliyorum cok iyi dusunmussun yigido

Daha ne düşüncesi olan çok yiğidomuz vardır ama iş icraatta. Birlikten kuvvet misali herkes taşın altına elini koymalı...
Destek olunmalı, sahip çıkılmalı...
Elin oğlu bizim için taze örnek.....;
Koydu topyekün tepkiyi aldı yayını
BİZ, HAKKIMIZ OLANI ALAMIYORUZ...
BİRLİK OLAMIYORUZKİ, YAZIK DEĞİLMİ...

4 Eylüldeki maçımız bizim için fırsat, bunuda değerlendiremezsek vah bize vahlar bize

Sivas-58-58-58
16.02.2008, 01:14
hep hayal ürünü bunlar bayrak atkı getirmeyen kartonmu getirecek kendini getirsin türbnde desdek olsun yeter

casus84
16.02.2008, 01:28

Kesinlikle yapılmalı.Çok isabetli olur.

+1967

sinan-58
16.02.2008, 01:30
arkadaşlar artık kesin bir karar verelim ve herkese duyuralım

asubay
16.02.2008, 01:34
arkadaşlar hiç gerek yok yeni federasyon eminim bu olaya müdahale edecktir bir hafta bekleyelim beklenen ilgi gösterilmezse organize olup ayaklanalım yok hak ettiğimiz değer verilirse alkışlayalım

yigidoo
16.02.2008, 02:23
gardaslar yayin kararini lig tv vermiyor ki onlari portosto ediyorsunuz. hangi macalari verilecegini federosyon karar veriyor. lig tv de mecburen ona uymak zorunda. onlarin elinde degil yani.gecen sene ligin sonunda kumeye düsmeye oynayan cok takim vardir lig tv hepsini verdi canli ama izni federesyon vermisti.
fikir cok guzel ama yanlis adres. Ulusoy efendi ye söylemeniz gerekti bunu neden bu hafta degisti diye!! antep masin onlar verdirmisti canli olarak bu hafta degisti cünku ts liler bagirdi ulusay hizmetcilerine oda doksan derece döndu.

albina58
16.02.2008, 02:38
Üç hafta kadar evvel,sitemiz aracılığı ile liğ tv'ye mail-ler atmıştık,format halindeki mesajımızda,SİVASSPOR'un konumu,nufüs yapısı,nufüsa orantılı liğ tv'ye rayting getirisi konusunda açıklamalar yaptıktan sonra,maçlarımızın yayınlanması konusunda arzumuzu belirtmiştik.
Gönderdiğimiz şikayet mail-leri karşılığında,sorumlu memur,TÜRKAN YILMAZ imzalı,iade mesajı geldi ve detayında,bu şikayetlerimizin,liğ tv yönetimi tarafından dikkate alındığını belirtmişti.
Nitekim son üç haftada maçlarımız yayınlanmakta ve sonrası için TÜRK halkına özgü olarak,kızdırmadan yani rest çekerek inatlaşmaya varmadan,bize özgü yapma dediğimiz zaman yapıldığı bir ortamda günümüz şartlarında medeni bir yolla sadece mail-ler atarak,liğ tv'yi etkimiz altına alır ve ekonomik piyasa koşullarında arz-talep dengesi oluşturarak daha fazla maçlarımızın yayın hakkına sahip olabiliriz.

cem
16.02.2008, 03:04
çok guzel dusunulmus bı fıkır hemen uygulanmalı... sivassporum iddada bıle isim sahıbı oldu artık(iddaa artık maclarımıza alt ust ve ılkyarı ıkıncı yarı bahıs atma onerısı getırdı) neden maclarımız verılmesın...

Rallim58
16.02.2008, 08:23
arkadaşlar hiç gerek yok yeni federasyon eminim bu olaya müdahale edecktir bir hafta bekleyelim beklenen ilgi gösterilmezse organize olup ayaklanalım yok hak ettiğimiz değer verilirse alkışlayalım

gardaslar yayin kararini lig tv vermiyor ki onlari portosto ediyorsunuz. hangi macalari verilecegini federosyon karar veriyor. lig tv de mecburen ona uymak zorunda. onlarin elinde degil yani.gecen sene ligin sonunda kumeye düsmeye oynayan cok takim vardir lig tv hepsini verdi canli ama izni federesyon vermisti.
fikir cok guzel ama yanlis adres. Ulusoy efendi ye söylemeniz gerekti bunu neden bu hafta degisti diye!! antep masin onlar verdirmisti canli olarak bu hafta degisti cünku ts liler bagirdi ulusay hizmetcilerine oda doksan derece döndu.

Bu hafta içi yeni federasyondan zaten genel anlamda bir açıklama yapmasını bekliyoruz. Ona görede nihai rota belirlenir ama ;

-EN KÖTÜ KARAR BİLE KARARSIZLIKTAN İYİDİR

-BİZ PROTESTO KONUSUNDA DUYARLI VE KARARLI DAYANIŞMA İÇİNDE OLALIM,TOPLU TEPKİ GÖSTERMESİNİ BİLELİM GERİ ADIMI KİM ATACAKSA O ATSIN . FEDERASYONMU-LİG TV Mİ FARKETMEZ.

alem_halil
16.02.2008, 11:04
gençler maçını alırsak büyük ihtimal rize maçı canlı yayınlanır biz tepkimizi gösterelim tanısınlar bizi duyarsız kalmayalım saygılarımla gençler maçında sivasımıza yürekten başarılar dilerim..

Rallim58
16.02.2008, 11:10
Üç hafta kadar evvel,sitemiz aracılığı ile liğ tv'ye mail-ler atmıştık,format halindeki mesajımızda,SİVASSPOR'un konumu,nufüs yapısı,nufüsa orantılı liğ tv'ye rayting getirisi konusunda açıklamalar yaptıktan sonra,maçlarımızın yayınlanması konusunda arzumuzu belirtmiştik.
Gönderdiğimiz şikayet mail-leri karşılığında,sorumlu memur,TÜRKAN YILMAZ imzalı,iade mesajı geldi ve detayında,bu şikayetlerimizin,liğ tv yönetimi tarafından dikkate alındığını belirtmişti.
Nitekim son üç haftada maçlarımız yayınlanmakta ve sonrası için TÜRK halkına özgü olarak,kızdırmadan yani rest çekerek inatlaşmaya varmadan,bize özgü yapma dediğimiz zaman yapıldığı bir ortamda günümüz şartlarında medeni bir yolla sadece mail-ler atarak,liğ tv'yi etkimiz altına alır ve ekonomik piyasa koşullarında arz-talep dengesi oluşturarak daha fazla maçlarımızın yayın hakkına sahip olabiliriz.

Hafta boyunca yazdık yazıştık mail gönderen kaç kişi oldu Allah Aşkına. Adamlar organizeli şekilde bir anda 6000 kişi Lig Tv*yi adeta ablukaya aldılar. Biz................
Aynı sayı aynı kişiler aynı yüzler,

BU HAFTAKİ ORGANİZELİ PROTESTO GELECEĞİMİZE YÖN ÇİZER diye düşünüyorum

puar
16.02.2008, 11:17
site yönetimi açılış sayfasına güzel bir protesto yazmalı....

Rallim58
16.02.2008, 11:40
site yönetimi açılış sayfasına güzel bir protesto yazmalı....

Site yönetimi bu sayfayı bir haftadır okumuyor galiba

Buraq58
16.02.2008, 11:41
İyi Fikire Benziyo Değilmi.
Arkadaşlar.

Rallim58
16.02.2008, 12:46
çok guzel dusunulmus bı fıkır hemen uygulanmalı... sivassporum iddada bıle isim sahıbı oldu artık(iddaa artık maclarımıza alt ust ve ılkyarı ıkıncı yarı bahıs atma onerısı getırdı) neden maclarımız verılmesın...

Ağlamazsan sesini kimse duymaz
Protestosuz tepkisiz toplum olmaz

Rallim58
17.02.2008, 00:20
OFTAŞ :0 SİVASSPOR :1

LİG TV'YE ARMAĞAN OLSUN

mdeniz58
17.02.2008, 00:37
Arkadaşlar hayret bir şeysiniz ya,daha lig'e geleli dün 1 bugün iki,senelerdirki lig'de mücadele eden bir sürü ilin takımı var. Lig Tv hangi birinin maçını Sivas'a gösterdiği kadar ilgi gösterdi. Bu kadar Anti-patik olmaya gerek yok.
lig Tv'nin haftalık 4 maçlık yayın hakkı var.
FB-GS-BJK maçlarını tabiki verecek,geriye 1 maç kalıyor.Ondada her zaman Sivas'ın maçını yayınlayacak değil ya.
Kendimizden güzel şeylerle bahsettirelim,kötü şeylerle değil.
Bu kadar ağresif davrandıkça Tüm Türkiye'deki SEMPATİMİZİ kaybediyoruz.
Biraz sağduyu lütfen.....

kurtay58
17.02.2008, 00:56
Lig tv içerdeki maçlarımızı veriyor. Deplasmanı vermiyor. Protesto etmek en doğrusu.

mor
17.02.2008, 01:08
Arkadaşlar hayret bir şeysiniz ya,daha lig'e geleli dün 1 bugün iki,senelerdirki lig'de mücadele eden bir sürü ilin takımı var. Lig Tv hangi birinin maçını Sivas'a gösterdiği kadar ilgi gösterdi. Bu kadar Anti-patik olmaya gerek yok.
FB-GS-BJK maçlarını tabiki verecek,geriye 1 maç kalıyor.Ondada her zaman Sivas'ın maçını yayınlayacak değil ya.

Lig tv milyonlarca dolar veriyor ama sadece 4maç yayınlayabiliyor. bu ne mantıksızlık ya. YA diğer maçlarıda verebilsin veyahut, diğer maçları başka kuruluaşa satsısn federasyon o da para kazansın. hem de Anadlu takımlarının maçlarını izleriz bzde rahat rahat.

En mantıklı çözüm önerisi haftada yayın hakkını 5 maça çıkarmak.
Federasyon uyuma, haftada 4maç nerede var!

yigido_furkan
17.02.2008, 01:46
bnce bu ıs kartonla felan olmayacak herkes lıg tvye maıl atıp herkes tepkısını koymalı musterı hızmetlerını arayıp bunlar dıle getırılmelı antep macından once bunlar yapıldı ve macımız canlı yayınlandı herkes ustune dusenı yapıp maıl atmalı

yiğidocan58
17.02.2008, 01:49

fb gs bjk den sonra 4.maç olarak bizim macı yayınlayacak tabi zirveye oynadıgımız sürece yayınlayacak bundan daha doğal bişey olabilir mi?

badboysefaa
17.02.2008, 05:39
cok güzel bi düşünce ortaya atılmış üzerimize düşeni tabiki yapacagız... türkiyenin antipatisini kazanıyoruz demiş bi arkadaşımız biz şampiyonluga oynuyoruz sıradan bi takım olmadıgımızı bi türkiye anladı

Rallim58
17.02.2008, 10:37
cok güzel bi düşünce ortaya atılmış üzerimize düşeni tabiki yapacagız... türkiyenin antipatisini kazanıyoruz demiş bi arkadaşımız biz şampiyonluga oynuyoruz sıradan bi takım olmadıgımızı bi türkiye anladı

Tüm Türkiye Anladı da

İÇİMİZDEKİ 3 BÜYÜKLER ANLAMADI...!

Hatta hayretler içerisinde de izlemeye devam ediyorlar. Biz de yine mütevazi tavrımızla diyoruzki

BİZİ ZİLEMEYE DEVAM EDİN

akifeker
17.02.2008, 10:43
bence bu pankartları bi kişi açarsa bi önemi olmaz ama stattaki 10.000 kişi açarsa butun basın tarafundan yakından takip edilir ama böyle bi şeyi yaparmıyız bilmiyorum
ÖLÜMÜNE İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASSPOR

mdeniz58
17.02.2008, 14:45

Arkadaşım yazımı düzgün oku olayları çarpıtma. Türkiye'nin antipatisini kazanıyoruz derken boş yere ağresif tavırlar sergilediğimiz için kazanıyoruz diyorum ben orada. İlk başlarda herkes Sivasspor'un başarılarını kutluyor ve sivas'ın şampiyon olmasını istiyordu. Başarılarımızı mütevazi bir şekilde gösterelim. Ağresiflik bize kazanç'tan çok zarar verir. sen heralde bir tek bu formu okuyup buraya yazıyorsun. İnternetteki bir sürü formlar var git oku takip et,hatta gazete ve popüler haber sitelerinin Sivassporla ilgili yazılarındaki yorumları oku,bundan aylarca önce Sivas'ın şampiyon olmasını isteyen diğer illerdeki arkadaşlar,artık sempati duymadıklarını dile getirmeye başladılar.Hatta sivas'ın yenilmesi temennisinde bile bulunuyorlar.Amaç eğer Türkiyedeki insanlarında gönüllerinin şampiyonu olmaksa biraz sağduyulu olalım ve gerçekleri görelim.
Hep övünüyoruz 7 milyon Sivas'lı var diye hani nerde bu 7 milyon,hala parasızlık içindeyiz. Kendi hemşerimiz sahip çıkmıyor bari diğer illerin halkınında antipatisini kazanmıyalım diyorum ben.
Bizim için Şampiyonluk hayal,ama ilk 4'te bitirmek süper olur. Herşey zamanla olacak. Lütfen ayaklarınız biraz yere bassın.
Lig TV'ye ona buna sataşmak Sivas'a ve Sivasspor'a zarar verir.
MÜTEVAZİ OLUN BİRAZ.

falcon58
17.02.2008, 15:10
güzel fikir...herkesi bu protestoya katılmaya davet ediyorum...böylece şampiyonluğa oynayan SİVASSPORUMUZUN maçları canlı yayınlanır...ALEMDE TEK KRAL:YİĞİDOLAR

XXCakir58
17.02.2008, 15:21
bence düsündügün fikir cok güzel. kartonlarlarla gitmeniz iyi olur, ama en önemlisi olan da hem Federasyona, hem hakemlere, hemde bütün takimlara Sivassprun arkasinda Seyircileri vardi diye göstermemiz lazim. Yani 90 dk boyunca tesavrat etmeli Sivassporumuza 90 dk tam destek, futbolcularimiza arkalarinda biz oldugumuzu hissetdirmemiz lazim. O Yüzden sadece kartonlarla degil sesimizle de gitmemiz lazim yani bagirmamiz lazim. Ben mahlesef yurtdisinda kaldigim icin gelemiyorum cok üzgünüm:(

Iste Sampiyon, Iste Sivasspor

afterdarknight
17.02.2008, 15:27
Eğer bu organizasyon gerçekleşsin Sivas tarihine geçer..Anlayana ;)

ua58ibo
17.02.2008, 15:33
evet bencede böyle bişey yapmalıyız herkese gösterelim sivaslı nasıl proteto edermiş

YiGiDilO
17.02.2008, 15:37
HEP DESTEK TAM DESTEK!!!her zaman birlikteyiz YİĞİDOLAR

yiğidocan58
17.02.2008, 20:11
Arkadaşım yazımı düzgün oku olayları çarpıtma. Türkiye'nin antipatisini kazanıyoruz derken boş yere ağresif tavırlar sergilediğimiz için kazanıyoruz diyorum ben orada. İlk başlarda herkes Sivasspor'un başarılarını kutluyor ve sivas'ın şampiyon olmasını istiyordu. Başarılarımızı mütevazi bir şekilde gösterelim. Ağresiflik bize kazanç'tan çok zarar verir. sen heralde bir tek bu formu okuyup buraya yazıyorsun. İnternetteki bir sürü formlar var git oku takip et,hatta gazete ve popüler haber sitelerinin Sivassporla ilgili yazılarındaki yorumları oku,bundan aylarca önce Sivas'ın şampiyon olmasını isteyen diğer illerdeki arkadaşlar,artık sempati duymadıklarını dile getirmeye başladılar.Hatta sivas'ın yenilmesi temennisinde bile bulunuyorlar.Amaç eğer Türkiyedeki insanlarında gönüllerinin şampiyonu olmaksa biraz sağduyulu olalım ve gerçekleri görelim.
Hep övünüyoruz 7 milyon Sivas'lı var diye hani nerde bu 7 milyon,hala parasızlık içindeyiz. Kendi hemşerimiz sahip çıkmıyor bari diğer illerin halkınında antipatisini kazanmıyalım diyorum ben.
Bizim için Şampiyonluk hayal,ama ilk 4'te bitirmek süper olur. Herşey zamanla olacak. Lütfen ayaklarınız biraz yere bassın.
MÜTEVAZİ OLUN BİRAZ.

ne yaptıda sivas veya sivasspor diğer illerdeki arkadaşların antipatisini kazandı. örnek verebilir misin mdeniz58:confused:
ne yaptıda sivasspor mütevazi olmadı? napalım hakımızı aramayalım mı baskalarının tepkisini alıyoruz diye.

yigidogurbettee
17.02.2008, 20:41
Kardes Güzel fikir ama bunu harekete gecirmek lazım.. Sivasta olsam bende bi pankart acardım ama malasef gurbetteyiz.

sivas_sevdamiz
17.02.2008, 20:49
ligtv kamuoyunun isteğine ve taleplerine göre 4. maçı yayınlıyor bildiğim kadarıyla. Bence de bir tepki göstermemiz şart... Bu sayfada tartışalım, herkes fikrini söylesin, birinde karar kılınsın ve en önemlisi uygulansın...

Rallim58
17.02.2008, 21:04
MÜTEVAZİ OLUN BİRAZ.

Arkadaş Sivas doğuştan mütevazidir. Eğer bu toprakta doğup büyüyen gerçek sivaslı isen bilmelisin. Sivas tepki olarak ne yaptı ki antipati kazandı. Şampiyonluğa yürüyen takımın yayın hakkı elinden alınıyor sessizmi kalınsın. Sen diğer takım taraftarının lig tv'ye geçen maillerdeki cümleleri bi daha oku. Sivas mütevazimi değilmi tekrar görüşelim

yiğidocan58
17.02.2008, 21:17
rallim58 ne oldu şimdi kartonlarla gıdılıyor mu maca?
daha kendi aramızda bi karara varamadık:(

Rallim58
17.02.2008, 21:39
rallim58 ne oldu şimdi kartonlarla gıdılıyor mu maca?
daha kendi aramızda bi karara varamadık:(

KARDEŞ BURADAN ÇAĞRIYI YAPTIK HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI. GÜCÜM YETSE SPONSOR BİLE OLURUM AMA MALUM KENDİ YAĞIMIZLA KAVRULUYORUZ HAMDOLSUN ANCAK BEN KARTONUMA YAZIYI YAZIP GİDECEM
4 EYLÜLDE LİG TV İSTEMİYORUZ DİYE
BU BASİT KONUYA BİLE YANİ MALİYETİ 1 LİRALIK KONUYA BİLE DUYARSIZ KALAN YİĞİDO OLAMAZ

ademgoze
17.02.2008, 22:43
lig tv göstermemiş oldugu ilgiye teşekürler :))

58svs58
17.02.2008, 22:53
ben lig tv üyeliğimi iptal ettim yetmezmi

yigido_58_77
17.02.2008, 23:11
güzel fikir maça gidecekler uygularsa güzel olur lig tv ye karşı böle sessiz kalmamalıyız Şampiyonluğa oynayan bi takım olan Sivasspor un maçları kesinlikle tv de verilmeli

FurkaN
17.02.2008, 23:32

Bence siyah karton daha çok dikkat çeker... Malum yayıncı kuruluş protesto ediliyor ve o küçük kartonlarda kendisi aleyhinde yazılı olanları çekmeyecektir... Ancak siyah karton olursa ve tüm stadyum uygularsa çok dikkat çekecektir...Ve eminimki bu protesto tüm spor programlarında konuşulacaktır....

ofgurleyuk78
18.02.2008, 00:18
Ne güzel düşünüyorsunuz. Her ne yaparsanız yapın bir iki maç daha alırsak zorunlu yayınlarlar. Ama Pretosto yapmaktada yarar var.

ofgurleyuk78
18.02.2008, 00:20
Hepimiz anlaşarak, belirlenmiş bir pretostu metini yazarak aynı gün ve saatte e mail bombardumanına tutabiliriz.

Rallim58
18.02.2008, 08:44
Ne güzel düşünüyorsunuz. Her ne yaparsanız yapın bir iki maç daha alırsak zorunlu yayınlarlar. Ama Pretosto yapmaktada yarar var.

Bu bir tarihi fırsat benden uyarmak...
Ben bir üye olarak fikrimi söyledim ve bunuda uyguluyacağım Taraftarımızın tamamının uygulamasını diliyorum. Bir anda amigo komutuyla her taraf bembeyaz karton ve protesto yazılı pankart. Ya da bir başka üyemizin dediği gibi, boş ve yazısız siyah karton ama yine komutla bir anda her yer siyaha bürünecek...
Yapıp yapmamak yiğidonun elindeki birşey...

sinan-58
18.02.2008, 08:52
arkadaşlar önce siyah kartonmu yksa beyaz yazılı karton mu ona karar verelim bence siyah daha iyi olur

izmirliyigido
18.02.2008, 08:54

Güzel bir düşünce, bir şekilde tepkimizi göstermemiz lazım. Yalnız benim nacizane fikrim, karton beyaz değil SARI olursa daha çok DİKKAT çekiyor. Ve yazılar okunacak kadar büyük olmalı enaz 20-25 cm yüksekliğinde.

.

Rallim58
18.02.2008, 10:33
Güzel bir düşünce, bir şekilde tepkimizi göstermemiz lazım. Yalnız benim nacizane fikrim, karton beyaz değil SARI olursa daha çok DİKKAT çekiyor. Ve yazılar okunacak kadar büyük olmalı enaz 20-25 cm yüksekliğinde.
.

Fikirler tartışıldıkça, yeni fikirler sunuldukça çeşitlilikten en iyisi hangisi diye seçme hakkını elde ederiz. Sağolsun yiğidolar ellerinden gelen fikirleri söylediler.
Şimdi
1- Kartonun beyaz olup yazının kırmızı olmasını istememiz, forma rengimiz içindir.
2- Gelen fikirlerden de yola çıkarak siyah kartonu bende tavsiye ediyorum.. Sebebi ise; Herkes aynı yazıyı aynı güzellik ve dikkat çekici yazamaz, Yada aynı slogan yazmaz hatta belli olmaz bir aşık ta sevdiğine mesaj bile yollar buradan yola çıkarak

SİYAH KARTON RENK OLARAK BİR ÜZÜNTÜNÜN BİR TEPKİNİN İFADESİ
OLMASI VE DE YAZI GEREKTİRMEDİĞİ İÇİN BENDE KATILIYORUM....!

----SİYAH KARTONLARIMIZLA RİZE MAÇINDA 4 EYLÜL'DEYİZ----

sinan-58
18.02.2008, 10:37
siyah kartonları almayı kimse unutmasın lütfen herkes siyah kartonla gelsin

akifeker
18.02.2008, 10:40
senin dediğn protseto işine katılmak isterim ama bir tek kişinin protestosuyla olmaz stattaki 10.000 kişi lig tv nin gavatlarını protesto etmreleri lazım

akifeker
18.02.2008, 10:41
siyah mı beyaz mı bi karar verin
ölümüne isyan ölümüne sivasspor

sinan-58
18.02.2008, 10:47
lig tv yi protesto için siyah kartonlarla maça gelme kararı aldık lutfen herkes maça siyeh kartonlarla gelsin gruplar lutfen destek olun

sivas_kangallı
18.02.2008, 10:48
bence iyi fikir şampiyonluğa oynayan takımın maçını vermiyolar orta sıralarda bulunun bir takımını maçını veriyolar olacak şeymi yaw
?

Rallim58
18.02.2008, 10:53
siyah mı beyaz mı bi karar verin
ölümüne isyan ölümüne sivasspor

SİYAH OLMASININ FAYDALI OLACAĞI VE GEREKÇELERİ YUKARIDA AÇIKLADIK

----SİYAH KARTONLA HAYDİ MAÇA---

(HATTA BİR BAŞKA DÜŞÜNCEDE HAFTA İÇİDE YAPILMASI DÜŞÜNÜLEN ÖZEL MAÇA SİYAH KARTON ALINARAK AYNI KARTONU PAZARADA KULLANIP PAZAR GÜNÜNÜN PROVASI YAPILIP HATTA BU MAÇTA DA SES GETİREBİLİR)

Arif Coşkun
18.02.2008, 11:01
Bende bir fikrimi belirtiyim olur olmaz artık, siyah karton olacaksa üzerine yazı yazmak zor olur, onun için maça girmeden ne yazmayı düşünüyorsanız dışarda kartona harf olarak yazın birazda büyük harf olsun giren elinde bir karton ve üzerinde bir harf öyle girer stada girince orada bir araya gelir birleştirilir yazılmak istenen yazı.

Buraq58
18.02.2008, 11:07
Çok Güzel Bir Fikir Arkandayız Abi.!

Rallim58
18.02.2008, 11:11
Arif Coşkun - Bende bir fikrimi belirtiyim olur olmaz artık, siyah karton olacaksa üzerine yazı yazmak zor olur, onun için maça girmeden ne yazmayı düşünüyorsanız dışarda kartona harf olarak yazın birazda büyük harf olsun giren elinde bir karton ve üzerinde bir harf öyle girer stada girince orada bir araya gelir birleştirilir yazılmak istenen yazı.

Profesyonel bir organize yapılsa stadda özellikle maraton bölgesinde siyah karton aralarından bazı siyahları değiştirip onlara sarı yada beyaz karton vererek dev yazı bile yazılır ama bu düşünce tamamen profesyonelliği ve taraftarın tamamıda buna uymak zorunluluğunu getirir. Hani resmi bayramlarda zaman zaman yazılırya işte öyle. Aslında çok basit ama zor.. Organize olmak lazım.. Gruplar, taraftarlar ve amigo...!

mali1001
18.02.2008, 11:25
güzel olur bence yaparsanız...ama sadece sitedekilerin haberi olacak, diğer taraftarlarınızın haberi olmuycak
onun için mümkünse yapacak kişiler bir tane yerine bir kaç tane yaparsa statta pankartı olmayanlara verirler...zorluğu ve maliyeti çok fazla olmaz zaten

sinan-58
18.02.2008, 11:30
ilgi gosterelim lutfen herkes maça siyah karton getirsin

emresengul58
18.02.2008, 11:34
valla 10 numara bir protesto olur..İnşallah yapılır böyle birşey

sinan-58
18.02.2008, 11:37
arkadaşlar herkes 3er 5er tane alsın zaten o kartonlar buyuk 4 e boleriz yanımızdakilere dağıtırız

Rallim58
18.02.2008, 11:37
güzel olur bence yaparsanız...ama sadece sitedekilerin haberi olacak, diğer taraftarlarınızın haberi olmuycak
onun için mümkünse yapacak kişiler bir tane yerine bir kaç tane yaparsa statta pankartı olmayanlara verirler...zorluğu ve maliyeti çok fazla olmaz zaten

Kardeş profesyonelce dedim ya...
Herkesin elinde siyah karton varmı...
Yerlerine oturunca L harfimi yazılacak o bölgeden 8 yada 10 sıra yukarıdan aşağıya, aşağıdanda 4 yada 5 kişi yanyana sarı kartonunu içerde ver. Böylece harfler ve yazılacak şey yazılır o kadar zor değil ama....?

sinan-58
18.02.2008, 11:44
arkadaşlar protesto adlı konuya mesajlarımızı yazalım karar siyah kartonlarla maça geleceğiz

puar
18.02.2008, 12:35
kesinlikle ligtv protesto edilmeli...canlı verseler bile...

FatihCan
18.02.2008, 12:36
Kartonlara

Pis-LigTV yazsak nasıl olur acaba :S

sinan-58
18.02.2008, 12:40
arkadaşlar kırtasıyede satılan kartonlardan 3er 5er tane alalım onları 4e bolup etrafımızdakilerede dağıtalım

sinan-58
18.02.2008, 15:35
arkadaşlar kimse ilgi göstermiyor eğer boyle yaparsak tabi gostermezler maçımızı

velibircan
18.02.2008, 16:14
zor bi organizasyon..maça giden 15 bin kişiden kaç kişi bu yazıyı okuyacak...kaç kişi kartın getircek....

Rallim58
18.02.2008, 16:24
zor bi organizasyon..maça giden 15 bin kişiden kaç kişi bu yazıyı okuyacak...kaç kişi kartın getircek....

Olayların zor yada kolay hale gelmesi o toplumda bulunan insanların olaya katkılarıyla doğru orantılıdır. Eğer bu kadar basit yani herkes sadece siyah kartonu alıp gelme konusunda duyarlı olmazlarsa gelin monoton taraftarlığa ÇEKİRDEKÇİLİĞE Devam edelim...

-----SİYAH KARTONLARIMIZLA GELMEYİ UNUTMA-----

yeniceri_can
18.02.2008, 17:45
iyi fikir ama wely e katılıyom zor ...

tiryakisivaslı
18.02.2008, 18:06
:::::::::::::..güzel fikir..:::::::::::::

belalı_yiğido58
18.02.2008, 18:15
MAÇLARIMIZI YA YAYINLASINLAR YADA YAYINLAMASINLAR........LİG TV 4 BÜYÜKLERE YALAKA OLMUŞ...PRETESTO EDELİM Kİ ANLASINLAR SİVASSPORUN BÜYÜKLÜGÜNÜ....

QuiT
18.02.2008, 22:16
Artık 4büyükler Degişti Gençler Bunu Öncelikle Bizim Kabullenmemiz Lazım! 4 Büyükler Arasında SivasSporda Var...

Rallim58
18.02.2008, 23:50
Arkadaşlar bir ricam olacak ;

Belki daha öncede yazdığım için bazıları rahatsız olacak ama...!
Bizler burada ne yazılıyor ne yapılıyor ve ne düşünülüyorsa herşey Sivas'lılar ve Sivasspor içindir. Bundan kimsenin şüphesi yok ancak öyle yersiz konular TEMCİT PİLAVI gibi gündeme getiriliyorki ne yeri ne de zamanı...
Benim acizane düşüncem şu : Bugünlerde tartışmamız gereken ya da organize olmamız gereken LİG TV'yi PROTESTOMU bunun üzerinde tartışalım...
Siyah kartonla yazısız tepki ile protesto daha mantıklı geldi herkes Pazar günü stada gelirken siyah kartonuyla gelsin diyoruz...

Ama öyle sayfalar açılıyorki...

Yeni stad yapalım...
Sivaslı hangi takımı tutar...

gibi günün önemini bağlamayan konuların açılarak ya da yeniden gündeme getirerek esas konumuzda, tartışma, anlaşma, organize konusu sayfalar al aşağı oluyor...
DİĞER KONULARI BİZ DAHA SONRA DA TARTIŞIRIZ AMA BU HAFTA BU FIRSATI KAÇIRMAMAMIZ LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

Bilmem anlatabildim mi?

---YİĞİDO İSEN PAZAR GÜNÜ STADA SİYAH KARTONLA GELMEYİ UNUTMA---

Yiğiter
19.02.2008, 00:11
siyah karton çok iyi fikir....

bir de " d-smart" lehine tezahirat yapılırsa meramımız anlaşılır...

Rook
19.02.2008, 02:24
Herkes karton getireceğine 2 Pankart açıp Maç Boyunca Basına yüklenseniz daha etkili olur bence.

Saygılarımla..

_DeReBeYi_
19.02.2008, 05:32
bunuda yönetim düşünmeli...arkadaş..

her seyide yunetim dusunecek degilya gardas onudami yunetim yapsin yunetim daha ne yapsin ben onu anlamdim her seyde yunetim birazda kendimizin biseyler yapmasi gerek.... bu konuyada sonuna kadar katiliyorum insallah stada gelen herkes elinde bi pankartla gelir

_DeReBeYi_
19.02.2008, 05:35
bide zor bi organizasyon diyenlere o karton 20 kurus sen yapacaksan o pankarti 10 tane al yap stadda olmayanlara ver ben kendi adima 10 tane yapip stadda bilet kuyrugunda bekleyenlere dagitacagim bu yorumlari okuyanlar yapsa yine yeter sahsi dusuncem

_DeReBeYi_
19.02.2008, 05:39
---YİĞİDO İSEN PAZAR GÜNÜ STADA SİYAH KARTONLA GELMEYİ UNUTMA---

Rallim58
19.02.2008, 09:11
bide zor bi organizasyon diyenlere...;
O karton 20 kurus sen yapacaksın o pankarti 10 tane al yap stadda elinde karton olmayanlara ver...
Ben kendi adima 10 tane yapip stadda bilet kuyrugunda bekleyenlere dagitacagim bu yorumlari okuyanlar yapsa yine yeter sahsi dusuncem

Altına imza atılır....
---YİĞİDO İSEN PAZAR GÜNÜ SİYAH KARTON GETİRMEYİ UNUTMA---

yiğidocan58
19.02.2008, 12:33
bu organizasyonda zor ise biz hiç bişeyin mücadelesini vermeyelim,kaç kuruş maliyeti varya ayp valla.
Ben fazladan karton alırım haberi olmayanlara karton getirmeyenlere dağıtırım.
bu organizsayonu geniş çaplı yapamazsak lig tv nin yorumu şu olur:çok küçük bi taraftar grubu lig tv yi protesto etti,sayıları çok az bi grup...derler.Hem amacımıza ulaşamamış oluruz hemde tüm medya bizi eleştirir(haklı olarak).Bu yüzden lütfen YİĞİDOLAR herkes üzerine düşenİ yapsın.

SİYAH KARTONLA MAÇA GEL YİĞİDO!!!

İNADINA 58

basayev58
19.02.2008, 13:17
siyah karton gerçek anlamda tüm tribüne yayılırsa ses getiricektir.Sivasspor'un sahipsiz olmadığını,ve taraftarının yeri geldiğinde tepkisini,başkalarının yaptığı gibi küfür veya tehditle değil,centilmence ortaya koyabileceğini göstermiş olacağız.Ancak,bütün tribüne nasıl yayılır?bizim organize olabilecek taraftar gruplarımız yok.siyah kartonda hemfikir olduğumuza göre,bu fikri nasıl geniş kitlelere benimsetebiliriz bunu düşünmeliyiz.bu noktada herkes fikrini ortaya koymalı...benim aklıma gelenler:
1-Sivasta karton satan ve elinde 5.000 adet kartonu olan bi kırtasiye veya toptancıyla görüşülebilir,bu şahısta sonuçta malını satıcak ve Sivasspor'a fayda sağlamış olucak,bu kartonlar bilet gişesinin yanına konur(başınada kırtasiyenin çırağı),her bilet alan 1 YTL fazladan para öder karşılığında kartonunuda alır maçına girer.
2-bizim taraftar illada çekirdek almıyor mu? alıyor...çekirdek fiyatlarına biraz zam yapsın çekirdekçiler,çekirdeğin yanında bide karton versinler(bu biraz esprili yaklaşımım:))
3-sponsor bulunabilir,ama bunun için yerel medyadan yardım almak gerekir.
aklıma gelen bunlar...sonuçta bir sonuç almak için değil,sessiz kalmamak için tavrımızı ortaya koyuyoruz,kimseyi tehdit etmiyoruz,kimseye küfür etmiyoruz,Şampiyonluğa oynuyoruz,yok sayılmanın üzüntüsünü siyah kartonlarımıza yansıtıyoruz.Buna itiraz eden hemşerilerimide anlamıyorum!!!
Saygılarımla

Rallim58
19.02.2008, 13:43
bu organizasyonda zor ise biz hiç bişeyin mücadelesini vermeyelim,kaç kuruş maliyeti varya ayp valla.
Ben fazladan karton alırım haberi olmayanlara karton getirmeyenlere dağıtırım.
bu organizsayonu geniş çaplı yapamazsak lig tv nin yorumu şu olur:çok küçük bi taraftar grubu lig tv yi protesto etti,sayıları çok az bi grup...derler.Hem amacımıza ulaşamamış oluruz hemde tüm medya bizi eleştirir(haklı olarak).Bu yüzden lütfen YİĞİDOLAR herkes üzerine düşenİ yapsın.

SİYAH KARTONLA MAÇA GEL YİĞİDO!!!

İNADINA 58

Bu hafta sonu eğer tepkimizi medeni şekilde gösteremeyeceksek daha hiçbirşeyin mücadelesini vermeye kalkışmayalım. Çok basit ve maliyeti yok sayılacak bir konuda dahi duyarsız olunursa söyleyecek söz bulamam... Sadece şunu söylemek hakkını görürüm kendimde ;

-SİVASSPOR'A YAZIK OLUYOR-

---YİĞİDO RİZE MAÇINA SİYAH KARTON GETİRMEYİ UNUTMA---

SEN NİYE ALINIYORSUN...?

BEN GERÇEK Y İ Ğ İ D O' YA SÖYLÜYORUM

Rallim58
19.02.2008, 14:46
siyah karton gerçek anlamda tüm tribüne yayılırsa ses getiricektir.Sivasspor'un sahipsiz olmadığını,ve taraftarının yeri geldiğinde tepkisini,başkalarının yaptığı gibi küfür veya tehditle değil,centilmence ortaya koyabileceğini göstermiş olacağız.Ancak,bütün tribüne nasıl yayılır?bizim organize olabilecek taraftar gruplarımız yok.siyah kartonda hemfikir olduğumuza göre,bu fikri nasıl geniş kitlelere benimsetebiliriz bunu düşünmeliyiz.bu noktada herkes fikrini ortaya koymalı...benim aklıma gelenler:
1-Sivasta karton satan ve elinde 5.000 adet kartonu olan bi kırtasiye veya toptancıyla görüşülebilir,bu şahısta sonuçta malını satıcak ve Sivasspor'a fayda sağlamış olucak,bu kartonlar bilet gişesinin yanına konur(başınada kırtasiyenin çırağı),her bilet alan 1 YTL fazladan para öder karşılığında kartonunuda alır maçına girer.
2-bizim taraftar illada çekirdek almıyor mu? alıyor...çekirdek fiyatlarına biraz zam yapsın çekirdekçiler,çekirdeğin yanında bide karton versinler(bu biraz esprili yaklaşımım:))
3-sponsor bulunabilir,ama bunun için yerel medyadan yardım almak gerekir.
aklıma gelen bunlar...sonuçta bir sonuç almak için değil,sessiz kalmamak için tavrımızı ortaya koyuyoruz,kimseyi tehdit etmiyoruz,kimseye küfür etmiyoruz,Şampiyonluğa oynuyoruz,yok sayılmanın üzüntüsünü siyah kartonlarımıza yansıtıyoruz.Buna itiraz eden hemşerilerimide anlamıyorum!!!
Saygılarımla

Benim düşüncem, Stadı dolduran tüm yiğidonun elinde siyah karton olacak ve belli aralıklarla (amigo komutu olabilir) herkes kartonu düzgün kaldırdığında taraftar tribünü siyaha bürünecek. Yada gol sonrası 4 EYLÜLDE LİG TV İSTE-Mİ-YO-RUZ veya CANLI YAYIN HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ vs. vs. ama herkesin hem kartonla hemde sözle tezahüratla katkısı olamalı ki ses getirsin.
Bu haftanın hakkımızı aramak adına tarihi fırsat olduğunu söylüyorum..
Ayrıca bu hafta bunu tartışacaksak bu sayfa destek görmeli diyorum ama hiç mi hiç ilgisi olmayan sayfaları gündeme getirilmesi ise hiç hoş gözükmüyor, çünkü bu hafta;

LİG TV'Yİ TEPKİ HAFTASI

Ben üzerime düşeni ferdi olarakta olsa yapacağım, ama gerisi sorumluluk duygusunu taşıyan yiğidoların başına

--YİĞİDİM, YİĞİDOM LİG TV'YE TEPKİ İÇİN SİYAH KARTONUNU UNUTMA--

by_hunter
19.02.2008, 15:03
walla arkadaslar oyle bişi yapsak bıle adamlar cekermi sizce?bence hayır en ıyısı kartonun bir yuzune lıg tv ıle ılgılı guzel bişi yazılacak arkasında bızım mesajımız kamera cekerken ters cevırecez başka turlu zor olur bence

Rallim58
19.02.2008, 15:14
LİG TV'NİN YAYIN AKIŞINDA YİNE SİVAS MAÇININ NAKLEN YAYINI YOK...!

SİVASLIYIM DİYEN HERKESE DUYURULUR.............!
SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKESE DUYURULUR...!

VURDUMDUYMAZLARA DA DUYURULUR....................!
BANANECİLERE DE DUYURULUR..................... ..........!

---ŞİMDİ PROTESTO ZAMANI---

sinan-58
19.02.2008, 15:33
bide zor bi organizasyon diyenlere o karton 20 kurus sen yapacaksan o pankarti 10 tane al yap stadda olmayanlara ver ben kendi adima 10 tane yapip stadda bilet kuyrugunda bekleyenlere dagitacagim bu yorumlari okuyanlar yapsa yine yeter sahsi dusuncem

ya o kartonlar çok buyuk zaten 4e bolebiliriz 10 tane alsak 40 kişi yararlanır hadi destek olalım

sinan-58
19.02.2008, 15:45
arkadaşlar şu anda sipas tv ye bir mesaj gönderdim bu protesto için yönetimle konuşmaları istedim inşallah konuşurlar

yiğidocan58
19.02.2008, 21:39
Bu hafta sonu eğer tepkimizi medeni şekilde gösteremeyeceksek daha hiçbirşeyin mücadelesini vermeye kalkışmayalım. Çok basit ve maliyeti yok sayılacak bir konuda dahi duyarsız olunursa söyleyecek söz bulamam... Sadece şunu söylemek hakkını görürüm kendimde ;

-SİVASSPOR'A YAZIK OLUYOR-

---YİĞİDO RİZE MAÇINA SİYAH KARTON GETİRMEYİ UNUTMA---

SEN NİYE ALINIYORSUN...?

ne demek istedin burada anlamadım :confused::confused:

SEN NİYE ALINIYORSUN...?

Rallim58
19.02.2008, 23:50
ne demek istedin burada anlamadım :confused::co
SEN NİYE ALINIYORSUN...?

Orada farklı bir gönderme var..
Haklısın alıntı senden olduğu için sana atıf gibi olmuş..
Orada farklı yerlere; ilgisizlere, tepkisizlere, alması gerekenlere, gönderme var..
Yanlış anlaşılmasın

Rallim58
20.02.2008, 13:07
Bir haftadır dilimizde tüy bitti...
Organize olup Lig Tv'yi bir şekilde protesto etmeliyiz diye...
Biz bunu söylerken, kartonlarla beyaz olur siyah olur ama protesto mutlaka olmalı diye düşündük...
Siyah kartonu belirlerken, siyah rengi, bir tepkinin bir üzüntünün ifadesi olarak belirlemiştik...
Başka tepki de olabilir, mesela gol sonrası amigo önderliğinde NAKLEN YAYIN HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ ya da ne ise...
Ama mutlaka tepki gösterilmesinin zamanı geldi geçiyor diye düşünüyorum...
Bu haftada büyük fırsat olduğuna inanıyorum Onun için;

---Yiğidom pazar günü lig tv'yi protesto için siyah karton getirmeyi unutma---

merkez_ismail
20.02.2008, 13:13
Arkadaslar aslında cok gusel bır dusunce ama bunu gercekten taraftar toplulukları eslıgınde yaparsanız daha gusel olur ama bakın sımdıden sıze yazıyım sıvasta bvole bır oalyın gerceklesmesı mumkun deıl o sekıldede gozukuyor nese ıns. basarılı oluruz haydı yıgıdolar maca sıvassporumuzun hakkettıgı en gusel destegı vermeye 4 eylule akjıyoruz
....!

Yiğiter
20.02.2008, 13:14
taraftar grupları tadı bağırtan unsur...
onlarla konuşulup "d-smart" lehine tezahüratlar yapmalıyız...

zaten böyle yaparsak doğan medya grubu hürriyet falan anasayfada başlık yapar bu haberi..bayağı bir ses getirmiş oluruz...

sinan-58
20.02.2008, 13:16
rallim58 çok uğraşıyorsun ama yönetimden destek gelmediği sürece siyah karton ile protesto gerçekleştirmek sivasspor taraftarı için imkansız ama lig tv aleyhine sloganlar atarak tepkimizi gosterebiliriz başka yolu yok

merkez_ismail
20.02.2008, 13:16
Arkadaşlar lutfen bakın bu uyarıları dıkkate alın ve protesto ıcınm hazırlıklı olun ...!

sinan-58
20.02.2008, 13:18
Arkadaslar aslında cok gusel bır dusunce ama bunu gercekten taraftar toplulukları eslıgınde yaparsanız daha gusel olur ama bakın sımdıden sıze yazıyım sıvasta bvole bır oalyın gerceklesmesı mumkun deıl o sekıldede gozukuyor nese ıns. basarılı oluruz haydı yıgıdolar maca sıvassporumuzun hakkettıgı en gusel destegı vermeye 4 eylule akjıyoruz
....!

ismail kardeş sen bildiğim kadarı ile yeniçeridesin hadi bakalım grubuna lig tv aleyhine d smart lehine sloganlar attır inanıyorumki bütün stad eşlik edecek

Rallim58
20.02.2008, 15:36
rallim58 çok uğraşıyorsun ama yönetimden destek gelmediği sürece siyah karton ile protesto gerçekleştirmek sivasspor taraftarı için imkansız ama lig tv aleyhine sloganlar atarak tepkimizi gosterebiliriz başka yolu yok

Sivasspor bugünlere kolay gelmedi, hatırlayanınız vardır Trabzon amatör 3. lige yükselme karşılaşmalarında şampiyon olmasına rağmen biz 2. sıradan 3. lige terfi ettik. O günden bugünlere geldik.

Herkesin katkısı düşüncesi ve de yardımı Sivassporumuzu daha yukarılara nasıl taşırız.
Ben tezahüratlarımla taraftar olarak, futbolcu oyunuyla puan yada puanları alarak, yönetim kulübün maddi manevi menfaatlerini korumada idare olarak elinden geleni yaparsa ancak başarı elde etmiş oluruz.

Taraftar tezahüratlarıyla,
Futbolcu oyunu ile,
Yönetim de hakkı ile idaresini yapamazsa başarıdan da asla söz edemeyiz..

Herşeyi yönetim yapacak organize edecek diye bir kural da yok...

Bakın bir kaç grup var onlar bile birleşerek anlaşıp protesto yapsa o bile bir tepki olarak ses getirecektir inancındayım ama herkes bananecilik yaparsa işte o zaman eyvah derim...

-----BEN TEK BAŞIMA DA OLSA SİVASSPORUN YAYIN HAKKINI YİYEN LİG TV'Yİ PROTESTO İÇİN SİYAH KARTONUMLA STADDAYIM-----

FatihCan
20.02.2008, 15:39
Bence de D-smart lehine

Pis-LigTV aleyhine tezahüratlar yapılmalı.

Rallim58
20.02.2008, 15:50
....!

Düşüncelerin güzelliği önemlide olsa en önemlisi; Düşüncelerin icraatındaki Organizedir. Organizelere destek kaynağı insandır. Yiğido olarak gerek elinde siyah kartonunla gerek tezahüratlarınla katkı sağlamıyorsan orada taraftardan bahsedilemez...
Ona seyirci derler...
Ona çekirdekçi derler...

İsmailim, çok güzel düşünceye bizler varız dersek daha güzel olur. Buradan benim kişisel menfaatim sözkonusu olamaz... Hatta gerekirse bir şekilde stadda karşılaşmaları ücretsiz dahi izleme şansım olmasına rağmen, ücretli olarak her hafta yerimi alıyorum.
Bu bir sevda...
Bu bir başka bir aşk...
Sivasspor için kim ne kadar uğraş veriyorsa teşekkürler...

puar
20.02.2008, 16:21
ŞÖYLE DEV BİR PANKART....
MACLARIMIZ D-SMARTTAN İZLEMEK İSTİYORUZ DİYE ;)

salihak
20.02.2008, 20:09
çok güzel uygulama inşallah tepkimizi anlar anlamamaya çalışanlar

serdar-58
20.02.2008, 20:14

Bence de cok iyi fikir aslan yigido!!!
hemen bu isi ciddiye alip icraata koyun gonullerimiz sizinle diyebiliyoruz ancak hollandadan selamlar[/QUOTE]

FurkaN
20.02.2008, 20:23
taraftar grupları tadı bağırtan unsur...
onlarla konuşulup "d-smart" lehine tezahüratlar yapmalıyız...

zaten böyle yaparsak doğan medya grubu hürriyet falan anasayfada başlık yapar bu haberi..bayağı bir ses getirmiş oluruz...

Protesto ederken kimseyi karşına almadan hakkını arayacaksın... Bizim amacımız maçların Lig Tv'den alınması değil ki amaç kendi maçlarımızı yayınlatmak...

Rallim58
21.02.2008, 10:03
[QUOTE=serdar-58;323404]"4 EYLÜLDE LİG TV İSTEMİYORUZ" ya da
[B]Bence de cok iyi fikir aslan yigido!!!
hemen bu isi ciddiye alip icraata koyun gonullerimiz sizinle diyebiliyoruz ancak hollandadan selamlar

Holanda'dan gelen desteğinize teşekkür ederim. Bizim amacımız hakkımızın alınmasına karşı yapacağımız, tepkidedir. Tepkinin şekli de siyah karton dedik, taşınması kolay, maliyeti ucuz, problem olmaz diye...
Karıncaya sormuşlar...
Karınca kardeş, bu yürümeyle HECAZA (Hac'ca) gidilir mi ?
Karınca cevap verir...

--- EEE GEDEMEZSEM DE UĞRUNDA ÖLÜRÜM YA...!

Rallim58
23.02.2008, 00:35
Benim düşüncem, Stadı dolduran tüm yiğidonun elinde siyah karton olacak ve belli aralıklarla (amigo komutu olabilir) herkes kartonu düzgün kaldırdığında taraftar tribünü siyaha bürünecek.
Yada gol sonrası

4 EYLÜLDE LİG TV İSTE-Mİ-YO-RUZ

veya

CANLI YAYIN HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ vs. vs.

ama herkesin hem kartonla hemde sözlü tezahüratla katkısı olamalı ki ses getirsin.

Bu haftanın hakkımızı aramak adına tarihi fırsat olduğunu söylüyorum..

Ayrıca bu hafta bunu tartışacaksak bu sayfa destek görmeli diyorum ama hiç mi hiç ilgisi olmayan sayfaları gündeme getirilmesi ise hiç hoş gözükmüyor, çünkü bu hafta;

LİG TV'Yİ TEPKİ HAFTASI

Ben üzerime düşeni ferdi olarakta olsa yapacağım, ama gerisi sorumluluk duygusunu taşıyan yiğidoların başına

--YİĞİDİM, YİĞİDOM LİG TV'YE TEPKİ İÇİN SİYAH KARTONUNU UNUTMA--YAZILDIĞI TARİH 19.02.2008

5 GÜN ÖNCE YAZDIĞIM YAZIMIN ALTINA İMZAMI YİNELİYORUM...
RİZE MAÇINA DA KARTONUMLA GELİYORUM

Yiğiter
23.02.2008, 01:18
Protesto ederken kimseyi karşına almadan hakkını arayacaksın... Bizim amacımız maçların Lig Tv'den alınması değil ki amaç kendi maçlarımızı yayınlatmak...

ligtv bu protestoyu ekrana getirmez..protestomuz da bize kalır..ama "d-smart" lehine bağırırsak be hürriyet,milliyet gibi gazeteleerin birinci sayfalarına taşıyackları bir haber olur...

yoksa maçımız verilsin de kim verirse versin..sorun değil..

kurtay58
23.02.2008, 01:28
Lig Tv istemiyoruz. Çünkü bütün maçlara gideceğiz.

kurtay58
23.02.2008, 01:29
SİVASSPOR stadda izlenir. Haydi maça.

kurtay58
23.02.2008, 01:37
Gurbetteyim ama yinede lig tv nin SİVAS taki maçlarını yayınlamasını istemiyorum.

kurtay58
23.02.2008, 01:38
Ooooooo terfi ettim. Yiğido oldum. Kurtuldum acemilikten.

Abdullah DuMaN
23.02.2008, 08:49
ewet benimki bayağı güzel oldu ................

Abdullah DuMaN
23.02.2008, 08:51

EWET AYNEN FURKAN ABİMİZİN DE SÖYLEDİĞİ GİBİ BİZİM AMAÇIMIZ MAÇLARIMIZIN YAYINLANMASI

akifeker
23.02.2008, 09:21
kartonlu protestoya her kes katılsın istiyorum çünkü her şey sivasspor için bir kişinin koca statda pankart açmasıyla olmazzzzzzzzzzzzzzz

zaralım 58
23.02.2008, 10:19
BASKILARDAN YILMADIK ŞAMPİYONLUKTA VARIK

sws-l33
23.02.2008, 10:50
Arkadaşlar ben bandırmada yım malum rize maçına gidemiyorum ama bursa-SİVAS maçına büyük ihtimalle gidiyorum bende oradda açacağım pankart....

sinan-58
23.02.2008, 11:47
http://www.cilginlar58.com/ çılgınlarda tepkisini koydu maçtada lig tv aleyhine sloganlar atacaklar

kadir984
23.02.2008, 11:49
UMARIM PROTESTOLARIMIZ ETKİLİ OLUR DA BİRİLERİ BUNLARDAN DERS ALIR DİYORUM

Abdullah DuMaN
23.02.2008, 13:43
BEYLER LİG TV Yİ PROTESTO EDİYORUZ HA BAŞKASINI DEĞİL :D:D:D:D

kangalli58yasin
23.02.2008, 13:47
Insallah bosuna zahmet yapilmaz !!!!

Abdullah DuMaN
23.02.2008, 13:49
İŞTE BENİM KARTONUM

NOT: LÜTFEN TAKLİTLERDEN KAÇINALIM:mad::mad:;)

http://img150.imageshack.us/img150/2726/resim214xi9.jpg (http://imageshack.us)

kangalli58yasin
23.02.2008, 13:56
güzel olmus yaaa !!!
stadyumdada güzelce herkeze gösterirsin :D:D

Abdullah DuMaN
23.02.2008, 13:59
güzel olmus yaaa !!!
stadyumdada güzelce herkeze gösterirsin :D:D

TABİ BAZI TAKLİTÇİLER ÇIKMAZLARSA...................

Abdullah DuMaN
23.02.2008, 14:00
İŞTE BENİM KARTONUM

İ NİN TONU BİRAZ FAZLA KAÇTI AMA KENARDAN KESİP ANCAK BU HALE GETİRE BİLDİM

kangalli58yasin
23.02.2008, 14:01
insallah cikmaz !
herkez kendi fikrini kullansin

|| M e L i H ||
23.02.2008, 18:42
İyi Fikir

Rallim58
23.02.2008, 23:49
İŞTE BENİM KARTONUM

Kardeş bu kartonu da getir ama

mümkünse SİYAH KARTONUNU UNUTMA

----LİG TV'Yİ PROTESTO İÇİN SİYAH KARTON GETİRMEYİ UNUTMA----

Abdullah DuMaN
24.02.2008, 11:28
SİYA KARTONA HANGİ RENKLE YAZMAYI DÜŞÜNÜYON SARI YAZMAZ BEYAZI DA NERDEN BULACAN