Orijinalini görmek için tıklayınız : HEDEF 3 PUAN
SivasSpor.Com 16.02.2008, 01:46 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/uygun5.jpg
Teknik direktör Bülent Uygun, rakiplerinin çok koşan bir takım olduğunu belirterek "Ancak üç puan alıp, liderliği sezon sonuna kadar kovalamak istiyoruz" diye konuştu.
Sivasspor, OFTAŞ Spor maçına mutlak üç puan parolasıyla çıkıyor. Teknik direktör Bülent Uygun, rakiplerinin çok genç ve koşan bir ekip olduğunu belirterek, "Bu yüzden maç çok zor geçecek. Biz tüm hazırlıklarımızı kazanmak üzerine yaptık. Üç puan alıp zirve takibini sürdürmek istiyoruz. OFTAŞ'ı kazasız geçersek önümüzdeki hafta sahamızda oynayacağımız Çaykur Rizespor maçına daha rahat çıkarız. Liderliği sezon sonuna kadar kovalamak istiyoruz" dedi.
yiğidocan58 16.02.2008, 01:53 oftaş genç ve çok koşan bir takım ancak fb macıyla bırlıkte dususe gececekler dıye dusunuyorum bızım de cıkıs macımız olacak.. acıkcası bu maçtan cok fazla cekınmıyorum (İcımden 2-0 gecıyor,inşallah oyle de olur)
bülent hoca yapmıştır planını bekleyelim görelim.
İNADINA 58
almamız gereken bır mac,trubundekı yerımı alacagım ve bu macı alacagız... oftas 0 sıvas 1 dk 78 gol mehmet yıldız o kadar
Bu maçta Sivassporumuzun kendisini toparlayacağına ve alacağımız üç puanla tekrar çıkışa geçeceğine inanıyorum.
Hep beraber eski güzel günlere eski güzel futbolumuzla ulaşacağız.
Bu maç futbolcularımızın kendilerine güveni yeniden kazandıkları maç olacak. Üç puanı sorunsuz alacağız inşallah!
Zirve yarışından hiç kopmamıştık yine kopmayacağız ve sezon sonunda bizi küçümseyenlere ve hatta yok sayanlara cevabımızı şampiyon olarak vereceğiz inşallah.
Bırakalım medya bizi değil Fener'in dört golünü konuşsun. Son gülen iyi güler demiş eskiler, biz güldük mü ''şampiyon'' olarak güleceğiz!:) İnanmayan ne olursa olsun ama Yiğido olmasın!:)
TracyMcGrady58 16.02.2008, 02:44 Insallah alacagimiz bir galibiyetle bizde bu yarista variz deriz ve sonuna kadar mücadelemizi veririz
albina58 16.02.2008, 02:51 Taktik maçı olacağı kanaatindeyim,sinirlenmeyen,ta limatların dışına çıkmayan takım galibiyete yakındır.
Bu özellikler bizim takımımızın standartlarına uyduğu gibi bülent hocamızında ilkesi,fikstür avantajı ilede kondisyonu zayıflamış,takım disiplininden kopma arzeden oftaş karşısında 3 puan bize daha yakın.
Muhammed ve Devran'ın yokluğunu bu maçta hissedeğiz.
İki rakip'te mücadele etmeyi seviyor.
19 Mayıs'ın problemli zemininde hata yapanın kaybedeceği bir maç olacak.
Gönlümüz Sivas'ın kazanmasından yana.
Insallah Ankara deplasmanindan üc puan ile döneriz .Sivassporumuza basarilar dileriz.Saygilarimla...
Abdullah DuMaN 16.02.2008, 07:51 1-0 OLSUN BİZİM OLSUN YETERKİ 3 PUAN OLSUN
samet yıldız 16.02.2008, 07:55 umarım 3 puanı hanemize yazdırırız
yoksa işimiz çok zora girecek
sivaslitaner58 16.02.2008, 08:08 evet katiliyorum bu macta 3 puan alinmali sampiyonluk ne guzel keske olsa
Sivassporumuz GB.OFTASSPORUNU INSALLAH ANKARADA YENECEGIZ GB.OFTASSPOR :1 SIVASSPOR:2 SAYGILARIMLA...
by_hunter 16.02.2008, 08:43 3 puandan başkası bızı kesmez zaten farklı bır sonucu dusunmek bıle ıstemıyorum işte o zaman kotu olur
Allahın İzniyle Bu Maç Bizim Olur.Hep Destek Tam Destek.
sivas_kangallı 16.02.2008, 11:29 bu maçı alarak iddiamızı sürdürücez.
alemin krali 22.02.2008, 13:18 Sivasspor'umuz inşallah bu maçı da alıcak hiç şüpheniz olmasın
cimbomlu ahmet 22.02.2008, 13:27 İç saha basarısını devam ettirmemiz için mutlak 3 puan bizim olmak zorunda
Allahın İzniyle Bu Maç Bizim Olur.!
Liderliği sezon sonuna kadar kovalamak istiyoruz
biyolog4 22.02.2008, 21:58 rize maçı şampiyonluk yolundaki engellerden biri bu engelide aşarak hedefe bir adım daha yaklaşalım...
|