Orijinalini görmek için tıklayınız : S.O.S SİVAS

TS58
17.02.2008, 11:51
Arkadaşlar SİVAS'ın Şampiyonluğu herkesin tek isteği.Fakat bunun gerçekleşmesi için birşeyler yapmak gerekiyor.
1-G.Oftaş maçında Mehmet YILDIZ tek başına koştu,didindi İVAN ise kendisini çok zorlamadı.(Çözüm: Mehmet YILDIZ ile İVAN mutlaka diyalog kurmalı ve bir problem varsa kendi aralarında çözmeli.Maça ancak saat 14.00'de girebildik.İlk 30 dakika dışındaki gözlemlerim.
2-Sivas şampiyon olmak istiyorsa Mehmet YILDIZ'ın da sakatlanabileceği düşüncesiyle alternatif mutlaka geliştirmeli.Yoksa o da çok baskı altında kalıyor.Oyun bir tek onun kanadından oynanıyor.Kendisi çok başarılı fakat bir sahayı tek başına geç sonra tabii ki yoruluyor.
3-5058 'e mutlaka taraftar desteği verilmeli.
4-Basına şu anda kızılıyor.Fakat ilk devrenin sonunda herkes şu gazete şunu yazdı şu gazete bunu yazdı diye övgüler diziyordu.Ne oldu ben size söyleyeyim.SİVAS'lı takımına sahip çıkmadı.7 milyon SİVAS'lıya satış yapacağım hevesinde ki basın baktı bunların çoğu diğer takım taraftarı.Sahası bile dolmuyor.Sırt çevirdi.Çözüm: SİVAS bu konuda tekrar desteği kazanmalı.
5-Taraftar bağırmıyor.Oftaş maçında biraz daha iyiydi.Neden maç ta diğer maraton-kale arkaları boştu.Neredeydi bu SİVAS'lılar.Neden en az 20 bin seyirciye oynayamadı.
6-Basına kızmamız gereksiz çünkü onlar zaten işlerine kim gelirse ondan yana olur.
7-SİVAS'ın başarılı olması şu anda herkesin tek isteği.FB-GS-BJK 'liler bile biz olamazsak SİVAS olsun diyor o halde neden olmasın.Mehmet YILDIZ sırf kanat değilde verkaç denerse alternatif oluşur.Oftaş maçındaki Emre'de (İvan ile değişen futbolcu) çok iyi bir futbolcu.
HAYDİ SİVAS HAYDİ DAHA BAŞARILI GÜNLERE

alem_halil
17.02.2008, 11:58
gözlemlerin için çok tşk ederim abi gerçekten doğru söylüyorsun..ivan berbattı o maçta gerçekten takıma fayadalı olması lazım mücadele etmedi.ama hocamızda farkındadır önlemini rize mçında alacaktır inş daha iyi bi sivas için elimizden geleni yaparız..

cem
17.02.2008, 12:14
Takımda gözle görulur bi düşüş var,olabılecek seyler bunlar.. insallah daha iyi olacagız... Abdurrahmanı cok basarılı buldum bu macta... çok çalıştı...

biyolog4
17.02.2008, 12:30
rize maçıyla birlikte bir çıkış trendi yakalarız inşallah......

YiGiDilO
17.02.2008, 12:41
İLERİ KANATTA TEK KALIO MEHMET YIDIZ EVET AMA ÖNEMLİ OLAN BUNU TAKIM RUHU İLE GERİDEN MEHMET YILDIZA OYNAMAK GEREKİYO,OYNAMAK DEDİYSEM GERİDEN UZAK TOP AT MEHMET İLERDE CIRMALASIN DEĞİL DEFANSTA DA 10 KİŞİ FORVETTE DE 10 KİŞİ GEREKTİĞİNDE OLABİLMELİ,ALINMALI ALINAMADI MEHMET!İN YANINA ADAM AKILLI BİRİLERİ AMA

“Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım”.MEVLANA

yerliturkuaz
17.02.2008, 13:37
ARKADAŞLAR SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ BİR FUTBOLCU DEĞİL İVAN. İVAN AYAĞINA TOP GELDİĞİNDE İŞ YAPAN BİR FUTBOLCU. RAKİP SAVUNMAYLA BOĞUŞAN BİR FUTBOLCU DEĞİL YANİ. EĞER ÖYLE OLSAYDI BALİNİN YERİNE İVAN OYNARDI DEĞİL Mİ... TRBÜN KONUSUNA GELİRSEK EĞER ONDA ZATEN BÜYÜK BİR SIKINTIMIZ VAR DAHA YENİ YENİ TARAFTAR OLMAYI ÖĞRENİYORUZ.. MEDYANIN SİVASIMIZDAN BAHSETMEMESİ BENCE ŞUAN ÇOK İYİ. GÖRDÜKKİ FENERBAHÇE NAÇIYLA BERABER SİVASIMIZ MEDYA BASKISIN KALDIRABİLECEK DAHA KAPASİTEYE ULAŞMAMIŞ.. BÖYLE ŞEYLER İÇİN ZAMAN VE EN ÖNEMLİSİ TECRÜBE GEREKLİ...

GLoBe-Y-Gençlik
17.02.2008, 14:21
Merhabalar Arkadaslar Oncelıkle Benım Bazı Kısılerle Tartısdıgım Konuyu Acıklıyım Ben 5 Senedır Sıvasspor Maclarına Gıderım Bır Gun Bır Grup Bır Gun Bır Grup Ama Basaramadım Nedenı İse: Ne Zaman Bızım Kalabalık Destekleyen Taraftaramız Olucak Dıye Ama Yapamadım Ama Burdan Tekrar ve tekrar Grub Baskanlarına Seslenıyorum Tek Ses Olursak Taraftar Kendısı Gelır Bende Artık Cekılıp Kenarda Izlıyecem Daha Grubla Gırmıyecem Ha Ne Olur Karsımızda Sivassporu Destekleyen Kalabalık Ses Getiren Taraftar Olursa Bende Varım Derım Mesajımı Okudugunuz Icın Tesekkurler...

yigido_furkan
17.02.2008, 14:35
bncede dogru soylemıssın ıvan pek mucadele etmıyor eger ayagına top gelırse guzel ısler yapıo ama topu kapmak ıcın bır mucadele vermıo ama suanda alternatıfıde yok taraftar konusuna gelınce takıma gereken destek verılmıo herkes ayrı ayrı yerlerde her kafadan bır ses herkes Sıvas ıcın bırsey yapmaya calısıyo ama bırlesme olmadan bu ımkansız

XXCakir58
17.02.2008, 15:14
rize maçıyla birlikte bir çıkış trendi yakalarız inşallah......

haklisin kardes katiliyorum sana

muhsin koçak
17.02.2008, 15:44
evet ivan chetkov neden isteksiz,bunun nedeni araştırılmalı ve bir an önce bu sorun çözülmeli,aksi taktirde yarışı fazla sürdüremeyiz.

Hasim
17.02.2008, 15:45
alem fm den dinledim Ümit Aktan anlatıyordu maçı. gerçekten ivan hiç oyunda değil, Mehmet yıldız ileride tek başına çabalayıp birşeyler yapmaya çalışıyor diyordu

casus84
17.02.2008, 16:00
ivan chetkov çok iyi bir futbolcu ve top tekniği kuvvetli...ancak biraz daha kendini maça vermeli....yine de kendisine güveniyorum....taraftar mezusuna gelirsek hep böyle gelmiş böyle gidiyor durumu var....ve bu 5 senedir aynı şekilde devam ediyor.

özsivasli1903
17.02.2008, 16:03
cok dogru tespit olmus...
ivan cvetkov hic kosmuyo maclarda...
mehmet yildiz tek kaliyo...
mohammed ali ve hayrettin cok basit oynuyolar...
biraz daha dikkatli ve istekli olmali hepsi...
sivasspor takimi inansin sampiyon olur...
önemli olan futbolcularin inanmasi...
taraftar zaten inanmiyor...

sivas_kangallı
17.02.2008, 16:17
cvetkovu hepimiz biliyoruz nasıl oyuncu olduğunu çok iyi bir oyunuc bu maçda galiba biraz isteksizdi.

kangalli58yasin
17.02.2008, 16:44
bu macta sanki sadece 10 adam vardi sahada - cvetkov hic capa ve gayret göstermedi !

mor
17.02.2008, 19:11
Alternatifimiz olabilse daha iyi olurdu.. :)

cenk5821
17.02.2008, 19:41
ya aslinda gordugum kadariyla ivan burda mutlu deil sanki ne bilim cok soguk duruo bence ama iceriyi bilmiorummm tabi ama ivan ve mehmet yildiz balili gibi olursa olur:D:D

yigidogurbettee
17.02.2008, 20:02
Kardes yorumun cok guzel eline saglık. " Sözde degil özde sivaslı;sivassporlu olmalıyız." Bunun baska yolu yok. Herkes elinden ne geldiğince bu sevdaya ortak olmalı. Tabiki bu destek sözde kalmasın Baska SİVASSPOR Yok.

F. Şahin
17.02.2008, 20:06
Sorunları dile getirmekle yetinmeyip çözüm yolları üreten bir analiz olması açısından güzel bir gözlem diye düşünüyorum. Sonuç: Sunulan çözüm önerilerine herkesin üzerine düştüğü kadar katkı ve desteğini sağlaması.

EyüphanAydın
17.02.2008, 20:51
Her Oyuncunun Alternatifi Olmalı,Ancak Böyle Alternatif Oyuncuları Bulmak Çok Zor Bulsalarda Genç Yaşta Bulup Aşılamak Lazım.Yinede Gerçekten M.Yıldız Muhteşem Bir Form Grafiğini Devam Ettirse Sivasspora Daha Çok Yararlı Olucaktır.

TS58
18.02.2008, 12:43
SİVASSPOR canla başla oynuyor,bu inanç ile daha çok şey başaracaktır.