Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Stadyumumuz

KA2105
18.08.2005, 21:56
Sevgili Arkadaşlar,
Yeni Yapilacaği Söylenen Stat Hakkinda Bilgisi Olan Var Mi? Bazi Söylentilere Göre, Yeni Stadyumun Kapasitesi 20-25 Bin Arasi Olacakmiş. Bence Yeni Stat 30-35 Bin Kişilik Olmali. Yapilacak Olan Emeğe Değmeli. Sivasimiz Güzel Bir Stat Kazanmali. Kapasite Söylediğim Rakamlarda Olursa, Ileriki Yillarda Sivasimiz Bir Milli Maça Veya Kupa Finaline Ev Sahipliği Yapabilir. Inşallah Yöneticilerimiz Ileriyi Görerek Daha Geniş Bir Biçimde Planlama Yaparlar. Sivas En Iyisini Yapmali...

sVs
18.08.2005, 23:13
hahaha gülerim yeni stad yapacaklarmış elimizdekinin moderinizasyonunu düzgün yaptılar mı ki yeni stad yapacaaklarmış ben görememde torunlarım beellikiiiii

GuNaY
19.08.2005, 00:13
zaten bildiğim kadarıyla 16,500 kapasite olunca yeni stad askıya alındı diye duymustum...

GeCeVeMaVi58pRf
19.08.2005, 15:28
Hayirli Ugurlu Olsun Sivasimiza Inşallah Sivasspora Ugur Getirir...

Bilmiyorum
19.08.2005, 15:28
Sevgili Arkadaşlar,
Yeni Yapilacaği Söylenen Stat Hakkinda Bilgisi Olan Var Mi? Bazi Söylentilere Göre, Yeni Stadyumun Kapasitesi 20-25 Bin Arasi Olacakmiş. Bence Yeni Stat 30-35 Bin Kişilik Olmali. Yapilacak Olan Emeğe Değmeli. Sivasimiz Güzel Bir Stat Kazanmali. Kapasite Söylediğim Rakamlarda Olursa, Ileriki Yillarda Sivasimiz Bir Milli Maça Veya Kupa Finaline Ev Sahipliği Yapabilir. Inşallah Yöneticilerimiz Ileriyi Görerek Daha Geniş Bir Biçimde Planlama Yaparlar. Sivas En Iyisini Yapmali...

KATILIYORUM

besiktaslı58
19.08.2005, 15:56
yeni stad aşağıya doğru yapılacak.saha yerden çok düşük olacak ilerde ilave yapmak için.inönünün eski halinin aynısı olmalı diyolar

ygd
19.08.2005, 17:36
Açik Bi şekilde Fikrimi Belirtiyim Arkadaşlar...yeni Stad Falan Yapilmaz!!!bu Stadda 10.haftaya Zor Yetişir..ekimin Ortasina Kadar Unutalim 4 Eylülü!!!3 Haftadir Stadda Gözle Görülür Bi Ilerleme Yok Yani..

GeCeVeMaVi58pRf
21.08.2005, 17:52
arkadaslar stat trabzon macına yetısmıyor haberınız olsun ...

gürünlü58
21.08.2005, 17:54
anen öyle katiliyorum haklisin

1967_DERNEK_10UR
21.08.2005, 19:46
Sevgili Arkadaşlar,
DAHA 4 EYLÜL STADYUMU 4 AYDIR İNŞAAT HALİNDE ..4 EYLÜL STAYUMU TAMAMLANINCA YENİ BİR STADA GEREK YOK ...ŞU ANDA DA ZATEN ÖLE BİR STAD PROJESİ YOK..

serhankaburcuk
22.08.2005, 14:32
Stadımız şuanda tadilat halinde inşallah Trabzoın maçına bir aksilik olmaz ise eğer yetişecek...Stadımız yapıldığı zaman 16.500 kişilik olacak...Ve daha sonraki yıllarda aşama aşama stadımız 25 bin kişilik olacak ve modern bir stad haline gelecek...Fener stadı nasıl aşama aşama yapıldıysa Sivas 4 Eylül stadıda aynen öyle yapılacak...

serserilerin_prensi
22.08.2005, 15:03
stadyum 12,650 kişilik olucakmış ...... kaynak yönetimden geliyor hemen yorum yapmayın:)))) bide şuna üzülüyorum ha sivassporun cefasını sivas halkı çekti sefasını istanbuldaki sivaslılar sürüyor .......yazık yaz vallaha yazık neyse vestel maçında sivas halkındanda taraftar bekliyoruz olimpiyata vestel vurguna ugruyacak bu sefer kaçamayacak vestel .....

GeCeVeMaVi58pRf
23.08.2005, 15:52
biz önce 16500 kişilik stadı dolduralım ondan sonra zaten dusunulur kapasıte artırımı ama demedı demeyın ligin sonlarına dogru 10000 kişi bile zor olacak...

Er58Ol
23.08.2005, 17:09
Arkadaşlar Içinizden Umutsuzluğu Ve Kötümserliği Atin,herşeyin Bir Oluru Vardir...dünyada Nüfus Dedinmi Başa Güreşen Bir şehrin,bir Yiğido Takiminin Taraftari 10,000 Değil 100,000 Ler Olur Inşallah...ben Göremesem De Umudum Budur.herşey Başladiği Gibi Kalmiyor Ilerlemenin De Yolu Yordami Var .takim Süperlige çikti Diye Herşey Birden Süper Olacak Demek Değil,,sirayla

yigidoo
23.08.2005, 17:25
Sevgili Arkadaşlar,
Yeni Yapilacaği Söylenen Stat Hakkinda Bilgisi Olan Var Mi? Bazi Söylentilere Göre, Yeni Stadyumun Kapasitesi 20-25 Bin Arasi Olacakmiş. Bence Yeni Stat 30-35 Bin Kişilik Olmali. Yapilacak Olan Emeğe Değmeli. Sivasimiz Güzel Bir Stat Kazanmali. Kapasite Söylediğim Rakamlarda Olursa, Ileriki Yillarda Sivasimiz Bir Milli Maça Veya Kupa Finaline Ev Sahipliği Yapabilir. Inşallah Yöneticilerimiz Ileriyi Görerek Daha Geniş Bir Biçimde Planlama Yaparlar. Sivas En Iyisini Yapmali

insallah senin dedigin gibi olur kardes

eger imkanlari varsa daha da büyuk yaparlarsa daha iyi olur

Warda
25.08.2005, 09:31
Degerli Sivaslilar, 20-30bin kisilik bir Stadyumun kaç tirilyona ç1kacagini bilenler vardir ve kaç y1lda bitebileceginide bilirler. Sivas'in yeni bir Stada ihtiyaci su an yoktur. 4 Eylül stadyumunun kale arkalarida yükseltilsin, kapasite 20 bine ç1ksin Sivas için büyük bir kazanç olur ve bize y1llarca yeter. Hesab1m1z1 ezbere degil gerçek yapal1m. Sivas1n yeni stada degil 5 y1ld1zl1 Otel'e ihtiyac1 var ama onuda yapan yoktur. 7 bin kisilik Stad1 dolduramayan, geliri düsük Sivas halk1n1n Sanayinin gelismesine ihtiyaci var. Yetkililer daha mantikli düsünsünler lütfen. Sayg1lar1mla

35_yigido_58
28.08.2005, 14:00
Degerli Sivaslilar, 20-30bin kisilik bir Stadyumun kaç tirilyona ç1kacagini bilenler vardir ve kaç y1lda bitebileceginide bilirler. Sivas'in yeni bir Stada ihtiyaci su an yoktur. 4 Eylül stadyumunun kale arkalarida yükseltilsin, kapasite 20 bine ç1ksin Sivas için büyük bir kazanç olur ve bize y1llarca yeter. Hesab1m1z1 ezbere degil gerçek yapal1m. Sivas1n yeni stada degil 5 y1ld1zl1 Otel'e ihtiyac1 var ama onuda yapan yoktur. 7 bin kisilik Stad1 dolduramayan, geliri düsük Sivas halk1n1n Sanayinin gelismesine ihtiyaci var. Yetkililer daha mantikli düsünsünler lütfen. Sayg1lar1mla
KATILIYORUM.

agca58
28.08.2005, 14:36
zaten bildiğim kadarıyla 16,500 kapasite olunca yeni stad askıya alındı diye duymustum...

evet arkadaşın dediği doğru..alınan kara böyleymiş maaleseff...

agca58
28.08.2005, 14:43

katılmamak mümkün değil..kale arkasını sıfırdan yükseltseler stad 30 bin kapasiteye bile çıkar..kale ile tirübün arası 20 metrede fazla anasını satım..bu mesafeyi sıfıra düşürüp yeniden yapılandırsakar kale arkasını muhteeşem stad olurr

aGa
28.08.2005, 15:09
stad trabzon macına yetisir ins

Er58Ol
28.08.2005, 15:29
YETİŞİR İNŞALLAH ,,ÇÜNKÜ TTürkiye FFutbol FFukaralarının NE YAPACAĞI BELLİ OLMAZ BAKARSIN YURT DIŞINDA OYNAMA CEZASI VERİR....BURASI TFF HERŞEY OLABİLİR...

emirhan58
28.08.2005, 16:27
Arkadaslar gecen hafta Sivas televizyonunda basin sozcusu Fikret UNSAL acikladi; Trabzon maci kesin Sivas'ta oynaniyor. Stadyumu gezdim fena olmamis.

GurbetciYigidom
28.08.2005, 17:30

Aynen katiliyorum Yigidoma cok haklisin

drummer
29.08.2005, 12:06
şimdi Bu Yeni Stad Işi Nerden çikti,kim çikardi? Eğer Millletvekillerinden çiktiysa Seçim Yatirimidir.eskiyi Doğru Dürüst Onaramiyanlar Yeni Stadi Nasil Yapsin.yüzlerine ,gözlerine Bulaştirdilar.her şeye Pembe Gözlükle Bak
Bu Stadin Yeri Ve Konumu Yanliş.şehir Dişinda Bir Yerde Ollmali Stad.maç Olduğu Zamanki çileyi şehirde Yaşayanlar Biliyor.trafik Allak Bullak,araç Kuyruklari Taa Nerelere Uzaniyor.
Sakin Bir Yerde Olmasi Lazim Sivas Caddelerinin Durumunu Bilirsiniz.
Park Sorunu Olmayan Geniş B,r Spor Kompleksi Yapilmali Stad Ve çevresindeki Her şey Yikilip Park Ve Dinlenme Yeri Yapilmali.
Boşuna Bu Parayi Buraya Gömdüler.
Para Nasilsa Milletin Cebinden çikiyor,acirmi.kendi Cebinden çiksa Bin Dereden Su Getirir.

Ronaldinho
29.08.2005, 12:26
Bu Stad Güzel Olacak...

duhan
29.08.2005, 13:28
ya arkadaslar lutfen kendımız kandırmayalım. ne yenı stadı ıyıkı bı super lıge cıktık. gorende sampıyonlar lııg kupasını aldık. biz tenı stad ıstemıyoruz.Sİvassporun evınde oynayabılecegı kucuk olsa bı stad...he le bı eskı satdı duzeltsınler ondan sonra bı 10 seneye mı yaıyorlar yoksa 20 seney mı onu da zamn gosterecek

duhan
29.08.2005, 13:29
drummer kardesım sana cok hak verıyor sonuna kadar desteklıyorum

serhankaburcuk
29.08.2005, 15:01
Trabzon maçında inşallah 4 Eylül stadındayız...

alper58
29.08.2005, 15:11
YA BEN ÇOK ÖZLEDİM 4 EYLÜL STADINI.BEN TEZAHURAT YAPINCA ARKADAN GARDAS SUSTA MAÇ İZLEYEK DEMELERİNİ!! ÇEKİRDEK YEMEYİ!! BU HALDE BİLE AÇSALAR RAZIYIM__

AdamGibi
29.08.2005, 18:31
Selamlar almanyadan,ben almanyadan Can.
Size burdan bir atasözüyle söylemek istedigimi aktarayim.
Hizli giden atin boku seyrek düsermis derler;yani simdi havalara giripte sonunda rezil olmayiniz,demek istiyorumki,sivas bu yil kümede kalabilirse bir mucize olur,niyemi,takimin teknik heyetinden tutun taaa forvetine kadar artislik ve showmenlik hakim.
Ayaklariniz yere bassin,ve gercekleri görün artik,bu sekilde geldi ama bu sekilde gitmeyecek gibi gözüküyor.
Neyse allah sonunuzu hayir eylesin....

GuNaY
29.08.2005, 18:39
Hizli giden atin boku seyrek düsermis derler;yani simdi havalara giripte sonunda rezil olmayiniz,demek istiyorumki,sivas bu yil kümede kalabilirse bir mucize olur,niyemi,takimin teknik heyetinden tutun taaa forvetine kadar artislik ve showmenlik hakim.
Ayaklariniz yere bassin,ve gercekleri görün artik,bu sekilde geldi ama bu sekilde gitmeyecek gibi gözüküyor.
sen hangi takımlısın nerelisin onu belirt istersen??? takımın oyunu ve su anda sıralamadaki yerimiz sence neyi göstereyor??? süper ligde şampiyon olan takımlar yavaş yavaşmı gidiyor???

sinan58_34
29.08.2005, 20:16
Arkadaslar gecen hafta Sivas televizyonunda basin sozcusu Fikret UNSAL acikladi; Trabzon maci kesin Sivas'ta oynaniyor. Stadyumu gezdim fena olmamis.

insallah o maca gıdebılırız cok ısıtıyoruz ama organızasyon olması lazım stadımız hayırlı olsun ordabuyuk basarılara ımza atık atmaya devam edecez

Ronaldinho
29.08.2005, 20:18
Sevgili Arkadaşlar,

1967_DERNEK_NAİL
29.08.2005, 20:37

Havaya falan girdiğimiz yok.Ayaklarımız tabiki yere sağlam basıyor.Sivasspor 4 haftadır hem iyi futbol oynuyor hemde puanları alıyor.Sen ismin gibi adam ol...AKILLI OL SİVASSPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR..

GeCeVeMaVi58pRf
02.09.2005, 17:27
üç Yildizinla Hürsün Sivas Gümbür Gümbürsün Işte Futbol Işte Taraftar Herkes şampiyon Görsün...

serhankaburcuk
02.09.2005, 17:29
AKILLI OLUN SİVASSPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR...

GeCeVeMaVi58pRf
04.09.2005, 15:04
AKILLI OLUN SİVASSPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR...

sadece bu kadarmı reis....

drummer
04.09.2005, 15:33
Trabzon maçında inşallah 4 Eylül stadındayız...

değil trabzon maçına ilk yarıyı zor oynarız bu stadda,hiç stada gidip bakıyormusunuz,her şey öylece duruyor,5-6 işci çalışıyor.
yazık bu takımın kaderiyle oynanıyor.
çok yazık hemde.
bir iş ancak bu kadar yavaş yapılır.
daha ışıklandırma ihalesi bile yapılmammış.
kapalının tam karşısının kalıpları duruyor,beton döküldümü dökülmedimi belli değil.
koltukların yarısı döşenmiş yarısı duruyor.
işalah yanılrım ama görünen köyyyy........................ .....

GuNaY
04.09.2005, 15:41
değil trabzon maçına ilk yarıyı zor oynarız bu stadda,hiç stada gidip bakıyormusunuz,her şey öylece duruyor,5-6 işci çalışıyor.
yazık bu takımın kaderiyle oynanıyor.
çok yazık hemde.
bir iş ancak bu kadar yavaş yapılır.
daha ışıklandırma ihalesi bile yapılmammış.
kapalının tam karşısının kalıpları duruyor,beton döküldümü dökülmedimi belli değil.
koltukların yarısı döşenmiş yarısı duruyor.
işalah yanılrım ama görünen köyyyy........................ .....
yapma be gardas stad o haldemi???? yöneticilerde demiyormu trabzon macında 4 eyluldeyiz diye? :(

bucali_58
04.09.2005, 15:47
sivasın sanına yakı8sır bır stad olmalı

ich_liebe_dich
04.09.2005, 15:56
4 Eylül Stadimiz çok Güzel Olacak
Her Yeri Yeniden Yapiliyor Işiklandirma Ve Koltuklar Takildi 15 Bin Kişilik Oturma Kapasitesi Var 8.hafta Inşallah Yeni Stadimizda Olacağiz Belkide 6.hafta
Ama Büyük Ihtimal 6.hafta Trabzon Maçi Olimpiyatta Olacak..........

drummer
04.09.2005, 16:18
yapma be gardas stad o haldemi???? yöneticilerde demiyormu trabzon macında 4 eyluldeyiz diye? :(

mecnun otmakmazın haberi vardı gençtürkde trabzon maçına stad ayarlıyor.federasyon kayseri diyor mecnun bey olimpiyat diyor,haberi okumadınızmı.
bu söylentiler milleti uyutmak için.
trabzon maçına yetişmesi mucize olur.

ich_liebe_dich
04.09.2005, 16:34
Herşeyiyle Stadimiz Süper Lige Ve Taraftarina Hazir Durumda
Işiklandirmasi 15 Bin Kişilik Oturma Kapasitesiyle Tam Anlamiyla Bomba Gibi Olmuş
Hayirlisi Allahtan
Ezan Dinmez Bayrak Inmez
şehitler ölmez Vatan Bölünmez
Nazim Gültürk

StaNLeY_
26.11.2005, 16:23
bence yapmışken manyah güzel bi stad yapsalarmış... tek bu sezon olimpşiyatta oynasalarmışta güzel bi stad yapsalarmış.. 2 sene sonra buraya sığmaaz sivas!

bbptek58
26.11.2005, 17:07
yeni stadımız çok güzel oldu...emeği geçen herkese teşekkürler... bugün ilk akşam maçımıza çıkcaz...hadi hayırlısı...

StaNLeY_
26.11.2005, 17:14
inşallah yeni stadımız uğur getirir bize...

serhankaburcuk
27.11.2005, 14:11
Yeni stadımız yeni ışıklandırmalısı ile mükemmel oldu ama ilk maçımızda Beşiktaşa yenildik...Pek uğurlu gelmedi...Hayırlısı olsun...

veysel
27.11.2005, 15:17
HAYIRLI UGURLU OLSUN YENI STADIMIZ INSALLAH STADIMIZ UGUR GETIRIR

1967 GENC TARAFTAR DERNEGI

dogukan58
27.11.2005, 16:10
dünkü haberlere göre 4eylül stadyumunun ütü tamamen kapancakmış insallah olurda türkiyede bi ilk olur sivas

Uğur Ramazan
21.06.2006, 19:28
ben konyadayım bundan dolayı 4 eylül statyumuna giremedim bunun için üzgünüm ama biliyorumki şanımıza yakışan bir satyumdur

LORDKRAL
21.06.2006, 19:36
Sevgili Arkadaşlar,
Bence yeni bir stad bu sezona olmaz.Eğer yapsalardı kale arkasının kapasitesini yükseltmezlerdi.Geçen gün baktım bitirmişler nerdeyse.SAdece kale arkasının(terminal tarafındaki)kapasitesi artıyor.YEni stad yapılması çok zor ama olur o da bir gün inşallah.Dediğin kadar olmaz stadın kapasitesi çünkü sadece kale arkası yeniden yapılıyor o kadar olması imkansız bu sezona inşallah başka sezona kupa finali veya milli maç oynanır.

LORDKRAL
21.06.2006, 19:38
Açik Bi şekilde Fikrimi Belirtiyim Arkadaşlar...yeni Stad Falan Yapilmaz!!!bu Stadda 10.haftaya Zor Yetişir..ekimin Ortasina Kadar Unutalim 4 Eylülü!!!3 Haftadir Stadda Gözle Görülür Bi Ilerleme Yok Yani..
NAsıl 10.haftaya zor yetişir şimdi sivastaysaN bi bak kardeş bitti denilecek kadar ilerleme var.

FurkaN
21.06.2006, 19:46
YENİ STAT YAPILMIYOR ŞU ANDA ÖYLE BİR DÜŞÜNCE DE YOKTUR ANCAK YERİ HAZIR ŞİMDİKİ STAT BÜYÜTÜLDÜĞÜ İÇİN O ERTELENDİ BEN STADIN ŞİMDİ HİÇ İÇİNE GİRMEDİM ANCAK DIŞARDAN İŞİN ÇOĞU BİTİRİLMİŞ GİBİ DURUYOR 10. HAFTA DEĞİL BİRADER CUMHURİYRT KUPASI SİVAS'TA

leblebi82
21.06.2006, 20:06
BİZZAT ABDÜLLATİF ŞENER'İN AĞZINDAN DUYDUĞUM YENİ STAD FİKRİNİN İPTAL EDİLDİĞİNİ VE MEVCUT 4 EYLÜL STADININ TADİLAT ÇALIŞMALARINDAN SONRA KULLANILACAĞINI SÖYLEMESİ İLE YENİ BİR STAD HAYALİMİZ KALMADI. FAKAT 4 EYLÜL STADININ 16.500 KAPASİTE İLE KALIP ÜZERİNİN KAPATILACAĞI GERÇEĞİ DE HAYAL GİBİ GÖRÜNÜYOR. BENCE 2-3 YIL SONRA 20.000 KİŞİLİK BİR STADA İHTİYACIMIZ OLACAK.. ÖZELLİKLE BAZI MAÇLAR İÇİN.. BU NEDENLE STAD 16.500 DE BIRAKILIRSA BİR DAHA YAPILAMAZ. BENCE BU İYİ DÜŞÜNÜLMELİ. BİR DE ÇEVRE DÜZENLEMESİ ŞU ANDA İYİ DEĞİL. BU KONULAR HALLEDİLİRKEN CUMHURİYET KUPASINA STADI YETİŞTİRMEK LAZIM.

FurkaN
21.06.2006, 20:21
BİZZAT ABDÜLLATİF ŞENER'İN AĞZINDAN DUYDUĞUM YENİ STAD FİKRİNİN İPTAL EDİLDİĞİNİ VE MEVCUT 4 EYLÜL STADININ TADİLAT ÇALIŞMALARINDAN SONRA KULLANILACAĞINI SÖYLEMESİ İLE YENİ BİR STAD HAYALİMİZ KALMADI. FAKAT 4 EYLÜL STADININ 16.500 KAPASİTE İLE KALIP ÜZERİNİN KAPATILACAĞI GERÇEĞİ DE HAYAL GİBİ GÖRÜNÜYOR. BENCE 2-3 YIL SONRA 20.000 KİŞİLİK BİR STADA İHTİYACIMIZ OLACAK.. ÖZELLİKLE BAZI MAÇLAR İÇİN.. BU NEDENLE STAD 16.500 DE BIRAKILIRSA BİR DAHA YAPILAMAZ. BENCE BU İYİ DÜŞÜNÜLMELİ. BİR DE ÇEVRE DÜZENLEMESİ ŞU ANDA İYİ DEĞİL. BU KONULAR HALLEDİLİRKEN CUMHURİYET KUPASINA STADI YETİŞTİRMEK LAZIM.

BİRADER HAYAL DİYE BİRŞEY YOKTUR SÖYLEDİKLERİNİN HİÇBİRİSİ İMKANSIZ ŞEYLER DEĞİL EĞER BİR KAYSERİ ARENA STADINI ÖRNEK ALIP YAPIYORSA KUSURA BAKMADA BİZDE YENİ BİR STAD YAPABİLELİM HAYAL OLAN ŞEYLER ÜTOPİK KONUŞMALARDIR STADYUMUN YETİŞEMEYECEĞİNİ SÖYLEMİŞSİN MÜTAHİT FİRMADA MI ÇALIŞIYORSUNDA BU KADAR KESİN İFADELER KULLANIYORSUN CUMHURİYET KUPASINA DEMEK Kİ YETİŞİYOR Kİ KUPA SİVAS'TA DÜZENLENECEK

1967_DERNEK_MUSTAFA
21.06.2006, 20:31
demekki aydınlatcı cevap bizden bekleniyo arkadaşlar yeni yapılacak stad planda projede vardı stadın yapılacağı yerde askeriyenindi yanlız oranın zemini bozuk olduğu yani altı balçık olduğundan sted yapmaya elverişli değildir onun için yeni yapılacak sted olayı şu anda askıda bu şimdişlik

birde şimdiki 4 eylül stedımız çalışmaları büyük huma içerisinde devam ediyo stadın iki kale arkasıda genişletilip büyüyo kapasite olarakta 16 bin olacak stadın üstünün kapanması olayıda var ama şimdilikihalesi yapılmadığı için bu biraz olsun uzayacak ama stadın tamamı kapalı olacak SAYGILARIMLA

Etem-Murat
21.06.2006, 20:56
bek le 4 eylül stadyumu seni görmeye geleceğim nasip olursa

serhankaburcuk
22.06.2006, 12:43
demekki aydınlatcı cevap bizden bekleniyo arkadaşlar yeni yapılacak stad planda projede vardı stadın yapılacağı yerde askeriyenindi yanlız oranın zemini bozuk olduğu yani altı balçık olduğundan sted yapmaya elverişli değildir onun için yeni yapılacak sted olayı şu anda askıda bu şimdişlik

birde şimdiki 4 eylül stedımız çalışmaları büyük huma içerisinde devam ediyo stadın iki kale arkasıda genişletilip büyüyo kapasite olarakta 16 bin olacak stadın üstünün kapanması olayıda var ama şimdilikihalesi yapılmadığı için bu biraz olsun uzayacak ama stadın tamamı kapalı olacak SAYGILARIMLA

Ben çalışmaları yerinde izlemek için dün 4 Eylül Stadyumuna gittim...Tren Garından taraf kale arkası yükseltme kapasite artırma işlemi bitti..Diğer taraf yani havuz tarafı kale arkasınında inşaaatına başlanmış durumda...Çimler tekrar elden geçiriliyordu...Yaklaşık olarak 1.5 ay sonra stadyum 17000 kapasiteye hazır hale gelecek dediler.Ama bu sezon üstünün kapanma projesini iptal etmişler...Yani bu sezon sadece kapasite artırılacak ve modernizasyon yapılacak...Ama tribünlerin yüksekliğinin harika olduğunu söyleyebilirim...İnşallah bu stadyumda bu sene çok canlar yakacağız...

tykinik58
22.06.2006, 12:53
Stadın yeni hali çok güzel olacak. "4 EYLÜL STADI YİĞİDO ARENA"...Bu arenadan kendini 4 büyük olarak görenlerde dahil hiç kimse sağ çıkamayacak. "BURASI YİĞİDO ARENA, BURDAN ÇIKIŞ YOK."

hakantopuz58
12.02.2007, 16:39
stad yenilensin yeter yaaa yeni stada gerenk yok.Sivassporun güzel bi stadı olmalı..

OLCAY_58_AKKUS
12.02.2007, 16:43
YENİ STADA HİÇ GEREK YOK MEVCUT STADIN ÜZERİ KAPANMASI YETERLİ BENCE.ZATEN BU STADI BİLE DOLDURAMIYORUZ

yigido Atilla
12.02.2007, 17:51
Türkiyede 2 tane futbol stadyumu var Fenerbahce ve ,Besiktasin diger stadyumlarda her türlü sporlarin yapilacagi olimpiyat stadlari kesinlikle futbol stadlari degil Futbol stadyumlarinda Atletizim pisti olmaz bence sivasa Atletizim pisti olmayan bir stadyum yapilmali ........

lokman
12.02.2007, 18:02
Sivasa yeni stat gerekli. Önümüzdeki milli, uefa, şampiyonlar ligi maçlarını kaldırabilecek bir stat olmalı. Belki olimpiyatlar bile olabilir Neden olmasın?

serkankeskin
10.03.2007, 22:00
keşke bütün sivaslılar sivasta yaşasaydı o zaman yüzbinkişilik stat bile yetmezdi

komşu
12.03.2007, 19:18
YENİ STADA HİÇ GEREK YOK MEVCUT STADIN ÜZERİ KAPANMASI YETERLİ BENCE.ZATEN BU STADI BİLE DOLDURAMIYORUZbırzamanlar fb stadıda yapılırkenda gs lıler o stad dolmaz dıyordu ama guzelleştıkce ınsana deger verdıkce stadda dolar merak etmeyın

nazimgulturk
12.03.2007, 19:45
inşallah olurda sivasada katkısı olur ama şuanki stadımız güzel zaten

HaYaLL58
12.03.2007, 19:52
BENCE STADIMIZ BİZE YETİYOR ŞİMDİLİK.EĞER STAT YAPACAK KADAR PARAMIZ VARSA (Kİ HİÇ ZANNETMİYORUM)BENCE BUNU BAŞKA ALANLARDA KULLANMALIYIZ STADDAN ÖNCE SİVASSPORUN BİRÇOK İHTİYACI VAR BAŞTA DAHA KALİTELİ OYUNCULAR OLMAK ÜZERE..

fm58
12.03.2007, 20:25
--------------------------------------------------------------------------------

Hayirli Ugurlu Olsun Sivasimiza Inşallah Sivasspora Ugur Getirir...

fm58
12.03.2007, 20:26
yeni stad aşağıya doğru yapılacak.saha yerden çok düşük olacak ilerde ilave yapmak için.inönünün eski halinin aynısı olmalı diyolar

Besyo_cu
12.03.2007, 20:39
ne stadı ya 10 bin kişi gelmıyor maca 30 35 bin taraftar mı gelicek maca....

SEMİH-58
17.03.2007, 19:31
YAPILIRSA İYİ OLACAGA BENZİYOR...

mehmet_144
17.03.2007, 21:44
resim yokmu......................... ...

1967_Dernek_Murat
23.03.2007, 14:50
İNŞALLAH DAHA BÜYÜK VE DAHA DÜZGÜN Bİ STATYUMUMUZ OLUR

onur_0581991
04.06.2007, 22:34
Arkadaşlar Bülent hoca bi programda 2012 olimpiyatları biz alırsak Sivas ta neden maç oynanmasın neden herkesin imreneceği bi satadımız bi şehrimiz olmasın dedi ve anladığım kadarıyla eski vali yen stad projesini reddettmiş ama sağolsun yeni valimiz Veysel DALMAZ destek vermiş ve Bülent hoca benim kafamdaki 50.000 diyor ve şunlarıda ekledi stadın bi yanında büyük bi alışveriş merkezi bi yanında büyük bi otel olmalı dedi bence çok mantıklı neden olmasın olursa Sivas'a çok ama çok büyük ölçüde destek sağlar...

onur_0581991
04.06.2007, 22:37
BENCE STADIMIZ BİZE YETİYOR ŞİMDİLİK.EĞER STAT YAPACAK KADAR PARAMIZ VARSA (Kİ HİÇ ZANNETMİYORUM)BENCE BUNU BAŞKA ALANLARDA KULLANMALIYIZ STADDAN ÖNCE SİVASSPORUN BİRÇOK İHTİYACI VAR BAŞTA DAHA KALİTELİ OYUNCULAR OLMAK ÜZERE..

İşte sizin gibiler yüzünden olacağı varsada olmaz ağzınızı bi hayıra açın yaa yok olmaz yok bu yeter bize ne güzel nede bişey Allah Allah yaa:mad:

besiktas58
04.06.2007, 23:00
adam dogru diyor
ama o kadar paramizmi var
ilk önce kadro güclenmesi lazim
ilk 4 e girersek
arka arkaya 3 sene ozaman yapilmazi lazim

kurtay58
04.06.2007, 23:06
Arkadaşlar, büyük stad yapıp boş tribünlere oynayacağımıza, kutu gibi 10 bin kişilik bir stad yapsak, komple kapalı, ateşli ve gerçek taraftarların gittiği, tam süper olur.

onur_0581991
04.06.2007, 23:09
ya lütfen böle düşünmeyin Sivasspor un artık belli bi taraftar kitlesi oluştu artık stad gerek bize bakın İstanbuldaki arkadaşlarımız bile sölüyo güzel büyük bi stad olursa bizde gelirirz die Türkiyede 8 milyon Sivas lı var yani adamlar maçlara ya dışarda kalırsak korkusuyla gelmiyolar stad büyük olursa büyük maçlarda stadın yetmiyeceğini düşünüyorum bence hmn bi stad yapılmalı...

kurtay58
04.06.2007, 23:11
Siyasiler, söyleyin bakalım Sivas'a kim stad yapacak.

besiktas58
04.06.2007, 23:30
ya lütfen böle düşünmeyin Sivasspor un artık belli bi taraftar kitlesi oluştu artık stad gerek bize bakın İstanbuldaki arkadaşlarımız bile sölüyo güzel büyük bi stad olursa bizde gelirirz die Türkiyede 8 milyon Sivas lı var yani adamlar maçlara ya dışarda kalırsak korkusuyla gelmiyolar stad büyük olursa büyük maçlarda stadın yetmiyeceğini düşünüyorum bence hmn bi stad yapılmalı...

istanbuldakiler öyle diyo
ama tek 1 mac ne icin

öbürleri nolcak

ilk önce kadro:)

58hayati
04.06.2007, 23:50
ne tarabzonu yavvvv lig bellimi yalan haber yazmayalım lütfen fikstür çekilmedi,

58hayati
04.06.2007, 23:53
ne tababzonuyavvvvv fikstür çekilmediki daha maça yetişye ne diyoınuz siz yalan haber yazmayın lütfen

Divriği58-
05.06.2007, 07:31
şuan da stadın üstü kapatılacak denıyor bence onemlı olan bu 18 bın kısılık bır stad ımız var ustude kapanırsa tam olur bence ama ustunu kasımpasasptadının modelıyle kapasınlar eger bursa rıze gıbı çürük sac larlar kapatıp onları tutmak ıcınde tartaftarın oturdugu koltukların arasına dandık metaller dıkeceklerse hıc yapıpda goruntuyu bozmasınlar

mermer yusuf
05.06.2007, 08:37
GİDİP ÜSKÜDAR ANADOLU SPORU ÜZERİNE ALACAĞINA HAYRINA STADIMIZIN ÜSTÜNÜ KAPATSAYDI BAŞKANIMIN MECNUN BABA.BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIYOR YÖNETİM YİNE.BEN SADECE STAD KONUSUNDA İNANMIYORUM YÖNETİME.HER İŞİ YAPARLAR BU İŞİ YAPAMAZLAR.STADIN MARATON TRİBÜNÜ KAPANCAKMIŞ.MIŞ.MIŞ.HER TARAF KAPANSIN.

KOMPLE NİYE KAPANMIYOR.BURSASPOR STADI GİBİ TENEKEDEN YAPSINLAR YİNEDE YAPSINLAR.ZOR BİR ŞEY DEĞİL.KOMPLE KAPANMALI.

Yiğiter
05.06.2007, 14:36
kayahan diyor ki "emrin olur gülüm baş üstüne......":)

samet yıldız
05.06.2007, 15:12
inşallah dedikleri gibi yaparlar sadece lafla kalmaz<

Divriği58-
05.06.2007, 15:21
YA BIRAKIN YA TENEKEYLE KAPATACAKLARINA HIC KAPAMASINLAR BEN ISLANMAYA SICAKTAN PISMEYE KARDA OTURMAYA RAZIYIM GECE KONDU GIBI STAD ISTEMIYORUM BEN ADAM GIBI STAD YAPSINLAR ÖRNEK KASIMPASA

Yiğiter
05.06.2007, 17:48
YA BIRAKIN YA TENEKEYLE KAPATACAKLARINA HIC KAPAMASINLAR BEN ISLANMAYA SICAKTAN PISMEYE KARDA OTURMAYA RAZIYIM GECE KONDU GIBI STAD ISTEMIYORUM BEN ADAM GIBI STAD YAPSINLAR ÖRNEK KASIMPASA

napolyonun dediği gibi hiçbir ülke parmakla göstererek fethedilmiyor maalesef..umarım anlatabildim...;)

jakobieen
05.06.2007, 19:12
ne tarabzonu yavvvv lig bellimi yalan haber yazmayalım lütfen fikstür çekilmedi,
kardeş senin cevap verdiğin mesaj 2005 te yazılmış :) kimsenin yalan haber yazdığı yok merak etme :D ...

mesut_tncsvs
08.06.2007, 00:47
yav kardeşim modern bir stadın olucak ki insanlarda oruya girmek istesin

stadın üstü tenekeyle kapanıcak diyorsunuz hiç kapanmasın ozaman daha ii görüntüsü güzel olmalı stadın ki insanlarda gelsin

stad en az 40,000 kişilik ve tamamen kapalı olmalı.en alt kata alış-veriş merkezi-sivastore-cafe barlar filan açılırsa getirisi çok olur.
nedeni ise idare etsin dolduramayız diye bir mantıkla değilde
uefa kupası şampiyonlar ligi finaline aday oluruz şehirimiz gelişir taraftar artar mantığıyla hareket etmeli ve önce tesisleri yeniliyerek başlamalıyız sonraları transferler kolaylaşır.hem sponsor desteği artar.böylece bütçemiz artar yıldız transferi yapılabilir.eğer yönetim param yok diyorsa valiliğinde izniyle para toplasınlar modern bir stadımız olsun.ya her aile 50 ytl versek buda baya bir para yapar.

50 ytl * sivasın şuan ki yaklaşık nüfusu(750,000)=37,000,000 yaklaşık olarak

bunlara istanbul izmir ve ankarada oturan iş adamlarını ve hemşerilerimizide katarsak en az 50.000,000 ytl para toplarız.
valiliğinde biraz yardımıyla stadı yaparız.

anlattıklarım sizlere biraz hayal gibi gelebilir ama neden olmasın ?