Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas Bursayı kesin yenecek.Neden mi?
serkankustarci 28.02.2008, 14:33 Bir istatistik var ki,o istatistiğe göre Sivasspor kesin galip gelecek...
Biliyorsunuz sezon başı çekilen fikstüre göre Sivasspor,F.Bahçe nin oynadığı takımla oynuyor.
F.Bahçe sezon başından beri 8 maçta puan kaybetti(5 beraberlik,3yenilgi).F.Bahçe, Bursaspor maçına kadar 7 maçta puan kaybetti.Bu maçlarda F.Bahçe ile oynayıp puan alan takımların hepsi,bir sonraki hafta Sivasspor a yenildi.Geçen haftada Bursa spor F.Bahçe yi yendi.Bu nedenle Sivasspor karşısında hiç şansı yok.İşte maçlar;
1.Hafta:
İst.B.B.-F.B.: 2-0
2.Hafta:
Sivasspor-İst.B.B.:2-1
4.Hafta:
G.B.Oftaş-F.B.:1-1
5.Hafta:
Sivasspor-G.B.Oftaş:1-0
5.Hafta:
F.B.-Ç.Rize:1-1
6.Hafta:
Ç.Rize-Sivasspor:0-2
6.Hafta:
Bursa-F.B.:1-1
7.Hafta:
Sivasspor-Bursa:3-2
8.Hafta:
V.Manisa-F.B.:1-1
9.Hafta:
Sivasspor-V.Manisa:1-0
12.Hafta:
Kayserispor-F.B.:2-1
13.Hafta:
Sivasspor-Kayserispor:1-0
18.Hafta:
F.B.-İst.B.B.:2-2
19.Hafta:
İst.B.B.-Sivasspor:0-2
23.Hafta:
F.B.-Bursa:0-2
24.Hafta:
Sivasspor-Bursa:???
ceza_tolga_rep 28.02.2008, 14:38 inşallah puan çıkarırız gibi geliyor bana.ama 3 puan mı olur 1 mi ona teknik heyet ve topçular kara verecek?
TracyMcGrady58 28.02.2008, 14:39 Anaaaaaaa böyle bir istatistik daha yeni görüyorum :D. Ama istatistikler genelde hep bos olur :D. Mücadele yinede sahada verilecektir, zorlu bir deplasman bizi bekliyor insallah istedigimiz sonuca variriz
serkankustarci 28.02.2008, 14:45 Anaaaaaaa böyle bir istatistik daha yeni görüyorum :D. Ama istatistikler genelde hep bos olur :D. Mücadele yinede sahada verilecektir, zorlu bir deplasman bizi bekliyor insallah istedigimiz sonuca variriz
Tamam istatistikler kesin sonucu tahmin etmeye yetmez ama,Sivasın galibiyete daha yakın olduğunu gösteriri bence...
serkankustarcı, istatistikler kandırır insanı ;)
serkankustarci 28.02.2008, 14:49 serkankustarcı, istatistikler kandırır insanı ;)
Umarım bu kez kandırmaz.Arkadaşlar pozitif düşününde sonuç iyi olsun...
merkez_emre 28.02.2008, 14:51 kesın dıye bısey yoktur kandırmayalım kendımızı :)
serkankustarci 28.02.2008, 14:53 kesın dıye bısey yoktur kandırmayalım kendımızı :)
İstatistiğe göre kesin dedim zaten.Yoksa futbolda bütün maçlar 3 ihtimalli dir.Futboluda güzelleştiren bu zaten...
güzel istatistik inşallah bu istatistikte olduğu gibi bi skor alırızda kendimizi kandırmamış oluruz
merkez_emre 28.02.2008, 15:00 istatige gore de kesın mac kazanılmaz
ornegın istatisdige gore fb mac oncesı 10 da 10 yaptık kesın olsaydı fb yıde yenerdık :D:D
İlginç bir yaklaşım...!
İlginç bir istatistik...!
İlginç bir değerlendirme...!
serkankustarci 28.02.2008, 15:03 istatige gore de kesın mac kazanılmaz
ornegın istatisdige gore fb mac oncesı 10 da 10 yaptık kesın olsaydı fb yıde yenerdık :D:D
Elbette her istatistiğin bir sonu vardır.Ama umalımki bu istatistiğin sonu bu maç olmaz
cenk5821 28.02.2008, 15:06 insallah yeeneriz bursayi yenmemiz lazim
istatistiklere göre SİVASSPOR kesin alır gözüküyo ama Bursaspor'da çok iyi bir takım.2-0'dan 3-2'ye zor getirmiştik....!
3 puandan adım gibi eminim.....
yedek fenre benzemez sivas....
nazimgulturk 28.02.2008, 15:59 ÇOK GÜZEL İSTATİSTİK..BENCEDE KAZANACAĞIZ HEMDE 2-0
Sön dönem hangi maca garanti gözüyle baktıysak:
Sonuç bizim açımızdan pek iç açıcı olmadı.
8 eksikle bursa'yı zor yeneriz gibi geliyor bana. Onlarda kendi seyircisi önünde kazanmak isterler ve normaldır. Bize torpil yapacaklarını hiç sanmıyorum.
umarım yanılırım...
Abdullah DuMaN 28.02.2008, 16:03 HERŞEY NASİP 1 HAFTA DİĞERİNİ TUTMUYO AMA.......... İNŞALLAH KAZANIRIZ
Tabiki sende haklısın hemşo. Pazarı iple çekiyorum, sivasspor'u izlemek heyecanı bastı...
sabriiiii 28.02.2008, 16:36 güzel bi istatistik olmuş :D
tsk
tanju_58 28.02.2008, 16:46 gerçekten güzel bir tespit.neden olmasın.bursa tarihin tekerrür eder lafını doğruladı.şimdi o tarihi bu sefer biz nie tekerrür ettirmeyelim :):) 1-3
yigidomustafa58 28.02.2008, 17:33 çok güzel bir grafik hazırlamışsın eyvallah...
8 ekasik ile çıkaçağımız maçdan 2-0 yenik ayrılacağımızı düşünüyorum inşallah yanılırım
oZi Taraftar 29.02.2008, 22:35 Nedir bu surekli 8 eksik falan sozleri? Bence kadroya girebilen ve kadroya girebilmek icin mucadele eden futbolcular vardir. Neticede bizde sahaya 11 kisi cikiyoruz, Bursa’da. Takim 11 kisiden olusur, Kadro ise sakatlik ve cezali futbolcular goz onunde bulundurularak cok daha futbolcudan olusmaktadir. Bu yuzden adina kadro denmis. Ayrica kadronun genisligi bir rekabet ortami olusturmaktadir. Yedek bekleyen veya kadroya girmek icin mucadele eden futbolcularimizin yetersiz oldugunu ima etmis oluyoruz. Sivasspor’umuzun kadrosunda bulunan her futbolcu o formaya laik olmak icin mucadele ettiginden ve yeterli oldugundan hic kuskumuz olmamali. Bu macta oynayan futbolcular, oynamayanlari aratmayacaktir. Bu yuzden birakalim su 8 eksik laflarini arkadaslar…
Kazanacagimiza inaniyorum. Sivasspor’umuza cani gonulden basarilar dileklerimle, herkeze Saygilar…
özsivasli1903 01.03.2008, 00:42 VALLAHA GARDASIM GÜZEL YAZMISN AMA ZOR DEPLASMAN BURSA INSALLAH KAZANIRIZ:::
BENIM TAHMINIM 1-0 VEYA 2-1 ALIRIZ:::
şafak58_35 01.03.2008, 00:56 ewet öle görünüyor ama bellide olmaz işte...........
zaralım 58 01.03.2008, 07:18 inş 3 puanla döneriz...................
sivas_kangallı 01.03.2008, 09:37 bursa maçı çok zor gececek yenen taraf biz oluruz inş ama bana beraberlik gibi geliyor.
kral-ÇARŞI 01.03.2008, 10:32 inşallah dediğin gibi olurda bursayı yeneriz
KIZILCAN 01.03.2008, 10:45 Güzel bir istatistik ama bu iş sadece istatistiğe bakmıyor maalesef.
serkankustarci 01.03.2008, 14:37 Bu maç için beni umutlandıran önemli sebeplerden biride,uzun bir aradan sonra ilk kez iyi bir saha zemininde oynayacak olmamız.
Kış başlarken karlı zeminin Sivasspor lehine olacağını düşünmüştüm,maalesef tam tersi oldu.Çünkü Sivassporun en önemli özelliği yere sağlam basması ve kontra atağa iyi çıkmasıydı.Ama bozuk ve kaygan zeminde bu özelliklerini kullanamadılar.
Bu maçta Sivasspor gerçek gücünü gösterecektir.
superglam 01.03.2008, 14:43 Bir istatistik var ki,o istatistiğe göre Sivasspor kesin galip gelecek...
Biliyorsunuz sezon başı çekilen fikstüre göre Sivasspor,F.Bahçe nin oynadığı takımla oynuyor.
F.Bahçe sezon başından beri 8 maçta puan kaybetti(5 beraberlik,3yenilgi).F.Bahçe, Bursaspor maçına kadar 7 maçta puan kaybetti.Bu maçlarda F.Bahçe ile oynayıp puan alan takımların hepsi,bir sonraki hafta Sivasspor a yenildi.Geçen haftada Bursa spor F.Bahçe yi yendi.Bu nedenle Sivasspor karşısında hiç şansı yok.İşte maçlar;
1.Hafta:
2.Hafta:
4.Hafta:
5.Hafta:
5.Hafta:
6.Hafta:
6.Hafta:
7.Hafta:
8.Hafta:
9.Hafta:
12.Hafta:
13.Hafta:
18.Hafta:
19.Hafta:
23.Hafta:
24.Hafta:
Sivasspor-Bursa:???
evet fenerbahçenin puan kaybettiği takımları 1 hafta sonrasında yenmeyi başardık. Umarım bu istatistikler devam eder..
1967 dernek serkan20 01.03.2008, 15:36 inşAllah bursayı yeneriz
ama
herşey istatistiğe bakmıyor
çünkü önemli oyuncularımız sahada yok
mesela bu hafata saidi ve hayrettin yok
inşAllah kazanan biz oluruz
oZi Taraftar 02.03.2008, 00:57 Bu hafta Fenerbahce’nin Ankaragucu’le berabere kalmasi ve BJK ile Galatasaray macinin olmasi, bu macin onemini dahada arttirmaktadir. Zor bir deplasman ancak kazanmak zorundayiz. Basarilar dileklerimle, saygilar…
yiğidobaytar58 02.03.2008, 01:06 dualarımız sivasımla.insallah 3 puanla döneriz
fener hep yenılsın o zaman yaw.. fenr hec mac yenılırse bız sampıyon oluruk o zaman...
Fener berabere kaldı GS ile bJK oynuyor bizimkiler bu fırsatı değerlendirmeleri lazım bu üst sırada kalmak ve avrupayı düşüneceksek bundan iyi fırsat olmaz ve 3 puandan aşağısı kurtarmaz.Umarım yiğidolarımız bu maçtan alınlarının akıyla çıkacaktır.Unutmayalımki inanmak başarmanın yarısıdır.
Fener berabere kaldı GS ile bJK oynuyor bizimkiler bu fırsatı değerlendirmeleri lazım bu üst sırada kalmak ve avrupayı düşüneceksek bundan iyi fırsat olmaz ve 3 puandan aşağısı kurtarmaz.Umarım yiğidolarımız bu maçtan alınlarının akıyla çıkacaktır.Unutmayalımki inanmak başarmanın yarısıdır.
Genelde bu tür avantaj sağlayacak maçlarda galibiyet alamıyoruz. Ama bu maç istisna olur inşallah...
Gurbetci Gokhan 02.03.2008, 02:02 inşAllah bursayı yeneriz
ama
herşey istatistiğe bakmıyor
çünkü önemli oyuncularımız sahada yok
mesela bu hafata saidi ve hayrettin yok
inşAllah kazanan biz oluruz1967 dernek sekan 20, kardesim, bir nokta haric tum dusunce ve temennilerine katiliyorum. Ancak, su Saidi’yi ammada abarttik. Sanki bulunmaz hint kumasi. Saidi gelmeden once takimimiz ilk devreyi lider tamamlamadikmi? Trabzon maci haric hangi macta ustun bir performans gosterdi? Hatta Fener macinda yedigimiz gollerin en azindan ikisinde (Kezman ve Alex) sorumlu degilmiydi? Sizce neden artik ulkesinin Milli takimina cagrilmadigi ve Feyenoord’da forma bulamadigi ortada degilmi? Dolayisiyla Saidi'nin olmayisi bence bir handikap degil. Bence kadromuzda Saidi’nin yerini dolduracak, ancak kadroda henuz sans bulmamis bircok yerli futbolcumuz var. Dilerim bu oyuncular sans bulduklarinda en azindan Saidi’ye gostermis oldugumuz tolerans ve hosguruyu kendi vatandaslarimiza gosteririz.
Saygilar, Selamlar…
XXCakir58 02.03.2008, 02:15 istatistiklere göre aliriz gibime geliyor insallah da öyledir. Ama herzaman istatistikler uymuyor. Hak eden alsin
oZi Taraftar 02.03.2008, 06:37 Bu hafta Fenerbahce’nin Ankaragucu’le berabere kalmasi ve BJK ile Galatasaray macinin olmasi, bu macin onemini dahada arttirmaktadir. Zor bir deplasman ancak kazanmak zorundayiz. Basarilar dileklerimle, saygilar...
Bu Maç Bizim Olacagıma İnanıyorum.!
sinan-58 02.03.2008, 08:27 şimdi iş dahada değişti çünki bir istatistik daha var şampiyonluğa oynuyan takımlardan biri puan kaybedince diğerleride buyuk bir ihtimal puan kaybediyor dun fener kaybetti bugun beşiktaş veya galatasaray kaybedecek inş. biz kaybetmeyiz
Turan 59 02.03.2008, 09:11 Haydi yiğido,rakiplerimizin puan kaybettiği hafta da,biz kazanmalıyız.
yerliturkuaz 02.03.2008, 09:24 İSTATİSTİKLERE GÖRE BİZ BU MAÇI KESİN KAZANDIK AMA HERŞEY SAHADA OLUR....
Bu hafta Fenerbahce’nin Ankaragucu’le berabere kalmasi ve BJK ile Galatasaray macinin olmasi, bu macin onemini dahada arttirmaktadir. Zor bir deplasman ancak kazanmak zorundayiz. Basarilar dileklerimle, saygilar...
Hemşerim Çaykur Rize maçıda öyle idi. Eğer Sivas o maçı alsaydı herşey daha kolay olacaktı.
Bence zor arkadaşlar. Hayal kurmayalım nerde o ilk yarıdaki Sivass nerde şimdiki Sivass. Bu yüzden bu maçtada yenilip iyice ipler kopacak. Umarım haksız çıkarım
Bu Maç Bizim Olacagıma İnanıyorum.!
Spor Sevgi Ve Kardeşliktir.!
Yazı ile resmin alakasını anlayamadım.
tanju_58 02.03.2008, 17:22 gerçekten bu istatistiğin nekadar doğru olduğu ortaya çıktı.bu haftada a.gücü fenerden puan aldı.haftayada bu istatistik devam edecek inşallah...
vay be ne istatistik miş :D ...
spainloco 02.03.2008, 17:43 waybeeee harbidendeee tuttu :)
gerçekten bu istatistiğin nekadar doğru olduğu ortaya çıktı.bu haftada a.gücü fenerden puan aldı.haftayada bu istatistik devam edecek inşallah...
istatistiklere gore oyle insallah:D
serkankustarci 03.03.2008, 00:14 Bu galibiyete en çok sevinen ben olmuşumdur kesin.
Bu istatistik daha önceleri dikkatimi çekmişti ama dillendirip nazar değdirmeyim dedim.En sonunda bu hafta yazdım.Az daha yenemiyorduk ama son dakikadada olsa golü attık ve istatistikte aynen devam etmiş oldu.Bende rahatladım.
Ayrıca bu hafta A.Gücü de fenerden puan aldı...
Bahattin 03.03.2008, 00:58 kazandik maci 1 o hayirli olsun
izmirliyigido 03.03.2008, 16:06 Bu galibiyete en çok sevinen ben olmuşumdur kesin.
Bu istatistik daha önceleri dikkatimi çekmişti ama dillendirip nazar değdirmeyim dedim.En sonunda bu hafta yazdım.Az daha yenemiyorduk ama son dakikadada olsa golü attık ve istatistikte aynen devam etmiş oldu.Bende rahatladım.
Ayrıca bu hafta A.Gücü de fenerden puan aldı...
Serkan kardeşim seni tebrik ederim. İstatistik doğru çıktı. İnşallah sıra bu hafta Ank.Gücü'n de. F.Bahçe onlarada puan kaybetti... :)
.
tanju_58 09.03.2008, 16:50 Bir istatistik var ki,o istatistiğe göre Sivasspor kesin galip gelecek...
1.Hafta:
2.Hafta:
4.Hafta:
5.Hafta:
5.Hafta:
6.Hafta:
6.Hafta:
7.Hafta:
8.Hafta:
9.Hafta:
12.Hafta:
13.Hafta:
18.Hafta:
19.Hafta:
23.Hafta:
24.Hafta:
Bursaspor-Sivasspor:0-1
şimdi bu listeye Ankaragücünüde ekleyelim.
24.Hafta:
Ankaragücü-F.Bahçe:0-0
25.Hafta:
Sivasspor-Ankaragücü:3-2
Hadi V.Manisaspor al bu hafta fenerden puan sıra sanada gelsin :):)
|