Orijinalini görmek için tıklayınız : TEK GRUP,TEK SES PROJESİ

EFSANE_YENİÇERİ
02.03.2008, 13:04
Abilerim,kardeşlerim,arkadaşla rım stadımızın her köşesinde bulanan grupların haddi hesabı kalmadı 10 kişi 20 kişi olan bi grup kuruyor.
Birleşme konusu daha öncede sitemizde defalarca konuşuldu,tartışıldı fakat hiçbir yere varılamadı çünkü şartlar olgunlaşmamıştı,
bugün baktığımızda gruplarımızın liderleri birleşip yönetimin yanına gitme yanlısı fakat bir başlangıç gerekiyor gruplarımızın liderlerinin,yetkililerinin tekliflerini düşüncelerini bu konuya yazmalarını rica ediyorum.
artık birleşerek yönetimin karşısına çıkalım yönetim birleşme oldugunda gerekli desteği vereceğini defalarca söyledi...
haydi TEK GRUP,TEK SES olalım.

sinan-58
02.03.2008, 13:09
sonuna kadar haklısın bugun bursa taraftarı gelip sitemizde övünüyor bizim şöyle taraftarımız var boyle taraftarımız var diye vede biz onların altında eziliyoruz ben buna çok üzülüyorum bizim niye onlar gibi taraftarımız olmasın bizim takımımız onlardanda iyi şampiyonluğa oynuyor ama taraftar yok eğer sivasspora fayda sağlamak istiyorsanız birleşiiin

TUNA_TNK
02.03.2008, 13:09
ABİCİĞİM SANA SONUNA KADAR DESTEK VERİYORUM ARTIK TEK GRUP TEK SES OLMANIN ZAMANI GELDİDE GEÇİYOR BİLE BUNDAN ÖNCEDE BİRLEŞMELER SÖZ KONUSU OLDU FAKAT KİMSE BU KADAR İSTEKLİ DEĞİLDİ,
BÜYÜKLERİMİZ BİR GÜN BELİRLERSE BULUŞMA AYARLAYALIM VE GÖRÜŞLERİMİZİ BELİRTELİM...
SAYGILARIMLA

sinan-58
02.03.2008, 13:15
utanmamak için gücümüzü gostermek için SİVASSPOR için birleşin şimdi butun gruplarda şu var yok bizim başkan niye başkan olmuyor da onların başkan başkan oluyor yok niye bizim ismimiz olmuyor ama artık bu küçük nedenleri bırakıp SİVASSPOR için birleşin

bozkurt187
02.03.2008, 13:20
ya sivassporun basarisi icin hepimiz birlesmemiz lazim

EyüphanAydın
02.03.2008, 13:23
Artık Yol Birlik Yolu Birleşme Yolu,

Birlikten Kuvvet Doğar.Birleşme Zamanı Geldi

Sivasspor'a En Büyük Desteği Birleşerek Veririz.

Şu Anda Tahminen 7-8 Tane Gruplar Var

Bunlar Birleşşe Tek Yürek Tek Hedef Olsalar

Ne Güzel Olur.

Zaten Tüm Gruplar Sivasspor İçin Mücadele Ediyor.

Hadi Başka Takım İçin Yapsalar Birleşmeyebilirler.

Ancak Tüm Gruplar Sivasspor İçin Savaşıyor.

Bence Birlik ZamanI Geldi.

sait arslan
02.03.2008, 13:27
ÖNEMLİ HATIRLATMA

ARKADAŞLAR 2009 YILINDA SİVASSPORUN TEK BİR GRUBU ZATEN OLACAK.
MERKEZİ SİVAS VE İSTANBULDUR.
YÖNETİMİMİZ veya GELMESİ BEKLENEN YENİ YÖNETİM BU OLUŞUMU DESTEKLEMEKTEDİR.
DERNEK HARİÇ BAĞIMSIZ TARAFTAR GRUPLARI ZATEN TEK YUMRUK OLACAK.OLMAM DİYEN YAPRAK GİBİ ZATEN UÇUP GİDECEK.

GRUBUN YİĞİDOLAR 58'dir.
BEKLE DENDİ KAÇ DEFA.
BİRAZ SABIR.
ÜRÜN SATIŞ NOKTAN BİLE OLACAK SİVASTA....

tanju_58
02.03.2008, 13:28
biz burda nekadar birleşin dedik ve hala diyoruz ama birleşme olacağını zannetmiyorum.olsaydı şimdiyeli çoktan olmuştu.kimsenin öyle bir niyeti yok.10 kişi toplayan grup kurmaya devam edecektir...

Sivasli_Celal
02.03.2008, 13:31
Abilerim,kardeşlerim,arkadaşla rım stadımızın her köşesinde bulanan grupların haddi hesabı kalmadı 10 kişi 20 kişi olan bi grup kuruyor.
Birleşme konusu daha öncede sitemizde defalarca konuşuldu,tartışıldı fakat hiçbir yere varılamadı çünkü şartlar olgunlaşmamıştı,
bugün baktığımızda gruplarımızın liderleri birleşip yönetimin yanına gitme yanlısı fakat bir başlangıç gerekiyor gruplarımızın liderlerinin,yetkililerinin tekliflerini düşüncelerini bu konuya yazmalarını rica ediyorum.
artık birleşerek yönetimin karşısına çıkalım yönetim birleşme oldugunda gerekli desteği vereceğini defalarca söyledi...

ben almanyada kaliyorum
gecen sene sivas-oftas macina gitme sansim vardi

baktim herkösede 5-10 kisi 2 dakkika ses cikartiyor ondan sonra 30 dakkika ses soluk yok

yahu birlesin güclenin

size yazik nefesinize yazik

yoksa sivassporun taraftarinin diyer takimdan neyi eksik?

hicbirseyi hata fazlasi var

Agcalli
02.03.2008, 13:36
Ne birleşmesi abicim kimse birleşmez. Seninde dediğin gibi 20 kişiyi bulan hemen grup kuruyor. Her grup kendini Çarşı grubu gibi zannediyor :) Bu yüzden bizim Sivassporun hiçbir zaman güçlü taraftarı olamaz. Çünki kimse üstüne alınmasın ama bizim Sivasın insanı hasettir. Çekememezlik had safhadır. Hangi taraftar grubu diğerinin çatısı altında olmak ister. Bu haset yüzünden çekememezlik yüzünden Sivas hep yerinde saydı, Sivasın ilçesi Kayseri büyükşehir oldu. Bilmem anlatabildim mi ??

sait arslan
02.03.2008, 13:39
Ne birleşmesi abicim kimse birleşmez. Seninde dediğin gibi 20 kişiyi bulan hemen grup kuruyor. Her grup kendini Çarşı grubu gibi zannediyor :) Bu yüzden bizim Sivassporun hiçbir zaman güçlü taraftarı olamaz. Çünki kimse üstüne alınmasın ama bizim Sivasın insanı hasettir. Çekememezlik had safhadır. Hangi taraftar grubu diğerinin çatısı altında olmak ister. Bu haset yüzünden çekememezlik yüzünden Sivas hep yerinde saydı, Sivasın ilçesi Kayseri büyükşehir oldu. Bilmem anlatabildim mi ??

BU TÜR KONULARIN AÇILIP MİLLETİN KAFASININ KARIŞTIĞI YERLERE YAZI YAZMAYI SEVERİM.
EVET BUNU KİMSE YAPAMAZ DI.AMA YAPILDI ZATEN.YUKARDAKİ YAZIMI OKU.2009 YILINDA OLMAZSA HESABINI BANA SOR.REZİL ET BENİ BURDA.

BAŞKA YAZI YAZMIYORUM.BUKADAR YETER BURAYA.
ARKADAŞIN DÜŞÜNCESİ DE İYİ.AMA HEBERİ YOK.

yigido_furkan
02.03.2008, 13:59
bnce cok dogru bir karar kesinlikle birlesmeli butun gruplar birliklte olup takimi desteklemeli bir bursa ankaragucu maclarin ibn aciksasi taraftara imreniyorum eger birlesme olursa herkes buna destek verir

ferhat_58_oğuz
02.03.2008, 14:40
ARKADAŞLAR NE GURUBUYA Bİ BAKIN BÜYÜK TAKIMLARA KAÇ TANE GURUP VAR 2 VEYA 3 ONLARDA GEREKTİĞİNDE BİRLEŞİYOR TEK SES OLUYOR ZATEN BENCE BU GURUP İŞİ MENFAT KOKUYOR GALİBA YOKSA NİYE BİRLEŞMESİNLERKİ

frankfurt58
02.03.2008, 17:45
BIRLESMEYEN GITSIN STADIN DISINDA BAGIRSIN,kimse kendi kendine havalara girip naz yapmasin.mac basliyor 5 kisi orda bunlarin 3 ü cocuk zaten "bagirmayan taraftar si...gitsin " diyor öbür tarafta ki bes kisi ayni seyi söylüyor 90 dakika boyunca tezahurat bu sekilde.sonra da siteye girip mac resimlerini koyup övüvüyorlar aaa bizim girtlagimiz yirtildi 90 dakika bagirdik cok harikaydi atmosfer falan filan.oysa kendi sesini zor duyuyor.herkes takim menfaati icin calismali yoksa bugunleri cok arariz.herkese saygilar,sevgiler...

NAUGHTYBOY58
02.03.2008, 18:24
ÖNEMLİ HATIRLATMA

DERNEK HARİÇ BAĞIMSIZ TARAFTAR GRUPLARI ZATEN TEK YUMRUK OLACAK.OLMAM DİYEN YAPRAK GİBİ ZATEN UÇUP GİDECEK.

GRUBUN YİĞİDOLAR 58'dir.
BEKLE DENDİ KAÇ DEFA.
BİRAZ SABIR.

Yönetimin Haberi Olduğundan ßu Olayın Emınmısın ßu Olaydan Hem ßiz Tribün Lİderleri Olarak ßizim Neden ßu Olaydan Haberimiz Yok Ve Neden 2009 ßekleniyor ßi Anlam Veremedim..Çalkalamayın Ortalığı...

ßurdan Yeniçeriler ve MErkez Tayfa qRubu Adına Konuşuyorum Tek qRup ALtında Toplanılır Ve Yönetim ßu Olayı Desteklerse Her Türlü Varız Ancak ßu Olay Detaylı Olacak Yonetim İlqilenecek Ama Defalarca Söyledim Yine Söylüyorum Sivas Tribunlerinden Melemen Olmaz Sihirli ßi Değnek Değmediği Sürece...

YİĞİDOOO
02.03.2008, 20:38
ÖNEMLİ HATIRLATMA

GRUBUN YİĞİDOLAR 58'dir.
BEKLE DENDİ KAÇ DEFA.
BİRAZ SABIR.

GÜZEL ABİCİĞİM 2009 DİYORSUN YA :D:D:D:D:D
ŞAKA GİBİİİİİİİİİİİİİİİ

şafak58_35
02.03.2008, 20:53
szö konusu sivasın başarısı ve iyiliğiyse herkes birlik olmalı tabiki.

gardasin.58
02.03.2008, 21:49
Arkadaslar bu konuyla ilgili bir kac defa yazmistim LUTFEN kafanizi kaldirin etrafiniza bir bakin ARKADASLAR DEVLETLER SINIRLARI KALDIRIYOR
Bizler avrupadaki sivaslilari bir araya getimeye ugrasiyoruz yani SIVASSPOR SEMSIYESI altinda taplama cabasindayiz ama sizler sivasspor taraftari olarak herbiriniz ayri tellerden caliyorsunuz buda sivasspora moralini bozuyor ve strese sokuyor yapmayin kendinize gore bir seyler yapmaya calisiyorsunuz ama ne yaptiginizin farkinda bile degilsiniz.
LÜTFEN KENDIMIZE GELELIM SEN BEN YOK SIVAS VE SIVASSPOR VAR HEPIMIZIN CABASI BU YONDE YALANMI GELIN BENCILLIGI BIRAKIP BIRLIK OLALIMMMMMMMMM.

alem_halil
02.03.2008, 22:21
abi ben bi kaç defa gruplarla maça gittim azlık olduğumuz için ses iyi çıkmıyo onun için dedim nezaman hep birlik olursak ozaman giderim..ben gibi düşünen dolu kişi tanıyorum..nekadar erken başlarsak okadar iyi olur..ankaragücü maçında toplanmamız lazım..

myway
02.03.2008, 22:31
Tum Turkiye bizi Yigidolar olarak tanidi ama Yigidolar isminde bir grubumuz yok...

50 bin kisilik tribunumuz yok ki birden fazla grubumuz olsun..

15 bin kisilik tribunde 15 tane grup var....

Tek grup........

Tek grup........

Tek grup........

Tek grup........

Tek grup........

Tek grup........

Tek grup........

Tek grup........

Dilimizde tuy bitene kadar Tek grup........!!!

yigido_furkan
03.03.2008, 00:13
abi ben bi kaç defa gruplarla maça gittim azlık olduğumuz için ses iyi çıkmıyo onun için dedim nezaman hep birlik olursak ozaman giderim..ben gibi düşünen dolu kişi tanıyorum..nekadar erken başlarsak okadar iyi olur..ankaragücü maçında toplanmamız lazım..

cok dogru soyluyosun kardes bnde senin gibi derneklerle gittim ama olmuyo 20 30 kisiyle bagirmayla bnde senin gibi dusunuyorum birlesme hep birliktelik olunursa gidip sonuna kadar destege sonuna kadar variz ama boyle 9 10 kisiyle olmaz

yigido_58_77
03.03.2008, 00:40
kesinlikle birleşilmeli bir taraftar grubu isminde durulmalı böylece takıma daha ii destek verilecektir umarım bu başarılır hadi bakalım biz neden bir bursa tribünü gibi olmayalımki ama bir taraftar grubunun ismide çok önemli yeniçeriler çok değişik dikkat çeken bi isim bnce gruplar o isimde birleşmeli

rsimsek
03.03.2008, 01:03
birleşme konusına tamamen katılıyorum.gruplar birleşmeli ve daha çoşkulu olmalı

YiğidoGençlik
03.03.2008, 08:40
kardeşim birleşmelim diyorsunuzda zaten Rize maçında kimin kaç kişi olduğu ortaya çıktı birleşilsede zaten gruplar 5 er kişi birleşilse ne olacak herkes önce çalışıp kendi grubunu güçlendirsin sonra bu konu gündeme gelsin

serhatcan
03.03.2008, 09:28
ARKADAŞLAR. TEK GRUP OLMASI İÇİN ÖNCEE YÖNETİMİN BİŞEYLER YAPMASI LAZIM. YÖNETİMDEE TARAFTAR KÜLTÜRÜ OLAN EN FAZLA 10-15 KİŞİYİ GÖREVLENDİRİP DESTEK OLMASI LAZIM.O 15 KİŞİDE ÖYLE SERSERİ,AYYAŞ,İŞSİZ GÜÇSÜZ ,AĞALIK,ABEYLİK,REİSLİK,HERŞEY İ BEN BİLİRİM KAFAYAPISINDAN UZAK OLAN KİŞİLERDEN,BİLİNÇLİ,HERKESİ KUCAKLAYAN,ARAŞTIRMACI,EĞİTİML İ,YARATICI OLMASI LAZIM.ZAMANINI AYIRIP ÜNÜVERSİTELERDEN TARAFTAR PROFİLİ,TARAFTAR KAZANIMI,DESTEK ,SİVASSPOR SEVGİSİ KONUSUNDA BİLİMSEL YARDINLAR ALMALARI LAZIM. BUNDADA SİVASSPOR YÖNETİMİNİN DESTEK OLMASI LAZIM.AMA BU UZAK DEĞİL. SİVASSPOR BÖYLE GİDERSE UMUYORUM Kİ BU DEDİKLERİM AŞAMA AŞAMA GELİŞİP GÜÇLENİP VAROLACAKTIR.

KIZILCAN
03.03.2008, 09:28
ÖNEMLİ HATIRLATMA

GRUBUN YİĞİDOLAR 58'dir.
BEKLE DENDİ KAÇ DEFA.
BİRAZ SABIR.
Madem böyle bir proje var neden 2009 yılı bekleniyor?Takımın özellikle bu sene taraftara,güce,desteğe ihtiyacı var.Şampiyonluk yolunda taraftarın yeri çok önemli.Takımın gelecek sene aynı başarıyı göstermesi ne malum.Burada yanlış anlaşılmak istemiyorum.Tabiki Sivaslı olarak her şartta takımımızın arkasındayız ama Sivasspor bizi bu sene hiç olmadığı kadar sevindiriyor ve gururlandırıyorsa bizler de tek yürek olup takımı daha çok ateşlemeliyiz.

serhatcan
03.03.2008, 09:33
bİDE DRUPLAR GRUPLAR DENİYOR. YAVV BEN ANLAMIYORUM. SİVASSPORDA OLAN GRUPLARIN VARLIĞI YOKLUĞUDA BELLİ DEĞİL. HANGİ KÜLTÜRLE GRUP KURMUŞLAR. BEN TAHMİN EDİYORUM Kİ GRUPLAR MAHALLE ARKADAŞLARININ TOPLANMASIYLA OLUŞAN KÜÇÜK KÜMELER. BUNU GERÇEK OLDUĞUNU MAÇLARDA YAŞIYORUZ. 1 GRUP KÜÇÜK BİR TRÜBÜNÜ DOLDURAMIYOR.GERÇEKTEN GURP OLASALAR YILLARCA DRUBUZ DİYEN KİŞİLERİN O TRÜBÜNLERİ ŞİNMDİYE KADAR DOLDURMALARI LAZIMDI. DEMEKKİ TARAFTAR BİLİNCİ YOK. HALLA BİR GRUP BİR TRÜBÜNÜ DOLDURAMIYORSA BURADA EKSİKLİK VAR DEMEKTİR. TARAFTAR TOPLAYAMIYORSA GRUBUNUN TARAFTAR SAYISINI ARTIRAMIYORSA BİRKEÇ KİŞİNİN EGOSUNU TATMİN ETMEK İÇİN OLUŞTURDUĞU TOPLULUK DERİM.BURSA MAÇINI İZLEDİK HEPİMİZ. KISSADAN HİSSE.

KIZILCAN
03.03.2008, 09:37
ARKADAŞLAR. TEK GRUP OLMASI İÇİN ÖNCEE YÖNETİMİN BİŞEYLER YAPMASI LAZIM. YÖNETİMDEE TARAFTAR KÜLTÜRÜ OLAN EN FAZLA 10-15 KİŞİYİ GÖREVLENDİRİP DESTEK OLMASI LAZIM.O 15 KİŞİDE ÖYLE SERSERİ,AYYAŞ,İŞSİZ GÜÇSÜZ ,AĞALIK,ABEYLİK,REİSLİK,HERŞEY İ BEN BİLİRİM KAFAYAPISINDAN UZAK OLAN KİŞİLERDEN,BİLİNÇLİ,HERKESİ KUCAKLAYAN,ARAŞTIRMACI,EĞİTİML İ,YARATICI OLMASI LAZIM.ZAMANINI AYIRIP ÜNÜVERSİTELERDEN TARAFTAR PROFİLİ,TARAFTAR KAZANIMI,DESTEK ,SİVASSPOR SEVGİSİ KONUSUNDA BİLİMSEL YARDINLAR ALMALARI LAZIM. BUNDADA SİVASSPOR YÖNETİMİNİN DESTEK OLMASI LAZIM.AMA BU UZAK DEĞİL. SİVASSPOR BÖYLE GİDERSE UMUYORUM Kİ BU DEDİKLERİM AŞAMA AŞAMA GELİŞİP GÜÇLENİP VAROLACAKTIR.
Abi sonuna kadar katılıyorum sana.Bahsettiğin insanlardan faydadan çok zarar gelir.Eğitimli,bilinçli,ayırım yapmayan,gruplaşmaya göz açtırmayan,liderlik vasfı olan kişiler olmalı ki daha sonra çatlaklar ortaya çıkmasın.

serhatcan
03.03.2008, 09:39
ben düşünüyorum daa.sivasta ki hangi grup gidipte türkiyedeki isim yapmış,görsel şohow larıyla trübünleri renklendiren,takımına en güzel desteği veren bir taraftar grubuyla ve onların yöneyticileriyle fikir alışverişi yapmış. örneğin bir ultrasalan gurubuyla,bir çarşı grubuyla,bir gfb grubula bir texas la gidip fikiralışverişi yapılamaz mı. Bunun için elbetteki gerçek sivasspor lu olmak lazım. yanii kendi egolarını tatmin eden değilde sivasspor u gönülden seven kişilerin olması lazım.ama diyorum yaa. ben yinede umutluyum. ilerde bunlar olacaktır. adım adım. reislikmiş,abilikmişyok külhabeymiş bunlardan arınacaktır. sorumlular olacaktır,bu sorumlularda herkesi kucaklayacaktır. türkiye cumhuriyeti kolay kurulmadı,bu bilinçteki taraftar oluşturmakda aşama aşama olacaktır. . unutmamalı sivasspor sivaslılarındır.

sinan-58
03.03.2008, 16:42
yiğidolar grubu gelecek diyorlar ama onların topluluğu istanbulda her maçta sivasa nasıl gelecekler onemli olan olar değil sivastaki lerin birleşmesi

SEMİH-58
03.03.2008, 16:45
Biz birleşme konusunda her zaman tek sesiz...

BİZ HER ZAMAN VARIZ...,,

BAŞKENTLİ YİGİDOLAR

yeniceri_can
03.03.2008, 18:13
ben karşıyım.
bu şartlarda olacak iş değil bu..

NAUGHTYBOY58
03.03.2008, 18:29
kardeşim birleşmelim diyorsunuzda zaten Rize maçında kimin kaç kişi olduğu ortaya çıktı birleşilsede zaten gruplar 5 er kişi birleşilse ne olacak herkes önce çalışıp kendi grubunu güçlendirsin sonra bu konu gündeme gelsin

qÜZel KArdeşim Şuanda Faaliyette Olan SAdece Siz ve Çılgınlar58 qRßudur İKinizin Toplam Sayısıda 60 ı qeçMez Soz Konusu MErkez Tayfa Yeniçeriler Veya Diğer qRuplar İSe Yeniçeriler ve MErkez Tayfa Adına Konuşmalıyımdırkı 50 Kİşiyle Maça qideceğimize Hİç qİtmeyiz qErçi Potansiyel Olarak Cok qÜçlüyüz Ancak ßurdada Tartışıldığı qİßi Tek qRup Olana Kadar Yönetimi Arkamıza Alana KAdar ßizler Yokuz Ferdi Olarak Sİvassporumuzu Destekleriz Tabi Kimse Yanlış Anlamasın!!!

merkez_emre
03.03.2008, 18:51
bende bırlesme taraftarıyım ama kımın ne kadar cok ''saglam'' adamı varsa onun agırlı olması gerekır...

bu arada aylardır tek grup diye yırtınan herkesi tek grup oldugunda aramızda gormeyı isteriz....sehir dısında ise maddi manevi destek vermeleri LAZIM!!!

öyle arkadan ahkam kesmekle olmuyor bazı seyler..

YiğidoGençlik
04.03.2008, 08:32
qÜZel KArdeşim Şuanda Faaliyette Olan SAdece Siz ve Çılgınlar58 qRßudur İKinizin Toplam Sayısıda 60 ı qeçMez Soz Konusu MErkez Tayfa Yeniçeriler Veya Diğer qRuplar İSe Yeniçeriler ve MErkez Tayfa Adına Konuşmalıyımdırkı 50 Kİşiyle Maça qideceğimize Hİç qİtmeyiz qErçi Potansiyel Olarak Cok qÜçlüyüz Ancak ßurdada Tartışıldığı qİßi Tek qRup Olana Kadar Yönetimi Arkamıza Alana KAdar ßizler Yokuz Ferdi Olarak Sİvassporumuzu Destekleriz Tabi Kimse Yanlış Anlamasın!!!

sen stada gelmiyorsun galiba bizim çılgınlarla bir alakamız yok zaten onların adamıda yok biz sadece kendimiz şu an içi 60 civarındayız ama bu daha iyi olcak yeni bir grubuz fakat çılgınlar maça 5 kişi ile geliyor karıştırmayın yani

SenSetik
04.03.2008, 08:46
bİDE DRUPLAR GRUPLAR DENİYOR. YAVV BEN ANLAMIYORUM. SİVASSPORDA OLAN GRUPLARIN VARLIĞI YOKLUĞUDA BELLİ DEĞİL. HANGİ KÜLTÜRLE GRUP KURMUŞLAR. BEN TAHMİN EDİYORUM Kİ GRUPLAR MAHALLE ARKADAŞLARININ TOPLANMASIYLA OLUŞAN KÜÇÜK KÜMELER. BUNU GERÇEK OLDUĞUNU MAÇLARDA YAŞIYORUZ. 1 GRUP KÜÇÜK BİR TRÜBÜNÜ DOLDURAMIYOR.GERÇEKTEN GURP OLASALAR YILLARCA DRUBUZ DİYEN KİŞİLERİN O TRÜBÜNLERİ ŞİNMDİYE KADAR DOLDURMALARI LAZIMDI. DEMEKKİ TARAFTAR BİLİNCİ YOK. HALLA BİR GRUP BİR TRÜBÜNÜ DOLDURAMIYORSA BURADA EKSİKLİK VAR DEMEKTİR. TARAFTAR TOPLAYAMIYORSA GRUBUNUN TARAFTAR SAYISINI ARTIRAMIYORSA BİRKEÇ KİŞİNİN EGOSUNU TATMİN ETMEK İÇİN OLUŞTURDUĞU TOPLULUK DERİM.BURSA MAÇINI İZLEDİK HEPİMİZ. KISSADAN HİSSE.

teşekkür butonu kalktığı için yazarak teşekkür etmek istiyorum.....
katılıyorum.........

NAUGHTYBOY58
04.03.2008, 20:04
sen stada gelmiyorsun galiba bizim çılgınlarla bir alakamız yok zaten onların adamıda yok biz sadece kendimiz şu an içi 60 civarındayız ama bu daha iyi olcak yeni bir grubuz fakat çılgınlar maça 5 kişi ile geliyor karıştırmayın yani

ßen Sizinle Cılqınları KArıştırmıorum SAdece İki qRubun Maçlara qİttiğini İmaa Etmeye Çalışıorum ;)Ayrıca ßen 1998 Senesinden ßeri Hiçßir Maçı Kaçırmaksızın qELiorum Stada ;)

Nihat71
04.03.2008, 20:10
Ya bırakın bu grup ayağını, adam gibi birleşin sivasspor'a hep birlikte destek olun. Şu bursa taraftarına hayran kaldım valla. Sizin onlardan neyiniz eksik? Bu kafayla, inatcılıkla hiçbir yere varamzsınız. Uyanık olun, el alemden üstün olun.

Son 10 maç kaldı, seri yaparsak şampyon biziz, tam destek zamanı uyumayın, bu fırsat birdaha ele geçmez!

NAUGHTYBOY58
04.03.2008, 20:15
KArdeşim İŞin içinde Değilsiniz ßilip ßilmeyen Herkes Konuşmasın

merkez_emre
04.03.2008, 20:22
Ya bırakın bu grup ayağını, adam gibi birleşin sivasspor'a hep birlikte destek olun. Şu bursa taraftarına hayran kaldım valla. Sizin onlardan neyiniz eksik? Bu kafayla, inatcılıkla hiçbir yere varamzsınız. Uyanık olun, el alemden üstün olun.

Son 10 maç kaldı, seri yaparsak şampyon biziz, tam destek zamanı uyumayın, bu fırsat birdaha ele geçmez!

o zaman sende cıkarsın bı grupda kendı arkadaslarınla bırlıkte takıma destek verırsın ona buna laf atıcagına kendınde birşeyler yap..

gardasin.58
04.03.2008, 21:02
o zaman sende cıkarsın bı grupda kendı arkadaslarınla bırlıkte takıma destek verırsın ona buna laf atıcagına kendınde birşeyler yap..

15- 20 guruplar olarak HER KAFADAN BIR SES KIMI DAVULA VURUR KIMI KASNAGINA.
Kimin ne dedigi anlasilmaz aynen koronun icinden catlak sesler cikararak koroyu bozdugu gibi.

merkez_emre
04.03.2008, 21:08
tamam o zaman gardas grup bırlesırse ılk senı beklıyorum, tamam ?

sivas_sevdamiz
04.03.2008, 21:41
bi kere şu kesin: birleşilse bile herkes bizim grubun çatısı altında birleşelim diyecek (herkes kendine göre haklı)... ama herkesin biraz fedakarlık yapması lazım. tamamen farklı bir isimle bir grup kurulsa ve herkes o gruba üye olsa... başka grup kurulmasına da izin verilmese...

rize maçında (daha önceki maçlarda da olduğu gibi) sağ tarafımda bir grup bi tezahürat yaparken , sol tarafımda başka bir grup apayrı bir tezahürat yapıyo... hangisine katılacağımızı şaşırdık... birine destek versek diğer grubun sesini bastırmış olmak huzursuz ediyo...

altuntas58
04.03.2008, 22:37
arkadaşlar bu hafta bursaspor macına gittim muntazam bir seyirci topluluğu ile karşılaştım aynı zamanda tek ses tek tip tezhüratla inanın hayran kaldım benki hayatım boyunca istanbul takımlarının maclarına senelerce gittim özellikle beşiktaşın maclarına yüzlerce kere gitmiş birisi olarak bursaspor taraftarını bu derece kendini gelitirişini gözlerimle görünce inanamadım olmaz böyle bir topluluk maca baktığım kadarda onlara bakmaktan kendimi alamadım gelelim sivassporun seyircilik anlayışına inanın bizlerde kendimizi avutuyoruz başkalarını görünce bizim takımı nasıl desteklediğimiz ortaya cıkıyor guruplardan kendimizi kurtaramıyoruzki o diyor benim etrafımda birleşilsin ötekisi diyor benim etrafımda birleşilsin senlik benlik derken olan aradaki sivassporumuza oluyor lütfen artık birleşiniz zaman aleyhimize işliyor gecen zamanı geri getiremeyiz yeni tezahürat şekilleri geliştirelim tek ses tek yürek olalım baka sivasspor yok

yeniceri_can
05.03.2008, 11:51
bilende konuşuyor blmeyende.bu iş böyle internette klavyede çözülecek mesele değil.

58 memo
05.03.2008, 12:40
Burda yıllardan beri söylüyorum
birleşin,birleşin
canı sıkılan kendince grup kurmaya çalışıyor
ortak nokta Sivasspor olduğuna göre birleşilmesi çok iyi olur
birleşmeyenler neyi paylaşamıyorlar o da ayrı bir dert
birleşme olduğu zaman rakibe seyirci baskısı daha çok olur
zaman geç olmadan şampiyonluk mücadelemizde rakipler seyirci baskısı görsün..

myway
05.03.2008, 12:47
zaten gruplarin cok zayif olduguna 5-10 ar kisilik olduguna deginilmis.. ama bence soyle dusunmek lazim.. gercekten de 5 -10 kisi bile olsalar.. en azindan bu insanlar birlesse 40-50 kisi guzel bir birliktelikle tek bir grup kurabilir...ve inaninki sayilari kisa zamanda yuzleri binleri bulur.. Bu potansiyel var.. insallah basaralim bu olayi besiktas macina kadar!!

Nihat71
05.03.2008, 19:51

Ben yurt dışında yaşıyorum kardeşim. Biz buralardan ancak paramız ile destek verebiliyoruz. Gerisinide sizlerden akıllı ve sivasspor'a faydalı olabilecek şekilde bekliyoruz...

Nihat71
05.03.2008, 19:55
zaten gruplarin cok zayif olduguna 5-10 ar kisilik olduguna deginilmis.. ama bence soyle dusunmek lazim.. gercekten de 5 -10 kisi bile olsalar.. en azindan bu insanlar birlesse 40-50 kisi guzel bir birliktelikle tek bir grup kurabilir...ve inaninki sayilari kisa zamanda yuzleri binleri bulur.. Bu potansiyel var.. insallah basaralim bu olayi besiktas macina kadar!!

Çok haklısın hemşo, naz etmenin zamanı değil, son 10 maç kaldı, seri yapalım bizanzlılar avcunu yalar.

Haydi sivas'lı gençler...

gardasin.58
05.03.2008, 20:21
tamam o zaman gardas grup bırlesırse ılk senı beklıyorum, tamam ?

Guzel gardasim keske öyle bir imkanim olsa canla basla girerim soz sivasspor olunca akan sular durur.
Ama suna inan bizler buralarda (YURTDISINDA) Sivasspor icin elimizden geleni yapmaya calisiyoruz ve yapiyoruz bundan hic suphen olmasin.
saygi ve selamlarimla
DANIMARKA

EFSANE_YENİÇERİ
08.03.2008, 13:37
konuyu açtımki grup liderlerimiz bir gün ayarlayalım ve bu birleşme işini ciddi ciddi konuşalım bir sonuca bağlayalım diye fakat grup liderlerimizin umrunda değil hayatında 3-5 kere maça gelmiş insanlar senelerdir benimle deplasmanlara gelen,aç kalıp bilet alan,cami avlularında uyuyan insanlara akıl veriyor isim vermek istemiyorum ama yorum yapanlar adam gibi yorum yapsın benim yıllardır tribünde omuz omuza oldugum kardeşlerime laf etmesin....

yigido_furkan
08.03.2008, 13:57
eger birlesme olmadigi surece bu haftaki macta ankaraguclu taraftarlar gelirse taraftar ustugunu alacak ve 90 dk takimini kendi sahasindaymis gibi destekliyecek biz ise sadece izleyecegiz

sinan-58
08.03.2008, 14:05
konuyu açtımki grup liderlerimiz bir gün ayarlayalım ve bu birleşme işini ciddi ciddi konuşalım bir sonuca bağlayalım diye fakat grup liderlerimizin umrunda değil hayatında 3-5 kere maça gelmiş insanlar senelerdir benimle deplasmanlara gelen,aç kalıp bilet alan,cami avlularında uyuyan insanlara akıl veriyor isim vermek istemiyorum ama yorum yapanlar adam gibi yorum yapsın benim yıllardır tribünde omuz omuza oldugum kardeşlerime laf etmesin....

haydi başkanlar gun belirleyin en kısa zamanda toplanılsıon bir kara alınsın ankaragüzü maçından once olursa iyi olur adamlar gelip bizim statı inletmesinler

rsimsek
08.03.2008, 15:41
arkadaşlar hep söyleniyor birleşme konuları ama bir gelişme yok.lütfen grup liderleri bir araya gelsin ve anlaşsınlar.bizim ne eksiğimiz var ötekilerden

Abdullah DuMaN
08.03.2008, 17:14

AYNEN KATILIYORUM BENDE ................. ÇOK DDOĞRU Bİ KONU YA BASMIŞSIN

yeniceri_can
08.03.2008, 18:40

herkes bi taraftan emir veriyor sanki kendi ellerindeymiş gibi.
biride çıkıp demiyorki ya arkadaşlar boşuna çenenizi yormayın (!) bu iş olacaksa kendi ellerinde die.
abi herkes burada içimizde olmasada yorum yapıyor.
ben bu işin içinde olan biri olarak karşı oldugumu gene dile gitiriyorum..

FALÇATA 58
08.03.2008, 18:48
BENCEDE EN DOĞRUSU GRUPLAR BİRLEŞSİN VE TEK BİR YERDEN MARŞLAR SLOGANLAR ATILSIN

FALÇATA 58
08.03.2008, 18:48
TABİ İLLAKİ BİZDE EŞLİK EDECEĞİZ :)

Agcalli
08.03.2008, 19:22
Kesinlikle böyle bir proje başarıya ulaşamaz. En azından şimdilik imkansız.

zaralım 58
08.03.2008, 19:30
valla TAM DESTEK HEP DESTEK.

BİR OLALIM DİRİ OLALIM

Üni-Ç58
08.03.2008, 19:46

Rize maçına Çılgınlar organize olamadı diye meydan boş buldun 5 kişi 10 kişi diye yaz dur.Önce sen grubunda kaç tane ben sivassporluyum diyebilcek maça İstanbul takımlarının ürünüyle gelmeyen kaç adamın var ona cvp ver.Çılgınlar sizden kat kat büyük potansiyele sahip yarın Ankaragücü maçında kaç kişiyiz iyi bak görürsünüz.Ayrıca daha 2 gün önce ben Çılgınlardanım diyenlerde sizler değilmiydiniz.Bundan sonra Çılgınlarla ilgili konuşma.Mazimiz Yeter Size .::Since 1986 Çılgınlar 58::.

Ayrıca birleşme konusuna gelincede Çılgınlar olarak 1967 Genç Taraftarlar Derneği ve Merkez Tayfa grubu ile tek ses tek yürek olmak için birşeyler yapmaya çalışıyoruz sonundada hayırlısı neyse o olucak inş.

merkez_emre
08.03.2008, 20:20
Rize maçına Çılgınlar organize olamadı diye meydan boş buldun 5 kişi 10 kişi diye yaz dur.Önce sen grubunda kaç tane ben sivassporluyum diyebilcek maça İstanbul takımlarının ürünüyle gelmeyen kaç adamın var ona cvp ver.Çılgınlar sizden kat kat büyük potansiyele sahip yarın Ankaragücü maçında kaç kişiyiz iyi bak görürsünüz.Ayrıca daha 2 gün önce ben Çılgınlardanım diyenlerde sizler değilmiydiniz.Bundan sonra Çılgınlarla ilgili konuşma.Mazimiz Yeter Size .::Since 1986 Çılgınlar 58::.

Ayrıca birleşme konusuna gelincede Çılgınlar olarak 1967 Genç Taraftarlar Derneği ve Merkez Tayfa grubu ile tek ses tek yürek olmak için birşeyler yapmaya çalışıyoruz sonundada hayırlısı neyse o olucak inş.

birleşme filan yok
once siz birleşin destekleyeceğiz diyenler sözlerinin yiyip hele bakarız diyip gecistirdiği sürece de ben ve arkadaslarım trıbunlerde yokuz...
ama bilmıyorlarki bir gun bu takım da orta sıralarda alt sıralarda olucak o zaman gelırler yanımıza...