Orijinalini görmek için tıklayınız : YILDIZ ABDURRAHMAN
SivasSpor.Com 02.03.2008, 21:46 http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/brssvs12.jpg
Sitemizde yapılan anket sonuçlandı. Üyelerimiz, Sivassporumuzun deplasmanda Bursaspor`u 1-0 mağlup ettiği maçın yıldızı olarak Abdurrahman Dereli`yi seçti.
Yapmış olduğumuz ankete göre Abdurrahman Dereli kullanılan oyların %30,61 ini alarak maçın yıldızı seçildi.
2414 üyemizin katılım gösterdiği ankette Abdurrahman Dereli 739 kişinin oyunu aldı. Abdurrahman Dereli`yi 530 oy ile Sezer, 463 oy ile Akın Vardar, 312 oy ile Mehmet Yıldız ve 108 oy ile Mohammed Ali takip etti.
35fulya58 02.03.2008, 21:50 Maçın yıldızı bence Abdurrahman Dereli idi.
İyi Oynayanlar ise: Akın ve Mehmet Yıldız,
Kötü oynayan ise çok sevdiğim abim Mohammed Ali abiydi. Bir diğer kötü oynayanda Cvetkov'du.
sivaslı yıldız 02.03.2008, 21:50 Elbette Abdurrahman..
İlginç, bu hafta da listeye Mohamed Ali ekli..:rolleyes:
bu macin kahramani 370 dakkadir gol yemeyen akindir:)
Akin kalesini gole kapadi masallah...
Ama bu arada gordugu sari kart nedeniyle onumuzdeki hafta cezali...
Umarim yedek kalecimiz harun akini aratmaz.. yada petkovic de iyilesti o da oynayabilir...
cesur sivas 02.03.2008, 21:55 tabiki abdurrahman dereli kardesim...
cok iyi defans yapti, butun mac boyunca one gitdigimiz zamanlarda destek verdi yan taraflardan ve tabiki bugunku galibiyet golumuzu getirdi!!!!!!!!!
macin adami baski kim olabilirki bu dediklerimden sonra.......
mertoz58 02.03.2008, 22:01 Maçın yıldızı her zaman ki gibi Bülent Uygundur.Bu kadroyla galip geldiği için.Bu kadar kısıtlı bir kadroyla halen şampiyonluk yarışına devam ettiği için.
Maçın yıldızı bence Abdurrahman Dereli idi.
İyi Oynayanlar ise: Akın ve Mehmet Yıldız,
Kötü oynayan ise çok sevdiğim abim Mohammed Ali abiydi. Bir diğer kötü oynayanda Cvetkov'du.
Muhammed Ali benim de çok sevdiğim, çok beğendiğim ve hep başarılı olmasını istediğim bir futbolcu ancak ne olduysa tam 12 haftadır suskun ve uzun süredir de vasatın altında oynuyor. Belki de Bülent Hoca'nın Muhammed'le biraz özel ilgilenmesi ve gerekli terapiyi yapması gerekebilir.
Kaybedilmemesi gereken bir futbolcu ve takımın abisi, kendisini seviyoruz... Umarım en kısa zamanda toparlar.
Akın'ın sarı kart görmesi iyi olmadı ama haftaya Ankaragücü'nü geçeriz.
yerliturkuaz 02.03.2008, 22:11 MEHMET YILDIZ OLMASAYDI İLERDE TOP TUTAMAZ GOLÜN OLUŞMASIDA İMKANSIZ OLURDU BU NEDENLE MEHMET YILDIZDIR MAÇIN YILDIZI....
Muhammed ali böyle olmuyor be gözüm.
Ya hep ya hiç, ya adam giyi oynarsın, ya da lütfen git...
zaralım 58 02.03.2008, 22:16 Ben son haftalarda Mohammed'in sahadan pek fazla göremiyorum inş en kısa zamanda golle buluşur
MACIN YILDIZI DEFANSIMIZDI..DEFANS SUPERDI BUGUN.. ELBETTE ABDURRAHMANDA SUPERDI.. IKINCI YARI ÇOK İYİ OYNADIK.. YERINDE DEGISIKLIK YAAPAN HOCAMIZIDA TEBRIK EDIYORUM... MACIN YILDIZI BENCE ABDURRAHMANDI..
ismyil_1987 02.03.2008, 22:37 onların hepsi bireer yıldız... tartısmaya gerenk yok:D
Yigido58_NL 02.03.2008, 22:48 Abdurrahman com iyi bir mac cikardi ve guzel futbolunu birde guzel golle susledi.Helal aslinda hepsi bir yildizdi ama Abdurrahman cok iyiydi
TracyMcGrady58 02.03.2008, 22:49 Abdurrahmana oyumu verdim ama Hayrettin'de cok iyiydi. Iki bekler saglam oynadi bugün
rotasiz_fr 02.03.2008, 22:49 valla bence abdurrahman & musa
kubilay68 02.03.2008, 22:50 tabiki abdurrahman cunku dakka 90 da atti golu oyle degilmi
BekirBayrak 02.03.2008, 22:53 Bencede ABDURRAHMAN macın yıldızı
kubilay68 02.03.2008, 22:54 ya rkadaslar mohammet ali neden bukladar kotu bir futbol sergiliyorya kendini hic yormadan top kosturuyor olmuyor boyle mohammet ali ayip ama luften caba goster biraz bizim bildimiz mohammet bu degil.
COBANSARAYLI 02.03.2008, 22:56 macin Yildizi Abdurrahman dereli kesinlikle gercekten bugun cok iyiydi ve Golunude atti maci izlerken kendisinin bu oyununa bir golun cok yakisacagini konustuk ve golude atti helal olsun mehmet yildiz tutuktu ama asistle kurtardi
1967 dernek serkan20 02.03.2008, 23:08 abdurrahman dereli tartışmasız maçın yıldızıdır.
hayrettinde defansta çok iyi işler yaptı
yalnız haftalardır bir varlık gösteremeyen mohammed alinin biraz yedeğe geçmesi gerekiyor
çünkü her maç 1 adam eksiğiz
onu sadece serbest atışlarda görüyoz o kadar
ya insan azcık kendini geliştirir artık aynı serbest vuruşlarda kaleye vur gitsin öldür pozisyonlar hep aynı bu kadarda pes artık
artık yeni serbest vuruş varyasyonları denemek lazım
kaybettiğimiz pozisyonlar bize lazım olacaktır
sivaslı-elif 02.03.2008, 23:43 maçın yıldızı belli tabiiki maçın yıldızı sivasspor takım halinde yıldız bi tane dersek sadece mehmet yıldız ama bizim takımımız başlı başınaca yıldızlarla dolu.........!!!!!!!!
maçın yıldızı:sivasspor
maçın yıldızı:futbolcular
maçın yıldızı:taraftarlarrrrrr
KALECIMIZ AKINDI KALEMIZDE.SAYGILARIMLA...
omercoskun 03.03.2008, 00:14 maçın yıldızı abdurrahman dereli idi bence akının kart cezalısı olması çok kötü oldu !!!!!!!!!!!!!
serkankustarci 03.03.2008, 00:18 Bence Hayrettin.Çünkü Bursanın çoğu atağını başlamadan bitirdi ve kazandığı toplarıda çok iyi kullandı.Son zamanlardaki en iyi hayrettini seyrettim.
Bahattin 03.03.2008, 00:54 bana gore hayrettindi cunku mac boyunca buyuk gayrette bulundu hakikaten guzel oynadi
gercek58li 03.03.2008, 02:54 Bence Hayrettin.Çünkü Bursanın çoğu atağını başlamadan bitirdi ve kazandığı toplarıda çok iyi kullandı.Son zamanlardaki en iyi hayrettini seyrettim.
Hepsi de elinden geleni yapti ama HAYRETTIN cok iyiydi!
Yalniz Sezer niye ilk 11 de anlayabilmis degilim!??
bence akin en iyi oynadi, hiiic gol yemedi
ibrahimovic7 03.03.2008, 07:27 asist kralı mehmet bide gol atabilseee vöaryaaa
İlk yarıda kritik bir kurtarış yaptıki Akın seyredenler bilir... Tabiki bu hafta Abdurrahman ve Mehmet Yıldızı unutmamak gerek...
Abdurahman, Mehmet, Hayrettin ve Akın göze batanlardı.
bu maçın kahramanı bencede AKINDIR
tabiki abdurahman gloü attı, mehmet yine herzamanki gibi asistini yaptı maçı sırtladı ama kalede artık bir dev var
AKIN
serhatcan 03.03.2008, 08:18 arkadaşlar bu maçın kahramanı mehmet yıldız dı. düşününsene abdurahmana attığı pası her forvet atamaz. çünkü forverker bencildir. mehmet yıldız da kendi de vursa gol olmasa kimse bişey diyemez. dikkatinizi bişeye çekmek istiyorum. Mehmet yıldız takımı için oynayan türkiyedeki tek forvettir.. hem gol attıyor hemde asist krallığındada önde gidiyor. olaya böyle bakmak lazım. musayada çok güzel düşünceyle bi pas attı ama dengesini kaybetti düştü. yanii bu koca adam ( mehmet yıldız ) gerçekten bir YIZDIZ.BENCİL DEĞİL,TAKIMI İÇİN OYNUYOR VEEEEEE ÇOOOOOOOKKK BAŞARILI.
Bencede macın yıldızı abdurrahmandı.
Çok güzel bindirmeler yaparaka çok iyi mucadee etti.
Abdurahman
Mehmet Yıldız
Akın
Hayrettin
Diğer futbolcularda fena değildi.
kadir984 03.03.2008, 08:55 abdurrahmanı özellikle takip ettim cocuk gerçekten çatlayasıya koştu hatta sonlara doğru epey güç harcadı. iyi ki o golü buldu yoksa yıkılırdı ve o kanattan da golü yerdik. ayrıca mehmet yıldızın hakkını vermek lazım ismail güldüren gibi oyuncunun elinden 5 defa kaçtı ve hepsinde de gol pozisyonuna girdik.
MAÇIN YILDIZI ABDURAHMANLA BAŞLAR DİĞER 17 KİŞİ İLE DEVAM EDER VE ARDINDAN TAKIMI YANLIZ BIRAKMAYAN TARAFTARLARIMIZDA BİTER DİYE DÜŞÜNYORUM. HERKES BİRER YILDIZ OLDU.
Abdullah DuMaN 03.03.2008, 09:13 MEHMET NERDE YILDIZ BU MAÇI BERABERE BİTSEYDİ MUHAMMED MEHMED VE CVETKOV YÜZÜNDEN OLURDU ALLAHTAN SAVUNMAMIZ MÜKEMMELDE SAVUNMA VE AKIN YILDIZLAŞTI AMA NEDEN SE BEN SEZERİN BU TAKIMDA NE İŞİ OLDUĞUNU ÇÖZEMEDİM
recosan58 03.03.2008, 09:59 abdurrahmandı tabiki akında çok iyiydi
yigido_sampiyon 03.03.2008, 10:09 maçın iki yıldızı vardı bence
akın ve abdurahman...
diallo ve kanfory tam isabet iki transfer olduklarını her geçen gün gözlerimize sokarcasına gösteriyorlar...ikisi de maçın öne çıkan isimleriydi..
bassguitar 03.03.2008, 10:37 takım savunmasi olarak macta cok iyi idik.ben özellikle bu macta sylla yı secşyorum macin adami.cünki ilk müdahalelerde cok iyidi
Türkiye'nin en iyi sağbeklerinden olan Abdurrahman Dereli
Abdurahman Dereliydi... Hem defansta hem de ileriye dogru yaptıgı cıkıslarla takımımıza her iki alanda da destek oldu.sonunda da emeginin karşılıgı olarak golunude attı.
sarsılmaz 03.03.2008, 11:37 --------------------------------------------------------------------------------
tabiki abdurrahman dereli kardesim...
cok iyi defans yapti, butun mac boyunca one gitdigimiz zamanlarda destek verdi yan taraflardan ve tabiki bugunku galibiyet golumuzu getirdi!!!!!!!!!
macin adami baski kim olabilirki bu dediklerimden sonra.......
BU GÖRÜŞE KATILMAMAK ELDE DEĞİL ABDURRAHMAN BU HAFTA GERÇEKTEN HARİKA BİR İŞ ÇIKARTTI.
ceza_tolga_rep 03.03.2008, 12:01 abdurrahman dereli........................ ....................
izmirliyigido 03.03.2008, 12:28 Gol attığı için demiyorum. Ama özellikle 2. yarıda yaptığı başarılı savunma, ileri çıkışlarda yarattığı pozisyonlar ve ortalar, orta saha mücadele ederken kademeye girişleri mükemmeldi. İşte bütün bunları toplayarak diyorum ki maçın yıldızı ABDurrahman DERELİ'ydi.
Ama AKIn VARDAR ve MEHMET YILDIZ'ı da gözardı etmemek lazım.
.
MEHMET NERDE YILDIZ BU MAÇI BERABERE BİTSEYDİ MUHAMMED MEHMED VE CVETKOV YÜZÜNDEN OLURDU ALLAHTAN SAVUNMAMIZ MÜKEMMELDE SAVUNMA VE AKIN YILDIZLAŞTI AMA NEDEN SE BEN SEZERİN BU TAKIMDA NE İŞİ OLDUĞUNU ÇÖZEMEDİM
Sezer,in bu takimda ne isi var diye aciklama yapmani dogru bulmuyorum.Cünkü bu oyuncu iyi olmassa Bülent Hoca kadroya bile almaz.Sezer her macta ayri görevlerde mücadele ediyor,Sezer,in pozisyonu Orta saha ve ileri hücumlarda destek veren bir oyuncu oldugunu unutmamak lazim.Saygilar ve selamlar
mehmetyildiz58 03.03.2008, 12:34 KİM OLACAK ARKADASLAR TABİKİDE ABDURRAHMAN İLE MEHMET YILDIZ:)
cvetkovun futbolu ise hayal kırıcıydı:(
Abdullah DuMaN 03.03.2008, 12:42 diallo ve kanfory tam isabet iki transfer olduklarını her geçen gün gözlerimize sokarcasına gösteriyorlar...ikisi de maçın öne çıkan isimleriydi..
EVET KATILIYORUM BENCEDE TAM İSABET............
Abdullah DuMaN 03.03.2008, 12:49 Sezer,in bu takimda ne isi var diye aciklama yapmani dogru bulmuyorum.Cünkü bu oyuncu iyi olmassa Bülent Hoca kadroya bile almaz.Sezer her macta ayri görevlerde mücadele ediyor,Sezer,in pozisyonu Orta saha ve ileri hücumlarda destek veren bir oyuncu oldugunu unutmamak lazim.Saygilar ve selamlar
BEN İYİ Bİ HAREKETİNİ GÖREMEDİM ŞİMDİYE KADAR AYRICA BEN GÖRÜŞÜMÜ SÖYLEDİM TABİKİ BÜLENT HOCA BİLDİĞİNİ YAPAR
Bence en kritik zamanlarda yaptığı önemli kurtarışlarla Akın maçın yıldızıydı. Eğer onlardan biri gol olsaydı Abdurrahman'ın attığı gol beraberlik golü olacaktı :)
abdurrahim_58 03.03.2008, 13:52 tabii ka Abdurrahman DERELİ helal olsun eger basaarısını devame ettirirse Sivasspora byuku faydsı dokunacqaktır.
bozkurt187 03.03.2008, 13:59 bence abdurrahman sadece gol attigi icin degil cok iyi bir performans ortaya koydu ama akinda gercekten cok iyi kurtarislar sergiledi
semihkilic_58 03.03.2008, 14:17 Bu macın yıldızı tartışmasız abdurrahman dereli maçın basından berı süper oynadı sonrada akın
muhammet ali ve musa çok kötüler son haftalarda inşallah yeniden çıkış yakalarlar.
Bence maçın yıldızı Akındır. Abdurrahman gol attı ama bence Akın maçın yıldızı idi.
sivas_kangallı 03.03.2008, 14:56 bence Abdurrahman..
attığı golle altın değerinde 3 puan aldık bu puanın ne kadar önemşli olduğunu ilerki haftalarda çok iyi anlayacağız.
TABIKI ABDURRAHMAN...................
gardasin.58 03.03.2008, 15:16 Abdurahman dereli ve hayrettin bursa macinin yildizlari.
kocero.58 03.03.2008, 15:41 arkadaşlar maçı izleseydiniz kesinlikle İlhan diyeceğinize eminim ilhan çok çalıştı ikinci yarı atakların çoğu onunla başladı çok iyiydi bence bu hafta
yigidomustafa58 03.03.2008, 15:55 bu macin kahramani 370 dakkadir gol yemeyen akindir:)
Akin kalesini gole kapadi masallah...
Ama bu arada gordugu sari kart nedeniyle onumuzdeki hafta cezali...
Umarim yedek kalecimiz harun akini aratmaz.. yada petkovic de iyilesti o da oynayabilir...
sana katılıyorum AKIN Maçın Yıldızı
Sweetgirl 03.03.2008, 16:19 Abdurrahman bence bu macin YILDIzi
Macin basindada sergiledigi cok iyi performansini
son dakikada atdigi gol'lede ispatlamis oldu
Turan 59 03.03.2008, 16:46 Abdurrahman DERELİ fazlasıyka hak etti.
Turan 59 03.03.2008, 16:46 Abdurrahman DERELİ fazlasıyla hak etti.
maçın yıldız,akın,abdurahman,hayrett in,mehmet yıldız.....hepsi bir harika 3 puan aldiklari sürecee:-)
mustafa_kavak58 03.03.2008, 17:21 Bence macin yildizi Abdurrahman
Tek kalemle Abdurrahman..........
dülger58 03.03.2008, 18:32 MAÇIN YILDIZI AKIN.MAÇIN MÜCADELE EDENLERİ SYLLA-ABDURRAHMAN-MEHMET YILDIZ-MURAT-MAÇIN VASATLARI MOHAMMED-İLHAN-MUSA
muhammed ali artık eskisi gibi oynasın özledik o muhteşem frikikleri mehmet yıldızıda bu hafta ismailin çok iyi markajına rağmen yine yaptı ve golü atamasada attırdı ayrıca BÜLENT HOCA sen olmasan şimdi naapardık bilmiyorum seni sivasa allah gönderdi
Ibrahim1983 03.03.2008, 19:50 Muhammed ali böyle olmuyor be gözüm.
Ya hep ya hiç, ya adam giyi oynarsın, ya da lütfen git...
Nihat kardesim her futbolcunun bir kötü zamani olur asil bu zamanda muhammet abiye destek vermemiz lazim, Insallah eski günlerine tekrar kavusur. Gol attigi zaman en iyisi muhammet abiydi simdi en kötüsümü?
Ibrahim1983 03.03.2008, 19:53 muhammed ali artık eskisi gibi oynasın özledik o muhteşem frikikleri mehmet yıldızıda bu hafta ismailin çok iyi markajına rağmen yine yaptı ve golü atamasada attırdı ayrıca BÜLENT HOCA sen olmasan şimdi naapardık bilmiyorum seni sivasa allah gönderdi
Dogru söylüyorsun kardes Bülent hoca ve futbolcularina cok seyler borcluyuz
fkaraca58 03.03.2008, 19:58 ilhanda çok güzel oynadı benim gözüme o çarptı ama oyundan alındı sonradan niye alındığını anlamadım
NİHAT_EKİCİ 03.03.2008, 20:35 BU MAÇIN YILDIZI SİVASSPOR YÖNETİMİ, BÜLENT UYGUN VE KADRODA BULUNAN TÜM YİĞİTLERDİR. OYNAYAN VEYA OYNAMAYAN TÜM YİĞİTLERDİR. HEPSİNE HELAL OLSUN, ONLARIN HEPSİ GERÇEK BİR YILDIZ, TEBRİKLER YİĞİTLERİMİZ.
MustafaParlak 03.03.2008, 20:39 anlamadık sen ne ayaksın ilhan ummak sen manyakmısın il-han um-mak tabikide adam daha ne yapsın yazık gole degil golü oluşturana bakın lütfen
burko58´isimli üyeden Alıntı
muhammed ali artık eskisi gibi oynasın özledik o muhteşem frikikleri mehmet yıldızıda bu hafta ismailin çok iyi markajına rağmen yine yaptı ve golü atamasada attırdı ayrıca BÜLENT HOCA sen olmasan şimdi naapardık bilmiyorum seni sivasa allah gönderdibencede muhammet bitmiş atın şunu artıkk hatta sivastan uzaklaştırın mehmete laf yok zaten ama yinede takımın yıldızı akın AKIN akın ..........
AKIN.............AKIN......... ....AKIN................AKIN.. ............AKIN .................AKIN SENİ SEVİYORUZZ İYİKİ VARSIN İYİKİ SİVASTASIN ..............
alperen5841 03.03.2008, 20:58 MOHAMMED ALİ NİN BU HAFTAKİ FRİKİĞİDE ÇOK KLASSTI AMA VEGA ÇIKARDI FUTBOLDAN BİRAZ ANLAYANLAR BU ADAMIN NE İŞE YARADIĞINI ANLAR ANLAMAYANA BİZ ANLATACAK DEĞİLİZ. GOLCÜLERİMİZİN HEPSİNDE BİRAZ DÜŞÜŞ VAR HAFTALARDIR CHATCOV ÇOK KÖTÜ. AKIN SEN Bİ HARİKASIN
MAÇIN YILDIZI AKIN.MAÇIN MÜCADELE EDENLERİ SYLLA-ABDURRAHMAN-MEHMET YILDIZ-MURAT-MAÇIN VASATLARI MOHAMMED-İLHAN-MUSA KARDEŞ AGZINA SAGLIK AYNEN KATILIYORUM SANA
Maçın tribündeki yıldızıda Recep abi ve arka 4'lüydü (Zaralılar) :D :D
maçın gizli adamı vardı adı ilhan diye,solda pire gibiydi koştu durdu,sağ kanata yardım etti,gol pozisyonlarına takımı erken çıkardı..çok fazla savaş verdi ikili mücadelelerde...tak kelime ile süper oynadı..bvenim oyum İLHAN UMMAK'a
jakobieen 03.03.2008, 23:02 tabiki apommm bee ...
.........................
Dark Force 03.03.2008, 23:41 Abdurrahman Dereli
......................
bencede maçın yıldızı apooooooooooo gol attı için deyil sadece
bire bir de çok etkiliydi o posizyonde mehmet yıldız olsa atamazdı.
Abdullah DuMaN 04.03.2008, 08:42 Bence en kritik zamanlarda yaptığı önemli kurtarışlarla Akın maçın yıldızıydı. Eğer onlardan biri gol olsaydı Abdurrahman'ın attığı gol beraberlik golü olacaktı :)
EVET BU DA DOĞRU Bİ DÜŞÜNCE..........
FALÇATA 58 04.03.2008, 10:16 Akın'ın sarı kart görmesi iyi olmadı ama haftaya Ankaragücü'nü geçeriz.
PETKOVİÇ KIRIK KOLLA GEÇECEKMİŞ BENCE PETKOVU RİSKE ATMAYALIM ARSLANLAR GİBİ VOLKANIMIZ VAR
EyüphanAydın 04.03.2008, 11:40 Abdurrahman
Gerçekten Mükemmel Bir Patlama Yaparak Sivasspor-Bursaspor
Maçini Gögüsleyen Futbolcuların Başında Geliyor.
Hayal Kırıklığı Yaratan Mohammed Ali İse En
Yaskın Zamanda Formuna Kavuşup
Yüzümüzü Güldürecektir.
Mehmet Yıldız Yine En Yakın Zamanda
Büyük Bir Patlama Yapacak İsimler.
cemal58yiğido 04.03.2008, 11:40 aslında tüm oyuncularımız bu maçın yıldızıydı fakat abdurrahman son dakika golüyle daha ğır basıyor
altuntas58 04.03.2008, 12:32 Bence macın yıldızı kalecimiz AKIN dı aslında hiç birisini ayırmamamız lazım hepside aslanlar gibi mücadele etti ben cıplak gözle bursaya giderek macı stadyumda izledim sahada çok güzel futbol sergilediler hepsinide ayrı,ayrı kutlarım hacamızıda tebrik ederim çok akıllı bir oyun anlayışıyla bursasporu yenerek 3 altın puanın sahibi olduk
zaralım 58 04.03.2008, 12:42 abdurrahman maçta 10 numaraydı ve hayrettin-mehmet-akın performanslarını çok beğendim
fanatik gazetesinin oylamasında Abdurrahman Dereli maçın yıldızı seçilmiş...
Maçın yıldızı bencede Abdurrahman Dereli idi.
Alayina58 04.03.2008, 14:46 En kötü OOYnayan Muhammed ali........
biyolog4 04.03.2008, 16:18 Abdurrahman dereli oynadığı futbol ve son dakikada attığı golle maçın yıldızı olmayı hakketti
kangalli58yasin 04.03.2008, 18:06 tek gollü atan abdurrahman dereli macin yildizi bence !
kanatlardan ataklara destek verdi ve cok iyi bir futbol sergiledi !
ayakta alkislanacak posizyonlara girdi defans oyuncusu olmasina ragmen !
Bahattin 05.03.2008, 00:53 hayrettindi bana gore super oynadi
Bahattin 05.03.2008, 00:53 kendisini begenerek izledim ins herzamanda bole oynamaya devam eder
serhatcan 05.03.2008, 01:26 yaa evet arkadaşlarr. aslında galip gelinen maçtan sonra böyle bi konuyu açmamak lazım. futbol takım oynudur. demekki herkes maçın yıldızıydı.
XXCakir58 05.03.2008, 21:43 bizi son dk da kurtaran, 3 puani ve götürmeyi saglayan, takima yeniden moral kazandiran Abdurrahman Dereli süper
Abdullah DuMaN 06.03.2008, 07:52 en doğrusu abdurrahmandı ne mehmet ne sezer
tekniker58 06.03.2008, 13:19 tebrikler Abdurrahman DERELİ başarılarının devamını dilerim.
Maçı Başından Sonuna Kadar İzledim Reklamlar'dahi:),
Bence Hayrettin Ve Abdurrahman Asis Olarak Mehmet Yıldız.!
Maçın yıldızı her zaman ki gibi Bülent Uygundur.Bu kadroyla galip geldiği için.Bu kadar kısıtlı bir kadroyla halen şampiyonluk yarışına devam ettiği için.
İşte Cevabı: Merkozdan Geldi.1
yıgıdokonya 06.03.2008, 17:42 abdurrahman derelııııııııııııııı
antitoksidan 06.03.2008, 17:49 Her maç için böyle anket düzenlense çok güzel olur
yıgıdokonya 06.03.2008, 17:57 A derelııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııı ııııı sampıyon sıvasssssss
bozkurt187 08.03.2008, 11:19 abdurrahmanda cok güzel oynadi ve gölünüde atti ama akinida unutmamak lazim
EyüphanAydın 08.03.2008, 22:18 Maçin Türlü Türlü Yıldızları
Vardı.
Futbol Takım Oyunudur.
Her Maçtada Bir Yıldız,Bir Star Çıkar
Takımını Göğüsler Bu Maçtada
Abdurahman Takımını Başta Gögüsleyen İsimdi.
|