Orijinalini görmek için tıklayınız : beyler sivasın transferi yeterlimi????

aturan_16
20.08.2005, 12:02
sivasın transferi yeterlimi sizce bu konuyu çok açıyorlar sizce transfere ihtiyaç varmı bence orta saha ya bir yabancı daha lazım çünkü orta saha da güzel orta açacak adam lazım ve hep böyle paslaşarak olmaz.degilmi. cevaplarınızı bekliyorum.

paradoks
20.08.2005, 14:38
bende arkadasın görüşüne katılıyorum orta sahamızın cok daha güçlü olması lazım..5.büyük olarak diğer 4 büyüklerle basetmek de zorlanabiliriz orta sahada..diğer bölgelerde eksiklik olduğunu düşünmüyorum..bir de yabancılarımız tam olarak forma girerlerse takım çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum..ilginize ve bilginizee

HakkıTİMUÇİN
20.08.2005, 14:47
bence son alınan kalla ve dannys (BEBETO) takıma güç katar..ve bu sezonu bu kadro ile ilk 10 da bitiririz diye düşünüyorum...

defansımız ve orta sahamız iyi...ilerde anderson yanlız kalıyor...balili ile anlaşırsak bu sorunumuzda ortadan kalkar..

yagci58
20.08.2005, 16:03
bu sene transfer bence yeterli muhammet ali formunu yakalasin bakin neler yapacak
<<<EN BÜYÜK SIVASSPOR>>>

hemso58
20.08.2005, 17:48
YENİ YAPILAN TRANSFERLE GÜ.LENDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM.KADRO HARİKA...

GAZİANTEPTEN
20.08.2005, 18:03
Valla arkadaşlar sanki bu erciyesle, vestel daha iyi transfer yaptı gibi...
Bu takım mutlaka iş yapar, ligde de kalır kalmasına ama
Kısmet bakacaz

hemso58
20.08.2005, 18:07
Valla arkadaşlar sanki bu erciyesle, vestel daha iyi transfer yaptı gibi...
Bu takım mutlaka iş yapar, ligde de kalır kalmasına ama
Kısmet bakacaz
HANGİ TAKIMIN HANGİ TRANSFERİ YAPTIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL.BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKALIM...

Sivasli-Imparator
21.08.2005, 00:19
Sivasin kadrosu yeterlidir beyler.
Hemde Samsunu deplasmanda mahfettik:D:D:D:D
Kotu takim Samsunu deplasmanda yenemez diye dusunuyorum.
GS yenildi gecen sene orada ve FB berabere oynadi..

GeCeVeMaVi58pRf
21.08.2005, 15:07
su an için yeterli diye düşünüyorum bakacaz ve görecez...

serhankaburcuk
21.08.2005, 15:14
Sivasspor transferde akıllıca işler yaptı...Hangi mevkiye ihtiyaç varsa oralara futbolcu aldı...Şuanda Sivassporun tek eksiği forvet...Eğer orayada Pini BALİLİ gelirse Sivasspor transferi tam ve muazzam bir şekilde bitirmiş olacak...

Berkovic
21.08.2005, 16:05
Mark Kerr Var İskoçyalı Falkirk'de Forma Giyiyordu En Son Adam Oynuyor İSterseniz Gözlemcilerinizi Yollayıp İzlettirebilirsiniz

kakikli
21.08.2005, 16:26
Takimimiz Iyi Fakat Alternatiflerin Iyi Olmasi Lazim.örneğin Savunmanin Saği Murat Dumanin Benim Gözümde Yedeği Yoktur,forvet Içinde Bu Geçerli...takimimiz Iyi Yolda Ama Yedekte Takimi Ateşleyecek Hazir Bekleyen Neferlere Ihtiyacimiz Var...
Tek Gerçek şampiyon ***sivasspor***

GeCeVeMaVi58pRf
21.08.2005, 16:45
Takimimiz Iyi Fakat Alternatiflerin Iyi Olmasi Lazim.örneğin Savunmanin Saği Murat Dumanin Benim Gözümde Yedeği Yoktur,forvet Içinde Bu Geçerli...takimimiz Iyi Yolda Ama Yedekte Takimi Ateşleyecek Hazir Bekleyen Neferlere Ihtiyacimiz Var...
Tek Gerçek şampiyon ***sivasspor***

katılıyorum sana...