Orijinalini görmek için tıklayınız : IZMIRLILER MANISAYA GIDIYORUZ!!

myway
09.03.2008, 18:18
Super ligde Sampiyonluga kosan takimimizi bizde egeli

yigidolar olarak Manisada yanliz birakmayalim.. Tirbundeki bize

ayrilan yeri tamamen dolduralim sevgili Yigidolar...

Mac Cuma aksam saat 20.00 da Lig tv ekranlarinda ayni zamanda..

Ama bir taraftar olrak gorevimiz takimimizi yerinde desteklemek!!

Cuma ben ordayim baska gidecek kimse var mi Izmirden????

Haydi egeliler bu mac cok onemli!!

Alirsak kimse duramiyacak onumuzde:)

Saygilar Izmirden Tum yigidolara...

tanju_58
09.03.2008, 18:23
allah yolunuzu açık etsin.manisa bu akşam fenerden puan alırsa bilinki orada galip gelicez :)

sivas_kangallı
09.03.2008, 18:37
YOLUNUZ AÇIK OLSUN KAZASIZ BELASIZ GİDİN GELİN.

sivaslı onr
09.03.2008, 18:52
tabiiki bende yalnız bırakmayacagım sivassporumuzu ben de balıkesirden gideceim gidecek varsa bekliyorum ama daha bi orjinal forma bulamadım bana yardımcı olursanız cok sevinirim.....

yigido_sampiyon
09.03.2008, 20:05

valla mustafa biliyosun o zaman dersim var ama ister sivaslı olsun ister olmasın minasaya adam getirecem.artık bu iş sadece sivaslıyı değil tüm anadolu insanını ingilendiriyor.kırk yılda bir bir anadolu takımı 3 büyüklere kafa tutuyor

Sivas-58-58-58
09.03.2008, 20:18
ben inanıyorum ki siz yiğitler manisayı salyacaksınız eğer otobüs kalkarsa inşallah bizde svasdan geleceğiz

izmirliyiğido35
09.03.2008, 20:53
YA ÇOK NİYETLENDİM AYLAR ÖNCEDEN HEP GİDECEM DİYODUM AMA
CUMA GÜNÜ NE ALMIŞLAR
BU FEDERASYON VARYA, ÜFFFFFF ARTIK SEYİRCİ GELMESİN DİYE Mİ YAPIYOLAR NE
--------------------------------------------------------------------------
ŞU SİVASIN ÖNÜ BİR UZUN ALAN BİR TEK SENİ SEVDİM GERİSİ YALAN

myway
09.03.2008, 21:00
YA ÇOK NİYETLENDİM AYLAR ÖNCEDEN HEP GİDECEM DİYODUM AMA
CUMA GÜNÜ NE ALMIŞLAR
BU FEDERASYON VARYA, ÜFFFFFF ARTIK SEYİRCİ GELMESİN DİYE Mİ YAPIYOLAR NE
--------------------------------------------------------------------------
ŞU SİVASIN ÖNÜ BİR UZUN ALAN BİR TEK SENİ SEVDİM GERİSİ YALAN

zaten kardesim cuma gunu olmasa mac izmirden otobus kaldirmayi dusunuyorduk manisaya. Ama cogu kisi islerinden dolayi gelemeyecek...

Bende dersten cikip gidecegim cuma gunu.. Izmirden gelecek kimse var mi baska??

puar
09.03.2008, 21:16
yolunu olsun...pazar günü olsaydı bizlerde istanbuldan gelecektik...destekteklerinize 3 paunla sivasa döneriz:

svs_çapkın_58
09.03.2008, 21:26
myway kardeş beni tanırsın inş. sivassporumuz oradada başarılı olur.sizlere ve sivassporumuza başarılar.

zaralım 58
09.03.2008, 21:57
inş 3 puanla ayrılır.............

Ertugrul
09.03.2008, 22:00
İzmirli yiğidolar maçın Cuma günü olmasına rağmen her zaman ki gibi bize
ayrılan bölümü dolduracaktır.İnşaallah bizde Balıkesir'den maça gideceğiz.

gardasin.58
09.03.2008, 22:01

simdiden yolunuz acik sansiniz bol olsun desdek vermeye gideceklere cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekur ederim.

myway
09.03.2008, 22:54
myway kardeş beni tanırsın inş. sivassporumuz oradada başarılı olur.sizlere ve sivassporumuza başarılar.

tanimaz miyim kardesim.. ankarada beraber mac kuyruklarindaydik...insallah son hafta genclerbirligi macindan sonra da yine ankarada kizilay sokaklarinda sampiyonluk turu atiyor olacagiz..;)

memet24
09.03.2008, 23:07
izmir,aydın,mugla kısaca tüm ege sivassporu yanlız bırakmayın.............

şafak58_35
09.03.2008, 23:44
offf manisaya gitmek istiyom ama bakalım nasıl olccak inş bi aksilik cıkmaz...göztepeden sevgiler yiğidoma

myway
09.03.2008, 23:59
offf manisaya gitmek istiyom ama bakalım nasıl olccak inş bi aksilik cıkmaz...göztepeden sevgiler yiğidoma

Aman kardesim o gune is birakmayalim sivasi yanliz birakmayalim bucadan sevgiler:)

biyolog4
10.03.2008, 01:58
yolunuz açık,desteğiniz bol olsun..................

yeniceri_can
10.03.2008, 08:39
Sivaslılardda geliyor. Şampiyonluk için geliyoruz.
ne olursa olsun gelmek için ne ggerekiyorsa yapıyoruz.

Manisaya akıyoruz...

bassguitar
10.03.2008, 16:11
mustafa işleri organize et bende gelirim izmirden.sallayalimmi ne dersin manisayi.

abircan
10.03.2008, 16:15
ARKADAŞLAR MANİSA İZMİR ARASI 45 DK ÜŞENMEYİN ARKADAŞIM , TAKIM ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜNDE YANLIZ BIRAKMAK DOĞRU DEĞİL

myway
10.03.2008, 16:17
mustafa işleri organize et bende gelirim izmirden.sallayalimmi ne dersin manisayi.

abi organizasyon olmayacak maalesef.. hafatsonu olsaydi mac otobus ayarliyacaktik.. topluca gidecektik. ama gorunen o ki cogu kisi gidemiyecek maca islerinden dolayi...ama izmirden gidecekler otobusle fln beraber gidebiliriz..

Gitmeyi dusununler ulassin hep beraber gidelim...

Manisayi sallayip geliyoruzzz:)

bassguitar
10.03.2008, 16:28
hayirlisi bakalim ben gitmeyi düşünüyorum .kalabalik olursak tad
ina doyum olmaz

myway
10.03.2008, 16:38
hayirlisi bakalim ben gitmeyi düşünüyorum .kalabalik olursak tad
ina doyum olmaz

abi burdan gidecek olan 10 kisi falan bulabilirsek en azindan haberlesip beraber gideriz olmaz mi?

Evet izmirden maca gitecek olan yigidolari gorelim:)

Yanliz mi birakicaz yoksa takimimizi?

myway
10.03.2008, 17:58
Izmirliler pek bakmiyo galiba buraya? Bekleyelim bakalim nolacak:)

yeniceri_can
12.03.2008, 08:36
biz 15 saat yoldan gelmek için neler yapıyoruz.İzmirlilerde 45 dakikalık yol için kıpırtı yok.
myway sana kendi adıma teşekkür ederim..

myway
12.03.2008, 15:45
biz 15 saat yoldan gelmek için neler yapıyoruz.İzmirlilerde 45 dakikalık yol için kıpırtı yok.
myway sana kendi adıma teşekkür ederim..

izmirlilerde kipirdanma yok evet ama insallah herkes sahsi de olsa gelir kardesim . Size de cok tesekkurler. Gelirseniz stadda gorusuruz...

simdilik 7-8 kisi olduk bizi manisadayiz insallah.. Yolunuz acik olsun..

atababa111
12.03.2008, 16:55
KALBİMİZ SİZİNLE SİVASSPORLU OLANLARLA

myway
13.03.2008, 13:35
Maç biletleri neredeyse bedava...Yarın Manisadayız... Haydi İzmir Yanlız bırakmayalım...

basayev58
13.03.2008, 13:48
valla ben bütün işlerimi ayarladım,hemde çok zorda olsa ayarladım,abimi kuzeni alıyorum manisaya gidiyorum.bi otobüs tutarak gitseydik çok daha iyi olurdu...
eğer sayı sağlanıcaksa otobüs işini halledebiliriz aslında.burda bi sayı toplarız yer belirleriz sonra manisa'nın fethi :)

myway
13.03.2008, 14:05
valla ben bütün işlerimi ayarladım,hemde çok zorda olsa ayarladım,abimi kuzeni alıyorum manisaya gidiyorum.bi otobüs tutarak gitseydik çok daha iyi olurdu...
eğer sayı sağlanıcaksa otobüs işini halledebiliriz aslında.burda bi sayı toplarız yer belirleriz sonra manisa'nın fethi :)

hocam cok düşündüm onu da maç haftaiçi olduğu için otobüs işine giremedik .. Ama isterseniz yarın otobüsle gidebiliriz..

Ensar
13.03.2008, 14:06
Böyle Seyirci Desteginin Tam zamani izmirli yigidolarin sahada tam bir beraberlik icinde elele sikica kenetlenmenin zamanin geldini göstermeliler taraftarini yaninda gören takimimiz kendini bulacak ve egede saha kalkacagiz ve 3 puanla neden dönmeyelim ben buna inaniyorum ve gücümüz bunu kaldiracak kadar var yeterki orda egeli yigidolar destek ciksin cikacaklarinada inaniyorum

bassguitar
13.03.2008, 14:29
mustafa telefonum var sende sanirim.ben yarin manisaya ordan da sivasa gecmeyi düşünüyorum.haber edersin bana?

basayev58
13.03.2008, 14:55
hocam cok düşündüm onu da maç haftaiçi olduğu için otobüs işine giremedik .. Ama isterseniz yarın otobüsle gidebiliriz..

sayıyı saptlayabilsek otobüs ayarlamak sorun değil...ama sayı belli değil,koca otobüste 5-10 kişi gidip rezil olmayalım sonra :)

myway
13.03.2008, 15:35
mustafa telefonum var sende sanirim.ben yarin manisaya ordan da sivasa gecmeyi düşünüyorum.haber edersin bana?

tamam abi biz yarin 5 gibi manisada olucaz.. sen nasil gideceksin?... ben orda ararim seni haberlesiriz...

myway
13.03.2008, 15:36
sayıyı saptlayabilsek otobüs ayarlamak sorun değil...ama sayı belli değil,koca otobüste 5-10 kişi gidip rezil olmayalım sonra :)

iste o yuzden otobus kiralama isine girmedim hocam ben de:)
beraber gideriz d edigim mansia seyahatla hepberaber kalabalik gidebiliriz:)

sinan-58
13.03.2008, 15:51
haydi manisa yolcusu kalmasın..........

veysel
13.03.2008, 16:14
YOLUNUZ ACIK OLSUN KAZASIZ BELASIZ DÖNERSINIZ INSALLAH PUANLARINIZ BOL OLSUN

oNuR
13.03.2008, 16:49
mustafa abi bnde qeLiorum..umarım kalabalIk gideriz..we izmirdeki sivasLıLAr: Lütfen takımımızı yaLnız bırakmayaLım we yarın stad daki yerLErimizi aLaLım..

oNuR
13.03.2008, 16:53
bnde qeLiorum :D aLLah yoLumuzu acık etsin..geLemeyenLerde duaLrını bizden ve takımımızdan eksik etmesin..

puar
13.03.2008, 17:38
30-40 km yol bırakmayın yiğidoları yanlız :)

Abdullah DuMaN
13.03.2008, 18:55
SİZE İYİ SEYİRLER BİZDE ARTIK CAFELERDE İZLEYECEĞİZ

zafer51
14.03.2008, 02:39
Mustafacığım,bende maça gelmeyi çok istiyordum ama maç saati çok geç.Saat 10'da maç biter yarım saat'te stadda tutarlar. O saat'ten sonra araba bulmak çok zor.İzmire gelince birde Narlıdereye dönmek var.Anlayacağın gelmek çok zor.Maçı cumartesi veya pazar günü saat 2 gibi 3 gibi olsaydı çok taraftar sevinerek gelirdi

myway
14.03.2008, 02:54
Mustafacığım,bende maça gelmeyi çok istiyordum ama maç saati çok geç.Saat 10'da maç biter yarım saat'te stadda tutarlar. O saat'ten sonra araba bulmak çok zor.İzmire gelince birde Narlıdereye dönmek var.Anlayacağın gelmek çok zor.Maçı cumartesi veya pazar günü saat 2 gibi 3 gibi olsaydı çok taraftar sevinerek gelirdi

Abim anliyorum sizi.. Mac zaten uygun bir saatte olsaydi, otobus organizasyonu yapacaktik..Ama boyle ayarladilar yapacak bir sey yok.. Biz kendi tribunlerimizi doldurup 90 dakika destegimizi verecegiz bize dusen o...

Insallah bir sonraki maca diyelimm

basayev58
14.03.2008, 10:12
Akşam imkanı olan Yiğidolar Manisa'da olsun o kadar...dönüşü düşünmeyin,45 dk.'lık yol sorun olmaz!!!

myway
14.03.2008, 12:08
Akşam imkanı olan Yiğidolar Manisa'da olsun o kadar...dönüşü düşünmeyin,45 dk.'lık yol sorun olmaz!!!

Insallah en azindan bize ayrilan kismi doldurabilirz. 45 dakka yol binlerce insan gitmeli normalde ama...

basayev58
14.03.2008, 12:17
Insallah en azindan bize ayrilan kismi doldurabilirz. 45 dakka yol binlerce insan gitmeli normalde ama...

ben arabamla gidiyorum,2 kişilik yerim var,dönüşte bucaya 2 kişi getiririm...
aslında götürebilirimde ama işten çıkma durumu maça ucu ucuna yetişme durumum var ondan o konuda söz vermiyorum. :)

myway
14.03.2008, 12:29
ben arabamla gidiyorum,2 kişilik yerim var,dönüşte bucaya 2 kişi getiririm...
aslında götürebilirimde ama işten çıkma durumu maça ucu ucuna yetişme durumum var ondan o konuda söz vermiyorum. :)

buldum o zaman biz arkadasimla 2 miz erken gidelim size ve bize mac bileti de alalim. gece gelecekseniz belki bulunmaz... o yuzden erken gidip biletleri alalim.. donuste de bucaya beraber geliriz olmaz mi:)

basayev58
14.03.2008, 12:38
buldum o zaman biz arkadasimla 2 miz erken gidelim size ve bize mac bileti de alalim. gece gelecekseniz belki bulunmaz... o yuzden erken gidip biletleri alalim.. donuste de bucaya beraber geliriz olmaz mi:)

olur olur,olmaz mı hadi hayırlısı ,inşallah mutlu gideriz,mutlu döneriz :):):)

atababa111
14.03.2008, 13:03
Allah yolunuzu açık etsin......

Sivas-58-58-58
14.03.2008, 13:20
arkadaşlar torbalıdan gelecekarkadaşlaRIMIZDA VAR KENDİMİZ SİVASDA KALPLERİMİZ SİZLERLE ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN GALİBİYET DÖNER SİNİZ İNŞALLAH

akifeker
14.03.2008, 13:33
hayırlısı neyse o olsun
manisa:0 sivas:1

Rallim58
14.03.2008, 14:19
Bizim ufaklıkta (ufaklık dediysem 40 yaşına merdivenli) oğluyla geliyor. Ama önceden duyuru yapıp organizeli olsa idi daha süper olurdu. En azından bir otobüs kesin olurdu ama sanıyorum herkes işini son dakikalarda halledip ancak gelebileceğini söyledi. Hayırlısı önemli olan orada takımımızın yalnız kalmaması. Bunu Ege de bulunan hemşehrilerimin gidereceğine inanıyorum

basayev58
14.03.2008, 14:35
Bizim ufaklıkta (ufaklık dediysem 40 yaşına merdivenli) oğluyla geliyor. Ama önceden duyuru yapıp organizeli olsa idi daha süper olurdu. En azından bir otobüs kesin olurdu ama sanıyorum herkes işini son dakikalarda halledip ancak gelebileceğini söyledi. Hayırlısı önemli olan orada takımımızın yalnız kalmaması. Bunu Ege de bulunan hemşehrilerimin gidereceğine inanıyorum

aartık organizasyonun hasını denizliye yaparız,bunun acısınıda ancak öyle çıkarırız :):):)

jakobieen
14.03.2008, 14:36
sivasımızı manisada yalnız bırakmayan izmirli yiğidolar, teşekkürler.. takımımızı lider gönderin ona göre :)

oNuR
14.03.2008, 14:41
biletler bitms qaLiba :S hey aLLamm yaa :S

Rallim58
14.03.2008, 14:47
aartık organizasyonun hasını denizliye yaparız,bunun acısınıda ancak öyle çıkarırız :):):)

İnşaallah...

Son günlere gelindikçe yiğido sayısında artışmı oluyor ne. Seyircilikten çıkıp, biraz daha taraftar olmaya başladık galiba. Allahın izniyle bir de şampiyon olduk mu işte o zaman filmi izle...
Bu sezon GS ve BJK'nında bize gelecek olması ile onların kendi aralarında karşılaşacak olmalarından dolayı sanki birileri bana;

-Aslanım sen kendi işini kendin hallet topladığın puanlar seni şampiyon edecek

der gibi..
İnşaallah hayal görmüyorum ya da gaibten sesler gelmiyordur

Buraq58
14.03.2008, 14:49
Alllah Yolunuzu Açık Etsinnnn.!!!:D

basayev58
14.03.2008, 14:57
İnşaallah...

Son günlere gelindikçe yiğido sayısında artışmı oluyor ne. Seyircilikten çıkıp, biraz daha taraftar olmaya başladık galiba. Allahın izniyle bir de şampiyon olduk mu işte o zaman filmi izle...
Bu sezon GS ve BJK'nında bize gelecek olması ile onların kendi aralarında karşılaşacak olmalarından dolayı sanki birileri bana;

-Aslanım sen kendi işini kendin hallet topladığın puanlar seni şampiyon edecek

der gibi..
İnşaallah hayal görmüyorum ya da gaibten sesler gelmiyordur

abi dediğin gibi taraftar ve ilgi başarıyla birlikte arrtıyor..
şampiyonluk bence hayal değil,geldiği zaman tüm Sivaslılar artık kendi doğdukları yerin takımını tutucaklar.Taraftarlık sadece başarıda olmuyor,yenilsekte kötü durumda zor günlerde olsakta sorduklarında Sivasspor'luyum diyebilmeliyiz.

Rallim58
14.03.2008, 15:23
abi dediğin gibi taraftar ve ilgi başarıyla birlikte arrtıyor..
şampiyonluk bence hayal değil,geldiği zaman tüm Sivaslılar artık kendi doğdukları yerin takımını tutucaklar.Taraftarlık sadece başarıda olmuyor,yenilsekte kötü durumda zor günlerde olsakta sorduklarında Sivasspor'luyum diyebilmeliyiz.

İnşaallah kardeşim o günleride göreceğiz. Eğer Sivassporun mazisindeki o günlerini, parasız pulsuz problemli dönemlerini bir bilseler bu takım oralardanmı geldi deyip duyguyla yoğrulur canından çok sahip çıkar dı ama şimdi nerdeee...??
Şampiyon olduğumuzu Cen'ab-ı Allah bir defa göstersin başka bir dileğim yok

ALLAHIM ŞAMPİYONLUK YOLUMUZDAN BİZİ ALIKOYMA
ÖNÜMÜZDEKİ TÜM ENGELLERİ AŞMAMIZI KOLAY KIL
BİZE, BU SEZON SONUNDA ŞAMPİYON OLMAMIZA YARDIM ET
AMİİİİİİİN

myway
14.03.2008, 15:36
Mac cuma oldugu icin organizasyonu bilerek yapmadik...

Cunku cuma gunu sikinti olacagi bariz...

Organizasyonun babasi Denizli macina geliyor bekleyin;)

Izmirden otobuslerle Denizliye akacagiz..

Simdi manisa yolculugu zamani...

Allaha emanet olun.. Gelen yada gelmek isteyen herkese tesekkurler..

Mactan sonra gorusmek uzere guzel mac fotograflariyla:)

sivasli215
14.03.2008, 15:43
inşallah bu akşam manisa engelini kayıpsız gecersek 2 hafta sonra bende istanbuldaki kasımpaşa macına gidiyorum.en az 5 kişi gideceğiz.ncelikle su manisayı gecelim...

basayev58
14.03.2008, 16:05
bende yavaştan hazırlanıyorum işten erken çıkıyorum,eve gidiyorum,gömlek kıravat bi kenara atılıyor,formamı giyiyorum,sonra manisa... :)

inşallah kazanırız.kazanmasakta takımımın yanında olayım o bana yeter.
kendileri uzakta kalpleri manisada atan tüm Yiğido'lar için bağıracağımdan emin olun.dualarınızı eksik etmeyin.

Rallim58
14.03.2008, 16:32
Mac cuma oldugu icin organizasyonu bilerek yapmadik...

Cunku cuma gunu sikinti olacagi bariz...

Organizasyonun babasi Denizli macina geliyor bekleyin;)

Izmirden otobuslerle Denizliye akacagiz..

Simdi manisa yolculugu zamani...

Allaha emanet olun.. Gelen yada gelmek isteyen herkese tesekkurler..

Mactan sonra gorusmek uzere guzel mac fotograflariyla:)

bende yavaştan hazırlanıyorum işten erken çıkıyorum,eve gidiyorum,gömlek kıravat bi kenara atılıyor,formamı giyiyorum,sonra manisa... :)

inşallah kazanırız.kazanmasakta takımımın yanında olayım o bana yeter.
kendileri uzakta kalpleri manisada atan tüm Yiğido'lar için bağıracağımdan emin olun.dualarınızı eksik etmeyin.

Allah'ım yolunuzu açık etsin.
Taraftarlarımıza kolaylıklar diliyorum.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Sesinizi Tv'den duymak dileğiyle
YOLUNUZ AÇIK OLSUN

myway
15.03.2008, 00:47
Yorucu yolculuk bitti evimizdeyiz:).. Maca gelen konyali okuldan arkadasim ferhata, donus yolculugumuzda bizi arabasina alip evimize kadar birakan ve futbolcularla fotograf cektirmemize sebep olan bugra (basayev58) abimize:) onur kardesime (CORTEZ) cok tesekkur ederim...

Donus yolculugumuz cok keyifliydi :)3 puan alsak manisanin tarzaniyla ilgili gizli emellerimizi de plana sokacaktik:D ama olmadi...

Bir sonraki ege deplasmani denizlide yine tribunde olmak dilegiyle...

Fotograflari da kisa zamanda paylasirim..

BOUN
15.03.2008, 01:48
Yorucu yolculuk bitti evimizdeyiz:).. Maca gelen konyali okuldan arkadasim ferhata, donus yolculugumuzda bizi arabasina alip evimize kadar birakan ve futbolcularla fotograf cektirmemize sebep olan bugra (basayev58) abimize:) onur kardesime (CORTEZ) cok tesekkur ederim...

Donus yolculugumuz cok keyifliydi :)3 puan alsak manisanin tarzaniyla ilgili gizli emellerimizi de plana sokacaktik:D ama olmadi...

Öncelikle takımımızı yanlız bırakmadığınız için hepinize teşekkürler, devre arasında bizim taraftarı bir süre kameralar gösterdi ve davul zurna eşliğinde halay çeken hemşerilerimizi gördük ve gurur duyduk. Elinizde video görüntüleri varsa ve paylaşırsanız mesud oluruz...:)

SenSetik
15.03.2008, 02:16
sizleri sevioruz..........
helal olsun odaki Mustafaların hepsine......

gönlümüz tv karşısında sizinleydi......

Allah hepinizden razı olsun abilerim, kardeşlerim....

myway
15.03.2008, 02:24
sizleri sevioruz..........
helal olsun odaki Mustafaların hepsine......

gönlümüz tv karşısında sizinleydi......

Allah hepinizden razı olsun abilerim, kardeşlerim....

Biz de ekranlarin basinda da olsa kalbi sivas ve sivasspor icin carpan herkese tesekkur ediyoruz..:) tesekkurler abi..

albina58
15.03.2008, 02:26

Ögrenciyim,gurbetteyim demeden bu organizasyonu gerçekleştirerek,başkaları için örnek bir davranış sergilediğin için tebrik ederim.
Bir şeyden zevk almak o işin taçlanmasıdır,anladığım kadar çok çokda zevk almışsınız,darısı bir dahaki deplasman yolculuğuna.

myway
15.03.2008, 02:37
Ögrenciyim,gurbetteyim demeden bu organizasyonu gerçekleştirerek,başkaları için örnek bir davranış sergilediğin için tebrik ederim.
Bir şeyden zevk almak o işin taçlanmasıdır,anladığım kadar çok çokda zevk almışsınız,darısı bir dahaki deplasman yolculuğuna.

evet tam 16 tane bilet aldim :):):)
biletci niyetine tribun girisinde bilet aldigim dostlari bekledim.. o da bi ayri zevkti:)

bende tesekkur ederim abi insallah bir gun beraber de mac izleriz...

denizli macinda guzel planlarimiz var bakalim kismet:)

Ertugrul
15.03.2008, 02:56
evet tam 16 tane bilet aldim :):):)
biletci niyetine tribun girisinde bilet aldigim dostlari bekledim.. o da bi ayri zevkti:)

bende tesekkur ederim abi insallah bir gun beraber de mac izleriz...

denizli macinda guzel planlarimiz var bakalim kismet:)

Yaklaşık 1 saat önce bizde ancak eve varabildik. Dönüş yolculuğumuz biraz zor oldu,Manisa da otobüs bulmanın bu kadar zor olacağını düşünmüyordum. Biraz cefa çektik ama Sivasporumuza az bile...

Sağolsun Mustafa(myway) kardeşim önceden biletlerimizi almıştıda maçı rahatlıkla izleyebildik,Mustafa'yı azcık stadda ağaç ettik ama ne yapalım uzak yoldan geliyorduk. Buradan birkez daha teşekkürler Mustafa,maç saat 20:00 da olmasına rağmen Yiğidolar stadı doldurmuştu ve rakip taraftar biletleri kısa sürede tükendiğinden bir çok hemşerimiz stada giremedi.

Maçın ilk yarısı Sivasspor etkili oynadı ancak Manisa takımıda bu maça iyi hazırlanmıştı,oldukça istekli oynadılar. Son dakikalarda gülü yiyince tükendik ama Sezer'in anında cevabı ile yeniden dirildik.

Zorlu Manisa deplasmanından 1 puan ile döndük,bunada şükrettik,inşallah Konya galibiyeti ile yolumuza devam ederiz.
Maçta sitemizin renkli simalarından Etem Murat ağbi ile karşılaşmamız,myway kardeşimizle görüşmemiz çok keyifliydi. Takıma destek veren bütün hemşerilerimize sonsuz teşekkürler.

Fotoğraflar,videolar myway'da kısa sürede yayına hazırlayacaktır. ;)

albina58
15.03.2008, 03:09
Yaklaşık 1 saat önce bizde ancak eve varabildik. Dönüş yolculuğumuz biraz zor oldu,Manisa da otobüs bulmanın bu kadar zor olacağını düşünmüyordum. Biraz cefa çektik ama Sivasporumuza az bile...

Sağolsun Mustafa(myway) kardeşim önceden biletlerimizi almıştıda maçı rahatlıkla izleyebildik,Mustafa'yı azcık stadda ağaç ettik ama ne yapalım uzak yoldan geliyorduk. Buradan birkez daha teşekkürler Mustafa,maç saat 20:00 da olmasına rağmen Yiğidolar stadı doldurmuştu ve rakip taraftar biletleri kısa sürede tükendiğinden bir çok hemşerimiz stada giremedi.

Maçın ilk yarısı Sivasspor etkili oynadı ancak Manisa takımıda bu maça iyi hazırlanmıştı,oldukça istekli oynadılar. Son dakikalarda gülü yiyince tükendik ama Sezer'in anında cevabı ile yeniden dirildik.

Zorlu Manisa deplasmanından 1 puan ile döndük,bunada şükrettik,inşallah Konya galibiyeti ile yolumuza devam ederiz.
Maçta sitemizin renkli simalarından Etem Murat ağbi ile karşılaşmamız,myway kardeşimizle görüşmemiz çok keyifliydi. Takıma destek veren bütün hemşerilerimize sonsuz teşekkürler.

Fotoğraflar,videolar myway'da kısa sürede yayına hazırlayacaktır. ;)

Yahu gardaşım ne biyonik adamsın,kalk balıkesirden ANKARA'ya-BURSA'ya,İSTANBUL'a- deplasman maçlarına git.Eve döndün üniversite,özel sektörde işe boş zaman kaldı bu seferde siteye,helal olsun gardaşım hayranım sana.
Allah nazardan beladan seni esirgesin.

myway
15.03.2008, 03:12
Yahu gardaşım ne biyonik adamsın,kalk balıkesirden ANKARA'ya-BURSA'ya,İSTANBUL'a- deplasman maçlarına git.Eve döndün üniversite,özel sektörde işe boş zaman kaldı bu seferde siteye,helal olsun gardaşım hayranım sana.
Allah nazardan beladan seni esirgesin.

35 koldan savasiyor :) masallahi var nazar degmesin:)

oNuR
15.03.2008, 10:37
mustafa abi burak LA ceqqtirdiimiz fotoqrafıda yayınLııcanmı :D

Rallim58
15.03.2008, 10:56
Kalbi Sivasspor aşkıyla çarparak imkansızlık ya da güçlüklere rağmen Manisa'da takımımızı yanlız bırakmayan tüm YİĞİTLERE-YİĞİDOLARA gönül dolusu selamlar-sevgiler-saygılar.

puar
15.03.2008, 11:14
Arkadaslar devre arasında tvden gördük sizleri zurna eşliğinde iyi oynadınız :)

Rallim58
15.03.2008, 11:30

Zurnacı kardeşin de canlı yayın esnasında bir yakını arayıp
-seni görüyorum gibi laflarla el kaldırtmasıda gözlerden kaçmadı.
Halay da sıra tutan herekes bir harikaydı en kötü gününüz öyle olsun arkadaşlar ne güzel halay çekiyordunuz.
Ayaklarınıza, ellerinize, ağzınıza sağlık
Halay muhabbetinin devamı Konya maçına...
Tabi Davulun zurnanın merkezinde bu tür şeyler zor bulunuyor da....!
bakalım hayırlısı

jakobieen
15.03.2008, 11:33

gol dışında maçtan akılda kalan tek görüntü ve tebessüm o kareydi :) herkese teşekkürler takımımızı yalnız bırakmadığınız için..

FALÇATA 58
15.03.2008, 15:33
TELEVİZYONDAN İYİ İZLEDİK DAVULLU ZURNALI ...............

oNuR
15.03.2008, 18:22
dawuLumuz patLamasaydı daa qüseL olcaqtı ama patLAdı :D

myway
15.03.2008, 18:35
dawuLumuz patLamasaydı daa qüseL olcaqtı ama patLAdı :D

butun fotograflari ekledim onur bakmadin mi:)

oNuR
17.03.2008, 17:30
butun fotograflari ekledim onur bakmadin mi:)

ewet abicim gördm hepsini :=) hepsi müqemmeL oLmush :D

altuntas58
17.03.2008, 17:45
Vestel manisaspor Sivasspor macında Sivassporumuzu destekleyen ve onları yanlız bırakmayan egede yaşayan yiğidoları ayrı ayrı tebrik ederim sağolun var olun