Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO`NUN HANDİKAPI
SivasSpor.Com 11.03.2008, 05:55 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/oyuncular.jpg
Süper ligde 3 büyük takımdan sonra Sivasspor’un zirve yarışında var olması, rakiplerinin sahaya farklı bir motivasyonla çıkmasına neden oluyor.
Ligin 25. haftasını lider Beşiktaş’ın sadece bir puan gerisinde bitiren ve altındaki Kayserispor’la arasındaki puan farkınıda 9’a çıkaran Kırmızı-Beyazlı takım, şampiyonluk mücadelesi veren 4 takımdan birisi olmanında haklı gururunu yaşıyor. Zirveden kopmayarak sadece Sivaslı’lara değil, komşu şehirler başta olmak üzere bütün Anadolu şehirlerine ayrı bir mutluluk getirip, heyecan yaşatan Sivasspor’un en büyük handikapı, bundan sonra oynayacağı rakiplerin artı motivasyonla sahaya çıkmaları olacak.
Daha önce üç büyük takımlara karşı değişik duygu ve motivasyonlarla sahaya çıkan rakip takımların, “Sivas’a çelme takan takım” olarak adından söz ettirmek istemesi, Sivasspor’un önündeki en büyük engellerden birisi olarak görünüyor.
Hürdoğan
Tabiatı ile zor bir durum... Artı motive olmak aslında bizim Anadolu kulübümüzün dengesinide bozuyor. Fakat ben bu habere pek itibar etmiyorum. Nedenine gelince şu.. Anadolu kulüpleri neden 3 büyüklere motive olur hiç düşündünüzmü. Sebebi gayet basit. Para-Şöhret-Sınıf Atlama... Bunları ara başlıklarda da çoğaltabiliriz tabi.. Peki Yiğidomuzda ne var sadece Şampiyonluk yarışı yolunda. Paramız yok... Şöhret yapabileceğimiz Sosyal statümüz yok. Avrupaya adım atabilecek kısmen Sınıf atlama pozisyonumuz yok. Yani kuru kuruya kurbanın olayım meselesi. Artık Türkiyede şu saatten sonra ligde 9 hafta kalmışken maçların bitimine Sivasspor sempatisi olmuştur. Bakınız Bursa maçındaki seyircilerin vede Bursalı Futbolcuların genelde ki davranışına. Bir sempati var takımımıza karşı. Buda İstanbul takımlarına karşı bir haykırışın birikimi olsa gerek. Onun için ben artı motivasyonunolacağını tahayyül bile edemiyorum. 2 ayda bir maçlarımız canlı yayınlanıyor. Oda zoraki Şansal Büyüka nın gayretleri !!!! (bir takım arkadaşlarımız hakkında kötü konuşsada) başka hiç bir şeyimiz yok. Yiğidomuza Cuma günü Vestel maçında başarılar diliyorum. Hadi bakalım OLIVIERA bu seferde sen al sazı eline...
Abdullah DuMaN 11.03.2008, 07:45 daha önce sivassporun ekmeğini yiyen tolga biraz kötü konuşmuş bence ama murat erdoğan her zaman anadoludan bir takımı destekleriz dedi
alırız yolumuza devam ederiz bjk yi cinconu evimizde devirir şampiyon oluruz güvenin birazzzzzzzzzzzzzz
Tabiki artı motive oluyorlar, diğer takımların bizden puan alması olay oluyor, üstelik en az gol yiyen takımız
afilli3458 11.03.2008, 09:23 Herkesin nasıl motive olacağı bizi hiçmi hiç ilgilendirmiyor.Bu saatten sonra asıl önemli olan şey bizim kalan maçlara nasıl motive olacağımızdır.Biz maçlarımıza aynı şekilde motive olduktan sonra ortada handikap falan kalmaz.Hadi sivasım biz elele vererek yıkalım şu tabuları.En büyük kimmiş gösterelim cümle aleme.EN BÜYÜK SİVASSPOR.
bozkurt187 11.03.2008, 11:08 nasil bir havayla cikarsa ciksinlar yine yeneriz
yener_sahin 11.03.2008, 11:41 çok kişinin havasını almıştır bu takım...
XXCakir58 11.03.2008, 13:28 biz motivasyonlada cikmasini biliriz. Diger Anadolu takimlarina da basarilar dileriz. Biz yolumuza devam
Bize fark etmez karşı takımının ne gibi motivasyonla çıkacagı biz kendi işimize baktıgımız sürece evellah sırtımızı zor yere getirirler...
TracyMcGrady58 11.03.2008, 17:33 Onlar motive olmuyorda biz olmuyormuyuz ? Simdiye kadar takimin yaptiklarina bakilirsa, tek kelime ile anlatabiliriz : müthis. Artik takim buraya kadar getirdi sonunuda getirmek istiyecektir elbet. En kötü ihtimal 4. olacaz. Buda Inter Toto demektir ama takim bu saat'den sonra daha fazlasini istiyecek. Buraya kadar getirdiler sonunu niye getiremesinler ? Bence Anadolu takimlari Istanbul takimlarina karsi daha motive oluyorlar. Herkes Sivasin sampiyon olmasini istiyor, Sivasspora sempati var. Ne olursa olsun Sivasspor sahada mücadelesini verecektir ve istedigimiz sonuclari alacaz insallah.
Ayrica burdan taraftarlara sesleniyorum, ne olursa olsun 4 Eylül dolsun ve biraz ateslendirelim takimimizi. Futbolcularimiz bunu fazlasiyla hak ediyor ama son Ankara macina bakilirsa, tribünlerde yer yer bosluklar. Destek desen hic yok sayilir, bence bu büyük bir sorun. Takimimiz sampiyonluga kostururken taraftar sifir
Takımda Modivasyon Çok Önemli Oyuncular Koptularsa Tamam Bitti!
albina58 11.03.2008, 20:10 Anadolu takımlarının bizim maçlara ekstra motive olduklarına inanmıyorum.Anadolu kulüpleri sadece liğ tv de canlı yanınlanan maçlarda oda dört büyük olarak tabir edilen takımlara karşı olmakla beraber,son dönemde küme düşme potasına yakın takımlarda her maça tam motive olduklarını görürüz.Ayrıca değiştirilen teknikdirektörlerinde geçici bir-iki haftalık motiveleride bir başka motive olarak görülmektedir.Bu takımların bize karşı oynadıkları maçlardada bundan sonraki haftalarda görülecek.
Tüm bunların yanında,SİVASSPOR'un anadolu kulüplerinden farklı olarak bir futbolcu veya maç içerisinde tesadüfü bir-iki gol pozisyonuna girmek haricinde doksan dakika boyunca takım oyunu sergilememiz ve bunun sonunda sonuca gitme kurgusu bizim onlardan üstün bir özelliğimiz olmakla beraber,takım oyun disiplininden mağlup duruma düşmemize rağmen bile kopmamamız artı özelliklerimiz.
En nihayetinde TAKIM OYUNU oynama ve disiplinden kopmamamız,bize karşı özelliklede motive olsalar sökmez.
yerliturkuaz 11.03.2008, 20:46 NE YANİ BİZE KORKAK KORKAK ÇIKIPDA MAÇLARI İKRAM MI ETSİNLER. YOK ÖYLE ŞEY! BİZ ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKIP MAÇLARI ALIRIZ. ŞAMPİYONLUĞUMUZA GÖLGE DÜŞÜRMEYİZ...
VALLAHI BIZ BÖYLE OYNAMAYA DEVAM EDERSEK HANDIKAP FELAN OLMAZ
EyüphanAydın 11.03.2008, 21:25 Gerçekten Anadoludan Bir Takımı Desteklemek İçin EL Birliği
Olmalıyız.
Bu Sivasspor Olmayabilirdi,
Başka Takımlarda Olabilirdi,
Bizde Aynı Destekleri Anadoludaki Takımlara Vericektiriz.
Bize Sivasspor'a Emeklerini Esirgemesinler.
Bize Desteklerini Çekmesinler.
|