Orijinalini görmek için tıklayınız : UYGUN SERT KONUŞTU

SivasSpor.Com
11.03.2008, 22:55
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/uygunnn.jpg

Sivasspor teknik direkötrü Bülent Uygun, Sivasspor'un başarısını görmezlikten gelmek ahmaklıktan başka bir şey değildir" dedi.

3 büyük takım ile şampiyonluk mücadelesi veren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Uygun medyada yapılan Sivasspor'un şampiyon olması zor görüşleri ile ilgili açıklamada bulundu. Sivasspor'un büyük bir başarı elde ettiğini ifade eden Uygun "Zamanında kendi köşelerinde yazılan yazının bir türlü gerçemleşmemesinden dolayı kaynaklanıyor bu tip düşünceler. Onları çok dikkate almıyorum. Bizi övmeyen, gerçekleri göstermeyen insanlar benim için çok fazla değerli değil. Sivasspor'un başarısını görmemezlikten gelmek sadece kendi ahmaklığından başka bir şey değildir. 10 trilyon bütçe ile bu kadar güzel işler yapıyorsa. Anadolu'nun gönüllerin şampiyonu deniyorsa bu Sivasspor'un başarıdır. Onların kendi dediklerinin doğru çıkmaması bizi moral olarak duruma düşürmüyor. Aksine kamçılıyor. Kaybedecek bir şeyimiz olmadığı için kazanabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz"dedi.

"BİZİMDE HERKES KADAR ŞANSIMIZ VAR"
Genç teknik adam şampiyonluk yarışında herkenesin eşit şansa sahip olduğunuda vurgulayarak "4 takım arasında şanslar eşit. En az hatayı yapan. Stresli ortamdan kendisini soyutlayıp iyi kenetlenen ini şansı olduğunu düşünüyorum. Bizimde herkes kadar şansımız var" şeklinde konuştu.

şafak58_35
11.03.2008, 23:08
kıskananlar çekemeyenler çatlasın bir allahım birde sen varsın....sivasspor......

yerliturkuaz
11.03.2008, 23:18
BOŞVERİN BAŞKLARINA ONLAR BİZİ YIPRATMAK İÇİN UĞRAŞIYORLAR BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKALIM....

oZi Taraftar
11.03.2008, 23:26
Bosver sen o muhabir veya kose yazar bozuntularini hocam, senin onlari muhatap almana, cevap vermin lutfunda bulunman bile onlar icin bir lutuf…

Senin cok daha onemli bir misyonun var…
Allah yolunu acik ettsin...
Saygilarimla,

rsimsek
12.03.2008, 00:01
SİVASSPORUMUZU ÇEKEMİYORLAR SAYIN HOCAM.NASIL OLURDA ANADOLUDAN BİR TAKIM KISITLI İMKANLARLA BİZİM GİBİ MİLYON DOLARLIK TAKIMLARLA BAŞABAŞ GİDİYOR DİYE ÇEKEMİYORLAR

biyolog4
12.03.2008, 00:36
inanacaklar inanmak zorunda kalacaklar.mustafa denizlide inanmayanlar kervanına dahil olan bir spor adamıydı.ancak en son açıklamalarında sivasspora ilk ikide yer vermeye başladı.sivasspor maçlarını kazanmaya devam ettiği müdetçe diğerleride inanacaklar.yeterki biz oynayacağımız maçlardan kayıpsız çıkalım.
vestel manisaspor,konyaspor,kasımpaşa ,beşiktaş=12 puan=şampiyon sivasspor

Yido
12.03.2008, 04:52
Bence Sivasspor’u yıpramaya çalışanlara, şampiyonluk yolunda çelme takmaya çalışanlara cevap vererek, prim yapmalarını sağlamış oluyoruz.
Asıl en büyük cevabi 9 hafta sonra alacaklardır.
ŞAMPİYON SIVASSPOR!!!!!

BOUN
12.03.2008, 08:03
Bülent Hocam sen sakin ol, Manisa maçını alalım ondan sonra bizi Allah'tan başka kimse durduramaz artık. Onlara en iyi cevabı bu takımı şampiyon yaparak verirsin inşallah! Azimle yola devam, Allah yardımcın olsun...

Rallim58
12.03.2008, 08:24
Bülent hocam....!
Onlar ne derse ne yazarsa yazsın

....BU KERVAN YÜRÜR

Siz inandığınız ve doğru bildiğiniz yolda yürüdüğünüz müddetçe Allah yardımcınız bizlerde destekciniz olacağız inşaallah.

Onların ya Sivas'a ya da size karşı BİR KUYRUK ACILARI VAR

galiba...
Yoksa tabloya bakan geri zekalı birine dahi sorsanız
-Şampiyonlukta kimlerin şansı var... diye
puan sıralamasında puanları eşit 4 takımı söyler
demekki

bunlar GERİ ZEKALI BİLE DEĞİL

Metin Şentürk bile puan cetvelini görüyorda bu bakar körlerin demekki

HİÇBİR YERİ DE GÖRMÜYOR

kadir984
12.03.2008, 08:38
hocam siz söylüyorsunuz ya strese gerek yok en az hata ile gitmek gerekir diye.

boş verelim hocam biz en güzel desteğimizle sizlerde en güzel yönetiminizle futbolcularımızda en güzel oyunlarıyla cevap vereceğiz.

bir söz vardır hocam '.. ürür kervan yürür!

Sivassporluyam
12.03.2008, 08:53
İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR…
Ama yinede siz ağızlarının payını vermeye devam edin hocam.
Futbolcularda aynı zamanda sahada veriyorlar nasılolsa.

yigido_sampiyon
12.03.2008, 09:01
sen kızma bülent hoca.

fener bahçe milyon dolarlar çarcadı.aynı puandayız.bu en iyi cevaptır onlara

58svs58
12.03.2008, 09:08
Vallahi ben bu ilgisizliği sivaslılara bağlıyorum. maça gidiyoruz tezahürat yok. bir iki kişi bağırsa diğerleri sus diyor. rakip takım destekleniyor. kendi topçumuza dil uzatan alçaklar var. ben lig tv üyeliğimi iptal ettirdim. bilmek istiyorum kaç kişi iptal ettirmiş. şöyle kararlı bir taraftar duruşumuz yok. NE MUTLU SİVASLI OLDUĞU İÇİN ÖVÜNENE

58svs58
12.03.2008, 09:10
İddia ediyorum manisadan 3 puan alalım şampiyonluk garanti herkes bayrağını assın bence.

Sivassporluyam
12.03.2008, 09:38
İddia ediyorum manisadan 3 puan alalım şampiyonluk garanti herkes bayrağını assın bence.............İNŞALLAH.... .......

mertoz58
12.03.2008, 09:56
Bülent hoca ve mecnur başkan olduğu sürece sivasspor daha çok büyük hedefler peşinde koşacaktır.

abdullah58
12.03.2008, 10:06
SIVASSPOR SAMPIYON OLUMU YAZARIN GÖRÜSÜ OLAMAZ?NEDEN CESITLI SEBEPLERI VAR
PARA YOK -KADRO YETERSIZ-MEDYA DESTEGI YOK? FELEN DIYORLAR SAYGI DUYARIM
AMA SIVASSPORUN BU OLANAKSIZLIKLARINDA BU BASARISINI GÖRMEZSEN SIZ YAZAR EFENDILER O ZAMAN SIZE KOCAMAN YUH DERIM
EY LIG TV SEN BILE BU BASARI VARKEN MACLARI VERMEZSEN 1 YUHTA SANA
EY SPOR GAZETELERI SIVASSPORUMUZUN HABERLERINI HALÄ ORTA SIRADA RIZE;MANISAYLA VERIRSENIZ 1 YUHTA SIZE
BÜLENT HOCAMIN SERT CIKMASIDA SANIRIM BUNDANDIR BU 2 YÜZLÜLÜGE
CIFTE STABDARTA DIR
BEYPINARLI58

GLoBe-Y-Gençlik
12.03.2008, 11:12
CAT CATIR CATIR CATLASIN KISKANANLAR OOO

xremix
12.03.2008, 11:36
Anadolu'dan bir takımın şampiyon olması kartel basınının işine gelmez,zira onlar 4 büyük üzerine yatırımlarını yapmışlar sadece onların borazanlığını yapıyorlar,halk arasındaki söylenti şöyle "sizi asla şampiyon yapmazlar" evet onlar şampiyon yapmazalar ama biz söke söke şampiyon olacağız ve ANADOLU 'nun ışığı olacağız..hocamın dediği gibi bu takımın kaybedeceği hiç bir şey yok ama kazanacağımız çok şey var hocamm...!

serhatcan
12.03.2008, 11:44
hocamm ortasaha biraz savaşsın yaaaa. çok gedikler veriyoruzz.

3258murat
12.03.2008, 12:08
Siz hiç canınızı sıkmayın Bülent hocam.Böyleleri her zaman olmuştur.Kervanımız yola devam ediyor.Şu da var ki haftalar azaldıkça savaş alanımız genişliyor.Sadece sahada, kartlarla,sakatlıklarla savaşmıyoruz.Artık önemli bir savaşa karşı da hazır olmalıyız o da psikolojik savaş ve bu savaşı başlattılar.Sizinle birlikte bu mücadeleyi de kazanacağız ve mutlu sona ulaşacağız inşallah.

Buraq58
12.03.2008, 12:22
Yani Bu Demek Oluyorki Sergen Ahmakkkk.!:D:D

bozkurt187
12.03.2008, 17:43
konus be bülent hocam herkeze hattini bildir

XXCakir58
12.03.2008, 19:57
Bülent Uygunda hep diyor biz allahin izniyle anlimizin akiyla buralar kadar geldik. Kiskananlar catlasin

mor
12.03.2008, 22:07
Şampiyon olalım, o görmeyenlerin gözü birden açılıverir. Yeterki inanalım yeterki kupayı alalaım Allah'ın izni ile. :)

58svs58
13.03.2008, 20:11
hocam şöyle yorumlasak it ürür kervan yürür yada MEDYA ÜRÜR SİVAS YÜRÜR.

kürşat yıldız
14.03.2008, 17:35
sen o yazıp çizen ahmaklara aldırmadan hedefine inadına yürü biz senin ve yanıda olan sahaya çıkan 11 inanmış yüreğin ölümüne arkasındayız yeterki siz hedefe yürüyün

FALÇATA 58
15.03.2008, 14:27
MAÇTA BASIN TRİBÜNÜNE İYİ BAĞIRDI ADAM HAKLI HER KAFADAN Bİ SES ÇIKIYO

EyüphanAydın
15.03.2008, 14:44
Demekki Sivasspor'u Kıskananlar Kıskançlıktan Oturdğu Yerleri

Çatlattı,

Lig Sonunda Bu Konuşanlarla Çok Güzel Dersler Vericeğiz.

ahmet 1967
15.03.2008, 15:48
sivası konusmayanların terbiyesizligi

ahmet 1967
15.03.2008, 15:49
hala bekliyorlar sivas ne zaman dusecek diye inş. hiç dusmez

sivasli215
16.03.2008, 12:22
medya zaten fenerin uşağı olmuş,onlarla ilgilenmeyin ve de mümkünse kapıları kapatın medyaya.zaten fener macı öncesi kapatsaydınız o kapıları hala liderdik ligde...

bozkurt187
16.03.2008, 12:28
konus bülent hocam kim tutar seni

tekdoktirin
17.03.2008, 01:25
ARKADAŞLAR BEN BÜLENT HOCAYI ANLIYORUMDA ŞU BİZİM SİVAS'TAKİ SEYİRCİYİ ANLAYAMIYORUM. BU KADAR ACEMİ OLUNMAZ. BENCE İYİ MOTİVE OLMAK GEREK BEN GÖREMİYORUM TABİKİ KULÜBÜNDE HATASI OLABİLİR. İSTANBUL'DA BENCE SEYİRCİ DAHA BİLİNÇLİ TABİ BU DEDİĞİM SİVAS'LILAR İÇİN GEÇERLİ. SİVAS'LIYSAN SİVASSPOR'LU OLACAKSIN.YOKSA O KİMLİĞİ YIRT AT. MAALESEF BİZİM İNSANIMIZ ŞUĞURSUZ, BEN RAHATIM ALLAHA ŞÜKÜR HEM SİVASSPOR'LUYUM. HEM SIVASLI OLMAK BİRERDEMLİKTİR

Dark Force
17.03.2008, 02:12
Medyanın övmesine ihtiyacımız yok sezon sonunda inşallah hayal kırıklığı yaşatırız medyaya