Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS ÖĞRETMENEVİ
Rallim58 12.03.2008, 10:31 Arkadaşlar Sivassporumuzun Lig Tv'den verilen müsabakalarının, izlenmesinde yer problemi yaşayanlarla paylaşmak isterim.
Sivas Öğretmenevi (Kongre lisesi yanında) Büyük salonunu Lig Tv'nin tüm canlı yayınlarına açmış olduğunu bilgilendirmek istedim.
Tüm müsabaka ücreti aynı olup her iki devrede de birer adet çay ikramı veriliyor. Yani 2 çay içip müsabakayı izliyorsunuz. Bedeli sadece 2.5 Ytl olan Sivas Öğretmenevinin tüm Sivas'lı sporseverlere açık olduğu belirtiliyor.
Site üyelerimize duyurmak isterim.
Rallim58 12.03.2008, 10:45 Hatta ilk müsabaka olarak bu hafta cuma akşamı saat 20.00 de oynananacak ve bizim için önem arzeden Vestel Manisaspor müsabakasında ortamın havası yoklanabilir.
Hem heyecan oluyor hem de yorum.
svs_çapkın_58 12.03.2008, 10:55 ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLMUŞ.SİVAS ÖĞRETMEN EVİNİ TEBRİK EDERİM.
Rallim58 12.03.2008, 11:33 Sivas Öğretmenevi Lig Tv'ye üye olmuş. Bundan sonra tüm maçları Büyük salonlarında izletmeyi sürdüreceklermiş.
Her devre içinde çay ikramı var. Steril bir ortam, ama taraftar kitlesi de oluyor
SenSetik 12.03.2008, 11:38 SİGARA İÇMEDEN BEN MAÇ HEYECANINI KALDIRAMIYORUM...
ANTEP MAÇINDA BİDE KAPIYI KİTLEMİŞLERDİ ÖLDÜM VALLA :)
O YÜZDEN ARTIK GİTMİYORUM ÖĞRETMENEVİNE ...
Abdullah DuMaN 12.03.2008, 11:43 ewet iyi olur .........................
alptuğrul58 12.03.2008, 12:37 Lig TV de yayınlanan maçları Türk Ocakları Derneği Sivas Şubesi'nde seyredin.Dev ekran ve nezih bir ortamda maç seyretmenin keyfini çıkarın.Bağrışma yok,küfür yok.
Gardaş bir araya toplanıp zevkle maçı seyretmek istemeniz gayet doğal ve güzel böylelikle öğretmen evinede bir katkıda bulunmuş olursunuz. Bende sivassporumuzun her maçında evi iki kat sivassporun türübünleri gibi düzenliyorum acayip zevkli oluyor evdekilerde destek verdikleri için bir keyifle seyrediyorum.Yani stadı eve getiriyorum
Rallim58 14.03.2008, 14:59 Bizden Yiğidoyu bilgilendirmek, gerisi isteğe bağlı birşey. Uygulamayıda tarif ettik. Her devre 1 çay toplam 2 çay ikramı ve her maç içinde aynı fiyat olup 2.5 ytl alıyorlar (Çaylar dahil).
Gidip gitmemek taraftarın tercihindeki birşey.. Hep bir arada olmak elbette güzel ama aşırı sigara dumanından maç izleyemediklerimiz günleri unutmayalım.
RüStü ElmaS 14.03.2008, 15:14 Kutlarım gardaş.
bence kaçırılmayacak güzel bir teklif.
Katılımın olmasını diliyorum.
jakobieen 14.03.2008, 15:17 SİGARA İÇMEDEN BEN MAÇ HEYECANINI KALDIRAMIYORUM...
ANTEP MAÇINDA BİDE KAPIYI KİTLEMİŞLERDİ ÖLDÜM VALLA :)
O YÜZDEN ARTIK GİTMİYORUM ÖĞRETMENEVİNE ...
hocamın aksine eğer sigara içmek yasak ise bugün ben oradayım :)
Rallim58 14.03.2008, 15:29 Kutlarım gardaş.
bence kaçırılmayacak güzel bir teklif.
Katılımın olmasını diliyorum.
BEN TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞ...
SİVAS VE SİVASSPORLU İÇİN MENFAAT VE SAĞLIKLI OLAN NE İSE ONU TEKLİF ETMEK BİZİM GÖREVİMİZ AMA GERİSİ TALİPLİYE KALIR.
Rallim58 14.03.2008, 15:32 hocamın aksine eğer sigara içmek yasak ise bugün ben oradayım :)
Jakobien tanışmak da isterdim ama başka zaman inşaallah. Bugün başka yere davetli olup oradan takip edeceğim için ben olamıycam, tüm izleyecek hemşehrilerimin attığımız gol ya da gollerin sonuçta hanemize 3 puan yazdırdığının sevincini yaşatması dileğiyle iyi seyirler...
SenSetik 14.03.2008, 15:35 hocamın aksine eğer sigara içmek yasak ise bugün ben oradayım :)
Oğuzcum hatırlarsan ben halı saha maçına da sigarayla çıkmıştım :D
sizlere iyi örnek olamıyoruz bari zehirlenmenize vesile olmayalım diye ben öyle nezih ortamlara girmiyorum :)
kendimi düşünüyorsam neyim :D
DEĞERLENDİRİLDİMİ ŞU NA KADAR BİLMİYORUM
KUTLARIM
Rallim58 09.05.2008, 14:44 TEBRİKLER ÖĞRETMENEVİNE
Müjde yiğidolar....!
Sivasımızın halka açık lig tv yayını yapan tek kurum olan Sivas Öğretmenevi yönetimi, dev ekranlarında GENÇLERBİRLİĞİ-SİVASSPOR müsabakasını yiğidolara izleteceklerini açıkladı.
Fiyatların yine 2.50 ytl olduğuda belirtildi.
Helal olsun onlara, pek tanımam ama yönetim kadrosu işte bu dedirtecek şekilde oluşmuş. Sivas Öğretmenevi yönetimini bu tutumundan dolayı kutluyor, tebrik ediyor gittikçe yenilenen bir çehreye kavuşan Sivas Öğretmenevi tüm personelini kutluyorum...
Yarın Öğretmenevindeyiz
Sivas Öğretmenevi Lig Tv'ye üye olmuş. Bundan sonra tüm maçları Büyük salonlarında izletmeyi sürdüreceklermiş.
Her devre içinde çay ikramı var. Steril bir ortam, ama taraftar kitlesi de oluyor
Söz konusu uygulama yalnız Sivas için değil tüm Türkiye Öğretmen evlerinde geçerlidir.Olması gereken de budur.
valla çok güzelmiş. İstanbulda geçen hafta Sivas- Cincon maçını izledik çay ikramı felan yok ama 5 ytl idi. 5 ytl umrumda değilde koca salonda 4 tane sivaslı biz vardık. Her golde gönül isterdi ki hep sivaslı olsun hep birlikte sevinelim ama nerde :D Bu yüzden kaçırılmaması gereken bir fırsat diye düşünüyorum..
Abdullah DuMaN 10.05.2008, 16:53 Oğuzcum hatırlarsan ben halı saha maçına da sigarayla çıkmıştım :D
sizlere iyi örnek olamıyoruz bari zehirlenmenize vesile olmayalım diye ben öyle nezih ortamlara girmiyorum :)
kendimi düşünüyorsam neyim :D
EVET SEN NERDESİN KÜRŞAT ABİ................
5858ismail3535 10.05.2008, 17:08 ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLMUŞ.SİVAS ÖĞRETMEN EVİNİ TEBRİK EDERİM.
Abdullah DuMaN 10.05.2008, 17:45 BEN UFAK UFAK KAÇIYIM MAÇA...............
Bahattin 10.05.2008, 18:48 Lig TV de yayınlanan maçları Türk Ocakları Derneği Sivas Şubesi'nde seyredin.Dev ekran ve nezih bir ortamda maç seyretmenin keyfini çıkarın.Bağrışma yok,küfür yok.
katiliyorum sana
|