Orijinalini görmek için tıklayınız : Manisa-Sivas maçı bilet fiyatları
buraks58 12.03.2008, 19:11 Vestel Manisaspor'un 14 Mart Cuma günü saat 20.00'de Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda Sivasspor ile oynayacağı maçın bilet fiyatları açıklandı.
Vestel Manisaspor'dan yapılan yazılı açıklamada, kapalı tribün 5, açık tribün 3 ve kale arkası tribün bilet fiyatının 1 YTL olduğu bildirildi.
Vestel manisaspor'un yeni teknik direktörü levent eriş'in ise yarın sabah takımla ilk antremanına katılacak.
kadir0911 12.03.2008, 19:13 insallah bu maci alip takipimizi sürdürecez :)
sinan-58 12.03.2008, 19:14 bu ney ya adeta bedava....................
basayev58 12.03.2008, 19:29 arkadaşlar,biraz önce Vestelde çalışan bir arkadaşımı aradım,Manisa'da maç bileti kalmamış...Ben tüm işlerimi ayarladım zorda olsa maça gitmeyi düşünüyorum ama bilet bulamazsak çok kötü olur,bu konuda bilgisi olan Manisa'da yaşayan arkadaşlar bi haber etsin.
Daha önceki Manisa maçlarında maç öncesi gidip biletimizi aldık ama bu maç onlar için çok önemli bizim içinde,bilet sıkıntısı olmaz inşallah.
biyolog4 12.03.2008, 19:34 Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 14 Mart Cuma günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek.
Bu maçta yardımcı hakemlikleri Şahan Yılmaz ve Muhittin Gürses, dördüncü hakemliği ise Uğur Söylemez yapacak.
çok sayıda biletde okullara gönderip dağıtılmıştır.maça seyirci çekmek için yapılmış bir uygulama,
Güzel maç bileti fiyatları da keşke pahalı olsaymış daha az taraftar gelirdi en azından şimdi dolar tribün... :)
yusuf_yusuf 12.03.2008, 22:27 manisada olsadık gıderdık yaaaaaaaaaaa ama iii mıs bu fiyatlar
valla bedava 1 ytl dgiturk bıle 3 ytl =) cuma gunu olmasa manısada olucaktım ama nasıp kısmet inş alırız ama cok zor olucak
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
atababa111 13.03.2008, 08:57 BÜTÜN KALBİMİZLE ORADAYIZ........
ben takıma güveniyorum..
her zamanki oyunumuzu sahaya yansıtırsak mutlak kazanan biz oluruz..
ancak bu maçta golcüler yakaladığı pozisyonları %100 değerlendirmeli..
özellikle chetkov'da düşüş var, bu maçta tekrar çıkış yakalamasını arzu ediyorum...
cuma günü lideriz inşALLAH:-)
atababa111 13.03.2008, 09:09 BÜTÜN KALBİMİZLE ORADAYIZ........
zaralım 58 13.03.2008, 09:13 inş bu maçı kazanıp şampiyonluk için önemli bir yol katedmiş oluruz
Abdullah DuMaN 13.03.2008, 09:48 BELEŞ BELEŞ .......................
bu maçı alırızzz merak etmeyin yeni gelen hoca bile kurtaramaz bulacağımız bir gol darmadağın edecektir vesteli
buraks58 13.03.2008, 10:22 bende kazanacağımıza inanıyorum.manisa savunmasında ümit bozkurt,omar kalabane yok ve birde koray avcı oynamaycakmış.inş galibiyetle döneceğiz...bu maçı alırızzz merak etmeyin yeni gelen hoca bile kurtaramaz bulacağımız bir gol darmadağın edecektir vesteli
altuntas58 13.03.2008, 12:05 Bu macı almak bizim için çokta zor olmaz bedava biletle gelen seyirciyi varın siz değerlendirin ne beklenirki beleşci seyirciden geldiği gibi giderler hiç bir şekilde takımlarını desteklemezler Sivassporumuz bu macın mutlak galibi olacaktır ayrıca mac biletlerinin ucuz olması bizi hiç bağlamaz ben oraya gittikten sonra üçü beşi aramam aslanlar gibi biletimi alır takımımı desteklerim
basayev58 13.03.2008, 12:30 Bu macı almak bizim için çokta zor olmaz bedava biletle gelen seyirciyi varın siz değerlendirin ne beklenirki beleşci seyirciden geldiği gibi giderler hiç bir şekilde takımlarını desteklemezler Sivassporumuz bu macın mutlak galibi olacaktır ayrıca mac biletlerinin ucuz olması bizi hiç bağlamaz ben oraya gittikten sonra üçü beşi aramam aslanlar gibi biletimi alır takımımı desteklerim
manisa stadı küçük olmasına rağmen,rakip takımı boğuyorlar,biletin beleş olmasıyla alakası yok bence,çok iyi desteklerler takımlarını,ama bizim için farketmez,üstelik savunmada 3 oyuncuları yokkesin yeneriz..
Bu macı alıp şampiyonluğa yürüyüoruz...!
Yarın Manisadayız!! İzmirden herkesi bekliyoruz...
dragon_58 13.03.2008, 12:58 3 puan bizim olacak .
dragon_58 13.03.2008, 12:58 Bu macı alıp şampiyonluğa yürüyüoruz...!
Yarın Manisadayız!! İzmirden herkesi bekliyoruz...
yolunuz açık olsun gardaş .
Rallim58 13.03.2008, 13:18 Manisa bilet fiyatlarını bilinçli olarak düşürdü. Taraftarlarını stada çekmek için ama stada gelenlerin çoğu
ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYEN ANADOLU ARSLANLASRINI
izlemeye gelecektir kanaatindeyim. Onlarında çoğu çekirdekçidir bizimkiler gibi düşünüyorum.
Ne olursa olsun bu maçı alacağımızdan hiç bir endişem yoktur.
V. Manisaspor - Sivasspor : 0-1
BELEŞ BELEŞ .......................
hakikaten beleş...;)...:)...:D...
|