Orijinalini görmek için tıklayınız : GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ

SivasSpor.Com
12.03.2008, 20:37
http://www.sivasspor.com/images/stories/sivas/abdullah_yigit.jpg

Abdullah Yiğit / HÜRDOĞAN

Ligin bitmesine 9 hafta kala liderin sadece bir puan gerisinde olmasına rağmen Sivasspor`un bu yarışta var olduğunu hala görmeyenler, daha doğrusu görmek istemeyenler var. Ancak güneş balçıkla sıvanmıyor! İster kabul edin, ister etmeyin Türkiye`de bir Sivasspor gerçeği var.

Özel hayatı bir yana oynadığı futbola hayran olduğum Sergen Yalçın`ın önceki gün yaptığı açıklama gerçekten bir Sivaslı olarak kanıma dokundu.

Eski bir Beşiktaşlı olarak şampiyonlukta en şanslı takımın siyah-beyazlı takım olduğunu söylemesini anlayışla ve saygıyla karşılarım. Fakat,her şey ortadayken,Sivasspor liderin sadece bir puan gerisindeyken senin çıkıp Sivasspor gerçeğini görmemezilkten gelerek "şampiyonluk üç takım arasında geçer" demeni samimi bir açıklama olarak kabul etmiyorum. Oysa ben Sergen`i deli-dolu ama özü sözü bir futbolcu olarak biliyordum. Her şeyden önce bir futbolcunun böyle bir açıklama yapması meslektaşlarının emeğine ,akıttıkları alın terine saygısızlıktır.

Sahi şampiyonlukta en şanslı gördüğün Beşiktaş`ı Sivasspor, üstelikte İnönü stadında evire çevire yenmedimi Sergen efendi! Aynı Sivasspor`la aynı Beşiktaş 4 hafta sonra 4 Eylül Stadı`nda karşılaşmayacakmı?Beşiktaş`ı bu açıklamalar kurtarmaz. Sivasspor şampiyon olur veya olamaz, orası ayrı ama kabul etsende etmesende bu yarışın içerisinde Sivasspor`da var.

Halen bir Anadolu takımında forma giyen Sergen Yalçın`ın bu konuda yapacağı en güzel açıklama "Benim gönlümden Beşiktaş`ın şampiyon olması geçiyor, olacağına da inanıyorum, ama Anadolu`dan bir takımın şampiyonluk mücadelesinide saygıyla karşılıyorum" olmalıydı.

Lig için gerçekci bir şeyler söylemek gerekirse,Beşiktaş liderlik koltuğunda tamamen tesadüf oturuyor. Son oynadığı Gençlerbirliği maçıda dahil, bu sezon tam 8 puanı 90+`larda attığı golle aldı. Süper ligde hiç bir takım bu kadar puanı maç bittikten sonra almadı. Yani şansı yaver gitmeyip eğer o dört maç berabere bitmiş olsaydı şu anda Beşiktaş 47 puanla Kayserispor`un hemen üzerinde yer alırdı. Bu tür açıklamalar yapılırken insanların biraz gerçekci,birazda dürüst olması lazım.

Neyse, biz mücadelemize bakalım! İnşallah sezon sonunda Sergen ve onun gibi düşünenler Sivasspor`un ne için mücadele ettiğini görür ve sonrada takdir etmek zorunda kalırlar.

sivas_kangallı
12.03.2008, 20:40
Abdullah Yiğitin güsel yazısından dolayı tşkler.

abdullahmkaya
12.03.2008, 20:59
aferim adasım böle adamlarla biz ayakta dururuz

TS58
12.03.2008, 21:02
Sergen bir fosil artık.Güle güle sergen.

samet yıldız
12.03.2008, 21:04
sivasspor hakkındaki güzel düşünceleri için teşekkür ederiz

abdullah58
12.03.2008, 21:04
ÜSTAD COK GÜZELANLATMISSIN BASKA YORUMA GEREK YOKKI

mor
12.03.2008, 22:03
Biz şampiyon olalımda gören görür, görmeyen de yine görmesin kendi bilir.. :)

biyolog4
12.03.2008, 22:12
sivassporun şampiyon olması işlerine gelmiyor....................

SONMEZ
12.03.2008, 22:26
Üstad, gerekenleri söylemiş...!
Başka söze ne hacet...?

yigido_sampiyon
12.03.2008, 23:00
ya şu sergeni ciddiye almayın ya...

kelin ilacı olsa başına sürer baksana adam 2. lige oynuyo...

etzel1967
12.03.2008, 23:15
yazarın görüşlerine katılıyorum, ancak bence böylesi aslında bizim için daha iyi...fenerbahçe maçı öncesini hatırlayalım...o zamana kadar basının bu kadar ilgisine alışık olmayan takımımız, bu yoğun ilgiyi kaldıramamış ve sezonun en kötü futbolunu oynamıştı...bırakın yazmasınlar, çizmesinler sivası...bırakın üç iri bir birine düşsün...sessizce geriden gelip son sözü biz söyleriz allahın izni ile...

FALÇATA 58
13.03.2008, 08:10
Abdullah Yiğit / HÜRDOĞAN

Ligin bitmesine 9 hafta kala liderin sadece bir puan gerisinde olmasına rağmen Sivasspor`un bu yarışta var olduğunu hala görmeyenler, daha doğrusu görmek istemeyenler var. Ancak güneş balçıkla sıvanmıyor! İster kabul edin, ister etmeyin Türkiye`de bir Sivasspor gerçeği var.

DAHA DOĞRUSU GÖRMEK İSTEMEYENLER ANCAK VE ANCAK SALAKTIRLAR KENDİLERİNİ KANDIRIRLAR

ademgoze
13.03.2008, 08:29
susmaz bazen iyi biz susalım sezon sonun innşallah yanılırlar futbolcularımıza ettikleri haksızlıgı görürler

altuntas58
13.03.2008, 12:16
Bazı şahıslar ve bazı basın mensupları Bizi şampiyon adaylarından görselerde görmeselerde biz aslanlar gibi yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz sergeni ben ciddiye almıyorum cünkü kendisi ciddi bir insan değilki geldiği yerler ne mal olduğunu göstergesi değilmi zaten yazar kardeşim sergenin ne mal olduğunu yazmış benim bir daha yazmama gerek yok evet başkaları bizi şampiyonluk yarışında görseler ne cıkar görmeseler ne cıkar 9 mac sonra konuşmayı tercih ederim

oZi Taraftar
13.03.2008, 12:23
Sergen’in hakkimizda guzel seyler soylemesini isteyen kimki? Onun tarafindan sevilmek beni gercekten cok uzer.
Ayrica o futbolu at yarislariyla karistirmis olmali...

zeki yılmaz
13.03.2008, 12:31
Sergen Yalçının bu tür açıklamalar yapması yanlış.şuan puan itibariyle 4 takımında şampiyonluk şansı var.Sivassporu küçümseyerek şampiyonluk yarışında saf dışı bırakmasından dolayı kendisini kınıyorum.Umarım bu tür açıklamalar bize itici güç olur ve sezon sonunda Şampiyon Anadoludan çıkar.Aykut Kocamanada
açıklamalarından dolayı teşekkür ediyorum.Samsunda yaşayan bir Sivaslı olarak Sivassporla gurur duyuyorum.Samsundan Selam ve Saygılarımla.Zeki Yılmaz

oZi Taraftar
13.03.2008, 12:48
Sonunda Sezar’in hakkini Sezara vereceksiniz!!!!!!!!

oZi Taraftar
13.03.2008, 12:49
Pardon, sononda Sergen Sivasspor'un hakkini Sivasspor'a verecek, demek istemistim!!!!!!!!!

miss enny
13.03.2008, 13:27
ben bi sarkiyla cevap vermek istiyom elalem ne derse desin hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiii sergen efendi sen reklamlarinda oyna hadiiiiiiiii hadiiiiiiiiiiiii

XXCakir58
13.03.2008, 13:28
helal olsun bir yazarci kiskanmiyor sivasi ve sivasi destekliyor. Sergen cevabini almistir ve Seneye Turkcell Süper `Ligde Eskisehirsporu yenersek o zaman konusabilcekmi sergen acaba

oZi Taraftar
13.03.2008, 13:34
Hele birde Besiktas, Eskisehir’i yenerse, bak o zaman ben neler yazacagim…
Nasil olsa iftira atmak serbest,,, sozde Fener bizi kendi sahamizda yenince Hahmut ile Onur’un karsiligini odesmis olmusuzya…

nuri_58
13.03.2008, 13:53
Abdullah Yiğitin güzel yazısından dolayı tşkler...

ADNANDEMIRISIK
13.03.2008, 13:58
ABDULLAH BEY SAĞOL SİZİN GİBİLER OLMAZSA SİVASIN SESİNİ DUYAN YOK SAĞOL VAROL

akifeker
13.03.2008, 14:20
yaw ben anlamıyom fb ve gs ile aynı puandayız adamlar daha diyokii şampıyonluk yarışı 3 takım arasında geçer inşşlah şmpiyon oluruzda şunları bi mahcup ederiz

58 ygd 58
13.03.2008, 14:44
aferim adasım böle adamlarla biz ayakta dururuz

evet bak kaç tane tşkür verdim sana abi(abdullahmkaya)

SenSetik
13.03.2008, 14:50
gerçekler bazen acıdır ve söylemesi zordur...
ama artık alışmaları gereken çok tatlı bir gerçek var bizim için...
ayakları sağlam basan, altyapısıyla, kendine güveniyle ve bu yoldaki inadıyla bir SİVASSPOR geliyor....

isteselerde.......
istemeselerde..........
kabul etselerde........
etmeselerde.........

Buraq58
13.03.2008, 19:22
Yar Saçların LüLe Lüle Sergen Sana Güle Güle:D

yerliturkuaz
13.03.2008, 21:36
ADAM OLANIN SÖZLERİ KAİDEYE ALINI BEN SEREGENİ ADAM YERİNE KOYMUYORUM...

bozkurt187
13.03.2008, 22:56
kim ne derse desin sezon sonunda sampiyonuz

ofozturk
14.03.2008, 07:37
Sinan Engin çok iddialı konuştu :

Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri, "En önemli rakibimiz Galatasaray’dı. Onları İnönü Stadı’nda yenerek büyük bir engeli aştık. F.Bahçe yarışta bize rakip bile olamaz. Zafere giden yolda çok dikkatli olmalıyız" dedi.
-----------------------------------------------------------------
görecek ciddi rakipleri gs mi? gayriciddi rakipleri fb mi yoksa hiç hesaba katmadıkları SİVAS mı?

bu açıklamalar bizi çok üzüyor. başarımızı kimse gölgeleyemez. inş bjk nin üstünde bitiririz ligi. o zaman görürler kimleri rakip olarak gördüklerini.
AĞZI OLAN KONUŞUYOR denir.:)

Abdullah DuMaN
14.03.2008, 07:54
TORBA DEĞİLKİ BÜZESİN....................

yigido_sampiyon
14.03.2008, 08:34
ya bu adamı nasıl yapmışlar beşiktaşa menejer ya...

hala insanlar neden görnek istemiyor sivasın başarısını...

mesela geçen hafta brezilya ligindeki kavgayı tüm haber bültenler en az 10 dakka verdi...petkoviç kaleden kaleye gol atmış kimsenin haber yaptığı yok...

ben bu işi anlayamıyom anlayan biri varsa anlatsın...

alem_halil
14.03.2008, 08:36
abi onlar konuşa dursun biz işimizi yapalım sezon sonunda bu lafların hepsini hatırlatırız onlara ozaman yüzlerinin ifadesini görmek isterim inş takımımız bize görme imkanı sağlar..

afilli3458
14.03.2008, 08:43
Arkadaşlar herkes konuşabildiği kadar konuşsun,bize düşen görev birlik beraberlik içinde yolumuza devam etmektir.Biz görevimizi tam anlamıyla yaptığımız zaman konuşma sırası bize gelecek.Çünkü biz boşyere konuşmayı sevmeyiz.Şuana kadar yaptıklarımız konuşmamıza yeter ama daha iyisi neden olmasın demi.İşte o zaman sinan engin ve türevleri eğer yüzleri varsa utanırlar zaten.HADİ CANLARIM YENELİM ŞU VESTELİ ONLAR DÜŞÜNSÜM.S.S.S.S

ofozturk
14.03.2008, 08:48
gardaşlar dediklerinizin hepsine katılıyorum. insanların bu kadar kör olması beni sinirlendiriyor. lig tarihinin en ilginç gölünü attık kimsede tık yok. süper ligdeki 3. sezonumuzda şampiyonluğa oynuyoruz adamlar bizi sampiyonlukta rakip bile görmeye tahammül edemiyorlar.
neyse Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.

yigidolar06
14.03.2008, 08:56
Her şey istanbul değil anadoluyu unutanlar utansın

Dağcı
14.03.2008, 08:58
Yakında tren'e baka kalacaklar...

basayev58
14.03.2008, 09:06
Beşiktaş Liverpool'a karşı hüsrana uğrar,Sinan Engin utanmadan açıklama yapar,yaptığı açıklamanın içeriğinde Sivasspor geçiyor,ne oldu bu açıklamanın ardından o maçta hatırlayın,sonra kendi camiasından küfür yemekten usanmayan Sinan bilmem nenin şimdiki yorumunu okuyun,eminim içiniz rahatlıcak,çünkü bu açıklama bizi şampiyon yapar :):):)

Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, Liverpool maçından sonra Beşiktaş camiası başta olmak üzere, tüm Türk halkından özür dilediklerini söyledi.

Siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesine açıklama yapan Sinan Engin, Beşiktaş camiasına ve Türk halkına böyle bir hüsran yaşattıkları için çok üzgün olduklarını ifade ederek, "Bu utancı onlara yaşattığımız için başta Beşiktaş Camiası olmak üzere, tüm Türk halkından özür diliyoruz. Bu utancı yaşatanlar, bu utancı temizleyeceklerdir" şeklinde konuştu.

Sivas maçından başlayarak bu utancı silmek için çabalayacaklarını vurgulayan Engin, "Hüsrana uğradık, ama artık bunu unutmamız lazım. Başta Başkanımız olmak üzere bütün camiamıza karşı sorumluluklarımız var. Bunun bilincinde olarak önümüzdeki Sivas maçından başlayarak bu utancı sileceğiz" dedi. Şampiyonlar Ligi'nde henüz herşeyin bitmediğinin altını çizen Sinan Engin, Ocak ayında Beşiktaş takımının geleceği ile ilgili kararlar alacaklarını belirtti. Engin, "Takımın geleceği ile ilgili teşhisi koyduk. Tedavisini Ocak ayında ara transferlerle yapacağız" şeklinde konuştu.

CK58
14.03.2008, 09:59
Sinan Başarımızı görse ne olur görmese ne olur birilerinin görmesi için niçin bu kadar çaba harcıyorsunuzki lig bitince her şey ortaya çıkacak

ofozturk
14.03.2008, 10:10
ck gardaş öyle ama insanın agrına gidiyor.

jakobieen
14.03.2008, 10:14
Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.

son 9 maç :) onların adını anıp şurda konuşmaya bile değmez..

ofozturk
14.03.2008, 10:20
şafak dokuz.:) gerçi erken terhis de yapabiliriz. lig bitimine 2-3 maç kala. ne karizma olur ama. lig bitmeden şampiyonlugu garantilemiz oluruz. havası bile baska olur.

abdullah58
14.03.2008, 10:23
ARKADASLAR SINAN HAKLI-SINAN BU ISLERI BILIYOR
BU ISLER PARA VE LOBIYLE OLUYOR YANI SAMPIYONLUKLAR:
ADAM SATIN ALACAKSIN-HAKEM AYARLIYACAKSIN-MEDYADA GÜCÜN OLACAK TEHDIT EDECEKSIN-MEDYADA GÜCLÜ YAZARLARIN OLACAKKI MACINIZI YÖNETEN HAKEM ALEYHINE CIKACAK YAZIDAN KORKACAK-ARAYA HATIR GÖNÜL ISLERI GIRECEK SONRA
SINAN BILIYOR BU YOLDA SIVAS ONLARLA BASA CIKAMAZ
GALATASARAY VARDI-ONUNDA IC SORUNLARI VAR:RAKIP KALMADI
BEYPINARLI 58

GokhanTurna
14.03.2008, 10:45
8taş da bi sinan engini sevmiyorum...karşıma gecsede bi kapışsak=)

sinan-58
14.03.2008, 11:43
it ürür kervan yürür.............

CK58
14.03.2008, 12:05
ck gardaş öyle ama insanın agrına gidiyor.

Boşver gardaş Onların gördüğü başarı bizim konsantremizi bozar bu şekilde daha iyi sessiz ve sağlam gitmek Fener maçında ne yaptılar görmedinmi o hafta sürekli şişirdiler bizi oyuncularınızın konsantrasyonu bozuldu farkli kayabetik.

oZi Taraftar
14.03.2008, 12:15
Ulan gozunuz kormu, liderle aramizda 1 puan var, matamatik profesoru olmaniza gerek yok. Bizi nasil dikkate almazsiniz. Ummadik tas bas yararmis...

Arkadaslar su forumda kufur yasak olmasada, sunun gibilerine (Sinan Engin ve Sergen Yalcin) soyle bir duz gitsemde, rahatlayabilsem.

Herneyse, simdilik su sozlerle yetineyim bari:

"Laf Konustu Bal Kabagi"
"Agzi Olan Konusyor"
"Itin Dualsi Kabul Olsa Gokten Kemik Yagarmis"
"It Urur Kervan Yurur"

tanju_58
14.03.2008, 12:24
kimin ne dediği bizi ilgilendirmez.böyle herşeye kızmakta olmaz.milletin azını tutacak değiliz ya.milletin çenesine kilidi şampiyon olduğumuz zaman vururuz...

BROTHERS58
14.03.2008, 12:29
SIVASTA MAC YAPACAKLARINI UNUTTULAR GALIBA,AMA OLSUN BIZ ONLARA HATIRLATMASINI BILIRIZ.BEN BIRAZDA BOYLE BIZI UNUTMALARINA SEVINIYORUM FENERBAHCE MACINI UNUTMAYALIM ASIRI ILGI NELER YAPTI BIZE.

ofozturk
14.03.2008, 13:23
DÖRT eylüle kadar bjk nin üstüne cıkarsak o zaman anlar artık kaç rakibi oldugunu.

EyüphanAydın
14.03.2008, 13:43
Bence Burda Konuşmayalım Arkadaşlar,

Sabredin Biraqz Onlara Cevabı Sahamızda

Verelim.

Demekki Buraya Kadar Geldik Kaçırmamamız Lazım.

Haddini Bil.!!!!SİNAN ENGİN

cenk5821
14.03.2008, 13:52
agzi olan konusuyor dogru walla bak bende konusuyorum hahahah:DD::Dd

basayev58
24.03.2008, 13:30
Bu adamı bu hafta yorum yaparken gören var mı? :D:D:D