Bilmiyorum
21.08.2005, 06:56
Lorant: Türkiye'deki ilk galibiyetim değil Samsunspor'u evinde yenen Sivasspor'un Teknik Direktörü Werner Lorant maç sonrası ilginç açıklamalar yaptı. Lorant iyi bir mücadele sonucu 3 puana ulaşmalarından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Lorant, Samsunspor'un oyuna çok agresif ve baskılı başladığını belirterek, ''Takımım beklediğim gibi oyuna başlamadı. Ancak, rakibimiz ilk yarım saatte gösterdiği yüksek temposunu kaybetti.
2. yarıda kontra ataklarla 2 gol bulduk'' dedi. Galibiyetin kendisi için kesinlikle sürpriz olmadığını ifade eden Lorant, ''Benim Türkiye'deki ilk galibiyetim değil, Sivasspor'la ilk galibiyetim. Bu galibiyeti önce taraftara, sonra başkanımıza hediye etmek istiyorum. Bu takım 38 yıl sonra bir başarı elde etti ve 1. lige yükseldi. Bundan sonra puanları toplamayı ve Sivasspor'u çekinilen bir takım haline getirmeyi istiyorum'' diye konuştu.
Bilmiyorum
21.08.2005, 06:58
Sahasında Sivasspor'a 2-1 yenilen Samsunspor'un teknik direktörü Şaban Yıldırım, ''Rakibin baskısını üzerimizde hissettik, bunu telafi etmemiz gerekiyor'' dedi. Yıldırım maçın ardından yaptığı açıklamada karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade etti.
İstemedikleri bir sonuç aldıklarını kaydeden Yıldırım, ''Takım savunmasında iyiydik, ama geçen hafta yaşadığımız sorunlar hala devam ediyor. Rakibin baskısını üzerimizde hissettik, bunu telafi etmemiz gerekiyor. Takımda genç oyuncu fazla, tecrübeli oyuncumuz az. Bu sorunu gidererek, oyunumuzu daha iyi hale getirmek istiyoruz'' diye konuştu.
Bilmiyorum
21.08.2005, 07:01
Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, Samsun karşısında kazanmalarını 90 dakika disiplinli futbollarının karşılığı olarak yorumladı.
Lorant, "Oyuncularımı kutluyorum. Verdiğim taktiği kusursuz uyguladılar. Bu, ligdeki ilk galibiyetimiz. Ancak çok daha iyi olacağız" dedi.
GeCeVeMaVi58pRf
21.08.2005, 14:49
Lorant: Türkiye'deki ilk galibiyetim değil Samsunspor'u evinde yenen Sivasspor'un Teknik Direktörü Werner Lorant maç sonrası ilginç açıklamalar yaptı. Lorant iyi bir mücadele sonucu 3 puana ulaşmalarından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Lorant, Samsunspor'un oyuna çok agresif ve baskılı başladığını belirterek, ''Takımım beklediğim gibi oyuna başlamadı. Ancak, rakibimiz ilk yarım saatte gösterdiği yüksek temposunu kaybetti.
2. yarıda kontra ataklarla 2 gol bulduk'' dedi. Galibiyetin kendisi için kesinlikle sürpriz olmadığını ifade eden Lorant, ''Benim Türkiye'deki ilk galibiyetim değil, Sivasspor'la ilk galibiyetim. Bu galibiyeti önce taraftara, sonra başkanımıza hediye etmek istiyorum. Bu takım 38 yıl sonra bir başarı elde etti ve 1. lige yükseldi. Bundan sonra puanları toplamayı ve Sivasspor'u çekinilen bir takım haline getirmeyi istiyorum'' diye konuştu.
ilk galibiyateimizi aldık inşallah bundan sonraki maçlarda galip gelerek ligi en iyi yerde bitirecez herkes sivassporun gücünü görecek... sivas kümeye diyenler şimdi ne yapacaklar bilmiyorum...
1967_DERNEK_10UR
21.08.2005, 14:54
SİVASSPOR'UN DİSİPLİNLİ OYNADI..İLK YARI BELEŞTEN BİR GOL YEDİK AMA 2.YARIDA TAKIM SÜPER OYNADI KALECİMİZ PETKOVİÇE TOP BİLE GELMEDİ...BİRAZ DAHA ŞANSIMIZ OLSA FARK YAPARDIK...BURDAN ÖZELLİKLE HAKKI HACIOĞLUNU KUTLUYORUM ÇOK GÜZEL BİR GOL ATTI...
serhankaburcuk
21.08.2005, 14:55
Werner LORANT dün takımı ve maçı çok iyi okudu...Gerekli yerlerde gerekli oyuncu değişikliklerini yaptı ve Sivassporumuzu galibiyete taşıyan isimlerden biri oldu....
1967 dernek serkan20
21.08.2005, 15:12
işte ilk galibiyetimiz inşallah devamı gelir hepimize hayırlı olsun
lokmankantar
21.08.2005, 19:17
Sivassporumuza yakışır bir oyun ve karşılığında güzel bir galibiyet elde ettik tüm teknik heyeti oyuncuları ve yiğidoları kuluyorum. .
1967_DERNEK_10UR
21.08.2005, 19:21
SÜPER LİGDE Kİ İLK GALİBİYETİMİZİ ALDIK ...VE BU ŞEREFTE BİZE NASİP OLDU..MAÇIN BİLETİNİ HATIRA OLARAK SAKLIYACAM..
sivası kim tutar be artık..vestelmanisalak gel sıra sende lorant sizede gömsün olum
artık tek büyük olan sivasspor taraftarıyla avrupaya açılması lazım