Orijinalini görmek için tıklayınız : Lig Sonunda Noolur?


tarik5860
14.03.2008, 07:03
Arkadaşlar malum sivasspor bu sene süper bi performans ortaya koydu ve elbetteki büyük takımların gözü bizim oyuncuların üstünde sizce sezon sonunda hangi yiğidolar nereye gider?:rolleyes:

zaralım 58
14.03.2008, 07:36
AVRUPA'da BİZİ TEMSİL EDER.............

Rallim58
14.03.2008, 08:07
Türk medyası 3 büyüklere endeksli olduğu için Sivasspor’un inanılmaz başarısını görmüyor. Anadolu takımlarının 3 büyüklere karşı hatta İstanbul’da oynadığı mücadeleci futbola da saygı duymuyor. Artık bunu tartışalım. Hakemler de 3 büyükleri korumak uğruna Anadolu takımlarının yolunu kesiyor. Şu da belgelendi ki derbileri kazanan takım değil, deplasmanda, Anadolu’da maç kazanan takım şampiyon olur. Bu konuda Sivasspor’un çok özel bir ayrıcalığı var. Sivasspor hiçbir maçında yuhalanmadı hatta sempati gördü, saygı gördü. Hiç kimse farkında değil ama Sivasspor’un şampiyon olmasını neredeyse Türkiye istiyor. Bu da Türk futbolunda bir devrim olur.

Yukarıdaki yazı Beşiktaş fanatiği spor yazarlarından Kazım Kanat'ın yazısından alınmıştır.

Bugünlerde spor yazarlarının çoğunluğu Sivasspor gerçeğini görmek zorunluluklarını algılamış olacaklarki, Sivasspor'u gözardı edemezsiniz gibi laflardan dem vurmaya başladılar.

Milli takımımız teknik direktörlerinden Mustafa Denizli ise daha açık konuşarak BJK ve Sivasspor'un liderlik yarışında ilk ikiyi paylaşabileceklerinden bahsediyor.
Yazarlar artık Sivas gerçeğini görmek zorunda olduklarını algıladılar..
Kim ne derse ne yazarsa ne söylerse kendine ancak realite olan bir şey var :

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK

ŞAMPİYONLUK YOLU SİVAS'TAN GEÇER

MÜHÜRDE VİZEDE SİVAS'IMIZIN ELİNDE

Abdullah DuMaN
14.03.2008, 08:36
BENCE FUTBOLCU GÖNDERMEYİP ALMAK LAZIM AMA BENCE M. YILDIZ GİDER

yigido_sampiyon
14.03.2008, 08:40
bence mehmet yıldız da hayrettinde gitmeli kendilerini geliştirmeleri için...

zaten onlardan gelen parayla onlar kadar iyi futbolcular alırız...
bu sayede sivasspor futbolcu ihraç eden bir kulüp olur...

afilli3458
14.03.2008, 08:49
Şu anda bu konuları açmak sivasımıza zarar verir ama benim gönlüm hiç kimsenin gitmesinden yana değil.sezon sonu neyi gösterir bilemem ama yönetimde bunun önlemlerini alacaktır heralde.Ama giden olursada teknik heyet ve yönetimdekiler onların yerine daha iyilerini alacaklardır,çünkü yeni sezondaki hedeflerimiz dahada yukarıya çıkti .İNŞALLAH hayırlısı olur.

GokhanTurna
14.03.2008, 09:00
Mehmet Yıldız,Hayrettin ve Akın Transferin Gözde Oyuncuları Olacaklar...Bu Oyuncuları Elde Tutmak Lazım...Ugur Yıldırım Ve Sergio da takıma girdimi bizi kimse tutamaz seneye yine