Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇIN ARDINDAN
SivasSpor.Com 14.03.2008, 23:27 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulentuygun1410.jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun her iki takımı da kutlamak gerektiğini belirterek, Vestel Manisaspor'un oynadığı oyunla ligde bulunduğu durumu hak etmediğini söyledi.
Uygun, ''Buraya puan almak için gelmiştik. İyi futbol oldu. Taraftarlar ve ekran başındakiler zevkli bir mücadele izlediler. Böyle zorlu bir deplasmandan 1 puan almak da başarıdır. Anadolu'dan şampiyon çıkarmak için Sivasspor mücadelesini sürdürecektir'' dedi.
Vestel Manisaspor'un yeni teknik direktörü Levent Eriş'i kutlamak gerektiğini belirten Uygun, Türk futbolunda hatanın futbolcularda mı? Yoksa teknik sorumlularda mı olduğunun belirlenmesi gerektiğini ifade etti.
Vestel Manisaspor eski Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın da güzellikler sunmaya çalıştığını, ancak başarılı olamadığını kaydeden Uygun, maçın hakemini takdir ettiğini sözlerine ekledi.
K4r_Tugrul 14.03.2008, 23:30 Ama sonuç böyle olmamalıydı...
yusuf_yusuf 14.03.2008, 23:31 sonuç boyle olmamalıyıydı çok kotu oldu
NazdrowyA 14.03.2008, 23:39 adama bak yaa şampiyonluk mücadelemez sürecek diyor ligin son sırasındaki takımdan alınan (1) PUANI başarı olarak nitelendiriyor bulent hoca aklını başına al we gercekci ol SİWAS HALKI İZLEDİ WE GÖRDÜ OYNATTIĞIN OYUNU WE OYUNCULARINI
K4r_Tugrul 14.03.2008, 23:41 Oyuncuların yanlış seçilmesi açısından bende katılıyorum
Oyuna alınan uğur ve onur'a karşıyım
Onları denemek için hiçde sırası değildi. Maç önemli bir maçtı.
Yazık oldu. Vermiş olduğumuz desteğe yazıkkkkkk
submarıneyıgıdo 15.03.2008, 00:05 ARKADASLAR BURDA 55 PUANI ALANDA BÜLENT HOCA VE EKİBİ İDİ LÜTFEN 1 MACTABERABERE KALDIK DİYE HEMEN AGIR ELEŞTİRİLERDE BULUNMAYALİM LİGİN SONUNDAKİ TAKIM HERZAMAN TEHLİKELİDİR TABİKİ İSERDİKKİ 3 PUAN ALALIM DEPLASMANDA ALINAN 1 PUAN İYİDİR YA MACIN BİTİMİNE 3 DAKİKA KALA YEDİGİMİZ GOLLE YENİLSEYDİK DAHAMI İYİDİ BEYLER LUTFEN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM BU BASARIYI BU TAKIMI BU HEYECANI BU LİGE DAMGASINI VURAN ONLARDI BUNU UNUTMAYALIM LÜTFEN LÜTFEN .........
- Evet, Manisa taraftar desteğini tam arkasında gördü,
- Evet, Manisa düşme potasında,
- Evet, Manisa can hayliyle oynadı,
- Evet, Manisa çok diri ve tempolu oynadı,
- Evet, Manisa çok baskılı oynadı,
- Evet, Manisa kazanmayı hakeden bir futbol oynadı,
- Evet, Manisa aradığı golü de buldu...!
.....................TEBRİKLER .................
- Ama, Sivas evindeki çoğu maçlarda Manisa taraftarı gibi desteği arkasında görmedi,
- Ama, Sivas Şampiyonluk potasında,
- Ama, Sivas Şampiyonluk hayliyle oynamadı,
- Ama, Sivas çok ölü ve düşük oynadı,
- Ama, Sivas çok baskın yedi,
- Ama, Sivas kaybetmeye mahkum, beraberliğe razı bir futbol oynadı,
- Ama, Sivas aradığı golü, yedikten 30 sn sonra buldu...!
Amaaaaaaaaa....
- Sivas, mücadele etmeye çalıştı...!
- Sivas, deplasmandan bu oyunla 1 puan aldı...!
- Sivas, yoluna devam ediyor...!
- Sivas, KENDİSİNE VERİLEN DESTEĞE YAZIK dedirtecek bir konumda değil...!
K4r_Tugrul 15.03.2008, 00:08 ARKADASLAR BURDA 55 PUANI ALANDA BÜLENT HOCA VE EKİBİ İDİ LÜTFEN 1 MACTABERABERE KALDIK DİYE HEMEN AGIR ELEŞTİRİLERDE BULUNMAYALİM LİGİN SONUNDAKİ TAKIM HERZAMAN TEHLİKELİDİR TABİKİ İSERDİKKİ 3 PUAN ALALIM DEPLASMANDA ALINAN 1 PUAN İYİDİR YA MACIN BİTİMİNE 3 DAKİKA KALA YEDİGİMİZ GOLLE YENİLSEYDİK DAHAMI İYİDİ BEYLER LUTFEN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM BU BASARIYI BU TAKIMI BU HEYECANI BU LİGE DAMGASINI VURAN ONLARDI BUNU UNUTMAYALIM LÜTFEN LÜTFEN .........
Kardeş haklısın da emeklerine saygımız sonuz. Maçı izledin mi bilmiyorum ama 2. yarı birazdaha atak oynasaydık maç bizim lehimize bitebilirdi. Yani inanamıyorum bu takım nasıl şampiyonluğa gidiyor. Hiçde o havada değiller ve şampiyonluğu hakedecek futbolu bugün oynamadıklarını düşünüyorum.Tabi bu benim düşüncem. Saygılarımla
submarıneyıgıdo 15.03.2008, 00:19 TUGRUL KARDESİM EMİN OLKİ BU MACTA SENDEN COK 3 PUANI ALMAK İSTEDİM AMA OLMADI MACI SEGREDERKEN HEYECANDAN TİR TİR TİTRİYORUMİNAN BUNA O STATDA TAM 20 SENE BAGIRDIM SEBO ABİ OLSADA SANA ANLATSA. AMA BUNADA SUKUR EDELİM OLE KOLAY MAÇ KAZANILMIYO FENERDE GS DE MANISAYI ORDA YENEMEDİLER LÜTFEN ACIMASIZ OLMAYALIM
K4r_Tugrul 15.03.2008, 00:22 Tamam abi o zaman önümüzdeki maça bakalım.:D:D:D:D
İnşallah 58'i buluruz önümüzdeki maçta. İyi olur wala:D
XXCakir58 15.03.2008, 00:57 sonuc istedigimiz gibi olmadi, ama yinede raziyiz 1 puana
ŞMAPIYONLUĞA OYNAYAN TAKIM GİBİ DEĞİLDİK MANİSA KARŞISINDA .BEN ŞAHSEN OYNANAN OYUNA RAĞMEN 1 PUANA SEVİNDİM.
ilk yari orta sahada gecti oyunu.ikinci yarida Manisa bizden daha iyi oynadi, bir puan sevinmek gerek bu oyunu icin.hoca oyunucu degistirken galiba aninda karar veriyor gözune kim dakilirsa onu oyuna aliyor.
ugur vede bulgar oyuncu hic yoklardi oyunda,Onur lafim yok en azinda iyi mucadele etmeye calisti. neden berazilyali oyunucuyu almadi bu macta orta sahamiz tam cöktu ileriye hic top cikaramadik.
ama alina bir puan da iyidir disaridan,yola devam
Sampiyon Sivasspor.
Sevgili Yiğidolar şampiyonluk yolunda en zor deplasman maçımızı hatta en zor maçımızı oynadık ve bir puanı aldık. Artık bundan sonra tam anlamıyla şampiyonluk havasına gireceğimiz kanaatindeyim.
Fakat şu an bulunduğumuz bu iddialı durum oyuncularda gördüğümüz bir takım aksaklıkları belirtmemize engel değil.
Birincisi, her ne hikmetse ilk yarıda oynadığımız ve ikinci yarıda Trabzon maçıyla sürdürdüğümüz ayağa iyi pas yapan, organize bir şekilde atağa çıkan ve bu arada orta sahayı ve kanatları verimli bir şekilde kullanan, kontraataklara çok hızlı ve kalabalık bir şekilde çıkan takım olma özelliğimizi Fener maçıyla birlikte yitirdik. Açıkçası ilk yarıdaki güzel pas yapan, kanatları etkin kullanan ve hızlı ataklarla rakip defansı yıpratan Sivasspor'u özledim!
İkincisi, ne olduysa forvet oyuncularımızı artık havadan, doldur boşalt toplarla beslemeye çalışıyoruz ve bu sistem genelde çalışmıyor. Pas yaparak rakip sahaya girmek yerine ayağına topu kapan şişirme topları Mehmet'e gönderiyor, garibim Mehmet de ileride rakip defans oyuncularıyla boğuşarak ayakta kalma mücadelesi veriyor. Maalesef geriden düzenli ayağa pas alamadığı gibi forvette kendisine yardımcı olabilecek, kendisine boş alan yaratabilecek bir arkadaşından da mahrum! Bütün bu koşullarda Mehmet Yıldız elinden gelenin en iyisini yapıyor.
Üçüncüsü, yaptığımız transferlerin aksayan bölgelerde neden oynatılmadığını anlayabilmiş değilim. Mesela Bülent hocamız üç-beş haftadır Oliviera gibi bir futbolcuya acil ihtiyaçları olduğunu ancak resmi bir takım işlemler nedeniyle oynatamadıklarını söylemişti. E, geçen hafta itibariyle Oliviera'nın problemi çözüldüğüne göre en acil ihtiyaç hissettiğimiz orta sahamızda bu arkadaş neden görevlendirilmiyor?
Ayrıca bu maçta Manisa'da tribünde takıma destek veren tüm Yiğidolara teşekkür ederim. Manisa seyircisinin bütün gürültü ve tezahüratlarına rağmen benim için en anlamlı görüntü davul zurna eşliğinde halaya duran Yiğidonun ihtişamıydı!:) Sağolun, varolun!... Maçın yıldızı sizdiniz...
Son olarak bir teşekkür de defansımıza. Defansta Murat Sözgelmez ve Diallo ikilisi tek kelimeyle mükemmel idi. Hayrettin de bazen aksamalar oluyor ancak Hayrettin'in eksiklerine rağmen iyi mücadele ettiği kanaatindeyim. Sadece verdiği paslarda isabet yüzdesi biraz daha yüksek olsa daha iyi olacak. Ayrıca Abdurrahman'ı da Diallo-Murat Sözgelmez mükemmel ikilisine üçüncü olarak dahil edebiliriz. Gelelim İlhan ve Sezer'e... Maalesef ikisi de her nekadar hızlı oynasalarda isabetli pas oranları yerlerde sürünüyor, top kayıpları had safhada. Bir an evvel şampiyonluk yolunda en kritik haftalara girerken kendilerine bir çeki düzen verseler iyi ederler.
Son sözüm bütün Sivassporlulara: Önümüzde zor olarak niteleyebileceğimiz deplasmanımız kalmadı. İçeride oynayacağımız BJK ve GS derbilerinden birisinden galibiyetle ayrılır en azından ötekinden de beraberlik alırsak ve artık kolay diyebileceğimiz iç ve dış saha mücadelelerimizi kazanırsak ve herşeyden önemlisi Sivassporlular olark bu takıma inanırsak, Şampiyon biziz ve kesinlikle şu an şampiyonluğun en güçlü adayı biziz!
İnanmayan Yiğido değildir!:)
yigido Atilla 15.03.2008, 01:52 Sahanin yildizi hakemdi, iki takim adina verdigi kararlarda yerindeydi hakemi kutluyorum. Gelelim maca 1.ci devre sahanin her yerinde rakibe üstünlük kuran ve gol posizyonlarini cömertçe harcayan yine biz olduk. Son vuruslarda Biraz becekrikli olabilseydik ilk devre fark acilacakti. ikinci devrenin son 15-20 dakikalarinda iki Teknikdirektör maci almak icin son kozlarini oynadilar, Biri dogruyu yapti digeri yanlis olani secti ne olduysa on dan sonra oldu. Manisaspor kalemize yagmur gibi gelmeye basladi. Hoca oyuncu degisikliginde bence yorulan Mohammed aliyi cikarmasi gerekiyordu cikarmadi cetkovunda oyuna girmesiyle ortasahayi Manisaspora teslim ettik. Mehmet yildizi cok yalniz biraktilar tek basina 3 kisiyle bogusmaktan son vuruslarda Yoruldugu icin etkili olamadi.. Bügün benim en cok dikkatimi ceken futbolcu sezer oldu Fizigi ve kondisyonu ve Sürati mükkemmel kanatta ileri geri cok iyi calisti Bravo. Bu gün oynadigimiz futbol Arti manisasporun tabeledeki konumu adina 1. puana sevinmeliyiz. O sahadan Büyük takimlar bügün 3 puan Birakabilirlerdi ...
yigido_sampiyon 15.03.2008, 02:03 ya arkadaşlar bülent hocaya ve futbolculara sahip çıkalım...
manisa gibi bir deplasmandan 1 puan çıkarmakta başarıdır.bu işler kolay değil...
olaylara daha sayduyulu bakmak gerekiyor...
bir de iyi tarafından bakalım;
belkide üç büyüklerde bu hafta puan kaybı yapacak olmazmı hemen karamsarlığa düşmeyelim...
DuncanIdaho 15.03.2008, 02:09 adama bak yaa şampiyonluk mücadelemez sürecek diyor ligin son sırasındaki takımdan alınan (1) PUANI başarı olarak nitelendiriyor bulent hoca aklını başına al we gercekci ol SİWAS HALKI İZLEDİ WE GÖRDÜ OYNATTIĞIN OYUNU WE OYUNCULARINI
Bu SİWAS şehri neresi gardaş ! Sivas, Sıvas hatta süvas'i duymuştukta latin W harfiyle bir yer duymamıştık.
SenSetik 15.03.2008, 02:10 Bu takıma deplasmanda can çekişen manisayla berabere kaldığı için eleştirenleri gördüğümde nefret ediyorum kendimden……
Yuh ulan bana muhammeti eleştirdiğim için yaızklar olsun bana……
Yuh ulansiin gibi taraftara halinize şükretmediğiniz için………
Size yakışan aslında ligde kalma hesaplarıydı ama hocamız sağolsun…………..
Böyle bir gururu yaşamak varken ve şampiyonluk mücadelesi yaparken hala vestel deplasmanından alınan bir puanı eleştiriyonuz ya helal olsun size…….
Babanızmı seyretti lan süperlig şampiyonluğu mücadelesini…
Hanginiz göğsünü gere gere Siavslıyım dedi…??????????
Hanginiz 5 sene önce Sivassporun maçlarını takip ediyordu………..
Yazıklar olsun size !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu siteye yazı yazmak bile gelmiyor artık içimden……………………
yigido_sampiyon 15.03.2008, 02:13 Bu SİWAS şehri neresi gardaş ! Sivas, Sıvas hatta süvas'i duymuştukta latin W harfiyle bir yer duymamıştık.
öncelikle duyarlılığına teşekkür ederim.arkadaşlar dilimizi koruyalım.w q x bunları neden kullanıyoruz...
dilimize ihanet etmeyelim...
DuncanIdaho 15.03.2008, 02:18 öncelikle duyarlılığına teşekkür ederim.arkadaşlar dilimizi koruyalım.w q x bunları neden kullanıyoruz...
dilimize ihanet etmeyelim...
Eyvallah, devrik eksik , yanlış yazarsında dilimizde asla olmayan bu harfler niye gardaşlar..
Konuyu böyle dağıttığım için kusura bakmayın ancak iki dakikada takimi asanlara sinirlendiğim ara da bunu da belirtmek istedim.
Günlük olaylardan kurtulup gerçek taraftar ve Sivas aşığı olma zamanıdır.
Yensende yenilsende taraftarın hep senle !
Saldır Yiğido.. !!!
Alperen58 15.03.2008, 02:19 Beyler herkes aklini basina alsin bu takima bu hocaya laf eden carpilir haa.ulusal basindan duysalar Sivasspor forumunda böyle böyle diyorlar diye rezil oluruz valla.
Daha iki sene önce düsmemeye oynuyordu bu takim,simdi tüm ülkenin dilinde herkes helal olsun derken yakisirmi bize alay etmek laf atmak,aklinizi basiniza alin.Mac kolay degildi manisa nin olmak yada olmamak maciydi simdi gittiler gümbürtüye büyük ihtimal düsebilirler.
Böyle bir mactan 1 puan cikardik öpüp basimiza koyalim, bundan sonra her mac final bir sürü takim can derdinde,rahat takimlarla oynadigimizda isimiz daha kolay olacak.
Bu takıma deplasmanda can çekişen manisayla berabere kaldığı için eleştirenleri gördüğümde nefret ediyorum kendimden……
Yuh ulan bana muhammeti eleştirdiğim için yaızklar olsun bana……
Yuh ulansiin gibi taraftara halinize şükretmediğiniz için………
Size yakışan aslında ligde kalma hesaplarıydı ama hocamız sağolsun…………..
Böyle bir gururu yaşamak varken ve şampiyonluk mücadelesi yaparken hala vestel deplasmanından alınan bir puanı eleştiriyonuz ya helal olsun size…….
Babanızmı seyretti lan süperlig şampiyonluğu mücadelesini…
Hanginiz göğsünü gere gere Siavslıyım dedi…??????????
Hanginiz 5 sene önce Sivassporun maçlarını takip ediyordu………..
Yazıklar olsun size !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu siteye yazı yazmak bile gelmiyor artık içimden……………………
zannedersem bu durumda sitenin bir sucu olmasa gerek sayin abim..:)
kusurumuz varsa buyur hep beraber duzeltelim..
burasi nihayetinde fikirlerin hakaret olmadikca ozgurce belirtildigi bir ortam... farkli farkli dusuncelere sahip insanlar var onlarin fikirlerini de yazdiklari yazilardan gorup onlari tartisiyoruz varsa yanlislarimiz bunlari tartisarak duzeltmeye calisiyoruz..
haksiz miyim?
SenSetik 15.03.2008, 02:26 Mustafa sana bişey sölimmi bunlar üçüncü lig günlerini yaşasaydı bu başarılara on takla atardı......
istiyorlarki birden büyük olalım......
lay lay lom şampiyon olalım....
kaç kuruşluk faydan oldu diye sorarşar adama?????????
ne verdin ne bekliyorsun????????
Trabzon ... atıyoruz.........demi???????
kaç defa doldurdun olimpiyatı???
kaç defa korkuttun digtğrkü?????
yav bırak Allahın severssen bu özgürlük ayaklarını!!!!!!!!
Mustafa sana bişey sölimmi bunlar üçüncü lig günlerini yaşasaydı bu başarılara on takla atardı......
istiyorlarki birden büyük olalım......
lay lay lom şampiyon olalım....
kaç kuruşluk faydan oldu diye sorarşar adama?????????
ne verdin ne bekliyorsun????????
Trabzon ... atıyoruz.........demi???????
kaç defa doldurdun olimpiyatı???
kaç defa korkuttun digtğrkü?????
yav bırak Allahın severssen bu özgürlük ayaklarını!!!!!!!!
Ben de senin gibi dusunuyorum belki de abi ama aklimdan gecen her seyi yazmiyorum..
Aklimdan gecen seyleri yazdigimda karsimdakinin dusuncesinin degisecegine inanmiyorum cunku..Kotu seyler soyleyebilirim cunku..
Dedikleri hos olmayabilir ama hakaretle mi cevap vermeliyiz?
Tartisiriz izah ederiz de karsimizdaki de anlar anlamazsa da kendi bilir...
Ornekleri fazlasiyla tribunde de var ama napabiliriz ki...
Bu zihniyeti biraktiklari gun zaten buyuk takim olacagiz...
SenSetik 15.03.2008, 02:34 seni sevdiğim için susuyorum Mustafa...............
seni sevdiğim için susuyorum Mustafa...............
seni cok iyi anliyorum da abi bende haksiz miyim ama?
bu boyle birisi yogurt beyazdir derken digeri yok efendim siyahtir diyebiliyor naparsin iste gel buyur:)
her cesit insan her cesit yorum var..
habil kabiller kavga ediyolarsa demekki yaradilistan gelen bi sey..
susacagiz ama hakliligimizi savunarak bence..
neyse konu daha fazla dagilmasin yorumlarinla sevdigimiz saydigimiz bir abimizsin:)
albina58 15.03.2008, 02:44 Aman sensetik kardeşim bende aynı dertten müzdarip olduğum halde,eğdim başıma önüme gidiyorum.Yazmak istiyordum ama'' BOUN''-'' Yiğido atilla'' hemşerilerimin yorumlarını okuduğum vakit,benim yazmam kalabalık eder diye düşündüm, onların yazılarını okumaktan site üyelerini mahrum etmek istememişdim.Bari girdim, bende yorumumu yazayım dedim.
Diğer arkadaşlarımdan farklı olarak kafama takılan vestel manisa takımında yeni gelen teknikdirektörleri ile benim knaatimce bir maçlık üstün bir performans gösterdiler.Haftaya olan maçlarınıda gözlemleyeceğim ve sahada koşmaktan aciz,kondisyonu sıfırlanmış bir takım olarak çıkacak tahmin ediyorum.
Maç içerisinde kafama takılan bir başka sorun ise,sahaya dizilişimiz,defans anlayışımız,kısaca her mevkideki görev bilinci üst seviyede iken,mehmet yıldız üstüne kurulu oyun anlayışımızda,niçin mehmet üstüne üç kişi baskı kurduğu anlarda,atak yönümüzü başka kanatlara aktarmadığımız,ki attığımız golde ise ters yönden boşta kalan futbolcumuzdan geldi.Bülent hocamız,kusursuz takdiği verdiği halde,ilk maçına çıkan levent ERİŞ'in öğrencileri kendi performanslarının üstünde bir maç çıkardılar zira,hem küme düşmek istemiyorlardı hemde yeni hocalarının gözüne girmek istiyorlardı.Bence bu skor hedefe giderken alınmış altın degerinde bir puandır,aynı kulvarda koşduğumuz rakiplerimiz bir kaç evvel liğin sonuncu takımlarına puan bıraktıkları gibi önümüzdeki haftalarda böylesi zorlu maçlara gebedir.
SenSetik 15.03.2008, 02:52 eve gelir gelmez aç olduğum halde ilk işim bilgisayarı açıp sitenin başına geçmek oldu.
güzel şeyler okumak için....
içimmi karardı ne???
belkide ondandır.
valla sizin gibi bizden daha olgun insanlar olmasa kendimizden geççez iyce :)
teşekkür ederim... aslında kızdım biraz ama başta sağduyunuz için sizlere teşekkür ederim......
manisaya gelince işi zor...Allah yardım etsin taraftarına. yerlerinde olmayı düşünemiyorum bie....
eve gelir gelmez aç olduğum halde ilk işim bilgisayarı açıp sitenin başına geçmek oldu.
güzel şeyler okumak için....
içimmi karardı ne???
belkide ondandır.
valla sizin gibi bizden daha olgun insanlar olmasa kendimizden geççez iyce :)
teşekkür ederim... aslında kızdım biraz ama başta sağduyunuz için sizlere teşekkür ederim......
manisaya gelince işi zor...Allah yardım etsin taraftarına. yerlerinde olmayı düşünemiyorum bie....
Gecen sene yine yilin ayni zamanlarinda yine manisada deplasmandaydim...
dakikalar 86 zelenka sacma sapan bir orta yapti ve top sacma sapan bir sekilde aglara gitti kahrolduk yikildik...
ve dun aksam tek fark gece maci olmasydi... manisa yine dusme potasindaydi.. yine ordaydik...
macin sonlarinda karambol sonucu gelen golle yikildik...dakikalar yine 86ydi..
kaderin bir oyunuydu galiba bu yerimize cokmus oturmusken mehmet yildiz sag kanattan cikardi ortaya sezer hayat verdi...
manisa gecen sene yine potadayken bizi yendi ve kurtardi pacayi....
bu sefer yine ayni durumda ama bu sefer beceremediler:)
demkki manisa seneye bank asya ligine ilk adimi atmis oldu..:)
oZi Taraftar 15.03.2008, 04:07 Goruyorumki yeni Teknik Direktoruyle kumede kalmak icin mucadele eden Vestel Manisaspor takimindan deplasmandan almis oldugumuz 1 puan neticesinde Sivasspor’un oynadigi futbolu, ilk 11’ini, sonradan oyuna giren futbolculari, oyun anlayisini, vs vs elestiren var. Vay beeee, Sivas’ta ne kadar cok Teknik Direktor varmis, yahu. Sizce Bulent hocamiz sizin gorduklerinizi goremiyormu, sizin dusunduklerinizi dusunemiyormu veya bile bile sabote mi etti Sivasspor’u acaba???
Vestel Manisa’nin yeni Teknik Direktor’leri olmasinin ve kumede kalma mucadedelesi veriyor olmasinin onlar icin itici bir guc oldugunu dusunemiyormuyuz acaba???
Ustelik Sivasspo’u bu duruma getiren bu fotbolcular, bu Teknik Direktor, bu Yonetim degilmi???
Sanki Sampiyonluk umudumuz, sampiyornlar ligine katilma herseyin umudumuz, UEFA umudumuz bitti,,, sanki diger takimlar (BJK, Fener, GS) lig sonuna kadar hic puan kaybina ugramayacak…
Hayretler icerisinde okudum bazi arkadaslarimizin yorumlarini… Bu nasil kotu gun taraftarligi (kotu gun olmamasina ragmen), merak ediyorum…
oZi Taraftar 15.03.2008, 04:26 Ayrica Sensetik arkadasima sonuna kadar kstiliyorum ve uzutusunu paylasiyorum. Uzuntusunu paylasiyor darken, sakin yanlis anlamayin, neticeden kaynaklanan uzuntuden soz etmiyorum…
Sentetik arkadasim, birkac kisi icin ,,,,,,,,, herneyse. Siz seviyeli ve yapici yorumlariniza lutfen devam edin. Ilgiyle ve zevle okuyor, size tesekkur ediyorum…
akifeker 15.03.2008, 08:52 adama bak yaa şampiyonluk mücadelemez sürecek diyor ligin son sırasındaki takımdan alınan (1) PUANI başarı olarak nitelendiriyor bulent hoca aklını başına al we gercekci ol SİWAS HALKI İZLEDİ WE GÖRDÜ OYNATTIĞIN OYUNU WE OYUNCULARINI
sebı esefle kınıyorum bulent hoca olmasaydı şimdi biz ligde kalma mucadelesiveriyoduk belkı
sivas_kangallı 15.03.2008, 08:55 bence bu maçtan sonra 1 puan iyidir.
kadir984 15.03.2008, 09:29 YAHU ARKADAŞLAR BU NEDİR HERKES BİR TARAFTAN SİVASSPORU ELEŞTİRİRKEN BİZ BU SİTENİN ÜYELERİ NEDEN ELEŞTİRİYORUZ ARKADAŞLAR EN AZINDAN BİZ DESTEK OLMALIYIZ. BİZ SAVUNMALIYIZ SİVASIMIZI ÖZELLİKLE DE ŞU ÇEKEMEYEN LAZLARA KARŞI ADAMLAR HALEN SİVASA TAŞ ATIYORLAR YARALARI VAR KOCUNUYORLAR.
ŞİMDİ YORUMCU ARKADAŞLARA SORUYORUM !
VESTEL MANİSA - SİVASSPOR MAÇINDA İYİ OYNAYAN TAKIM HANGİSİ. (BENCE VESTEL)
VESTEL MANİSA - SİVASSPOR MAÇINDA GOL POZİSYONU OLAN KİMDİ. (BENCE VESTEL)
NEDEN VESTEL ARKADAŞLAR ADAMLAR CAN HAVLİ İLE MÜCADELE ETTİ ARTIK DÜŞME KORKUSU SARDI ADAMLARI BİR GOL İÇİN ORADA NELER YAPMAZLARDI. SİVASIMIZ MAÇ MI SATTI HAYIR.
AMA ELİ BOŞ DA DÖNMEDİ YİĞİDOMUZ BİR PUANLA GELDİ BELKİ BU BİR PUAN SEZON SONUNDA BİZİ NERELERE GETİRECEK HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ
HEP DESTEK TAM DESTEK YİĞİDOLAR.
yigidolar06 15.03.2008, 09:49 adama bak yaa şampiyonluk mücadelemez sürecek diyor ligin son sırasındaki takımdan alınan (1) PUANI başarı olarak nitelendiriyor bulent hoca aklını başına al we gercekci ol SİWAS HALKI İZLEDİ WE GÖRDÜ OYNATTIĞIN OYUNU WE OYUNCULARINIMacı izlerken hangi gözlükle izledin kardeşim böyle yorum yapıyorsun yakışmıyor sana
Yanlış oyuncular oynattı bülent hoca yine. Mohammed ali yine saha da yoktur. Sergio neden oynamadı. Bizim futbolcularda ne ankara maçında, nede manisa maçında şampiyonluğa oynayan bir takım havası yoktu.
şafak58_35 15.03.2008, 11:15 sivas bursa deplasmanındada bursa çok iyi oynadı yani deplasmanda fazla iyi oynamıyoruz rakip bizden daha atak oynuyor...buda düşme potasındaki bir takım maça daha çok asılıyor bizim deplasmanda aldığımız her puan iyidir bence gönül tabi 3 puan ister ama 1 puanda iyidir
Sivasspor çok kötü oynadı bu sefer. Canlı olarak izledim. Ağlayasım geldi. V.Manisa ilk golü atınca aha bittik biz dedim. Ama bizde 1 gol atınca. İçime su serpildi. Keşke berabere kalmasaydık şu 6 dakika içindede 2.ci golü atsaydık.
bozkurt187 15.03.2008, 12:43 hocam zevkliydi ama kazansaydik dahada zevkli olacakti
tiryakisivaslı 15.03.2008, 13:11 bence kötü oynadık doru düzgün rakip kaleye gelemedik.yada pozisyonlarımız azdı
yigido_sampiyon 15.03.2008, 13:18 sebı esefle kınıyorum bulent hoca olmasaydı şimdi biz ligde kalma mucadelesiveriyoduk belkı
valla kardeş hatırlarmısın bilmiyorum;
bundan 9-10 sene önce sivasta sivasspor adıyamansporla bi maç yapmıştıda 3-0 yenip 3 ligde kalmıştık.nasıl sevinmiştik...
şimdi süper ligde şampiyonluktan bahsediyoruz...
dünyadaki hiçbir takım bu kadar aşama kaydetmedi...bırakında arasırada puan kaybetsinler...
ki real madridte ligin sonundaki takıma yenildi ne oldu...
serhatcan 15.03.2008, 13:20 YAWWWW HOCAAMMM.. BU NASIL ORTASAHAA. İYİ MAÇ OLDU DEMEK NEE. HANGİ TAKIM AÇISINDAN İYİ OLDU ANLAMADIM. ADAMLAR OYNADI BİZ SEYRETTİK. SEN ŞAMPİYONLUĞA OYNUYIORSUN. ARADA 30 PUAN FARK VARR. VEE SEN MAHKUM OYNUYORSUNN. BU NASIL İŞ. Bİ TERSLİK VARR. ADAMLAR DEFANS YAPIP 1 PUAN ALSALAR AMEMMA DİYECEĞİZ. ADAMLAR 30 PUAN ÖNDE OLAN TAKIMA DEFANS YAPYILAR DERİZ.BİZDE GOL POSİZYONUNA GİRDİK OYNADIK AMA ŞANSIMIZ YOKTU DERİZ. AMAAA BÖYLE BİR OYUNDA YOKTU SAHADA. YAA DEFANSLA FORVET İYİ OLSA NOOLUR. ORTASAHA YOKKK ORTASAHAAAAAAAA. ADAMLAR AYAKLARINA TOP GELDİĞİ ZAMAN TOP İSTEMEK İÇİN BOŞA ÇIKIYOR SAĞDAN SOLDAN HÜCUMA KATILIYIOR. AMA BİZİMLİKERE TOP GELDİĞİ ZAMAN NE TOP İSTEYEN VAR NE KOLŞŞANN.. YAVVV HOCAMMMM ORTASAHAYI İYİ SEÇSEN İNAN BU TAKIM FENERE YENİLMEZDİİ. ORTASAHA NIN ÜZERİNE DÜŞ KAFA YOR BİRAZZ.SEZER GOL ATTI YAA ŞİMDİ İYİ DERSİN. YAVV ADAMDA FİZİK VAR BOYPOS VARR ,GENÇ,AMA AKIL YOK,TEMBELLL. SORUN ORTASAHADAA. ACİL GÖRMELİSİN HOCAMM. SEN MAÇ KASETLERİNİ İZLEMİYORMUSUN NE ANLAMIYORUM YAA.
yigido_sampiyon 15.03.2008, 13:26 YAWWWW HOCAAMMM.. BU NASIL ORTASAHAA. İYİ MAÇ OLDU DEMEK NEE. HANGİ TAKIM AÇISINDAN İYİ OLDU ANLAMADIM. ADAMLAR OYNADI BİZ SEYRETTİK. SEN ŞAMPİYONLUĞA OYNUYIORSUN. ARADA 30 PUAN FARK VARR. VEE SEN MAHKUM OYNUYORSUNN. BU NASIL İŞ. Bİ TERSLİK VARR. ADAMLAR DEFANS YAPIP 1 PUAN ALSALAR AMEMMA DİYECEĞİZ. ADAMLAR 30 PUAN ÖNDE OLAN TAKIMA DEFANS YAPYILAR DERİZ.BİZDE GOL POSİZYONUNA GİRDİK OYNADIK AMA ŞANSIMIZ YOKTU DERİZ. AMAAA BÖYLE BİR OYUNDA YOKTU SAHADA. YAA DEFANSLA FORVET İYİ OLSA NOOLUR. ORTASAHA YOKKK ORTASAHAAAAAAAA. ADAMLAR AYAKLARINA TOP GELDİĞİ ZAMAN TOP İSTEMEK İÇİN BOŞA ÇIKIYOR SAĞDAN SOLDAN HÜCUMA KATILIYIOR. AMA BİZİMLİKERE TOP GELDİĞİ ZAMAN NE TOP İSTEYEN VAR NE KOLŞŞANN.. YAVVV HOCAMMMM ORTASAHAYI İYİ SEÇSEN İNAN BU TAKIM FENERE YENİLMEZDİİ. ORTASAHA NIN ÜZERİNE DÜŞ KAFA YOR BİRAZZ.SEZER GOL ATTI YAA ŞİMDİ İYİ DERSİN. YAVV ADAMDA FİZİK VAR BOYPOS VARR ,GENÇ,AMA AKIL YOK,TEMBELLL. SORUN ORTASAHADAA. ACİL GÖRMELİSİN HOCAMM. SEN MAÇ KASETLERİNİ İZLEMİYORMUSUN NE ANLAMIYORUM YAA.
senin yorumuna saygı duyyorum ama sivastaki oyuncuların bi kariyerine bak.kimisi 3. ligden kimisi 2. ligden süper ligden gelenler kendi takımlarında yedek yada bedelsiz bırakılmış...yani bu adamlar gerçekten performanslarının çok çok üzerinde bir performans sergiliyorlar.bülent hocanın ilk teknik trektörlük kariyeri...
yani sen ligin başında bunları konuşabilirmiydin....sivas sezon sonunda şampiyonluğa oynayacak diyebilirmiydik...yani bu adamlar bize ummadığımız bir sevinç yaşatıyor.
bırakında tadını çıkaralım...
serhatcan 15.03.2008, 13:34 senin yorumuna saygı duyyorum ama sivastaki oyuncuların bi kariyerine bak.kimisi 3. ligden kimisi 2. ligden süper ligden gelenler kendi takımlarında yedek yada bedelsiz bırakılmış...yani bu adamlar gerçekten performanslarının çok çok üzerinde bir performans sergiliyorlar.bülent hocanın ilk teknik trektörlük kariyeri...
yani sen ligin başında bunları konuşabilirmiydin....sivas sezon sonunda şampiyonluğa oynayacak diyebilirmiydik...yani bu adamlar bize ummadığımız bir sevinç yaşatıyor.
bırakında tadını çıkaralım...
kARDEŞŞ BENDE SENİN GÖRÜŞLERİNE SAYGI DUYUYORUM . EVET LİG BASŞINDA BÖYLE BİŞR BAŞARI BEKLEMİYORSUK. AMAA GELİNEN NOKTA BU. GERÇEKCİ OLMAK LAZIM. BU BÜYÜK BAŞARI. FAKAAATT HER MAÇ BİR TECRÜBE OLMALI.DAHA İYİ OYUN OLMALI.KÖTÜ OYNAYIP KAZANMAKTANSA İYİ OYNAYIP KAYBETMEYİ YEĞLERİM. ÇÜNKÜ İYİ OYNAYIP KAYBETMEK GELECEK GÜZEL SONUÇLARIN HABERCİSİDİR. AMAA KÖTÜ OYNAYIP KAZANMAKSAA SUNİİ BİR BAŞARI OLUP GELECEKTE DİBE VURMANIN HABERCİSİDİR.
biyolog4 15.03.2008, 13:56 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulentuygun1410.jpg
Uygun, ''Buraya puan almak için gelmiştik. İyi futbol oldu. Taraftarlar ve ekran başındakiler zevkli bir mücadele izlediler. Böyle zorlu bir deplasmandan 1 puan almak da başarıdır. Anadolu'dan şampiyon çıkarmak için Sivasspor mücadelesini sürdürecektir'' dedi.
manisaspordan alınan 1 puan iyidir.ancak ekran başındaydım ama zevkli bir maç izlediğimide söyleyemem.
FALÇATA 58 15.03.2008, 15:24 GÜZEL OYNADILAR AMA BİZDE FENA DEĞİLDİK GÜZEL BİR MAÇ OLDU MEHMET OFSAYT REKORUNU KIRMIŞTIR HERHALDE
kangallı58 15.03.2008, 19:35 bence hakem çok ii bir maç yönetti gerçekten kutlamak lazım şampiyon sivasspor olucak bunu herkez böyle bilsin
BIZ IYI OYNADIK AMA KAZANAMADIK YAPACAK BIRSEY YOK ONUMUZDEKI MACLARA BAKACAGIZ
Sivasta Oynadı Ama Vester Manisa Spor İyi Oynunu Sahaya Yansıttı.!
omercoskun 15.03.2008, 21:01 herşeye rağmen teşekkürler sahadaki 11 e
omercoskun 15.03.2008, 21:07 YAWWWW HOCAAMMM.. BU NASIL ORTASAHAA. İYİ MAÇ OLDU DEMEK NEE. HANGİ TAKIM AÇISINDAN İYİ OLDU ANLAMADIM. ADAMLAR OYNADI BİZ SEYRETTİK. SEN ŞAMPİYONLUĞA OYNUYIORSUN. ARADA 30 PUAN FARK VARR. VEE SEN MAHKUM OYNUYORSUNN. BU NASIL İŞ. Bİ TERSLİK VARR. ADAMLAR DEFANS YAPIP 1 PUAN ALSALAR AMEMMA DİYECEĞİZ. ADAMLAR 30 PUAN ÖNDE OLAN TAKIMA DEFANS YAPYILAR DERİZ.BİZDE GOL POSİZYONUNA GİRDİK OYNADIK AMA ŞANSIMIZ YOKTU DERİZ. AMAAA BÖYLE BİR OYUNDA YOKTU SAHADA. YAA DEFANSLA FORVET İYİ OLSA NOOLUR. ORTASAHA YOKKK ORTASAHAAAAAAAA. ADAMLAR AYAKLARINA TOP GELDİĞİ ZAMAN TOP İSTEMEK İÇİN BOŞA ÇIKIYOR SAĞDAN SOLDAN HÜCUMA KATILIYIOR. AMA BİZİMLİKERE TOP GELDİĞİ ZAMAN NE TOP İSTEYEN VAR NE KOLŞŞANN.. YAVVV HOCAMMMM ORTASAHAYI İYİ SEÇSEN İNAN BU TAKIM FENERE YENİLMEZDİİ. ORTASAHA NIN ÜZERİNE DÜŞ KAFA YOR BİRAZZ.SEZER GOL ATTI YAA ŞİMDİ İYİ DERSİN. YAVV ADAMDA FİZİK VAR BOYPOS VARR ,GENÇ,AMA AKIL YOK,TEMBELLL. SORUN ORTASAHADAA. ACİL GÖRMELİSİN HOCAMM. SEN MAÇ KASETLERİNİ İZLEMİYORMUSUN NE ANLAMIYORUM YAA.
acımasız yorumlar yapmayalım arkadaşlar her zaman kazanacağız die birşey yok adamlar ellerinden geleni yaptı onlar 1 puan 'a razımıydı sanki onlarda 3 puanı almayı isterledi elbette ama nasip kısmet işte belkide puanı 58 ' e ayarlıolardır ?
yerliturkuaz 15.03.2008, 21:27 VESTEL MANİSA İYİ OYNADI AMA PUANLARI PAYLAŞTIK...
mustafa_kavak58 15.03.2008, 21:39 aslinda 1 puan iyi ama fener bunlara 4 cekti
aslinda 1 puan iyi ama fener bunlara 4 cekti
fener bizede 4 çekti...!!!
burda alınan 1 puan gayett iyi,bu takım hedefine adım adım yaklaşıyor bunu görmek lazım....
SenSetik 15.03.2008, 23:02 1997 yılında samsunda üniversiteye başladığımda haftasonları merakla bir spor gazetesi alır eğitim fakültesinin bahçesinde her pazartesi puan durumunu incelrdim..
orta sayfanın sağ alt kçşesinde bit kadar yazılarla 3. lig puan durumu...
samsunlu arkadaşlar kıs kıs güler dalga geçerdi..
olum yeter baktın kör olacaksın o küçücük yazıları okuycam diye derlerdi...
gel samsunsporlu olda kurtul şeklinde espiriler falan...
ve şimdi Sivassporum bana süperligde şampiyonluk htimalini düşünebilme sevincini yaşatıyor.
bazen rüyada zannediyorum ama değl..hepsi gerçek...
bundan sonra ne olursa olsun ben takımımla gurur duyuyorum...
hocamlada başkanımlada...
daha güzel günler göreceğiz...yeterki desteğe devam...
Sivasımız ilerliyor lütfen olumsuz düşünceleri kafamızdan atalım .Her zaman yenme diye birşey olmaz.Öyle olsaydı yeryüzünde bir tane takım kalırdı.Şampiyonluğa konsantre olmak geiyor.Bülent hocaya teşekkürler.Bu kadar dar bir bütçe ile bunları yapıyor.Helal olsun
1997 yılında samsunda üniversiteye başladığımda haftasonları merakla bir spor gazetesi alır eğitim fakültesinin bahçesinde her pazartesi puan durumunu incelrdim..
orta sayfanın sağ alt kçşesinde bit kadar yazılarla 3. lig puan durumu...
samsunlu arkadaşlar kıs kıs güler dalga geçerdi..
olum yeter baktın kör olacaksın o küçücük yazıları okuycam diye derlerdi...
gel samsunsporlu olda kurtul şeklinde espiriler falan...
ve şimdi Sivassporum bana süperligde şampiyonluk htimalini düşünebilme sevincini yaşatıyor.
bazen rüyada zannediyorum ama değl..hepsi gerçek...
bundan sonra ne olursa olsun ben takımımla gurur duyuyorum...
hocamlada başkanımlada...
daha güzel günler göreceğiz...yeterki desteğe devam...
bende 1995 de istanbula geldim.Pazartesileri gaztelere bak sonradan teknoloji ilerledi sivasspor ikinci ligde iken teletexten takip et ne günlerdi.Arkadaşlar bize de gülerdi.ama simdi sivas diyince zzor deplasman diyorlar.
Bunları yaşamak çok güzel seneye İnşallah avrupada mücadele edeceğiz ve oradada başarıyı yakalayacağız.
bi masaj daha yazıyım 58 olsun.En büyük sivas.
vestelin teknik adamı degişmeseydi biz bu maçı rahat alırdık.......
hepimiz sivassporu seviyoruz.ancak ben bizim insanımızda şunu görüyorum:birisi beraberlikten sonra felaket tellalığı yapıyor,nerdeyse herkes de ona katılıyor.arkadaşlar,oynadığım ız takım ligde sondan ikinci,bize yenilseydi ligden düştük diyeceklerdi,hafta içi hoca değiştirdiler,son bir umutla nasıl motive olmuşlardı seyircileri önünde.biz şampiyonluğa gidiyoruz,ankaragücü maçında,ligin dibindeki manisa taraftarının coşkusu yoktu.ben de sivasta senelerce maç seyrettim,tezahürat yapmayan izleyicilerle çok tartıştım.takımımız kısıtlı imkanlarla müthiş başarı yakalamış,deplasmanda zor şartlarda alınan beraberlikten sonra felaket tellalığı yapılıyor.şaka falan değil,ciddi olarak teklif ediyorum:statta çekirdek satılmasın.bu ne ya?takım gol atıyor,adam elinde çekirdek yiyor.hiçbir yerde böyle bir şey yok.insanımızın üzerine ölü toprağı serpilmiş sanki.büyük denen takım dışındaki takımlarla opynanan maçlarda hiçbirinde stat dolmadı.2.ligden bahsetmiyorum bile.3.ligde iken bile tıklım tıklım dolu tribünler önünde ne maçlar oynadı bu takım.iddia ediyorum.bizim şu anki durumumuzda hangi takım olsa,maçtan 1 saat önce stadında boş yer kalmaz.kabul edelim :bizim insanımız duyarsız.bu böyle devam mı etmeli?hayır,bireysel olarak herkes maçta olsun,aile ortamında olsun,iş ortamında olsun takıma daha fazla destek için,maça gitmeyeni maça götürmek için çalışmalıyız.
S1vasLee 16.03.2008, 07:26 Vestelmanisaspor bana göre Sivasspordan daha iyi oynadı Sivas atak yapmakta bile güçlük çekti.Ben vestelden fark yemeyelim diyordum ama boylesı daha ıyı oldu.
aksjdojasjdısdj 16.03.2008, 10:19 sivasspor şampiyon olsuın hepinize hack dersi veririm burdaki üyelerin hepsine
Vestelmanisaspor bana göre Sivasspordan daha iyi oynadı Sivas atak yapmakta bile güçlük çekti.Ben vestelden fark yemeyelim diyordum ama boylesı daha ıyı oldu.
Aynen Katılıyorum Sana Vestel Bizden Daha İyi Oynadı Biz Bir Atak Yaptık O Da Zaten Gol Oldu.!
Yigdo Adem 16.03.2008, 12:37 adama bak yaa şampiyonluk mücadelemez sürecek diyor ligin son sırasındaki takımdan alınan (1) PUANI başarı olarak nitelendiriyor bulent hoca aklını başına al we gercekci ol SİWAS HALKI İZLEDİ WE GÖRDÜ OYNATTIĞIN OYUNU WE OYUNCULARINI
kardesim, bukadar elestirecegne güzel memleketimizi dogru yaz.SIVAS W yazmayin lütfen. bizde W yoktur
NazdrowyA 16.03.2008, 13:14 kardesim, bukadar elestirecegne güzel memleketimizi dogru yaz.SIVAS W yazmayin lütfen. bizde W yoktur
siwaslı arkadaş benim klawyemde o dediğin harf yok sen düşün artık hangi ülkedeyim...!!!!!!!
alem_halil 16.03.2008, 13:24 yenilmediğimize şükredelim arkadaşlar yenilseydik sivas buraya kadar diyte başlıkları görürdük..
V.Manisasspor'da SİVASSPOR'da çok iyi oynadı...ama kazanan olmadı...beraberliğede şükür...
muhsin koçak 16.03.2008, 15:44 manisanın durumu ortada,işte manisa takımının bütün varı yoğu bu,zira insan üstü bir çaba sarfettiler bizim maçta,çünkü kazanmaktan başka çareleri yoktu.
bozkurt187 17.03.2008, 16:57 hocam dün aksam trt de yayinlanan stadyum programinda cok güzel degerlendirmeler yaptin
bir sivasli olarak degil bir futbolsever olarak seninle gurur duyuyorum
altuntas58 17.03.2008, 17:05 Her iki takımında futbolmuz adına güzel şeyler sergilediklerini gözlemledim ve çok iyi bir mücadele izledim iki takımda galibiyet için çok mücadele verdi fakat gücler denk olduğundan bir birilerine üstünlük sağlamadılar macın berabere bitmesi bizin işimize yaramadı vestel manisasporun böyle iyi futbol oynaması belkide bizim maca denk gelmiş mademki böyle güzel top oynyordunuz neden bu hallere düştünüz anlayamadımbize gelincemi gözünüz acılıyor deplasmanda bir puanda iyidir
sivassporu ve bülent uygun hocayı sonuna kadar desteklemek lazım .onlara inanalın.bizlere ömrümüzde olmamış şampiyomluk heyecenını onlar yaşatmıyorlarmı?..maçlara gidelim.bırakın g.saray fener beşiktaşı özümüze dönelim.çünkü bizler sivaslı ve sivassporluyuz
Fazla değinilmemiş bir konuya değnmek isterim macı izleyenler hatırlar manisadaki burak bir kaç kez kendini yere attı ilkinde sarı kart gördü.45.dakkikada cezasahası içindede kendini balıklama attı ama bunu hakem es gecerek sarı kartı vermediği içinde oyundan atılmadı bence macın kritik kararı olduğu gibi sonucada etkide bulunduğunu düşünüyorum
S1vasLee 17.03.2008, 19:20 2 takımıkda kutlamak lazım hll olsun manisaya yani sivas bu kadar kötümüydü ya kac macdır oynayamıyoR.
albina58 23.03.2008, 04:31 Aman sensetik kardeşim bende aynı dertten müzdarip olduğum halde,eğdim başıma önüme gidiyorum.Yazmak istiyordum ama'' BOUN''-'' Yiğido atilla'' hemşerilerimin yorumlarını okuduğum vakit,benim yazmam kalabalık eder diye düşündüm, onların yazılarını okumaktan site üyelerini mahrum etmek istememişdim.Bari girdim, bende yorumumu yazayım dedim.
Diğer arkadaşlarımdan farklı olarak kafama takılan vestel manisa takımında yeni gelen teknikdirektörleri ile benim knaatimce bir maçlık üstün bir performans gösterdiler.Haftaya olan maçlarınıda gözlemleyeceğim ve sahada koşmaktan aciz,kondisyonu sıfırlanmış bir takım olarak çıkacak tahmin ediyorum.
Maç içerisinde kafama takılan bir başka sorun ise,sahaya dizilişimiz,defans anlayışımız,kısaca her mevkideki görev bilinci üst seviyede iken,mehmet yıldız üstüne kurulu oyun anlayışımızda,niçin mehmet üstüne üç kişi baskı kurduğu anlarda,atak yönümüzü başka kanatlara aktarmadığımız,ki attığımız golde ise ters yönden boşta kalan futbolcumuzdan geldi.Bülent hocamız,kusursuz takdiği verdiği halde,ilk maçına çıkan levent ERİŞ'in öğrencileri kendi performanslarının üstünde bir maç çıkardılar zira,hem küme düşmek istemiyorlardı hemde yeni hocalarının gözüne girmek istiyorlardı.Bence bu skor hedefe giderken alınmış altın degerinde bir puandır,aynı kulvarda koşduğumuz rakiplerimiz bir kaç evvel liğin sonuncu takımlarına puan bıraktıkları gibi önümüzdeki haftalarda böylesi zorlu maçlara gebedir.
Bir hafta sonra bu yazımı takip etmek istedim.G.Oftaş-v.manisa maçının geniş özetlerine bakdım,maalesef sahada yürüyen bir v.manisa gördüm,geçen hafta bize karşı varını yoğunu ortaya koyan manisadan sahada eser yokdu.Ne yapalım,hoca değişikliğinin bize nasip olan bir şanssızlığı olarak geçti gitti.
|
|