Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞAMPİYONLUK HAYAL DEĞİL

SivasSpor.Com
14.03.2008, 09:08
http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskannn.jpg

Sivasspor’un başarılı başkanı Mecnun Odyakmaz, yazarımız Yalçın Dümer’e geleceğin Sivasspor’unu anlattı. Bu sezon Süper Lig’de fırtına gibi esip, Şampiyonlar Ligi’ne katılma hesapları yapan Yiğidolar’ın başkanı, Sivasspor’un kimsenin hayal bile edemeyeceği noktalara geldiğini belirtip, tüm Türkiye’nin sevgilisi oluklarının altını çizdi. İşte Odyakmaz’ın iddialı açıklamaları:

‘Zirve’nin en büyük favorisiyiz’
Hedefimiz tabii ki şampiyonluk... Ancak bu şampiyonluk hedefinin yanı sıra 60 milyonun sevgilisi olduk. ‘Galatasaray olmassa Sivas, Fenerbahçe olmassa Sivas, Beşiktaş olmassa yine Sivas şampiyon olsun’ diyorlar. Bundan büyük mutluluk olur mu? Bu gerçekten bizi çok gururlandırıyor. Taraftarlarımız şuna inansın; bizimkisi rüzgar gibi gelip geçen bir başarı değil. Bir takım maddi sıkıntılar yaşamamıza rağmen Sivaslılar’ı üzmemek ve başarımızı istikrarlı bir şekilde devam ettirmek adına çalışmalarımız sürüyor. Galatasaray’ın Mehmet Yıldız’a teklif ettiği astronomik rakamı kabul etmedik. Kimse bizi eleştirmesin. Bizde bu sene şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz.

‘Tesisleşmeye önem veriyoruz’
Yakaladığımız çizgi bu seneyle sınırlı kalmayacak. Devamı kesinlikle gelecek. Zaten 3 büyüklerin dışında tarihte bunun bir çok örneği var. Bir sezon çok büyük başarı yakalayan Anadolu takımı, ardından hüsran yaşabiliyor. Ancak biz, böyle bir kara tabloyu hiç bir zaman Sivasspor’u sevenlere yaşatmayacağız. Takımın başarısının yanı sıra bunun daha da büyümesi ve kalıcı hale gelebilmesi için tesisleşmeye gidiyoruz. Planladığımız projeleri hayata geçirebilirsek, çok daha büyüyüp, her sezona şampiyonluk iddiasıyla hazırlanan bir Sivasspor olacak.

‘Türkiye’nin 5. büyüğü biziz’
Bülent Uygun ve bütün futbolcularımdan inanılmaz şekilde memnunum. Hepsi görevlerini bu güne kadar eksiksiz olarak yerine getirdiler. Biz bir aileyiz. Başarı için, en küçüüğümüzden en büyüğüne kadar birbirimize kenetlendik. Bunu çözmeye ve bozmaya kimsenin gücü yetmez. Düşüşümüzü bekleyenler, zirveden uzaklaşmamızı bekleyenlerin hepsini yanılttık. Artık Türkiye’nin büyük kulüpler ailesine biz de katıldık. Kısacası Sivasspor bu ülkenin 5. büyüğüdür. En kısa zamanda bu hedeflerimize ulaşıp, tüm Sivaslılar’ın yüzünü güldüreceğiz.

Yalçın DÜMER/FANATİK

yigido_sampiyon
14.03.2008, 09:30
işte şampiyon işte mecnun başkan...

Dağcı
14.03.2008, 09:47
Kalan maçlardan 5 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgi ile çıkarsak bu iş tamam...

afilli3458
14.03.2008, 09:55
Bizde bu inanç olduktan sonra sırtımız yere gelmez.Başkanımıza teşekkür eder başarılarının devamını dileriz,ama bir gerçekte bizlerin(sivaslıların)birlite olmalarıdır Hadi arkadaşlar birlikten kuvvet doğar.Bu zor ve engebeli yolda hiç ayrılmayalım.TEK GERÇEK SİVASSPOR GERİSİ FASAFİSO

Abdullah DuMaN
14.03.2008, 11:20
TÜRKİYENİN 5. BÜYÜĞÜ KULAĞA HOŞ GELİYO

Abdullah DuMaN
14.03.2008, 11:21
Kalan maçlardan 5 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgi ile çıkarsak bu iş tamam...

BJK VE GS İLE EN AZ BERABERE KALMAMIZ LAZIM

abdullah58
14.03.2008, 11:26
HERZAMAN DEMISTIRIM BÜYÜK ADAMSAIN BE BABA
SIVAS SEVDALISISIN
SIVAS BELEDIYESI NEDEN SENIN ISMINI SIVASIN HER HANGI BIR CADDESINEVERMEZ ANLIYAMIYORUM
BEYPINARLI 58

XXCakir58
15.03.2008, 01:00
Baskanim size her konuda katiliyorum. Bizde gururlandik, ama bizi sampiyon etmezler hocam. Biz Uefaya gidelim yeter. Siz elinizden geleni yapiyorsunuz. Sivassporu ve Memleketimiz Sivasi memnun ediyorsunuz. Sizinle gurur duyuyoruz.

rsimsek
15.03.2008, 01:06
NEDEN HAYAL OLSUN Kİ YETERKİ İSTESİNLER BEN SİVASSPORUN İSTEDİKTEN SONR ŞAMPIYON OLACAĞINA İNANIYORUM

BOUN
15.03.2008, 01:29
Öncelikle Sivassporun bugünlere gelmesinde büyük emeği geçen sevgili başkanımız Mecnun Odyakmaz'a yaptığı çalışmalardan ve verdiği emeklerden dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Sevgili başkanımızın önderliğinde Sivasspor'un ilerleyen yıllarda hem Türkiye'de hem de Avrupa'da büyük başarılara imza atacağına gönülden inanıyorum. Kimsenin şüphesi olmasın bu takım Sivas'ın ve Sivaslının ufkunu açacaktır inşallah, biz yeterki destek olalım.

Gelelim Manisa maçına... Sevgili Yiğidolar şampiyonluk yolunda en zor deplasman maçımızı hatta en zor maçımızı oynadık ve bir puanı aldık. Artık bundan sonra tam anlamıyla şampiyonluk havasına gireceğimiz kanaatindeyim.

Fakat şu an bulunduğumuz bu iddialı durum oyuncularda gördüğümüz bir takım aksaklıkları belirtmemize engel değil.

Birincisi, her ne hikmetse ilk yarıda oynadığımız ve ikinci yarıda Trabzon maçıyla sürdürdüğümüz ayağa iyi pas yapan, organize bir şekilde atağa çıkan ve bu arada orta sahayı ve kanatları verimli bir şekilde kullanan, kontraataklara çok hızlı ve kalabalık bir şekilde çıkan takım olma özelliğimizi Fener maçıyla birlikte yitirdik. Açıkçası ilk yarıdaki güzel pas yapan, kanatları etkin kullanan ve hızlı ataklarla rakip defansı yıpratan Sivasspor'u özledim!

İkincisi, ne olduysa forvet oyuncularımızı artık havadan, doldur boşalt toplarla beslemeye çalışıyoruz ve bu sistem genelde çalışmıyor. Pas yaparak rakip sahaya girmek yerine ayağına topu kapan şişirme topları Mehmet'e gönderiyor, garibim Mehmet de ileride rakip defans oyuncularıyla boğuşarak ayakta kalma mücadelesi veriyor. Maalesef geriden düzenli ayağa pas alamadığı gibi forvette kendisine yardımcı olabilecek, kendisine boş alan yaratabilecek bir arkadaşından da mahrum! Bütün bu koşullarda Mehmet Yıldız elinden gelenin en iyisini yapıyor.

Üçüncüsü, yaptığımız transferlerin aksayan bölgelerde neden oynatılmadığını anlayabilmiş değilim. Mesela Bülent hocamız üç-beş haftadır Oliviera gibi bir futbolcuya acil ihtiyaçları olduğunu ancak resmi bir takım işlemler nedeniyle oynatamadıklarını söylemişti. E, geçen hafta itibariyle Oliviera'nın problemi çözüldüğüne göre en acil ihtiyaç hissettiğimiz orta sahamızda bu arkadaş neden görevlendirilmiyor?

Ayrıca bu maçta Manisa'da tribünde takıma destek veren tüm Yiğidolara teşekkür ederim. Manisa seyircisinin bütün gürültü ve tezahüratlarına rağmen benim için en anlamlı görüntü davul zurna eşliğinde halaya duran Yiğidonun ihtişamıydı!:) Sağolun, varolun!... Maçın yıldızı sizdiniz...

Son olarak bir teşekkür de defansımıza. Defansta Murat Sözgelmez ve Diallo ikilisi tek kelimeyle mükemmel idi. Hayrettin de bazen aksamalar oluyor ancak Hayrettin'in eksiklerine rağmen iyi mücadele ettiği kanaatindeyim. Sadece verdiği paslarda isabet yüzdesi biraz daha yüksek olsa daha iyi olacak. Ayrıca Abdurrahman'ı da Diallo-Murat Sözgelmez mükemmel ikilisine üçüncü olarak dahil edebiliriz. Gelelim İlhan ve Sezer'e... Maalesef ikisi de her nekadar hızlı oynasalarda isabetli pas oranları yerlerde sürünüyor, top kayıpları had safhada. Bir an evvel şampiyonluk yolunda en kritik haftalara girerken kendilerine bir çeki düzen verseler iyi ederler.

Son sözüm bütün Sivassporlulara: Önümüzde zor olarak niteleyebileceğimiz deplasmanımız kalmadı. İçeride oynayacağımız BJK ve GS derbilerinden birisinden galibiyetle ayrılır en azından ötekinden de beraberlik alırsak ve artık kolay diyebileceğimiz iç ve dış saha mücadelelerimizi kazanırsak ve herşeyden önemlisi Sivassporlular olark bu takıma inanırsak, Şampiyon biziz ve kesinlikle şu an şampiyonluğun en güçlü adayı biziz!

İnanmayan Yiğido değildir!:)

Hep destek tam destek!...

fatih3558
15.03.2008, 01:29
YAAAA İNANIN ŞU PUAN TABLOSUNA BAKIPTA İNASINI GÖZLERİNİİN DOLMAMMASI ELDE DİİİL YA SİVASLI OLDUĞUM İÇİN ÇOK GURUR DUYUYORUM BU DUYGUYU SİVASLIDAN BASKADA ANLMAZ SENLERDİR TAKİBİNİ YAPARIM SİVASIN NERDEN NEREYE GELDİ ŞUAN BİR ZMANLAR BULANCAK SPOR ÜNYE FATSA İLE MAÇLARI VARDI KÖY İLÇE TAKIMI İLE MAÇLAR YAPIYODU HELAL OLSUUN SİVASIM HELAL OLSUN BU DUYGUYU BİZLEERE YASTTIĞIN İÇİN NE DESEK AZ NE YAPSAK AZ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN BÜTÜN FUTBOLCULARI BURAYA GELMESİNDE EMEĞİ GECEN HERKESE TESEKKÜR EDİYORUM ALAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BAŞARILARIN DEVAMI GELİR İNŞALLAH

BOUN
15.03.2008, 01:52
Baskanim size her konuda katiliyorum. Bizde gururlandik, ama bizi sampiyon etmezler hocam. Biz Uefaya gidelim yeter. Siz elinizden geleni yapiyorsunuz. Sivassporu ve Memleketimiz Sivasi memnun ediyorsunuz. Sizinle gurur duyuyoruz.

Arkadaşlar şu bizi şampiyon etmezler düşüncesinden kurtulalım artık. Unutmayın kimse bizi şampiyon etmeyecek, Allah'ın izni ile biz söke söke şampiyon olacağız!

SenSetik
15.03.2008, 01:54
valla biz topumuzu oynayalım......
yenelim gs bjkburda.........
bakalım kim duruyor önümüzde.....
geçin bu şampiyon yapmazlar hikayelerini........

fransasivas3500
15.03.2008, 02:16
Sivasin sampiyon olmasi için anadolu takimlari birlik olmali vestel olsuin konya olsun malari verseler olur ama çok zor bu da bu aksam belli oldu vestel maçinda hiç zevk almadim bu maçtan mehmet yildiz ayaginda top tutamadi ilk yari zaten ikinci yariya bakmaya gerek duymadim vestel her halukarda ondeydi insallah sampiyon veya uefa ya gideriz dua etmeliyiz takimimiz icin ve balilinin bir an once donmesi icin

albina58
15.03.2008, 02:56
Başkanımızın görüşü,geniş vizyona sahip olduğunun bir ispatıdır.Sadece sahadaki sportif başarıdan ziyade,uzun vadede kalıcı olabilmemiz için,tesisleşmeden alt yapıya her yönüyle gelişmemiz ve büyümemiz gerekmektedir.
Bu liğin düğümü son altı haftaya girilirken,kayseri (D)-evimizde BJK ve GS maçlarında alınacak skorlar ile hem liğin düğümü çözülecek hemde liğin lideri belli olacak.Aynı kulvarda koşduğumuz bu rakipler ile oynacağımız maçlar önemli olduğu kadar,bugün oynadığımız böylesi zorlu deplasmanlarda çıkaracağımız her puan altın değerinde olmakla beraber hedefteki bir aşamadır ve küçümsememiz gerekmektedir,zira galatasaray'ın evinde kasımpaşa mağlubiyeti hem liderliği bırakmasına hemde altın degerinde üç puanın uçup gitmesine neden oldu.
Hiçbir zaman içimizdeki aşkı bırakmaksızın desdek vermeli,puan kayıplarında bile bu takım bizim takımımız olduğunu unutmamalıyız.

myway
15.03.2008, 03:03
galatasaray2-0 sivasspor...bizden bir sey olmazdi...

sivasspor 1-4 fenerbahce... kimileri icin sampiyonluk bir hayal olmustu...
sivasspor 3-2 ankaragucu....kimileri sampiyonuz demisti...

ve bugun manisa 1-1 sivas... kimileri icin yine hayal oldu ...

bu ne hayalmis yarin geri canlanabiliyo:)

bekleyin ve sadece destek olun gerisini takima birakin.. onlar bi cozum uretirler:)

kolocu5858
15.03.2008, 08:10
ahhh balili ahhh nezman gelcen yafffffff abi baliliden bilginiz varmı gelse takım baya toparlanıryaaa mehmetle balili yaffff

Dağcı
15.03.2008, 09:22
Kalan 8 maçımızda 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi ile çıkarsak olacak bu iş...

samet yıldız
15.03.2008, 09:26
manisa engeline takıldık diye şampiyonluk hayalimizden vazgeçemeyiz diğer haftalar telafi etmeliyiz

sinan-58
15.03.2008, 09:35
ahhh balili ahhh nezman gelcen yafffffff abi baliliden bilginiz varmı gelse takım baya toparlanıryaaa mehmetle balili yaffff

4 gözle onu bekliyoruz tam kesin değil ama beşiktaş maçına yetişebilirmiş o olsaydı kesin şampiyonduk

kenann_58
15.03.2008, 10:14

bekleyin ve sadece destek olun gerisini takima birakin.. onlar bi cozum uretirler:)

ewet şampiyonluğu hayal ediyorlar ama hiç düşünmüyorlarki sivassporun hedefi farklı

sinan-58
15.03.2008, 10:15

mustafa abi konyayı yenilim şampiyonuz derler yine

şafak58_35
15.03.2008, 11:16
inşallah dediklerin gibi olur başkanım.......

bozkurt187
15.03.2008, 12:41
baskanim bencede hayal degil ama ya su vestel manisaspor macini kazanmamiz lazimdi

bozkurt187
15.03.2008, 12:51
haydi baskanim bizi sampiyon yap

biyolog4
15.03.2008, 14:02
kadro zenginliği artmışken şampiyonluk hiçde hayal değil.ancak bundan sonraki haftalarda puan kaybetmemek gerekli...........

sivaslı-elif
15.03.2008, 15:25
inş ya zaten en büyük dileğimiz şampiyonluk bu takıma yakışanda o olduğu için inş şampiyon olacağızzz!!!!!!!!1

yigidoo
15.03.2008, 15:39
Baskan iyi seyler söyluyor ama,takim ikinci yaridan bu yana iyi mucadele ediyor ama iyi oynamiyor. bilhasa dunku macin ikinci yarisi neydi öyle ya sahada sadece duvar görevi yaptik!! böylemi Sampiyon olacagiz??
bir iki gol yersek bir macta onu altindan kalkamayiz.

KURSADKURSADKUR
15.03.2008, 18:42
ya allah aşkına nasıl değilki türkiyede nelerin dödüğünü sanki kimse bilmiyor koyu bi sivaslıyım şampiyon olmayı çok isterim ama 3 tane orda büyük dururken hile hurdayla maçları elimizden alırlar tıpkı 4 yıl önce fenerlilerin şikeyle beşiktaşın elinden 11 puana rağmen şampiyonluğu aldığı gibi adamlar beşiktaşın bile elinden kupayı alabiliyolar bizim elimizdenmi almıcaklar tüm herkes bilir bu hileyi bu harika bi örnektir zaten ama biz sivaslı yiğidolar olarak herşeyimizi vererek sonuna kadar mücadele edeceğiz evet belki bi formül bizi bitirmeye çalışcaklar ama en azından türkiye adımızı duydu ya daha ne isterim bu takımdan bilmiyorum şampiyon resmi olmasak bile gönüllerin şampiyonuzuz

ferhat_58_oğuz
15.03.2008, 18:48
SAYIN BAŞKANIM BİZE ŞAMPİYONLUĞUN HAYAL OLMADIĞINI GÖSTERDİNİZ SİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER BİZİM İÇİN BU SIRALAMA BİLE ÇOK BÜYÜK BAŞARIDIR DAHA 1 LİGDE 3. SENEMİZKEN SİZ BÜYÜKLERİMİZ EMEĞİ GEÇEN TÜM AĞBEYLER SİZLERİ AYAKTA ALKIŞLITOR SAYGIYLA EĞİLİYORUZ BİZE BU MUTLULUĞU YAŞATTINIZ ALLAHTA SİZLERİ BİR ÖMÜR BOYU MUTLU KILSIN

kangallı58
15.03.2008, 19:28
KesinLikle hayal değil neden olmasın ki ben bunu bilirim bunu söylerim SivasLıyız ezeLden egilmez hiç başımız bize şampiyonluk yakışır

tanju_58
15.03.2008, 20:20
anadoludan şampiyon çıkabileceğini trabzon şehri zamanında göstermiştir.onlar olurken hayal olmuyoda biz olmak istediğimiz zamanmı hayal oluyor.

şu son 8 hafta şehir olarak bir yumruk haline gelirsek neden şampiyon olamıyalımki...

Buraq58
15.03.2008, 21:02
Ankara Gs 0-1 Ankaranın İlk Defa Bu Kadar Goll Atmasını İstiyorumm.!

yerliturkuaz
15.03.2008, 21:34
BAZI İNSANLARA CEVABI ŞAMPİYONLUĞU ALDIĞIMIZDA VERECEĞİZ. BEKLEYİN VE GÖRÜN...

sivaslitaner58
16.03.2008, 10:29
vallah ne diyim sampiyon olmazsak avrupaya gidelim ozaman

ultrAslanByGS
16.03.2008, 10:51
mecnun bAbA sAnA sAygımız sonsuz AmA etme tutmA biz vArken siz birAz rüyA kAlıyo

ultrAslanByGS
16.03.2008, 10:52
vallah ne diyim sampiyon olmazsak avrupaya gidelim ozaman

hıh bAbA gidin UEFAyA AmA sAMpiyonluK zor beee

sivaslıfanatik
16.03.2008, 11:45
bizde bu yürek bu yiğidolar oldukça neden olmasın. ben burada yeniyim ama sivas aşkıyla yanıyorum. türkiyenin parisi sivas . türkiyenin kalbi sivas sivas sen çok yaşa canım feda olsun sana ooo sivas i would die for you

Nihat71
16.03.2008, 12:07
Antep ve rize maçlarında gereksiz yere puan bıraktık. Aksi takdirde lider kimdi bir hesaplayın. Bu işler illada para ve kendini karnevalda sanan taraftar desteği ile olur demek yanlış. 3 yıl süperliğ'te oynayan sivasspor 3 bizanz takımıyla başa baş bugüne kadar gelmeyi başardı.

Tüm türkiye ayakta alkışlaması lazım bizi.

Yalan mı?

sivasli215
16.03.2008, 12:35
büyük takım olmak istiyorsan,hele birde ligin sonuna gelinmişse artık yeneceksin kardeşim,yok efendim manisa düşmemeye oynuyormuş....hikaye bunlar!
sende şampiyonluğa oynuyorsun,iyi futbol beklemiyoruz artık,ne şekilde olursa olsun 3 puan istiyoruz senden.bak dün gs ankarayı tek golle yenip aldı 3 puanı.gidip antepe manisaya puan verme bu asamadan sonra.
neyseki daha 8 hafta var,ve toparlanmak için iyi bir zaman.
lütfen artık her maça şmpiyonluk macıymış havasında cıkın futbolcu kardeslerim,yoksa iş işten gececek....

kadirakin58
16.03.2008, 12:38
arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var. biri cevaplarsa çok mutlu olucam. bu yıl türkiyeden kaç takım avrupaya gidicek, sivasspor inşallah şampiyon olacak ama en kötü ihtimalle ligde kaçıncı olursa uefa^ya gidebilecek. bir de türkiye kupası durumu var. türkiye kupası işi biraz daha karıştırıyor. türkiye kupasını gs veya beşiktaş alırsa bu bizim uefaya gitme şansımızı arttıracak mı, yoksa gs veya beşiktaşla final oynayan mı uefaya gidecek. beşiktaş ve gs final oynarsa türkiye kupasında en kötü ligde kaçıncı olursak uefaya gidebilicez. pek karışık bir mevzu ama merak ediyorum. avrupaya gidebilme durumlarını bilen bir arkadaşımız varsa, ayrıntısıyla tane tane ihtimal durumlarını yazabilir mi?

sivasli215
16.03.2008, 12:50
kadir kardesim,türkiye liginin ilk 2 sırasındaki takımlar ş,ligi ön elemesine,3.sırada bitiren takım ile türkiye kupasını alan takım uefaya,5.sırada bitiren takım ise intertotoya gidecek.türkiye kupasını beşiktasın alma durumu yok zaten elendi çünkü.ama gs alırsa ve gs sampiyonlar ligine giderse t.kupasında gs ile final oynayan takım uefa kupasına gidecek.kısaca anlatmak istedim,bilmem yardımcı olabildim mi???

S1vasLee
16.03.2008, 12:52
0yuncular kendilerine inanırlarsa neden bi şampiyonluk yaşamayalım.

S1vasLee
16.03.2008, 12:53
hıh bAbA gidin UEFAyA AmA sAMpiyonluK zor beee

Sizle sansımız aynı be qüLüm. neden olmayalım siz oluyorsunuzda biz niye olmuyoruz.eksiğim iz ne

sivasli215
16.03.2008, 12:57
benim korkumda o zaten.yani lig sonu yaklasıyorken her anadolu takımı oyuncusunun olduğu gibi sivasspor oyuncusununda aklı istanbul takımılarında olacak.zaten ist takımlarının yöneticileride başlarlar 1-2 hafta sonra yok su futbolcuyla anlaştık,vay efendim onu seneye kesin alacağız gibi demeçlere...
inşallah bizimkiler kulaklarını kapatırlar yoksa halimiz gercekten duman olur

sinan-58
16.03.2008, 13:00
ultraaslan mısın nesin lutfen siteden gidermisin anti-bizans şampiyon SİVAS

ultrAslanByGS
16.03.2008, 13:31
ultraaslan mısın nesin lutfen siteden gidermisin anti-bizans şampiyon SİVAS

benim kötülügm yoK ve gelcek ArkAdAslArimizindA olmuyAcAK hem sevdigimden üye oldm yoKsa bAnAne sivAsspordAn

kadirakin58
16.03.2008, 17:05
çok teşekkürler. bakalım inşallah avrupa devlerini de sivasımızda görücez.

benim korkumda o zaten.yani lig sonu yaklasıyorken her anadolu takımı oyuncusunun olduğu gibi sivasspor oyuncusununda aklı istanbul takımılarında olacak.zaten ist takımlarının yöneticileride başlarlar 1-2 hafta sonra yok su futbolcuyla anlaştık,vay efendim onu seneye kesin alacağız gibi demeçlere...
inşallah bizimkiler kulaklarını kapatırlar yoksa halimiz gercekten duman olur

Ultra sivasli
16.03.2008, 18:05
benim kötülügm yoK ve gelcek ArkAdAslArimizindA olmuyAcAK hem sevdigimden üye oldm yoKsa bAnAne sivAsspordAn

TAMAM GARDAS SANA BIR SEY DIYEN YOK AMA ASLANI SIVASTA KEDI GIBI MIYAVLATACAGIZ SONRA SIRA O BIR ISTANBUL TAKIMLARI SIRASINI BEKLESINLER

afilli3458
17.03.2008, 09:59
Arkadaşlar öncelilikle her görüşe saygı göstermeliyiz.Ancak bizi şampiyon yapmazlar fikrine kesinlikle katılmıyorum.Biz çıkalım aslanlar gibi topumuzu oynayalım bjk ve gs sivasta yenelim gerisini onlar düşünsün.Unutmayın hedefe ancak inanılarak ulaşılır,biz inancımızı kaybedersek rakibimize avantaj sağlamış oluruz.İşte bu yüzden birbirimize en çok ihtiyacımız olan zaman bu zamandır.HAYDİ YİĞİDOLAR HEP BERABER FİNİŞE

atababa111
17.03.2008, 12:46

bu ne hayalmis yarin geri canlanabiliyo

bekleyin ve sadece destek olun gerisini takima birakin.. onlar bi cozum uretirler
Helal Olsun

merkez_ismail
17.03.2008, 12:51
MECNUN ODYAKMAZ IN ACIKLAMALARI GERCEKTEN COK GUSEL .. INS SAMPIYONLUK HAYAL DEIL AMA COK ZOR DAHA ONUMUZDE BIR SURU ENGEL VAR KALAN 8 HAFTADA DUSME POTASINDAKILERLE OYNAYACAGIZ GS BJK ILE OYNAYACAGIZ INS LIGI GUSEL BIR KONUMDA BITIRIRIZ ...! ILK 4 GARANTI ZATEN ...!

üniderebeyleri
17.03.2008, 13:10
dün teleligde bülent uygun u dinledim gerçekten inanıyor buna bilhassa inanmak başarmanın yarısıdır, ama bjk ile gs maçlarını mutlak kazanması lazım sivasın nede olsa 6 puanlık maçlar gerisi kolay zaten

abircan
17.03.2008, 14:32
Sevgili başkanım
size açık çağrımdır bir an önce 5. büyük biziz söyleminden vazgeçelim biz 4. büyük olacağız diye 3 yıldır burada yazıp uğraşıyoruz, bence trabzonun büyüklüğü falan kalmadı kayseri neyse onlarda o,
ama 4. büyük biziz lütfen söylemimizi düzeltelim :)

altuntas58
17.03.2008, 18:08
Sevgili başkanımıza sonuna kadar katılıyorum evet şampiyonluk hayal değil sivasspor bu oyun anlayışını liğ bitimine kadar devam ettirsin şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi biz oluruz öyle bazı arkadaşların bizi şampiyon yapmazlar lafına kesinlikle katılmıyorum bizi kimse şampiyon yapmaya kalkışmasın biz söke,söke şampiyon olacağız

sivasli215
19.03.2008, 19:44
bu hafta kesinlikle konyayı yenmeliyiz,arkasından da kasımpaşayı.eğer bu iki maçtan 6 puan alamazsak şampiyonluk artık gerçekten hayal olur :(

merkez_ismail
19.03.2008, 21:07
sampıyonluk ıcın kalan 8 macta 6 galıbıyet 1 beraberlık alması bu saatten sonra sart...!