Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜLENT UYGUN STADYUMA HAVA KATTI

Abdullah DuMaN
17.03.2008, 11:29
DÜN AKŞAM TÜRK TELEVİZYONLARININ BEĞENİLEN PROGRAMINA
HOCAMIZ KONUK OLDU VE PROGRAMA AYRI RENK KATTI AYRICA RAKİBİMİZ BEŞİKTAŞINDA MAÇINI İZLEMİŞ MEĞER HOCAMIZ SIRF SİVASSPOR U DEĞİL BÜTÜN LİGİ TAKİP EDİYORMUŞ

SONMEZ
17.03.2008, 11:35
Evet ben de izledim,
gerçekten çok yerinde ve
güzel açıklamalarda bulundu hocamız.

Gurur duyarak takip ettim.

Nihat71
17.03.2008, 11:36
Knagi kanaldaydı bu stadyum programı?

atababa111
17.03.2008, 11:37
HERKESİ EN AZ BÜLENT HOCA KADAR İNANMAYA DAVET EDİYORUM.

Nihat71
17.03.2008, 11:39

Hangi olacaktı özür:-)

Ben izleyemedim ama belki web de bulabilirim dünki programı.

Abdullah DuMaN
17.03.2008, 11:46

TRT1 DE İDİ
...........................

Nihat71
17.03.2008, 11:49
Programın tekrar var mı acaba beyler?

Varsa kayıt yaparak burada sunmak lazım hocamızın sohbetini.

teknik
17.03.2008, 11:54
AZ AMA ÖZ KONUŞTU HOCAMIZ.İŞTE BÖYLE OLMALI.AZ AMA ÖZ.ÇOK LAF HATA GETİRİYOR.

Nihat71
17.03.2008, 11:56
Program tekrarlanıyor mu acaba beyler?

Yokmu bir bilen.

serhatcan
17.03.2008, 12:01
Yaww gene kötü şeyler olacak diye tereddütteyim. gene tv lerde gezxip demeçler veriyor. fener maçı öncesi olduğu gibi.Hocamm yaa sene sonuna kadar sabret yaa. biraz oraya buraya çıkıp ddemeçler verme. sonra saten seni sırtımızda gezdirecez.yaa bide dikkatimi çeken bişey vardı dünküm konuşmalarında. ben sosyal işlerlşe uğraşıyorum yardımcılarım antreman yaptırıyor dedi. bu kötü yaa. hocamm sen takımın antremanının başında olmalısınn.

merkez_ismail
17.03.2008, 12:47
KARDESIM SIZDE ADAM SIVASSPORU BU KONUMA GETIRMIS STADYUM PROGRAMINA DAVET EDILMIS NE DESIN GELEMEM MI GERCEKTEN BULENT HOCAMIZI SADECE TEBRIK ETMEK GEREKIR BU SENE SIVASSSPOR LIGDE 4. GARANTILEDI DIYEBILIRIZ ...!

Abdullah DuMaN
17.03.2008, 12:53
O PROGRAMA GİRİNCE SİVASLILAR MAİL ATMAYA BAŞLADI

yigidolar06
17.03.2008, 13:54
Knagi kanaldaydı bu stadyum programı?Günaydın uyanda balığa gidelim

yigidolar06
17.03.2008, 13:58
Yaww gene kötü şeyler olacak diye tereddütteyim. gene tv lerde gezxip demeçler veriyor. fener maçı öncesi olduğu gibi.Hocamm yaa sene sonuna kadar sabret yaa. biraz oraya buraya çıkıp ddemeçler verme. sonra saten seni sırtımızda gezdirecez.yaa bide dikkatimi çeken bişey vardı dünküm konuşmalarında. ben sosyal işlerlşe uğraşıyorum yardımcılarım antreman yaptırıyor dedi. bu kötü yaa. hocamm sen takımın antremanının başında olmalısınn.İyi dinlememişsin arkadaşım bundan sonra bülent uygun sivasta kalacakmı gibisinden sorulan soruya cevap vermişti

basayev58
17.03.2008, 14:35
Programı izleyen arkadaşların dikkatini çektimi bilmiyorum ama benim için önemli olan bikaç cümlesini paylaşmak istiyorum.Bülent hocanın Sivas ve Sivasspor için yaptıkları ve Türk futbolunda yüklendiği misyon ortada,bunu tartışmıyoruz ama Bülent hoca konuşmasının bi noktasında ben Ertuğrul kardeşimin bşarılı olmasını isterim,o başarılı olsun ki bizlerin 4 büyüklere gitme yolu açılsın,Tolunay Kafkas olsun,Mesut Bakkal olsun iyi bi genç teknik adam jenerasyonu yakalandı,eğer Ertuğrul orada başarılı olursa bu jenereasyonunda önü açılır tarzında cümleler kurdu.Bülent Hoca ve bahsettiği genç teknik adamların misyonu Anadolu takımlarında kısa süreli başarılar yakalayıp 3 büyükleri hedeflemek mi olmalı,yoksa çalıştırdıkları Anadolu takımlarının başarılarını daimi yapmaya,istikrar sağlamaya ve sonunda o takımı büyüklerin arasına yazdırmaya mı çalışmak mı olmalı?Bu noktada Ertuğrul hocanın Kayserisporla şampiyonluk kovalaması mı daha onurludur,yoksa kötü günde kapının önüne bırakılacağı Beşiktaşta şampiyonluk kovalaması mı?Gelecek sezon Tolunay Kafkas Trabzonspora gitsin,Abdullah Avcı Galatasaraya gitsin,Bülent hoca Fenerbahçeye gitsin…3 büyükler hep şampiyon olsun,sonra yeni teknikadamlar 3 büyükleri hedefleyip yeniden Anadolu klüplerini kullansınlar,bu döngü böyle sürüp gitsin…

akifeker
17.03.2008, 14:52

hiç mi izlemedin yawwwww:)....

cenk5821
17.03.2008, 15:16
ewttt bende izledim gercektende ole olduuu

SONMEZ
17.03.2008, 15:23
Programı izleyen arkadaşların dikkatini çektimi bilmiyorum ama benim için önemli olan bikaç cümlesini paylaşmak istiyorum.Bülent hocanın Sivas ve Sivasspor için yaptıkları ve Türk futbolunda yüklendiği misyon ortada,bunu tartışmıyoruz ama Bülent hoca konuşmasının bi noktasında ben Ertuğrul kardeşimin bşarılı olmasını isterim,o başarılı olsun ki bizlerin 4 büyüklere gitme yolu açılsın,Tolunay Kafkas olsun,Mesut Bakkal olsun iyi bi genç teknik adam jenerasyonu yakalandı,eğer Ertuğrul orada başarılı olursa bu jenereasyonunda önü açılır tarzında cümleler kurdu.Bülent Hoca ve bahsettiği genç teknik adamların misyonu Anadolu takımlarında kısa süreli başarılar yakalayıp 3 büyükleri hedeflemek mi olmalı,yoksa çalıştırdıkları Anadolu takımlarının başarılarını daimi yapmaya,istikrar sağlamaya ve sonunda o takımı büyüklerin arasına yazdırmaya mı çalışmak mı olmalı?Bu noktada Ertuğrul hocanın Kayserisporla şampiyonluk kovalaması mı daha onurludur,yoksa kötü günde kapının önüne bırakılacağı Beşiktaşta şampiyonluk kovalaması mı?Gelecek sezon Tolunay Kafkas Trabzonspora gitsin,Abdullah Avcı Galatasaraya gitsin,Bülent hoca Fenerbahçeye gitsin…3 büyükler hep şampiyon olsun,sonra yeni teknikadamlar 3 büyükleri hedefleyip yeniden Anadolu klüplerini kullansınlar,bu döngü böyle sürüp gitsin…

Programı sonuna kadar izleme imkanım olmadı ancak;
bahsedilen konu ile ilgili bölümü dikkatle takip ettim.
Sanırım, basayev kardeşim o bölümdeki açıklamaları yanlış
anlamış olmalı.

Bülent Hoca,
4 Büyük takımlara gitme yolunda, yolun açılmasını değil de;
benim anladığım kadarıyla, yabancılardan ziyade,
Türk teknik direktörlerinin yolunun açılmasını vurgulamak istemişti.
Bunu açık bir şekilde ifadelendirseydi,
belki de ırkçılık suçlamasıyla karşı karşıya kalabileceğini düşünerek,
nezaket ölçüleri içerisinde böyle bir anlatım tarzını tercih ettiğini düşünüyorum.

teknik
17.03.2008, 15:31
BENCE BU KONUDA HOCANIN ÖNCELİKLİ HEDEFLERİNİ AÇIKLADİĞI KISMI KAÇIRIYORUZ.ANADOLUDAN 1 TAKIMI ŞAMPİYON YAPMAK,ŞAMPİYONLAR LİĞİNİ ALMAK VS VS.ERTUĞRULA VERİLEN DESTEĞİ YANLIŞ YORUMLAMAYIN .ANADOLU TAKIMINI ŞAMPİYON YAPMAK HEDEFİNDEKİ HOCAMIZ;DOĞAL OLARAK EĞER ŞAMPİYON 3 BÜYÜKLERDEN OLACAKSA YABANCI HAYRANLIĞI OLAN ÜLKEMİZDE BU VATANIN EVLADININ BAŞINDA OLDUĞU BİR BÜYÜĞÜN ŞAMPİYON OLMASINI İSTER.BÖYLECE PARÇALARI BİRLEŞTİRİP; MORALİMİZİ BOZMAYALIM.BAŞKAN İZİN VERMEDİKÇE GİTMEM DEDİ YA..DAHA NE !

basayev58
17.03.2008, 15:46
Bülent Hoca'nın ne yapacağını zaman gösterir,ama genel anlamda genç Türk hocaları başarıyı yakaladıkları takımlarda uzun süre devam etmeliler bence...
Ancak bu şekilde Anadolu devrimi ve Türk teknik adamlarının başarısı gerçekleşir.
Bu devrimin başlangıç noktasının Sivasspor,kahramanınında Bülent hoca olması yeryüzünün her noktasındaki tüm Yiğidoların en büyük dileği,inşallah birgün gerçekleşicek.

EyüphanAydın
17.03.2008, 16:17
Gerçekten Mütavazili Konuşmalarıyla,

Aklından Gelen Konuşmalarıyla

Ordaki Spor Spikerlerinin Beğenisini Aldı.

Bülent Hocamız Dün Trt 1'd Stadyum'a

Gerçekten Renk Kattı.

altuntas58
17.03.2008, 16:23
Sevgili hocamız sivassporu her platformda layıkıyla savunuyor ve biz yiğidolarda onunla gurur duyuyoruz

sivas_kangallı
17.03.2008, 16:34
evet bülent hocamız yine yerinde ve çok güsel konuştu .

şafak58_35
17.03.2008, 16:53
son 8 artık hadi hayırlısı..............

Abdullah DuMaN
18.03.2008, 14:41
HERKESİN TAKDİR ETTİĞİ BİR HOCA BÜLENT HOCAMIZ

GokhanTurna
18.03.2008, 16:17
Programı Gurur Duyarak İzledim Valla...Cok İyi Projeler Öneriyo Türk Futboluna

ceza_tolga_rep
18.03.2008, 16:37
mükemmel insan bülent uygun.....................

Nihat71
18.03.2008, 19:18
Ertuğrul'u öğmesine ben pek anlam veremedim. Ertuğrul'un yakaladığı tesadüf ve 2 günlük bir başarı. Türk futbolunda bu aralar öğülecek birisi varsa oda bülent uygun'un ta kendisi. Bazen boş konuşuyor işte ne yaparsın.

Nihat71
18.03.2008, 19:23
Günaydın uyanda balığa gidelim

Adam gibi cevap versene ...

S1vasLee
18.03.2008, 19:36
Evet ben izledim bülent hocamızı ama türkiye kupasındaki yorumları fazla aydınlatmadı beni.

akifeker
18.03.2008, 19:43
bulent uygun baba adam nerye gitse yakışı yo yawwwwww

alem_halil
18.03.2008, 20:29
tv de görünce ne oluyoyav orda dedim güldüm..:) valla çok grurlandım sivas lafı geçtikçe.bize bu gruru yaşatan hocamıza sonsuz teşekkürederiz..