Orijinalini görmek için tıklayınız : KASIMPAŞA MAÇI İÇİN TALEPTE BULUNALIM.!!

genc_yigido
18.03.2008, 15:20
Kasımpaşaspor'un stadı bilindiği gibi tamamen yapıldı ve ilk maçlarını oynacaklar bize o stadda ayırcakları yer sayısı olsa en fazla 1500 bizde kasimpasaspor klubüne mail yagmuruna tutsak maçı olimpiyata almaları için en azından somut bişey yapmış oluruz. Benim ki sadece fikir tabi ama fikirlerinizide görelim yigidolar bi mail adresi var editorden@kasimpasaspor.org.tr buna mail atabiliriz sanırım. Ben yolladım siz ne dersiniz??

veysel
18.03.2008, 15:28
SANA KATILIYORUM HAYDI MAIL ATMAYA ABILER

sivas_kangallı
18.03.2008, 15:29
iyi fikir bende yolluyorum.............

genc_yigido
18.03.2008, 15:30
inşallah gerekli desteği gösterir herkes parayla değil ya 2 dk dan fazla sürmez bi mail hadi yiğidolar...

atababa111
18.03.2008, 15:40
ZAMANI GEÇMEDEN BU MEŞALEYİ ATEŞLİYORUZ.

serhatcan
18.03.2008, 15:40
arkadaşlarr. kasımpaşa stadında mecburlar bize fazla bilet vermeye. çünküü para kazanacaklar. onların en fazla 2000 seyircidi gelir. ama kasımpaşa yönetiminden çok bizim yönetimle görüşmek lazım. onlar ayarlayabilirler. kaç bilet verecdeklerini onlar bilirler

serhatcan
18.03.2008, 15:43
Bu konuyu açmanız iyi oldu.şimdiden organnizasyon yapılmalı. örneğin maçtan 3 saat çnce 20.000 sivaslıyı taksime toplamalıyız. taksimdende kasımpaşa stadına yürümeliyiz. hadi gelin bu organizasyonu hep beraber sorumluluk çerçevesinde yapalım. hem medyada çok ilgi gösterecektirç TAKSİMDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPALIM arkadaşlar.TOPLANMA YERİ TAKSİM OLSUN. TAKSİMDEN SATDYUMA HAREKET EDELİM.

K4r_Tugrul
18.03.2008, 15:47
Bende Gönderdim

Saygılar...

Yiğido Gençlik TuGRuL

fatihgn
18.03.2008, 15:54
arkadaşlar bende attım lütfen herkes atsın son 8 hafta kaldı yapacagımzn en iisini yapmalıyız.

karacaorenli
18.03.2008, 15:56
YAW AEKADAŞLAR İSTEĞİNİZ GÜZELDE BİRDE RAKIP SEYIRCI YERINE KOYUN BAKALIM KENDINIZI İSTEKLERIMIZ BİRAZ AKILCI OLSUN !!!
AYIP AMA TALEBİNİZ !!!!
KASIMPAŞA TIRIBÜNLERİNDEN ALIN BİLETLERİ ZATEN ÖLEDE OLUR
RAHAT ALACAĞIMIZ BİR MAÇ ONUN İÇİN GERİLİME GEREK YOK

ŞAMPİYON TAKIMA YAKIŞSIN İSTEKLERİNİZ SİZ ARTIK ŞAMPİYON TAKIMIN TARAFTARISINIZ

LÜTFEN AMATÖR TALEPTE BULUN MAYALIM

ADAMLAR DÖRT GÖZLE BEKLEDI STADLARININ ACILMASINI İLK MACTADA İSTBELEDIYEYI YENDILER BU HAFTA FENERE GIDECEKLER HAFTAYA OLIMPİYATA GİDERLER Mİ AKIL KARIMI SİZCE BOŞ ÜMİTLERİ BRAKALIM

GokhanTurna
18.03.2008, 16:15
Bende Gönderdim Mail..........

BOUN
18.03.2008, 16:19
:)Talepte bulunanın bir yüzü, Olimpiyat'ı vermeyenin iki yüzü kara!:)

Arkadaşlar her ne kadar zor da olsa yine de birer ikişer e-posta gönderin ne olur sanki. Hiç olmazsa bu taleplere bakarak kendi stadlarında daha çok yer ayırabilirler. En kötü ihtimal bu değil mi? O yüzden boş boş konuşup insanların motivasyonunu düşüreceğinize bir e-posta da siz atın.

puar
18.03.2008, 16:23
Bence önümüzdeki fenerbahçe macından puan aldıkları taktirde ümitleri daha çok olacak ben bu maca bağlı diyorum...Maddiyat için oynarlar gibime geliyor....eğer olursa böyle bişey 50 bin kişiyle orda oluruz :)

merkez_emre
18.03.2008, 17:14
hiç bellı olmaz kasımpasa artık son maclarını evınde oynamak ıstıyor ama para oldugu ıcın ısın ıcınde bellı olmaz

alcapon74
18.03.2008, 17:40
Kasımpaşaspor'un stadı bilindiği gibi tamamen yapıldı ve ilk maçlarını oynacaklar bize o stadda ayırcakları yer sayısı olsa en fazla 1500 bizde kasimpasaspor klubüne mail yagmuruna tutsak maçı olimpiyata almaları için en azından somut bişey yapmış oluruz. Benim ki sadece fikir tabi ama fikirlerinizide görelim yigidolar bi mail adresi var editorden@kasimpasaspor.org.tr buna mail atabiliriz sanırım. Ben yolladım siz ne dersiniz??

şimdi attım bende mail inşallah başarılı oluruz arkadaşlar sevgi ve saygılarımla.

cengiz şahin

merkez_ismail
18.03.2008, 18:04
Bende attım ama zor agıbı cunku onlar ılk amclarını oynayacaklar buna ılk basta taraftar grupları APACILER ızın vermeyecektır ...!

yigido_furkan
18.03.2008, 18:34
eger bu hafta Kasimpasa puan alamassa artik isleri cok zor olacak ve maci olimpiyata alabilirler iyi gelir elde ederler ama eger bu hafta puan alacak olurlarsa Sivas maci onlar icin donum noktasi olur

cimbomlu ahmet
18.03.2008, 18:37
kasımpasanın stadında oynamak istemeyiz katılıyorum

genc_yigido
19.03.2008, 14:07
YAW AEKADAŞLAR İSTEĞİNİZ GÜZELDE BİRDE RAKIP SEYIRCI YERINE KOYUN BAKALIM KENDINIZI İSTEKLERIMIZ BİRAZ AKILCI OLSUN !!!
AYIP AMA TALEBİNİZ !!!!

ADAMLAR DÖRT GÖZLE BEKLEDI STADLARININ ACILMASINI İLK MACTADA İSTBELEDIYEYI YENDILER BU HAFTA FENERE GIDECEKLER HAFTAYA OLIMPİYATA GİDERLER Mİ AKIL KARIMI SİZCE BOŞ ÜMİTLERİ BRAKALIM

arkadaşım yaptığımız kendi çapımzıda olayımızı eleştirmişsinde muhalefetinde lütfen yapıcı olsun. Kırıcı olma haklıs olabilirsin ama daha iyi fikrini söyle bu tarz ayıpp gibi kelimeleri ben bir yigido olarak sana yakıştıramadım. Biz birbirimize destek olmalıyız. Muhalefet olacaksakta yapıcı ve olumlu olmalıyız diye düşünüyorum. Bilmem diğer hemşerilerim kime katılıyor??

genc_yigido
19.03.2008, 14:09
:)Talepte bulunanın bir yüzü, Olimpiyat'ı vermeyenin iki yüzü kara!:)

Arkadaşlar her ne kadar zor da olsa yine de birer ikişer e-posta gönderin ne olur sanki. Hiç olmazsa bu taleplere bakarak kendi stadlarında daha çok yer ayırabilirler. En kötü ihtimal bu değil mi? O yüzden boş boş konuşup insanların motivasyonunu düşüreceğinize bir e-posta da siz atın.

Kardeşim sana katılmamak elde değil. inşallah herkes bu şekilde düşünüyordur. Daha iyi fikri olanda söylesin tabiki eğer yararımıza ise onu yapalım...Hepimiz Yiğidoyuz..

S1vasLee
19.03.2008, 14:12
katılıyorum yollayın gobeller...................... .........

bozkurt187
19.03.2008, 14:24
ya bence kesinlile kabul etmezler

genc_yigido
24.03.2008, 10:23
evet maalesef maç kasımpaşada oynanacak şanslı olan yiğidolar girip izleyecek hepinize bol şans :)

ofozturk
24.03.2008, 15:46
maçı kasımpaşa stadında oynayacakmışım ve sadece 500 bilet verilmiş. cok az ya.
kasımpaşanın o kadar seyircisi gelmez sanırım. kalan biletleri de sivaslılar alsın simdiden hiç kasımpaşalı gitmez ne güzel.:)

semihkilic_58
24.03.2008, 16:38
o stat bıze yetmez olimpiyat en iyisi bu mac fullerız trıbunlerı

semihkilic_58
24.03.2008, 16:39
eger stat degısmezse :D kasımpasalıların bıletlerıde alırız :D farketmez

özgühertaş
24.03.2008, 16:42
MERAĞ ETMEN YİĞİDOLAR ALLAH İZİN VERİRSE ON BİN SİVASLI İÇERİ GİRER.GİREMEYEN YİĞİDOLAR İSE ÜZÜLMESİN ÇÜNKÜ STANDIN ÜST TARAFINDAN SAHA TAM OLARAK GÖZÜKÜYOR.YANİ ANLAYACAGINIZ BELEŞ TEPE MAÇA GİREMEYEN YİĞİDOLARI BEKLİYOR.

aslansivasli
24.03.2008, 17:07
o kadar bilet bize yetmezz.Zaten küme düşecekler bi kıyak yapsalar olmaz mı yhaa. ne var sanki olimpiyatta oynansa maç. Biletler atışa sunuldumu? bilen varmı?kaçırmadan alayım :)

aslansivasli
24.03.2008, 17:19
AYIP AMA TALEBİNİZ !!!!

Bizim isteğimiz amatörce bir şey değil.Biz sadece bir istekde bulunduk yaparlar veya yapmazlar bu onlara kalmış.Takımımızı bu yolda yalnız bırakmak istememek ayıpsaa. evet o zamn biz AYIP YAPIYORUZ.KEŞKE HERKES BÖYLE BİR AYIP YAPSAAA.
Ayıca Kasımpaşaspor maçını küçümseme.kolay mı olcak zor mu olcak hiç belli olmaz.bizim isteğimiz sana saçma geliyorsa bile bunu kırmadan söylee lütfen!!!!

Apaçiler 1921
24.03.2008, 19:27
Arkadaslar bızm tarafın bıletlerını almayı sakın dusunmeyın yoksa gercekten olaylar cıkar bunu ortamı germek ıcın solemıyorm ısteyen varsa denesin....

metins
24.03.2008, 19:37
abi biz ilkönce 4 EYLÜL ü doldurmayı denesek :(

myway
24.03.2008, 19:39
Sampiyonluga oynayan Sivasima 500 koltuk yetmez...:)

Kasimpasanin kumede kalma umutlari artmasaydi bu mac Olimpiyatta oynanirdi hasilat icin..

boyle bir duyarlilikla konu acmak guzel ancak sanki her sey icin cok gec...

SAnsli 500 yigidodan biri olmak icin cabalamak lazim eger maca gitmek istiyorsaniz...

tödürgeli58
24.03.2008, 19:57
ARKADAŞLAR BU MAÇI KASIMPAŞA STADINDA OYNATMAK FEDERASYONUN AYIBIDIR O KADAR STAD VARKEN RESMEN BİZİM ŞAMPİYON OLMAMIZI İSTEMİYORLAR GELİN BİRLİK OLALIM 1 MESAJDA SİZ ÇEKİN

TracyMcGrady58
24.03.2008, 20:06
Aslinda 8 puanda büyük bir fark bu ligte. Maca gitmek isteyenler Yigidolar grup halinde kasimpasa tribününden bilet alsa ne olur ? Acaba Yönetim bir talepte bulundu mu ? Ne olursa olsun bu mactan 3 puan sart

TracyMcGrady58
24.03.2008, 20:08
ARKADAŞLAR BU MAÇI KASIMPAŞA STADINDA OYNATMAK FEDERASYONUN AYIBIDIR O KADAR STAD VARKEN RESMEN BİZİM ŞAMPİYON OLMAMIZI İSTEMİYORLAR GELİN BİRLİK OLALIM 1 MESAJDA SİZ ÇEKİN

Federasyonun yapacagi birsey yok ki. Zaten Kasimpasanin stadyumunun zemini yapiliyordu, islemler bitti ve Istanbul Büyüksehire karsi ilk maclarini kendi stadlarinda yaptilar. Eger bir degisiklik yapilacaksa bu sadece Kasimpasaspor Yönetiminin elindedir

cem
24.03.2008, 20:13
Kasımpaşa para kazanmak istiyosa macı olımpıyatta oynar.. yok külup felan umurlarında olmazda nasılsa küme dustuk salla gıtsın polıtıkası veya vurdumduymaz davranırlarsa macı recep tayyıp erdogan stadında oynatabilirler.. kendılerı kaybederler.. hayatlarında oynayamıcakları seyırcıye oynuyacaklar çünkü...

sivasli215
24.03.2008, 20:40
hemşolar,bu macın olimpiyata alınacağını hiç zannetmiyorum.bu kasımpaşa ligde kalmak için bizim maça asılacak.bu nasıl olacak,seyircisiyle!!!
olimpiyata alınsa deplasmana gitmiş gibi olacaklar o yüzden aldırmazlarrr.
benim anlamadığım kasımpaşa zaten 2. lige gidecek,hatta gitti diyebiliriz.biz sivasspor olarak şampiyonluğa oynarken,bize engel olabilmesinden cekiniyorum
eee ne de olsa onlarda bir istanbul takımı...

ofozturk
25.03.2008, 09:14
kasımpaşa maçında ne yapıp edip takıma sonuna kadar destek olacak taraftar sayısına ulaşılması gerekiyor. dönüm maçımız olabilir. bjk fb arasındaki maç her türlü lehimize sonuçlanacagı için kaybetmememiz gerekiyor bu maçı.

genc_yigido
25.03.2008, 14:35
Arkadaslar bızm tarafın bıletlerını almayı sakın dusunmeyın yoksa gercekten olaylar cıkar bunu ortamı germek ıcın solemıyorm ısteyen varsa denesin....

Arkadaşım neden olay çıkacakmış ki? bence bilet bulamayn binlerce kişi kasımpaşa tarafından bilet alacaktır. Sizin seyirci sayınız ne kadar ki? kapasitesi 10.000 bile olmayan bir stad ama taraftarı en az 20.000 olabilecek bir takımla oynuyorsunuz ve bu takımın deplasmanı yok her yeri evi.. izmiri manisa sı kasımpaşası istanbulu türkiyenin ve dünyanın her yeri bizim evimiz. Bu olay çıkar sözüne katılmıyorum. Ne olacak oynatalım görelim..

merkez_ismail
26.03.2008, 11:26
artık bısrsey ıfade etmez bıletler bıle satısa sunulduktan sonra ...!