Orijinalini görmek için tıklayınız : KAZANAN BİZ OLACAĞIZ

SivasSpor.Com
20.03.2008, 07:23
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulentuygun1410.jpg

Sivasspor Teknik direktörü Bülent Uygun, sahalarında oynayacakları Konyaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Uygun, “Zirve hedefimiz için üç puan almamız gerekli” dedi.

Sivasspor Teknik direktörü Bülent Uygun, dün yapılan antrenman öncesi; bir açıklamada bulundu. Takımının son derece başarılı olduğunu ve bu başarıyı devam ettirmek istediklerini söyleyen başarılı Teknik adam, “Türkiye’nin 5. büyüğü olma yolunda ilerliyoruz. Şuanda herkez bize bu gözle bakıyor ama biz şampiyon olarak 5. büyük olmayı istiyoruz” dedi.

Konyaspor maçı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Uygun, mutlaka kazanmaları gerektiği bir maç olduğunun üzerinde durarak, “Bu maç çok zor olacak. Çünkü rakibimiz uzun süredir maç kazanamıyor ve düşme hattına yaklaştı. Bu durum bizim işimizi daha da zorlaştırdı. Ama bizim kendi sahamızda puan kaybetme gibi bir lüksümüz olamaz. Bu zorlu maçta kazanan taraf biz olacağız.” dedi.

Sivasın Sesi

3258murat
20.03.2008, 08:39
Evet çok zor bir maç olacak ama kazanacağımıza inanıyorum.Daha zor durumdaki V.M. dan 1 puan aldığımıza göre kendi sahamızda Konya'dan 3 puan alabiliriz.Haydi YİĞİDOLAR gösterin kendinizi.Size güvenimiz tam.

SivasLady
20.03.2008, 08:50
inanmak zaferin yarisidir
biz TARAFTAR olarak inaniyoruz
sizlere güveniyoruz
Allah`in iziniyle :) herkesin duasiyla hedeflerimize ulasacagiz

Abdullah DuMaN
20.03.2008, 08:53
İNŞALLAH ŞU KONYAYI TERS ÇEVİRECEĞİZ

ERDAL GUVENTURK
20.03.2008, 09:59
evet gerçekten kazanmamız gereken bır maç ama ben yürekli yiğdolarımıza guvenıyorum inşallah allahın iznıyle geldıklerı noktayada onlar getırdıler bundan sonrada onlar taşıyacaklar bu bılınçle sahaya çıkıp aslanlar gıbı oyunlarını oynayacaklar . ve kazanacaklar .konyadaki maçı unutmadık daha 3 sakat verıpte geldık .ben şahsen konyayı bır kardeş takım olarak goremıyorum kayserı onlardan daha kardeş daha dostane yaklaşıyor bıze .ki .tarıhte o üzücü olayı hatırlarsak .konyada bıze karşı daha hasmane bir tutum sergılıyor bence dıkkat edın gorecewksınız .acaba benmı yanlış duşunuyorum

BOUN
20.03.2008, 10:00
Konya maçı ve bundan sonraki maçlarımızın tamamı bizim için final havasında. Futbolcularımızın işin ciddiyetini gerektiği gibi kavrayacaklarına ve Bülent hocamızın onları yeterli motivasyonla donatacağına olan inancım sonsuz.

Eğer şampiyonluk istiyorsak -ki evet çok istiyoruz- bundan sonra beraberliklere dahi tahammülümüz yok! İşin ciddiyetinin farkında olan yönetim, teknik heyet, futbolcularımız ve taraftarımızla kalan sekiz haftanın tamamında üç puan için sahaya çıkacağız ve galip geleceğiz inşallah! Şampiyonluk istiyorsak başka yolu yok.

Tabii bu süreçte en zor maçları evimizde oynayacağız ve taraftar desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak. Bu durumda seyire gelen kalabalıktan destek isteyemeyeceğimize göre destek veren taraftardan artık her bir kişinin iki kişilik destek vermesini istiyoruz.

zaralım 58
20.03.2008, 10:23
İNŞ MAÇI KAZANIP YOLUMUZA DEVAM EDERİZ

Ahwettt
20.03.2008, 11:14
İnşallah kazanırız.En çok kazanmamızı istedğim maç bu maç.Nedenine gelince hep bize gelince ölümüne oynuyorlar başka takımlardan 4-5-6 yiyip Sivasspora gelince ölümüne oynuyorlar.İlk yarıda böyle oynyıp 2 tane futbolcumuzu sakatlamadılarmı? Hala onun acısını çekmiyormuyuz. Sakatılıklar olmasa şimdi belkide 4-5 puan önde liderdik.

yigido_58_77
20.03.2008, 11:24
önemli maç. Konya bize her ne kadar ters gelen bi takım olsada kazanacağımıza inanıyorum Saldır Sivass..

ADNANDEMIRISIK
20.03.2008, 11:29
KAZANACAĞIZ İNŞALLAH BAŞKA BİR YOLU YOK ESKİ BİZE TERS GELEN KONYAYA BAKMAYIN BUSENE İŞ YOK ONLARDA SAHADAN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

zereya
20.03.2008, 11:36
Normalda Konyayı çok farklı yeneriz
Konyasporunda durumu ortada, zor maç ,
İlk golü erken atarsak çok kolay olacak,

Bu sefer Konyayı yenceğiz başka çare yok

altuntas58
20.03.2008, 12:19
Elbetteki galip gelen taraf biz olacağız eğer biz şampiyonluk yarışında yolumuza devam etmek istiyorsak bu konyaspor engelini aşmamız lazım aksi taktirde şampiyonluktan söz etmemeliyiz konyaspor bizim için yenilmeyecek bir takım değil gözümüzde büyütmeyelim tamam bize karşı ters gelen bir takım amam bu böyle gelmiş böyle gitmez benim şahsi görüşüm Sivassporumuz konyasporu farklı yenerek yoluna devam edecektir

bozkurt187
20.03.2008, 13:20
insallah hocam dedigin gibi olur

S1vasLee
20.03.2008, 13:35
inşallah kazzanacagız 3 puanı alacagız . . . .. . . . .. . . . ..

basayev58
20.03.2008, 13:38
avantajlı bi fikstürümüz vardı herşey ters döndü...

manisa zor durumda,neyse ondan 1 puan alabildik...
konya zor durumda,yönetim değişti,gaz verdiler falan görücez bu hafta...
kasımpaşada umut ışığı belirdi,bundan sonraki maçları kazanırlarsa ligde kalabilirler,ama Fenerbahçe bu hafta onları yenerse biraz rahat çıkarız o maça...
kayseri topçuları 3 büyüklere kendilerini satmak için oynuyorlar, ligde rahat olmalarına rağmen zor maç
beşiktaş desen dünden gaza geldi,bi denizlide rahatız galiba,cimbomu saymıyorum en zor maç olucak,inş o zamana rahat oluruz biraz.

SenSetik
20.03.2008, 13:46
BU KONYA BİZE HEP TERS GELDİ YA İNŞALLAH BU SEFER TALİHİMİZİ TERSİNE ÇEVİRİRİZ....

BENCE BJK GS MAÇLARI KADAR CİDDİYE ALINMALI..

DOKSAN DAKİKA TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAMAK LAZIM....

KİLİT ADAMLARDAN OLAN CEYHUNU TUTABİLİRSEK İŞİN YARISI BİTMİŞTİR..

özsivasli1903
20.03.2008, 14:26
konya cik oyna oynunu dagitsin sivasim seni...
gelip bize dayilanmayinda
gs den 6 ye fb 4 ye genclerden 6 ye bbden bile 5 yedin gel bide sivasa dayilan olmaz yaaa...

izmirliyiğido35
20.03.2008, 15:09
her zaman arkandayız bülent hoca
ŞAMPİYON SİVASSPOR
SENİNLE GURUR DUYUYORUZ

Rallim58
20.03.2008, 15:15
BU KONYA BİZE HEP TERS GELDİ YA İNŞALLAH BU SEFER TALİHİMİZİ TERSİNE ÇEVİRİRİZ....

BENCE BJK GS MAÇLARI KADAR CİDDİYE ALINMALI..

DOKSAN DAKİKA TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAMAK LAZIM....

KİLİT ADAMLARDAN OLAN CEYHUNU TUTABİLİRSEK İŞİN YARISI BİTMİŞTİR..

Haklısınız....
Daha önce de yorumlarımda belirttim son haftalara yaklaşırken zirvede de geri kalan takımlarda da hep acaba soru işaretleriyle bir heyecan başladı ve herkes evindeki karşılaşmayı final havasında oynayıp kazanmayı arzuluyor. Yani kalan tüm karşılaşmaların tamamamı final niteliğini taşıyor, bu nedenle Konya ile bu ciddiyete (içerdeki karşılaşmalar için) başlamalıyız. Bu müsabakadan taraftarımızın desteğiyle (?) inş. KAZANACAĞIZ

yigidomustafa58
20.03.2008, 15:50
Türkiyede tek büyük var o da yüreğiyle hızıyla sevgisiyle SİVASSPORum...

veysel
20.03.2008, 17:04
HOCAMIZIN DEDIIGI GIBI BU MACI BIZ ALACAGIZ INSALLAH

Buraq58
20.03.2008, 18:47
BERABERE BİTECEK BANA GÖRE İKİ TAKIMDA İYİ OYNAYACAK.
!

sivas_kangallı
20.03.2008, 20:08
çok krtik bir maç.inş kazanırız.

00058 EAGELS
20.03.2008, 20:50
KONYAYA GÜVEN OLMAZ

SAG GÖSTERIP SOL VURUR

AFYONUN KAYMAGI, KONYANIN MANYAGI:rolleyes:

BUNLARI EZE EZE YENMELIYIZ GECEN SENE 90´ dakika´da atilan gölü sakin unutmayalim.

ÖLÜMÜNE SAMPIYON SIVASSPOR :D

XXCakir58
20.03.2008, 21:21
insallah yenecegiz hocam onlari

yerliturkuaz
20.03.2008, 22:06
BEN BU MAÇTA GALİBİYET BEKLİYOR AYNI ZAMANDADA FARK BEKLİYORUM. BAŞKA SONUÇTA SÜPRİZ OLARAK SAYARIM....

merkez_ismail
22.03.2008, 13:30
INS BULENT HOCAM BU MACI ALIRSAK KASIMPASA FENERBNAHCEYE YENILDIGI ICIN ARTIK MACLARA FAZLA ASILMAYACAKTIR GELECEK HAFTA ICINDE BI AVANTAJ YAKALAMIS OLURUZ ...!

bozkurt187
22.03.2008, 14:17
insallah hocam dedigin gibi olur üc puanin sahibi biz oluruz