Orijinalini görmek için tıklayınız : ZAFERİ 7602 KİŞİ İZLEDİ

SivasSpor.Com
25.03.2008, 01:02
http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg

Sivasspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona eren Konyaspor maçını toplam 7 bin 602 biletli seyirci izledi.

Turkcell Süper Lig’in 27. haftasında sahasında 4 Eylül Stadı’nda oynanan ve 3-0 Sivasspor’un üstünlüğü ile tamamlanan Sivasspor-Konyaspor maçını 7 bin 602 biletli seyircinin izlediği açıklandı. Konya maçından elde edilen toplam gelir ise 52 bin 800 YTL olarak bildirildi.

Bunanla beraber 33 Konyaspor taraftarı da 4 Eylül Stadı’nda takımlarını desteklediler.

Hürdoğan

TracyMcGrady58
25.03.2008, 01:41
Ya Stadyumun kapasitesinde yanlislik var yada kombineler dahil edilmedi :D. Havuz kale arkasi haric statda bosluklar göremedim ben. 10 bin kisi rahat vardi tahminen. Maraton tiklim tiklimdi, kale arkasinin biride full cekiyordu, bi havuz tarafinda bosluklar

myway
25.03.2008, 01:46
Galiba kombineliler dahil olmadan elde edilmis bir rakam tabi bir de belesciler...!

samet yıldız
25.03.2008, 06:23
rakam fazla değil ama ilerde daha da artacaktır
son haftalar çok zevkl oluyor tabi bir hedef varsa

ofozturk
25.03.2008, 07:07
stadın kapasitesi 12 bin deniyor maçta full gibi görünüyordu. ama nerdeyse 5 bin fire var.

zaralım 58
25.03.2008, 08:14
HEP DESTEK TAM DESTEK...............

izmirliyigido
25.03.2008, 08:15
Sanırım satılan bilet sayısına göre bu rakam. Önceden satılan kombine bilet alanları saymamışlar. Yoksa stad ağzına kadar dolu görünüyordu. Beleşçi de olsa olsa 500 ya da 1.000 kişidir. Bu rakam bile ciddi anlamda çok ve kötü bir adet. Kulübünü ve SİVASSPOR'u seven beleşçiliğe yatmaz ama bizim insanımız beleşi sever.

.

OLCAY_58_AKKUS
25.03.2008, 08:34
Arkadaşlar burdan bir konuya değinmek istiyorum maraton tiribününe girerken içerden bir polis yaklaştı ve gişelerin önünde bekleyen bir kişiyi içeri almak istedi,görevli turnikenin bilet olmadan açılmayacağını söyledi ama bizim uyanık polis durmak bilmedi o zman yan kapıyı açın ordan alın kardeşim sizde dedi ve ben olduğum yerde dondum kaldım.Bu duruma bir çözüm getirilmesi gerek o stada para verip giren bizler sivasspora destek olmak için gidiyoruz eğer 15 günde takıma tek bir 10 YTL veremiyorsan gelme kardeşim maça. Ayıp ayıp bir de devlet memuru olacaksınız ve sözüm ona asayişi sağlamakla görevlisiniz ama sen henüz kendi içinde asayişi sağlayamamışsın yazıklar olsun

izmirliyigido
25.03.2008, 08:47
Arkadaşlar burdan bir konuya değinmek istiyorum maraton tiribününe girerken içerden bir polis yaklaştı ve gişelerin önünde bekleyen bir kişiyi içeri almak istedi,görevli turnikenin bilet olmadan açılmayacağını söyledi ama bizim uyanık polis durmak bilmedi o zman yan kapıyı açın ordan alın kardeşim sizde dedi ve ben olduğum yerde dondum kaldım.Bu duruma bir çözüm getirilmesi gerek o stada para verip giren bizler sivasspora destek olmak için gidiyoruz eğer 15 günde takıma tek bir 10 YTL veremiyorsan gelme kardeşim maça. Ayıp ayıp bir de devlet memuru olacaksınız ve sözüm ona asayişi sağlamakla görevlisiniz ama sen henüz kendi içinde asayişi sağlayamamışsın yazıklar olsun

ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN. 15 GÜNDE BİR TAKIMA 10 YTL VEREMİYORSAN ÇEKİRDEK YEMEK İÇİN, TİYATRO SEYRETMEK İÇİN GİTME KARDEŞİM MAÇA. SENİN GİBİLERE İHTİYACIMIZ YOK. SONRA DA BU BAŞARIDA PAY SAHİBİ OLMAYA KALKIŞIYORSUNUZ UTANMADAN.

.

Rallim58
25.03.2008, 09:24
Ya Stadyumun kapasitesinde yanlislik var yada kombineler dahil edilmedi :D. Havuz kale arkasi haric statda bosluklar göremedim ben. 10 bin kisi rahat vardi tahminen. Maraton tiklim tiklimdi, kale arkasinin biride full cekiyordu, bi havuz tarafinda bosluklar

Kombineler dahil edilmediği gibi telaffuza dikkat BİLETLİ SEYİRCİ
Yani bilet alıp girenler (Kombineler hariç)

Galiba kombineliler dahil olmadan elde edilmis bir rakam tabi bir de belesciler...!

Artık beleşçilere geçit yok, biletsiz almak YASAK, daha geçen hafta geldi bize ceza. Beleş alınırmı ?????.

Keşke o sorumsuz memur arkadaşın yaka numarasını alabilseydin. Neden mi işte o ve onun gibilerin sayesinde
-Stada biletsiz seyirci almaktan 1000 YTL ceza aldık (geçen hafta) yazık değilmi?

ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN. 15 GÜNDE BİR TAKIMA 10 YTL VEREMİYORSAN ÇEKİRDEK YEMEK İÇİN, TİYATRO SEYRETMEK İÇİN GİTME KARDEŞİM MAÇA. SENİN GİBİLERE İHTİYACIMIZ YOK. SONRA DA BU BAŞARIDA PAY SAHİBİ OLMAYA KALKIŞIYORSUNUZ UTANMADAN.
.

Ayda 20 YTL Sivassporu izlemek üzere bütçesinden ayıramıyorsa o kişilerden ASLA TARAFTAR OLMAZ.
Onlardır, işte hem bize biletsiz seyirci diye ceza verdirir...
Onlardır, kuru kalabalıkları yüzünden stad dolu gibi gösterilip tezahüratlarda, ne sesi ne de hareketi vardır.
Ve yine Onlar olacaktır, Senden Benden önce Sivassporun Şampiyonluğunu kutlayarak Sivasspora sahip çıkan...
Çünkü Onlar UTANMAZLAR

kadir984
25.03.2008, 09:38
BEN ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞIYORUM ARKADAŞLAR VE AİLE GEÇİNDİRİYORUM HA MARATONA GİDEMİYORUM AMA KALE ARKASINA GİRİYORUM. EĞER BU TAKIM SİVASIMIZIN ADINI AVRUPAYA DUYURDUYA BENDE SONUNA KADAR GİDERİM DEDĞİM GİBİ BELKİ MARATON BENİ BİRAZ SIKINTIYA ALIR GİREMEM AMA KALE ARKASINDAN DA OLSA YERİMİ ALIRIM KAÇ YILDIR MAÇLARINA GİDİYORUM BURADA OLDUĞUM SÜRECE DE GİDECEĞİM İNŞALLAH DURUMU DÜZELTEBİLİRSEM KAYSERİ DEPLASMANINA DA GİDECEĞİM.

VE BENDEN DAHA İYİ OLUPTA MAÇA BELEŞ GİREN BU DA YETMEZMİŞ GİBİ ÇEKİRDEK ÇITLATANLARA YAZIK. GERÇEKTEN YAZIK

galıp
25.03.2008, 09:48
keşke insanlar bu konuya biraz daha dikkat etse iyi olur.çünki otobuse ücretsiz binmek ne kadar haramsa maça biletsiz girmekte bir o kadar kul hakkıdır.kim kul hakkını boynuna sarmak istiyorsa buyursun maça biletsiz girsin.şampiyon sivasspor.galıp

kadir984
25.03.2008, 09:52
STADYUMU BAYA BİR DOLU İDİ SADECE HAVUZ TARAFINDA AZ BİR BOŞLUK VAR TEBRİKLER YİĞİDOLAR

Abdullah DuMaN
25.03.2008, 10:32
yine kaçaklar vardı galiba...............

yigido_sampiyon
25.03.2008, 11:01
yav arkadaş hergün 1 paket az içsen sigara vip te izlersin be maçı...

58 memo
25.03.2008, 12:38
Beleşciler çokdu galiba
15 günde bir memleketinin takımı için 5 veya 10 lira vermiyorsan
o kişiler Sivaslı olamaz..

S1vasLee
25.03.2008, 12:56
Baya b taraftar olmus ama Gaziantep maçı dahada full dü ilk yarı.

abdullah58
25.03.2008, 12:57
YAZIKLAR OLSUN BU SARTLARDA SIVASSPORUMUZUN HAKKINI YIYENLERE
ISTE KUL HAKKI BUDUR
MAC IZLEMEYI SEVIYORSAN VER 10 LIRAYI GIR-KULHAKKI YEMEYIN
MAC IZLEMEYI SEVMIYORSAN EVINDE KAL KARDESIM

yigidomustafa58
25.03.2008, 13:19
7602 kişi varsa o stadta o stad dolmazdı stad resimlere göre 12000 kişi vardı..

Buraq58
25.03.2008, 14:04
Az Deyil Yani Biz Orda Bulunan Taraftarlarımız Sayesinde Yendik.!
Hepsini Tebrik Ediyorum.!

veysel
25.03.2008, 14:29
TAKIMIMIZI YANLIZ BIRAKMADIGINIZ ICIN HEPINIZE TESEKKÜR EDERIZ.

Bahattin
25.03.2008, 15:12
ins daha cok taraftar daha cok bilet alarak gider ve sivasspora azda olsa katki saglar

bozkurt187
25.03.2008, 15:36
ya o zaman taraftarlarin yarisi biletsiz girmis bence ayip ya utansinlar

altuntas58
25.03.2008, 15:45
Sivassporun bu macını izleme fırsatı buldum kesinlikle 10 binin üstünde seyirci vardı bu sayının içinde kombineler yok cünkü stadyum ful doluydu

Rallim58
25.03.2008, 16:39
Birazada muhabbet olsun istedim

Adamın birinin uykusu çok derinmiş. Davul çalsan uyanmaz cinsinden. Yazın köyde de hedik (bilmeyen gençler için -buğdayın kaynatılmış hali, bulgurluk için) kaynatmışlar dama da sermişler. Yatağını da hediğin olduğu yere, yanına sermiş, uyumuş. Bizimkinin uykusunun ağır olduğunu bilen arkadaşları uyku sırasında yatağı ile birlikte damdan alıp yolun ortasına getirmişler. Kamyon gelmiş durmuş acı acı da kornaya basmış. Bizimki derin uykudan yorgandan kafayı uzatıp kamyon şoförüne;

- Zor et zor et ki dama çıkasın

Şimdi yorum yazan arkadaşlar, biletsiz seyirci almak yasak. Biletsiz alan kulüplere federasyon ceza kesiyor. Sivasta turnikelerden ya da başka yerden biletsiz seyirci alınmıyor. diyoruz;
yok stad ful
yok şu kadar sayıda insan vardı
Zor edin dama çıkacaksınız:D

şafak58_35
25.03.2008, 17:02
yav 7 bin deniliyor stad 10 bin kişilik ben hiç boş yer göremedim bu 3 bin kişi nerde:D

Rallim58
25.03.2008, 17:09
yav 7 bin deniliyor stad 10 bin kişilik ben hiç boş yer göremedim bu 3 bin kişi nerde:D

Sözün bittiği yer her halde bu olsa gerek :D

dülger58
25.03.2008, 17:30
BEN TELEVİZYONDAN BAKTIGIM KADARIYLA DAHA FAZLA SEYİRCİ OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM.YADA ÖYLE GÖZÜKÜYORDU....

merkez_ismail
25.03.2008, 18:03
ARKADASLAR ZATEN SIVASSPORU SEVEN INSAN HER SARTTA DESTEKLER PARASINI DA ESIRGEMEZ ...!

EyüphanAydın
25.03.2008, 18:27
Bende Tv'de Özetini İzlememe Rağmen Çok Kalabalık Görünüyordu,

Neden Bu Kadar Az Oldu Anlamadım,

Neyse Önemli Olan 3 Puanı Almamız,Konyaspor'u Bozguna Uğratmamızdı...

Konyaspor'u Bu AradaTebrik Ediyorum Çok İyi Misafirperverlik Yaptılar.

kadir0911
25.03.2008, 19:12
televisiyon da daha cok gözüküyordu ...

XXCakir58
25.03.2008, 23:59
olamaz bir yanlislik olmali. Ben Tv den baktim Stad full doluydu

edebiyatisyen
26.03.2008, 16:22
Birazada muhabbet olsun istedim

Adamın birinin uykusu çok derinmiş. Davul çalsan uyanmaz cinsinden. Yazın köyde de hedik (bilmeyen gençler için -buğdayın kaynatılmış hali, bulgurluk için) kaynatmışlar dama da sermişler. Yatağını da hediğin olduğu yere, yanına sermiş, uyumuş. Bizimkinin uykusunun ağır olduğunu bilen arkadaşları uyku sırasında yatağı ile birlikte damdan alıp yolun ortasına getirmişler. Kamyon gelmiş durmuş acı acı da kornaya basmış. Bizimki derin uykudan yorgandan kafayı uzatıp kamyon şoförüne;

- Zor et zor et ki dama çıkasın

Şimdi yorum yazan arkadaşlar, biletsiz seyirci almak yasak. Biletsiz alan kulüplere federasyon ceza kesiyor. Sivasta turnikelerden ya da başka yerden biletsiz seyirci alınmıyor. diyoruz;
yok stad ful
yok şu kadar sayıda insan vardı
Zor edin dama çıkacaksınız:D

Konuyla ilgili bir fıkrada benden:
İki görme engelli arkadaşımız yaprak dolması yiyorlarmış.Biri demişki ötekine:
-Hoopp ikişer ikişer yutma dolmalar.Öteki:
-Sen kör değil misin nereden görüyorsun?Diğeri cevasp verir:
-Ben öyle yapıyorumda ondan biliyırum.

kaleli sükrü
26.03.2008, 16:46
SIVAS HALKININ %95 SIVASSPORA LAYIK DEGIL TAKIM 27 HAFTADIR TEPE DE AMA SEYIRCI NEREDE ANLAMIS DEGILIM YÖNETIME SAYGISIZLIK FUTBOLCUYA SAYGISIZLIK
2 HAFTADA 1 PAKET SIGARA AZ ICILSE O STAT DOLAR ICERI GIREMEYEN 5 BIN KISIDE STADIN DISINDA DESTEGINI VERMESI LAZIM

yıgıdokonya
26.03.2008, 18:16
siVAs bı sewdadıR sıvassporda bu sewdanın en guzel tomurcugu bu tomurcugu gul yapmak ıcın herkes elınden gelenı yapacak yapmıyan kendını sıvaslı olarak gormesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

deli_yigido
26.03.2008, 18:20
yazık ya bence yazık
3.ligde bile bundan fazlası geliodu

necmettin_akcay
26.03.2008, 18:22
gerçekten çok doğru bu takım böyle bir deseteğe layık takım değil tüm sivasın desteklemesi lazım

yerliturkuaz
27.03.2008, 22:00
GERÇEKTEN ÇOK YAZIK YA İKİNCİ LİGDEKİ TAKIMLAR BİLE BİZDEN DAHA FAZLA SEYİRCİYE OYNUYORLAR UTANÇ VERİCİ BİR DURUM

58svs58
28.03.2008, 09:10
ARKADAŞLAR POLİSLER GÖREVİ GEREĞİ MAÇLARA GELİYOR. BİLET ALMAK ZORUNDA DEĞİLLER MARATONDA O YAN KAPIYI AÇTIRIP İÇERİ GİRMESİDE DOĞAL ADAM POLİS GÖREVE GİTTİĞİ YERE BİLETLİMİ GİRSİN OLAY SAPTIRILMIŞ ÇÜNKİ BENDE ORADAYDIM. YAN KAPIDAN GİREN KİŞİDE SİVİL POLİSTİ. SİZİN İŞİNİZ POLİSLE UĞRAŞMAK DEĞİL TAKIMA DESTEK OLMAK

bahadır erdem
28.04.2008, 20:47
HERHALDE KOMBİNELER DAHİL DEĞİL.

ONUN DIŞINDA KALANLARDA SİVASSPOR'A İHANET EDENLER!!!