Orijinalini görmek için tıklayınız : BİLETLER SATIŞTA

SivasSpor.Com
25.03.2008, 21:38
http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/svskps3.jpg

Turkcell Süper Ligi’ nin 28.Haftasında Pazar Günü Saat : 15.00’ da oynanacak olan Kasımpaşa - Sivasspor karşılaşmasının biletleri tüm Biletix Gişelerinden ve Biletix İnternet Sitesinden satışa çıktı.

30 mart Pazar günü Saat : 15.00 ’ da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın biletleri Biletx haricinde maç günü sabahı Kulüp Binasında ki bilet gişelerinden de satılacak.

Kasımpaşa-Sivasspor karşılaşmasının bilet fiyatları ise şöyle :

Kasımpaşa Taraftarı : 20 YTL
Sivasspor Taraftarı : 20 YTL
VIP Tribün :150 YTL

Spor58

58 memo
25.03.2008, 21:49
Tek sorun stad kapasitesi
Kasımpaşa maçları rakip seyirciye 10 liraydı
tabi rakip Sivas olunca seyirci potansiyeli çok olunca 20 lira yapmışlar:)

yigido_furkan
25.03.2008, 21:49
cok azya 1000 kisi mac olimpiyatta olsa suanda kazanacaklari paranin 50 60 katini kazanirlardi sate bundan sonra nasil kurtulacaklar cok zor isleri

merkez_emre
25.03.2008, 21:50
kaspımpasa yonetımının yerınde olsam macı olımpıyata alırdım 1000 yerıne 20 000 taraftar gelırdı 20 katı para kazanırdım ıkıncı lıgde gusel transferler yapardım...bıletlerde masallah derbi macı gibi :D sivasda neden deplasman tarafı 5 ytl den baska yapmazlar bılmem

Apaçiler1921
25.03.2008, 21:56
kardeslerım olimpiyata alınsın diosunuzya saten bu semtin insanları 1 sene olimpiyat dağı cilesi cektı semtindekı stad hazırken neden olimpiata gdelım o çileyi bi daha cekelım;)

yigidomustafa58
25.03.2008, 22:00
biletler bence pahalı biz 5 kişiyiz toplam 100 ytl ediyor ama yine de güsel bir maç olur keşke Sivas rakip maçlarıda arkadaşımın dediği gibi 5 ytl ucuz bir miktar olmasa..

58 memo
25.03.2008, 22:01
Evet bizim kulüp rakip seyirciye biletleri 5 liraya satıyor
3.ligdeki maçlar bile 5 lira
rakip seyirci en az 10 lira olmalı..

Apaçiler 1921
25.03.2008, 22:03
bencede sampıyonluga oynıyan bı takımın bıletlerı 5ytl cok az mac olımpıyata alınsın kasımpaşa daha cok para kazanır dıyen arkadaslar belkı haklılar ama hersey para değil...

merkez_emre
25.03.2008, 22:10
hersey para olması lazım kı kulup 20 ytl yapmıs bıletlerı :D

merkez_ismail
25.03.2008, 22:12
hayırlısı bız sıvastan gıdecek olanlar mac ıcın bıletlerımızı tahsıs ettık bıle ...!yarın alınıyorr bıletler ... acele edın bu mac kacmaz ...!

samet yıldız
25.03.2008, 22:14
istanbulda çok fazla sivas taraftarı var
bu sayı çok az
yöneticelere duyurulur
kasımpaşa nın seyircisi ne gelecekki sivasa o kadar ayırıyorlar
stadın yarısından çoğunu ayırmları gerekirdi

Apaçiler 1921
25.03.2008, 22:16
istanbulda çok fazla sivas taraftarı var
bu sayı çok az
yöneticelere duyurulur
kasımpaşa nın seyircisi ne gelecekki sivasa o kadar ayırıyorlar
stadın yarısından çoğunu ayırmları gerekirdi

tabı ya ıstersen stadı sıze tahsis edelim ayrıca stadmız yer bakımındanda her konnuda zulimpiyat dağı stadından iyidir.

samet yıldız
25.03.2008, 22:23
tabı ya ıstersen stadı sıze tahsis edelim ayrıca stadmız yer bakımındanda her konnuda zulimpiyat dağı stadından iyidir.

iyi olur
zaten fazla kasımpaşa taraftarının gelceğini sanmam

merkez_ismail
25.03.2008, 22:35
Arkadasım her kulubun kararı vardır bu kararlara uyulur bız oraya 2 bın kısı gırerız sen merak etme ...!

dülger58
25.03.2008, 22:46
BENİM ANLAMADIGIM NİYE SİVASA AZ YER VERİLİYOR.1000 KİŞİ YER VERİYORLAR.GERİYE KALAN 9000 KİŞİYİ KASIMPAŞALILARMI DOLDURCAK.BİRDE TÜRK İNSANIN FIRSATÇI YAPISI BU MAÇTADA GÖRÜLÜYOR.20 YTL BİLETLER.STADIN PARASINI BİZDENMİ ÇIKARACAKLAR.

SİVASSPOR İÇİN DEGER.BEN 3 TANE ALDIM.AMA İKİ TANEDEN FAZLA BİLET VERMİYORLAR.

HER ZAMAN DESTEK TAM DESTEK

şafak58_35
25.03.2008, 22:51
valla yakınmayın arkadaşlar şampiyonluğa oynuyan bir takım var sonuçta ben izmirde göztepe maçlarına gidiyorum her hafta amatörde olmasına rağmen 5 ytl gerisini siz düşünün...

aslansivasli
25.03.2008, 22:52
YA SANKİ KASIMPAŞA SEYİRCİSİ GELCEK DE MAÇA BİZE 1000 BİLET VERİYORLAR.zaten küme düşcekler bari olimpiyatta yapında biz gene 20 ytl veririz biletlere hiç olmazsa para kazansınlarda bidaki seneye alt sıralarda dolaşmazlar.10 kişi gelcekdik. valla 200 ytl bayılamam Kasımpaşaya burdan kalkıp Sivas a gidelim BJK maçına daha iyi. hiç olmazsa para bizim kulübe gider

aslansivasli
25.03.2008, 22:55

Napsınlar Emre seyirci fazla olmuycaga için bize 20 yapıcaklar ki açığı kapasınlar :D

merkez_ismail
25.03.2008, 22:59
SIVASSPORUMUZUN CANI SAGOLSUN DEGER 20 DE VERIRIZ 40 DA KASIMPASAYIDA EZE EZE GECERIZ MERAK ETMEYIN ...!

ertor58
25.03.2008, 23:23
AZ ÖNCE BİLETİXTEN ALAYIM DEDİM AMA İŞLEM BAŞARISIZ DİYOR.

aslansivasli
25.03.2008, 23:28
abi internetten baktım biletix in siteye satışda olduğnu göstermemiş ama

mnt3
25.03.2008, 23:34
bencede sampıyonluga oynıyan bı takımın bıletlerı 5ytl cok az mac olımpıyata alınsın kasımpaşa daha cok para kazanır dıyen arkadaslar belkı haklılar ama hersey para değil...

kasımpaşa ya sivasspor maçı dışında başarılar dilerim,umarım ligde kalırlar,istanbuldaki yiğidolar takımlarını gelecek sene de izleme imkanı olur.ama bence maç olimpiyat stadına alınamıyorsa inönü stadına alınabilirdi.kasımpaşa semtine de çok uzak değil.30.000 seyirci önünde oynanırdı,kasımpaşa da iyi hasılat alırdı.
normalde rakip takıma 10 liraya satılıp da bu maç için 20 lira yapılmışsa hoş bir davranış olmamış

myway
25.03.2008, 23:39
abi internetten baktım biletix in siteye satışda olduğnu göstermemiş ama

konuya atilmis ilk mesaja bakabilirsin:)

orda listede var...

aslansivasli
25.03.2008, 23:41
konuya atilmis ilk mesaja bakabilirsin:)

orda listede var...

hehee :) yazdıkdan sonra dank etti abi:) :D en iyisi kendin gidip almak zaten :D

apache batu-LA
25.03.2008, 23:42
iyi olur
zaten fazla kasımpaşa taraftarının gelceğini sanmam
yasın daa 15 trıbunde ogrenceın cok seyy war kardesım...

muratkanik
25.03.2008, 23:57
kimse bizim gibi olamaz bizde fener maçı 5 ytl 50 58 yaz 5 ytl yardım iste sonra derbi maçı 5 ytl yap kasımpaşa işi biliyor kaçırmıyor fırsatı sanki fener sivasa her hafta geliyor yap bileti 50 ytl paraya ihtiyacın varsa ben her zaman varım

merkez_ismail
26.03.2008, 00:23
kimse bizim gibi olamaz bizde fener maçı 5 ytl 50 58 yaz 5 ytl yardım iste sonra derbi maçı 5 ytl yap kasımpaşa işi biliyor kaçırmıyor fırsatı sanki fener sivasa her hafta geliyor yap bileti 50 ytl paraya ihtiyacın varsa ben her zaman varım

arkadaslar o da yonetımımızın bılecegı bır sey her sey bıttı sıra kendı yonetımımızı sorgulamayamı o kampanya gonullu zaten zorla deıl sıvasspor yonetımını kımsenın elestırmeye hakkı yok ...!

myway
26.03.2008, 14:00
Kasimpasada ki mahalle stadinda 20 milyon verip mac izliyoruz var mi boyle bi sey?

Gecen deplasmanimiz manisa deplasmani 1 milyona izledik manisada!!

Onlar icin de hersey para degildi...!

yiğido
26.03.2008, 14:03
ben aldım aldım biletimi arkadaşlar elinizi çabuk tutun hadii beklemeyinn :)))

altuntas58
26.03.2008, 14:11
Ben bu mac için biletimi aldım bize 1000 kişi ayrılmış çok az Sivassporun seyircisi en az 20 bin olacağından korkan yöntim taktik değiştirdi korkunun ecele faydası yok olimpiyatta oynamaktan korkan kasımpaşa yönetimi careyi kendi stadyumlarında oynamakta buldu nerde oynarsanız oynayın bu macın mutlak galibi Sivasspor olacaktır ben şimdiden Sivassporumuza başarılar dilerim

yiğido
26.03.2008, 14:29
arkadaşlar internetten biletix ten aldım biletleri rakip takım 20 ytl ve sadece 2 bilet alabiliyorsunuz tabi bir üyelik için geçerli :)) ama laf söyleyip ağlayanlar almasın maçada gelmesin yılda 5 kez istanbulda maça geliyor takım eğer 20 X 5 = 100 ytl yi bir senede veremiyorsa gelmesinler maça yaw borç alır gene gelir insan tamam yaptıkları yanlış ama ne olursa olsun bu durum bahane olamaz ewet beyler bayanlar hadi maçaaa maçaaaaa :)))

ofozturk
26.03.2008, 14:35
20 ytl vay anasını. sivasta o fiyata dört kişi maç izliyor.
kasımpaşa tarafının biletleri ne kadar acaba.

Nihat71
26.03.2008, 14:42
Malum kasımpaşa süperlig'te son günlerini yaşıyor, birkaç kuruş yol parası sivasspor'un sırtından kazanacaklar, hamam parası olsun diyelim.

Kasımpaşa 0-3 Sivasspor

myway
26.03.2008, 16:02
20 ytl vay anasını. sivasta o fiyata dört kişi maç izliyor.
kasımpaşa tarafının biletleri ne kadar acaba.

onlar da 20 ytl.....................

Apaçiler1921
26.03.2008, 16:29

SİVASSPOR TARAFTARINA ÖNEMLE DUYURULUR

Turkcell Süper Ligi' nin 28.haftasında 30 Mart 2008 Pazar Günü Saat : 15.00 ' da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu' nda oynanacak olan Kasımpaşa - Sivasspor karşılaşmasında ağırlayağımız Değerli Sivasspor Taraftarına önemle duyurulur ;

Pazar günü İstanbul ' da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu' nda oynanacak olan karşılaşma için Atatürk Olimpiyat Stadın' da oynanması taleplerini kulübümüzü geçtiğimiz haftadan bu yana arayarak belirten ve bu taleplerini yine mail yoluyla yetkili mercilerimize ulaştıran İstanbul' da yaşayan Sivas' lı futbolseverlerin bu talebi paranın peşinde değilde tamamiyle manevi duygularının peşinde olan Kulübümüz tarafından kabul edilmemiştir.

Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımlarının İstanbul' da ki bu maçında destek vermek amacıyla tribünde yerlerini almak isteyen Sivasspor taraftarı için rakip taraftar tribünü için ayrılan % 5 ' lik kapasite % 10 olarak arttırılarak 982 kişilik yer ayrılmıştır. Karşılaşmaya gelecek olan Sivasspor taraftarının kendilerine ayrılan bu kapasiteyi göz önüne alarak maça gelmeleri önemle rica olunur.

Ligde kalma yolunda mücadele eden Futbol Takımımızın, şampiyonluk yolunda mücadele eden ligimizin kardeş takımlarından Sivasspor ile yapacağı karşılaşmada omuz omuza takımlarını destekleyecek olan her iki takım taraftarlarını dostluk ve kardeşlik içinde geçecek karşılaşma öncesi sevgiyle selamlıyoruz.

Kasımpaşa Spor Kulübü

KAYNAK RESMİ SİTE

ceza_tolga_rep
26.03.2008, 17:01
bu kazını unutmucaz kasımpaşa..........

merkez_emre
26.03.2008, 17:03
SİVASSPOR TARAFTARINA ÖNEMLE DUYURULUR

Kasımpaşa Spor Kulübü

KAYNAK RESMİ SİTE

bende acıklamadan kopyala yaptım gardas ıyı oku gorursun

Apaçiler1921
26.03.2008, 20:10
Kasimpasada ki mahalle stadinda 20 milyon verip mac izliyoruz var mi boyle bi sey?

Gecen deplasmanimiz manisa deplasmani 1 milyona izledik manisada!!

Onlar icin de hersey para degildi...!

snn mahalle stadı dediin stad istanbulun en iyi stadlarında ve uefa standartlarına tamamıyle uyuyo ayriyetten mevkı olarak olimpiatsağına bin ceker

myway
26.03.2008, 20:14
snn mahalle stadı dediin stad istanbulun en iyi stadlarında ve uefa standartlarına tamamıyle uyuyo ayriyetten mevkı olarak olimpiatsağına bin ceker

Biletlerin 20 milyon olmasini hakli cikartamaz bu dediklerin...

Ortada kaliteli futbol mu var ki sen tarafrarindan 20 ytl istiyosun..

Seyir zevki mi var ortada?

Manisada kume dusmeye oynuyodu taraftarini stada cekmek icin 1 ytl yapti biletleri ve tiklim tiklim doldu..

Kasimpasa-Sivas macinda gorcez bakalim ne kadar ilgi gostereceksiniz maca..:)

Apaçiler1921
26.03.2008, 20:19

Manisada kume dusmeye oynuyodu taraftarini stada cekmek icin 1 ytl yapti biletleri ve tiklim tiklim doldu..

su anda KASIMPAŞA ligte ii top oynayan ekıplerden sizi yenen fenre ilk yarı top oynatmadık takı forvet oyuncumuz sakatlanana kadar ayriyetten bizde 20 ytl ye bilet almaya memnun değiliz bide stadın dolu olup olmucanı bizde bilemeyiz bakarsın dolar;)

myway
26.03.2008, 20:27
su anda KASIMPAŞA ligte ii top oynayan ekıplerden sizi yenen fenre ilk yarı top oynatmadık takı forvet oyuncumuz sakatlanana kadar ayriyetten bizde 20 ytl ye bilet almaya memnun değiliz bide stadın dolu olup olmucanı bizde bilemeyiz bakarsın dolar;)

Ankaragucu 1 ytl Sivasspor 5 ytl,10 ytl , DEnizlispor 5 ytl ve diger takimlarda 3 buyukler harici hemen hemen bu fiyatlara yaparken bilet fiyatlarini ligin son siradaki takimi 20 ytl yapiyorsa hak degildir kardesim bu hem kasimpasalilara hem de sivaslilara koca bir kaziktir..!

Sana ankarada gittigim bi mactan bahsedeyim .. Ankaragucu - Sakaryaspor macina gittim soguk bir Ankara gununde ..

Mac biletleri kale arkasi 500 bin maraton 1 ytl iken sakaryaspor tarafina 25 ytl ydi..

Ve sakaryadan gelen 50 kisilik grup mecburen verdi bu parayi.

Netice ne oldu Ankaragucu 2-7 SAkaryaspor:)

Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste;)

Gerci burda size de pahali ama Sivaslilarin cok ahini aldiniz

Skor tabelasina dikkat edin....

Kasimpasaya selamlar:)Dostca bi mac olmasi tek temennimiz

Apaçiler1921
26.03.2008, 21:03
Ankaragucu 1 ytl Sivasspor 5 ytl,10 ytl , DEnizlispor 5 ytl ve diger takimlarda 3 buyukler harici hemen hemen bu fiyatlara yaparken bilet fiyatlarini ligin son siradaki takimi 20 ytl yapiyorsa hak degildir kardesim bu hem kasimpasalilara hem de sivaslilara koca bir kaziktir..!

Sana ankarada gittigim bi mactan bahsedeyim .. Ankaragucu - Sakaryaspor macina gittim soguk bir Ankara gununde ..

Mac biletleri kale arkasi 500 bin maraton 1 ytl iken sakaryaspor tarafina 25 ytl ydi..

ne yapalım bize daha kazık semtinin insanına böle yapan yönetim bırakın sizede yapsın ayriyetten tabeleya siz dikkat edin bizim kaybedicek bişeyimiz yok bizde dostluk içinde gecsin istioruz ama o iki takımın elınde olan bişi kalkıp KASIMPAŞA tribününe blet alırsanız bence bu dostluk zor olur ama bence

muratkanik
26.03.2008, 21:24
bilet tamam bilet bulamassan tv de seyret neolacak çok seviyorsan takımını bitmeden alacaksın biletini elin oglu 500 ytl veriyor fener çelsi maçına bilet bulamuyor bizimkiler vay 20 çok vay bin kişi az bırak ist sivasta bu hafta yedibin kişi zor vardı hikaye kardeşim boş laf bunlar alacaksın bileti seyretcen maçı alamadım bileti otur tv başına siz oradaki 2ytl maç parasınada itiraz edersinizya

Apaçiler1921
26.03.2008, 21:40
bilet tamam bilet bulamassan tv de seyret neolacak çok seviyorsan takımını bitmeden alacaksın biletini elin oglu 500 ytl veriyor fener çelsi maçına bilet bulamuyor bizimkiler vay 20 çok vay bin kişi az bırak ist sivasta bu hafta yedibin kişi zor vardı hikaye kardeşim boş laf bunlar alacaksın bileti seyretcen maçı alamadım bileti otur tv başına siz oradaki 2ytl maç parasınada itiraz edersinizya

bizim de demek istedığımız bu bilet bulamassn sivas tribününe KASIMPAŞA tribününe hiç almayın gidin evinizde ya da kahvede izleyin;)

Apaçiler 1921
26.03.2008, 23:25

turkıye futbol federasyonu artık bılet paralarındakı adaletsızlıklere cok buyuk para cezaları verıyo ama bu macla o macı bır tutmayın bızde 20 ytl werıcez sızde...

merkez_ismail
26.03.2008, 23:44
Ya bu stad yenı maclara basladı bırakında olsun o kadar da hemde bılet fıyatları her 2 tarafada aynı sadece bıze deıl ...!

omercoskun
27.03.2008, 00:15
Bu sezon ankaraspor - sivasspor maç bileti de 0.50 kuruştu ama az önce bi arkadaşın dediği gibi madem çok diyorsunuz, oturun kahvede izleyin, hiç olmazsa stat'a seyirci değil, belki taraftar gelir.

HEMŞO
27.03.2008, 00:51
FİYAT NORMAL ABATMAYIN. YENELİM DE TEK 10-20 ÖNEMLİ DEĞİL.İNŞALLAH STAD DOLAR.SELAMLAR SİVASSPOR ŞAMPİYON...

XXCakir58
27.03.2008, 01:02
Bu mactan galip geliriz insallah. Keske Mac olimpiyat da oynansaydi

aslansivasli
27.03.2008, 15:16

Abi senin çok paran var galiba. Onların aklı yoksa ya da çok paraları var da 500 ytl veriyorlarsa biz napalım. 400-500 ytl ayık alan var bi maça 20 ytl verirse e bi de bu adamın çocuğu falan varsa ne olcak. sizler için hava hoş tabii.
PARASI OLAN KONUSUYO

eyupk
27.03.2008, 19:23
Yaw biletixe gittim. Adamdan bir bilet iştedim sivasspor-kasımpaşa bileti. Hayda adam demezmi 20 lira diye. Alla alla sanki derbi maçı oynanıyoda 20 lira dedi. Ağzım açık kaldı. Boş gittim eve. İlk defa bir maç izliyelim dedik statta. O da olmadı. Moralim çok bozuldu gerçekten.

eyupk
27.03.2008, 19:25
Bu arada Hemşo kardeşimizin parası çok galiba fiyat normal dediğine göre.

inebolu7
27.03.2008, 19:36

8 haftadır futbol izlemiyorsun galiba veya anlamıyorsun futbol dan

necmettin_akcay
27.03.2008, 19:55
Aslında pahalı ama bide sivasspor tarafından bakmak lazım sonuçta şampiyonluğa oyunyan bir takımla maç yapıyor kasımpaşa ligin zirvesini ve alt sıraları ilgilendiriyor zaten kapasitesi az bir stad onun için normal karşılamak lazım mesela bu sene daha sivas maçı kalmadı istanbulda

muratkanik
28.03.2008, 00:26
aslan sivaslım biletin bende parada sorun yok allaha şükür

Harput0658
28.03.2008, 01:34
bilet kalmamış galiba bilen varmı?

Bahattin
28.03.2008, 01:55
Tek sorun stad kapasitesi
Kasımpaşa maçları rakip seyirciye 10 liraydı
tabi rakip Sivas olunca seyirci potansiyeli çok olunca 20 lira yapmışlar

aslansivasli
29.03.2008, 14:34
aslan sivaslım biletin bende parada sorun yok allaha şükür
Bilet sorun değil abi ben alırım. Ben birazda başkalarını düşündüğüm için demiştim.Ben gelemiycem galiba. Tv den izlerim artık.İyi maç olcak inşallahh

NAUGHTYBOY58
30.03.2008, 13:40
Öğrenci Olanlar Var ße KArdeşim ßaşkan Ne Caßuk Unuttuki DErßilerde ßile ßilet Fiyatları Aynı Olacaktır ŞEklindekiş Açıklamalarını???