Orijinalini görmek için tıklayınız : NE O KÜSMÜYÜZ?

SivasSpor.Com
27.03.2008, 23:37
http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/trftr270.jpg

Taraftarlar, takımlarının maçlardan sonra kendileriyle sevgi yumağı oluşturmamasına tepki gösterdi ve "Takımımızı yine tribünlere istiyoruz” dediler.

Yiğidolar, “Takımımızın bize küsmüş gibi bir görüntüsü var. Biran önce bu konuya yanıt ve çözüm bekliyoruz” dediler.

Büyük bir başarı yakalayarak zirve yolunda ilerleyen Sivasspor’da taraftarlar arasında ‘Küslük’ konusu gündeme geldi. Çünkü Sivasspor ikinci yarı ile birlikte taraftarlarını selamlayayı es geçmeye başladı.

Ligin ilk yarısında Sivasspor takımı her maç sonrasında taraftarlarıyla maç sonrasında ‘Resimdeki’ gibi sevgi yumağı oluşturup galibiyetin coşkusunu paylaşırdı. Ancak ikinci yarının başlamasıyla birlikte Sivassporlu futbolcular taraftarlarıyla alışıla gelmiş bu görüntüyü vermemeye başladı. 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan son 5 maçtır futbolcular taraftarların tezahüratlarına rağmen, tribünlere taraftarları selamlamaya ve sevincini paylaşmaya gitmemesi tepki görmeye başladı.

Taraftarlar 90 dakikanın bitimi ile futbolcuların soyunma odasının yolunu tuttuğunu belirterek, “Ne oluyor anlamadık. Takımımızın bize bir tepkisi var gibi görünüyor. Futbolcular bizlere biraz eleştiri de bulunuyor. Haklı olabilirler ama, yinede bizleri selamlamalılar. Takımımızı yine tribünlere istiyoruz” dediler.

Mustafa Yıldız / SİVASIN SESİ

SLHKZ
27.03.2008, 23:42
Hocam Adam Gibi Destek Veremiyoruz ki takımımıza, %70'imizin tek yaptığı şey oturup çekirdek yemek, bir hata anında futbolcularımıza hakaret etmek. Onlarda bunu farkında artık.

yerliturkuaz
27.03.2008, 23:43
BU ADAMLAR DAHA NE YAPSINLAR SİZLERİ BURALARA KADAR GETİRDİLER SONRADA SİZ KÜSMÜYÜZ DİYE YORUM YAPIN SİZ DESTEKLEMZSENİZ DAHA TAKIM NAPSIN YAW....

yusuf_yusuf
27.03.2008, 23:44
hayır neden kus olalım saolun maçlarımızı yenıyorsunuz bu bızı gurulandırıyor

Güner
27.03.2008, 23:45
Haberden de anlaşıldığı gibi takımımız artık şampiyonluk yolunda ilerlemenin verdiği gururla bizlerden tribünde destek bekliyor. Taraftarların destek vermemesinden dolayı da tribünlere gelmeyerek tepkilerini koyuyorlar diye düşünüyorum.

Mehmet Yıldız kaç defa dile getirdi bunu biz seyirci değil taraftar istiyoruz diye.

SenSetik
27.03.2008, 23:47
futbocu taraftara küsemez....
futbolcu para kazanıyor taraftar para veriyor...
bir kulübün sahibi ne başkan,ne futbolcu nede teknik heyettir..

BEN KÜS OLDUKLARINI DÜŞÜNMÜYORUM...
ARTIK MAÇLAR STRES YÜKLÜ VE DAHA FAZLA YORULUYORLAR..
HEM RUHEN HEM BEDENEN..
BELKİ DE SEBEBİ BUDUR.

merkez_ismail
27.03.2008, 23:51
Kardesım bır futbolcu saha cızgısınde hata yapıyor ve kendı seyırcısınden kufur yıyor bunuda duyuyorsa bırakın bu adam artık kendı bıldıgı yapsın ne trıbune gelecek mac ıcınde hata yapıyor kufur yıyor 3 puan alıncamı akla gelıyorrr ...!

yigido_sampiyon
27.03.2008, 23:53
yav arkadaşlar bizi birileri tuzağa düşürmeye çalışıyor...
ne taraftar futbolcuya küs nede futbolcular taraftara...
birileri bizim başarımıza çomak sokmak için bizi birbirimize düşüyor...

bı oyunlara gelmiyelim bu kritik haftalarda...

dülger58
27.03.2008, 23:54
FUTBOLCU İLE TARAFTAR ARASINDA KÜS OLMAZ.NAZ YAPIYORLAR BENCE. İLGİ BEKLİYORLAR.İLGİDE MAÇ BOYUNCA TAKIMINI DESTEKLEMEK DEMEKTİR.

TAM DESTEK HEP DESTEK

oNuR
28.03.2008, 00:07
Haberden de anlaşıldığı gibi takımımız artık şampiyonluk yolunda ilerlemenin verdiği gururla bizlerden tribünde destek bekliyor. Taraftarların destek vermemesinden dolayı da tribünlere gelmeyerek tepkilerini koyuyorlar diye düşünüyorum.

Mehmet Yıldız kaç defa dile getirdi bunu biz seyirci değil taraftar istiyoruz diye.

abi güzel bi yere temas etmissin..malesef taraftarımız yeterli derecede destek vermiyor wea weremiyor.Eğer vermiyorsa burda sıkıntı vardır.ama eğer veremiyorsa bunun bian önce taraftar grupları tarafından çözülmesi lazım.takım şampiyonluğa gidiyor tribünlerde hala beyaz kırmızı anadolu yıldızı.bu tezahüratı 4-5 sene önce izmirdeki maçlarda duyuodum aradan seneler gecti sampiyonluğa dogru gidiyoruz hala beyaz kırmızı anadolu yıldızı.sivas ta henüz taraftarlık altyapısı oturmuş değil.Takım maçlarda destek istio.beklenen o destekde tribnler tarafından yeterince sağlanamayınca onlarda tepkilerini bu şekilde gösteriolar ve haklılarda bnce.bi an önce sivasspora tribn ve taraftar altyapısı olusturulmalıdırki takımda taraftardan pozitif güç alsın moral bulsun..

yiğidobaytar58
28.03.2008, 00:27
BENCE FUTBOLCULARIMIZ HAKLI KARDESİM.ADAMLAR STADA OTURMAYA ÇEKİRDEK YEMEYE GİDECEKLERSE HİÇ GİTMESİNLER.BEN MAÖLARA GİDEMİYORUM ŞEHİR DIŞINDAYIM,MAÇLARI TV DEN YADA RADYODAN DİNLİYORUM,STADDAN TIK SES YOK.GOL OLURSA Bİ UĞULTU SONRA YİNE SES YOK.BENCE TARAFTAR ÖNCE KENDİNİ ELEŞTİRMELİ SONRA TAKIMI...........BUNU SİVASPORUMUZ İÇİN İSTİYORUM..

jakobieen
28.03.2008, 00:28
http://img214.imageshack.us/img214/5766/dsc05305bu1.jpg

bu görüntüleri çok özledik.. benimde dikkatimi çekmişti bu durum.. maçlarda en haz aldığım anlar bu anlar oluyordu.. bizi biz yapan önemli bi ayrıntı idi bu sevinç görüntüleri.. umarım yine eskisi gibi maç sonunda tribünlerle paylaşırlar sevinçlerini futbolcularımız, lig tv mikrofonlarına koşmadan önce...

Bahattin
28.03.2008, 01:53
Güner´isimli üyeden Alıntı

abi güzel bi yere temas etmissin..malesef taraftarımız yeterli derecede destek vermiyor wea weremiyor.Eğer vermiyorsa burda sıkıntı vardır.ama eğer veremiyorsa bunun bian önce taraftar grupları tarafından çözülmesi lazım.takım şampiyonluğa gidiyor tribünlerde hala beyaz kırmızı anadolu yıldızı.bu tezahüratı 4-5 sene önce izmirdeki maçlarda duyuodum aradan seneler gecti sampiyonluğa dogru gidiyoruz hala beyaz kırmızı anadolu yıldızı.sivas ta henüz taraftarlık altyapısı oturmuş değil.Takım maçlarda destek istio.beklenen o destekde tribnler tarafından yeterince sağlanamayınca onlarda tepkilerini bu şekilde gösteriolar ve haklılarda bnce.bi an önce sivasspora tribn ve taraftar altyapısı olusturulmalıdırki takımda taraftardan pozitif güç alsın moral bulsun..

sizlere katiliyorum

hocaxxx
28.03.2008, 02:39
Trübünde seLamLanacak taraftar mı var_? Gören oLursa bana da sölesin

SapsalDavulcu
28.03.2008, 06:56
Hocam Adam Gibi Destek Veremiyoruz ki takımımıza, %70'imizin tek yaptığı şey oturup çekirdek yemek, bir hata anında futbolcularımıza hakaret etmek. Onlarda bunu farkında artık.

katılıyorum bence arkadaşımız haklı.

samet yıldız
28.03.2008, 07:16
gerçekten bu görüntüler güzel oluyordu
maçtan sonra futbolcular gelip taraftarı costuruyordu onun için stadı hemen terketmiyoduk ama son zamanlarda yapmıyorlar
bunları
inş. tribüne geri gelirler

yyucepur
28.03.2008, 08:15
Kimse kimseye küs değil bence,Taraftarda futbolcuda üzerine düşeni yapsın kafa karıştırmanın zamanı değil,destek ve bütünleşme zamanı

Abdullah DuMaN
28.03.2008, 08:27
bence girişlerde çekirdek mısır vb kuruyemişler toplansın vede stad çevresinde satılmasın

navruz58
28.03.2008, 08:28
en büyük sivassporrrrrrrrrrrrrrrr58

OLCAY_58_AKKUS
28.03.2008, 08:53
bence futbolcular bu şekilde bir yere varamaz bunun yerine tiribün sustuğunda bazı yıldızların el kol hareketleri ile tirübünleri canlandırdığına çok şahit oldum.Mesela Mehmet Yıldız,Mohammet Ali,Abdurrahman,Sergio,Murat Sözgelmez bu futbolcuları taraftarlar çok ayrı bir şekilde seviyor bu futbolcular maç içinde tiribünleri ateşlemeli bence .Küs olarak bir yere varmazlar

3258murat
28.03.2008, 09:22
Biz taraftarlığın gereğini yerine getirmeyelim, sinemada film izler gibi maç izleyelim,çıtır çıtır çekirdek çıtlatalım, 'insan beşer elbet şaşar'deyip hataları hoşgörmeyelim aksine kalaylayalım..vs vs vs vs vs..oh ne âlâ ne âlâ.Sonra da ne o küsmüyüz.Hayır gardaşlarım böyle olmaz.Yaa artık şu çekirdek yemeyi de bırakalım.Yiyen gitsin evinde yesin.Böyle bir takıma destek için maça gel eeeeeee sonra da çekirdek ye.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Biz hâlâ olayın ciddiyetini kavrayamadık.Uyuyanlar lütfen uyansın,titresin ve kendine gelsin artık.SİVASSPOR UEFA yı salladı adamlar bile uyandı.Gardaşım Anadoludan şampiyon çıkabileceğini tüm dünya gördü.Bu takım 90 dk.tezahürata layık değilmi.Sen üzerine düşeni yapma sonra sitem et,olmaz böyle...BİR DE bize yakışmayan şeyler yapmaya başladık:Karşı takım hakkında çirkin tezahürat yapılıyor.Anadolunun artarak devam eden sempatisini ve hasretini lütfen köreltmeyelim.saygılar...sevgi ler...

58svs58
28.03.2008, 09:23
Yorumları tek tek okudum 27 senedir maça giderim bizimki taraftarlık değil kuru kalabalık 10 ytl verip takımı esirmi alacaksınız. maç bitimi sesi kısılmış bir taraftar varmı. kimse bağırmıyor. herkes oturuyor. kendi takımına küfür dizboyu. deplasmanda konyalıların bize neler yaptığını herkes biliyor. ankaragücü taraftarları gelmiş bizi destekliyor. bizimkiler yav bi susun gidin kendi takınızı destekleyin diyor bu hakkı nereden buluyorsa. bu kadar ucuza top oynayıp bu başarı varsa destekleyeceksin yoksa adam maç sonu seni takmadan soyunma odasına gider. FENER-SİVAS MAÇINDA FENERİ DESTEKLEYEN SİVASLILARI HALA UNUTMADIM.

58svs58
28.03.2008, 09:28
FUTBOLCULAR HAKLI MAÇLARDA TEZAHÜRAT YOK. KIRK TANE TARAFTAR GRUBU OLUŞMUŞ. 5058 FOS ÇIKTI 5 YTL NEDİRKİ NİYE YOLLAMADINIZ TOPLAM 1 TRİLYON TOPLANMAMIŞ. BİRDE KÜSMÜYÜZ DİYE AHKAM KESİYORSUNUZ. MAÇ SONU TOPÇULAR SİTEM EDİYOR DEMEKKİ KIRILMIŞLAR. O TARAFTARIZ DİYENLERİN ÇOĞUDA TAKIM İYİ DİYE GELİYOR MAÇA. KÖTÜ OLSA GELMEZLER.

forvet
28.03.2008, 09:42
mecnun başkan sivasın maddi yapısını bildiği için maddi olarak beklentilerini karşılamamayı türübündeki taraftara yorumlamıyor. maddi desteğin beklendiği kişiler diğer sivaslı geçinenler. türbündeki taraftarlarımızın sadece desteğini 90 dakika susmayarak güzel ambiyans yakalaması mecnun başkanı,futbolcuları ve emeği geçenleri memnun edeceği kanısındayım.

izmirliyigido
28.03.2008, 09:46
Taraftar dediğin Bursaspor taraftarı gibi olur, Vestel Manisaspor taraftarı gibi olur, Sakaryaspor taraftarı gibi olur. Takım sahaya çıkar çıkmaz tribün şov başlıyor, maç boyunca devam ediyor. Maçın sonunda ise helede galibiyetle kapatılmış bir ise, futbolcular taraftara teşekkür için tibünlere koşuyor.

Şimdi......, bizim futbolcular canlarını dişine takıp her maçı galibiyetle kapatıyorlar, SEYİRCİLERİMİZ (bazı taraftarları tenzih ediyorum (ayrı tutuyorum) ) oturmuş çekirdek yiyip maç izliyorlar. Futbolculardan maçın sonunda tribünlere gidip "afiyet olsun" mu demeliler? Bunu bekliyoruz...Sen ne veriyorsun ki ne alacaksın? Önce TARAFTAR ol, takımı ateşle, sonrada futbolcun gelir teşekkürünü eder, tribün-futbolcu sarmaş dolaş tüm TÜRKİYE'ye gösterilir.

Bence küslük yok, tribün kültürsüzlüğü var. Uyanın millet, silkinin... Takım ŞAMPİYONLUĞA gidiyor. Futbolcuyu küstürmeyin. Bu fırsat her takıma gelmiyor. Fırsat kaçmadan bu haftadan itibaren başlayalım. Verelim ki, alabilelim...

.

altuntas58
28.03.2008, 10:14
Sivassporun bu günlerde her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı var lütfen takımı iyi desteleyelim bundan sonraki macların telafisi yok ve küs olayıda yok nerden cıktı böyle bir haber anlayamadım olabilir sevincten unutabilirler hemen bir bahane bulmanın kimseye bir faydası yok şunu diyebiliriz evet seyirci değilde taraftar olma yolunda yavaş ilerliyoruz buda gayet doğal bazı arkadaşların örnek gösterdiği takımlar senelerce süper liğde top koşturuyor seyircisi zaman içerisinde bilinclenmiş bizde o sevyelere geleceğiz ama bu iş öyle kolay değil biraz sabır edelim göreceğizki bizim seyircimizde taraftar olma yolunda iyi bir mesafe katedecek ben bu hafta sivasa maca geldim gördümki taraftarı ateşleyecek bir tribün lideri lazım yahya denen bir arkadaş bu işi üstlenmiş mütiş bir efor sarf ederek taraftarı coşturdu hiç bir tezahürata karışmayan yerlere gelerek arkadaşlar bari bağırmıyorsunuz alkıllarınızı esirgemeyin şeklinde herkese en az alkışla tempo tutturdu o hiç bağırmıyor dediğimiz maraton tribünü stadyumu cınlattı demeki iyi bir kac lider lazım ha bu demek değilki taraftarımız bilinclide bağırmıyor hayır daha bize zaman lazım hoş görüyü elden bırakmayalım karamsarlığa kapılmayalım biz yiğidoları güzel günler bekliyor hep destek tam destek BAŞKA SİVASSPOR YOK

ceyhun58
28.03.2008, 10:41
1 yıldır hcamız futbolcular seyirci için demediklerini bırakmadılar seyirci tiyatro gibi maç seyrediyor tezahürat yok diye bas bas bağırdılar bundan sonra bizim futbolculardan türbün şov beklemeyin futbolcular bu işi buraya kadar getirdikten sonra futbolu seyirci için oynamayacak bundan sonra kariyeri ve geleceği için oynayacak şampiyon olamazlar ise kaybedecek bir şeyleri yok ama kazanırlarsa gelecek onları bekliyor ha şu da unutulmassın şampiyonluk öyle ucuz bir şey değil takımı şu kadar paraya kurduk diyenler bundan sonra o paranın 5-6 katını ödemek zorunda kalacaklar hadi beyler ellerinizi biraz cebinize atında da gelecek için sivasspora sahip çıkın

sinan-58
28.03.2008, 12:56
arkadaşlar ortada bir küslük yok sadece çağrılmadıkları için gelmiyorlar taraftar çağırsa onlarda gelir

bozkurt187
28.03.2008, 13:23
simdi küslük zamani degil kazanma zamani

talha58
28.03.2008, 13:45

HEM RUHEN HEM BEDENEN..
BELKİ DE SEBEBİ BUDUR.

Aynen katılıyorum. Bir de araya giren Fenerbahçe ve Rize maçlarındaki puan kayıpları ile serinin bozulmasının etkili olduğunu düşünüyorum.

EyüphanAydın
28.03.2008, 13:46
Hiç Bir Zaman Futbolcularımızla Taraftarlarımızın

Arasında Böyle Şaçma Konular Olmaz.

Belki Unutmuş Olabilirler,Maçin Heyecanı.

Belki Şöyle Olabilir Taraftarlarımız Maça Çekirdik

Yemeye Gittiği İçin Büyük Bir Kırgınlık Vardır.

Artık Sivasspor Taraftarları Futbolcuları Ateşlemiyor,

Futbolcular Taraftarlarımızı Ateşliyor...

Bu Sorunda En Yakın

Zamanda Çözülecektir.

Sivasımızda Daha Taraftarlarımızın Alt Yapısı Çok Az Oturmuş,

Bunun Kötülüğünü Çekiyorz...

Birde Hergün Çıkan Gruplar Yüzünden Oluyor.

alpingen
28.03.2008, 14:23
biz seyirci olarak daha çok eğitilmeli ve tornadan geçmeliyiz..
HEP DESTEK TAM DESTEK..

yucelmehmet
28.03.2008, 14:37
Arkadaşlar ben son maçı maratondan izledim Yahya abi olmasa bir kişi takımı desteklemeyecekti.Uzun zamandır siteye giremiyorum belki ayrılmıştır tam bilemiyorum ama postacı nerdeydi hiç göremedim eskiden az da olsa seyirciyi bağırtırdı sivas gol gol yaptırırdı:).Maçın sonunda bitiş düdüğüyle beraber hoparlörlerden yüksekle sesle marş girdi bizim taraf seyirciyi çağırdı ama biz bile kendi sesimizi duyamadık.Maç bitiş düdüğünden sonra kesinlikle marş girilmemeli çünkü futbolculara sesimizi duyuramıyoruz.Bence tek sebep maçtan sonraki marştı...

tunga
28.03.2008, 15:18
şükürler olsun ya zaman beni haklı çıkardı ,ben bunu fenerbahçe maçından sonra demiştim ve izlemişti diğer maçlar tşkler arkdaşlarr .
maraton b blok e 5 deyim neden sorusunu hep sorduk ama cevap bulamamıştık !!! tşkler szilere dile getirdiğiniz ,için

TracyMcGrady58
28.03.2008, 15:51
Takim ve taraftar arasinda daha dogrusu seyirci arasinda bir küsme olayi oldugunu sanmiyorum. Ama sunu söylemeden gecemiyecem, takimimiz tribünlerden cok az destek aliyor, bu bir gercek. Artik zorlu maclar bizi bekliyor, taraftarimiz 12. Adam görevini yerine getirmeli bundan sonra

mustiiic
28.03.2008, 16:32
Yorumsuz. futbolcular Taraftarın sesinin çıkmaması ve gerçek manada tribün desteği görmediği için yapıyor. bu açık ve net ortada.
Beşiktaş maçında bence taraftarlar bu takımı yaptığı bu tavırdan ötürü utandırmalı. Yeri gögü inletip iyi bir ders vermeli.
Madem öyle büyük bir destek verilsin, maç bitiminde sırt dönülsün :)))

sinan-58
28.03.2008, 16:39
Yorumsuz. futbolcular Taraftarın sesinin çıkmaması ve gerçek manada tribün desteği görmediği için yapıyor. bu açık ve net ortada.
Beşiktaş maçında bence taraftarlar bu takımı yaptığı bu tavırdan ötürü utandırmalı. Yeri gögü inletip iyi bir ders vermeli.
Madem öyle büyük bir destek verilsin, maç bitiminde sırt dönülsün :)))

ya takımın hiç bir tavrı yok takım trubune çağrılmadığı için gelmiyor çağınca gelmemezlik yapıyormu

Yiğiter
28.03.2008, 16:43
futbolcuların hiçbir şekilde tarftara küsmesi söz konusu olamaz,böyle bir şeye hakları dahi yok....böyle bir tepki değildir umarım sebep...

K4r_Tugrul
28.03.2008, 16:58
maç bitmeden 10 dakika önce stadı boşaltırsanız olacağı bu.

Bağırmıyosunuz ki takım gelsin

akifeker
28.03.2008, 17:10
EWT BENDE FARK ETTİM KONYA MAÇINDAN SONRA OYUNCULARI TRÜBÜNE BEKLERKEN ONLA RSOYUNMA ODASINA GİTTİİ

akifeker
28.03.2008, 17:11

KATILIYORUM:D:D:D:D:D:D:D. .. .

XXCakir58
28.03.2008, 17:16
Baskanim destek gec geliyor. Yani gol atmadan önc Sivas 4 Eylül Stadinda cit yok. Sadece cekirdek yiyiorlar ve maca bakiyorlar. Golden sonra canlaniyorlar, ama oda cok gec bence

sinan-58
28.03.2008, 17:32

.............................. .............

sinan-58
28.03.2008, 17:40
bazı arkadaşlar futbolcuların taraftara kusmeye hakkı yok diyor ama bizim futbolcuların hakkı var diğer takım futbolcularının yok çünki diğer takımın taraftarları 90 dk destek veriyorlar ama biz hiç destek olamıyoruz bu yuzden futbolcuların taraftara kusmeye hakkı var

35fulya58
28.03.2008, 18:49
Şampiyonluğa oynayan takımın taraftarı böyle olursa, futbolcusuda böyle yapar. Helal olsun futbolcu abilerime. Destek görmedikleri yere niye teşekkür etsinler ki?

sivassporummm58
28.03.2008, 18:54
GELİYORUZ!!!ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS

58_Buğra_98
28.03.2008, 19:38
Küs müyüz? Futbolcu küs değil ki taraftar küs. Neden taraftar küs diyorum? Taraftarız diyoruz stada gidiyoruz,seyircilik yapıyoruz, futbolcularımızı desteklemek yerine hakemle uğraşıyoruz, futbolcuyla uğraşıyoruz, desteklemek yerine maç seyrediyoruz çekirdek yiyoruz takımı desteklemeyi unutuyoruz gol atarlarsa coşuyoruz gol atamazlar pozisyon harcarlarsa susuyoruz. Tabi bu arada aslanlarımız galibiyetleri alıyorlar, ŞAMPİYONLUĞA koşuyorlar kimsenin haberi yok. Haberi olsa stad destek tezahüratları inler maç başından maç sonuna kadar.

Evet beyler uyanalım üzerimizdeki ölü toprağını atalım, bu haftadan itibaren takımımıza TAM DESTEK HEP DESTEK sloganı ile hep beraber şampiyonluğu kucaklayalım.

G.saray da Beşiktaş da elimize evimize gelecekler şampiyonluk bizden sorulur. Susarsak bu sene de İstanbul takımlarından biri şampiyon olur. 40 senede bir gelen bu fırsat bize el sallayıp gider. destek olur sesimizi duyurursak G.saray'ı da Beşiktaş'ı da yeneceğimize ve şampiyon olacağıma ben inanıyorum. Siz de inanın bu işi bitirelim.

adres58
28.03.2008, 19:56
Ben kendimi bildim bileli seyircimiz böyle. Artık bu şekilde maç seyretmeyi bence bırakmamamız lazım. Takım prof. ama seyirci 2. amatör maalesef. Bazan radyoda duyuyorum hep aynı klişe sivasa özel tezahüratlar. Siiiivaaas-siiiiivaasss.... oda gol oluncaa. Az hata yapsın artık jelatinden çıkma küfürler. Olmadı temiz 300 400 kişilik bir oluşum olsa eğitilse prof. olarak. Peşinden o kendini sürükler ve tezahürat kültürümüz değişir buda çok doğal olarak futbolcu arkadaşların tekrar tribüne gelmesini sağlar. Bu bir yarışma olduğu kadar show olduğunu unutmamak lazım. Sahaya ineriz bilmem neyderizle olmuyor. Duydunuzmu -Dışarda deli dalgalar.... aldırma kartal aldırma- İşte olay budur. Güzel, tertipli, organize, coşkulu tezahüratlar istiyoruz. Tv başında göğsümüz kabara kabara hava atalım azcık.... Çok şey istiyorsam özür dilerim...
Saygılarımla...

okan27ank
28.03.2008, 19:57
MAÇLARDAN ÖNCE HER TAKIMIN TARAFTARI STAD ETRAFINDA TOPLANIR VE MAÇIN HAVASINA GİRMEK İÇİN TEZAHURAT YAPAR..HEM BU ARADA MAÇA GELEN TARAFTARADA GÖRSEL ŞOV YAPAR.. MALESEF BİZİM YİĞİDO KARDEŞLER ÇEKİRDEKÇİNİN ETRAFINA TOPLANARAK GOY-GOY YAPAR MAÇ BİTMEDEN SAHADAN GİDER.. ALTI ÜSTÜ 5 MİLYONA BİR MESAJ CEKİP YARDIM EDECEK ONUDA YAPMAZ SONRADA İŞTE BÖYLE SİTEM EDER... DUA EDELİM ADAMLAR MAÇA ÇIKIYORDA ORTAYA YÜREKLERİNİ KOYUYOR... SİVASA ZARA VERMEYİN KİMSE BAŞKA BİŞEY İSTEMEZ..(SÖZÜM BU KONUYU GÜNDEME GETİREN ARKADAŞA DEĞİL SÖZÜM ANLAMAYANLARA ANLAMAK İSTEMEYENLERE)

ülküm58
28.03.2008, 20:20
alemi kralı buraya büyük kaptan takımı buraya getir özledik bu sloganları.takımı çağıramıyoruz ki trübüne gelsin.gelmemekte haklılar kırgınlar bence bize.BEŞİKTAŞ maçında takımı trübüne sivasspora yakışır sekilde çağıralım

Alişan
29.03.2008, 10:38
Taraftarlar, takımlarının maçlardan sonra kendileriyle sevgi yumağı oluşturmamasına tepki gösterdi ve "Takımımızı yine tribünlere istiyoruz” dediler.

Yiğidolar, “Takımımızın bize küsmüş gibi bir görüntüsü var. Biran önce bu konuya yanıt ve çözüm bekliyoruz” dediler.

Büyük bir başarı yakalayarak zirve yolunda ilerleyen Sivasspor’da taraftarlar arasında ‘Küslük’ konusu gündeme geldi. Çünkü Sivasspor ikinci yarı ile birlikte taraftarlarını selamlayayı es geçmeye başladı.

Ligin ilk yarısında Sivasspor takımı her maç sonrasında taraftarlarıyla maç sonrasında ‘Resimdeki’ gibi sevgi yumağı oluşturup galibiyetin coşkusunu paylaşırdı. Ancak ikinci yarının başlamasıyla birlikte Sivassporlu futbolcular taraftarlarıyla alışıla gelmiş bu görüntüyü vermemeye başladı. 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan son 5 maçtır futbolcular taraftarların tezahüratlarına rağmen, tribünlere taraftarları selamlamaya ve sevincini paylaşmaya gitmemesi tepki görmeye başladı.

Taraftarlar 90 dakikanın bitimi ile futbolcuların soyunma odasının yolunu tuttuğunu belirterek, “Ne oluyor anlamadık. Takımımızın bize bir tepkisi var gibi görünüyor. Futbolcular bizlere biraz eleştiri de bulunuyor. Haklı olabilirler ama, yinede bizleri selamlamalılar. Takımımızı yine tribünlere istiyoruz” dediler.

Sivassporumu ankaradaki maçlarında tribünlere geliyorlar sivasta niçin gelmemişler bilemiyorum ama seyircinin maç bitiminde takımı tribüne çağırması gerekir herşeyide onlardan beklemeyin birazda siz çabalayın bakın o zaman nasıl geliyorlar

metins
30.03.2008, 14:17
sanki çok şey yağmışız gibi nasıl bir taraftarımız var anlamıyomki sesiniz çıkmıyo vallaha haftaya çarşı bizi gene susturacak bari çarşıdan rica edelim de sivasspor lehine tezahürat yapsın bizimkiler çekirdek yiyecek zaten zaten bjk nın şampiyon olacağıda yoq gelsin sivas için bağırsınlar

okan27ank
30.03.2008, 14:40
BUGÜN KASIMPAŞA MACIMIZ VAR İSTANBULDA 9 DA BİR KİŞİ SİVASLI DİYE ÖVÜNÜRÜZ BAKALIM KAÇ KİŞİ MAÇA GİDECEK GÖNÜL İSTERKİ GERÇEK TARAFTARIMIZ (OTURUP ÇEKİRDEK YEMEYEN) STADI DOLDURSUN TARAFTARA 90 DAKİKA DESTEK VERSİN. ŞAMPİYONLUK YOLUNDA TAKIMIZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ. HADİ İSTANBULLUYİĞİDOLAR SADECE 2 SAATİNİZİ AYIRIN FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZE BUGÜN BAYRAM OLSUN BÜTÜN SİVASLIYA. SİZ DESTEK VERİRSENİZ ONLARDA CEVABINI VERİR..ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK ŞAMPİYONLUK EN ÇOK BİZE YAKIŞIR.. SON SÖZÜMÜZ SİVAS SPOR.

muhsin koçak
30.03.2008, 14:42

her kelimesine katılıyorum arkadaşım,sivas seyircisinin balon olduğunu futbolcularda anladı artık.

Yiğiter
30.03.2008, 14:43
inş taraftar da sana küserek cevap vermez sivassporum...o zaman halin yamandır...

karadoruk_58
30.03.2008, 16:00
yav olimpiyatta istanbul maçına gittik her kafadn ses çıko kimi alttan bağıro kimi üstten bağıro..bir tribün lideri yok bişi yok böle taraftarlık olmaz liderler birleşin kulak verin bu çağrımıza

fatihcan58
31.03.2008, 18:36
arkadaşlar bu küsükünlük manisa-sivas maşındada gözlendi tamam futbolcular haklı olabilir ama deplasmanda onları yanlız bırakmayan taraftarı en azından bir arkasını dönüp selamlamaları gerekir biz bunu manisa maçında yaşadık gol sevincini bile taraftarıyla paylaşmadılar

fatihcan58
31.03.2008, 18:38
arkadaşlar lütfen deplasmanlardaki maça sivastan taraftar istemiyoruz manisa maçında sivastan maçı izlemeye gelen bir kişi tezehurat yapan taraftalara susun ben maçı izliyip çekirdek yemeye geldim dedi

GuNaY
31.03.2008, 18:45
Dün ki maçta takımın küskün olmadığını bizzat gördüm. En azından deplasman taraftarına, dahada kısıtlar isek İstanbul Taraftarına karşı bir küskünlük yok ;)

İvan son golde biranda yönünü değiştirerek tribüne yöneldi. Maç bitiminde bütün Takım, ardında da bütün Yönetim bizlere ayrılan kısmın önüne gelerek Kırmızı-Beyaz Şampiyon-Sivas tezahuratı yaptık...

Bizleri kırmayarak yanımıza gelen Takımımıza ve başta Başkanımız olmak üzere Yönetim Kurulumuza teşekkür ederim...

basel58
31.03.2008, 18:51

HEM RUHEN HEM BEDENEN..
BELKİ DE SEBEBİ BUDUR.

kuser haklilarda ne bu ya hepsinin amaci ayni degilmi neden daha ayrimcilik yapiyorlar yapmayacaksin abicim herkes el ele omuz omuza germesi gerekki basari gelsin bülent hocamizin yaptigi gibi hocamiz kadar bizde taraftarlarda omuz omuza verse basari icten degil

candayanmaz58
01.04.2008, 01:07
SİVASTA MAÇA GELEN SİVASSPOR TARAFTARLARININ %90 I SES BİLE ÇIKARMIYOR+AYAKTA TEZAHURAT EDEN KİŞİLEREDE OTURDA İZLEYELİM DİYE TEPKİ GÖSTERİYORLAR. BENCE KÜSMELERİ ÇOK DOĞAL...

omercoskun
01.04.2008, 01:20
YOOOO Küs felan değiliz futbolcularda geldi trübüne yönetimde geldi taraftar we takım bir bütün asla küslük olamaz !!!

yigidomustafa58
01.04.2008, 17:24
yooo her maçta taraftarını selamlıyor kasımpaşa maçında da selamladı..