Orijinalini görmek için tıklayınız : ARTIK BİRLEŞİN

SivasSpor.Com
28.03.2008, 11:54
http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/odyakmaz1810.jpg

Sivasspor Yönetimi, tribünlerde oluşan taraftar bölünmelerinin artık son bulmasını istedi. Başkan Mecnun Otyakmaz’da taraftarlara mesaj göndererek ‘Bu ayrılıklara bir son verin ve birleşin’ isteğini iletti.

Sivasspor’un maçlarında tribünlerde 3-4 farklı taraftar gurubunun oluşarak birbirleriyle yarışması son haftalarda daha belirgin olarak ortaya çıkmaya başladı. Farklı isimler ve guruplar halinde tribünlerin farklı bölgelerinde bölünen taraftarların olması, maçlarda takıma verilen desteğin azalması ve aksi yönde takımı etkilemesi, Sivasspor Yönetimini harekete geçirdi.

Başta Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz olmak üzere bütün Yönetim Kurulu üyeleri taraftar guruplarının biran önce bir araya gelerek ‘tek ses’ olmasını isterken, bölünmelerin takıma zarar vereceğini açıkladılar.

Başkan Otyakmaz, tribünlerde oluşan bu görüntünün son derece üzüntü verici olduğunu belirterek, “Sivasspor bizi tek çatı altında toplayan tek şey. Biz bu çatı altında bile guruplara bölünüyoruz. Ve gerçek gücümüzü ortaya çıkartamıyoruz. Son haftalarda artık bu işin tadı tuzu kaçtı. Biran önce tek bir ses, tek bir gurup ve tek bir Sivasspor olunmalı. Biz taraftarlarımızı guruplara bölünmüş halde değil, tek bir ses olarak istiyoruz. Bunun içinde taraftarlarımızı guruplara ayıran gurup Başkanlarının gerekli hassasiyeti gösterip gerekenleri yapmasını istiyoruz. Bu takımın taraftarlarına da bu yakışır” dedi.

Sivasın Sesi

sinan-58
28.03.2008, 12:02
yönetim destek vermediği sürece birliktelik çok zor

GLoBe-Y-Gençlik
28.03.2008, 12:09
evet bencede <orr hayırlısı herseyın

FALÇATA 58
28.03.2008, 12:24
HAYDİ GRUPLAR HEPİMİZ YİĞİDOYUZ YİĞİDO ADI ALTINDA BİRLEŞİN ...........

Abdullah DuMaN
28.03.2008, 12:25
HAYDİ GRUPLAR HEPİMİZ YİĞİDOYUZ YİĞİDO ADI ALTINDA BİRLEŞİN ...........

AYNEN KATILIYORUM YİĞİDO GRUBU ALTINDA BİRLEŞELİM

bozkurt187
28.03.2008, 12:26
baskanimiz cok dogru konusmus cilginlar felan filan yok hepimiz yigidoyuz

sinan-58
28.03.2008, 12:44
ya anlamıyorsunuz destek gelmediği sürece birleşme imkansız destek geldiği an birleşilir zaten yeterki destek olsun

EyüphanAydın
28.03.2008, 12:51
Bence Tüm Grupların Başkanıyla Görüşülmeli,

Grupların Üyeleriyle Görüşülmeli.

Bir Ad Önünde Belirgin Olup Artık

Bu Çatı Altında Destek Verelim.

Zannedersem Birden Fazla Taraftar Grubu Bi Sivasspor'da

Var 1-2 Kulüpte Daha Olması Lazım.

Bence Hemen Şampiyonluğa Giden Takımın Tek

Taraftarı Olmalı, Tek Birlik, Tek Düşünce,Tek Çatı

Altında Toplanması Gelip Geçmiştir.

Başkanımızda Sivasta Oynanan Maçlarda Bunu

Ap Açık Farketmiş Gibi Görünüyor..

Ben İnanıyorumki Sivasspor Her Yükün

Altında Alnı Açık Alnı Pak Çıktı.

Böyle Bir Olayında Altından Çok Rahat

Çıkacaktır,Diye Düşünüyorum...

3258murat
28.03.2008, 13:51
Takımıyla taraftarıyla hep birlikte kenetlenmeye her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu döneme girdik.Artık gruplar kendini feshetmeli,yoksa bu ayrılıklar bize çok zarar verecek.AYRICA isim filan aramaya gerek yok.adımız da sloganımız da namımız da YİĞİDOLAR.Bugünden tezi yok bu gruplaşmalara derhal son verilmeli ve daha sonra da böyle oluşumlara izin verilmemeli.UNUTMAYALIM !!!BİR KİMSENİN KENDİNE YAPTIĞI KÖTÜLÜĞÜ BAŞKA KİMSE ONA YAPAMAZ.

BROTHERS58
28.03.2008, 14:40
DAHA ONCE TV58'E MESAJ ATIP BASKANA ILETMELERINI ISTEMISTIM BU KONUYU.BENCE DAHA ONCEDEN OLMALIYDI AMA EN AZINDAN SU KALAN FINAL MACINDA TEK SES TEK YUREK OLMALIYIZ.HADI SIVASLI TARIH YAZMAYA SADECE HAFTALAR KALDI.

ibrahimovic7
28.03.2008, 14:42
Başganım çok iyi bi konuya değinmiş bütün taraftarlar gurubu aynı yerde olursa tezahüratta güzelleşir inşallah sivas - gs maçına antalyadan geliyoz.

altuntas58
28.03.2008, 14:44
Sivasspor’un maçlarında tribünlerde 3-4 farklı taraftar gurubunun oluşarak birbirleriyle yarışması son haftalarda daha belirgin olarak ortaya çıkmaya başladı. Farklı isimler ve guruplar halinde tribünlerin farklı bölgelerinde bölünen taraftarların olması, maçlarda takıma verilen desteğin azalması ve aksi yönde takımı etkilemesi, Sivasspor Yönetimini harekete geçirdi.

Başkanımız bu işe el atmalı öyle her önüne gelen bir gurup kurarsa ne olacak bu Siavaaporun hali

TracyMcGrady58
28.03.2008, 14:57
Böyle ayri ayri gruplar olunca tabiki daha az ses cikiyor ama tüm gruplar birlestim mi daha iyi atmosfer olur diye düsünüyorum. Ses ayri ayri yerlerden geliyor ve hic iyi bir atmosfer ortami olmuyor. Tüm gruplar birlesipte belirli yerden destek verirlerse atmosfer cok cok daha iyi oluyor. Zaten 4 Eylül'de bagiran az o yüzden biran önce gruplar birlesmeli

yigido_furkan
28.03.2008, 15:01
surda kaldi kendi sahamizda 3 mac sampiyonluga gidiyoruz birlesin artik butun grup liderleri oturup konusmali ve birlesilmeli yoksa bjk ve gs maclarinda rakip taraftarlar kendi takimlarini desteklerken biz sadece maci izleyecegiz

ofozturk
28.03.2008, 15:31
birleşin birleşin birleşin. birleşemeseniz bile bari birlikte tezahürat yapın tribunlerin farklı yerlerinde olsanız bile.

gardasin.58
28.03.2008, 15:39
Arkadaslar Baskanimiz cok guzel mesaj vermis daha oncede bu konuyla ilgili cok yazildi cizildi en sonunda sayin baskanimiz bu daginikliga bir son verimesini istiyor butun guruplarin ve hepimizin hedefi sivassporun basarisi icin birlikden kuvvet dogar kuvvetli olmak istiyorsaniz sivasi seviyorsaniz sivaspora yakisir bir taraftar toplulugu olusturmak mecmuriyetindeyiz sen ben davasi pesinde kosmak degil hepberaber sivassporun pesinden KOSALIM.
DANIMARKA SIVASLILAR BIRLIGI
YUSUF SAHIN

samet yıldız
28.03.2008, 15:42
şampiyonluğa oynayan bi takım ve taraftarlarda birleşip tek yürek olmalı
biri ordan en büyük sivas diye bağrıyor biri şampiyon sivas diye bağrıyor
birleşip çarşı gibi büyük olmasada
bi grup oluşması gerekir

K4r_Tugrul
28.03.2008, 15:53
Demekle olmas. Yönetimin bütün grupları toplayıp bir yerde birleştirmesi lazım. Mesela her hafta bu gruplara bilet verilmeli ve her kes aynı yerde izlemeli. Mesela maraton tribünde birleştirmeleri dahaiyi olur. Demekle olmassss

XXCakir58
28.03.2008, 16:18
Insallah birlesiriz artik. Sivassporumuzun durumunu görüyoruz, ama onlar bizden destek bekliyor.

xremix
28.03.2008, 16:36
TEK SES TEK YÜREK BİZDEN BAŞKA YİĞODU YOK,HEPİMİZİN AMAÇI SİVASSPORUN BAŞARISI İSE BU FARKLI GRUPLAŞMANIN NEDENİ NE? BAŞKANIMIZ ÇOK HAKLI BİR AN ÖNCE BUNUN ÖNÜNE GEÇİLMELİ,BÜYÜK SİVASSPOR İÇİN HEPİMİZ TEK YÜREK TEK SES OLMALIYIZ BUNU MUTLAKA YAPMALIYIZ...

merkez_emre
28.03.2008, 17:50
bencede demekle olmaz olamaz istiyorsan hepsını toplarsın ne ısterler ne ıstemezler sorarsın sonra da zaten butun gruplar bır le se cek tir...

ha bu arada sivasda olup maca gelmeyen gelsede hiç bir taraftar grubunda olmayanların bize sunu yapın bunu yapmayın demeleri cok sacma...
dinime kufur eden musluman olsa misali

sivassporummm58
28.03.2008, 17:52
GELİYORUZ!!!ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS

edebiyatisyen
28.03.2008, 17:52
Bir ksç arkadaşımız yönetim destek versin demiş.Zaten yönetim yeterince destek vedi.Hatta desteklede kalmadı biletlerini bile verdi;ama grupdakiler ne yaptı?Beleş beiletleri parayla sattı.Kendine SİVASSPOR üzerinden rant sağladı.

35fulya58
28.03.2008, 17:55
Gruplar birleşmese bile tribünlerde ortak bir amigo olsa bütün stad aynı anda aynı tezahüratı yaptırsa çok güzel olur. Ama ne yazık ki, grupların liderleri daha bu bilinçte değil.

merkez_emre
28.03.2008, 17:57
Bir ksç arkadaşımız yönetim destek versin demiş.Zaten yönetim yeterince destek vedi.Hatta desteklede kalmadı biletlerini bile verdi;ama grupdakiler ne yaptı?Beleş beiletleri parayla sattı.Kendine SİVASSPOR üzerinden rant sağladı.

aynen katılıyorum...............

yigido_furkan
28.03.2008, 18:00
bazi arkadaslar demis soylemekle olmuyo dogru soylemisler ama surda kaldi 3 mac su 3 maci gecelim sonra uzun bir sure var ozaman bunlar uzun uzun konusulur bare su 3 mac hep beraber takima destek verelim

akifeker
28.03.2008, 18:47
her şey sivasspor için en buyuk sivasspor

talha58
28.03.2008, 19:03
Yönetimde bir yerde destek vermemekle haklı. Taraftar grupları büyüyerek kendisini herşeyin üzerinde görmeye başlarsa sorun oluyor.

yerliturkuaz
28.03.2008, 19:41
EĞER BÜYÜK SİVASSPORU İSTİYORSAK KESİNLİKLE BİRLEŞMELİYİZ YOKSA BÜYÜK SİVAS HAYAL OLUR...

yigido_sampiyon
28.03.2008, 20:15
yav arkadaşlar ayrılık kelimesi yakışmıyor sivasımıza...

kendimize gelelim...

antik58
28.03.2008, 20:24
15-20 kısılık gurubun ne baskanı olacak ınsanlar ben baskanım havasına gırmıs kımse kımseden emır almam emır verırım sevdası ıcınde bır suru gurup var ses yok.yazık!!!

K4r_Tugrul
28.03.2008, 22:01
15-20 kısılık gurubun ne baskanı olacak ınsanlar ben baskanım havasına gırmıs kımse kımseden emır almam emır verırım sevdası ıcınde bır suru gurup var ses yok.yazık!!!

Aynen öle. Katılıyorum................... .

Alayina58
28.03.2008, 22:05
eet tek grup tek yurek Sivassporumuz icin..

sivasli215
28.03.2008, 22:36
iyi güzel de bunu yapabilecek tek insanda sensin,sayın başkan!

SenSetik
28.03.2008, 22:43
bencede demekle olmaz olamaz istiyorsan hepsını toplarsın ne ısterler ne ıstemezler sorarsın sonra da zaten butun gruplar bır le se cek tir...

ha bu arada sivasda olup maca gelmeyen gelsede hiç bir taraftar grubunda olmayanların bize sunu yapın bunu yapmayın demeleri cok sacma...
dinime kufur eden musluman olsa misali

emrecim, taraftar lmak için illa bir grubamı üye olmak lazım...
burada bir fikir alış verişi yapılıyor, bence biraz daha tartışmaya açık olman lazım..

mucahit_58
28.03.2008, 23:06
Ya isim kavgası, yada öne çıkma kaygısı olmadan yeniçeriler, merkezler, 1967 dernekçiler herkes birleşsin birde tiyatro izlemeye gelmiş gibi sadece çekirdek yiyen çekirdek cumhuriyeti vatandaşları birleşim hepimiz sivaslıyız illa bir grup bir isim istiyorsanız Sivassporluyuz yiğidoyuz varmı ötesi!!!

zaralım 58
28.03.2008, 23:07
ELELE GÜZEL GÜNLERE.......................

dülger58
28.03.2008, 23:16
BAŞKAN DOGRU SÖYLÜYOR.HERKES AYRI BİR TELDEN ÇALIYOR.HER ZAMAN OLUŞUMUN İYİ OLDUGU YERLERDE BİR AGIR ABİ OLMUŞTUR.SİVASADA TARAFTAR GURUBLARINI YÖLENDİREBİLECEK HATIRI VE İSMİ SAYILIR BİR ABİ LAZIM.HERKES KAFASINA GÖRE HAREKET ETMEMELİ,BÜTÜNLEŞME OLGUSU SAGLAM OLMALI...

HERZAMAN DESTEK TAM DESTEK

merkez-apo
28.03.2008, 23:52
Sonuna Kadr birleşmeyi Kabul Etmeyenler Sadece 2 maçta yanyana dursun ve döt eylülü yıksınn....Birleşme işine Gelincede olmazz..Büyüklerimiz Bu konuda Çalışma yaptı ama başarılı olmadı Herkes Kendi gurubunun adı altında toplnılmasını istiyorrr....
Çok Şey Değil Sadece Bjk ve GS maçında Birleşin Şu Maçı güzelliklerle ATlatalım....Geçen sene Gs Maçındaki 58, DK YI tekarar Yapalım dört Eylülü yıkalımmmm.......Geçen hafta Maçı oturarak isledim ve Hiç bir zevk almadım bağıracak olsamda zevk alamazdımm.. Sivasspor taraftarı Şampiyonluk havasına girememiş Sokakta görür Sorarsdanız ŞAMPİYON SİVASSPOR derler ama desteğe gelince yok Çekirdeğe Devamm 2.lig daha güzeldi

holigan
29.03.2008, 00:09
aman sakin birlesmeyin sivaslilar birlik olmaz.birlikten güc dogar,maazallah sivas güclü olur sampiyon falan olur,onun altinda eziliriz,daha neler olur neler.sivasin tanitimi olur sektör canlanir,belki bir kactane gencimize ekmek kapisi acilir öyle demi .nemize gerek genclerimiz kavede cok mutlu. sakin birlesmeyin.yillardir biz bu yolu ayri ayri yürüdük bakin sivasimiza ne kadar geriden takip ediyor biz arkadan arkadan yavas yavas geliriz baskanim ne birligi sende nerden ciktin bu sivasa bu basarilari niye getiriyon anlamiyom bize kimse sahip cikmadi bunca sene sen niye sahip ciktinki.birde bizi birlestirmeye kalkiyon olmaz sivaslilar birlik olmaz.birlikte bereket ve basari vardir biz hazmedemeyiz basarili olmayi.biz birbirimizi yiyip bitirme sevdalilari sivaslilariz baskanim.allah seni basimizdan eksik etmesin ama biz oruc tuttugumuz zaman bayram etmeyi bilmeyiz.

BAYPİPO
29.03.2008, 00:21
Şahzen benim görüşüm ne birleşme olur nde bir şey olur ben şu yaşıma geldim daha 4 sivaslının bir araya gelip sivas için bir şey yaptığını görmedim.Biz Sivaslılar destek olmaktan çok köstek olmayı beceririz onun için burada değil 1.000 sayfa 50.000 sayfa yorum yapılsada değişmez.

omercoskun
29.03.2008, 00:27
Şahzen benim görüşüm ne birleşme olur nde bir şey olur ben şu yaşıma geldim daha 4 sivaslının bir araya gelip sivas için bir şey yaptığını görmedim.Biz Sivaslılar destek olmaktan çok köstek olmayı beceririz onun için burada değil 1.000 sayfa 50.000 sayfa yorum yapılsada değişmez.

Aynen katılyorum hoca dediklerine bizden hiç bişey olmaz.;)

sinan-58
29.03.2008, 07:35

birleşme olur ama destek veren kimse yok herkes birleşin diyor desteğe gelince kaçıyorlar yonetim bu işi yapmadığı sürece birleşme imkansız ama yönetim yaparsa çok kolay

Alişan
29.03.2008, 09:28
Sivasspor Yönetimi, tribünlerde oluşan taraftar bölünmelerinin artık son bulmasını istedi. Başkan Mecnun Otyakmaz’da taraftarlara mesaj göndererek ‘Bu ayrılıklara bir son verin ve birleşin’ isteğini iletti.

Başta Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz olmak üzere bütün Yönetim Kurulu üyeleri taraftar guruplarının biran önce bir araya gelerek ‘tek ses’ olmasını isterken, bölünmelerin takıma zarar vereceğini açıkladılar.

Başkan Otyakmaz, tribünlerde oluşan bu görüntünün son derece üzüntü verici olduğunu belirterek, “Sivasspor bizi tek çatı altında toplayan tek şey. Biz bu çatı altında bile guruplara bölünüyoruz. Ve gerçek gücümüzü ortaya çıkartamıyoruz. Son haftalarda artık bu işin tadı tuzu kaçtı. Biran önce tek bir ses, tek bir gurup ve tek bir Sivasspor olunmalı. Biz taraftarlarımızı guruplara bölünmüş halde değil, tek bir ses olarak istiyoruz. Bunun içinde taraftarlarımızı guruplara ayıran gurup Başkanlarının gerekli hassasiyeti gösterip gerekenleri yapmasını istiyoruz. Bu takımın taraftarlarına da bu yakışır” dedi.

Vallahi hocamız haklı arkadaşlar ben sivastaki maça gittim gerçekten tribünde ayrı ayrı grup pankartları vardı dışarı kendini göstermek için ayrı ayrı olabilirsiniz ama bence sahada yan yana birleşik çok daha iyi olur

merkez_emre
29.03.2008, 09:34
emrecim, taraftar lmak için illa bir grubamı üye olmak lazım...
burada bir fikir alış verişi yapılıyor, bence biraz daha tartışmaya açık olman lazım..

abi tamam dogruyu bulmak ıcın tartısılsın ama kalkıpda bir gun trıbunde bulunmamıs takıma destek vermemıs insanlar bize yani gruplara sen sunu yap sen sunu yapma demeye hakkı yoktur...her agzı olan yorum yapıyor emir veriyor buna ne hakları var?...artık birlesın dıye baslık vardı bınlerce yorum yazıldı çizildi acıkladık dedık ki

'' biz birleşme kararı aldık 3 grup ama önceden söz verenler sözlerinden döndüler bizde iptal ettik birleşmeyi''

ama noldu hala acıklamayı gormeyen herkes arastırıp sorup sorusturmadan herkes emir verir hala geldi...gine acıkladım ama bak gor bu msjımdan sonra yine herkes emir vermeye devam edecek...

Kimse biz tribundeyken Bu siteden birisi cıkıp '' arkadasım grubunuzun ne eksiği gediği var sorunlarınız neler '' demedi ama taraftarlıga gelınce herkes asıp kesıyor ferman veriyor...

sivas_kangallı
29.03.2008, 10:15
başkanımız çok doğrı konuşmuş artık grupların birlşme zamanı geldi

Üni-Ç58
29.03.2008, 20:36
Taraftar gruplarının birleşmesi için yönetim güzel bir çalışma yaparsa Çılgınlar 58 grubu olarak birleşmeye her zaman hazırız....Bunu zaten dile getirdik umarım gerekeni yönetimimiz yapıcaktır...

talha58
29.03.2008, 23:00
Yönetimin sağlam bir oluşuma destek vereceğine inanıyorum . Fakat kulübün önüne geçilecek hareketlerden uzak durulması lazım.

NAUGHTYBOY58
30.03.2008, 12:37
ßirleşin Demekle Olmuyor ßaşkanım Top0layın ßaşına Herkesi Yol qösterin Şole Şole Yapın Deyin Yoksa ßu ßirßirini İstememezlikle ßu Fitneliklerle ßu İş Olmaz qERçi ßoşa Yoruluoruz Ama Napalımmm

K4r_Tugrul
30.03.2008, 12:43
Taraftar gruplarının birleşmesi için yönetim güzel bir çalışma yaparsa Çılgınlar 58 grubu olarak birleşmeye her zaman hazırız....Bunu zaten dile getirdik umarım gerekeni yönetimimiz yapıcaktır...

Kardeş teşekkür ederiz. Hayırlısı neyse o olsun ama Yönetimin haydi birleşin demesiyle olmaski .Yönetimin bu gurplara bir yol göstermesi lazım. Bütün gruplar şurda toplancak felan demesi lazım. Ancak olsa olsa böyle Birleşme olur. En iyi birleşilecek yer maraton olduğuna inanıyorum. Gerekenin yapılması lazım. Saygılarımla Yiğido Gençlik'ten TuGRuL....

58MySouL
30.03.2008, 13:21
baskan hakli bencede birlesilmeli

karacaorenli
31.03.2008, 18:37
BAŞKANIM TARAFTAR GURUPLARININ TAKIMA Bİ HAYRI YOK

KAPANSINLAR EVET CİİDDİYİM ALIN MAYIN TARAFTAR GURUBUNDAKİLER BÖLE GRUPLUK OLMAZ YENİ TEZAHURAT YOK TAKIMI KUCAKLAYACAK LİDER AMİĞOLUK ÖZELLİĞİ YOK SUÇ TARAFTARIN DEĞİL ONLARI EĞİTMEYEN TARAFTAR GURUPLARININ TOPLANIYORLAR KENDİ ARALARINDA SEVİYESİZ HAREKETLER TARAFTARA İTİCİ GELİYOR.... KONYA MACINDA AMİĞOLUK YAPAN SİYAH TAKIM ELBİSELİDEN BİŞİİLER ÖĞRENİN GİDİNDE

ŞAMPİYON BİRTAKIMA BU TARAFTAR GURUPLARI VE SEYİRCİ LER YAKIŞ MIYOR

NAUGHTYBOY58
31.03.2008, 19:01
Ağzı Olan Konuşyor ßakalim Nereye Kadar

06kaan058
31.03.2008, 19:12
tamam yönetime teşekkürler ama daha dogru sürüst bir grubun pankartını bile astırmıyor 4 büyükleri görüyoz meşallerle statı aydınlatıyorlar artık ciddende birleşme zamanı arkadaşlar hep destek tam destek el birligiyle bjk macına bir gelelim bir elimizde bayrak bir elimizde meşaleler hadi sivassım yigidogençlikk

FALÇATA 58
31.03.2008, 19:15
ŞAMPİON OLACAK BİR TAKIMIN BÖYLE TARAFTARI OLMAZ BENCEDE BİRLEŞİN 15 20 KİŞİYLE OLMUYOR

okan27ank
31.03.2008, 19:48
HERKES BİRLEŞMEDEN YANA DEMEKKİ ORTADA BİR LİDER EKSİKLİĞİ VAR . MEVCUT GRUPLARIN ÇEKİRDEK TARAFTARI VAR . MAÇLARA BİLETLİ GİRMEK ŞARTI İLE MARATON TÜRÜBÜNÜDE TEK BİR GRUP ALTINDA TOPLANALIM . BU GRUBA İSMİDE SİVASSPOR.COM DA OYLAMAYA SUNARAK BULALIM . SİTE YÖNETİCİMİZ RÜŞTÜ ABİYE BU KONUDA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR. KENDİSİNE HERKES SAYGI VE SEVGİ GÖSTERMEKTEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TARAFTAR GRUPLARININ LİDERLERİ İLE TOPLANIP KİMSENİN HAKKINI YEMEDEN VE YENİ OLUŞACAK TRİBUNUN LİDERLİĞİNİDE KENDİSİ ÜSLENEREK BİR OLUŞUM İÇERİSİNE GİRELİM. HADİ ABİ YAP Bİ GÜZELLİK MADDİ MANEVİ SÖZ ARKANDAYIM.SİVASLI KARDEŞLERİM BU KONUYU DEGERLENDİRİRSENİZ VE DESTEK VERİRSENİZ İNANIN OLUR BU İŞ.
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN.

yigidomustafa58
01.04.2008, 16:25
Tek ses Tek yürek olsak dünya önümüzde duramaz bırakın şu grupları biz Sivasspor için burdayız TEK GRUP OLALIM...

YiğidoGençlik
01.04.2008, 16:55
arkadaşlar bu dedikleriniz ha deyince olmaz ve yönetimin bu oluşumu desteklemesi gerekir ama şu olabilir bu sezon kalan maçlarda bütün gruplar biraraya gelip bağırırlar, çünkü bu geçen sezon ikinci yarıdada oldu ve güzel de oldu.Sezon bitincede önümüzde ki sezon için ne yapılacaksa her şey planlanır alt yapı kurulur ve gereken yapılır ben grubum adına taahhütte bulunuyorum Sivasspor için herşeye varız önemli olan SİVASSPOR gerisi TEFERRUAT...

antik58
01.04.2008, 17:00
ya her sekılde olan SİVASSPORumuza oluyor ılla bırılerının yol gostermesımı lazım guruplar olusturanların asy ortalaması 10mu?hepınızın yası buyuk kendı basınızada bır yol bulabılırsınız barı şu son 3 macta hepınız aynı trıbune gırınde yıne bırbırınızden esınlenerek aynı tezahuratı yaparsınız lütfen...

asil58
01.04.2008, 17:07
hep destek tam destek Yiğido Gençlik'ten biz herşeye varız be Şampiyon olalım dünya bizi konuşsun