Orijinalini görmek için tıklayınız : BJK MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

SivasSpor.Com
29.03.2008, 11:00
http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/bjksvs4.jpg

6 Nisan Pazar günü Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 15.00'de oynanacak Sivasspor- Bjk maçının biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satılmaya başladı.

Gişede, maraton tribünü biletleri 30, kapalı yanı tribünü biletleri 25, kale arkası tribün biletleri ise 15 YTL'den satışa sunuluyor.

Sonucu ligin zirvesini yakından ilgilendiren maçın biletlerine, Sivaslı futbolseverlerin yanı sıra çevre illerden de sporseverlerin ilgi göstermesi bekleniyor. Biletlerin maç gününe kalmadan biteceği tahmin ediliyor.

Bu arada, konuk takım Beşiktaş'ın seyircilerine de 4 Eylül Stadyumu havuz tarafı kale arkası tribününün sağ bölümünün ayrıldığı, konuk seyircilerin biletlerini 15 YTL'den maç günü stadyumdan alabilecekleri belirtildi.

Sivasın Sesi

bortecine
29.03.2008, 11:05
Sanırım bu fahiş bilet fiatlarına bizim takımda uymuş...çok üzücü bir durum. sırf bjk macı diye bu kadar yapılmış yazık yiğidoları düşünen yok.

kadir984
29.03.2008, 11:08
Sivas-Beşiktaş maçı bilet fiyatları
29 Mart 2008 Cumartesi 10:42
Süper Lig'in 29. haftasında Sivasspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maçın biletleri satışa çıktı.
6 Nisan Pazar günü Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 15.00'de oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satılmaya başladı.

Gişede, maraton tribünü biletleri 30, kapalı yanı tribünü biletleri 25, kale arkası tribün biletleri ise 15 YTL'den satışa sunuluyor.

Sonucu ligin zirvesini yakından ilgilendiren maçın biletlerine, Sivaslı futbolseverlerin yanı sıra çevre illerden de sporseverlerin ilgi göstermesi bekleniyor. Biletlerin maç gününe kalmadan biteceği tahmin ediliyor.

Bu arada, konuk takım Beşiktaş'ın seyircilerine de 4 Eylül Stadyumu havuz tarafı kale arkası tribününün sağ bölümünün ayrıldığı, konuk seyircilerin biletlerini 15 YTL'den maç günü stadyumdan alabilecekleri belirtildi

DİĞER BİR HABER DE BU FİYATLAR VAR. NEDEN HERKESİN KAFASINI KARIŞTIRIYORLAR ARKADAŞLAR
KALE ARKASI 10
MARATON 20

BİZİM FİYATLARIMIZ BENCE BU OLMALI HANİ EN AZINDAN BU SEZON İÇİN GELECEK SEZON ARTIRABİLİRLER.

RECEP_YÜKSEL
29.03.2008, 11:09
bence pazartesi açıklansa daha iyi olurdu pazar günkü maça göre dağa yüksek tutulurdu Külübümüze para lazım bence ucuz olmuş

sinan-58
29.03.2008, 11:13
arkadaşlar ben kongre müzesinin bahçesindeki sivasspor bufesinde okudum

maraton:30
kapalı yanı:25
kale arkası:15

talha58
29.03.2008, 11:13
Bence biletlerin satışa çıkarılması için Kasımpaşa maçının bitmesi beklenebilirdi. Böyle takdir edilmiş. Bilet almak isteyenlerin biraz acele etmesinde fayda var.

jakobieen
29.03.2008, 11:23
umarım bu fiyatlar doğru değildir, bu tip maçlarda fiyat artırılmasına anlam veremiyorum, ya her maç bu şekilde olsun yada bu maçlarda fiyatlar artırılmasın... ne özelliği var bjk maçının, hem üç büyütülmüşlere tepkimiz olsun, onlara destek veren sivaslı olmasın diye yakınırız hem onlar sivasa gelince ayrı bi tarife uygularız.. ilginç ..

akifeker
29.03.2008, 11:45
yaw bu seneki önemli maçlarda kale arkaları 10 maraton 15 ti niye artırdılar kiii
anlamadımm bence gereksizz

K4r_Tugrul
29.03.2008, 11:46
buda nerden çıktı şimdi yaaaa

15 ytl ye maçmı olur. Napalım artık Tv'den izleyeceğiz. Kusura bakmasınlar da

PoTt!
29.03.2008, 12:09
Sivas'a Destek Werelim Dıyosunuz 15 ytl'ye cok dıyosunuzz cok iyi destek saolun...

EyüphanAydın
29.03.2008, 12:09
İnşallah Bu Haftaki Maçi Alıp,

Beşiktaş Maçina Hucum Ediceğizz.

Bu Haftaki Maça İnşallah Gidip,Mutlu Dönüceğiz.

Biraz Kasımpaşa S.K Kızgınız Ama Olsun..

yigido_furkan
29.03.2008, 12:21
tamam biletler pahalida bu macta belki Sivasspor tarihinin en onemli maclarindan biri arkadaslar Kasimpasa bile mac bileti 20 ytl burda rakip bjk ve sampiyonluk icin cok onemli bir mac 15 kale arkasi bnce okadarda pahali degil macin onemine gore

samet yıldız
29.03.2008, 12:28
fiyatlar normalde biraz daha ucuz olsaydı
biz arkadaşlarla gidecez sonuçta öğrenciyiz
hiç yoktan maraton 20 olsaydı

58 memo
29.03.2008, 12:34
Takımımız Şampiyonluğa oynuyor
bilet fiyatları gayet normal
15 günde bir maç var,
rakip tribün fiyatlarının artması daha iyi olmuş
İstanbuldaki maçta Sivaslılara pahalı bilet satıyorlar ve günü kurtarmaya çalışıyorlar..

baharözü
29.03.2008, 12:37
bizler birbilete 20 30 ytl veremiyorsak bu takima nasil katkida bulunacaz esemes kampanyasida malumunuz orayada esemes cekmiyoruz bilete pahali diyoruz ondansonra basari bekliyoruz

mnt3
29.03.2008, 12:45
arkadaşlar ligden düşen kasımpaşa bile bileti 20 ytl ye satıyor
takımımız şampiyonluğa gidiyor.içeride 3 maçımız kalmış sadece ve bilet fiyatlarına itiraz ediyoruz.bu kadar başarılı takımı daha iyi yerlere götürmek istiyorsak biraz fedakarlık yapmak lazım.mesela sigara içenler 1 hafta sigara içmesin bilet parası için,hem de sağlık için faydası olur.başka maçta başka fiyat diyenlere soruyorum:sivasspor yönetimi bu maçın primini yüksek tutmalı değil mi?öyleyse biraz fedakarlık edeceğiz.yönetim kurulumuz prim parasını nerden bulacak.tokatspor taraftarından mı,yoksa yozgatspor taraftarından mı?
herkese saygılar

ertor58
29.03.2008, 12:56
bilet fiyatları fahiş falan değil arkadaşlar biz burda maçlara 20 30 ytl den aşağı gitmiyoruz biraz fedakarlık lütfen. fener maçlarında en ucuz bilet fiyatı 30 lira derbi fiyatları en az 60 ytl beşiktaş fener derbisi
e bu da bir derbi biraz elimiz cebimize gitsinde kulup kazansın

NİHAT_EKİCİ
29.03.2008, 12:57
DESTEK DİYENLER BİLET FİAYTLARI 10 YTL. OLDU DİYE KÖSTEK OLMAYA BAŞLADILAR, YENİÇERİ DENİLEN GRUPTAN BİRİSİ BEN GİTMEM TV DEN İZLERİM DEMİŞ. SENİN SİVASSPORUN SEVGİN EN FAZLA BU KADAR OLURDU ZATEN, 10 YTL. ARTTI DİYE HEMEN BU SEVDADAN VAZGEÇMİŞ. BENCE AZ BİLE OLMUŞ BU TAKIMA 50 YTL. OLSUN O STAD YİNE DOLMALI. BİR İKİ TANE KENDİNİ TARAFTAR GRUBU ZANNEDENLERİN İŞİ BEDAVA BİLET TOPLAMAK OLDU SİVASTA ÇOOOK YAZIK.

NİHAT_EKİCİ
29.03.2008, 12:59
BIRAKIN ARTIK BU BEDAVA BİLET İŞİNİ VE SİVASSPOR YÖNETİMİ ASLA BU KİŞİLERE 1 TANE BİLE BİLET VERMEMELİ AKSİ TAKDİRDE PARA İLE BİLET ALAN VE KOMBİNE ALAN VATANDAŞIN SUÇU NE

ERDAL GUVENTURK
29.03.2008, 13:34
BOYLE MAÇLARDA BILET FIYATLARINA İTIRAZ EDERSEK HANGI MAŞLARDA YARDIMCI OLACAĞIZKI .BU NASIL SEVMEK BU NASIL DESTEK .
ARKADAŞLAR TABIKI HERKES BUTÇESINE GORE DUŞUNCESINI YAZIYOR AMA .2 PAKET SIGARAYI AZALTACAĞIZ HEM MAÇA GIDECEĞIZ DESTEK OLACAĞIZ HEMDE SAĞLIĞIMIZA DESTEK OLACAĞIZ .BU BENIM ŞAHSI FIKRIM ARKADAŞLAR

edebiyatisyen
29.03.2008, 13:44
Arkadaşlar bilet fiyatları nırmal ama sonucta biz ögrenciyiz.Yönetim stada ögrenci cekmek istiyorsda bunları yapmamalı.her maçta 2 bin beleş giren varsa bu maçta 5 bini bulur.

yiğidobaytar58
29.03.2008, 13:52
takımıza helal olsun bu paralar.şimdi görelim yiğidoların yiğidoluğunu.herkezin o maça gitmesi lazım..fiyat az bile bence.

alper58
29.03.2008, 15:03
fiyatlar çok normal ucuz olan maçlara herkes gider ama pahalı olan maçlara taraftar gider bilmem anlatabildim mi....taraftarım diyorsanız gelirsiniz..

Nihat71
29.03.2008, 15:41
Destek felan hepsi hikaye...

Hani destek olmak istiyordunuz? işte fırsat gidin maça da sivasspor'un kasasına para girsin.

Yaw söylemeden yine edemeyeceğim; Sivasspor gibi bir takım biz sivaslıların neyine.

okan27ank
29.03.2008, 15:43
haydi maça ..........
şampiyon takım yarıyolda bırakılmaz alırız bileti gireriz...

mertoz58
29.03.2008, 16:06
Kapalı yanı 25 ytl olarak belirlenmiş.Eeee o zaman beşiktaş seyircisi neden 15 ytl ye alıyor.Hatta onların bilet fiyatları 30 ytl bile yapılabilir:D

K4r_Tugrul
29.03.2008, 17:12
DESTEK DİYENLER BİLET FİAYTLARI 10 YTL. OLDU DİYE KÖSTEK OLMAYA BAŞLADILAR, YENİÇERİ DENİLEN GRUPTAN BİRİSİ BEN GİTMEM TV DEN İZLERİM DEMİŞ. SENİN SİVASSPORUN SEVGİN EN FAZLA BU KADAR OLURDU ZATEN, 10 YTL. ARTTI DİYE HEMEN BU SEVDADAN VAZGEÇMİŞ. BENCE AZ BİLE OLMUŞ BU TAKIMA 50 YTL. OLSUN O STAD YİNE DOLMALI. BİR İKİ TANE KENDİNİ TARAFTAR GRUBU ZANNEDENLERİN İŞİ BEDAVA BİLET TOPLAMAK OLDU SİVASTA ÇOOOK YAZIK.

Ne dediğini biliyon mu sen. Ben yeniçerilerden felan değilim. Sonuçta ünide okuyon bi öğrenciyim. Bedava biletle de hayatımda hiç stada girmedim. Girenlerede her zaman karşıyım. Ben 2 sezon öncesnden 30ytl ye fener maçına girdiğimi bilirim. ama bu sene giremem kusura bakmasınlar da......

XXCakir58
29.03.2008, 17:58
Hadi Sivassporlular bu biletleri tüketelim. Stadt full dolu olsun

yerliturkuaz
29.03.2008, 21:54
FENERBAHÇE MAÇINDA BİLETLER UCUZ TUTULMUŞTU BU MAÇTA NE OLDUDA PAHALILAŞTI SANKİ AYRIM YAPILIYOR GİBİ GELDİ BANA

fatihgurbuz
30.03.2008, 11:27
bu maçı yenersek geriye bir galatasaray kalıyo ikisini yenersek fenerde puan kaybederse %90 şampiyonuz..... paranın önemi olurmu bu saatten sonra

bozkurt187
30.03.2008, 11:28
bence pahali degil haydi yigidolar maca

NAUGHTYBOY58
30.03.2008, 12:42
Öğrenci Olanlar Var ße KArdeşim ßaşkan Ne Caßuk Unuttuki DErßilerde ßile ßilet Fiyatları Aynı Olacaktır ŞEklindekiş Açıklamalarını???

oNuR
30.03.2008, 13:07
bnce biLet fiyatLarı cok normal hatta az bile.3 büyüklerdeki taraftar sayısını baska hangi maçlarda tutturabilirki.tamam bazen bi kac maç stad tam doldurulabilir ama allah korusun alınan kötü bi sonuctan sora o sayı yarıya düşer.E geLen takımLArda bjk-fb-gs yani.destek olmaya gidilmese bile en azından aLex i deLgadoyu LincoLn ü görmeye gidenLer oLAbiLir...Takım sonucta 2. Lig de oynamıo.İzmirdeki karsıyaka macLarı biLe 20(kapaLı) ytL.buna rağmen kapalının neredeyse tamamı doluyo her maçta.ALtayda durum biraz farkLı.Karsıyaka kadr pahaLı oLmasa biLe aLtay macLArında öğrenciLEre özeL ibdirim uyguLanıo.Öğrenci kartı oLanlar 5 wea 10 ytL oLAn biLEtLEri 1 Lira ya aLabiLio.Öğrenci arkadasLAr fiyattan yakınıo.Sizde tepkinizi koyun,böyLe bi uyguLama isteyin(öğrenci arkadasLar),gerisi yönetime kaLmıs.uyguLAr uygulamaz..ama ne oLursa oLsun desteğinizi esirgemeyin.

yusuf_yusuf
30.03.2008, 16:42
ya bune şimdiden artı fıyatlar eğer ben ce çok kotu bu fiyatlar

Divriği58-
30.03.2008, 21:21
Öğrenci Olanlar Var ße KArdeşim ßaşkan Ne Caßuk Unuttuki DErßilerde ßile ßilet Fiyatları Aynı Olacaktır ŞEklindekiş Açıklamalarını???

ŞAMPİYONLUGA GİDEN YOLDA PARA LAZIM

PATRON
30.03.2008, 22:04
yaw herkes Sivasspor'a yardım diye bas bas bağırıyordu.Şimdi ne oldu aman bilet fiyatları çok yüksekmiş.

Yaw yüksek bulanlar maça falan gelmesin..Bu kadar basit..

_DeReBeYi_
30.03.2008, 22:19
buda nerden çıktı şimdi yaaaa

15 ytl ye maçmı olur. Napalım artık Tv'den izleyeceğiz. Kusura bakmasınlar da

siz tv den izleyin zaten stadda da olsanizda takima bi faydaniz yok :))) bagiran yok cosku yok tv den 5 ytl verirsiniz izlersiniz

sivsivfatih58
30.03.2008, 22:43
yav gardaşlar ben izmirden fatih yapmayın ya 10 ne 15 ne allah aşkına bende normal kazançlı biriyim ama feda olsun diyorum ben de tvde izliyorum mecburen fırsat olmuyo gitmeye ama sivasım için her türlü masrafa katlanıyorum bugün gider ama emin olun bi gün geri döner ne avrupa takımları gelcek sivasıma bunlar hep yatırım neyse allaha emanet olun

iskin_58
30.03.2008, 22:44
arkadaşlar maçta destek olan kişilerin çoğu genç arkadaşlardı.

inanın bana bu kişiler için en azından havuz tarafı daha ucuz yapılabilirdi.

bencede biletler zaten ucuz ama bu ücreti verip stada giren adamlarda zor destek verir takıma diye düşünüyorum. inşallah yanılırım.

bu final maçı maddi gücü yeten ve destek verecek herkes gelsin ve takımı çoştursun.

birde beşiktaşlılar sivassporluların arasına girmesin.fener maçında o tür kişiler vardı sırf carlos ve alex i izlemeye gelmişler.gelmesinler kardeşim ya.

sivsivfatih58
30.03.2008, 22:45
bide kardeşlerim ben forma falan almak istiyorum nasıl temin edebilirim biri bana bilgi versin izmirde satılan bi yer varmı

okyay58
30.03.2008, 22:53
bide kardeşlerim ben forma falan almak istiyorum nasıl temin edebilirim biri bana bilgi versin izmirde satılan bi yer varmı

kardeş forumda bi arama yaparsan bulabilirsin. büyükşehirlerde nasıl forma temin edilebileceği hakkında konular mevcuttu..

antik58
30.03.2008, 23:45
bazı arkadaslar bılet fıyatlarını cok bulmus tvden ızleyeceklermıs kusura bakmasınlarmıs!!! boyle taraftarlıkmı olur ya macın hasılatı bjknın cebıne gırmıyor yıne senın sehrının takımının kasasına gırıyor.yazık boyle taraftarlık olmaz her mac stadı doldurun artırmasınlar bunlarıda yıne sız yapıyorsunuz.sıkayet yok maca SİVASSPORu tutanlar gıtsın o yeter takımımıza...

ofozturk
31.03.2008, 06:58
arkadaşlar fiyatlar yüksek diye takımı yalnız bırakmayalım. bi sekilde bulalım. hayati maçlarımızdan bir tanesi. bizler sehir dışındayız gidemiyoruz bari sizler yalnız bırakmayın takımı.

abircan
31.03.2008, 15:41
bence bu maç kaçmaz , bu fiyatlar fena değil, doldurun, şampiyonu izliyorsunuz arkadaşlar

handsome5867
31.03.2008, 16:00
millet hemen yan çizmyee başlamış bile hani destek bi bilet paranızda mı yok yani her seye buluyosunuzda 2 haftada bir maç oluyo hemde beşiktaş maçı siradan bi maç deil. boş boş konuşuyosunuz iş içraata geldimi hiç kimse yok yan çiziyosunuz

sivaslitaner58
31.03.2008, 18:57
besiktas maci zor olacak ama insallah yeneriz bunuda

YuNuSPaSa58
01.04.2008, 00:10
ßiLet fiyatları gayet ucuz.. Kasımpaşa yönetimi ßizim maçta vip trißününü 150.ytLden sattı.. Keşke SİVAS'ta otursamda o maça gitsem. Bulmuşsunuz bunuyosunuz.. 15 ytL de neki 3 paket sigara içmeyiver sende kardeşim Çokmu yanii allah allah

YuNuSPaSa58
01.04.2008, 00:13
haa unutmadan ( Şampiyon oLucaz ßuna içimizdeki irLandaLıLar ßiLe enqel oLmayacak) haßerini oLsun;)

Yiğiter
01.04.2008, 09:55
fiyatlar gayet iyi..ama bu fiayt artırımının beşiktaş febe gese gibi maçlarda yağılmasına anlam veremiyorum...

tykinik58
01.04.2008, 10:42
ARKADAŞLAR DAKİKALARDIR SİVAS - BEŞİKTAŞ MAÇI BİLET FİYATLARI ELEŞTİRİLERİNİZİ TEESSÜFLE OKUYORUM. HATA EDİYORSUNUZ MAÇ BİLET FİYATLARI HİÇTE ÇOK DEĞİL ÇÜNKÜ DESTEK ZAMANINDA 5058'E GÖNDERİLEN SMS LERE BAKIN FİYASKO, UCUZ BİLETLİ MAÇLARDA GELEN SEYİRCİLERİN TEZAHÜRATLA DESTEKLERİNE BAKIN FİYASKO, SİVAS GOL ATINCA COŞUYOR, GOL VE POZİSYON YOKSA SEYİRCİ DE YOK TEZAHÜRATTA YOK DESTEK DE YOK. ONDAN SONRA SİVASSPOR FUTBOLCULARI TRİBÜNLERE KÜSTÜ MÜ DİYORUZ. EĞER SİVASSPOR'A DESTEĞİ GERÇEKTEN DÜŞÜNÜYORSANIZ ÖZELLİKLE BU SON HAFTALARDAKİ MAÇLARDA BİLET FİYATLARINI BAHANE ETMEDEN BİLETİMİZİ ALALIM STADA KOŞALIM. KUSURA BAKMAYIN DA BU HAFTA DA DİĞER MASRAFLARIMIZDAN KISALIM ÖZELLİKLE CANINIZA VE CEBİNİZE ZARAR VEREN "SİGARA"DAN KISALIM MAÇA GİDELİM SİVASSPORUMUZU ŞAMPİYONLUK YOLUNDA YALNIZ BIRAKMAYALIM. MÜMKÜN OLSA DA TÜM TARAFTARLARIMIZ SEZON BAŞINDA KOMBİNE BİLET ALABİLSE DE "TAM DESTEK HEP DESTEK" İLE SİVASSPOR'UMUZUN MADDİ MANEVİ VE TEZAHÜRATLA YANINDA OLSAK. HAYDİ YİĞİDOLAR İNANIYORUM GÜVENİYORUM SİZE SİVASSPOR'UMUZU BU YOLDA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA YALNIZ BIRAKMAYALIM. ÖYLE TV DE KAHVE KÖŞELERİNDE İZLEMEKLE DESTEK OLUNMAZ. HEPİNİZ STAD DA GÖRMEK ÜZERE SAYGILAR SUNUYOR STADDA BULUŞMAK ÜZERE.

DOCKA
01.04.2008, 12:10
yüksek fiyat düşük fiyat bilmem valla dün biletimi aldım pazar günü maçta maraton tribünde görüşmek va bağırmak suretiyle ses kısılması dileğiyle :D:D:D

izmirliyigido
01.04.2008, 12:32
ARKADAŞLAR DAKİKALARDIR SİVAS - BEŞİKTAŞ MAÇI BİLET FİYATLARI ELEŞTİRİLERİNİZİ TEESSÜFLE OKUYORUM. HATA EDİYORSUNUZ MAÇ BİLET FİYATLARI HİÇTE ÇOK DEĞİL ÇÜNKÜ DESTEK ZAMANINDA 5058'E GÖNDERİLEN SMS LERE BAKIN FİYASKO, UCUZ BİLETLİ MAÇLARDA GELEN SEYİRCİLERİN TEZAHÜRATLA DESTEKLERİNE BAKIN FİYASKO, SİVAS GOL ATINCA COŞUYOR, GOL VE POZİSYON YOKSA SEYİRCİ DE YOK TEZAHÜRATTA YOK DESTEK DE YOK. ONDAN SONRA SİVASSPOR FUTBOLCULARI TRİBÜNLERE KÜSTÜ MÜ DİYORUZ. EĞER SİVASSPOR'A DESTEĞİ GERÇEKTEN DÜŞÜNÜYORSANIZ ÖZELLİKLE BU SON HAFTALARDAKİ MAÇLARDA BİLET FİYATLARINI BAHANE ETMEDEN BİLETİMİZİ ALALIM STADA KOŞALIM. KUSURA BAKMAYIN DA BU HAFTA DA DİĞER MASRAFLARIMIZDAN KISALIM ÖZELLİKLE CANINIZA VE CEBİNİZE ZARAR VEREN "SİGARA"DAN KISALIM MAÇA GİDELİM SİVASSPORUMUZU ŞAMPİYONLUK YOLUNDA YALNIZ BIRAKMAYALIM. MÜMKÜN OLSA DA TÜM TARAFTARLARIMIZ SEZON BAŞINDA KOMBİNE BİLET ALABİLSE DE "TAM DESTEK HEP DESTEK" İLE SİVASSPOR'UMUZUN MADDİ MANEVİ VE TEZAHÜRATLA YANINDA OLSAK. HAYDİ YİĞİDOLAR İNANIYORUM GÜVENİYORUM SİZE SİVASSPOR'UMUZU BU YOLDA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA YALNIZ BIRAKMAYALIM. ÖYLE TV DE KAHVE KÖŞELERİNDE İZLEMEKLE DESTEK OLUNMAZ. HEPİNİZ STAD DA GÖRMEK ÜZERE SAYGILAR SUNUYOR STADDA BULUŞMAK ÜZERE.

KARDEŞİME KATILIYORUM. AĞZINA SAĞLIK. YERDEN GÖĞE HAKLISIN.. HAYDİ YİĞİDOLAR MAÇA, BU FIRSAT HER ZAMAN AYAĞIMIZA GELMEYEBİLİR.

.

akifeker
01.04.2008, 12:36
yüksek fiyat düşük fiyat bilmem valla dün biletimi aldım pazar günü maçta maraton tribünde görüşmek va bağırmak suretiyle ses kısılması dileğiyle :D:D:D

O OO O AHCI MARATONDASIN HEMİ BENDE VALLA GARDAN ALDIM MARATON BUTÇEMİ SARSARRR:D:D:D:D:D:DÖÜMÜNE SİVASSPORR

yigidomustafa58
01.04.2008, 16:21
biletler tükenmeden alın derim ben..