Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO`YA DESTEK

SivasSpor.Com
31.03.2008, 16:04
http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/destek2233.jpg

Romanya'da sayısal lotodan 9.3 milyon Avroluk ikramiye kazanan Sivaslı gurbetçi, Sivasspor'a 100 bin dolar maddi destekte bulundu.

2 ay önce Romanya'da sayısal lotodan 9.3 milyon Avro'luk rekor ikramiyeyi kazanarak ülkede tarihe geçen Sivaslı Ali Arslan, Kasımpaşa maçının ardından Sivasspor'a 100 bin dolar maddi destekte bulundu.

Sivas'tan 17 yıl önce çıktığı, Romanya'da açtığı firmanın yanı sıra başarılı çalışmaları, sosyal ve kültürel faaliyetlerde ve mağdurlara destekte de adından söz ettirdiği belirtilen Ali Arslan, Sivasspor'un 4-0 kazandığı Kasımpaşa maçının ardından Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Asbaşkan Erdal Sarılar ile bir araya gelerek kulübe 100 bin dolar bağış yaptı.

Sivaslı ve Sivassporlu olmaktan gurur duyduğunu, Sivasspor'un Turkcell Süper Ligi'ne çıkmasıyla birlikte Sivas adına marka haline gelen takımı desteklemek için karar verdiğini ifade eden Arslan, ''Sivaslıyım. Sivasspor'un hastasıyım. İmkanlarım ölçüsünde Romanya'dan gelerek maçlara gidiyorum. İstanbul'da oynanan tüm maçlara gittim. Sivasspor Sivas'ın markası oldu. Sivas adına Sivasspor'dan, Sivasspor'u bugüne getirenlerden Allah razı olsun'' diye konuştu.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve ekibine Sivas adına teşekkür eden Arslan, şöyle konuştu: ''İki ay önce Romanya'da sayısal lotodan 9.3 milyon Avro'luk rekor ikramiyeyi kazanarak ülkede tarihe geçtim. Benimle ilgili herkes bir şeyler konuştu. Ben iş adamıyım. Elbette kazandığım ödülü nasıl değerlendireceğimi çok iyi bilirim. Sivasspor benim takımım, benim yöremin takımı. Bu takıma her Sivaslı gibi benim de destekçi olmam gerekiyordu. Ben de Başkan Mecnun Otyakmaz'ı arayarak 100 bin dolar bağışta bulunmak istedim. İstanbul'a geldiğimde hem Kasımpaşa maçını izledim, maç sonrasında da destekte bulundum. Takımın başarısı ortada. Her Sivaslı bu takıma destekçi olmalı. Sözde değil, özde Sivaslılık ruhu ile herkes elinden geleni vermeli.''

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise Sivasspor'un sadece yönetim kurulunun değil, tüm Sivaslıların takımı olduğunu belirterek, ''Bu takıma nüfus cüzdanında 'Sivas' yazan herkesin destekçi olması gerekiyor. İş adamımız Ali Arslan'a teşekkür ediyoruz'' dedi.

GokhanTurna
31.03.2008, 16:04
http://www.sporx.com/images/1/29/5433_B_sivasspor_bagis001.jpg

Romanya'da sayısal lotodan 9.3 milyon Avroluk ikramiye kazanan Sivaslı gurbetçinin, Sivasspor'a 100 bin dolar maddi destekte bulunduğu bildirildi. 2 ay önce Romanya'da sayısal lotodan 9.3 milyon Avro'luk rekor ikramiyeyi kazanarak ülkede tarihe geçen Sivaslı Ali Arslan, Kasımpaşa maçının ardından Sivasspor'a 100 bin dolar maddi destekte bulundu.

Sivas'tan 17 yıl önce çıktığı, Romanya'da açtığı firmanın yanı sıra başarılı çalışmaları, sosyal ve kültürel faaliyetlerde ve mağdurlara destekte de adından söz ettirdiği belirtilen Ali Arslan, Sivasspor'un 4-0 kazandığı Kasımpaşa maçının ardından Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Asbaşkan Erdal Sarılar ile bir araya gelerek kulübe 100 bin dolar bağış yaptı.

Sivaslı ve Sivassporlu olmaktan gurur duyduğunu, Sivasspor'un Turkcell Süper Ligi'ne çıkmasıyla birlikte Sivas adına marka haline gelen takımı desteklemek için karar verdiğini ifade eden Arslan, ''Sivaslıyım. Sivasspor'un hastasıyım. İmkanlarım ölçüsünde Romanya'dan gelerek maçlara gidiyorum. İstanbul'da oynanan tüm maçlara gittim. Sivasspor Sivas'ın markası oldu. Sivas adına Sivasspor'dan, Sivasspor'u bugüne getirenlerden Allah razı olsun'' diye konuştu.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve ekibine Sivas adına teşekkür eden Arslan, şöyle konuştu: ''İki ay önce Romanya'da sayısal lotodan 9.3 milyon Avro'luk rekor ikramiyeyi kazanarak ülkede tarihe geçtim. Benimle ilgili herkes bir şeyler konuştu. Ben iş adamıyım. Elbette kazandığım ödülü nasıl değerlendireceğimi çok iyi bilirim. Sivasspor benim takımım, benim yöremin takımı. Bu takıma her Sivaslı gibi benim de destekçi olmam gerekiyordu. Ben de Başkan Mecnun Otyakmaz'ı arayarak 100 bin dolar bağışta bulunmak istedim. İstanbul'a geldiğimde hem Kasımpaşa maçını izledim, maç sonrasında da destekte bulundum. Takımın başarısı ortada. Her Sivaslı bu takıma destekçi olmalı. Sözde değil, özde Sivaslılık ruhu ile herkes elinden geleni vermeli.''

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise Sivasspor'un sadece yönetim kurulunun değil, tüm Sivaslıların takımı olduğunu belirterek, ''Bu takıma nüfus cüzdanında 'Sivas' yazan herkesin destekçi olması gerekiyor. İş adamımız Ali Arslan'a teşekkür ediyoruz'' dedi.

31.03.2008

Kaynak : AA

58 memo
31.03.2008, 16:14
Helal olsun senin gibi Sivaslıya
kesen bol olsun
Sivassporumuza sözde değil özde Sivaslı lazım
diğer işadamlarımızında desteklerini bekliyoruz..

GokhanTurna
31.03.2008, 16:20
Banada O Kadar Para Çıksa Ben Daha Fazla Verirdim...
Ama Nerde O Günler:D

OLCAY_58_AKKUS
31.03.2008, 16:37
bu işin azı çoğu yok bece herkes destek verse1 ytl verseler örneğin 7 milyon sivaslı düşünün ne kadar para olduğunu.ama neeerdeeee

akifeker
31.03.2008, 16:38
hiç vermeseydi daha ii olurdu bence adam kendinin reklamını yapmış
bana çıksa en az 3 milyon avro veriridimm

PATRON
31.03.2008, 16:47
bana çıksa en az 3 milyon avro veriridimm

yavaş gelde saçın başın dağılmasın :)

yıgıdokonya
31.03.2008, 17:10
yapsınlar yapsınlar 3 5 demeyın sızde yardım yapınnn

Medusa
31.03.2008, 17:16
miktarın önemi yok herkes öyle düşünse keşke :D

yigidoo
31.03.2008, 17:20
sanki karsininda cocuk kandiyor. Kazandigi paraya bak bir, birde verdigi paraya. yaziklar olsun Sivaslilara.

abdullah58
31.03.2008, 17:26
HICDE VERMEYE BILIRDI AMA YINEDE BEDEVADAN PARA KAZANDIN
9;3 MILYON EURO BU PARAYI ENAZ 500 BIN EURO YAPARAK DAHA IYI REKLAM YAPA BILIRDI
AMA INSALLAH DEVAMI DA GELIR
TESEKKÜRLER HEMSERIM
KAZANCIN BOL OLSUN
BEYPINARLI 58

akifeker
31.03.2008, 17:27
yavaş gelde saçın başın dağılmasın :)

çıktığı zaman görürsün senide görürüm sen canını sıkma çıktığı zamn beni ara isyankar gardaşş:D:D:D

sivaslı yıldız
Allah bütçemize bereket versin, para kazanan amcanında kesesine bin bereket..:)

Erman Toroğlu da Sivasspor' a destek vermeyen Sivas'lıları sezon sonu rezil edecem burdan dedi, daha ne kadar rezil olacaklarsa?..

akifeker
hemde ne yapacan o kadar parayı (haram haramm)

ahmet 1967
31.03.2008, 17:29
allah razı olsun boyle insanlara ihtiyac var

Bahattin
31.03.2008, 17:29
sizin gibi ulkesine sehrine ve spor alanina ilgi duyan herkese ornek teskil ediyorsunuz sivasli olmaniz bizim icin gurur verici bu jestinizden dolayi sizlere sonsuz tesk borc bilirim...

handsome5867
31.03.2008, 17:47
Helal olsun senin gibi Sivaslıya
kesen bol olsun
Sivassporumuza sözde değil özde Sivaslı lazım
diğer işadamlarımızında desteklerini bekliyoruz..Allah bereket versin :D

noname87
31.03.2008, 17:58
100 bin euro şuanki kurda en az 200 bin ytl sms kampanyasından kazanılandan daha fazla bazıları nedense gölge ediyor.

GokhanTurna
31.03.2008, 18:03
100 bin euro şuanki kurda en az 200 bin ytl sms kampanyasından kazanılandan daha fazla bazıları nedense gölge ediyor.

Kimse Gölge Etmez Yaw..Herkes Gırgırına Konusuo Burda...Adamdan Allah Razı Olsun..Rus Parası Ama Olsun:D

okan27ank
31.03.2008, 18:31
sivasa yapılan her kuruşun degeri vardır hemşerimizin biri bin olsun tebrik ederiz.. yapmayan zenginlerimiz utansın..

alacahanlı
31.03.2008, 18:33
bnece sivasın başka maçı olursa onuda yener

furky.b
31.03.2008, 18:35
Ya arkadaslar neyi tartisiyorsunuz adam neguzel vermis alla alla, herkesin kendine bagli bisey. illa 9 milyon kazandiysa yarisini veya bilmem nekadarini sivasa vermesi mi lagzim?

Gonlunden geceni vermis iste, 100000 lirayada sukur..o parayi dogru durust bi sms kampanyasindan topliyamiyoruz..

elbet bildigi vardir o adamin, belki o parayla fabrika veya baska bisi yapacaktir, ileride sivas a daha cok yardim( yatirim) yapmak icin..

dülger58
31.03.2008, 18:45
YARDIM YAPAN HERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN.YARDIMIN BÜYÜGÜ, KÜÇÜGÜ OLMAZ.HERKES KENDİ KESESİNE GÖRE YARDIM ETMELİ.BU TAKIM BİZİM TAKIMIMIZ.HERZAMAN DESTEK OLMALI.SİVASLI İŞ ADAMLARIMIZ TAM DESTEK OLSA BÜYÜK TAKIMLAR BİZİM YANIMIZDA KÜÇÜK KALIR..........

Abdullah DuMaN
31.03.2008, 19:00
TEBRİK EDERİM ....................

alper58
31.03.2008, 19:20
Ben tebrik etmiyorum arkadas hemen hemen 10 milyon avro çıkmıs vere vere 100 bin vermiş..tamam hiç de vermeyebilirdi diyosunuzda aldığı parayla verdiği parayı karsılastırdımızda ayıp oluyo bari kazandığı parayı sölemeseydiniz...haydan gelen para huya gider bari yarısını sivasspora verde huya gitmesin..

alpingen
31.03.2008, 19:25
bu işler gönül rızasıyla olur..allah 1 ytl verendende 1 milyon ytl verendende razı olsun.!!bu işin azı çoğu olmaz bu gönül işidir,memleket sevdası işidir..

Nihat71
31.03.2008, 19:27
9 milyon kazanan bir sivasspor'lu, en az şöyle bir milyon bağışlar.

Olmadı ben hemşo, ayıp ettin valla:-)

http://img297.imageshack.us/img297/2685/avatar147mb0.gif

sivassporummm58
31.03.2008, 19:35
Bravo.Bu örnek davranış, "ben Sivaslıyım" diyen işadamlarına ders olsun...

sivassporummm58
31.03.2008, 19:37
9 milyon kazanan bir sivasspor'lu, en az şöyle bir milyon bağışlar.

Olmadı ben hemşo, ayıp ettin valla:-)

http://img297.imageshack.us/img297/2685/avatar147mb0.gif

Arkadaşlar adam yine sivasspor a bağış yapmış elinde milyon dolarları var ve hiç bağış yapmayan işadamları varya bir de onları düşünsenize...

okan27ank
31.03.2008, 19:49
HERKES BİRLEŞMEDEN YANA DEMEKKİ ORTADA BİR LİDER EKSİKLİĞİ VAR . MEVCUT GRUPLARIN ÇEKİRDEK TARAFTARI VAR . MAÇLARA BİLETLİ GİRMEK ŞARTI İLE MARATON TÜRÜBÜNÜDE TEK BİR GRUP ALTINDA TOPLANALIM . BU GRUBA İSMİDE SİVASSPOR.COM DA OYLAMAYA SUNARAK BULALIM . SİTE YÖNETİCİMİZ RÜŞTÜ ABİYE BU KONUDA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR. KENDİSİNE HERKES SAYGI VE SEVGİ GÖSTERMEKTEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TARFTAR GRUPLARININ LİDERLERİ İLE TOPLANIP KİMSENİN HAKKINI YEMEDEN VE YENİ OLUŞACAK TRİBUNUN LİDERLİĞİNİDE KENDİSİ ÜSLENEREK BİR OLUŞUM İÇERİSİNE GİRELİM. HADİ ABİ YAP Bİ GÜZELLİK MADDİ MANEVİ SÖZ ARKANDAYIM.SİVASLI KARDEŞLERİM BU KONUYU DEGERLENDİRİRSENİZ VE DESTEK VERİRSENİZ İNANIN OLUR BU İŞ.
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN.

alper58
31.03.2008, 19:51
HERKES BİRLEŞMEDEN YANA DEMEKKİ ORTADA BİR LİDER EKSİKLİĞİ VAR . MEVCUT GRUPLARIN ÇEKİRDEK TARAFTARI VAR . MAÇLARA BİLETLİ GİRMEK ŞARTI İLE MARATON TÜRÜBÜNÜDE TEK BİR GRUP ALTINDA TOPLANALIM . BU GRUBA İSMİDE SİVASSPOR.COM DA OYLAMAYA SUNARAK BULALIM . SİTE YÖNETİCİMİZ RÜŞTÜ ABİYE BU KONUDA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR. KENDİSİNE HERKES SAYGI VE SEVGİ GÖSTERMEKTEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TARFTAR GRUPLARININ LİDERLERİ İLE TOPLANIP KİMSENİN HAKKINI YEMEDEN VE YENİ OLUŞACAK TRİBUNUN LİDERLİĞİNİDE KENDİSİ ÜSLENEREK BİR OLUŞUM İÇERİSİNE GİRELİM. HADİ ABİ YAP Bİ GÜZELLİK MADDİ MANEVİ SÖZ ARKANDAYIM.SİVASLI KARDEŞLERİM BU KONUYU DEGERLENDİRİRSENİZ VE DESTEK VERİRSENİZ İNANIN OLUR BU İŞ.
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN.

katılıyorum çok haklısın!!!herkes biraz tasın altına eline soksun!

okan27ank
31.03.2008, 19:56
SAĞOL KARDEŞ İLK TEŞEKÜR SENDEN GELDİ OLACAK BU İŞ OLMALI YOKSA KAYBEDEN SİVASSPOR OLUR...

alper58
31.03.2008, 19:58
bide teşşekür ediyim sana:D unutmusum:D

sivassporummm58
31.03.2008, 19:58
Kardeş konu dışına çıkmışsın böyle bir yorum yapacaksın bu konuyla ilgili bir forum aç oraya yazalım:)

okan27ank
31.03.2008, 20:00
NASIL AÇILACAGI KONUSUNDA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

sivassporummm58
31.03.2008, 20:03
NASIL AÇILACAGI KONUSUNDA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

kardeş anasayfadaki forum yazan yeri tıkla daha sonra önüne gelen konulardan birini seç ilgili olandan ve karşına konu aç diye bir şey çıkar orayı tıkla ve son olarak başlık ve yorumunu yaz:)

üsküdarli
31.03.2008, 20:07
bana ciksaydi hepsini verir baskan olurdum. talihli abimiz biraz pintiymis ama yinede helal olsun. bravo

semihkilic_58
31.03.2008, 20:11
helal olsun adama 100 bin dolar vermiş az diyen arkadaslar kimileri varki 5 ytl lik sms kampanyasına sms atmıyor buna ne demeli

samet yıldız
31.03.2008, 20:32
tşk ederizde
o kazandığı paranın yanında az kalıyor bee :D

EyüphanAydın
31.03.2008, 21:03
Hemşehrimiz'in Sadece Düşünmesi Yeter...

Gerçekten Böyle Düşünceli Hemşehrilerimiz Oldukça

Sırtımız Allahın İzniyle Hiç Yere Gelmez...

okyay58
31.03.2008, 21:10
Niye az olsun ki vermesi yeter. ki zaten 100 bin dolarda kötü bir para değil yani..

mnt3
31.03.2008, 22:03
sivasspor adestek veren hemşehrimize teşekkürler.tüm sivaslıların imkanları ölçüsünde kulübümüze destek olması lazım.yardım yapan hemşehrimiz için reklam yapıyor diyen arkadaşlar size soruyorum:imkanı olup yardım etmeyenler reklam olmasın diye mi yapmıyor?bence kim ne kadar yardım yaparsa yapsın tebrik etmeliyiz.

Engin58
31.03.2008, 22:14
ROMANYADAKI SIVASLI ISADAMINIZIN SIVASSPORUMUZA VERMIS OLDUGU DESTEKDEN DOLAYI TESEKKÜR EDERIZ.SAYGILARIMLA...

sivasli215
31.03.2008, 22:37
adamcağıza öncelikle tsk ederim
bazı kardeslerimiz miktarı az bulmuş,söylermisiniz bana su ana kadar kaç sms gönderdiniz takıma???
beyler,desteğin küçüğü büyüğü olmaz,o nedenle bu hemserimizi eleştirmek yerine ona tsk etmeye cağırıyorum sizleri
reklamla ne alakası var,coğu insan büyük ikramiye cıkınca ortadan kaybolur,ama bu adamcağız delikanlı gibi parasını da almış,sivasımıza destekte de bulunmuş
tekrar tskler hemşerim

adres58
31.03.2008, 22:57
Parayı az bulanlar 5058 e kaç defa mesaj yollamıştır acaba... Hey gidi yurdum insanı heyyy... Adam hiç vermese ne yapacaksınız acaba. 120 milyar para azmı arkadaşlarrr... Ne olursa olsun çıkarmış vermiş.. Adam Tv de yardım pampanyası yapıyor 500 ytl veriyor reklam için. Heralde reklamı olucak. Unutmayın bu tarz insanlardan bu yardımlar her zaman gelir.

XXCakir58
31.03.2008, 23:21
Bütün Sivasli is Adamlarindan destek bekliyoruz.
Helal olsun Sivasspor camisasina destek oldugun icin

58svs58
31.03.2008, 23:29
100 bin dolar iyi para Allah bereket versin ama az olmamışmı bu servete göre ama sen gelecek sene yine at bişeyler kesene bereket

albina58
01.04.2008, 05:06
Enterasan bir durum,şimdiye kadar hep desdek olunmasını,üç-beş farketmez derken,haberi okuduktan sonra iilk yorumlarda eleştri yapanları eleştirdim içimden.
Daha sonra yazıyı bir daha baştan okudum ve hafızamı biraz yokladıktan sonra;Bu paranın yaklaşık dört ay kadar evvel yılbaşından bir süre önce,romanya genelinde crismıs için çekilen loto dan çıkdığını,bir süre sonra işadamının ortadan kaybolduğunu hatırladım.
O zaman dahilinde,romanyaya 10 yıl kadar evvel yerleştiğini,romanya uyruklu birisiyle evlendiğini,kendi çapınca ticaretle uğraşan orta ölçekde bir esnaf olduğu film şeridi gibi hatırladım.
Şimdi rakama gelelim
9.130.000(Dokuz milyon yüzotuz) avro=
çapraz pariteden dolarA çevirelim=15.170.000 (Onbeşmilyon yüz yetmiş)
Ondokuz trilyon TL=Ondokuzmilyon YTL
Allah haydan gelen parayla daha zengin etsin.
Ama,haydan gelen bu paranın,huya gideceği bir yerde-yerlerde
100 000 dolar biraz hafif.

izmirliyigido
01.04.2008, 08:42
Toplam olarak düşündüğümüz 100 bin dolar iyi para ama, haydan gelen bu paranın ben kanını temzilemek için en az 1 milyon dolar vermeliydi ki para temzilensin. Yoksa bu tür paralar geldiği gibi aynı hızda geri çıkar. Hiç olmazsa SİVASSPOR'a bir faydası olurdu.

Bu arada diğer işadamlarımızında kulakları çınlasın (!).... Ve ayrıca bunu yazan arkadaşlardan kaç tanesi SMS atıyor diyen (adres58)arkadaşıma küçük hatırlatma yapayım. Ben her maçta, her gole her puana 1 SMS atıyorum. Bende bu kadar zenginim ne yapayım.

.

AYDIN1985
01.04.2008, 09:31
BÖYLE PARA OLMAZ OLSUN. YA ARKADASLAR SIZ IYIMISINIZ, ADAM HARAM YOLDAN PARA KAZANMIS, SIZDE PARANIN HARAM OLDUGUNU BILE BILE YOK ALLAH BEREKET VERSIN YOK KESEN BOL OLSUN, ALLAH RAZI OLSUN DIYORSUNUZ, BÖYLESI PARADAN ALLAH RAZI OLURMU. HARAM PARA INSANA MUTSUZLUK, DERT, BELA GETIRIR ALLAH GÖSTERMESIN. BU PARA SIVASSPORUMUZA FAYDA DEGIL ZARARDIR. BENI BAGISLAYIN BENIM GÖRÜSÜM BÖYLEDIR GARDASLAR

NİHAT_EKİCİ
01.04.2008, 10:15
ADAM 100 EURO YANİ 200 MİLYAR YARDIM ETTİ, BUNU HERKES YAPAMAZ, NASILSA BUNU BİLE ELEŞTİRİYORLAR AZ DİYE O ZAMAN SİZDE İMKANINIZ KADAR VERİNDE GÖRELİM BUNLARI YAZAN ARKADAŞLAR HİÇ 5 YTL.YARDIMDA BULUNDULARMI ACABA

yigidomustafa58
01.04.2008, 16:22
Allah razı olsun ne diyelim...

altuntas58
01.04.2008, 17:17
Gurbetci kardeşimizden allah razı olsun hiç vermese ne diyecektik sağolsun var olsun 100 bin dolarda az para değil herkes bu bu gurbetci kardeşimiz gibi olsa sivassporumuzun sırtı yere gelmez

slasher//z
01.04.2008, 17:45
LOTODAN CIKAN PARANIN 93 DE BİR İNİ WEREREK COK DA BUYUK BİŞİ YAPMAMIŞ BENCE AMA YINE DE SAĞOLSUN TABİ Kİ..
AZ COK DEMEDEN WERMEK EN GUZELİ TABİ..

007furkan1994
01.04.2008, 17:47
yiğidoya şampiyonluk yolunda maddi manevi destek hap destek tam destek
www.furkankoca.com.tr.tchttp://www.furkankoca.com.tr.tc

gurselyildirim
01.04.2008, 17:57
sivasli hemserime tesekkur ederim bagislarindan dolayi herkesin boyle duyarli olmasi katkida bulunmasi gerekir maddi veya manevi tutarin onemi yok yeterki bagislansi. tekrar tesekkurler hemserim.

yerliturkuaz
01.04.2008, 20:28
SAOLSUN VAROLSUN İŞADAMIMIZA ADAM AZ OLSUN DEMEMİŞ AZDA OLSUN VERMİŞ BİŞİLER DİĞER VERMEYENLER ALSINLARDA OKUSUNLAR BU HABERİ OKUSUNLARDA UTANSINLAR BİRAZ...

58 EFENDİ 34
01.04.2008, 20:58
Arkadaşlar elştiri yaparken biraz insaflı olalım
insanlarımızın kalbini kırarak,küstürek biryere varamayız.
kaldıki hemşehrimizin yaptığıbağış koskoca sivas camiasının
yaptığı s.m.s kampanyasına eşit miktarda yardımyapıyor,
bunun karşılığı olarak eleştiri alıyor...el insaf.
ben olsam şöyle yapardım,böyle yapardım!!bunlar boş laflar.