Orijinalini görmek için tıklayınız : TEK LİDER TEK TİRÜBÜN

okan27ank
31.03.2008, 21:11
DUYUN BU SESİ........
HERKES BİRLEŞMEDEN YANA DEMEKKİ ORTADA BİR LİDER EKSİKLİĞİ VAR . MEVCUT GRUPLARIN ÇEKİRDEK TARAFTARI VAR . MAÇLARA BİLETLİ GİRMEK ŞARTI İLE MARATON TÜRÜBÜNÜDE TEK BİR GRUP ALTINDA TOPLANALIM . BU GRUBA İSMİDE SİVASSPOR.COM DA OYLAMAYA SUNARAK BULALIM . SİTE YÖNETİCİMİZ RÜŞTÜ ABİYE BU KONUDA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR. KENDİSİNE HERKES SAYGI VE SEVGİ GÖSTERMEKTEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TARFTAR GRUPLARININ LİDERLERİ İLE TOPLANIP KİMSENİN HAKKINI YEMEDEN VE YENİ OLUŞACAK TRİBUNUN LİDERLİĞİNİDE KENDİSİ ÜSLENEREK BİR OLUŞUM İÇERİSİNE GİRELİM. HADİ ABİ YAP Bİ GÜZELLİK MADDİ MANEVİ SÖZ ARKANDAYIM.SİVASLI KARDEŞLERİM BU KONUYU DEGERLENDİRİRSENİZ VE DESTEK VERİRSENİZ İNANIN OLUR BU İŞ.
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN.

okan27ank
31.03.2008, 21:37
HERŞEY SİVAS SPOR İÇİN UNUTMAYIN...

tanju_58
31.03.2008, 21:40
herkes aylardır aynı şeyleri tekrarlıyor ama birtürlü birisi çıkıpta hadi birleşelim demiyor.ney bekleniyor.grupların en kısa sürede bir araya gelmesi lazım...

yigidoo
31.03.2008, 21:43
Bu iste menfat oldugu sürece hic bir zaman yan yana gelmeyiz bizler.Cok degerli baskan buna bir el atmali,Aynen Aziz yildirim gibi yoksa hic bir sey olmaz.

okan27ank
31.03.2008, 21:47
YAPSA YAPSA BUNU RÜŞTÜ ABİ YAPAR... ÖYLEMİ ABİ_?

okyay58
31.03.2008, 22:06
Bildiğim kadarıyla Rüştü Elmas Türkiye'de değil ki nasıl grup lideri yapacaksınız :confused:

gardasin.58
31.03.2008, 22:34
DUYUN BU SESİ........
HERKES BİRLEŞMEDEN YANA DEMEKKİ ORTADA BİR LİDER EKSİKLİĞİ VAR . MEVCUT GRUPLARIN ÇEKİRDEK TARAFTARI VAR . MAÇLARA BİLETLİ GİRMEK ŞARTI İLE MARATON TÜRÜBÜNÜDE TEK BİR GRUP ALTINDA TOPLANALIM . BU GRUBA İSMİDE SİVASSPOR.COM DA OYLAMAYA SUNARAK BULALIM . SİTE YÖNETİCİMİZ RÜŞTÜ ABİYE BU KONUDA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR. KENDİSİNE HERKES SAYGI VE SEVGİ GÖSTERMEKTEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TARFTAR GRUPLARININ LİDERLERİ İLE TOPLANIP KİMSENİN HAKKINI YEMEDEN VE YENİ OLUŞACAK TRİBUNUN LİDERLİĞİNİDE KENDİSİ ÜSLENEREK BİR OLUŞUM İÇERİSİNE GİRELİM. HADİ ABİ YAP Bİ GÜZELLİK MADDİ MANEVİ SÖZ ARKANDAYIM.SİVASLI KARDEŞLERİM BU KONUYU DEGERLENDİRİRSENİZ VE DESTEK VERİRSENİZ İNANIN OLUR BU İŞ.
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN.

RÜŞTÜ ELMAS ALMANYADA GARDAŞ ONUN İŞİ BAŞINDAN AŞMIŞ
SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN HERKES ONUN KADAR ÇABA GÖSTERMİŞ OLSA İDİ
BU SORUNLARI BU GÜN TARTIŞMIYOR OLURDUK.
KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR BU SORUNLARI SİVASDA OLANLAR VE YÖNETİM'LE OTURUP ENİNE BOYUNA KONUŞUP ÇÖZMENİZ EN DOĞRUSU.

badboysefaa
31.03.2008, 22:34
bu gruplardan hiç bişi olmaz bence

okan27ank
31.03.2008, 23:00
bunu bilmiyordum cahilliğime verin ozaman isim söyleyin..

sivasli215
31.03.2008, 23:45
başkan artık bu işe el atmalı
bu işi başkandan baskası ya-pa-mazzz

furky.b
01.04.2008, 00:13
Madem Bu Guruplar Birlesmiyor..Yeni bir BUYUK grup acilsin!

Duhan58
01.04.2008, 00:19
nerde rüştü abiniz konuyla hiç ilgilenmemiş
paralı olayına hiç kimse geleceğinide sanmıyorum arkadaşar
isteyen kızsın bana ama bunlar gerçekler boşuna uğraşmayın herkes iş güç peşinde taraftar grubu ile kimse ilgilenemez

reis25
01.04.2008, 14:16
Madem Bu Guruplar Birlesmiyor..Yeni bir BUYUK grup acilsin!

kardeş önçelikle slm herkese ya senin gözlerin kör yada bilmiyorsun ya ne yapmaya çalışıyorsun anlayamadım var olan şeyi nneden görmüyorsun arkadaş bekleyin görün sabır sabır sabır tekrar herkese slm allaha emanet olun yigido gençlik

semihkilic_58
01.04.2008, 15:12
bencede artık birleşilmeli ya gruplar küçük yeteri kadar destek verilemıyor takıma helekı maraton bolumune eger birleşirse süper olur takımı iyi ateşleriz

bozkurt187
01.04.2008, 15:33
ya arkadaslar hep ayn konulari aciyorsunuz

muhendis58
01.04.2008, 15:55
eğer birleşme gerçekleşirse sponsor olabilirim bilginize çünkü artık ddevir profesyonel taraftarlık devri şampiyon sivasspora layık taraftar grubunu kurmalıyız gerekırse birleşipiçimizden birini yönetime dahi sokmalıyız ne diyorsunuz

OLCAY_58_AKKUS
01.04.2008, 15:56
bu işi burdaki sivasta sevilen sayılan biri yapar her şey düzene girdikten sonra zaten kendi kendine işler devam eder.Konya maçındaki yahya bey bence bu işi çözer.Hatta gurup ismi düşünmeye bile gerek yok hazır çünkü ^^YİĞİDOLAR^^ VARMI DAHA ÖTESİ BU İŞİN

EyüphanAydın
01.04.2008, 16:02
Bence İlk Önce Bir Trübün Atağa Çıkarsa,

Bence Geriside Gelicek,Ardıda Gelicektir.

Ancak Herşey Naz Gibi Bişey Birazda Çekingenlik

Diye Düşünüyorum..

okan27ank
01.04.2008, 21:41
lider kim olsun_? fikir veriniz..

Abdullah DuMaN
11.04.2008, 08:39
DUYUN BU SESİ........
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN.

BİRLEŞMEDEN KUVVET OLMAYACAK ZATEN GÖRECEKSİNİZ BJK FB GS GİBİ TEK GRUP