Orijinalini görmek için tıklayınız : BU KADARIDA OLMAZZ

akifeker
01.04.2008, 12:41
sivassporun 3 buyuklerle maçı olduğu zaman misafir trübüne giden sivaslı lara sesleniyorum
yapmayın etmeyin yaw bu kadar olmaz kendi memleketinzin takımı şampiyonluğa oynuyo siz buyukleri desteklıyosunuz.

(bugun sabah okulda arkadaş yanıma geldi dediki stadyum da ki ankete oy attım dedi bende sevindim sivas bi oy aldı dedim.ama arkadaş 3 buyuklerden birine attım diyince ben fıttrıdm yaw elin takımına niye oy atıyon şampıyonluğa oynayan bi takımın varsa bu işler böyle gitmez hep beraber birlik olmalıyız birbirimize destek çıkmalıyız
unutmayınki her şey sivasspor için en buyuk sivasspor)

arkadaşlar bu konu hakkında yorumsuz kalmayın yorumlarınız beklıyorum

fatihgn
01.04.2008, 12:45
ewt arkadaşım doğru sölüon büyük sivasımız dururken ist takımlarına oy vermek çok saçmalık bide sivaslıysa bu şahıslar trbyszlktr

akifeker
01.04.2008, 12:52
ewt arkadaşım doğru sölüon büyük sivasımız dururken ist takımlarına oy vermek çok saçmalık bide sivaslıysa bu şahıslar trbyszlktr

EWT YAW SİVASLILAR BUNLARI SÖYLEYENLER BEN BİZZAT ŞAHİT OLDUM:mad::mad::mad:

kadir984
01.04.2008, 12:55
İŞTE TÜM BUNLARA İNAT SİVASIMIZ ŞAMPİYON OLACAK . BIRAKIN HERKES İSTEDİĞİ YERE VERSİN

akifeker
01.04.2008, 13:15
ARKADAŞLAR BU KONUDA NEDEN SESSİZSİNİZ ANLAMADIMM

sivasli215
01.04.2008, 13:22
bu insanlar zaten bizim maçlarımıza da gelmiyorlardır,gelselerde çekirdek çitlerler ancak
her yerde var kardesim bu 3 büyük sevdası!ama senin takımın su an onlara kafa tutmuş,tüm anadolunun gönlünü kazanmış,herkes inanki önce kendi takımı,olmazsa sivasspor şampiyon olsun diyor
yani gönüllerin sampiyonu olmuşuz şimdiden!
boşverin kardeslerim,biz bize yeteriz,inşallah şampiyon olarak herkese en iyi cevabı verip utandıracağız onları...

Engin58
01.04.2008, 13:25
***SIVASSPOR DENDINMI AKAN SULAR DURUR BIR SIVASLI OLARAK SIVASSPORUMUZ HER ZAMAN HER YERDE TAM DESTEK HEP DESTEK VARSADA YOKSADA ***SIVASSPORDAN BASKA TAKIMDA TANIMAM.SAYGILARIMLA...

sivasli215
01.04.2008, 13:33
Stadyum Anket

1 - Turkcell Süper Lig'de şampiyon kim olur?
Kullanılan Oy Sayısı = 58013
Beşiktaş %3,9

Fenerbahçe %32,1

Galatasaray %31,6

Sivasspor %32,4

kardesler ,1 oy daha verdiiim ve öne gectik :)
hadi desteğe devam

salihak
01.04.2008, 14:06
bazıları diyor sivasspor şampiyon olamaz . arkadaşlar siz sivaslı olup takımımızın şampiyon olacağına inanıp destek olmazsak kim inanır zaten biz biribirimize kenetlenip bağlansak lig tv trabzonsporun değil sivassporun malarını verirdi haydi bir olalım şampiyonluğa kendimiz inanalım

meteada
01.04.2008, 14:52
SİVASLIYIM DİYE HER YERDE ÖVÜNEN, ANCAK BAŞKA TAKIMI DESTEKLEYENLER LÜTFEN KENDİNİZE GELİN. BIRAKIN ŞU RENGİ BU RENGİ HERKESİN HALA KABULLENEMEDİĞİ GERÇEK ŞAMPİYON SİVASSPORUMUZU HEP BİRLİKTE HEMDE COŞKULU BİR ŞEKİLDE DESTEKLEYELİM...

semihkilic_58
01.04.2008, 15:14
arkadaşlar sivasa sivaslıdan başka sahip cıkmaz bizim desteklemedigimiz takımımızı kım destekleyecek biz sivassporumuza sahip cıkalım bırakın istanbul takımlarını

akifeker
02.04.2008, 12:29
bazıları diyor sivasspor şampiyon olamaz . arkadaşlar siz sivaslı olup takımımızın şampiyon olacağına inanıp destek olmazsak kim inanır zaten biz biribirimize kenetlenip bağlansak lig tv trabzonsporun değil sivassporun malarını verirdi haydi bir olalım şampiyonluğa kendimiz inanalım

sivasspor şampıyon olamaz diyenlere sezon sonunda göstereceğiz bırakn milleti kimse inanmassa inanmasın biz inanalım yeter şampıyon olamasaak ta şampıyonlar ligine gider türkiyyeyi paşa paşa temsil ederiz(3 buyukler gibi ondan bundan 8 tane 5 tane yer gelmeyiz):D

yusuf_yusuf
02.04.2008, 12:32
her kes nederse desın sivasspor sampıyon olur olur ve olacak

S1vasLee
02.04.2008, 13:05
çok haklısın akifeker :d ..................

KÖYLÜM_58
02.04.2008, 13:35
TÜM ANADOLU SİVASI DESTEKLERKEN BEN BÜYÜKLERİ TUTUYORUM DİYEN BİR SİVASLI İSTEMİYORUM EVET GÖNLÜNDE BİR TAKIM VARDIR AMA BUGÜN ŞAPIYONLUGA İNANMIŞ HER ŞEYİYLE GURUR DUYDUGUMUZ BİR MEMLEKETİMİZ VE TAKIMIMIZ VAR BİR MANEVİ DESTEKTİR TAKIMA MORALDİR LÜTFEN YİĞİT VE YİĞİDOYA YAKIŞAN BUDUR.ALLAHA EMENET OLUN SİVASIMA BAŞARILAR.

altuntas58
02.04.2008, 13:53
Sivasspor dururken başka takımlara gönül verenlerin Sivaslılığından şüphe ederim her yönüyle mükemmel bir takımımız varken neden başka takımların peşinden giderler anlamak mümkün değil bir gönülde iki aşk yaşanmaz
BAŞKA SİVASSPOR YOK SAHİP CIKALIM

3258murat
02.04.2008, 13:58
GARDAŞLARIM Bir yiğidin gönlünde 2 sevgili olmaz.
Yiğido tam sever, yarım sevmez.
İnanan destekler, inanmayan desteklemez
Türkiye vatanımız, Sivas memleketimiz ...
Nice Sivaslı olmayıp da Sivassporu destekleyen kardeşlerim, bizim gözümüzde Sivasspordan başka takımı da tutan Sivaslılardan daha çok Sivaslıdır. Saygılar...Sevgiler...

sivassporummm58
02.04.2008, 14:24
Delikanlı adamın takımı nüfus cüzdanında yazar,ALAYINA İSYAN ÖLMÜMNE SİVAS!!!

akifeker
02.04.2008, 14:42
terminatormehmetyldzte2
en buyuk sivassporr

bozkurt187
02.04.2008, 15:20
evet misafir trübünlere giden sivaslilar gercek sivasli degiller

TS58
05.04.2008, 11:25
isteyen isteyen takımı tutmakta serbesttir.Zorla güzellik olmaz.

sivsivfatih58
05.04.2008, 11:34
ne diyelim be krdeş bu insanlara hiç bişi yaramaz bilmezki sivasın şampıyonluğu sivasa neler getrcek sivasımz gelişcek bilmez bilmez boş eğitim alan bi insan o arkkadaş demmekki

altuntas58
05.04.2008, 11:55
Ben böyle yapılacağına ihtimal vermiyorum sivasspor şampiyonluğa oynarken sivaslıyım diyen bjk trbünlerinde mac izleyip kendi şehrinin takımına küfür etmezler diye düşünüyorum

jakobieen
05.04.2008, 12:24
Ben böyle yapılacağına ihtimal vermiyorum sivasspor şampiyonluğa oynarken sivaslıyım diyen bjk trbünlerinde mac izleyip kendi şehrinin takımına küfür etmezler diye düşünüyorum

bende aynı şekilde düşünüyorum.. merak etmeyin arkadaşlar o bahsettiğiniz sivaslılar bi elin parmak sayısını geçmez..

abdullah58
05.04.2008, 12:34
BEN ALMANYADAN KALKIP SIVASA MACA GITMISTIM 2 YIL ÖNCEKI(2-3 YENILDIGIMIZ
FENERBAHCE-SIVAS) MACINA SIVASTAKI FENERBAHCELILERI GÖRÜNCE SASIRDIM
TAMAM HERKES 3 BÜYÜKLERDEN BIRINI SEVER VEYA TUTAR AMA SIMDI BÜTÜN DÜNYANIN TAKDIR ETTIGI VE TÜRKIYENIN IMRENDIGI BIR SIVASSPOR VAR
NE DEMIS( ÜSTAD VERME DÜNYALARI ALSANDA BU VATANI)
SENDE SIVASINA BÖYLE SAHIP CIK
BEYLINARLI 58

ADNANDEMIRISIK
05.04.2008, 12:46
NÜFUS CÜZDANINDA NERE YAZIYORSA OTAKIMI TUTUN BAŞKASINI SİVASTA DESTEKLEYENE YAZIKLAR OLSUN EN BÜYÜK SİVAS

emre karatepe
05.04.2008, 13:00
ya arkadaslar boyle yapanların sıvaslı oldugu mecul ya bende bjklıyım ama SIVASLIYIM

emre karatepe
05.04.2008, 13:01
BENIM ICIN SIVASIM HERSEYDEN ONEMLI BASLAMISIM BJKYE SIVASIM DURURKEN BJK TRUBUNUNDE NE ISIM VAR BOYLE YAPANLAR BENCE KANSIZDIR

alperen5841
05.04.2008, 13:02
ARKADAŞIM AKLI BAŞINDA HER SİVASLI SİVASA OY VERİR AKIL SAĞLIK LARINA Bİ BAKTIRSINLAR YADA ÇAKAL BUNLAR SİVASTAN BİLDİĞİM ÇAKAL ÇIKMAZ. (EN HAFİFLETE BİLDİĞİM ŞEKLİ BU )

izmirliyiğido35
05.04.2008, 13:03
herkes desteklediği takıma oy verebilir oraya oyvermekle takım şampiyon olmazki ama yanlış bir hareket
söz konusu SİVASSPOR ise gerisi teferruattır.
ŞAMPİYON SİVASSPOR

nuri_58
05.04.2008, 13:06
herkes istediği takımı tutabilir...istediği takıma oy verebilir...ama Sivaslı biri Sivasspor'a oy vermeli bnce...

RK sTyLa 58
05.04.2008, 13:57
Ben Fenerbahceliyim aslinda ama SiVasSpor hep ilk gelir benim icin Fb-SiVas oynadi zaman sivasi tutarim FB-GS-BJK hepsi istanbul takimlari onlar sampiyon olmus takimlar biz asil sivasli olarak hep sivas i desteklememiz lazim bazi sivaslilar genede istanbul takimlarini destekliyor

akifeker
05.04.2008, 13:59
isteyen isteyen takımı tutmakta serbesttir.Zorla güzellik olmaz.

isteyen istediğini tutsun canım banane bana koyan tek şey sivasspor kazanınca en buyuk sivas şampıyon sivas deyip ondan sonra lafından dönenlere

----------------------------------
gurbetteki sivasslılar pazar günü akaşamı bekleyin sivaas-bjk resimleri benden
----------------------------------

akifeker
05.04.2008, 15:13
yarınki sivas-bjk maıçı fotoğrfları bendennnnnn:)

ofgurleyuk78
05.04.2008, 15:21
İçimizdeki asalaklardan kurtulmak lazım ama nasıl.

akifeker
05.04.2008, 18:07
böyle şey olurmu yaaw ben fb lıyım ama aslında sivassporluyum böyle şey olmaz arkadaşlar
sivaslıysan ki takımında şampıyonluğa oynuyosa tabiki sivasspora destek vereceksinn

fatihada58
05.04.2008, 18:21
OOOOOOOOOO ben bi yerimi defalarca yırttım 70 tane mesajım vardır ve hep bunlarla ilgilidir.Öle bi konu hakkında o hayırlı olsun vs boş yere yazmamışımdır.Lakin artık sıktı walla yahu napaılm yani naziler gibi mi yapalım?Tamam tutun istediğiniz takımı ama gelipte fenerbahçeliyim ama sivası tutuyorum demeyin ya akıl kabul edermi böylebirşeyi?Haaa 3 yıl önce sivasspor yoktu süperligde o zaman tutuyordun neyse çünkü olmayan bişeyi tutamazsın orda.Ama şimdi niye tutyosunuz o istanbul takımlarını anlamıyorum.Bu konuda en güzel lafı teksas grubu söylemişti bursalı köpekler istanbulu destekler demişlerdi.Neyse anlayan anladı Allah emanet olun Tanrı türkü korusun ve yüceltsin...

akifeker
05.04.2008, 18:26
OOOOOOOOOO ben bi yerimi defalarca yırttım 70 tane mesajım vardır ve hep bunlarla ilgilidir.Öle bi konu hakkında o hayırlı olsun vs boş yere yazmamışımdır.Lakin artık sıktı walla yahu napaılm yani naziler gibi mi yapalım?Tamam tutun istediğiniz takımı ama gelipte fenerbahçeliyim ama sivası tutuyorum demeyin ya akıl kabul edermi böylebirşeyi?Haaa 3 yıl önce sivasspor yoktu süperligde o zaman tutuyordun neyse çünkü olmayan bişeyi tutamazsın orda.Ama şimdi niye tutyosunuz o istanbul takımlarını anlamıyorum.Bu konuda en güzel lafı teksas grubu söylemişti bursalı köpekler istanbulu destekler demişlerdi.Neyse anlayan anladı Allah emanet olun Tanrı türkü korusun ve yüceltsin...

sana %100 katılıyorum abi
sivaslı yğidolarda böyle der
sivaslı köpekler istanbulu destekler:mad:

kadir20
05.04.2008, 18:30
hayret bisey gercekten!birakin sampiyonluga oynamayi birinci ligte olmasi bile SIVASSPOR a destek vermemeiz icin bi neden,iste böyleleri gibi oldugu icin üc büyüklerden baska sampiyon cikmiyor,böyle gözleri kör arkadaslri siddetle kiniyorum...

mustafa yiğit
05.04.2008, 19:07
ONLAR GERÇEK SİVASLI DEYİL OLAMAZLARDA ZATEN SAHTE SİVASLI YALANDAN GERÇEK SİVASLI YİĞİTTİR MERTTİR ******** DEYİLDİR

etzel1967
05.04.2008, 19:53
sivaslıyız...sivassporluyuz... Allahın izni ile yarın bjk yi devireceğiz...

sivasli215
05.04.2008, 21:14
bu lig bitmiştir arkadaslar,bu hakemlerle sivasspor sampiyon olamaz!
şampiyonun fener olduğunu resmen ilan ettiler
yazıklar olsun

akifeker
05.04.2008, 21:20
bu lig bitmiştir arkadaslar,bu hakemlerle sivasspor sampiyon olamaz!
şampiyonun fener olduğunu resmen ilan ettiler
yazıklar olsun

bence birazda suç kayseride 90+5 de golmü yenir gerç, semih gibi bi ball oyuncusu olursa 90+15 te bile atarlar bunlar kararlaştırmışler bu sene fener şampıyonn
ama biz sonuna kadar şampıyonluğu kovalayacağız

submarıneyıgıdo
05.04.2008, 21:31
GERCEKTENDE SİVASLIYIM DEYIPTE SİVASDA OTURUPTA LOJMANLAR FIRININDAN EKMEK ALIPTA KEPENEK SUYUNDAN İÇİPTE BELEDIYE ÇARŞISINDA GEZIPTE BİTİRİM ZEKİNİN DÜKKANINDAN SİGARA ALIPTA SICAGIN YAKIPTA SERİNLEMEK MAKSADIYLA CIBIRLAR PARKINDA OYUTUPTA GEL GARDAS SANA BİR ETLİ EKMEK DOKTURUP YİYEK DEYİPTE BEN YOK GARDASIM HALA FENERLİYİM BEN HALA GS LİYİM BEN HALA BJK LIYIM DİYEN VARSA ONLARA SÖZÜM YOK AMA MEMLEKETIN EKMEGİNİ YIYIP SUYUNU İÇİPTE FENER GS BJK TRIBUNUNDE OTURUYOSA BUNU NE ALLAH KABUL EDER NEDE KUL YAZIKLAR OLSUN OLE SİVASLIYA O SİVASLI OLAMAZ OLAMAZ OLAMAZ BUYURSUN YARIN BJK TRIBUNUNDE OTURSUN BİRAZCIK OLSUN UTANMASI VARSA....

EGER KONU SİVASSPOR İSE GERİSİ TEFERRUATTIR......
EGER KONU SİVASSPOR İSE GERİSİ TEFERRUATIR....

akifeker
05.04.2008, 21:33
GERCEKTENDE SİVASLIYIM DEYIPTE SİVASDA OTURUPTA LOJMANLAR FIRININDAN EKMEK ALIPTA KEPENEK SUYUNDAN İÇİPTE BELEDIYE ÇARŞISINDA GEZIPTE BİTİRİM ZEKİNİN DÜKKANINDAN SİGARA ALIPTA SICAGIN YAKIPTA SERİNLEMEK MAKSADIYLA CIBIRLAR PARKINDA OYUTUPTA GEL GARDAS SANA BİR ETLİ EKMEK DOKTURUP YİYEK DEYİPTE BEN YOK GARDASIM HALA FENERLİYİM BEN HALA GS LİYİM BEN HALA BJK LIYIM DİYEN VARSA ONLARA SÖZÜM YOK AMA MEMLEKETIN EKMEGİNİ YIYIP SUYUNU İÇİPTE FENER GS BJK TRIBUNUNDE OTURUYOSA BUNU NE ALLAH KABUL EDER NEDE KUL YAZIKLAR OLSUN OLE SİVASLIYA O SİVASLI OLAMAZ OLAMAZ OLAMAZ BUYURSUN YARIN BJK TRIBUNUNDE OTURSUN BİRAZCIK OLSUN UTANMASI VARSA....

hll be reis tüylerim diken diken oldu:D:D:D:D:D

sivas_kangallı
05.04.2008, 21:34
bu kadar olmaz böyle saçmalık görmedim olmayan penaltıya penaltı veriyor dk 90+5 uzatma fener 96 da gol atıyor helal olsun türkiye hakemlerine...

sivassporummm58
06.04.2008, 11:19
BAZILARI ÇIKMIŞ SİVASSPORLUYUM DİYEREK ÜÇ BÜYÜKLERİ SAVUNUYOR.ULAN BURASI SİVASSPORUN SİTESİ, YA BU TAKIMLARDAN BİRİNİ TUTACAKSIN YA DA SİVASSPOR U BIRAKACAKSIN.BURDA TEK BÜYÜK VAR O DA SİVASSPOR.BİZ SİVASSPORLUYUZ ÖLÜMÜNE VE HER ZAMAN SİVASPORLULUĞUNDAN UTANAN VARSA HEMEN KENDİNİ SOYUTLAMALIDIR VE ARAMIZA GİRMEMELİDİR.DİĞER KLUPLERE SAYGIMIZ VAR AMA SİVASSPOR ŞEMSİYESİ ALTINA GİRİP DİĞER KLÜPLERİ DESTEKLEMEK EN BÜYÜK ŞE.REFSİZLİKTİR...

yigido_sampiyon
06.04.2008, 12:02

valla kardeş kendimi mesajını okurken sivasta zannetim bir an için...
sağolasın

TS58
06.04.2008, 12:05
Kimsenin takım tutma özgürlüğünü engelleyemeyiz.Ama iki yüzlülüğe hayır.
Hiç değilse Sivas ile oynanan maçlarda rakip tutulmamalı.Zaten ya BJK'li ya da SİVAS'lıdır.Önemli olan vicdan.

ademgoze
06.04.2008, 12:21
arkadaşlar bu konu çok gündeme geliyor artık öyle güzel yerdeyizki kıymetini bilmiyoruz ilerde bugunleri hiç unutmuycaz ama halk olarak bir türlü havaya giremedik bunun türlüce sorunları var ama artık tek takım tutmak lazım ama buna geçemeyen arkadaşlar var hala iki takım tutuyor bunları kazanmamız gerekiyor artık sizin kalbinizdede tek takım olsun dilegiyle

akifeker
06.04.2008, 12:35
yiğidolar bu saatten sonra birlik olup şampıyonluğa emin adımlarla gitmemiz lazım

ferhat_58_oğuz
06.04.2008, 12:56
sivaslı olupta başka takımı tutuyosan vay haline senin mutlaka tedaviye ihtiyacın var demektir hemen kanını kontrol ettirip değiştirmen gerekli

serhatcan
06.04.2008, 13:11
Yaww arkadaşlar. acı olan diğer anadolu takımının taraftarları bizim şampiyon olmamızı bizden daha çok isdtiyor.Bizim sivaslılar pişşkinlikle istanbulş takımları için oy kullandığını söylüyorlar.Biz ne zaman adam oluruz : SİVAS lı olduğumuzu idrak edip inandığımız zaman.

serhatcan
06.04.2008, 13:14
BÜLENT HOCAA. yav yeter artık. Sen sakaryalısın,bu fenerde oynamış güzel şeyler yaşamış olabilirsin. Ama birazda profesyonel düşün. Her demecinde gönlümün en güzel köşesinde fenerbahçe var demeçleri verme. Hem O gönlündeki takımla sen şampiyonluk yarışındasın.Senin gönmlünde sajkarya spor olsa buna kimse bişey demez çünkü sakaryalısın. Ama sen şampiyonluğa giden sivassporun teknikdirektörüsün.Senin gönlün ikiyer ayrılmalı. bir tarafı sivasspor bir tarafı sakaryaspor. fenerbahçeye yer olmamalı.

iozgur
06.04.2008, 13:14
BENİM ŞAHSEN ZORUMA GİDİYOR BUNU YAPANLAR SİVAS HAİNİDİR...

sivasli215
06.04.2008, 13:15
arkadas her sehirde böyle kanı bozuk,karaktersiz insanlar çıkabilir.
herkes tabiki takım tutmakta özgürdür,düşünceye saygı duyarım,ama öyle bir noktaya gelinmiş,tüm anadolu senin takımını,senin memleketinin takımını destekliyorken sen istanbul takımlarının yalakalığını yapıyorsun!
bunlara ne denir adını siz koyun...

fatihada58
06.04.2008, 17:15
Buraya yazın yazan ve içinden geçenleri yazan bütün yiğidolara teşekkürler.Artık bizde uyanmalı bir sivassporluluk geleneği.Ben daha öncede yazdığım bişeyi yazacağım biz ne zaman şampiyon oluruz?Babalar çocuklarına febe,gese,bejeke formaları almadığı sivasspor formaları aldığı zaman şampiyon oluruz.Tamam doğduğun yer mi doyduğun yer mi bilmem ama:benmi sivasa borcum var şuan eşhirde yaşıyorum sivas bana 12 yıl okuyacak okul verdi,ben o sıralara borçluyum herşeyimi şimdi burda ekmek yiyorsam sivas sayesindedir.Kimse bana maval okumasın yok şuar güzel sivastan yok bura güzel sivastan dünyanın en güzel yeri sivastır çünkü istasyonun her kaldırım taşında bir anım vardır,cıbıllarda oturup selam verdiğim gardaşıma borcum vardır.Yiğido demek vefalı demektir kuru kuru yiğido olunmaz gelinde vefanızı gösterin.Sivaslıyım la gadraş şöyle asarım şöyle keserim derken kullanıyon sivası yiyosa gelde bir kazan simidi al 50 kuruş verip memleketinden.Daha başınızı çooook şişirecem merak etmeyin elin kayserisi sanayide elin tirabizonu sporda geçerse güzelim memleketimi ben gençlere değil onlara bu vefasızlığı yaşatan büyüklerine bulurum kabahati...

basel58
06.04.2008, 17:26
futbolcular ne yapsin ya kendi seyircimiz kendi halkimiz kendi sivaslilarimiz boyle yaparsa yaziklar olsun boylesi sivaslilalaa
sen kime yalakalik yapiyorsun ya bjk kim. kim oluyor biz buyuklugumuzu boylesi insanlar yuzunden gosteremiyoruz bjkninonlara ne kari var? ama sivassporun sivasa olan faydasii saymakla bitmez hem sivasa hem turk futboluna gecelim bunlari adam ibi sivassporumuzu destekleyelim

şafak58_35
06.04.2008, 17:31
yazık ya valla yazık düşünceye bak...........

akifeker
06.04.2008, 18:10
şampıyon olmamız biraz zor olsada avrupada başarılı olmaya çalışmalıyız

tolgabozkurt
06.04.2008, 18:17
sivasspor taraftarını KINIYORUM sivassporumuzunburaya kadar gelmesi büyük başarı değilmi yetmio siz gidipde nie pretosto ediosunuz futbolcuları maçda adamlar buraya kadr gelmiş yetmezmi

Abdullah DuMaN
06.04.2008, 18:20
EWT YAW SİVASLILAR BUNLARI SÖYLEYENLER BEN BİZZAT ŞAHİT OLDUM:mad::mad::mad:

AYNEN BENDE ZATEN ADAMLAR SİVASLI KARTALLAR DİE PANKART AÇTILAR

akifeker
06.04.2008, 18:21
AYNEN BENDE ZATEN ADAMLAR SİVASLI KARTALLAR DİE PANKART AÇTILAR

bence o sivasspor taraftarını kızdırmak için yapılan bi şey di ama yinede bunların organizasyonunu yapanlar sivslıysa yazıklar olsun

kadir984
06.04.2008, 18:25
böyle taraftar olamaz ben hiçbir tribünde görmedim arkadaş 2. ligde eskişehirin sakaryanın ordunun bolunun taraftarına bakalım biraz ya. çekirdekçileri stadın etrafına getirmesinler artık arkadaş. çekirdek yiyecek adam da gitsin tv başında izlesin onların yüzünden taraftar sahaya giremiyor.

akifeker
06.04.2008, 19:18
bjk li taraftarıının birinin yaptığını gördünüzmü yıp yaw

ali5800
06.04.2008, 19:22
TEŞŞEKURUM TEPKİMDİR SANA KATILIYORUM GAARDAŞ BU DEDİĞİN ARK EMİNİM BJK LI FLN DIR ONLAR OYLE GENELDE BENM GÖRDÜKLERİM

ali5800
06.04.2008, 19:23
bjk li taraftarıının birinin yaptığını gördünüzmü yıp yaw

BU MESJINI GÖRMEDEN YAZDIMDI ONCEKI MSJI

S1vasLee
06.04.2008, 19:28
Çok haklısın akif abicim........................

alem_halil
06.04.2008, 19:29
ben o pankartı görünce zorumdan ağladım arkadaşlar öle zoruma gittiki..tamam git destekle ama neden o pankartı açıyon...
onlara söylenecek çoook laf varda bura ortamı değil...
biz umudumuzu kırmyalım herşey bitmiş değil bjk yine bizim gerimizde kaldı..inş sezon sonunda onlardan önde bitiririz...
fb li taraftarlar bile onlar kadar aşşalık değillerdi...

altuntas58
06.04.2008, 20:32
Sivasın ekmeğini yiyip suyunu icip havasını soluyup birde sivaslıyım diyerek beşiktaş tribünlerine sivaslı kartallar diyerek pankart asanlara bir cift sözüm olacak beşiktaş Sivassporumuzu yendi sizin nereniz soğudu artık bundan sonra bir yerlerinize kına yakarsınız her halde ha biz yenildikte ne oldu hiç bir şey olmadı şerefimizle cıkıp futbolumuzu oynadık sahaya iki takım cıkıyor elbetteki bir yenecek biride yenilecek yenilmesek çok iyi olacaktı ama şans onlardan yanaydı olsun biz öyle ne idüğü belli olmayan anti bizans takımların tutmak yerine kendi gururumuz olan yiğidoların takımı Sivassporumuzu tutuyoruz ve bundanda gurur duyuyoruz
BAŞKA SİVAS YOK BAŞKA SİVASSPORDA YOK

koyu58
06.04.2008, 20:39
arkadaşlar bırkın allahlarından bulsunlar bu takım buralara kadar gelmiş biz seviniriz ayrıca takımı yuhalıyanlarada yazıklar olsun bi laf vardır EŞEK HOŞAFTAN NE ANLAR diye bu laf tam sivassporu yuhalayanlara ve diğer takımların tribününe giden sivaslıyım diyen zavallılara göre

cCcKeDicCc
06.04.2008, 20:44
sivas guzel oynamadi,, oynassaydi cok daha guzl olcakti :(

K4r_Tugrul
06.04.2008, 20:46
Onlara kısaca kanı bozuklar diyoruz.....

akifeker
08.04.2008, 12:44
her şey sivasspor için daha lig bitmedi şampıyon olmasakta şampıyonlar lıgıne gidelimm oda olur

akifeker
08.04.2008, 12:58
sivaslı olupta bjk tarafında olanlardan bızım okulda gördüm adam sivasın yenilmesine sevinmiş bide gitmiş holosko ya forma imzalatmış:(

yeniceri_can
08.04.2008, 13:43
Biz Sivassporluyuz.sadece ve sadece

akifeker
08.04.2008, 15:11
BÜLENT HOCAA. yav yeter artık. Sen sakaryalısın,bu fenerde oynamış güzel şeyler yaşamış olabilirsin. Ama birazda profesyonel düşün. Her demecinde gönlümün en güzel köşesinde fenerbahçe var demeçleri verme. Hem O gönlündeki takımla sen şampiyonluk yarışındasın.Senin gönmlünde sajkarya spor olsa buna kimse bişey demez çünkü sakaryalısın. Ama sen şampiyonluğa giden sivassporun teknikdirektörüsün.Senin gönlün ikiyer ayrılmalı. bir tarafı sivasspor bir tarafı sakaryaspor. fenerbahçeye yer olmamalı.

bencede sana katılıyorum bide bulent uygun bence takımı üç buyuklere hazırlıyamıyoo evmizde hiç maç kazanamadık

submarıneyıgıdo
08.04.2008, 20:41
LÜTFEN SİVASSPORLUYUM DİYEN OKUSUN

HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN ONLAR KESİN KANI BOZUKLARDIR GERÇI SİZLER VE SİZİN GİBİLER SONRADAN SİVASSPORLU OLANLARDIR NERDEYDİN 3.LİGDE İKEN GELDİNMİ ÇORUM MACIMA GELFİNMİ TOKAT MACINA AMASYA MACINA YADA TURHAL MAÇINA EEEE BU ZAMANA KADAR YIKTUNDA SİMDİMİ SİVASSPORLU OLDUN GEÇ GARDASIM GEÇ SİVASSPOR SÜPER LİGE ÇIKINCAMI SİVASSPORLU OLDUN GEÇ GARDAŞIM BUNLARI BİZİM SİZLER GİBİ TARAFTARA İHTİYACIMIZ YOK SİZ GİDİN FENERİ BJK YI GS Yİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİN SİZE HİÇ İHTİYAÇ DUYMADIK DUYMUYACAGIZDA BİZİM SİVASSPORU CANINDAN COK SEVEN ASLAN TARAFTARIMIZ VAR BURDAN POSTACI SEBO ABİME SELAM EDİYORUM KESKE HERKES SEBONUN 1000 DE 1 İ KADAR SİVASSPORLU OLABİLSEYDİ SAKIN O ACAMCAGIZA BU İŞİ YAPAMIYOR DİYE SERZENİŞTE BULUNMAYIN ALLAH SONRA O ÇOK SEVDİGİNİZ FENER BJK YI VE GS Yİ KÜME DÜŞÜRÜR BEN O ADAMIN EŞİ HASTA YATAGINDA YATARKEN O HALDE EŞİNİ BIRAKIP DEPLASMANA GİTTİGİNİ GORDUM HANGİNİZ GİDERDİNİZ SİZ DAHA SİVASADAKİ MACIMIZA GELİP SİVASSPORUMUZU DEGİLDE İSTANBUL TAKIMLARINI DESTEKLEDİNİZ NE DİYEYİM YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ SIVASLIYA YAZIKLAR OLSUN.......

KONU SİVASSPOR İSE GERİSİ TEFERRUATTIR.....

submarıneyıgıdo
08.04.2008, 20:51
LÜTFEN BURAYA TUM ARKADASLARIM DUYGULARINI YAZSIN BEN İÇİMDEN GELENLERİ O ARKADASLARA YAZDIM SIZLERDE YAZIN...

akifeker
08.04.2008, 21:07

HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN ONLAR KESİN KANI BOZUKLARDIR GERÇI SİZLER VE SİZİN GİBİLER SONRADAN SİVASSPORLU OLANLARDIR NERDEYDİN 3.LİGDE İKEN GELDİNMİ ÇORUM MACIMA GELFİNMİ TOKAT MACINA AMASYA MACINA YADA TURHAL MAÇINA EEEE BU ZAMANA KADAR YIKTUNDA SİMDİMİ SİVASSPORLU OLDUN GEÇ GARDASIM GEÇ SİVASSPOR SÜPER LİGE ÇIKINCAMI SİVASSPORLU OLDUN GEÇ GARDAŞIM BUNLARI BİZİM SİZLER GİBİ TARAFTARA İHTİYACIMIZ YOK SİZ GİDİN FENERİ BJK YI GS Yİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİN SİZE HİÇ İHTİYAÇ DUYMADIK DUYMUYACAGIZDA BİZİM SİVASSPORU CANINDAN COK SEVEN ASLAN TARAFTARIMIZ VAR BURDAN POSTACI SEBO ABİME SELAM EDİYORUM KESKE HERKES SEBONUN 1000 DE 1 İ KADAR SİVASSPORLU OLABİLSEYDİ SAKIN O ACAMCAGIZA BU İŞİ YAPAMIYOR DİYE SERZENİŞTE BULUNMAYIN ALLAH SONRA O ÇOK SEVDİGİNİZ FENER BJK YI VE GS Yİ KÜME DÜŞÜRÜR BEN O ADAMIN EŞİ HASTA YATAGINDA YATARKEN O HALDE EŞİNİ BIRAKIP DEPLASMANA GİTTİGİNİ GORDUM HANGİNİZ GİDERDİNİZ SİZ DAHA SİVASADAKİ MACIMIZA GELİP SİVASSPORUMUZU DEGİLDE İSTANBUL TAKIMLARINI DESTEKLEDİNİZ NE DİYEYİM YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ SIVASLIYA YAZIKLAR OLSUN.......

hll olsun sana gardaş valla benım gozunde asıl sivassporlu sensin bu foruma yorum yazıpta ana sayafaya getirdiğin içinde sağolasın

submarıneyıgıdo
08.04.2008, 21:21
GARDAS EYVALLLAH BEN GÖZÜMÜ ACTIM SİVASSPORUMU GORDUM 24 SENEDİR BU TAKIMIN PESİNDEYIM GORSEN BEN MUHAKKAK TANIRSIN TANIŞALIM GARDASIM

submarıneyıgıdo
08.04.2008, 21:25
GARDAS BU TOPİCİN ANA SAYFADAN DÜŞMEMESİ LAZIM İNSANLARIMIZ TEPKİLERİNİ ÇIG GİBİ DESTEKLEMELİ AMAAAAAA NERDEEEEEEEEEEE OKADAR DUYARLI İNSANLR GELİN ASIL YİGİDOLAR BU KONUYA TEPKİMİZİ HEP BİRLİKTE GOSTERELİM BU SAYFA HEP ANA SATFADA DURSUN TABİKİ MESAJLARIMIZ CIG GİBİ OLMALI HADİ GOREYİM SİZLERİ

ADNANDEMIRISIK
08.04.2008, 21:49
SİVASLIYIM DİYE SAĞDA SOLDA KONUŞMASINLAR BİRDE UTANMADAN STADA SİVASLI KARTALLAR DİYE GİRİYORLAR GERCEK SİVASLI BURDA BELLİ OLUR .İNADINA ŞAMPİYONLUĞU KOVALIYACAĞIZ ONLAR KONUŞSUNLAR BÖYLE SİVASLILARA İHTİYACIMIZ YOK DİYORLARKİ 7 MİLYON SİVASLI VAR DEMEKKİ ÇOĞUNLUĞU BÖYLE BİZİM GERÇEK TARAFTAR BİZE YETER İSTEMİYORUZ ONLARI ŞAMPİYON SİVAS SİVAS

XXCakir58
08.04.2008, 22:32
evet kardes sana 100% katiliyorum. Artik kendi memleketlerine baksinlar

akifeker
09.04.2008, 20:07
YİĞİDİN GÖNLÜNDE SADECE BİR SEVDA YATAR O DA SİVASSPOR BAŞKA SEVDALAR YALANN

Del Piero
09.04.2008, 20:10
Nede olsa

Sivaslı köpe..ler.. İstanbulu destekler....

akifeker
09.04.2008, 20:14
ŞİMDİDE MİLLET SOKAKLAR BJK FORMALI GEZIYO YAW BENİ DELİ EDİYOLAR BİDE FUTBOLCULARA İMZA ATTIRMIŞLAR:(

tekdoktirin
09.04.2008, 22:41
YAZIYORUM TÜM SIVAS VE SIVASLILAR OKUSUN bunları sıvasta sokakta yürütenlere yazıklarolsun işte böyle ********lerin yüzünden sıvas biryerlere gelemiyor eyer sıvaslıysan kendi insanını ve kenditakımını tutacaksın ama nerede o sıvaslı alışmışız başkasınıtaşımaya sade fıtbolda deyil bu siyasette de böyle ÖLÜMÜNE SIVAS ÖLÜMÜNE ANADOLU .......ANADOLU ...ALPERENİ ..

submarıneyıgıdo
10.04.2008, 21:17
HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN KANINIZDA BİR PROBLEM OLMALI ....

submarıneyıgıdo
10.04.2008, 21:35
BEYLER SİVASDA YASAYAN SİVAS DÜŞMANLARINA CEVABINIZI LÜTFEN VERİNİZ

cem
10.04.2008, 21:36
cok dogru.. benım babam bıle fenerbahceyı tutuyo.. dayımın oglu besıktası tutuyo ve sivasspor macında bıle kendı takımlarına destek verıyolar tabi ben fıttırıyorum ama ne çare...ankarada oturudugm mahhalle oldugu gibi sivaslı ve hıc bır allahın kulunun sivassporda haberi bile yok.. bır tane topcusunun ismını dahı bılmıyolar.. ama fenerın gs nın bjk nın ılk 18 ini sayarlar.. hal boyle olunca.. kimseye bişey dıyemıyorum..

NETLOG
10.04.2008, 22:03
şu bjk maçındaki bizim taraftar tamamen bitmiş stad da ses denen bişey yok 15-ile 30 saniye kırmızı beyaz şampiyon sivas diolar başka hiçbişey yok bjk tarftarların sesi bile bizden faZLA ÇIKIYO bu tarftarlık böle olmaz takımı ateşlemen lazım tabiki buda var bizim futbolcular güzel oynayamınca takımında tezarahat yapası gelmiyoo biliyorum ama YENSEKDE YENİLSEKTE her zaman HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!!!

akifeker
11.04.2008, 12:41
şu bjk maçındaki bizim taraftar tamamen bitmiş stad da ses denen bişey yok 15-ile 30 saniye kırmızı beyaz şampiyon sivas diolar başka hiçbişey yok bjk tarftarların sesi bile bizden faZLA ÇIKIYO bu tarftarlık böle olmaz takımı ateşlemen lazım tabiki buda var bizim futbolcular güzel oynayamınca takımında tezarahat yapası gelmiyoo biliyorum ama YENSEKDE YENİLSEKTE her zaman HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!!!

gerçekten doğru süylıuon bu böyle gitmez şu taraftar işine bi çare bulmamız lazım bi grup havuzda ikitanesi garda ayrı ayrı yerlerde hepsi kafasına göre bişeler yapıyo böyle olmaz

Alişan
11.04.2008, 16:22
Bu işler gönül işidir o yüzden zorlamak yanlış olur o arkadaşlar ne zaman sivaslı olduklarını bilirlerse o zaman sivasspora oy verirler birgün onlarda gerçekleri anlayıp doğruyu sivassporu bulacaklardır. Bu arada sivasspor seyircisi kesinlikle sahaya çekirdek yemeye geliyor bunu biliyorum ben ankaradan sivassporun maçına geldim sahada şaşırdım kaldım herkes gayet güzel bir şekilde ingilterede maç seyreder gibi sessiz ve sedasız maç seyrediyorlar gol atılınca bir bağrış çağrış ondan sonra yine sahada seyirci yok acaba bu seyirciye ne yapmalıda şaha kaldırmalı. Ya saha etrafındaki çekirdekçileri kaldırmalı yada oturma yerlerine raptiye koymalı yoksa bu sezon bitti bu seyirci gelecek sezonada aynı şekilde başlayacaktır.

tarik5860
11.04.2008, 16:33
o vatandaşın adını soyadını açıkça yazda rezil olsun rezil herif

yigidolar06
11.04.2008, 16:37
bu sivasın değil tüm türkiyenin sorunu olsun canları sağ olsun be kardeşim. esas sorun istanbulda sivas maçlarında sırtlarında fener galata beşiktaş formalarıyla sivasa karşı naslda küfür ederler esas sorun burda

akifeker
15.04.2008, 21:56
arkadaşlar takım kenetlenmiş şampıyonluğa seyircide tık yok.....

kahrolsun kahpe abd
kahrolsun pkk
kahrolsun katil israil
kahrolsun vatan haini kürtler

SONMEZ
15.04.2008, 22:00
arkadaşlar takım kenetlenmiş şampıyonluğa seyircide tık yok.....

Aaaahhh Akif Kardeş aahhh.
Çok doğru diyorsun,
Bu işler organize işler...!

zaralım 58
15.04.2008, 22:09
DİYECEK LAF BULMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM

gardasin.58
15.04.2008, 22:59
Sivasli olupda baskatakimin taraftari olmak 3-5 sene uncererine kadar tamam ama suanda zoruma gidiyor karinlarini o takimlar doyuruyor ölüncede mezarlari tutduklari takimin semtine defnedilecek her halde.(Allah gecinden versin)BU KONUDA BIRAZ DAHA GENIS DUSUNSEK IYI OLUR.

sivassporummm58
15.04.2008, 23:12
Sivassporu ya tutacaksın ya da tutmayacaksın bunun ortası yok SİVASSPORU bizans takımlarına alet etmeyin onları tutan kesinlikle sivassporlu olamaz ve bu kişiler kendini sivassporlu olarak da görmesin bize sivassporlu derler bizde başka takım olmaz ölene dek sivassporluyuz...

submarıneyıgıdo
25.04.2008, 21:21
dilimde tuy bitti bu topice mesajlarımız cıg gibi olmalı dedim kendim soyledim kendim dinledim ama bülent hocada anladı baksanıza adamcagız milletin üzerinde yukarı tekke topragı serpili diyor haklısın bulent hocam haklısın

münihliyigido58
25.04.2008, 21:40
Bana sorsaniz, 4 Eylül Stadina Bizans formalariyla maclara giden her sivasliyi iyice sira dayagina dizmek lazim.
kusura bakmayin bu laflar cok polemik ama bu durum en az okadar da utanc verici. Sivasspor suan bu sehrin en büyük lokomotifi. ama onu yavaslatan malesef bizim sözde hemsehrilerimiz. sivassporun istikrari ancak taraftar destegiyle gelebilir.

akifeker
03.05.2008, 16:30
arkadaşlar yıne uç buyuklerlee maçımız var yıne aramızdakı iki yuzluler çıktı:::::)

bahadır erdem
03.05.2008, 16:33
ONLAR MUHTEMELEN SİVAS'LI DEĞİLDİR.

SOYAĞACINA BAKMAK LAZIM...

veysel
03.05.2008, 16:39
SIVASLIYIM DIYORLAR AMA BASKA TAKIMA OY VERIYORLAR

submarıneyıgıdo
07.10.2008, 11:14
feneri destekleyen sivaslılara yazıklar olsun yazıklar...

subasi29
07.10.2008, 11:52
kusura bakmayin ben boylesi insanin kanindan suphe ederim....etikete gerek yok eskiler bizi iyi tanir