Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayrak Kampanyası
merhaba degerli arkadaslar bir kac hafta aradan sonra tekrar sizlerleyim. ayriligimin nedeni ise ikinci kez baba olmam idi. Ali Imran adinda bir oglum oldu ve darisi isteyenlerin basina diyerek konuma geceyim;
degerli arkadaslar son maclara dogru giderken A'dan Z'ye herkesi takimimizi gelecek sezonda sampiyonlar liginde gormek icin bir bayrak'ta sen ac kanpanyasina tavet ediyorum. ki oyle yapalim ki bayraksiz ev kalmasin, bayraksiz esnaf kalmasin ve bayraksiz kamu kurulusu kalmasin. en buyugunden en kucugune her kesi buna motive edelim. bu yapabi;lecegimiz en buyuk yatirimlardan bir tanesinir.
degerli arkadaslar sampiyonlar ligi icin bir bayrak'ta sen ac kanpanyasina oncu olmanizi davet ediyor ve esenlikler dilerim.
COBANSARAYLI 31.03.2008, 05:56 merhaba degerli arkadaslar bir kac hafta aradan sonra tekrar sizlerleyim. ayriligimin nedeni ise ikinci kez baba olmam idi. Ali Imran adinda bir oglum oldu ve darisi isteyenlerin basina diyerek konuma geceyim;
degerli arkadaslar son maclara dogru giderken A'dan Z'ye herkesi takimimizi gelecek sezonda sampiyonlar liginde gormek icin bir bayrak'ta sen ac kanpanyasina tavet ediyorum. ki oyle yapalim ki bayraksiz ev kalmasin, bayraksiz esnaf kalmasin ve bayraksiz kamu kurulusu kalmasin. en buyugunden en kucugune her kesi buna motive edelim. bu yapabi;lecegimiz en buyuk yatirimlardan bir tanesinir.
degerli arkadaslar sampiyonlar ligi icin bir bayrak'ta sen ac kanpanyasina oncu olmanizi davet ediyor ve esenlikler dilerim.
Allah bagislasin ve anali babali buyutsun yigido tekrar gozunaydin diyelim
yigido mutlaka olacaktir zaten yeterki yigidolar sampiyonlar ligine kalsin yer gok kirmizi beyaz olacak turkiyedeki ve biz yurtdisindaki yigidolar sivasspor bayragini evlerimize isyerlerimize ve arabalarimiza asacagiz sen merak etme insallah sampiyon oluruz beyaz kirmizi sadece anadolunun degil turkiyenin yildizi olacak inaniyorum
cok tesekkur ederim. dileklerinize katiliyor insallah mutlu sona ulasiriz.
ofozturk 31.03.2008, 08:12 alınan bayrakların lisanslı bayraklar satılıyorsa onlardan olması gerek. aksi taktirde dengesiz bayraklara para vermemek lazım. süper liğe cıktıgımız sezon bi bayrak satışa cıkmıstı amblemi ters yapmıslardı ve halen bazen görüyoruz o bayrakları. siyah tonlarda vardı ne işi varsa siyahın bayrağımızda.
buraks58 31.03.2008, 08:17 kardeş kesinlikle haklısın.açıkcası bende aynı konu ile ilgili bi form açacaktım.takımımız şampiyonluğa gidiyor ama şehirde 1-2 tane bayrak asılı.ligin bitimine 6 hafta kala en azından bu şehre gelen insanlar,bunlar şampiyonluğa inanmış desinler.(mesela beşiktaşlılar) merhaba degerli arkadaslar bir kac hafta aradan sonra tekrar sizlerleyim. ayriligimin nedeni ise ikinci kez baba olmam idi. Ali Imran adinda bir oglum oldu ve darisi isteyenlerin basina diyerek konuma geceyim;
yigido_sampiyon 31.03.2008, 09:48 merhaba degerli arkadaslar bir kac hafta aradan sonra tekrar sizlerleyim. ayriligimin nedeni ise ikinci kez baba olmam idi. Ali Imran adinda bir oglum oldu ve darisi isteyenlerin basina diyerek konuma geceyim;
öncelikle tebrik ederim...Allah analı babalı büyütsün...çok iyi düşünmüssün valla...bayraksız ev cadde mahalle kalmasın...
yeniceri_can 31.03.2008, 10:42 şehirde ruh yok hava yok.
2. ligde takım içerde olsun dışarda olsun galip gelince tüm şehir istasyon caddesi atatürk caddesinde toplanıp galibiyeri kutlardı ama bu sene göremiyorum.
ne yazıkki (kendimizi öne sürmek için söylemiyorum ) en son merkez tayfa olarak faaliyetlerimizi durdurmadan önce biz yaptık bunları.
öncelikle şehir olarak bütünleşmeliyiz sonra herkes elinden ne geliyorsa yapmak için çabalamalı.İstasyon caddesinde bulunan 2 - 3 bayraktan başka hiçbir şey yok.
bende bugün evimin balkonuna asarak destek verecem.
SELAM,BEN İST.OTURUYORUM.HER GALİBİYETTEN SONRA EVİME BAYRAK ASIYORUM,İLK HAFTALARDA TEKTİM AMA ARTIK BİZİM MAHALLE SANKİ SİVAS OLUYOR.TEZAHURATIMIZ BİZ İNANDIK SİZDE İNANIN...
yigidomustafa58 31.03.2008, 17:48 ilk başta tebrik ederim abi Allah analı , babalı büyüsün...
ve de bu kampanya gerçekten güzel ben astım camıma bayrağımı..
akifeker 31.03.2008, 18:31 şampıyon olamasakta şampıyonlar ligine gidelim en çok hak eden biziz
Bahattin 31.03.2008, 18:36 allah bagislasin ins anali ve babali buyur ama bence bu yeterli degil statda ne kadar cok taraftar sivasspora destek olursa basarida okadar cok olur
allah bagislasin ins anali ve babali buyur ama bence bu yeterli degil statda ne kadar cok taraftar sivasspora destek olursa basarida okadar cok olur
hocam dikkatinizi cekerse yapilan bir cok yorumdada ilgisizlik konusuluyor. simdi bayraklar bir bir acilip etrafi donatirsa insanimizda yavas yavas uyanir. tipki hani su mechur secim donemleri varya her taraf bayraklarla donetilip gereksizde olsa hos bir goruntu oluyorya iste bizlerinde yapacagimiz bu destek insalrda butunlesme ve uyandirilma yapar. ki bu avrupada bile aynidir. hatirlarmisiniz sevila FB macinda aynisini yapti neden bizler yapmiyalim. ki bu olunca inanin stadlar ister istemez dolacaktir.
tum sivasspor taraflarini sampiyonlar ligi maclarinda ingiltereye bekliyorum. ki bu takim bunu gercekten hak etti ki avrupalilarda bunu soyluyor.
utumayalim ki ikinci bir sivas kongresi yapiyoruz cunku biz sivasspor olarak bilinen klasik turk futbolunun imajini degistiriyoruz ve bunuda basaracagiz da.
lutfen sampoyonlar ligi icin bir bayrakta sizden
K4r_Tugrul 01.04.2008, 19:15 Arkadaşlar Aranızda hatırlayanlar varmı bilmem ama
Sivasspor'umuzun şampiyon olup Süper Lige Çıktığı Sezon İstasyon Caddesi, Atatürk Caddesi ve şehrin bir çok caddesinde direklere büyük bayraklar asılmıştı. Bu sayede şehrimizin reklamı yapılmıştı. Bir çok Televizyon programına ve gazetelere haber olmuştuk.
Şimdi ise takımı havaya sokmak için bu kampanyanın tekrar başlatılması iyi olabilir diye düşünüyoruz...
Star Süper market'in sahibi Yahya Bey bu yolda ilk adımı attı ve bayrağını Şafak Gömlek'e sipariş verdi, şimdi yapım aşamasında. En kısa zamanda istasyon caddesine asılacak.
Sivasspor için yararlı bir kampanya olacağına inanıyoruz...
Not:Benimde bir bayrağım olsun diyorsanız Bu işi Sivas'ta Şafak Gömlek üstlendi.
sinan-58 01.04.2008, 19:15 zaten şu anda 4-5 bayrak asılı
K4r_Tugrul 01.04.2008, 19:20 Dahada çoğalması sivasspor için iyi olabilir...
GLoBe-Y-Gençlik 01.04.2008, 19:33 SIVAS HALKI HAYDI SIVASSPORICIN YAPIN LUTFEN BAYRAK ASIN SIVASSPORUN SEHRI OLDUGU BELLIOLSUNN
merkez_emre 01.04.2008, 19:37 Arkadaşlar Aranızda hatırlayanlar varmı bilmem ama
Sivasspor'umuzun şampiyon olup Süper Lige Çıktığı Sezon İstasyon Caddesi, Atatürk Caddesi ve şehrin bir çok caddesinde direklere büyük bayraklar asılmıştı. Bu sayede şehrimizin reklamı yapılmıştı. Bir çok Televizyon programına ve gazetelere haber olmuştuk.
Şimdi ise takımı havaya sokmak için bu kampanyanın tekrar başlatılması iyi olabilir diye düşünüyoruz...
Star Süper market'in sahibi Yahya Bey bu yolda ilk adımı attı ve bayrağını Şafak Gömlek'e sipariş verdi, şimdi yapım aşamasında. En kısa zamanda istasyon caddesine asılacak.
Not:Benimde bir bayrağım olsun diyorsanız Bu işi Sivas'ta Şafak Gömlek üstlendi.
madem baslık acıon dogru yaz :D
safak gomlegın bayrakla ne alakası var adam gomlekcı ben baslattım 2 lıgde dedi bu senede asacam dedi ben yapıyorum demedi...
akifeker 01.04.2008, 19:42 Arkadaşlar Aranızda hatırlayanlar varmı bilmem ama
REKLAM YAPMA REİS:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D (ŞAFAK GÖMLEK):D:D:D
K4r_Tugrul 01.04.2008, 23:29 madem baslık acıon dogru yaz :D
safak gomlegın bayrakla ne alakası var adam gomlekcı ben baslattım 2 lıgde dedi bu senede asacam dedi ben yapıyorum demedi...
KArdeş yanlış anlamışsın ya. Bayrakları Şampiyon Olduğumuz sene Kendisi Yapmıştı. Ben bizzat gittim görüştüm. Bayrakları yine Kendisi Yapıyo....
zaralı ulkucu 01.04.2008, 23:34 cok guzel olur bızde ıst bu tur calısmalara basladık oncelıkle samandıra da beledıye baskanımız sayesınde
yigido_furkan 02.04.2008, 00:34 saten 3 4 kisi daha olursa saten kendiginden gelir sonrasi sehirde sampiyonluk havasi hic yok hala fb gs bjk formalilari goruyorum ama hic Sivas formali gormuyorum
TABIIKI GUZEL SIVASIMIZIN HER YERINDE SIVASSPORUMUZUN BAYRAGI OLMASI BIZLERI ONURLANDIRIR.SAYGILARIMLA...
DOGU_BEY 02.04.2008, 13:28 SİVASSPOR ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA GİDİYOR ŞEHİR HALA BUNUN FARKINDA DEĞİL HATIRLIYORUM ESKİDEN 3.LİG VE 2. LİG MAÇLARIMIZDA ŞEHRİN HER TARAFI KIRMIZI BEYAZA BOYANIRDI AMA ŞİMDİ SİVASSPOR ZİRVEDEYKEN ESKİ GÜNLERİ MUMLA ARIYORUZ
ARTIK FARKINA VARALIM BAZI ŞEYLERİN ŞAMPİYONLUK VEYA EN AZINDAN ŞAMPİYONLAR LİGİ BİZİ BEKLİYOR ŞEHRİN HER TARAFINI BAYRAK VE PANKARTLARLA DONATALIM BEŞİKTAŞ MAÇIYLA BU İŞE BAŞLAYALIM... HERKES FORMALARINI GİYSİN BAYRAKLARINI ÇIKARSIN ARTIKKK!!!
http://www.goal.com/images/18838_hp.jpg
http://ademgoze.sitemynet.com/mynet_resimlerim/pf_20071225_09.jpg
altuntas58 02.04.2008, 13:58 BENDE HERKESİ BU BAYRAK KAMPANYASINA DAVET EDİYORUM ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE KARDEŞİMİ KUTLARIM AYNI ZAMANDA YENİ DOĞAN OĞLUNU ALLAH BAĞIŞLASIN VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN
sivassporummm58 02.04.2008, 14:22 Arkadaşlar şimdiden herkes balkonuna bir sivasspor bayrağı açsın...
NİHAT_EKİCİ 02.04.2008, 14:25 EVET ARKADAŞLAR BENDE İSTANBULDAYIM, BU HAFTA BAYRAĞIMI ASIYORUM.
akifeker 02.04.2008, 14:27 EN BUYUK SİVASSPOR................*0*0* 0*-*-*-**-*-*-*
ÖLÜMÜNE SİVASSPOR..................... ...........................
izmirliyigido 02.04.2008, 15:05 merhaba degerli arkadaslar bir kac hafta aradan sonra tekrar sizlerleyim. ayriligimin nedeni ise ikinci kez baba olmam idi. Ali Imran adinda bir oglum oldu ve darisi isteyenlerin basina diyerek konuma geceyim;
Allah uzun ömürler ve annesi ve babası ile güzel günler versin mink yavruya. Kampanya güzel, ama Sivas'ta halen duyarsızlık var. Ben hem evime hemde araba çooktaannnn astım bile.
.
bozkurt187 02.04.2008, 15:15 oglun vatana millete hayirli olsun
izmirliyigido 02.04.2008, 17:12 Arkadaşlar ben İzmir'de karşıyaka'da oturuyorum, evimin balkonuna bayrak, arabamın camına ise flamasını çoktan astım. Herkese gösterelim gücümüzü. Hele de Sivas'ı karnaval yerine döndürelim.
.
sinan-58 02.04.2008, 17:50 arkadaşlar erken havaya girmemek lazım bunu 2. ligde 4. olduğumuz sezon yaşadık biraz daha beklenmeli
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün gardaş...
Bayrak konusuna gelince Kasımpaşa maçından çıkıp eve döndükten sonra aynı düşüncelerle bir topik açmak aklıma geldi , wirelese e bağlantı kopunca açamadım öylece kalmıştı,,bu nedenle bu konuyu dile getirdiğin için de ayrıca teşekkür ederim,,
benim büyük bayrak asılmaya hazır bekliyor onu asmak için Anadolu yakasına en kısa zamanda geçip bayrağımı apartmandan aşağı sallandıracağım,, yalaka basın bunuda yazsın diye Şampiyon olduğumuz seneki bayrakların teker teker yerlerinden çıkması lazım,,Büyük ihtimalle Beşiktaş maçı sonrası bayraklar İstanbul da asılmaya başlanır..İlgi gösteren duyarlı bütün Yiğidolara saygılar..
Bu bir gövde gösterisi,,özellikle İstanbulda , süper lige çıktığımızda asılan bayraklarımızı aylarca herkes gördü..
BİZLER İNANDIK HERKES TE İNANSIN: BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN ...az kaldı
|