Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDOLAR ÖRNEK OLUYOR’
RüStü ElmaS 22.08.2005, 22:29 1967Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Başkanı YalçınKorkmazgil, Samsun deplasmanın ardından yaptığı açıklamada,Yiğidoların herkese örnek olduğunu belirtti.
TakımlarınınSamsun maçında aldığı üç puandan dolayı son derecemutlu olduklarını belirten Korkmazgil. “Alınan üç puan kadarYiğidoların centilmen tavırları da bizleri mutlu etti.Yolculuk esnasında mola verdiğimiz her yerde taraftarlarımızınsergilediği davranışlar buradaki esnafları memnun etmişve iş yeri sahipleri bizlere teşekkür etmiştir. Bu daSivassporlu taraftarların ne kadar centilmen ve hoşgörülü olduğunubir kez daha göstermiştir. Biz her zaman takımımızınyanındayız. Bütün Sivas’ın da böyle olmasınıistiyoruz. Çünkü bir tane Sivas birtanede Sivasspor vardı. Sivasspor SüperLig’de bir çok başarıya imza atacaktır”dedi.
İşte gerçek taraftar, işte yiğido farkı.
[QUOTE=RüStüElmaS]1967Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Başkanı YalçınKorkmazgil, Samsun deplasmanın ardından yaptığı açıklamada,Yiğidoların herkese örnek olduğunu belirtti.
twity_58 23.08.2005, 09:31 Sampiyon Takimin Büyük Taraftariyizzzz!!!!!:d
yalçın abi başkan olarak bu konuya değindiğin için sağol... sizlerin hem misafirperverliğiniz hemde gittiğiniz deplasmanlarda misafirliğiniz herkes tarafından saygıyla karşılanıyor... yiğido'ya da bu yakışır zaten...
serhankaburcuk 23.08.2005, 11:58 Evet Samsun deplasmanı dönüşü Havza ilçesinde mola verdik ve yemek yedik...Ve bu esnada yemek yediğimiz restoran sahibi bize ayne şu sözleri sarfetti...''Ben yıllrdır burada esnafım ve burada birçok takımın taraftarı yemek için gelirler ...Ama ben ilk defa böyle centilmen ve temiz ahlaklı bir taraftar topluluğu gördüm dedi..Geçen sezon Trabzon taraftarı dükkanımızın camların kırıp gitti dedi..Bizde esnafın bu yaklaşımından çok memnun olduğumuzu söyledik ve yolumuza devam ettik...Biz böyle bir taraftarız ve böyle centilmen olmayada devam edeceğiz...
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği YİNE YOLLARDA....
ilteriş58 23.08.2005, 13:23 centilmenliğimizi rakiplere gösteren herkese teşekkürler...
1967_DERNEK_10UR 23.08.2005, 13:45 SAMSUN MAÇINDAN ÇIKTIK..HAVZA DA MOLA VERDİK ...GİRDİĞİMİZ BİR LOKANTA DA YEMEKLERİMİZİ YEDİKTEN SONRA HERKES TEKTEK PARASINI ÖDEDİ...LOKANTA SAHİBİ AYNEN ŞÖLE KONUŞTU..15 SENELİK ESNAFIM İLK KEZ BİR TARAFTAR KAFİLESİ CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRMEDEN BU LOKNATADAN ÇIKTI DEDİ...İŞTE YİĞİDO ..
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...
1967_DERNEK_MUSTAFA 23.08.2005, 13:50 1967Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Başkanı YalçınKorkmazgil, Samsun deplasmanın ardından yaptığı açıklamada,Yiğidoların herkese örnek olduğunu belirtti.
TakımlarınınSamsun maçında aldığı üç puandan dolayı son derecemutlu olduklarını belirten Korkmazgil. “Alınan üç puan kadarYiğidoların centilmen tavırları da bizleri mutlu etti.Yolculuk esnasında mola verdiğimiz her yerde taraftarlarımızınsergilediği davranışlar buradaki esnafları memnun etmişve iş yeri sahipleri bizlere teşekkür etmiştir. Bu daSivassporlu taraftarların ne kadar centilmen ve hoşgörülü olduğunubir kez daha göstermiştir. Biz her zaman takımımızınyanındayız. Bütün Sivas’ın da böyle olmasınıistiyoruz. Çünkü bir tane Sivas birtanede Sivasspor vardı. Sivasspor SüperLig’de bir çok başarıya imza atacaktır”dedi.BAŞKANIM ELINE DILINE SAGLIK.
İSTER DOKTOR OL İSTER AVUKAT OL NE OLURSAN OL SİVASLI GİBİ YİĞİDO OL
ADAM GİBİ ADAM OL!..
1967_DERNEK_10UR 23.08.2005, 13:54 BAŞKANIM ELINE DILINE SAGLIK.
ADAM GİBİ ADAM OL!..
VAROL MUSTAFA ABI DÖKTÜRDÜN YİNE...KESKİN BİR BIÇAKTIR KININI DELER..
serhankaburcuk 23.08.2005, 14:13 BAŞKANIM ELINE DILINE SAGLIK.
ADAM GİBİ ADAM OL!..
Mustafa abi sende döktürmüşsün...
Evet ne olursan ol ama adam gibi adam ol...Bizede bu yakışır...Çünkü Biz Sivaslıyız ve Sivasporluyuz...
1967_DERNEK_MUSTAFA 23.08.2005, 14:28 BİRİNCİ PLANDAKİ MESELEMİZ SİVASTIR SİVAS SEHRİDİR.
İKİNCİ PLANIMIZ SİVASSPORDUR SİVASSPORUMUZDUR SİVASI VE SİVASLI YİĞİDOLARI TANITMAMIZ SİVASSPORDAN GEÇER.HER GİTTİĞİMİZ YERLERDE GÜZEL İZLENIMLER BIRAKIRSAK GELEN KİŞİLERE MİSAFİR PERVERLİĞİN SİVASLILIĞIMIZI YİĞİDOLULUGUMUZU GOSTERİRSEK ODA ZETEN BİZİM ELİMİZDE.
HERŞEY YOLUNDA OLUR.
BEN ALACA KARANLIĞI SEVMEM YA GÜNDÜZ YA GECE OLACAK..MERMİ DEDİĞİN YA DERİNDEN VURACAK YADA NAMLUDA KALACAK...
DOST DEDİĞİN YA YİĞİDO GİBİ OLACAK YADA HİÇ OLMAYACAK...
MEMLEKETİMİZİ GÜZEL TANITALIM HERKEZ HOŞNUT KALSIN
GeCeVeMaVi58pRf 23.08.2005, 14:30 Evet Samsun deplasmanı dönüşü Havza ilçesinde mola verdik ve yemek yedik...Ve bu esnada yemek yediğimiz restoran sahibi bize ayne şu sözleri sarfetti...''Ben yıllrdır burada esnafım ve burada birçok takımın taraftarı yemek için gelirler ...Ama ben ilk defa böyle centilmen ve temiz ahlaklı bir taraftar topluluğu gördüm dedi..Geçen sezon Trabzon taraftarı dükkanımızın camların kırıp gitti dedi..Bizde esnafın bu yaklaşımından çok memnun olduğumuzu söyledik ve yolumuza devam ettik...Biz böyle bir taraftarız ve böyle centilmen olmayada devam edeceğiz...
EVET BU OLAY GERCEKTEN BİZİM TARAFTARIMIZIN NE KADAR ONURLU OLDUGUNU GÖSTERİYOR BİZ CENTİLMEN TARAFTARLARIZ GÜZEL ŞEHRİMİZİN GÜZEL İNSANLARIYIZ...
serhankaburcuk 23.08.2005, 14:45 BİRİNCİ PLANDAKİ MESELEMİZ SİVASTIR SİVAS SEHRİDİR.
İKİNCİ PLANIMIZ SİVASSPORDUR SİVASSPORUMUZDUR SİVASI VE SİVASLI YİĞİDOLARI TANITMAMIZ SİVASSPORDAN GEÇER.HER GİTTİĞİMİZ YERLERDE GÜZEL İZLENIMLER BIRAKIRSAK GELEN KİŞİLERE MİSAFİR PERVERLİĞİN SİVASLILIĞIMIZI YİĞİDOLULUGUMUZU GOSTERİRSEK ODA ZETEN BİZİM ELİMİZDE.
HERŞEY YOLUNDA OLUR.
BEN ALACA KARANLIĞI SEVMEM YA GÜNDÜZ YA GECE OLACAK..MERMİ DEDİĞİN YA DERİNDEN VURACAK YADA NAMLUDA KALACAK...
Evet abi sana katılmamak elde değil...Gittiğimiz yerlerde bırakacağımız güzel izlenimler Sivas hakkında olumlu sonuçlar doğuracaktır...En azından Sivasın insanının nasıl olduğunu bileceklerdir...
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS...
sivas olarak önümüzde tarihi görevler var örnek olacağız hep, olmayada mahkumuz, yanlış yapmak bize yaraşmaz yanlış yapanı affetmeyeceğiz, içimizde barındırmayacağız ya eğiteceğiz ya dışlayacağız, ama en çokda eğiteceğiz birbirimizi, sivas bu güzel ülkede her alanda ama her alanda birinci ligde olmak zorunda sivaslılığımızla onur duyacağız, memlektimizin iyiliği kalkınması için hep beraber olacağız elele yürüyeceğiz birinci ligde, sivas dayanışmasını, her alanda yolda parkda, hastanede, devlet dairesinde ama heryerde göstereceğiz biribirimize, bizbizi bilirsek herkesde bizi bilir tanır, saygı duyar, sivassporum bunun için çok önemli, o hepimizin gurur duyacağı takım olacak, olmakda zorunda, ya olacak ya olacak.
haydi yiğido elele
1967_dernek_arif 23.08.2005, 20:12 SAMSUN MAÇINA GİTMİŞ BİR TARAFTAR OLARAK SAMSUN/HAVZA ESNAFLARI BİZE DEKİ ARKADAŞLAR SİZİN GİBİ TARAFTAR GÖRMEDİK..HER GİTTİMİZ YERDE YİĞİDOYA YAKIŞACAK ŞEKİLDE DAVRANDIK. HERKEZ BİZDEN MENMUN KALDI.
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ ..
SAMSUN MAÇINA GİTMİŞ BİR TARAFTAR OLARAK SAMSUN/HAVZA ESNAFLARI BİZE DEKİ ARKADAŞLAR SİZİN GİBİ TARAFTAR GÖRMEDİK..HER GİTTİMİZ YERDE YİĞİDOYA YAKIŞACAK ŞEKİLDE DAVRANDIK. HERKEZ BİZDEN MENMUN KALDI.
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ ..
arif bunu Diyen sen misin .Walla Mustafa abi seni yola getirmiş DeMeK Ki.Hepinize Helal OlSUN!
erhan5834 23.08.2005, 20:21 EVET BENDE O ANI YAŞAYANLARDAN BİRİYİM HAVZA DA YEMEK YEDİĞİMİZ LOKANTA CI ABİMİZİN SÖZLERİ HALA KULAKLARIMDA VE İNANIN BİR SİVASLI OLARAK ÇOK GURUR DUYDUM VE SİVASI GEREKTİĞİ ŞEKİLDE TEMSİL EDEN TÜM YİĞODALARA TEŞEKKÜR EDİYORUM BİZLER SİVASLIYIZ HER NEKADAR BAŞKA YERLERDE BİZİ FARKLI TANISALARDA VE HERNEKAKADAR SAMSUN İL GİRİŞİNDE BİZİ DURDURAN POLİS ARKADAŞLARDAN BİRİSİ SİZ AZİZ NESİNİ BİLE YAKTINIZ GEÇİN BİNİN OTOBÜSE DESEDE VE ELLERİNDEN GELEN TÜM ZORLUĞU GÖSTERSELERDE HERŞEYE RAĞMEN BİZLER SİVASLIYIZ BİZLER YİĞODALARIZ BİZLER 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİYİZ YAKIŞANI YAPMAYA DEVAMEDECEĞİZ SÜPER LİG TARAFTAR SÜPER LİG FUTBOL GÖRCEK DÜNYA SİVAS ÖNÜNDE EĞİLECEK ....
1967_Dernek_Murat 23.08.2005, 20:23 1967Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Başkanı YalçınKorkmazgil, Samsun deplasmanın ardından yaptığı açıklamada,Yiğidoların herkese örnek olduğunu belirtti.
TakımlarınınSamsun maçında aldığı üç puandan dolayı son derecemutlu olduklarını belirten Korkmazgil. “Alınan üç puan kadarYiğidoların centilmen tavırları da bizleri mutlu etti.Yolculuk esnasında mola verdiğimiz her yerde taraftarlarımızınsergilediği davranışlar buradaki esnafları memnun etmişve iş yeri sahipleri bizlere teşekkür etmiştir. Bu daSivassporlu taraftarların ne kadar centilmen ve hoşgörülü olduğunubir kez daha göstermiştir. Biz her zaman takımımızınyanındayız. Bütün Sivas’ın da böyle olmasınıistiyoruz. Çünkü bir tane Sivas birtanede Sivasspor vardı. Sivasspor SüperLig’de bir çok başarıya imza atacaktır”dedi.
YALCIN BASKANIN BU GUZEL ACIKLAMAYA DIYECEK HIC BIRSEY BULAMIYORUM AMA YALCIN BASKAN BI YERI ATLAMIŞ BIZ 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ OLARAK BUTUN YIGIDOLARI YANIMIZ DA GÖRMEK ISTERIZ BIZ SIVASSPORA DESDEK OLMAK AMACLI BU DERNEKTE VARIZ AMA BIR ELIN NESIVAR IKI ELIN SESIVAR HAYDI YIGIDOLAR BIRLIKTE ELELE TAKIMIMIZIN YANINA.BIZ KIMSEYI KIMSEDEN AYIRT ETMIYORUZ BUTUN SIVASLILAR BIZIM CANIMIZDIR. YALCIN BASKANA COK TESEKKUR EDER SAYGILARIMI SUNARIM.KIM SIVASSPOR İÇİN ELINI UFAKTA OLSA BIR TASIN ALTINA KORSA BEN O ELI ÖPERIM. SIVASLI OLUNMAZ SİVASLI DOGULURRRRRRRRRRRRRRR. SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRR.
erhan5834 23.08.2005, 20:29 YALCIN BASKANIN BU GUZEL ACIKLAMAYA DIYECEK HIC BIRSEY BULAMIYORUM AMA YALCIN BASKAN BI YERI ATLAMIŞ BIZ 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ OLARAK BUTUN YIGIDOLARI YANIMIZ DA GÖRMEK ISTERIZ BIZ SIVASSPORA DESDEK OLMAK AMACLI BU DERNEKTE VARIZ AMA BIR ELIN NESIVAR IKI ELIN SESIVAR HAYDI YIGIDOLAR BIRLIKTE ELELE TAKIMIMIZIN YANINA.BIZ KIMSEYI KIMSEDEN AYIRT ETMIYORUZ BUTUN SIVASLILAR BIZIM CANIMIZDIR. YALCIN BASKANA COK TESEKKUR EDER SAYGILARIMI SUNARIM.KIM SIVASSPOR İÇİN ELINI UFAKTA OLSA BIR TASIN ALTINA KORSA BEN O ELI ÖPERIM. SIVASLI OLUNMAZ SİVASLI DOGULURRRRRRRRRRRRRRR. SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRR.
YALÇIN BAŞKAN İNANIN BANA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN ELİNDEN GELENİ SONUNA KADAR YAPAN İNSANLARDAN BİRİSİ KAPTAN AMA BİRLİK BERABERLİĞİ İSTEMEYEN BİR GURUBADA BİZİMLE BİRLİK OL DİYECEK HALİ YOK HERKES SİVAS İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR AMA FARKLI KESİMLERDEN FARKLI SESLERLE BİZİM İSTEĞİMİZSE TEK ÇATI AMA SAĞLIK OLSUN YALÇIN BAŞKAN BÜYÜK İNSAN SANA SONSUZ SAYGILARIMI SUNUYORUM SİVAS SENLE GURUR DUYUYOR...
arkadas sivas kuruldugundan beri örnek ama bazi kendini bilmezler cekemeyenler sivas i ve sivasliyi yanlis tanitmis ama nerde olursa olsun birbirini tutan bagli kalan sivaslilardir,biz öyleyizki hekeden cezasiz kalmaz, batil batmaya mahkumdur öyleki biz bakiyiz baki kalacagiz
Evet Samsun deplasmanı dönüşü Havza ilçesinde mola verdik ve yemek yedik...Ve bu esnada yemek yediğimiz restoran sahibi bize ayne şu sözleri sarfetti...''Ben yıllrdır burada esnafım ve burada birçok takımın taraftarı yemek için gelirler ...Ama ben ilk defa böyle centilmen ve temiz ahlaklı bir taraftar topluluğu gördüm dedi..Geçen sezon Trabzon taraftarı dükkanımızın camların kırıp gitti dedi..Bizde esnafın bu yaklaşımından çok memnun olduğumuzu söyledik ve yolumuza devam ettik...Biz böyle bir taraftarız ve böyle centilmen olmayada devam edeceğiz...
GARDAŞ YIGIDO OLMAK KALAYMI ?EGERKI YIGIDOSAN BUNLARI YAPMAK ZORUNDASIN. BUNLARI YAPAMIYORSAN ZATEN SİVASLI OLAMAZSIN
serhankaburcuk 24.08.2005, 14:54 Sivaslıyız Yiğidoyuz ve centilmen taraftar olmaya devam edeceğiz..
kangalli_irfan_almanya 24.08.2005, 14:58 abiler iste taraftar iste takim
kombinelere ilgi olsaydi
gurbetten saygi ve selamlarla
BİRİNCİ PLANDAKİ MESELEMİZ SİVASTIR SİVAS SEHRİDİR.
HERŞEY YOLUNDA OLUR.
Iste Gercek Yigidolar ...
Iste Gercek Taraftarlar ...
Iste Tribün Kahramanlari...
Sivas Sizinle Gurur Duyuyor.
Yiğido Olmak
Ya Da
Olmamak....işte Bütün Mesele Bu
|