Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇIN ARDINDAN

SivasSpor.Com
06.04.2008, 17:14
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Beşiktaş'a kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Suç varsa benimdir" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Beşiktaş'a kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Kazanmaya odaklanmış bir takım olarak kazanıp şampiyonluk yolunda iddiamızı çoğaltmak istiyorduk. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Rüzgarda aleyhimize esince iki gol yedik. İkinci yarının ilk dakikalarında gol atmayı hedefliyorduk. Son dakikada gol attık. İkili averaj adına iyi oldu. Ben oyuncularımı kutluyorum. Mütevazi imkanlarımıza rağmen sahaya ellerinden geleni yansıtıyorlar. Var gücüyle mücadele etmeye çalışıyorlar. Bugün her hangi bir suç unsuru varsa o suç benimdir. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Şampiyonlar Ligi hedefimiz sürüyor. Herkesin puan kaybedebileceği bir ortamda, biz gönüllerin şampiyonluğunu kazandık. En azından diğer Anadolu takımları bizimle birlikte gelecek sezon önüne şampiyonluk hedefleri koydu. Biz yine hedeften sapmadan en iyisini yapmaya çalışacağız. Sezon sonunu da hep birlikte göreceğiz. Maçta ilk yarı rakip kolay goller buldu. Biz ikinci yarı değişiklikler ile gol bulkmak isterken rakibimiz daha fazla pozisyona girdi." diye konuştu.

yigido_sampiyon
06.04.2008, 17:18
ne diyelim bülent hoca...
sivas yaptıklarını unutmayacak...
sezon başında beşiktaşa yenilip şampiyonluğun zora gireceğini düşünsem aklımıza gelmezdi...

akifeker
06.04.2008, 17:19
arkadaşlar şampıyon olamasakta uefa yada şampıyonlar ligine gideceğiz yanı kaybettiğmiz bişey yok bencee...

serhatcan
06.04.2008, 17:20
HOCAMMMMM ortasahan yok ortasahannn. sen sezon başından beri göremiyormusun. maçlarımız top bizdeyken,bizim defansla forvetimiz arasında geçiyor.ortasahasda ne top tutup kafasını kaldırıp top kullanan var,ne boşa çıkıp top isteyen varr,ne forveti besleyecek adam var,nede güçlü kuvvetli birileri var,bu özelşliklerde hiç bir adamın yok. Bi tek yeni gelen bresizlyalı çok kaşlite bir topcu. seneye yasir,o, yanınada 2 güzel adam koy yine başa oyna.

Abdullah DuMaN
06.04.2008, 17:24
RÜZGARLA ALAKASI YOK SANKİ ONLARA ESMEDİ SAVUN MA VE KALECİNİN DİSİPLİNSİZLİĞİ PETKOVİÇ AKINI ARATMADI DEĞİL HA ORTA SAHA VE FORVETTE GÜZEL DEĞİL AMA ORTA SAHAYI 2. YARI DÜZELTTİ BİZDE 1 TEK HIZLI FORVET VARDI ODA BALİLİ MEHMET HA BİRE OFSAYTA DÜŞÜYO BİZİM PAFLAR AS LARDAN İYİ OYNARDI BU MAÇ SONUCUNDA SİVAS MAÇI SATTI DİYENLER BU MAÇ SATILACAK MAÇ DEĞİL 4-0 KASIMPAŞA MAÇINDAN SONRA HEMEN HAVAYA GİRDİLER BEŞİKTAŞTA İYİ OYNADI KAZANDI BUKADAR

superglam
06.04.2008, 17:26
Hocam ilk defa sana kızıyorum.. Fenere karşıda aynı hatayı yaptın ve kaybettin.. aynı hatayı niye yapıyorsun.. Sen önce gol yememeyi düşünmelisin %54 sivas %46 bjk oynuyor... bizim orta sahamı var.. bizim yapacağımızı bjk yaptı... ani ataklarla.. bjk maçında deplasmanda niye kazanıyoruz hiç düşünmedinmi hocam..??? siz deplasmanda oynuyormuş gibi oynaytın demedinizmi? Ya neyse şampiyon olmayı unuttuk bari yerinizi koruyun hocam... macın 70 dk.sında bıraktım maçı çıktım... bari Allahtan bir gol attıkta avarajı kurtardık..

revenge58
06.04.2008, 17:33
valla arkadaşlar sivas kaybedecek kadar kötü oynamadı.defansif hatalar vardı.bence ugur un ilhan yerine ilk 11 de başlaması lazım iyi top yapıyor.bjk defansı pozisyon vermedi.onların ortasahası iyi değildi ama teknik oynadılar

abdullah58
06.04.2008, 17:51
ya arkadaslar bu kadarda karamsar olmayalim
tamam cok büyük bir firsati kacirdik unutmayalimki bilyon dolarlik takimlarla mücadele ettik
sanssizligimiz sedat ve dialo nun sakat olmasi ve mehmetin ileride yaliniz kalmasi
kardesim murat sende o topa neden kafa cikmiyorsunda ayakla müdahale ediyorsun
hep göbekten gol yiyoruz
bülent hoca maca oliverayla baslayabilirdi ilhanin yerine
ve rakip besiktas ileriye cikmasaydik normal futbolumuzu oynasaydik rakipi kendi sahamizda karsilasaydik kesin yenerdik
ayni hatayi febnerbahceye karsida yaptik
neyse saglik olsun
beypinarli 58

musakaya58
06.04.2008, 17:53
hocam herşeyinle sivasın yanında olduğun için sana ve başkanımız açok tşk ediyorum. sivasspor buralara geldiyse sizin sayenizde geldi. futbol bu maç kaybetmekte kazanmakta var.kazansak tabiki ii olurdu ama artık önümüzdeki maçlara bakalım. sivas bu durumlara gelmeyi hayal bile edemezdi sayenizde yaşıyoruz.

sivas_kangallı
06.04.2008, 17:56
şampiyon olamasak bile avrupaya gidicez en azından.

samet yıldız
06.04.2008, 17:56
şampiyonluk hedefinden kopmadık yola devam ediyoruz
ikinci yarı güzel bastırdık ama sonuç geledi işte

58gürünlü35
06.04.2008, 18:04
Dısarıda 7 milyon taraftar seni destekler Dısarıda 7 milyon taraftar seni destekler yenilgiye aldırma SİVAS ım yenilgiye aldırma SİVAS ım

Sen Bizim Gönlümüzde Şampiyon 0lmussun Bir Kere !

abdullah58
06.04.2008, 18:07
LIG BASLARKEN HEPIMIZE DESELERDIKI SIVAS 4 OLARAK LIGI BITIRECEK HEPIMIZ NE DERDIK ALLAH BE
O HALDE HEPINIZE TESEKKÜRLER FUTBOLCU ARKADASLARIM ;BASKANIM;SEVGILI HOCAM
BEYPINARLI 58

üsküdarli
06.04.2008, 18:18
hayal görmeyi birakin artik, bu kosullarda buraya kadar gelmesi bir mucize, herkesin takdir etmesi lazim sivassporu, kimse fazlasini beklemesin, bu sezon insanlik üstü bir basari elde ettiler, sampiyonluk beklemek mucizenin ötesi.

sehrettin
06.04.2008, 18:30
siz gönüllerin şampiyonusunuz biz buda yeter

altuntas58
06.04.2008, 18:38
Our böyle kazalar canınız sağ olsun başka macları kazanırız dünyanın sonu gelmediya

izmirliyigido
06.04.2008, 18:40
Bülent Uygun resmen maçı sattı. Takımı yanlış kurarak, maçı Beşiktaş'ın kazanmasını sağladı. Orta sahada Uğur ve Sergio'yuyu ilk 11'de oynatmayarak sonumuzu hazırladı. Adam resmen Beşiktaş'a çalıştı, helal olsun Bülent Uygun.

Haydi Fenerliler, G.Saraylılar söyleyinsene böyle. Fenerbahçe maçından sonra ortalığı ayağa kaldırmıştınız. Maçı Fener'e sattı diye. Şimdi de mi sattı. Biz büyük maçlarda bu sene konsantre olamadık ve kendi oyunumuzu kuramadan arka arkaya goller yiyerek oyundan koptuk ve her 4 maçta da kaybettik.

F.Bahçe ile 2 maçtada 4-5 dakika ara ile gol yedik, ikisinide kaybettik, G.Saray maçında 2 dakikada 2 gol yedik kaybettik, bu maçtada 4 dakikada 2 gol yedik kaybettik.

Bunda Bülent Uygun'un suçu var mı, o kendini yargılıyor zaten. Birşey söylemeye gerek yok.

TEŞEKKÜRLER, BÜLENT HOCA.... Sayende bu günleri gördük, sen ve ekibin kalbimizde Şampiyonsunuz.

Ama keşke orta sahada İlhan ve Musa yerine geçen hafta olduğu gibi Uğur - Mohammed Ali - Sergio - Sylla ilk 11de başlasaydı. Belki daha etkili olurduk. Musa da gözle görülür düşüş var. Ama ne yapalım, kısmet bu kadarmış, tekrar teşekkürler Bülent Uygun.

.

YuNuSPaSa58
06.04.2008, 18:48
eğer sezon ßaşında ßiri ßana qeLip SİVASSPOR şampiyonluqu 5 hafta kala beşitaş maçında kaybedicek dese onLa kesin daLqa qeçerdim ama sağLık oLsun ßizim milyon doLarlarımız yok 50000 kişiLik stadımız yok Dünyaca ünlü starlarımız yok ama ßizim ßi adımız war herkes duysun ANADOLU KRALI. Şimdi Çok qarip OLdu 2 hatfa önce şampiyonluqu kazanırmıyız diyoduk şimdide uefa ßaşarı oLur diyoruz ama sağLık oLsun.. SaoL ßüLent Hoca.. SaoLun futßoLcularımız saoLun ßaşkanımız..İstanßuL'daki SİVASSPORlular adına hepinize teşekkür ediyorum..

eyuphulagu
06.04.2008, 19:13
sivaspor önce kişisel hatalarının sonra kötü zeminin kurbanı oldu.2 takımda aynı zeminde oynadı diyebilirsiniz.erken gelen 2gol kişisel hatalardan kaynaklandı.muratın tecrübesizliği açıkca ortaya çıktı.abdurahmanın aydın karşısındaki durumuna çok üzüldüm.aydını maçın adamı yaptı.ilhanın,abdurahmanın,mus anın,hatta muhammetin şampiyonluğa oynayacan bir takımın oyuncusu olamayacaklarına gözlerimizle gördük.bu oyuncuların yaptıkları katkıyı unutmuş değilim.yalnız bu takım muhammetin babasının çiftliği değil.serbest vuruşların %90 ını kaleye vurdu.arkadaşlarına doğru düzgün pas atmadı.takımız akortsuz saz gibiydi.kimin ne yaptığı belli değildi.ilk yarı sahada orta saha diye bir şey yoktu.2.yarı rüzgarı arkamıza alarak oynadık.oyuna yeni giren oyuncularla takım arasında çok büyük uyum sorunu var.eğer ilk 3 e girmek istiyorsak oyun kurucumuz sergio olmalı.yanında da uğur oynamalı.nuhammet iyi bir yedek olur.fenerbahçe ve bjk maçlarında diallo ve sedatı çok aradık.murat bence abdurahmanın yerine eski yeri olan sağ kanada geri dönmeli.bu takımın orta sahası sergio ve muhammeti kaldırmıyor.orta sahaya bir oyun kurucu 3-4 tane savaşçı oyuncu gerekli bu bütün dünyada böyle.diğer golcümüzü de takıma monte etmek lazım.bizim paf takımımız dan da 2-3 oyuncuyu bjk nın aydın ve mehmet sedef te yaptığı gibi takıma monte edebiliriz.bu maç gösterdi ki bize alttan ısıtmalı kışın zemini bozulmayan modern bir yeni stad lazım.

koyu58
06.04.2008, 19:33
hocam daha geçen gün hakkınızı savunuyodum
ama şimdi çok sinirliyim keşke beşiktşı yenseydikte kasımpaşaya yenilmiş olsaydık bu istanbul taraftarı bizi onların beslediğini sanıyor buda bizim sivaslıların canını sıkıyor bu arada petkoviç neden kulubeye geçmiyo bi geldi tam geldi geldiğinden beri formsuz bence cezaya ihtiyacı var<1-2 maç dinlenebilir> akın tekrar ilk onbire gelmeli en verimli dönemleri
bu takımda sezer diye bi topçu var formda olan bi arkadaş neden oyuna alınmadı gol atar diyemi korktun yoksa biz bıktık artık bu istanbulun adilerinden hafataya kayseride görüşürüz inşallah

58_YnS_58
06.04.2008, 19:37
OLSUN ARKADAŞLAR SİVAS ŞAMPİYON OLAMASA BİLE İLLA Kİ BİR KUPAYA GİDECEZ VE ORADADA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ SİVAS ŞAMPİYON OLMASA BİLE BİZİM GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONU SİVASSPOR!!!

zarali
06.04.2008, 19:39
sen kafani takma hocam senin varligin yeter bize.

mnt3
06.04.2008, 19:41
tüm sivassporlu dostlara merhaba.arkadaşlar karamsarlığa gerek yok,takımımız ligin bitmesine 5 hafta kala 3.sırada.tamam herkes düşüncesini söylemekte özgür,hepimiz sivassporumuzu sevdiğimiz için buralardayaız.ama artık mağlubiyetlerden sonra teknik direktör ve futbolcular için olumsuz konuşup yazmayalım.bu takım ilk yarıdaki ideal 11 inden sedat balili yasir gibi 3 oyuncusundan ligin ikinci devresinde hiç faydalanamadı,kısıtlı imkanlarla bu takımı buralara getiren yönetim,teknik direktör ve futbolcularaher zaman destek olmalıyız.bu sene ligi çok iyi bir yerde bitireceğiz.seneye bence takımımız daha da iyi olacak.

EyüphanAydın
06.04.2008, 19:42
Arkadaşlar Tamam Olur,

Hep Kazanacağız Diye Bişey Yok...

Futbol Bu Yenilmekte Var Yenmekte.

İnşallah Bu Talihsizliği En Yakın Zamanda Atarız Üzerimizden.

yigidozan
06.04.2008, 19:45
bugüne kadar az mı sevindik SİVASSPORUMUZla. sırf onlar için bile sonsuz teşekkür sunmamız gerek hocamıza. hata yaptık yenildik ama şampiyonluga yarışırken yeniliyor durumdayız şimdiki yerimiz bile fazlasıyla güzel. canımız sagolsun

sivaslimete
06.04.2008, 19:52
Basin önüne egilmesin aldirma sivas aldirma en büyük sen deilmisin? aldirma sivas aldirma aldirma sivas aldirma sivas aldirmaaaaaaaaaaaa

BOUN
06.04.2008, 20:09
Ne yazık ki üç İstanbulluyla oynadığımız kritik maçların hepsini kaybettik.

16. haftada liderdik, GS'ye yenildik liderliği kaybettik...

20. haftada liderdik, FB'ye yenildik liderliği kaybettik...

Geldik 29. haftaya UEFA'yı garantileyeceğimiz ve şampiyonluk iddiamızı sürdüreceğimiz bir ortamda BJK ile oynadık ve yine yenildik...

Gönül isterdi ki nasıl diğer anadolu takımları bu üç büyültülmüşle oynadıkları maçlarda bunlara kök söktürüyorsa biz de Sivasspor olarak bu adamların korkulu rüyası olsaydık ve bunlara kök söktürseydik. Ama olmuyor nedense bu üç büyültülmüşü -birkaç maçta BJK hariç- şöyle eze eze ağız tadıyla bir yenemedik! Demek ki bir yerlerde problem var, bu adamlara karşı motive olamıyoruz veya gözümüzde çok büyütüp panikliyoruz.

Söyleyecek çok fazla birşey yok artık, şampiyonluk hedefinden önemli oranda sapmış olmamıza rağmen henüz UEFA veya şampiyonlar ligi şansımız sürüyor. En azından önümüzdeki beş hafta ciddiyetimizi kaybetmeden oyunumuza devam etmeli ve ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirerek UEFA veya Şampiyonlar ligine gitmeliyiz.

yusuf_yusuf
06.04.2008, 20:14
bulent hocam sivası satark bır yere gelemssın anla bunu artık konya ya 3 tane kasımpasaya 4 tane atan bır sivasspor takımı besıktasada en az 3 tan e atardı unut ma bunu akıllı ol cıddı oynat maçı saygılarımla

samet yıldız
06.04.2008, 20:24
sivassporu buralara kadar getirmen zaten yeter bize
ama yenildik diye şampiyonlukdan da vazgeçmedik hiç yoktan şampiyonlar liginden vazgeçmedik
yola devam ediyoruz

duman58
06.04.2008, 20:30
Yazik be yazik birakin artik su maci satti deyip durmayi,dogru bencede Bulent hoca suclu niyemi SIVASLILAR olarak bu buyuk basariyi biz kaldiramiyoruz baksaniza ne olmus efendim SIVASSPOR besiktasa yenilmis onun icin BULENT HOCA satmismis bu kadar nankorluk olurmu yaw adam takimi hayal edemeyecegimiz yerlere getirsin hala onun hakkinda bole yorumlar yapalim destek degil kostek olalim kusura bakmayinda maclari yendikten sonra destek olmaya takimin hic ihtiyaci yok taraftar olan simdi destek olur ve diyorumki sayin BULENT HOCAM eger sen bizi maclari sata sata bugunlere getirdiysen lutfen bundan sonrada satta SAMPIYON olalim INSAALLAH

GokhanTurna
06.04.2008, 20:30
Beşiktaşın 2 Haftalık Düşüşü Gibi Bizmde Düşüşümüz Başladı..Haftaya Kayesriyede Yenilirsek 3e Girmemiz hayal

EMREE58
06.04.2008, 20:48
Sevgili bülent hocam bugün neden çift forvetle başladı gerçekten çok merak ediyorum her zamanki gibi ilk yarı kendini bilen ikinci yarı futbol oynamaya çalışan sivasspor bugün savunma hatalarıyla maçı bitirdi sayılır

XXCakir58
06.04.2008, 21:12
hocam herkes hata yapar. Senin Sivasspora yaptiklarini unutmayacagiz, unutmayizda. Bu Sene bence Uefa ya gidelim bize yeter. Zaten Uefa kesin. Insallah bundan sonra iyi sonuclar alarak iyi yerlerde bitiririz

karacaorenli
06.04.2008, 21:23
sivası hayrettin yaktı solkanat yaktı 22 gol yedik 17 si sol kanat

ve hayrettin faciası..... YAZIK DİĞER ARKADAŞLARININ CANLA BAŞLA HARCADIĞI EMEĞİ HAYRETTİN RAKİBE HEDİYE EDİYOR....YAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİ SİVASLIYA....

EMREE58
06.04.2008, 21:24
ibrahim toraman gerçektende bugün sivasspora yaptıgı bu hareketlerle ne kadar profosyonel ve sivaslı oldugunuda gördük sanırım .Sevgili ibrahim toramana burdan sesleniyorum o 58 numara sana yakışmıyo sen kendine bi 34 numaralı bi forma yaptır.Daha gerçekçi olacagına inanıyorum.Bütün sivaslıların degil bütün sivassporlular olarak sana sesleniyorum.

mdeniz58
06.04.2008, 21:29
Sivassporda artık Hayrettin kadro dışı kalmalı.....çok koşuyor ama takıma bir faydası yok,boşa koşuyor hiç isabetli bir şutu pası yok,orta saha dağılmış,sergio gerçekten kalite bir futbolcu,sergio ilk 11'e girmeli artık...Petkoviç biraz dinlenmeli Akın'ı bu maçta aradık. İlk 15dk.da 2 gol gördük ki alışmadığımız bir şeydi,Fenerbahçe maçı gibi bjk maçındada bir taktik hata vardı. Kasımpaşa maçından sonra takım havaya girmiş gözüküyor.Diğer kulupler bjk,fb ve gs'ye kök söktürürken sivas bu takımlara hemen çözülüveriyor,şampiyonluğa oynayan takım böyle olmamalı.

yerliturkuaz
06.04.2008, 21:37
BÜLENT HOCAM MAÇI KAYBETTİK BAŞKA BAHANE ARAMA VE BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA ÜÇ PUANI DAHADA ÇOK İSTEYEN TARARF OLUN...

EMREE58
06.04.2008, 21:45
ibrahim toraman gerçektende bugün sivasspora yaptıgı bu hareketlerle ne kadar profosyonel ve sivaslı oldugunuda gördük sanırım .Sevgili ibrahim toramana burdan sesleniyorum o 58 numara sana yakışmıyo sen kendine bi 34 numaralı bi forma yaptır.Daha gerçekçi olacagına inanıyorum.Bütün sivaslıların degil bütün sivassporlular olarak sana sesleniyorum.

yusufsahin58
06.04.2008, 21:57
yav bunu yapmiyacaklardi abi yenilir mi hic ya neyse haftaya insallah yeneriz

serhatcan
06.04.2008, 22:02
ABDURRAHMAN DERELİ yi fatih terim görmeli. eğer göremiyorsa milli takıma almazsa avrupa şampiyonasına götürmez ise onu vatan hayini ilan edeceğim.

mustafa yiğit
06.04.2008, 22:05
BIRAKIN HOCAYIDA BENCE SUÇLU TARAFTAR HANIM HANIM OTURMUŞ MAÇ SEYREDİYORLAR BAGIRINDA TAKIMI ATEŞLEYİN BİRAZ MAÇ SİVASTAMI İNÖNÜDEMİ BELLİ DEYİL HEP BJK LİLER BAGIRIYOR TEKNİK DİRÖKTÖR TAKIMIN BARUTUNU KOYAR TARAFTARDA ATEŞLER UNUTMAYIN DEPLASMANA GELEN TAKIMIN PİSKOLOJİSİNİ BOZMAK TAKIMI BOZMAK TAKIMA DÜŞMEZ TARAFTARA DÜŞER ANLAŞILDIMI ARKADAŞLAR

Turan 59
06.04.2008, 22:17
BU TAKIMDA MUSA AYDIN İLK 11 DE OYNAMAMALI.

şafak58_35
06.04.2008, 22:49
herşey bitmiş deil gs nin 2 sene önceki şampiynluğunu düşünün bi son maçta şampiyon oldular...biz 5 maçı aldıkmmı fb gs ve ts yenilirse şansımız var şampiyonluk için allah büyüktür dualarımızı eksik etmiyek yinede.....

şafak58_35
06.04.2008, 22:50
BU TAKIMDA MUSA AYDIN İLK 11 DE OYNAMAMALI.

abi öle deme gözünü sevim ya .......

duman58
06.04.2008, 22:53
BIRAKIN HOCAYIDA BENCE SUÇLU TARAFTAR HANIM HANIM OTURMUŞ MAÇ SEYREDİYORLAR BAGIRINDA TAKIMI ATEŞLEYİN BİRAZ MAÇ SİVASTAMI İNÖNÜDEMİ BELLİ DEYİL HEP BJK LİLER BAGIRIYOR TEKNİK DİRÖKTÖR TAKIMIN BARUTUNU KOYAR TARAFTARDA ATEŞLER UNUTMAYIN DEPLASMANA GELEN TAKIMIN PİSKOLOJİSİNİ BOZMAK TAKIMI BOZMAK TAKIMA DÜŞMEZ TARAFTARA DÜŞER ANLAŞILDIMI ARKADAŞLAR

Tamamen katiliyorum herkes BULENT HOCA'ya suc buluyo yaw arkadaslar hoca her yenilgiden sonra sucu ustune aliyo ne olur SIVAS'taki bir yenilgiden sonrada taraftarlar ustune alsin sorumlulugu cunku ben mecburi televizyondan izleyen biri olarak ben taraftarin sesini dumadim sizce kendi evinde oynamanin avantajlari nelerdir merak ediyorum ve tabiiki bu soylenenler sesi kesilinceye kadar engellemelere ragmen takimini destekleyen gercek taraftara degildir.

dülger58
06.04.2008, 23:40
ŞAMPİYON OLMASAK BİLE BURALARADA GELMEK ÇOK GÜZEL.BAZI ÖZ ELEŞTİRİLERİDE YAPMAK GEREKİYOR.DEFANS HATALARINI ÇOK FAZLA YAPIYORUZ.ÇOK KOLAY GOLLER YEDİK.SON SEKİZ MAÇIN İKİSİNDE GÜZEL TOP OYNADIK BİRİ ANKARAGÜCÜ DİGERİ İSE KASIMPAŞA.
BEŞİKTAŞ MAÇINDA KONTROLÜ OYNASAK BELKİ ERKEN DAKİKALARDA GOL YEMEYE BİLİRDİK.BEŞİKTAŞ İLK YARI,SİVASIN HERZAMAN OYNADIGI STİL BİR TOP OYNADI.
KONTROLLÜ VE KONTRA ATAK YAPARAK 10 DAKİKADA İKİ GOL BULDU.BEŞİKTAŞ SİVASA GÖRE SÜPER TOP OYNAMADI, SADECE AKILLI TOP OYNADI.....

ANADOLUNUN GURURU SİVASSPOR....

yesil58
07.04.2008, 00:27
Arkadaslar Anadolu takimlari söze gelince bizim sampiyonlugumuzu destekliyor ozaman versinler maclari sampiyon olalim . GS macini saymazsak 4 anadolu takimina macimiz var 12 puan eder!:)

Arif Coşkun
07.04.2008, 01:41
Ya bu kadar basit goller yenirmi? Adeta izlediler her iki golüde.15 Dakikada 2 gol ve ondan sonra skoru eşitlemek hiçte kolay değildi.Gollerden sonra Beşiktaş çok rahat oynadı.Stres yapan bizdik. Bu maçı alsaydık çok şeyler değişecekti.Artık son haftalar her maçta hatalar çok olur.Bilhassa hakem hatası.FB-Kayseri maçı bir örnek.Adeta 2 puanı hakem hediye etti Fener bahçe'ye.Sanırım Beşiktaş'la 3.lük mücadelesi şeklinde geçecek kalan maçlarımız.Bu durumu hiç kimsenin küçümsemeye hakkı yok bence.Her sene biraz daha iyi oluyoruz.Takım oturuyor süperlige iyice alışıyor.Geleceğimiz parlak görünüyor.Başarılar diliyorum.

albina58
07.04.2008, 02:08
Bu maçın ardından uzun süre kendime gelememiştim,daha yeni 4. demlik çayı bitirince biraz uyanır gibi oldum.Maça başlayınca,kendimce içime bir his doğdu,''Eyvah bu maçı kaybedeceğiz''.Aman maç bitti,rahat rahat yorum yapıyorsun demeyiniz,çünki bu maçlara başlarken tipik bazı batıl inançlarım var.1-Beşiktaş ile kendi evimizde oynadığımız maçları kaybediyoruz,deplasmanda oynayınca kazanıyoruz.2-Takım oyuna başladığı vakit,az çok kendini gösteriyor.Yani hızlı koşan atın b... seyrek düşer lafında devamla,atak oynayınca o maçları kaybediyoruz,buna örnek fb maçınada öyle başlamıştık,kasımpaşa maçında ise kasımpaşaspor çok hızlı başlamış malum sonunu getiremedi bize karşı.(Altuntaş58 abimede bir defasında,durak köfte salonunda maç seyredrken bu tespitimi anlatmıştım.)3-Ayrıca,o maç için futbolcunun ayağına topun alışması diye tabir ettiğim,topun istemesi olgusuda var.5.dak.da mehmet Yıldız,sergiyo,abdurrahman gibi futbolcularımıza top ısınamadı,10 dak. içerisinde top kaybımız beş olmuştu.
Herşey bir yana,bence fenerbahçe maçında olduğu gibi,bu maçtada sevgili Bülent UYGUN'un düşüncesi,süper liğde vizyon maçı olarak görmesi neticesinde,göze hoş gelen atak futbol oynamak istemesi sonucu,bir nevi yenilgiyi hazırladı.Ukalaca olmaksızın,bu maçın hakkı,temkinli başlamak,her zaman ki gibi,sağlam defans kurgusunu kurup,rakip takımın üzerimize gelen ataklarını savuşturmak,ikinci yarının ortalarına doğru,rakip takımın şuursuzca ataklarına kontra ataklar ile onların biten kondisyonlarınıda kullanarak golü bulmak gerekliydi.Forvet hattımızda,kontra ataklara uygun futbolcu yapımız mevcuttur,balili den sonra,mehmet'in komutasındaki ileri ucumuzda chetkov,orta sahadan desdek veren m.ali-sergiyo- kenarlardan,abdurahman-uğur gibi futbolcularımızın meziyetleri bu yöndedir.
Haftaya,rakibimiz,komşumuz,kay serispor'un,geçen haftalarda diğer anadolu takımları gibi bizim için,anadoludan şampiyonluğa oynayan bir takımın olmasıyla kıvanç duyuyoruz anlamına gelen açıklamalarının ne kadar samimi olduğunu test edeceğiz.
Bu liğin düğümü sondan bir hafta önce,evimizde oynayacağımız galatasaray maçında çözülecek.O maç için,Bülent hocamızın geçmişte evimizde oynadığımız FB ve BJK maçları,iyi bir tecrübe olmuştur düşüncesiyle umudum ziyadesiyle fazladır.
Bu mağlubiyetle hiçbirşey bitmemiştir.Bilakis futbolcularımıza,teknik heyetimize daha farklı arzu olmuştur.
Desteğimizi eksik etmeyelim yiğidolar,bu teknik heyet ve futbolcular ile buralara kadar geldik ve bundan sonrada bunlar ile devam edeceğiz.Yeterki biz seyircilerin manevi desdeğini arkalarında bulsunlar,onlar gerekeni yapar,yapmassada canları sağolsun,dünyanın sonu değil ya,seneye süper liğ devam ediyor.

sivasli_tufan
07.04.2008, 02:46
ugurun oynamsindan yanayim cok guzel top oynuyor bence ilhanda is yok hic vasati asamiyor

Dağcı
07.04.2008, 07:16
Maçı kazandığımız anda Beşiktaş tamamen ligden kopacaktı ve biz de uefa'yı garantileyecektik. Onlar bunun farkında olarak oynadılar. Lig'de defans problemi yaşayan Beşiktaş bu maçta çok da kötü oynamadı. Sanki daha fazla konsantrelerdi. Ayrıca Aydın'ı bir türlü durduramadık.

2 basit hata ve maçı kaybettik. Önemli bir fırsatı teptik.

Oyuna Uğur ve Oliviera ile neden başlamadığımızı da anlamadım. Muhammed'in biraz daha takımı için oynaması lazım. Hemen hemen her top'ta Rüştü'yü avlamaya çalıştı.

Büyük maçlarda evimizde biraz daha dikkatli ve agresif oynamalıyız.

Seyirci faktörünün ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. 12'nci adam şart...

ofozturk
07.04.2008, 08:39
saglık olsun. her zaman kazanacak değiliz ya hocam. önümüzdeki maçları alarak ligi en iyi yerde bitiririz inş.
seneye daha da yüksekler için çalışmamız lzım

altan54&58
07.04.2008, 08:56
Bülent Hocam sağlık olsun hatalardan ders alınmıştır mutlaka.Senin bu takım için yaptıkların unutulmaz.Son dakikada Mehmet Yıldız'ın attığı gol çok önemli bence bu gol sayesinde Yiğido Avrupa Kupası'na gidecek.bjk'da layık olduğu İntertotoya

elbeyli09
07.04.2008, 09:52
ŞAMPİYON OLMASAK DA GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU YAPTIN ,SİVASSPOR ULAŞABİLECEĞİ EN ÜST SEVİYEYE GETİRDİN SANA SONSUZ TEŞEKKÜRLER BÜLENT HOCAM KİM NE DERSE DESİN,ŞU ANDA SİVASSPORUN YERİNDE OLMAK İSTEYEN Bİ SÜRÜ TAKIM VAR,TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER

KAOS
07.04.2008, 10:09
Tabi suç sende Bülent hoca.
Galibiyette nasıl övebileceğimiz gibi, yenilgide de yereceğiz.
Aslında kaç maçtır bu durum ortada. Ama Bülent hoca ya göremedi ya görmek istemedi.
1- Musa ve Hayrettin inanılmaz performanssız ve hatalarla dolu oynuyorlar.
İnatla ya onlarla ya da İlhan Musa ile başlıyor maça başlıyor.
Bülent hocanın Yasir inadı vardı bir zamanlar. Hiç bir halta yaramayan takımın moralini ve dengesini bozan bu adamı hep ilk 11 e alırdı. Allah'tan sakatlandı da kurtulduk. Ama başımıza bide bu Musa belası geldi. Geçmişinde hiç bir varlığı olmayan, top kullanamayan, pres yapamayan, şut atmayan ve inanılmaz cılız bir adam hep 11 de.
BJK oyuncularının boylarını gördünüz bunların arasından uzun topları kim alıcak Çetkov mu, Mehmet mi?. Mehmet bir kaç aldı o kadar. Böyle bir takıma karşı orta saha kuvvetli olucak. Pas yapıcak bunu İlhan mı, Musa mı yapıcak. Bunu Sergio ikinci yarı yaptı, Uğur yaptı. Özetle bu maça Musa ile çıkmam tam bir hata.
2. Hayrettin'in defansda ki durumu. Adamamını (Holosko) hep kaçırdığı için Murat Nobre ve Holosko ile baş başa kaldı ve kaçırdığı için iki gol yedik. İlhan Hayrettin'in yerinde daha iyi oynuyor bunu geçen haftalarda gördük. Sonuç Hayrettin ile çıkmak tam bir hata.
3. Gole ihtiyacı olan hoca ne yapar risk alır ileriye yeni hücumcu ekler azaltmaz. Çetkov kötü ise çıkarıyorsan yerine hücumcü alıcaksın, orta saha oyuncusu değil. İleriyi zayıflatmanın ne anlamı var. Çetkov her maçta kötü oynar ama fırsatını pozisyonunu buldu mu atar. Bu her maçta böyle olmuştur. Bak Konya maçı. Ömer var hazır olmayabilir ama gol istiyorsan risk alıcaksın risk de orta sahaya oyuncu alarak olmaz.
4. Bu takım bu kafa ile bu yapı ile asla 3 büyükleri yenemez (BJK maçını hatırlayın iki defa gittik gol attık ve bol şansımız vardı). Göreceksiniz Galatasaraya da yenileceğiz. Çünki Anadolu takımları çok kötü biz onların iyisiyiz. Anadolu takımları bile üç büyüklere arada sırada kafa tuttular ama biz hiç bir şey yapamadık. Anadolu takımlarının önemli bir kısmı büyük sorunlar içerisindeler. Arada sırada iyi oynayabiliyorlar.
5. Bülent hocanın Allah'ın izni ile insanların duaları ile lafları sıktı artık. Bu kendine takımına güvenmeyen insanların laflarıdır. Bilimsel bir metodolojik bir iş yapıyorsun tabiki şans faktörü var, ama geldiğin durumu hep dualara Allah'a bağlarsan sana gülerler. Senin düşüncenle Avrupa liglerinde ki takımların yerle yektan olmaları gerekir. Üç büyüklerin çökmesi gerekir. Yav sen Cami imamı değilsin. Sen yağmur duasına çıkmadın. Yeter artık.
Yeter artık!!!

KAOS
07.04.2008, 10:18
Bir lafımda seyirci seyirci diyenlere.
İzlediniz BJK seyircilerini hayran kaldım alkışladım. Dünya çapında tribün şovu yaptılar, hemde deplasmanda, birde onları İnönü'de izleyin, izleyin de görün.
Bizim tribün amigolarını duyunca görünce ağlayasım geliyor.
El salla el salla!!
En büyük bilmem ne bizim bilmemne!!!
Bilmen ne oraya bilmem ne buraya!!
Kırmızı Beyaz Şampiyon Sivas (oldukta sanki)
Bizim mahallede böyle bağırıyorlar.
Ondan sonra da Tribünler bağırmıyormuş. Vallahi billahi içim gitti BJK tribünlerine.
Bide BJK tribünlerine küfür edenler hareket çekenler, adamlar oynadılar yendiler ve eğleniyorlar gocunmayacaksın, alkışlayacaksın medenice, erkekçe.
Hem oyunlarını hem Tribün şovlarını.
Bu kadar.

serhatcan
07.04.2008, 10:23
Aslında kaç maçtır bu durum ortada. Ama Bülent hoca ya göremedi ya görmek istemedi.
Bülent hocanın Yasir inadı vardı bir zamanlar. Hiç bir halta yaramayan takımın moralini ve dengesini bozan bu adamı hep ilk 11 e alırdı. Allah'tan sakatlandı da kurtulduk. Ama başımıza bide bu Musa belası geldi. Geçmişinde hiç bir varlığı olmayan, top kullanamayan, pres yapamayan, şut atmayan ve inanılmaz cılız bir adam hep 11 de.
BJK oyuncularının boylarını gördünüz bunların arasından uzun topları kim alıcak Çetkov mu, Mehmet mi?. Mehmet bir kaç aldı o kadar. Böyle bir takıma karşı orta saha kuvvetli olucak. Pas yapıcak bunu İlhan mı, Musa mı yapıcak. Bunu Sergio ikinci yarı yaptı, Uğur yaptı. Özetle bu maça Musa ile çıkmam tam bir hata.
2. Hayrettin'in defansda ki durumu. Adamamını (Holosko) hep kaçırdığı için Murat Nobre ve Holosko ile baş başa kaldı ve kaçırdığı için iki gol yedik. İlhan Hayrettin'in yerinde daha iyi oynuyor bunu geçen haftalarda gördük. Sonuç Hayrettin ile çıkmak tam bir hata.
3. Gole ihtiyacı olan hoca ne yapar risk alır ileriye yeni hücumcu ekler azaltmaz. Çetkov kötü ise çıkarıyorsan yerine hücumcü alıcaksın, orta saha oyuncusu değil. İleriyi zayıflatmanın ne anlamı var. Çetkov her maçta kötü oynar ama fırsatını pozisyonunu buldu mu atar. Bu her maçta böyle olmuştur. Bak Konya maçı. Ömer var hazır olmayabilir ama gol istiyorsan risk alıcaksın risk de orta sahaya oyuncu alarak olmaz.
4. Bu takım bu kafa ile bu yapı ile asla 3 büyükleri yenemez (BJK maçını hatırlayın iki defa gittik gol attık ve bol şansımız vardı). Göreceksiniz Galatasaraya da yenileceğiz. Çünki Anadolu takımları çok kötü biz onların iyisiyiz. Anadolu takımları bile üç büyüklere arada sırada kafa tuttular ama biz hiç bir şey yapamadık. Anadolu takımlarının önemli bir kısmı büyük sorunlar içerisindeler. Arada sırada iyi oynayabiliyorlar.
5. Bülent hocanın Allah'ın izni ile insanların duaları ile lafları sıktı artık. Bu kendine takımına güvenmeyen insanların laflarıdır. Bilimsel bir metodolojik bir iş yapıyorsun tabiki şans faktörü var, ama geldiğin durumu hep dualara Allah'a bağlarsan sana gülerler. Senin düşüncenle Avrupa liglerinde ki takımların yerle yektan olmaları gerekir. Üç büyüklerin çökmesi gerekir. Yav sen Cami imamı değilsin. Sen yağmur duasına çıkmadın. Yeter artık.
Yeter artık!!!

ARKADAŞIM süper bir tesbit,süper bir yorum. Evet hep sen ALLAH a havale edersen,inşallahlarla hayallerini süslersen,bilimsel metodlar uygılamazsan,profesyonel olmazsan ve klübü camii görüp tüm türkiyeyi o klübe gönülden bağlı olduğunu görürsen başarı nereye kardar olacak. Öyle olsaydı türkiye veyaa islam ülkeleri dünyada sosyaliekonomik ve sportif alanda dünyada müslüman olmayan ülkelerle değil müslüman olan ülkelerle kıyasıya şampiyonuklar için mücadele verirdi.

kadir984
07.04.2008, 10:25
dün bületn uygun ben hatalıyım dedi eve hatasını kendi de biliyordu.

1 -ÇÜNKÜ defalarca söylendi kartalın silahları HOLOSKO ve NOBRE bizi yanlızca yenen holosko ve nober olmadı mı ?

2 - mehmet sakat iğne ile oynuyor chetkov da sakat iğne ile oynayacak denmedimi. arkadaşlar iğne ile adam oynatmak yerine paf takımda sağlam bir adamla maça çıkmak daha mantıklı değilmi ?

3- musa ve ilhan ?

4- murat ve hayrettin..

kimse kızmasın darılmasın ama dünkü maçta görünen buydu arkadaşlar.

biz ilk sezon sakatlanan sedat ve balili yi arıyorduk.

AMA BU HAFTA BİZ DİALLO yu çok aradık.

daha fazla aramasak iyi olur bence.

AMA YİĞİDOLAR HER ŞEY BİTMEDİ HER TAKIMINI SON 5 MAÇI FİNAL.
EN AZINDAN UEFA

KAOS
07.04.2008, 10:52
Son lafımda bu sitede yazı yazanlara..
Lütfen bir istatistik yapılsın. Bildirilen haberlere yapılan yorumlar incelesin
mesajların tamamına yakını, İnşallah, hayırlı olsun, sağlık olsun, maşalah, başka bişey yok.
Yazmak için yazan bir sürü insan , fikriniz yokmu sizin iyi kötü mantık yürütün bişeyler yazın, tamam tanıdık sizi varsınız..

ADNANDEMIRISIK
07.04.2008, 11:38
HOCAM BU MAÇIDA HAVADAN KAYBETTİK HAYRETTİN MUSA İLHAN ÜÇ DÖRT HAFTADIR FORMSUZLAR İKİNCİ YARI GİREN OYUNCULAR NİÇİN OYNATILMIYOR TAKIM ONDAN SONRA DÜZELDİ

Agcalli
07.04.2008, 12:06
Hocam evet kaybettik canımız sağolsun ama ya ben anlam veremiyorum neden büyük denen kluplere karşı konsantre olamıyoruz. Fener maçında suçlu basın ilan edildi bu maçta basınada kapatıldı. suçlu benim demekle bu iş çözülmüyor ki.

bozkurt187
07.04.2008, 13:35
hocam sende suc yok bugün savunmamiz cok kötüydü

yigidomustafa58
07.04.2008, 15:33
hocam üzülmenize gerek yok bizi siz buralara kadar getirdiniz...

sivasli215
07.04.2008, 16:17
2 gün öncesine kadar kalan 6 maçımızı da kazanırsak şampiyon olabileceğimizi konuşurken şimdi uefaya gidebilirmiyizi konuşuyoruz,ne kadar acı...
bu arada bülent hoca,hala fb-kayseri macı ile ilgili bir acıklama yapmadın,gs ve bjk ortalığı yıktı çifte standart var diye ama hala bizden ses yok?neden bu sessizlik?

yiğido
07.04.2008, 17:19
Yeter artık!!!

sadece ve sadece teşekkürler mükemmel yazmışsın dostum bende müsadenle bir kaç ekleme yapıcam ; bu ülkede üç büyükler hegomanyası sürdükçe bi hiç bir başarı yakalayamayız heleki buna inanmayan yönetimle teknik heyetle ve topa koşmaktan aciz muhammetle, musa vb bunlarla hiç yapamayız yaw 4 gol attığınız kasımpaşadan utanınır adamlar küme düştü çatır çatır top oynadı üç büyüklere,, yazıktır, ayıptır, güzel memleketimin güzel insanlarının duygularıyla oynamayın biz şampiyonlar ligine uefaya inter totoya falan gitmek istemiyoruz kardeşim şampiyonluk bu kadar rüyalarımızı süslemişken neden bu yılgınlık biz inanıyoruz sizde inanın hadi çocuklar çokta uzak değil hayal değil düş değil aldığınız nefes kadar gerçek lütfen bu gece uyurken bu yazdıklarımı düşünüp uyuyun tabi okursanız!!!!
kahrolsun üç büyüklerin futbol üzerindeki hegomanyası !!!
yaşasın yiğit anadolu klüpleri !!!!
üç büyüklere uşaklığa son!!!

yiğido
07.04.2008, 17:23
buda kişiliğinden yada zaten olmayan kişiklerinden ödün veren hakemlere ithaf edilmiştir....

Defolu Çıkan Hayat ve İyi Yürekli Çocukların Serencamı
I
Uzun boylu ağrılara atıldım.
Sokaklarda hırçın rüzgârlara katıldım.
İyi yürekli çocuklar sessizce büyümekte:
“Dünyanın şavkı kendine,
efkârı bize mi? ” demekte;
kimileri taburlara, koğuşlara gitmekte,
kimileri sidikli döşeklerde upuzun uykulara
düşmekteydiler.
Uzaklarda yaşlı çam ağaçları sessizce
çürümekteydiler...

İyi yürekli çocuklar,
günlerin rahmine yaslarken düşlerini,
bazen apansız ölmekte,
ölmekteydiler...

Ama şalvarları gül desenli Döne’ler,
yeniden dillenip döllenmekte,
doğrulup yeniden dillenmekte
ve sokakların, a(damların) ,
kedilerin üstünden rüzgârlar esmekteydiler..

II
(Gecede bir fahişenin koynunda uzun donlu, Nizipli bir tüccar üşümekte;
kaçak elektrik kullanılan evlerde sümüklü oğlanlar “büsüvi”(!) istemekte ve
sımsıcak somunları kavrayan yaslı eller, balta girmemiş hayatın ortasından
korkak ve küstah bir tevazuyla yürümekteydiler... İyi yürekli çocuklar düzine-
ler halinde feleğe küfrederek geçmekteydiler; sonra gecede mart kedileri, ay
ışığı ve iniltiler…Hep aynı nakaratta köhne bir hayat...)

Sonra bildik törenler, kanıksanmış itaatler
ve her aşkın künyesine bir gün dökülen küller...

Sonrası pazaryerleri: Patates, pırasa vs.
Taksitler ödenip senetler alınacak bu ay da…
Bu ay da sürüm sürüm
turplara sıkılan limon damlaları gibi duraklarda.

Defolu çıkmış hayat
kimin umurunda!

III
Kimin umurunda
yeni donlar giyen eski kadınlar
ve bilumum “öteki”ler.
Dolup boşalan kültablaları,
bozuk sifonlar, ******** adisyonlar
ve yamalı bohçalar gibi uzayan yollar.

Kimin umurunda buharlaşmış oğullarını arayan anaların acısı
ve yaşlı bir kemancının eskimiş papyonundaki keder…

/Sürerken ıssızlığın ödül töreni,
sen topla dur topla dur dağılan sevinçleri.../

IV
“-Vay anasını bu maçı da alamadık abiler;
ipne hakemler bizi yine mağlup ettiler! ”

İyi yürekli çocuklar sessizce büyümekte,
en pahalı düşleri dolara endeksleyip
en ucuz pazarlara sürmekteydiler.
Sonrası aşkın
ve şarabın şanına düşen gölgeler.

Gölgeler…
Kimin umurunda?
Yoruldu yorgunluk da;
aşk bir yana, düş bir yana!

Paranın sultası düştükçe,
düştükçe aşka,
ışığa ve şarkıya,
her şey hızla ayrışmakta.
Üstelik gün ortası, ışıkta!

Her şey pazar ve karmaşa...

/Sürerken ıssızlığın ödül töreni,
sen topla dur topla dur kirletilmiş düşleri.../

V
İyi yürekli çocuklar, o aşınmış saçaklarda, yollarda
ısrarla yanlış atlara binip,
ısrarla düşmekteydiler...

“-Yok yoluna geçti geçen günler
..k yoluna kaldı kalan günler geride!
Bu yüzden aşk dediğiniz nedir ki be abiler?
Camları buğulu bir genelev odasında
vizite fiyatına...”

Solarken
gecekonduların dar pencerelerinde bal gözlü kızlar...

VI
Sürerdi…
Yine sürerdi mırıltılar ve homurtularla hayat.
“Bu maçı da alamazken abiler”:
iyi yürekli çocuklar sessizce büyümekte,
büyüdükçe kirlenmekte,
kirlendikçe ölmekte,
öldükçe bilmekte,
bildikçe acımakta,
acıdıkça görmekteydiler
ki her fırtınadan ve anıdan geride
herkes figüran
yaşamın sahnesinde...

VII
Sahnesinde yaşamın,
kentlerin kaldırımlarında upuzun dilenciler.
Minibüslerde ter ve çürük sperm kokusu.
Sahnesinde, aşklarla rus ruleti
ve tel kaçıran çorapların kederi(!)

Sahnesinde,
brüt bir yaşam,
net bir ölüm,
bırak rezil gündüzleri
geceye yaslan gülüm…

VIII
İyi yürekli çocuklar o mahallelerden
düzineler halinde geçmekteydiler...
Uzak ormanlarda yalnız meşeler sessizce
büyümekteydiler…

-İşte bu vuruşlar sürdükçe,
maç mı alınır ulan sayın abiler?
İpne hakemler bu sezon da bizi mağlup ettiler!

Aşkta,
düşte,
işte
birer
birer
inerken
beyaz
bayrakları:

/B i z i m ç o c u k l a r
b ü t ü n m a ç l a r d a y e n i l d i l e r.../

Yılmaz Odabaşı

alperen5841
07.04.2008, 19:49
artık bu saatten sonra kaybetmişiz çok önemli değilde benim için işe gidip bi dünya adamın lafını yemek koyuyor adama