Orijinalini görmek için tıklayınız : HEDEF DEVLER LİGİ

SivasSpor.Com
07.04.2008, 19:49
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygun2.jpg

Beşiktaş'a sahasında 2-1 yenilerek şampiyonluk yolunda yara alan Sivasspor'da büyük üzüntü yaşanırken kırmızı beyazlılar, yeni hedeflerini Şampiyonlar Ligi olarak olarak belirledi.

Zirve yarışını sürdürmek için çıktığı maçta Beşiktaş'a ilk yarıda yediği gollerle yenilen Sivasspor, büyük bir şok yaşadı. Beşiktaş'ı mutlaka yenerek zirve yarışının içinde olmak isteyen kırmızı beyazlılar, Holosko'nun 5 dakikada attığı 2 golle sahadan mağlup ayrıldı.

Teknik direktör Bülent Uygun, "Kazanmayı çok istediğimiz bir karşılaşmaydı. Oyuna çok iyi başladık, gol pozisyonları da bulduk. Ancak kalemizde 2 gol bulduk. İkinci yarıda taktik değişikliği yaparak sonucu değiştirmek istedik ama olmadı. Eğer karşılaşmada öne geçen taraf, biz olsaydık maçın sonucu çok farklı olabilirdi" dedi.

ÖNCELİK LİG İKİNCİLİĞİ

Beşiktaş yenilgisiyle lider Fenerbahçe'nin 5, ikinci sıradaki Galatasaray'ın 3 puan gerisine düştüklerini hatırlatan Bülent Uygun, şöyle devam etti:

"Bundan sonraki öncelikli hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne kalacak yerde ligi bitirmek olacak. Bu lig sürprizlere açık. Ne olacağı şimdiden belli olmaz. Biz kalan maçlarımızı kazanıp sonucu görmek istiyoruz."

BOUN
07.04.2008, 20:00
Bu maçla ilgili birkaç köşe yazarının yorumları. Paylaşayım dedim:

KAZIM KANAT: KOLTUKLAR KURTULDU (SABAH)

Bu maçtan çıkan gerçek sonuç şudur: A-Sadece Sivasspor'un değil Türkiye'nin bir hayali bu maçta bitti. Yazık !

B-Beşiktaşlılar Sivasspor'u yenerek çok şeyi kurtardılar. En başta Demirören ve Sağlam'ın koltukları şimdilik kurtuldu. Hepsi bu!
Bu maçın, bu futbolla ve bu skorla bitmesi Uygun ve Sağlam'ın futbol felsefesinde düğümlendi. Uygun ne yaptı ?
Fenerbahçe maçında yaptığı hatayı aynen Beşiktaş maçında da yaptı. Savunmayı ileri çıkarıp risk alarak hücum oynadı.

ÖMER ÜRÜNDÜL: KARTAL YARIŞTA KALDI (SABAH)

Beşiktaş hem kendisi hem rakibi için büyük önem taşıyan zorluk derecesi yüksek maçta zorlanmadan 3 puanın sahibi oldu. Beşiktaş maça hırslı ve disiplinli başladı. Rakip defansın ortasındaki açık hatalarla daha ilk 15 dakika dolmadan üst üste 2 gol bulunca oldukça rahatladılar.

F.Bahçe maçından sonra bu maçı da izledikten sonra ortaya çıkan gerçek şu ki: Sivasspor takımı bu maçları kaldıramadı. Daha maç başında son derece tedirgindiler. Gollerden sonra uzun süre oyunu bıraktılar. İkili mücadelede istek yoktu. Kendi sahasında yenik oynayan bir takımın kolay kart gösteren bir hakem karşısında sadece son dakikikada bir sarı kart görmesi de bunun en açık göstergesi. Ne takım savunması yapabildiler ne de hücum edebildiler. En önemli artıları kendi sahasında yenilgiye centilmence karşılamalarıydı.

İSMAİL ER: YÜREKLİ OYNADILAR (HÜRRİYET)

İbrahim Toraman, "Yıldız" diye sunulan Sivasspor'un golcüsü Mehmet'in nefesini kesti. Siyah beyazlı defansın değişmez sigortası olan Toraman rakip kontratakları radar gibi takip ederek, milli takımda arayışlar içinde olanlara da hazır olduğunu gösterdi.

Beşiktaş dün Süper Lig'de geç de olsa Sivasspor'u yenerek şampiyonluk yolunda olduğunu kişilikli oyuncuları ile gösterdi. Bugüne kadar takıma beş kuruşluk katkısı olmayan Delgado iyi ki kadroda yoktu. Delgado, Sivasspor maçını izlemişse baklava sisteminde nasıl hareket edileceğini gözlemlemiştir. Tello, top Sivasspor forvetine geçince savunmaya geçti. Alanı daralttı. Ve hemen önüne pas almaya gelen orta saha ve forvet oyuncularına da destek verdi. Zaferlere yelken açan takımların içinde mutlaka bir yada iki süper futbol starı olur. Şehir olarak tribünleri dolduranlar Sivas'ın başarılı olacağına inanmış ama saha içindekilerle arasındaki ruh apayrı. Futboldan çok Sivasspor kalitesi sahaya yansımalı. Topu alan "Yıldız"ı arıyor. Ama o siparişle gol atmasına rağmen sahada yoktu!

Sivasspor sezonun en kötü futbolunu sergileyince Beşiktaş savaştı, oynadı ve ruhunu teslim etmiş ekiplere karşı her zaman olduğu gibi rahat kazandı. Ama rakipleri ile arasındaki fark kapanır mı, izin verirler mi, önümüzdeki haftalarda göreceğiz.

KORKUT GÖZE: VUR KAFANI! (HÜRRİYET)

ERTUĞRUL hoca, eldeki sağlamlardan bir kadro sürdü sahaya. Delgado ve Ricardinho'suz bir orta alanda Tello Paşa'lığa soyundu. Doğrusu, hiç de sırıtmadı... Taşıdığı sorumluluk daha hareketli bir Tello getirdi sahaya. Sadece ayağına gelenlerle değil, kaptığı toplarla da oyuna katıldı.

BİR hafta önce, Sivasspor'u, İstanbul'da Kasımpaşa karşısında seyrettim. Aradaki farka şaşırdım. Onlardan daha inançlı bir oyun ve davranış bekliyordum. Dün, kentine beklenmedik bir hüsran yaşattı. Sadece kentine değil, ülkenin her köşesindeki Sivaslılara...

58 memo
07.04.2008, 20:07
devler ligine katılmamız lazım
hem ekonomik açıdan hemde tanıtım açısından
tüm Avrupa bizi tanıyacak
haydi Sivassporum..

yigidoo
07.04.2008, 20:23
Kimse kimseyi kandirmasin bostan yere. Sivasligi 4 duncü bittiri.
BJk maci önemliydi,Eger Sivasspor ikinciligi kovaliyorsa en azindan Bjk beraber kalmaliydi,
Sivasspor kendine ihanet etmistir hem FB vede Bjk macinda, kimligini disinda oynamaya kalkinca durum böyle oluyor.mac daha fazla gol olurdu eger besiktas golculeri gununde olsaydi.
Yerden oynayan bir Sivas takimi varidi bütün maclarinda bu iki takima gelince basladilar havadan oynamaya!! oyuncular bile sasirdi.
Bir Karabulut gecti 4 Eylül sitadindan.

NETLOG
07.04.2008, 20:27
Önemli olan avrupaya gitmek. devler ligi önemli değil ama gitsekde kötü olmaz ama kadroyu geniş ve zengin tutmak zorunda yoksa zor tabili yeni stad da lazım gruplara felan kalırsa şayet bunlar düşünülmeli vee ona göre karar verilmeli!!!

yigidomustafa58
07.04.2008, 20:43
hocam biz sizden zaten ligin başında Şampiyonluk istemedik sadece Avrupaya gitmek istedik...

tanju_58
07.04.2008, 20:44
bülent hocamız önceden negüzel şampiyon olmiycaz şampiyonluğa oynamıyoruz diyordu.işede yarıyordu takımın üstündeki sitresi atıyordu.şu son zamanlarda yavaş yavaş şampiyonluk sözlerini ağzına almaya başlayınca futbolcular sitrese girdi.bjk maçınıda bu yüzden kaybettik bence.keşke şampiyon olmiycaz sözlerine devam etseydi hocamız.

serkankeskin
07.04.2008, 20:46
şampiyonlar ligine katılırsak sadece uefa dan para kazanmayacağız. televizyon gelirleri statyum gelirleri reklam gelirleriyle beraber kazandığımız para 10 milyon euro yu geçecektir ayrıca tüm avrupa ya ismimizi duyuracağız

samet yıldız
07.04.2008, 21:29
hedef şampiyonluk
bu hedefi uygulasak olmazsa zaten lig ikinciliği gelir buna şükür

sivas_kangallı
07.04.2008, 22:23
şampiyon olamassak bile avrupaya gideriz oda güsel seneye şampiyonluğa oynarız.

koyu58
07.04.2008, 22:31
hoca allah aşkına ne dediğini biliyomusun
lider gittiğimiz sürece şampiyon olmayacağız dedin
4 sıraya geldik sezon sonu şampiyonuz dedin
beşitaşa yenildik hedef dedvler ligi oldu
eğer gidişat düzelmezse
ben senin diyeceğin lafı çok iyi biliyorum
nemi BU KADROYLA BUKADAR :mad::mad::mad:

koyu58
07.04.2008, 22:34
merak ediyorum acaba galatasaray amçındada fb ve bjk maçlarındaki taktiğin işe yaramadığını bile bile bu taktiği uygulayacakmısın

yerliturkuaz
07.04.2008, 22:45
TAMAMEN TAKTİKSEL BİR AÇIKLAMA ASIL HEDEFİMİZ TABİKİ ŞAMPİYONLUK....

ali_zara
07.04.2008, 23:18
eğer fb chelseayı elerse puanımız türkiye olarak yüksele bilir ve bu seneye devler ligine 3 takımla gidebiliriz işallah

XXCakir58
08.04.2008, 00:42
hocamiz sen bizim herseyimizsin. Bize daha cok katkilarin olacaktir. Ama biz yinede 3. sirayi alalim ve Uefa ya gidelim.

MeD_Turc
08.04.2008, 00:57
allah askina su taraftar icin sivasta yasayan 4 eylulu dolduran su taraftar icin buyuk maclardan birini kazanda kafami yarayim yahu,bulent hoca takimi hangi sistemde oynattigini bi anlayabilsem konusacamda ne fener macinda ne bjk macinda sistem diye bisey yok bir takimin (b) plani olmazmi yahu, artik taraftar 4 buyukleri yenmeni bekliyor tam turkiyenin gundemine girecekken bir hezimet yasiyoruz hadi diyelim fb macinda basin,medya bizi gaza getirdi ,bjk macina medyaya kapali calistiniz neyi calistiniz hocam hangi sistemi calistiniz bilmiyorum ceza sahasina orta yapiliyor kafa vuran kimse yok karambole orta ya tutarsa benim sampiyonluga oynayan sivassporum bjk macindaki sivasspor degildi, sert oynayan hircin sivas yoktu sahada ve dikkat ederseniz sivasspordan hic kimse kart gormedi macta boyle mucadele olmaz!! tam kendimizi hazirliyoruz tam havaya giriyoruz kafamiza bi dokmak iniyor nedir bu yahu yenilebirsiniz normaldir ama oyle maclarda oyle bir top oynaniyorki anlamak mumkun degilsampiyonlugu ve sampiyonlar ligini dusunen bir sivasspor goremedik sahada!!!

rsimsek
08.04.2008, 02:05
BEYLER BİR FANATİK SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK BEŞİKTAŞ MAÇINDAN ÇIKARDIĞIM SONUÇ ŞU:
SİVASSPOR BÜYÜK MAÇLARI KALDIRAMIYOR BUNUN BİR ÖRNEĞİNİ FENER MAÇINDADA YAŞADIK.
GELELİM DEVLER LİGİNE: BEN SİVASSPOR'UN DEVLER LİGİNİ KALDIRACAĞINA ÜZÜLEREK İNANMIYORUM
1)KADRO YETERSİZ
2)STADYUM YETERSİZ
3)TARAFTAR YETERSİZ

...HERŞEYE RAĞMEN SİVASSPOR..

ofozturk
08.04.2008, 08:14
yavas yavas ilerlemeliyiz gardaşlar. şampiyonlar ligi bize cok ağır gelebilir bu sene uefa seneye de şamp. ligi veya seneye de uefa olmalı. yani başarımızı tekrarlamalıyız. her sene en azında uefa için mücadele eden bir takım olmalıyız.
hocam size güveniyoruz ve hedeflerimize bir bir ulaşacagımızdan eminiz.

ferhat_58_oğuz
08.04.2008, 09:12
ben önceki yazılarımda yazdığım gibi yine yazıyorum şampiyonlar ligi sivassporumuz için çok ağır bizim için uefa yeterli olur emeklemeden koşmak büyük kazalar getirir

zaralım 58
08.04.2008, 09:58
İNŞ LİDER OLAMAZSAK 2. SIRADA YER ALIRIZ VE AVRUPA'ya GİDERİZ

3258murat
08.04.2008, 11:34
Kayseri maçı daha da zor olacak.
Ayrıca GS maçında da FB/BJK maçı gibi oynarsak ne DEVLER ligi kalır ne de CÜCELER ligi...
Gerçek şu ki: bu 3 takımla yapılan maçlarda alınan puanlar belirliyor şampiyonu.
Biz bunu başaramadık.FB başardı ve şampiyon oldu.

altuntas58
08.04.2008, 11:54
Sivassporumuzdan çok şeyler bekliyoruz evet beklemeliyiz ama henüz vakit daha erken süper liğe cıkalı 3 sene olmuş biz bu kısıtlı bütceyle takımdan şampiyonluk bekliyoruz biz bu sene UEFA ya gidebilirsek bizim için başarı sayılır hedefimizin Devler liği olması beni çok heyecanlandırıyor gönlümüz hep sivassporumuzdan yana inşallah devler liğinde mücadele etme şansını yakalarız

bozkurt187
08.04.2008, 14:29
hocam insallah bu sene sampiyon olacagiz

atababa111
08.04.2008, 14:44
ŞAMPİYONLUĞA 7 MİLYON SİVASLI OLARAK İ-N-A-N-M-A-D-I-K...
EN BÜYÜK SORUN BU.

slasher//z
08.04.2008, 15:02
inşallah hocam sıze ınanıyoruzz

erdem39
09.04.2008, 16:00
beyler sezon başı Bülent hocaya şampiyon ol mu dedik ki şampiyonluk bekliyoruz.bizi avrupaya götürsün yeter bence bu sezonluk..