Orijinalini görmek için tıklayınız : ERMAN HOCA ÇİLEDEN ÇIKTI

SivasSpor.Com
08.04.2008, 11:52
http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/maratonsansalerman.jpg

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın son oynadıkları maçlardaki hakem hataları eski hakem ve Lig TV yorumcusu Erman Toroğlu’nu adeta çileden çıkardı.

Fenerbahçe’de menajer olarak görev yapan insanın gözlemcilerin başında olmasının hakemleri tir tir titrettiğini ve hakemlerin korktuğunu belirten Toroğlu “Hakemler Fenerli birinin gözlemcilerin başında olmasından korkar. Acaba bize bir şey olur mu? diye düşünür.

Kayseri maçında hakem üç puanı Kayseri’den alıp Fener’e vermiş. Hatta hakem Kayseri’yi direğe bağlayıp Fenerli futbolculara “vurun” demiş. Kayserili futbolculara gösterilen sarı kartlar yanlış, verilen penaltı penaltı değil, ikinci gol kesinlikle ofsayt” dedi.

Gençlerbirliği-Galatasaray maçını da yorumlayan Toroğlu, “Sabri’nin yaptığı çok açık penaltı, ofsayt diye kesilen Gençlerin atağı ofsayt olamaz çünkü kendi sahasından çıkıyor. Bunlar tam bir komedi. Fenerli ve Galatasaraylı futbolcular hakemlerle dalga geçiyorlar” şeklinde konuştu.

Toroğlu,eğer bu hafta hakem hatası yaşanmamış olsaydı, ligdeki puanların Fener 63, Galatasaray 62 Sivasspor ve Beşiktaş’ın da 61’er puanı olacağını da sözlerine ekledi.

Hürdoğan

altuntas58
08.04.2008, 12:03
Biz bu süper liğde hakemlerimizi adaletli olsunlar diye bas bas bağrırken onlar sözde büyütülmüşlere karşı ellerinden gelen bütün kıyağı yapıyorlar hadi onlar yapıyor yapmasınada biri cıkıp demiyorki hakkikaten bu hakem bize haksızlıkla bu macı kazandırdı emek hırsızlığı oldu ben bu bedavadan gelen puanı kabul edemem benim 100 yıllık bir tarihim var bu tarihime gölge düşmesini istemem demiyor utanmazlar

yigidomustafa58
08.04.2008, 12:14
gerçektende öyle olacaktı Beşiktaş maçında kesinlikle hiçbir hata yok ama ...

3258murat
08.04.2008, 12:28
Hırsızlık nedir haram nedir, artık çoğu kişiyi ilgilendirmiyor
Ha bankadan para çalmışsın
Ha kendini yere atıp penaltı kazanmışsın
İkisi de hırsızlık
Ne desek boş
Demek ki vicdanları bunu kabul ediyor
40 haramilerden ne farkı var bunların

yigido_sampiyon
08.04.2008, 12:46
yorum yok...sezon sonu görecez...yukarda Allah var...
haydi sivaaaaaaas...bi mucize...

hemso58
08.04.2008, 12:49
Butun Haklemlerın ........
Elbet Adalet Yerını Bulur.. Yukarıda ALLAH Var...

bozkurt187
08.04.2008, 13:26
ya gercektende cok basit hatalar

özsivasli1903
08.04.2008, 13:30
helal olsun erman hocaya büyük söz etti vallaha...
noldu galata ve fenere hic sesleri cikmadi...
tabi onlarinda isine geliyo oynamadan kazanmak...
yazik türk futboluna cok yazik...

TracyMcGrady58
08.04.2008, 13:45
Bu hafta zirveyi hakemler baya etkiledi. Yalniz Sivasspor - Besiktas macini yöneten Baris Simsek iyi bir mac yönetti. En azindan kimsenin cani yanmadi diyebiliriz.
Ama Fb ve Gs maclarina bakildiginda hakemler maclari resmen katletti. Artik bunlari bilerek mi yapiyolar yoksa kurallari mi bilmiyorlar bilemiyecem. Ama bu 2 hakem bence hakemligi biraksinlar artik yoksa daha cok kisinin cani yanacak

slasher//z
08.04.2008, 13:53
hepimiz kendımızi kandırıyoruz malesef

şimdiden
şampiyon da belli
2. de,
3.de,
biz ancak 4. olucaz işte..

jakobieen
08.04.2008, 14:25
febe-kayseri maçı; bi oyuncu yerde, düşen kim f.bahçeden david o halde karar penaltı..

g.b-gese maçı; bi oyuncu ceza sahasında itilerek dışarı fırlatılıyor, düşen kim g.birliğinden hakan aslantaş, o halde karar devam.

sivas- bjk maçı; ceza sahasına gönderilen topta arkada m.ali karşı karşıya kalacak ama top elle kesiliyor, kesen kim bjk defansı ohalde karar devam..

bırak benim şanlı sivasım sen olma şampiyon, bırak kirlettikleri o kupayı alsın o üçüzden biri, alıpta sevinsinler sevinecekleri yüzleri kaldı ise..

senin bu sezon bize yaşattığın bu müthiş heyecan, coşku ve sevinçlerin, verdiğin haz yeter.. bu onursuzca arenada verdiğin şerefli mücedelen yeter bize.. hani gollerden sonraki alıştığımız anaonsumuz var ya; TEŞEKKÜRLER YİĞİDOLAR.. her bi şey için..

tanju_58
08.04.2008, 14:32

şimdiden
şampiyon da belli
2. de,
3.de,

biz şimdiden gelecek sezonun planlarını yapsak iyi olucak.yerimiz yurdumuz belli oldu bu saatden sonra...

Arif Coşkun
08.04.2008, 15:52
Sanırım bu haftaki maçlarda "Bir daha Anadoludan Şampiyon çıkmaz" diyenleri bir kez daha haklı çıkardı.Bu tabu yıkılmalı, yıkılmalıydı.Ancak birkez daha tescil edildiki ne yaparsanız yapın bu faktör ortadayken imkansız gibi birşey gelmeye başladı banada.

mezgirtli
08.04.2008, 16:00
bu konuyla ilgili olarak bjk ve gs li yetkililer konustular tepkilerini dile getirdiler.daha sonra gs de haksız maç alınca suspus oldu.peki kayseri feryat etti anadoludan şampiyon çıkarmazlar dedi. bizim yetkililer neyaptı? bir beyanatları yada itirazları oldumu şampiyonlukta enbüyük çelme bize atıldı. senin sesin çıkmazsa kayseri sana ders olsun dıye varını yokunu ortaya koymazmı.oda ikinci çelme olurki uefa bile tehlikeye girer.lütfen bir yetkili beyanat versin sesimizi kamoyuna sunsun ziraa maç sadece sahada kazanılmıyor hakkını arayacaksın

hemso58
08.04.2008, 16:07
febe-kayseri maçı; bi oyuncu yerde, düşen kim f.bahçeden david o halde karar penaltı..

g.b-gese maçı; bi oyuncu ceza sahasında itilerek dışarı fırlatılıyor, düşen kim g.birliğinden hakan aslantaş, o halde karar devam.

sivas- bjk maçı; ceza sahasına gönderilen topta arkada m.ali karşı karşıya kalacak ama top elle kesiliyor, kesen kim bjk defansı ohalde karar devam..

Sadece gs ve fb ıcın Yazdıklarına Katılıyorum Tarafgırlıkten Dolayı Degıl Adaletten Dolayı sıvas Macındakı Pozısyonda Kastı Bır Durum Olmadıgını Cogu Kısı Bılıyor Topu Gormedı Bıle Ordakı Futbolcu..Macın hakemı Iyı Yonettı Kırmızıda Kırmızıydı Sarılarda Sarı...

imeryüz58
08.04.2008, 18:17
hocam ben de senin gibi çileden çıktım kafayı yiycektim bu kadar da 3 büyük hayranlığı olmaz bu hakemlerin hepsi satılmış hepsi yeter artık tarihten beri 3 büyük artık gözünüzü açın artık 3 büyüklerden başka büyük de var o da SİVASSPOR biizmde ayağımızı kaydırmayın lütfen hakemler

yerliturkuaz
08.04.2008, 19:47
ÜÇ BÜYÜKLER BAŞKA HANGİ ŞEKİLDE ŞAMPİYON OLACAKLAR YAYIN GELİRLERİ ONLARIN KEYFİNE GÖRE DAĞITILIR HAKEMLER ONLARI DESTEKLER FEDARASYON ONLARI TUTAR BAŞKA SAYMAYA GEREK VAR MI HERŞEY GÖZ GÖRE YAPILIYOR....

ANADOLU TAKIMLARI BİRLİK OLUP LİGDEN ÇEKİLMEDİKLERİ SÜRECE BU ÇARK AYNEN DEVAM EDER...

Arif Coşkun
08.04.2008, 20:34
ÜÇ BÜYÜKLER BAŞKA HANGİ ŞEKİLDE ŞAMPİYON OLACAKLAR YAYIN GELİRLERİ ONLARIN KEYFİNE GÖRE DAĞITILIR HAKEMLER ONLARI DESTEKLER FEDARASYON ONLARI TUTAR BAŞKA SAYMAYA GEREK VAR MI HERŞEY GÖZ GÖRE YAPILIYOR....

ANADOLU TAKIMLARI BİRLİK OLUP LİGDEN ÇEKİLMEDİKLERİ SÜRECE BU ÇARK AYNEN DEVAM EDER...

Aynen katılıyorum.Böyle durumlarda Anadolunun sesi birlikte çıkmalı.Pazartesi günü dün Trabzonspor'uda katarsak 15 anadolu kulübü ortak bir metin hazırlayıp Bu iki maç tekrar oynatılmazsa biz 15 anadolu kulübü olarak bu haftaki maçlara çıkmıyoruz cesaretini gösterebilseler bakın federasyon nasıl yola geliyor ama nerede o birlik nerede o cesaret? Olmayıncada işte böyle bizlerede hayıflanmak düşer.

XXCakir58
08.04.2008, 21:21
hersey gören yukardaki Allah. Fener hediye olarak 3 puani aldi. Daha nediyelim.

cem
08.04.2008, 23:02
bu hakemlerle bu iş yurumez. ınsanı futboldan sogutuyolar.. futbolun tadı tuzu kalmadı.. artık avrupa lıglerını ızlıyorum..avrupada adamlar kart göstermeden mac bıtırıyolar..

34ÖFS58
09.04.2008, 09:14
Eyyamcı Erman yine sahnede, evet bu hafta fenerbahçe ve galatasaray maçlarında yapılan hatalar gerçek ama eyyamcı erman fb-bjk maçında ele çarpan topa temas etmedi ve taça çıkan topun da çizgiyi geçmediğini söyelemişti(tüm görüntülere rağmen )
her hafta ortalığı karıştırmaktan başka iş yapmayan kabzımal bu hafta doğru da söylese bundan önceki haftalar niye delikanlı gibi doğruları söylemedi anlamışınızdır.

EyüphanAydın
09.04.2008, 13:44
Gerçekten Şu Ana Kadar İlk Defa Doğru Konuştun Erman Hocam...

Gerçekten Ellerinizden Öpüyorum...

Haklısınız Napalım Bizim Ülkede Ağlıyacağımız Yerde Gülüyoruz...

Böyle Gidişte Türkiyede Futbol Baya Geri Kalacaktır...

FALÇATA 58
09.04.2008, 14:24

şimdiden
şampiyon da belli
2. de,
3.de,

Bİ ZAMAN LAR HERKES SİVAS DÜŞER DİORDU AMA BİZ İLK YARI ŞAMPİON BİTİRDİK NE OLUR NE OLMAZ

altan54&58
09.04.2008, 14:40
Bülent Hocamın dediği gibi söz konusu 4 büyükler ise gerisi detaydır.Türkiye de futbol kuralları iki şekilde uygulanır biri sözde büyüklerimize diğeri de Anadolu takımlarına...

serhatcan
09.04.2008, 15:40
Yaww allahım. dikkat ettim dee herkes galatasarayın fenerbahçe nin haksız maç aldığını,Beşiktaşın ve SİVASSPORA< un haksızlığa uğradığını haykırıyorda bizim teknikdirektörümüz veyaa yöbetimimiz çıkıptaa bizim önümüz kesilmek isteniyorr ,şampiyonluğumuz engellenmek isteniyor diye tek kelime konuşmadılar.

mezgirtli
09.04.2008, 16:41
Yaww allahım. dikkat ettim dee herkes galatasarayın fenerbahçe nin haksız maç aldığını,Beşiktaşın ve SİVASSPORA< un haksızlığa uğradığını haykırıyorda bizim teknikdirektörümüz veyaa yöbetimimiz çıkıptaa bizim önümüz kesilmek isteniyorr ,şampiyonluğumuz engellenmek isteniyor diye tek kelime konuşmadılar.

dıkkat ettım benımgıbı dusunen bırtek sen varsın kımse bukonuda yorum yapmıyor sahi neden konuşan yok?

yıgıdokonya
09.04.2008, 17:35
patlaqmamk elde deıl boyle hakemlere bu gıdısle aNadoludan sampıyon cıkıması tabı hayal oluRrrrrrrrrrrrrrrr

yıgıdokonya
09.04.2008, 17:36
kımse basarımıza tas koyamaZ bız sıvaslıyıZ yıgıdoyuZzzzz eN buyuk sıvasssssssssssssssssssssss

yıgıdokonya
09.04.2008, 17:37
bısde sevgı mezarda bıter sıvas ta gs yı bjk yı tutanlaR varken bız dısarda okuyoruZ ama olumune sıvaslıyıZZZZZZZzzzzz acayıp bı sıvas coskusu vaRrrrrrrrrrrrrrrrrr

yıgıdokonya
09.04.2008, 17:38
sıvasspoR saMPIYONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNn

SapsalDavulcu
09.04.2008, 17:39
sivas sporun bunlara aldırmadan devam etmesi gerekir kısacası kulak arkası.

58svs58
09.04.2008, 17:41
burada masa başında maşalarla kazanırsın ama bizim CHELSA öyle ettirmez. ayağına sağlık CHELSA ama az attın bunada alındım seneye inşallah 5 atarsın

cem
09.04.2008, 18:04
Futboldan sogudum artık izlerken zevk almıyorum heyecanlanmıyorum.... Dıjıturku bıle ıptal ettırdım.. bazen avrupa maclarına bakıyorum.. avrupa macları daha guzel ve çekısmelı oluyor.. Turkıye ligi bitmiş ya...

fatihada58
13.04.2008, 00:11

senin ve mezgitrli arkadaşın dediklerine harfiyen katılıyorum.2 kişi değilsiniz 3 kişisiniz bi kişi daha vardı bizim gibi düşünen üye ismi fatih58 olsa gerek yanlış hatırlamıyorsam.ama uzak kaldı bu sıralar yorumlarını okuyamıyorum.

karkinsivas
13.04.2008, 01:53
BEKLEYİPGÖRECEZ NEYEKADAROLUSA OARAYA KADAR GİDECEZ HEPSİNDEN ALLAH RAZIOLSUN BURAYA GETİRMELRİBİLE ALKIŞLANIR YİĞİDOLAR HEPSİNE TŞKRL

karkinsivas
13.04.2008, 01:55
inşlh kayıpsız geçeriz kayseri maçını abdullah gülün dedi gibi sivas alır inşlhgülde öle dedi sivas maçı alsın diye tşkrl sayın cumhur başkanım diyelim inşlh