Orijinalini görmek için tıklayınız : KOCA BİR YALAN!!!

SivasSpor.Com
08.04.2008, 12:57
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/muhammed2.jpg

Sivasspor-Beşiktaş maçı sonrasında Cisse’nin yaptığı açıklama Sivasspor’da büyük üzüntüye neden oldu. Cisse maç sonu açıklamasında Mohammed`in ırkçı söylemlerde bulunduğunu iddia etti.

Cisse’nin yaptığı “Sivassporlu 20 numaralı futbolcu bana ırkçı söylemde bulundu, onun için oyundan çıkmak istedim” açıklama üzerine konuşan Mohammed “Böyle bir şey olabilir mi? Kesinlikle ben böyle bir şey demedim, üstelik bizim takımda da iki tane siyahi var” dedi.

Dün bazı gazetelerde konuyla ilgili haber çıkmasınında başarılı futbolcuyu bir hayli üzdüğü belirtildi.

Hürdoğan

yigidomustafa58
08.04.2008, 13:03
yani bencede olmaz böyle birşey Mohammed'in yapacağını zannetmiyorum..

cenk5821
08.04.2008, 13:09
ulan cisse nin macta yaptıgı artislikti gorduk yalancı denir buna bizm takimdada iki tane siyahi futbolcu var dogru zaten mohammed ole bisey ypmaz camur atıolar cisseyi hic sevmiodum simdi nefret ediorum

altuntas58
08.04.2008, 13:10
ben muhammed alinin böyle bir söylemde bulunacağına hiç ihtimal vermiyorum macta yorulunca cıkmak istedi tabiki ertuğrul hocadan fırcayı yiyince böyle bir iftiraya baş vurdu ******** ahlaksız fransız pisliği işin kolayını öğrenmiş cin olmadan adam carpmaya kalkıyor muhammedi oyundan attırmak için ne kadar caba sarf ettiğini hepimiz tv lerden gördük neyseki muhammad ona uymadı

rsimsek
08.04.2008, 13:13
BU TÜR YALANLARLA SİVASSPORUN BAŞARISINI GÖLGELEMEK İSTİYORLAR

..HERŞEYE RAĞMEN SİVASSPOR..

ofozturk
08.04.2008, 13:35
densiz dengesiz herif. futbolcu olmuşta sivasa gelip iftirada bulunuyor.

3258murat
08.04.2008, 13:37
Çamur at izi kalsın diyerek iftara atıyorlar.M.Ali bunu yapacak karakterde bir insan değil.Dikkat çekecek bir söylem seçmiş cisse denen yalancı.Hem oyuncumuza hem de dolayısıyla Sivasspora zarar vermek için yaptığı besbelli.

bozkurt187
08.04.2008, 14:28
zaten ben buna hicbir zaman inanmam

slasher//z
08.04.2008, 14:38
ya ******** cisse
kendini kurtarmak için oyle bi açıklama yaptı

sarı kart gorduya maçta ; haftaya cezalı oldu; hem de gereksiz yere sarı gordugunden üzerindeki dikkati başka yöne çekmek istiyo;

böyle 3. sınıf yabancıları dolduruyolar buyuk takımlara
sıkıntısını bizim topcularımız çekiyo..
yazık yazık....

TracyMcGrady58
08.04.2008, 14:42
Irkci söylentiler Türkiyede hic olacagini zannetmiyorum. Genel olarak Türkiyede siyahi beyazmis diye ayrimcilik olmaz

Engin58
08.04.2008, 14:46
SIVASSPORUMUZUN BASARISINI GÖLGELEMEK ICIN CISSENIN YAPMIS OLDUGU ACIKLAMA GERCEK DISI OLDUGU GIBI MUHAMMED ALI KESINLIK ILE ÖYLE DAVRANISTA YAPMAZ BUNA ADIMIZ GIBI EMINIZ.CISSE BARI DESINKI OYNADIGIM FUTBOL IYI DEGILDI TEKNIK DIREKTÖRÜM CIKARDI BENI DESIN YALANA DOLANA GEREK YOK ARTI MUHAMMED ALIYE IFTIRA ATMASIN CISSEYI YAPMIS IFTIRADAN DOLAYI BIZ YIGIDOLAR OLARAK SIDDET ILE KINIYORUZ CISSEYI.SAYGILARIMLA...

sivas_kangallı
08.04.2008, 15:16
bence kaptan yapmaz öle bişi öle birisi değil...

tanju_58
08.04.2008, 15:52
arkadaşlar size birşey söylim arasındaki ilişkiyi siz kurun

fenerbahçe gelecek sezon için eto ile anlaşmış.eto ispanyada ırkçılık var diye ayrılmak istiyormuş.etoyada fenerbahçe teklif gönderince türkiyede ırkçılık olmadığı hatta siyahi futbolculara dahada sempatiyle bakıldığı söylenmiş.

nedense beşiktaşlı bir futbolcuda ırkçılık iftirası atıyor.

arasındaki ilişkiyi siz çıkarın.

sarı şeytan 38
08.04.2008, 18:27
mohammedin böyle birşey yapabilecegine ihtimal bile vermiyorum.

alem_halil
08.04.2008, 19:12
maçta iyi sabrediyolar futbolcular valla şahsen o yavaş hareketlere demedik laf brakmazdım ben...dediysede büyütecek bişey yok bunda ne varki herkes bir birlerine kötü konuşabilir..

yigido_sampiyon
08.04.2008, 20:23
diyelimki muhammet öyle bişey dedi...demezya!!!

nerden anlamış Cisse o kadar Türkçe biliyomu???

yerliturkuaz
08.04.2008, 20:38
KOSKOCA BİR YALAN TAMAMEN SAÇMALIK BÖYLE ŞEY OLABİLİR Mİ BİZİM TAKIMDA ÜÇ TANE SİYAHİ OYUNCU VAR ARTIK BU TÜR ÇİTKİN OYUNLARADA MI BAŞLADILAR....

BEKLENİR YANİ...

ADNANDEMIRISIK
08.04.2008, 21:54
SİVASIN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN BÖYLE HABERLER ÇIKARIYORLAR CİSSE BİRŞEY DEMEK İSTEMEDİĞİ HALDE LİG TV MUHABİRİ ÜSTELEDİ NE SÖYLEDİ DİYE ESAS GELEN BASINI KINAMAMIZ LAZIM HER ŞEYİN BAŞI ONLAR KAHBELER REZİLLER UTANMA DUYGUSU OLMAYAN ZAVALLILAR SİZLERE LANET OLSUN SİYAH BEYAZ KALEMLER KARA KALEMLER.SİZ DAHA LİGİN BAŞINDA İSTEMEDİNİZ BİZİ ŞİMDİ ZORUNUZA GİDİYOR BİZİM BAŞARIMIZ TERBİYESİZLER

XXCakir58
08.04.2008, 22:20
düsünmüyorum böyle birsey yaptigini muhammed alinin.
Iftiralari atmasinlar

kaya0758
09.04.2008, 04:03
YA......CİSSE/
O SENİN DEDİĞİN IRKÇILIK SÖYLEMLERİ FRANSADA OLUR.BURASI TÜRKİYE.HELE Kİ BAHSETTİĞİN KİŞİ MUHAMMED ALİ KURTULUŞ SA BÜYÜK KAPTAN BÖYLE BİRŞEY HİÇ YAPMAZ EMİN OL BUNDAN.GETİRİYOLAR BURAYA 5.SINIF TOPÇULARI SONRA ÇAMUR AT İZİ KALSIN OLUYO.KAPTAN ZATEN GELMİŞ 34 ÜNE NİYE MORALİNİ BOZUYOSUN ADAMIN.KALMIŞ BEŞ MAÇ OYNAYACAĞI BELKİ 1 SENE VAR BELKİ 2 AYIP YA KOLAYMI YETİŞİYO MUHAMMET ALİLER.MUHAMMED ALİ KÖTÜ OYNARSA TARAFTAR O MAÇTAN ZEVK ALMAZ.TARAFTAR FUTBOLDA ŞHOV ARAR.ONUDA MUHAMMED ALİ YAPAR.SERGEN YAPAR.TÜMER YAPAR.CEYHUN YAPAR.ALTAN YAPAR.VARMI GENÇ BÖYLE ŞIK TOPÇU BİLEN VARSA YAZSIN.YETİŞTİRMESİ ZOR OLUYO.ERTUĞRUL HOCA UYARMALI CİSSEYİ.FUTBOL ABİDELERİNE YAPILIRMI BU SAYGISIZLIK.AYIP AYIP.
CİSSE SEN HEM TÜRKÇEYİ BİLİYOMUSNKİ.............

albina58
09.04.2008, 04:08
Sahada futbolun güzelliklerini, eline yüzüne bulaştıran bir futbolcunun,ertesi gün okulda,ögretmenin ögrencisine'' ödevini niye yapmadın evladım'' sorusuna verdiği cevap,''Akşam elektrikler kesikdi hocam cevabı gibi.

Abdullah DuMaN
09.04.2008, 08:50
O İSMİNE LAYIK TIR BEN İNANMAM BÖYLE BİŞEYE GELEN GİDEN BİZİMKİLERLE UĞRAŞIYOR YAW

zaralım 58
09.04.2008, 09:30
MOHAMED'e yapılan çok büyük saygısızlık var o da ortada

Besyo_cu
09.04.2008, 11:05
Mohammed güya cisse ye kalk yerden pis zenci demiş böyle birşeyin olması imkansız hadi diyelim kı dedi yahu cisse sen türkceyi nerden öğrendınde anladın :) güldürme beni

albina58
09.04.2008, 11:24
Mohammed güya cisse ye kalk yerden pis zenci demiş böyle birşeyin olması imkansız hadi diyelim kı dedi yahu cisse sen türkceyi nerden öğrendınde anladın :) güldürme beni

Hakikaten anlamadım gitti;Senelerdir Türkiye'de oynarlar,bir bürokrat gibi kasıla kasıla bir hal olurlar,iki kelime dertlerini anlatmak için kuyruklarında tercümanlarını eksik etmezler,böylesi durumlardada sular seller gibi Türkçeyi bilir ve konuşurlar.Hadi cisse üç-beş ay oldu geleli o kadar ögrenemez ama takdiri ilahi,vahiy geldi,birden söktü Türkçeyi çok zeki biriymiş.:rolleyes:

FALÇATA 58
09.04.2008, 11:50
O KALK DOSTUM DEMİŞTİR CİSSE ÖYLE ANLAMIŞTIR KALBİ KÖTÜ NE OLACAK

myway
09.04.2008, 11:56
Turkiyeye daha kaliteli yabancilarin gelmesini onlemek amaciyla yapilmis bir provakasyondan baska bir sey degildir..

Irkcilikdan muzdarip Samuel Etoo nun Turkiyeye transferinin konusuldugu su gunlerde....

altuntas58
09.04.2008, 12:20
Tam bir yalan makinası macta şişince beni değiştirin dedi değiştirilmeyince işi iftira atmaya kadar götürdü

noname87
09.04.2008, 12:51

Muhammet bildiğim kadarıyla belçikada oynamış ve fransızca almanca ingilizceden birini bilmesi kuvvetle muhtemel cisse hakem duydu dediğine göre o zaman Türkçe söylediğini iddaa ediyor ben Muhammetin böyle bişey yapacağını zannetmiyorum ama olayda bir suçu varsa cezalandırılmalı

EyüphanAydın
09.04.2008, 14:35
Gerçekten Ülkemizde Böyle Terbiyesiz,Ahlaksız Futbolcuların OLması

Bizim Ligimizin Kalitesini Düşürüyordur.

Şaçmalığa Bakar Mısınız?

Koskoca 29. Haftadan Beri O Kadar Takımlarla Oynadık,

Sayısız Siyahi Futbolcularla Mücadeleye Girdi,Senin Gibi

Kanı Bozuğa Irkçilik Söyleminde Bulundu??

CİSSE Bu Basit Şakana Kundaktaki Bebe Bile Güler,

Terbiyesizliğin Lüzümü Yok....

Birde HERŞEYİ BİLMEN GEREKMEZ..!!! HADDİNİ BİL YETER...

Biz Oyuncumuza Sonuna Kadar İnanıyoruz Güveniyoruz...

Bence Arkadaşlarımın Dediği Gibi Yorulmuştur,Birde Bunun Üstüne

Kötü Futbol Olunca Böyle Dansöz Gibi Kıvırır...

Rallim58
09.04.2008, 14:45
Mohammed Ali Kurtuluşun öyle bir söylemde bulunabileceğine ihtimal vermiyoruz.

Ancak eğer;

Mohammed Ali demiş ise haklıdır Cisse
Yoksa, iftiradır bu; Kalitesizin soyu Picse

altan54&58
09.04.2008, 16:02
Terbiyesiz Cisse gerçekten burayı Fransa sandı herhalde utanmaz herif defolsun gitsin ülkesine.Türkiyede olmaz böyle şeyler.Tribünde maçtan önce olay çıkaran bjk kongre üyesiyle karıştırdı herhalde Cisse.

erdem39
09.04.2008, 16:08
kesinlikle doğru bir yaklaşım bende hiç sanmıyorum....

serhatcan
09.04.2008, 16:11
diyelimki muhammet öyle bişey dedi...demezya!!!

nerden anlamış Cisse o kadar Türkçe biliyomu???

Kardeşşş muhammed arap asıllı ama belçikalıdır. yabancı dili vardır yani :))))))

serhatcan
09.04.2008, 16:15
Yaw arkadaşlarrr. cisse türkce hakaret etti demiyorki. neden herkes cisse için türkceyi nerden biliyor yorumları yapıyorsunuz. Mukammed kurtuluş avrupadan gelmiştir. yanii ikiside aynı dileden konuşanlardan. ama muhanmned arap asıllıdır o ayrı. konuya tükce olarak yaklaşmayın ( muhammet alinin ırkcılık yaptığına inanmıyorum. sadece şu söylemi kafama yakıldı '' BİZDEDE İKİ TANE ZENCİ VAR'' )

cem
09.04.2008, 19:07
ZENCİ DESE NOLCAK ZENCİ DEGİLMİ SANKİ.. PİS HERİF GÜNDEM YARATMAYA CALISIYOR...SENDE ONA BEYAZ DERSIN ÖDESIRSINIZ..:)

altuntas58
09.04.2008, 19:37
serhatcan 347027]Kardeşşş muhammed arap asıllı ama belçikalıdır. yabancı dili vardır yani :))))))[/QUOTE]
-----------------------------------------------------------------------
serhatcan: Yaw arkadaşlarrr. cisse türkce hakaret etti demiyorki. neden herkes cisse için türkceyi nerden biliyor yorumları yapıyorsunuz. Mukammed kurtuluş avrupadan gelmiştir. yanii ikiside aynı dileden konuşanlardan. ama muhanmned arap asıllıdır o ayrı. konuya tükce olarak yaklaşmayın ( muhammet alinin ırkcılık yaptığına inanmıyorum. sadece şu söylemi kafama yakıldı '' BİZDEDE İKİ TANE ZENCİ VAR'' [/B]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SEN NERDEN CIKARDIN MOHAMMEDİN ARAP ASILLI ODUĞUNU ONUN ARAP OLDUĞUNU İSPATLAYABİLİRMİSİNİZ SENİN MAKSADIN ÜZÜM YEMEKMİ BAĞCIYI DÖVMEKMİ ACIK KART OYNA KAFASINA TAKTIĞI SÖYLEMLERİ BİLE OLMUŞ NE KADARDA İNCE DÜŞÜNÜYORSUN ZENCİYE ZENCİ DENİR KARDEŞİ NE DEMELİYİDİ YANİ BİZİM TAKIMDADA İKİ ADET RENGİ SİYAH ADAMMI VAR DEMELİYDİ SENİ ANLAMAKTA ZORLUK CEKİYORUM YAZINDAN NE ANLATMAK İSTEDİĞİN ORTADA HERKES ANLAYACAĞINI ANLAMIŞTIR SANIRIM

58 memo
09.04.2008, 23:29
başkalarına çamur atacağına kendi takımının haline bak
Muhammed efendi futbolcumuzdur,öyle bir şey yapmaz

YuNuSPaSa58
11.04.2008, 23:13
AAAaaaaa deLinin zoruna bak Şu mesajı yazdıqım sırada ßeşiktaş oftaşa mağlup olmuştu:):):) ßeter oLsunLar :):)Kümeye düşmedikLerine dua etsinLer:D